Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012



ΙΣΟΤΙΜΙΑ PESO-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ...





Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν χθες το βράδυ τους δρόμους του Μπουένος Άιρες και των άλλων μεγάλων πόλεων της Αργεντινής, στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική κινητοποίηση της τελευταίας δεκαετίας για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κατάσταση στην χώρα και την κυβέρνηση της Κριστίνα Φερνάντες. 

Την ίδια ώρα Αργεντίνοι οργάνωσαν διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη, το Τορόντο, το Μαΐάμι και το Λονδίνο.

Η Πρόεδρος Κριστίνα Κίρχνερ επανεξελέγη το 2011 με το 54% των ψήφων, όμως έκτοτε η δημοτικότητά της βαίνει φθίνουσα και βρίσκεται στο 30%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο πληθωρισμός βρίσκεται στο 12%, αλλά αναλυτές τον υπολογίζουν σε αρκετά υψηλότερο επίπεδο. Η ανάπτυξη, στο 8% μέχρι σήμερα, αναμένεται να πέσει τουλάχιστον στο 4% φέτος, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποιεί ότι εάν δεν υπάρξει πραγματική οικονομική ανάπτυξη και δεν δοθούν αξιόπιστα στοιχεία για τον πληθωρισμό μέχρι τον Δεκέμβριο, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Οι διαδηλωτές, οι οποίοι οργανώθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και στην πλειοψηφία τους ανήκουν στα μεσαία στρώματα, διαμαρτύρονταν και για τους περιορισμούς στην αγορά συναλλάγματος οι οποίοι ετέθησαν σε ισχύ τον περασμένο χρόνο -τροφοδοτώντας τη μαύρη αγορά.ε ένα πανώ.

Οι διαδηλωτές εξέφρασαν επίσης την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο συνταγματικής μεταρρύθμισης που θα επέτρεψε στην Φερνάντες να διεκδικήσει και τρίτη θητεία.

«Φτάνει η διαφθορά», «Να σώσουμε τη Δημοκρατία», «Ανεξάρτητη δικαιοσύνη», έγραφαν ορισμένα από τα πανώ της διαδήλωσης που ξετυλίχθηκε μέσα από την κεντρική λεωφόρο Ντε Μάγιο του Μπουένος Άιρες.

www.tanea.gr

42 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

Το ξαναποσταρω διοτι πιστευω ειναι σημαντικο.--http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/737709/Article.aspx

fasokinigos είπε...

Επειδη ειμαι ο τελευταιος.....Ο/Η ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΟΣ είπε...

Βαγγελη!!...Τα κουρο πατοβα τελειωσαν!!!. Παει αυτη η μπαρουτι εδω και δυο χρονια περιπου. Ειναι η πιο καταληλη για υγρασιες. Τι να σου λεω τωρα??. Εχουμε παθει μεγαλες πλακες !!!. Ευτυχως εχω μερικα ακομα και τα φυλαω σαν τα ματια μου!!!!

michele είπε...

Εκδιδει ομολογακι ΜΟΔ..Ππου θα καλυψει η credit Agricole.Kαλο.

νικος φαληρο είπε...

προσοχη εως τη δοση για την τρομοκρατια που θα ασκησουν διοτι μετα και μεχρι το 1ο τριμηνο 2013 που θα κανουν ΑΜΚ (μαζι με γερμανικες εκλογες κοντα) υπαρχει περιπτωση να "πυραυλιασουν" αλα ΑΤΤ.

νικος φαληρο είπε...

γραφει κι αυτο κε michele:
2. Εκχώρηση, αντιστοίχως, εξουσίας υπό της Γενικής Συνελεύσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης: (i) διά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, με την έκδοση και διανομή νέων μετοχών, το ποσό της οποίας (αυξήσεως) θέλει καταβληθεί εις μετρητά ή/και διά εισφοράς εις είδος, και (ii) διά την έκδοση ενός ή πλειόνων ομολογιακών δανείων μετατρεψίμων σε μετοχές εκδόσεως της Τραπέζη

fasokinigos είπε...

Φιλε Νικο!! η κουταμαρα η δικια μου ειναι οτι ειχα πιασει το νοημα των εξελιξεων (πιστευω να διαβαζεις ακομα β/ν) ....και εκανα ακριβως τα αντιθετα!!!.....Για να δεις πως σε παρασερνει η αγορα!!

profit είπε...

Κυριοι ζωματαω 39
η γεκ φταιει

Γεράκι είπε...

Με σκοτωσες mic.αλλαξες θεμα κ εχασα ενα κατεβατο κ γραφω απο το κινητο...ωχου..τεσπα...το ξαναγραφω

michele είπε...

Ναι το ειδα.Το θεμα ειναι.Η Credit Agricole που ..εφευγε απο την Ελλαδα ,αλλα μενει στο σχημα ΑΛΦΑ-ΕΜΠ..ΑΝΟΙΓΕΙ ροες χρηματοδοτησης στην τραπεζα.Οπως θα ανοιξει και η Societe στην Πειρ και θα δουμε ποιοι στο ΕΤΕ-ΕΥΡΩΒ

michele είπε...

Sorry Γερακι! ρε profit πραγματικα εχεις πυρετο,για να σου ευχηθουμε καλη αναρρωση..Γεκ κρατας φανταζομαι.

νικος φαληρο είπε...

περαστικα κε profit.

Γεράκι είπε...

Παναγιωτη...αυτο που ειπα τα λεει ολα..οσα διαβασα λιγο πολυ εχουν το δικιο τους...την δικη τους αληθεια...αυτο συμβαινει σχεδον σε ολες τις κουβεντες που κανω...το προβλημα ειναι το εξης...ποιος θα κανει την αρχη...να κανει λιγο πισω...να υποχωρησει...να συμφωνησει με κατι ωστε να παμε στο επομενο βημα...κανεις δν κατεχει την απολυτη αληθεια...

Unknown είπε...

Φασο,β/ν ???

profit είπε...

Κραταω γεκ αλλα κραταω κ μια κομπρεσα

νικος φαληρο είπε...

Θα φτιαξουν αποτιμησεις οι αναδοχοι (καλο ειναι να μην τσιγκουνευτουν και να προσλαβουν, ωστε να ειναι καλυμμενες) πιστευω κε michele.

fasokinigos είπε...

Φιλε μου Αντωνη!!!!! η πραγματικη οικονομια μεχρι τωρα πληρωνει το μαρμαρο. Οπως εχω γραψει εδω και καιρο εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΞΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙ 20% ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ!!!!.

profit είπε...

Σας ευχαριστω
γεκ θα δωσω στο 2
Ιντρακατ 2.2
Φουρλη 2.5
Και ετε.......?

michele είπε...

Γερακι ,χρειαζεται κατι να ξεμπλοκαρει.Εγω υποστηριζω οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.Ακουω πραγματα τωρα ,μετα τις σφαλιαρες που εφαγε αυτη η χωρα,που υποστηριζα απο τη δεκαετια του 80 που ημουνα φοιτητης και ολη η Ελλαδα αποθεωνε τον Ανδρεα..Και μονο που μιλησαμε για πραγματα ολοι μεταξυ μας ,ανεξαρτητα απο τις διαφωνιες, ειναι καλο.

michele είπε...

Εννοειται Φασο,οτι την πληρωσε ο ιδιωτικος τομεας εχοντας πολυ μικροτερο μεριδιο ευθυνης.

profit είπε...

Παιρνω μισθο που επερνα πριν 10 χρονια
απιστευτο

Γεράκι είπε...

Φιλε Πανο...μην τα λες σε μενα..περι πραγμ οικονομιας...τα βιωνω απο απο πρωτο χερι απο την δυσκολη πλευρα....αστα βραστα...

michele είπε...

profit καλη αναρρωση λοιπον,τωρα για το μισθο ,παντου γυρω μας ετσι ειναι.Και δυστυχως και πολλοι ανεργοι!

fasokinigos είπε...

Βρε θα τους μαδησω!!!. Ετσι δεν κανουν και αυτοι??? ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ??...Θα τους πηδηξωωωω!!! . Η επομενη συμφωνια συμφαιρει και μενα και τον ενοικιαστη!!!.....Βρε θα φανε το γαμησι της χρονιας τους και ολοι στην ουσια θα ειμασθε ευχαριστημενοι με την μαλακισμενη πολιτικη που ακολουθουν!!!....Ετσι ειναι φιλε!

fasokinigos είπε...

Αυτα που γραφω εγω!! στην ουσια πρεπει να με ειχαν για τρελο!!!...αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!. Εχει μεγαλη σημασια να εισαι αυτοδιμιουργειτος!!!!!.....απο το να εισαι κοπροσκυλο!!!!......Τα λαμογια τα παιζεις στα δακτυλα!!...αρκει να εισαι ντοπρος!!

Γεράκι είπε...

Εισαι ωραιος φιλε μου...θα τα πουμε απο κοντα ομως...ορισμενα πραγματα δεν γραφο ται...

michele είπε...

Ασε γιατι φτιαχτηκε ο ΦΑΣΟ και αρχισε τα Γαλλικα χαχα

fasokinigos είπε...

Φιλε Αντωνη!!! εγω τους εχω γραψει στα ουμπαλα μου ολους!!!!. Ειλικρινα σου μιλαω!!....Οποιος ειναι μαγκας ας ερθει να τα βαλει με την πραγματικη οικονομια!!!.....Εγω προσωπικα τους χαριζω και αβαζτσο 10 κορδονια!!! χαχαχαααα ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Πριν από λίγο άνοιξα και άρχισα διαβάζω στην προηγούμενη ανάρτηση αλλά είδα πολλά και ζουμερά σχόλια και προχώρησα σ' αυτήν. Ειναι αργά για πολλά πολλά τώρα, είμαι και κουρασμένος οπότε θα τα πούμε καλύτερα αύριο.
Πότε θα κανονίσουμε την σύναξη ΦΑΣΟ να τα πούμε από κοντά?
Θα φύγεις πάλι αύριο αν κατάλαβα καλά?

fasokinigos είπε...

Μικελε!!!! εχεις χαρη που χρειαζομαι τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΟΥ χαχαχαχ...Και οχι τα γαλλικα....αυτοι ειναι πιο ??????? απο τους Ιταλους!!!

Γεράκι είπε...

Καποιος θα ελεγε οτι κ αυτοι μας εχουν γραψει...τεσπσ...μιλαμε...καλο βραδυ...καλα να περασετε το ΣΚ...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε Πανο!!. Οχι αυριο δεν φευγω. Γιορταζει ο φιλος Μιχαλης...αλλα στην ουσια!!!....Ποτε δεν ελειψε απο την γιρτη μου και εγω σαν γνησιος φασσοκυνηγος δεν θα λειψω!!!....και ας εχουν φασσες η Θεοπετρα Σερρων!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με το ζόρι κρατιέσαι χαχαχα
Τέλος πάντων μπορούμε να το κανονίσουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν είσαι εδώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γεράκι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Παναγιώτης το είπε για τελευταία φορά για το γουρούνι απ' ότι βλέπω, οπότε είναι σε μας το μπαλάκι τώρα.
Να μην καταντήσουμε όπως πέρσι...

fasokinigos είπε...

Πανο οτι γουσταρει η ΠΑΡΕΑ!!!!! Αφου με ξερεις??? Για χαρη της παρεας οτι γουσταρει!!!.....Αρκη να μην μου μαδησουν ολα τα σ/κ στο ναι και μετα οχι.....Πειτε ποτε?? και εγω ειμαι μεσα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Παναγιώτη. Από αύριο ξεκινάμε την διαδικασία και πιστεύω ότι δεν θα καταλήξει όπως την προηγούμενη φορά.
Καλά να περάσεις αύριο.
Θα σου στείλω μέιλ και θα τηλεφωνηθούμε μέσα στο Σ/Κ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την ώρα καληνύχτα σε όλους και καλή ξεκούραση.

Unknown είπε...

καληνυχτα πανο

νικος φαληρο είπε...

καληνυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

fasokinigos είπε...

οκ.φιλε μου!!. Οτι και να παει στραβα που λεει ο λογος..... εσυ προσωπικα εχεις ερθει στο σπιτι μου και θα σε περιμενω για αλλη μια φορα!!!!..ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΣΚ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΚΥΝΗΓΙΑ??...ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ....χαχαχαχα....ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

fasokinigos είπε...

ΥΓ.....ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ!!!! Εσενα δεν ειναι αναγκη να σε καλεσω??? Εσυ και ο Γιαννης 4x4 ουτε συζητηση!!!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παναγιώτη θα τους κατεβάσουμε όλους, απλά η Βασιλική με παρακάλεσε να γίνει μετά τις 17 για να παρευρεθεί κι αυτή.