Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΙΔΕ







ΣΙΔΕ:ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ...


Εκπληκτικης αρμονιας σχηματισμος της μετοχης. Ο τιτλος κινειται σε ανοδικο καναλι RU και δοκιμασε την στηριξη στην περιοχη των 1.04 ευρω,οπου περναει η γραμμη D στα ορια των δυο ωμων και ταυτοχρονα το κατω μερος του καναλιου.Η κινηση προς το παρον σταματησε στην γραμμη περιορισμου S με πρασινο χρωμα και εχει διορθωσει με μειουμενο ογκο ( τρια συνεχομενα καθοδικα κερια).
Ισχυρες  στηριξεις για την μετοχη ο κμο 20 ημ, ο κμο 30 ημ,η κατω πλευρα του καναλιου και τελος η γραμμη S στα 1.04  ( εκει και ο ema 200)
Αντιθετα διασπαση της S ,της Ε αλλα και της F που ειναι σημαντικες αντιστασεις θα στειλουν την μετοχη ( μικρο διαγραμμα δεξια) στην ζωνη των 2,30-2,50 με ENTONH ανοδικη κινηση,που ειναι και ο στοχος του σχηματισμου.

74 σχόλια:

PS είπε...

Βρυξέλλες-Έκτακτο ανακοινωθέν
"Αλκυονίδες" ημέρες εκτιμάται ότι θα φέρει στη Σοφοκλέους η ανατίμηση της δραχμής, που αναμένεται να αποφασιστεί, στις Βρυξέλλες, κατά τη συνεδρίαση της Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που άρχισε χθες.. Ήδη από την Παρασκευή, η προσδοκία της ανατίμησης οδήγησε το γενικό δείκτη τιμών στο +1,78%.
Περαιτέρω, η αναπροσαρμογή της κεντρικής ισοτιμίας του εθνικού νομίσματος της Ελλάδας, εκτιμάται ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιστροφή των ξένων θεσμικών στη Σοφοκλέους.
Μεγάλα ξένα κεφάλαια αναμένεται να εισρεύσουν το επόμενο διάστημα στο ΧΑΑ, αφού θα μειωθεί το συναλλαγματικό ρίσκο που σήμερα αναλαμβάνουν οι θεσμικοί.
Στο μεταξύ, η ανατίμηση εκτιμάται ότι θα περιορίσει τις πληθωριστικές πιέσεις και θα οδηγήσει άμεσα σε μείωση των επιτοκίων, αφού θα επιτρέψει στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), Λουκά Παπαδήμο, να επιταγχύνει τη διαδικασία της αποκλιμάκωσης.
Η μείωση αυτή των επιτοκίων θα έχει ευεργετική επίδραση στη Σοφοκλέους, δίνοντας της ώθηση, ώστε να οδεύσει προς νέα υψηλά επίπεδα.

O Γενικός Δείκτης Tιμών έκλεισε σήμερα στις 5.273,83 μονάδες ....
www.patris.gr/archive/.../1/.../economy.ht... - 16 Ιαν. 2000

michele είπε...

Α ,επισης ειμαι της αποψης ,αν και σημερα μπορει να αποφασισουν, οτι οσο καθυστερουν τοσο αυτο συμφερει τους Ελληνες που ΚΑΛΩΣ δεν ανακατευονται στη συζητηση περι OSI αυτη τη στιγμη.
Στοχος δικος μας ειναι η επιτευξη πρωτογενους πλεονασματος προς το παρον.

PS είπε...

...και η άνοδος των μετοχών,όπως τότε το 2000.
"Σύμφωνα με την "Ωμέγα AEΠEY", η ελληνική οικονομία διανύει πορεία αμετάθετης κατεύθυνσης προς την ONE και επομένως η υποχώρηση των επιτοκίων και όχι το αντίθετο πρόκειται να λάβει χώρα. Tο ζητούμενο είναι το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Kατά πάσα πιθανότητα δε, αυτό θα συμβεί αμέσως μετά την εξαγγελία της αναπροσαρμογής της κεντρικής ισοτιμίας της δραχμής και μετά την οριστική απόφαση της ένταξης της χώρας μας στην ONE.
Eτσι, κατά την εταιρία, το μεγαλύτερο μέρος της υποχώρησης των επιτοκίων θα λάβει χώρα στο δεύτερο εξάμηνο του 2000 και μόνο μια "πρώτη γεύση" θα υπάρξει στο πρώτο τρίμηνο.
Oμως, δεδομένης της νομοτελειακής πορείας των ανωτέρω, εκτός εξαιρετικα σοβαρών απροόπτων, οι έντονα πτωτικές διορθώσεις του Xρηματιστήριου είναι αδικαιολόγητες και ωφελούν μόνον ολίγους επαγγελματίες κερδοσκόπους. Tέλος, πάντα κατά την Ωμέγα, "καθοριστικός παράγοντας στη βελτίωση του ψυχολογικού κλίματος θα είναι ο καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών."
Μαντεψιές χρηματιστών.

Unknown είπε...

Εκη ειναι το κλιδη μιχαλη ...Οχι τη θα κανουνε οι αλλοι για μας,,αλλα τι θα κανουμε εμεις...Και τοτε να δης πως τρεχουνε

michele είπε...

Aρκετα πισω εχουμε μεινει Βαγγελη.Καιρος να ..τρεξουμε

profit είπε...

Καλησπέρα βλέπω αισιοδοξία??

karaefthimiou23 είπε...

Το πρωτογενές πλεόμασμα από μόνο του δεν λέει πολλά πράγματα σε μια οικονομία που ασφυκτιά από ρευστότητα.Και πλεόνασμα να αποκτήσουμε,απο τη στιγμή που δεν έχουμε εμείς τους εκτυπωτές και εξαρτιόμαστε από τους όξω,παρηγοριά στον άρρωστο.

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ ωραίο το διάγραμμα Μιχάλη,ευχαριστούμε.Δεν θα ήθελα να χάσει το 1.20 στη παρούσα φάση.

Πάντως από τα χαμηλά του 0.40 δεν κάνει προώθηση,μοιάζει περισσότερο με wxy και όπου στο 1.37 έχει ολοκληρώσει το w και στο 0.97 το x.Νομίζω ότι ως το 1.50-1.57 μπορεί να πάει άνετα.

Unknown είπε...

Τωρα με την αλλαγη της οικονομιας μας σε πιο ελευθερο μοντελο,,και τοσο εργατικο πρωσοπικο που δεν θα εχη για ονειρο ζωης το διμοσιο...

michele είπε...

Καρα απο κυματικη οπως ξερεις ειμαι..μπουμπουνας.Ισως ηθελημενα! Eκει η ζωνη 1,33-1,37 θελει ανοδικη διασπαση.Μετα το 1,57 θα ειναι απλα σταση!
Το πρωτογενες δεν το λεω απο μονο του.Θα συνδυαστει με μειωση του δημοσιου-δεκο-οτα και ρευστοτητα που αναγκαστικα θα ερθει να ισοφαρισει τα 9 δισ που θα παρουν απο την αγορα τα μετρα,αν και σε βαθος μεγαλυτερο του ενος χρονου

karaefthimiou23 είπε...

Από πού θα προέρθει η ρευστότητα?

karaefthimiou23 είπε...

Συνεδριάζουν 9 ώρες κι ακόμα να τελειώσουν.Άντε ολοκληρώστε,έχουμε κάτι gap up αύριο να σχηματίσουμε...

michele είπε...

Oταν δεν εχεις να πληρωσεις τοκους η εχεις πολυ μειωμενους,οταν εχεις περιοδο χαριτος ,οταν εχεις 44 δισ να παρεις και αλλα 38 στις επομενες δυο δοσεις και εχεις και εσοδα περι τα 55 δισ,ε βρισκεις τη ρευστοτητα.Για βαλτα κατω..

giannhs kon είπε...

Ολε ΚΑΡΑ χαχα

Καληνύχτα σε όλους καλό ξημέρωμα

michele είπε...

o JUNCKER λενε τα εχει παρει με Σοιμπλε-Λαγκαρντ..χαχα

fasokinigos είπε...

Φιλε ΚΑΡΑ!!! Tks.... Aυριο θα σου απαντησω το γιατι..... σε αυτο που με ρωτησες......ειναι πολλα τα παραδειγματα και καρατσεκαρισμενα......Δεν θελω να σας χαλασω την κουβεντα που εχεται....Αλλα την αποψη μου πανω σε αυτα που λετε την ξερετε ποια ειναι. Την εχω χιλιογραψει στο Β/Ν.....και εχω δωσει και εδω μεσα (το στιγμα). Η πραγματικη οικονομια παντως εχει τελειως αντιθετη γνωμη.... Μεχρι να αλλαξει το κλιμα και να βαλουν μυαλο μερικοι ......Μεχρι τοτε πολλα θα δουν τα ματακια μας......Καλη συνεχεια και καλο ξημερωμα σε ολους σας!!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σιγα μην του ρθει κανας ταμπλας

karaefthimiou23 είπε...

Αν έρθουν τα 44 δις,επαναλαμβάνω εάν έρθουν,αμφιβάλω εάν μπει στην οικονομία έστω και μισό δις.Ποιος χαζός επιχειρηματίας που θα πάρει τα οφειλόμενα θα βάλει λεφτά σε μια πεθαμένη οικονομία?Στο σεντούκι ολοταχώς ή όξω.

Ποια 55 δις έσοδα...?Και γω σου λέω,οκ 55,θα πηγαίνουν στο χρέος.Έχουμε και κέφάλαιο να μειώσουμε,όχι μόνο πληρωμές σε τοκοχρεολύσια.

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Γιάνναρε και Φάσο.

karaefthimiou23 είπε...

Ρε παιδιά αφού θα το ξημερώσουν πάλι,να τους πάμε λίγο τραχανά να καρδαμώσουν...

michele είπε...

Στις πεθαμενες οικονομιες βαζουνε λεφτα Καρα αααααα ..εκει που ειναι χαμηλαααα ολααααα.Το κεφαλαιο ΑΡΓΕΙ Γιαννη μελετησε λιγο τα των δανειστων..κουρεμα θα πεσει ,μειωση επιτοκιων θα πεσει,παραταση χρονου αποπληρωμης θα πεσει τι αλλο θελετε ωρεεε χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες τα πολυ χειροτερα ειναι μπροστα,δειτε τις δημοσκοπισεις ποιος θα εβαζε τα λεφτα του σε ξυριζα και ντενεκεδενιο δειλινο

karaefthimiou23 είπε...

Αν δεν βάλει πρώτα το κράτος λεφτά για επενδύσεις(και το ΕΣΠΑ κρατικό είναι),όπως συμβαίνει σε όλες τις δυτικές οικονομίες του κόσμου,ο ιδιώτης δεν βάζει από μόνος του ούτε σεντς.Μόνο σε κάτι Ζιμπάμπουε και Σομαλίες(δεν είμαστε Σομαλία ακόμη μου είχες γράψει)όπου το κράτος ξεπουλάει μπιρ παρά την περιουσία του λαού του,μπαίνουν τα κοράκια.

Κούρεμα θα γίνει αργότερα,αρκετά αργότερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πατ πατ πατ πατ πατ,ωχ το ακουτε το ελικοπτερο?

karaefthimiou23 είπε...

Και δεν είναι Αλέξανδρε του θείου Μπεν χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΤΗΕ HELICOPTER BEN

fasokinigos είπε...

Το μεγαλο παραπονο του ΦΣΚ.......Θα το πω πριν παω για υπνο.....Γιατι βρε φιλε Καρα ενω εχουμε τις ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες αποψεις και γνωμες να μην ταιριαζαν και τα διαγραμματα μας???.....χαχαχαχααα......Εισαι μεγαλος μαστορας φιλε.......Αλεξανδρε στο ξαναγραφω....κανε κουμαντο να μου μαθεις 5 πραγματα.....Στο τελος θα την πληρωσει ο Μικελες που εχει πολυ χωρο στο γραφειο του χαχαχαααα....Αντε καλο ξημερωμα

michele είπε...

Σου εχω πει στις δημοσκοπησεις και ΠΟΙΟΣ τις παραγγελνει να εισαι προσεκτικος...Αργουν τα θεματα αυτα,μην βρισκετε λογο να αγχωθειτε,αμα αγχωθω εγω,θα υπαρχει προβλημα χαχα

michele είπε...

Γεια σου ρε ΦΑΣΟ.Κανε ο,τι θες την ψυχολογια σου μην αλλαξεις!..καλο ξημερωμα

karaefthimiou23 είπε...

Ο Ντε Λα Ρουα-Σαμαράς είναι που αποχωρεί κυνηγυμένος είναι χεχε

Λοιπόν,πάω λίγο τραχανά στον Γιούνκερ να καρδαμώσει,μην μας μείνει κι αυτός χαχαχαχα

Καλό ξημέρωμα να έχουμε,με gap up...

michele είπε...

Οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η ΕΚΤ θα αναλάβει να "αγοράσει"-"εγγυηθεί" τη διαφορά του ελληνικού χρέους.

Χμμμμ

fasokinigos είπε...

Ιδιες αποψεις εννοω στην πολιτικη και στον χειρισμο του κρατους και οικονομιας......ΚΑΙ οχι στα διαγραμματα......Μην τρελαθουμε και στο τελος χαχαχαχααα...Γεια σου Καρα!!.....Καλο βραδυ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

- Michele σε θέλω για το Dancing with the Stars 4 ή αν δεν θα ήθελες χορό, έχω και τούρκικο σήριαλ... τι λες για τον Εζέλ 3?

Γιάννης Λάτσιος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

faso παρε ενα προγραμμα ΤΑ και ελα οποτε θελεις

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΦΣΚ εμένα δεν θα μου στείλεις το σκονάκι? Βρε πώς θα το περάσω εγώ το μάθημα της Τ.Α.? (με λικέρ...)

michele είπε...

Έλληνες τραπεζίτες προσέξτε – Υπάρχει σχέδιο να σας «καθαρίσουν όλους» να κρατικοποιήσουν τις ελληνικές τράπεζες για να ελέγξουν την οικονομία – Προστατέψτε τις τράπεζες και τους 440 χιλ μετόχους
Banking news

ΘΕΟΣ Ο ΛΕΩ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αλεξανδρατε δεν κοβεσαι εσυ αγορι μου

michele είπε...

Η ΕΚΤ αναλαμβάνει να καλύψει τη διαφορά του ελληνικού χρέους

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλέξανδρε θα έρθω κι εγώ μαζί με τον ΦΣΚ για ακροατής.

Έχω το Κακάο στα χέρια μου, ενώ η σοκολάτα θέλει 3 εβδομάδες ωρίμανση...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εεεεε σε τρεις βδομαδες τοτε ελα και φερτα και τα δυο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και κεινη η φραουλα δεν ηταν ασχημη επισης,,,,,,,
Καταλαβαινεις η γνωση εχει καποιο κοστος χεχεχεχεχεχε

michele είπε...

Συναλλαγες βλεπω..χεχε γεια σου Γιαννη με τα ..παγωτα σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα εδω το καλο συστημα λεμεεεεεεεεε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλέξανδρε, κλειδώνω το αντίτιμο και θα βρούμε την μέρα με το Παναγιώτη.

michele είπε...

Ωχ ποιο συστημα λες.Αυτο που σε βαζει μετα απο το πρωτο 50%??? χαχαχα σ εχω τρελλανει στο πειραγμα σημερα,ειμαι σε φορμα,βλεπω και Αλεκα στο mega,φτιαχτηκα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λιοπον παει μεγα στοιχημα εως το πασχα πανω στον 20αρη με συγκεκριμενους κανονες στυλ frap artaxia?????

michele είπε...

ForexLive ‏@ForexLive
Greek deal done: 124 pct/gdp in 2020 http://bit.ly/110fFz1

michele είπε...

Βαλε τους κανονες ,αλλα τον ftse λιγο παλι τον ιδιο τον παιζουμε.ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ειναι η διαφορα χεχε.Ασε που χρωστας το ουσκακι ακομα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυριο θα δημοσιευτουν οι κανονες

Unknown είπε...

Καλησας νυχτα παιδες

michele είπε...

Οκ..θα περασουμε ωραια μεχρι το Μαιο.Να δω τους κανονες βεβαια.Να εγκρινω!

michele είπε...

Michail Ignatiou ‏@mignatiou
Συμφώνησαν στο 124%... Τη λήξη "σφύριξαν" Σόϊμπλε-Λαγκάρντ... Και τώρα ο λόγος στο Δ.Σ. του Ταμείου...

michele είπε...

Η μείωση των επιτοκίων δανεισμού για την Ελλάδα μειώθηκε από τις 150 μονάδες βάσης στις 50 μονάδες βάσης

michele είπε...

Στα 11 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η συνεισφορά της ΕΚΤ στη συμφωνία για το ελληνικό χρέος.

ο dwk είπε...

…ακούω ότι αυτό θα γίνει (μείωση επιτοκίου) όταν φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα 4,5%...
…αν αληθεύει…………… ζήσε Μάη μου…

michele είπε...

Περιμενουμε τις λεπτομερειες dwk ..μπορει να ειναι και πιεστικος παραγων για να το..πετυχουμε

ο dwk είπε...

…μέχρι και η …Κοσιώνη παραξενεύτηκε !!!!!
…ναι… θα μας δίνουν την καραμέλα αν είμαστε καλά παιδιά!
…αντί να βοηθήσουν βάζουν εμπόδια…

ο dwk είπε...

…βλέπω πάλι πανηγύρια…
…τουλάχιστον θα έχουμε μια άνοδο στο χαα που ελπίζω να κρατήσει …

ο dwk είπε...

…σβήνουν και γράφουν λέει…
…και κάθε γραμμή τους αφορά την ζωή μας…
…βρε που καταντήσαμε… -εδώ, ελπίζω συμφωνείς…

michele είπε...

Φαινεται οτι δινουν euribor +0,9 ( απο +1,5%) και μετα το πρωτογενες πλεονασμα να μειωθει στο +0,5%.Να δουμε!

michele είπε...

Ντοκι δυστυχως οπως σου ελεγα στη συναξη,απο τοτε που μπηκαμε ΔΝΤ τα περιμενα αυτα .Φυσικα και συμφωνω,τραβανε ενα 0, κατι που ισοδυναμει με δισ για την επομενη γενια..

michele είπε...

Told euro zone to cut interest rate on first Greek bailout of €53b to Euribor+0.9% now and to Euribor+0.5% when Greece hits primary surplus

ο dwk είπε...

…δεν βάζει το 4,5 ;

michele είπε...

Ετσι το λεει προς το παρον..σε λιγο θα ξερουμε τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του.Αλλωστε σε λιγο χρονο θα εχουμε και κουρεμα..

michele είπε...

"Καλωσορίζουμε τη συμφωνία για την Ελλάδα", δήλωσε ο Μάριο Ντράγκι φευγοντας από την αίθουσα συνεδριάσεων του Eurogroup.

Εμεις να δω τι θα καλωσορισουμε..

ο dwk είπε...

…πάντως παρ’ όλες τις αντιθέσεις, η συζήτηση στο σκαι είναι εποικοδομητική…
…διακρίνω συγκλίσεις, εκτός από τις κομματικές κορώνες βέβαια…

ο dwk είπε...

…το μελλοντικό κούρεμα μπαίνει σαν μπαμπούλας, ώστε να γίνει επαναγορά ομολόγων σε χαμηλές τιμές…

michele είπε...

Συμφωνω, αλλωστε ολοι ξερουν απο οικονομικα..λιγο εως πολυ.Τωρα το κουρεμα θα γινει γιατι χρεος που δεν μπορεις να πληρωσεις,δεν θα τα πληρωσεις.Κι επειδη εχουν δωσει τοσα λεφτα και δεν θα βγεις απο ευρωζωνη θα σου κανουν και το κουρεμα.Μετα τις εκλογες τους βεβαια..

michele είπε...

Euro zone ministers have agreed to launch a Greek bond buyback at 35 cents on the euro..

ο dwk είπε...

…προηγήθηκες του σκαι κατά 12 λεπτά στην δήλωση ντράγκι !!!
…σε τρεις δόσεις το χρήμα ?… αλλά τα 33 άμεσα…
…παρήγγειλαν και ….ποτά !!!
…σαμπάνιες θα ανοίξουν ;;;;;

michele είπε...

Χαχα γενικως προηγηθηκα 12.08 το πρωτο μηνυμα:

ForexLive ‏@ForexLive
Greek deal done: 124 pct/gdp in 2020 http://bit.ly/110fFz1

χαχα.Να μην πιουνε κανα ουισκακι!

ο dwk είπε...

…καλό ξημέρωμα, ξενύχτη !!!

michele είπε...

Καλο ξημερωμα! Σημερα και εξ..αναγκης!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλα ακομα να κοιμηθητε?????????????????????????χαχαχα Καλο ξημερωμα σε ολους.Μichele κ στην υπολοιπη ομαδα ευχαριστουμε για τις υπεροχες αναλυσεις αλλα κ συζητησεις σας.Καλο ξημερωμα κ παλι