Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΤΡ


ΔΤΡ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε πολυ κρισιμα επιπεδα ,βρισκεται ο ΔΤΡ.Ο δεικτης βρισκεται σε πτωτικη ταση και προσπαθει να αποφυγει την διασπαση των στηριξεων του.Προφανης σημαντικη στηριξη η πλαγιοανοδικη γραμμη τασης Χ με πορτοκαλι χρωμα.Και φυσικα οι 245 μον της γραμμης  V με μπλε χρωμα.
ΜΟΝΟΝ επαναφορα του δεικτη πανω απο τις 262 μον της γραμμης Ε με πρασινο χρωμα μπορει να καταδειξει αρνηση του για χαμηλοτερα επιπεδα.
Διαφορετικα οι 226 μον και οι 208 θα ειναι προφανεις. Στις 250 μον η κατα 61,8% διορθωση απο το χαμηλο της 5.6 εως το υψηλο της 25.10.
ΚΜΟ 200 ημ στις 285 μον ενας κινητος που καθοριζει την μεσομακροπροθεσμη τασης των δεικτων και των τιτλων

47 σχόλια:

Γεράκι είπε...

οπως προειπα...πεταει η ομαδα...

Γεράκι είπε...

και τι γραμμη δεν τραβηξες...

μπαρμπαλιας είπε...

απο το αλλο γινεται χαμος με ΦΣΚ και καποιον ΠΘ(;;)

Γεράκι είπε...

ερε αυτος ο Παναγιωτης..να χαρω την υπομονη του...

michele είπε...

Γερακι εχει κι αλλες,αλλα δεν φαινονται αμα τις βαλουμε ολες μαζι.Τα χοντρικα ..

μπαρμπαλιας είπε...

ασχημα τα κοζα...
κιαν συμπαρασυρει και τους αλλους οπως προχθες;;;

Γεράκι είπε...

θυμησε μου..η v απο που ερχεται....?

karaefthimiou23 είπε...

Αν ο ΔΤΡ δεν σταθεί εδώ ή έστω στο 226 τότε θα σημαίνει ότι ο ΓΔ θα πάρει άσχημη κατηφόρα.Όσο κι αν λέμε ότι η πραγματική οικονομία θα'χει τον πρώτο λόγο,σε μια τέτοια κατάσταση δεν θ'αντέξει κανείς.

michele είπε...

Καρα,τα αποδεδειγμενα κοιτασματα,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν τα εχουμε.Το γιατι ειναι και θεμα εξωτερικης πολιτικης.Δεν ειναι θεμα εθνικοφροσυνης γιατι εχω τιτλο τιμης στα φοιτητικα μου χρονια εναντιον της δεσπουζας αριστεροφασιστικης ιδεολογιας της δεκαετιας του 80.Γι αυτο το λογο εχω γινει ανθρωπος που εξεταζει λυσεις τη συγκεκριμενη στιγμη με συγκεκριμενα προβληματα. Σε πολλα συμφωνουμε με τη διαφορα οτι εγω μιλω για λυσεις τωρα.Εφικτες και με δυνατοτητα υλοποιησης.

Γεράκι είπε...

εγω ειπα στο τελος..οτι πρεπει να προεξοφλησουμε τα καλα νεα αυριο ή κ την δευτερα...οπως συνηθως γινεται..εαν δεν...ηδη ειμαστε για φοντο..με τα λιγα που ξερω..κ το δικο μου "περιεργο" στυλ..

nomad είπε...

Μελλοντικά αιτήματα-συνθήματα επενδυτών:
Βγάλτε τις φούσκες απ' τον 20άρη !
Οι φούσκες ανήκουν στο ΔΤΡ τους !

Γεράκι είπε...

*φουντο..
ακου φοντο....

Γεράκι είπε...

ποια πραγματικη οικονομια...θα την μασησει σαν σπορι...

michele είπε...

Η V Αντωνη ειναι η κορυφουλα αριστερα το Μαη του 2012.Θα μπορουσε να ειναι και λιγο πιο πανω αλλα σε αλλο σημειο ειναι λιγο πιο κατω.

Αργα η γρηγορα οι τραπεζες θα ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ παντελως.Χαλανε το κλιμα αλλα τα νουμερα ΗΔΗ δειχνουν τις διαφορες!

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη έχεις την εντύπωση ότι με παραμονή στο ευρώ θα υπάρξουν λύσεις ΤΩΡΑ? Βλέπεις γύρω μας τι γίνεται.Όσο χρόνο θα χρειασθείς με δραχμή για να ανακάμψεις,άλλο τόσο και με αβέβαιο το αποτέλεσμα θα χρειασθεί με το ευρώ.Μη τρέφεις ψευδαισθήσεις ότι θα ξεφύγουμε εύκολα από αυτή τη μέγγενη,δεν είναι το θέμα μόνο νομισματικό.

Το βασικότερο για μένα είναι η ανυπαρξία κράτους που ποτέ δεν υπήρξε από το 1821 ως σήμερα.Η ελληνική κοινωνία θέλει ένα NEW DEAL,μια κοινωνική συμφωνία για το δρόμο που πρέπει να τραβήξουμε όλοι μαζί.Αρκετά διαιρεθήκαμε 2 αιώνες τώρα,δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

Γεράκι είπε...

οκ..νομιζα οτι ερχεται απο πιο πισω...

michele είπε...

Παρακολουθω οπως κανω συχνα, τον Μπαρουφακη τωρα.

giannhs kon είπε...


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Βρε το κακόμοιρο το απροστάτευτο πουλάκι τι έπαθε όλο το φόρουμ το ψάχνει χαχα

Επιβεβαιώθηκαν, ξανεπιβεβαιώθηκαν, ματα επιβεβαιώθηκαν ,όλες οι τιμές, για να δούμε από αύριο θα έχουν επιβεβαιωθεί όλες η θα υπάρχουν ακόμα ανεπιβεβαίωτες χαχα

nomad είπε...

προχθές το βράδυ έπαιζαν τα ίδια θέματα, είπα τη γνώμη μου και για κοιτάσματα και για ΥΠΕΞ και για εξωτ. πολιτική και τέλος

σήμερα έχω μια καλή κουβέντα να πω για την κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια

karaefthimiou23 είπε...

Οι αερόφουσκες από παλιά που τα συζητάγαμε για να μην επηρεάζουν πολύ τον ΓΔ και τον 20άρη,ήθελε κάποια σκηνικά:το πρώτο με τις συγχωνεύσεις συμβαίνει και άρα λιγότερες στο ταμπλό και ένα το κρατούμενο(στο μέλλον θα μείνουν ακόμα πιο λίγες).

δεύτερον είναι να γίνει χοντρό dillution και μετά reverse split και στο μέλλον ξανά μανά τα ίδια που θα γίνει νομοτελειακά.

και τρίτον,να ασχοληθούν με τα του αντικειμένου τους που είναι η ομαλή και ασφαλή ροή του χρήματος στην πραγματική οικονομία από την οποία και μόνον θα παράγεται πλούτος στο μέλλον.

Όταν θα συμβούν κυρίως τα 2 πρώτα,οι αερόφουσκες όλες μαζί θα επηρεάζουν τον ΓΔ και τον 20άρη το πολύ ως 5-10% και τότε θα μπορούμε να μιλάμε για καθαρό ΧΑΑ και για τα καθαρόαιμά του.

michele είπε...

Φυσικα και θα υπαρξουν λυσεις,γιατι αυτο που ηθελαν να πετυχουν οι Γερμανοι το πετυχαν ηδη.Συρρικνωση του δημοσιου τομεα,καλυτερη αποδοση φορων και κυνηγι και θα ..μπουν και λεφτα ειδικα με τους μισθους που μας εχουν φορεσει.Και μετα θα δεις σχολια,τι καλα που παει η Ελλαδα και τετοια..ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
θα σου θυμισει το σχολιο με τη ΔΕΗ ..για το φθηνοτερο χαρτι παγκοσμιως χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Ηρακλή και Γιάνναρε.Εν τω μεταξύ ο Αμερικάνος τρώει και σήμερα τις σφαλιάρες του και οδεύει ολοταχώς προς το 1320 και βλέπουμε.

michele είπε...

Καρα το σχολιο σου 10.37 ολοσωστο.ΗΔΗ λεω εγω,κοιτα τις τιμες.Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν θα παιξουν,ειδικα εαν γινει επαναγορα ομολογων.Αλλα θα μεινουν πολυ πισω και τους λογους τους ανεφερες.

Ηρακλη θα γινει.Απλα οι συγκυβερνητες γκρινιαζουν οπως αρμοζει σε μια συγκυβερνηση γιατι εχουν και συγκεκριμενο ακροατηριο.

michele είπε...

211 μον στον τραπεζικο Αντωνη υπαρχουν πιο πισω ως σημαντικο σημειο..απο οπου ξεκινησε η μεγαλη ανοδος απο τις 10 Γεναρη

Unknown είπε...

ΟΥΕ και αλιμονοαν φιγουμε τωρα απο το ευρω...Πρεπη να κλιση αυτη η κουβεντα.........( .Τους μισθους που μασ εχουνε φορεση))πολυ μου αρεσε αυτο,,,,

karaefthimiou23 είπε...

Καλά σοβαρά νομίζεις ότι το πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι η Ελλάδα?Το ΔΝΤ το έβαλε ο ΓΑΠ στην Ευρώπη για την Ελλάδα...? Έχουμε δρόμο ακόμη...

michele είπε...

S&P ειναι θετικος αυτη τη στιγμη Καρα δηλ παιζει κοντα στο μηδεν

Unknown είπε...

Και μαλλον W o Sp..Και εδω θα βρουν την ισοροπια τους οι τραπεζες,ηδη εχουν πεση πολυ οι ογκοι

karaefthimiou23 είπε...

Του'δωσαν μια σφαλιάρα στο τέλος και έκλεισε στο -0,16%.Tα διαγράμματα δείχνουν άσχημη συνέχεια για τις τράπεζες.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele, κάνε μια βόλτα στο μαυρόγατό και κλείδωσε αν θέλεις τα εκεί σχόλια...

Καλησπέρα σε όλους :)

Αντί να παρακαλάμε να ανέβουν οι μετοχές μας, έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε να αντέξουν οι ΔΤΡ, SP και DAX!

Unknown είπε...

Εν αρνιτικο που εχη αυτη την στ ιγμη το ευρω ειναι οτι ειναι σκλιρο νομισμα ,,εναντι του δολαριου και αλλων νομισματων,,που αυτο βολευη για την αγορα δολλαριου,αλλα δυσκολευη της εξαγωγες,,γιαυτο πιστευω οτι συντομα αν τα πραγματα στην ευρωπη δυσκολεψουν εχουν περιθωρια να κοψουν χριμα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάννη.Αν δεν έρθουν τα μπικικίνια των Ούνων δεν ανεβαίνει ούτε η ΒΙΟΚΑ χεχε

Ειδικά ΑΛΦΑ και ΕΤΕ δεν βλέπονται.

michele είπε...

Αλεξανδρατε ξεχαστηκα.Τα κλειδωσα τωρα.Μεταφερε το σχολιο σου εδω,εγω το διαβασα.Και κανε κανα refresh οταν μπαινεις

VIL είπε...

Καλησπερα σε ολους.

michele είπε...

Αργα η γρηγορα η Ευρωπη θα αντιμετωπιζει τα επομενα προβληματα με τυπωμα.Εκει θα παμε.

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη εάν πέσει το ευρώ τα ερχόμενα 1-2 χρόνια κάτω από το 1/1 και δει προς το 0.80 και διατηρηθεί για καμιά 5ετία σε range 0.70-1.00 τότε όλοι μαζί μπορούμε να αναφωνάξουμε ζήτω το ευρώ.

VIL είπε...

λιγο να βοηθουσαν κ οι αρμοδιοι και θα ξεκαθαριζε η αγορα απο τα σαπακια ωστε να αναδειχθουν τα πραγματικα διαμαντια της αγορας...Υ.Γ. πολυ τον χαρηκα τον ολπ σημερα

giannhs kon είπε...

Προ το ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞ είμαστε καταδικασμένοι να παρακαλάμε να αντέξουν οι ΔΤΡ, SP και DAX!

ΔΕΝ θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά χωρίς τα αερόστατα δεν …………

Τώρα εάν είχαμε εκατονταπλάσιες εξαγωγές και αλλα πολλά {μην σας κουράσω τα γνωρίζεται }που κάνουν οι άλλες χώρες ενώ εμείς ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ θα το συζητούσα

karaefthimiou23 είπε...

να αναφωνήσουμε χε χε όχι να αναφωνάξουμε...

Καλησπέρα VIL.

michele είπε...

Με επαναγορά χρέους και με επιτόκια 0,2%-0,5% στα δάνεια θα επιχειρήσουν να διασώσουν την Ελλάδα που θα χρειαστεί 50% haircut - Οικονομική αυτοκτονία αν δεν προστατευτούν οι τράπεζες - Η Τρόικα έχει σχέδιο αλλά όχι για τον μέτοχο

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩ.

Σωστος.Αλλα για τον μετοχο των τραπεζων εχουμε ξελαρρυγιστει εμεις απο δω.Μερικοι τουλαχιστον

Unknown είπε...

Μου αρεση η μυροδια του φρεσκου χρηματος και ο ολιγον πλιθωρισμος..Σε 5 χρονακια δεν θα χρωσταμε ουτε τα μισα,,να ο 5 ετης ανοδικος κυκλος..(και αλλα πολλα βεβαια) ο

Unknown είπε...

μπαρμπα εισα εδω

Unknown είπε...

Βαζελοφρονες ρε λες να σας βγη ο περουλακης ???

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους καλό ξημέρωμα

Unknown είπε...

καληνυχτα κον

Unknown είπε...

Προγνοστικα προ-πο της αυριανης συνεδριασης...Ο οπαπ επανερχεται στα καλα του και βαστα την γραμη τασης,,οι τραπεζες με ελαχιστες απολιες επιτελους ετιμαζονται για μια αντιδραση απο δευτερα,,,,,τους επενδιτες τους περνη ο υπνος απο τον μικρο τζιρο...Κατι χατρτια που τρεξανε διορθωνουνε λιγακι για να μπουν και οι τελευτεοι και μετα αντε για..Η Μερκελ δινη εντολη να σιρη τον χορο ο ΟΤΕ ,,με συνθιμα κολονη η γερμανια ?? Ο στασινο σαν καλος χριστιανος παντα μας δινη μποναμα τα χριστουγενα..Οι ελληνες αφου τα κονομισουν λιγο θυμουνται και τον παρνασο για κανα σλαλομ σκι!! Και επιδη ειμαστε και λιγο χεστες κανουμε και κανενα ΤΣΕΚ ΑΠ στο ιατρικο...Και λογο ονοματος ναναι καλλα και ο Ευαγγελος

michele είπε...

Ωραιος Βαγγελη.Σαν Καζαμιας μου φανηκε χαχα.Καληνυχτα.