Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΒΑΞ














ΑΒΑΞ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Πολλα ενδιαφεροντα τεχνικα σημεια στον Αβακα.Επισημαινουμε με ελλειπτικες γραμμες τον double bottom στα 0,55 ευρω.Αριστερα στο εβδομαδιαιο γραφημα βλεπουμε την διασπαση της γραμμης D που δειχνει την ανοδικη λυση του πυθμενα και τον στοχο του στα 1,53 ευρω στην γραμμη λαιμου F .Μια "υπερβολη" της κινησς στελνει τη μετοχη στην Ε στα 1,75.
Στο ημερησιο,  η μετοχη κινηθηκε απο το χαμηλο 0,55 πανω στην πλαγιοανοδικη γραμμη τασης Α που εδω και αρκετες συνδριασεις πορευεται μαζι με τον κμο 100ημ.( με πρασινο χρωμα).Στις 13/11 η μετοχη στη διορθωση της ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ 100 ΗΜ για μια ακομη φορα  μετα τις 28/8 οπως φαινεται στο διαγραμμα.
Σε αυτη τη φαση η μετοχη δειχνει να θελει να επιβεβαιωσει τη γραμμη λαιμου D οπως και τον κμο20 ημ στον οποιον στηριχτηκε σημερα για να κλεισει αρκετα ψηλοτερα.
Επομενως σοβαρες στηριξεις:η D ,o κμο 100 ημ και η λευκη Α.
Οπως φαινεται στο εβδομαδιαιο καθοριστικο ρολο στην ανοδικη κινηση θα παιξει και η πλαγιοκαθοδικη C  απο τον 8/2010 διασπαση της οποιας θα ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ την κινηση του τιτλου οποτε κι αν συμβει.

46 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευχαριστώ μεσιέ. Αψογος οπως πάντα.

michele είπε...

Παμε τωρα γιατι θα με εκνευρισετε βραδιατικα ( σιγα μην σας κανω την χαρη βεβαια).

Μπαρμπα Αρκετα πριν τις Βρυξελλες δεν λεγαμε οτι το μενου εχει ,μειωση επιτοκιων,επεκταση χρονου αποπληρωμης και επαναγορα ομολογων?? Ολα τα sites το εγραφαν.Αυτο και εγινε.Τεχνικες λεπτομερεις δεν ξεραμε.

Μεχρι τις 4 το πρωι καθησα να ανεβασω το αγγλικο κειμενο να το δειτε οι πρωινοι.
Την επαναγορα λοιπον απο που θα την κανουν ?ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ φυσικα ,εξ ου και υτο πατριωτικο του Στουρνου.Απο hedge funds,τραπεζες ,ταμεια.
Τωρα οι τραπεζες μας που οπως εχουμε πει ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ειναι μηδενια.Κατι θα τους δωσει εγω καταλαβαινω.

michele είπε...

Συνεχιζω για μπαρμπα.Σκοπος ηταν η δοση για ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ τα αλλα περι βιωσιμοτητας τα εβαλε το ΔΝΤ γιατι αυτο δεν χανει ποτε.Και τσακωθηκαν τα βουβαλια ξεροντας οτι πρεπει να γινει ΚΟΥΡΕΜΑ του OSI.Η ΜΕΡΚΕΛ δεν ηθελε γιατι εχει εκλογες,κανανε αυτο το προγραμματακι ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ χωρις να πληρωνεις και να βαλεις σε ταξη τα του οικου σου.ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ηταν απο τον Φεβρουαριο ψηφισμενες οπως ξερουμε.Το τραβηξαν οι δικοι μας 4 μηνες να περισωσουν τιποτα για να μην τους παρουν με τις πετρες.ΑΠΛΟ.

16 Νοεμβριου δεν θα ειχαμε λεφτα.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.Πηραμε αδεια απο την εκτ να εκδωσουμε εντοκα.Τα οποια ειναι πανακριβα.Δεν συμφερουν.
Θα ερθει λοιπον και η δοση 34 δισ.Στις 11 Νοεμβριου ο Τσιπρας ελεγε στη βουλη ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ κ.πρωθυπουργε αν δεν παρετε τη δοση??? Αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης υποτιθεται. Χου ρε

karaefthimiou23 είπε...

Άριστη περιγραφή εκπροσώπου της τρόικας έκανες Μιχάλη.Τελικά την κυβέρνηση γιατί την έχουμε,μόνο για να σκύβει...?

Άσε τα πατριωτικά και τα εθελοντικά γιατί γελάνε και οι πέτρες...

μπαρμπαλιας είπε...

ευχ Μικ...
τωρα εστω οτι ειναι οπως λες...αλλα δεν ειχε τεθει σε βαση ζωης θανατου ...οπως εχει εξεληχθει τωρα.
και ασφαλως γινεται διαπραγματευση ,οτι παρουν περισσοτερο και ασφαλως θα τα δωσουν.
με τα ταμεια ομως ειναι το ιδιο;;;

και να σου πω και την τελικη;;;
εστω οτι ολα γινουν οπως λενε μεχρι τις 13/12...
θυμησουτο
θα βρουνε παλι προσκομα καινουργιο...
εν τω μεταξυ χρ/να θα κανουμε ολοι με τα οποια λεφτα ,που σημειωτεον δεν προλαβαινουν και στην καλυτερη των περιπτωσεων να ελθουν...
επομενως
"η κοβουν χρημα
"η μας δουλευουν...
και με την προυποθεση οτι δεν εχουμε νεες δημοπρασιες εντοκων..
σου ειπα απο χθες ειμαι σε μετρια εως πληρη συγχηση...απλα ελληνικα

michele είπε...

Τωρα που την πηραμε ,ασχολειται κι αυτος με τη βιωσιμοτητα ,οκ.Ε κουρεμα θα γινει αλλα αργοτερα.Step by step γινονται αυτα.
Τωρα η υφεση που εβγαλε ο φιλος μου ο Φωτης 15% με τα μπακαλιστικα και η city κανα 12 αρι για το 2013,ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΡΧΕΙΟ.Καλα να ειμαστε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ θα γινουν εδω

Αυτο εννουσα αλλωστε στη συζητηση με τον Καρα πριν περι πανικου.Γραφουν οι εκθεσεις των ξενων ΜΕΤΡΑ και τρεμει ο κοσμος.ΛΟΓΙΚΟ.Αλλα συχνα αυτοι εννοουν κι αλλα πραγματα.Ξερουν οτι δεν μπορεις να κανεις κι αλλες περικοπες.ΕΠΙΡΟΠΟΙ λεμε.Στις τραπεζες?? ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Για να δω αν θα δινετε σε καθε πικραμενο ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ,ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 200 ΕΚ και τα πληρωνουμε τωρα οι φορολογουμενοι και οι μετοχοι της ΑΤΕ.

michele είπε...

Στον ΦΑΣΟ κοπηκε το ρευμα και δεν προλαβε να χαιρετισει τον ΚΑΡΑ.
Μου μιλησε πριν λιγο.

karaefthimiou23 είπε...

Να'ναι καλά ο Φάσο.Άτιμος καιρός.

michele είπε...

Γιατι ρε ΚΑΡΑ τι ειχε η περιγραφη ετσι δεν εγινε??? τι σημαινει εκπροσωπου της τροικας?? Ειπα κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?? Δεν ειπα γνωμη ειπα τι εγινε.
Απλα ερμηνευω και τι λεει ο Στουρνος ο ενας ο αλλος.Δεν σημαινει οτι συφωνω παντα.Αλλα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δεν θα κανω.Αυτα ειναι για αυτους που τα πιστευουν.

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε εφτασες στην αλλη ακρη ..
λεφτα δεν εχουν ελθει
και επιπροσθετα το δημοσιο θα καθαρισει με τις οφειλες προς ιδιωτες και επιχειρησεις..
και δωρα και πλερωμες
ρε μπας και μας δωσανε ΟΚ να κοψουμε και δεν το λενε;;;
και σε ρωτησα νωριτερα
γιατι μονο εμεις και οχι οι δανειστες;;;
λογω εκλογων κιαυτο;;;
ασ παει και το παλιαμπελο

Γεράκι είπε...

Ωραια τα λες mic..δυστυχως ομως κ το ξερεις εχουμε μικρους πολιτικους στο συνολο...αρα συνεχιζω να ειμαι επιφυλακτικος...κ απο την αλλην οταν εισαι με την πλατη στον τοιχο...περιπλεκονται τα πραγματα....

μπαρμπαλιας είπε...

απορια παλι ασχετη...
η λιστα λαγαρδέ τι απεγινε...
οχι για την παραπομπη στη βουλη...
αλλα για την ουσια
ποσα τερμινα θελουν να ψαξουν τα ονοματα;;;
και νομιζω οτι ειναι σε προτεραιοτητα το θεμα

βεβαια υπαρχουν κιαλλες λιστες ληστων αλλα με το νεο ετος για την επομενη οικ χρηση η εισπραξη...
ολε ο ταυρος

karaefthimiou23 είπε...

Τι σχέση έχει τώρα ο Χαμένος με τον Τσίπρα? Δεν βλέπεις ότι μας ρουφάνε το αίμα με το μπουρί της σόμπας και δεν υπάρχει επ'ουδενί αλληλεγγύη? Ότι μας δίνουν(νέα δάνεια δηλαδή και μεγαλύτερη θηλειά για να πνιγούμε)το ξεπληρώνουμε με αίμα και με το παραπάνω.Σου είχα πει εδώ και καιρό ότι δεν μπορώ να διανοηθώ ακόμη τι θα τους δώσουμε όταν θα χρειασθεί κούρεμα ο επίσημος τομέας.Τι,τις ψυχές μας,τα πετρέλαιά μας,τα αέριά μας που οι Γερμαναράδες τρελάθηκαν με τις προσφορές των Ρώσσων...?

μπαρμπαλιας είπε...

Μπαρμπα Αρκετα πριν τις Βρυξελλες δεν λεγαμε οτι το μενου εχει ,μειωση επιτοκιων,επεκταση χρονου αποπληρωμης και επαναγορα ομολογων?? Ολα τα sites το εγραφαν.Αυτο και εγινε.Τεχνικες λεπτομερεις δεν ξεραμε...............

σωστα το εθεσες στο τελος
τεχνικες λεπτομερειες δεν ξεραμε...
με καλυψες ...φιλε

karaefthimiou23 είπε...

Ρευστότητα δεν πρόκειται να υπάρξει λέγαμε μερικοί εδώ μέσα και όπως βλέπουμε δεν θα υπάρξει.Την αναβλητικότητα των Γερμανών θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει το γαιτανάκι με άλλες χώρες που θα πάρουν σειρά.

michele είπε...

Λογικο ειναι να ειμαστε επιφυλακτικοι Αντωνη,εχουν δειξει πολλα δειγματα αξιοπιστιας οι πολιτικοι μας?? αλλο η αναλυση που κανουμε.Αλλα να ταυτιζω ας πουμε το Σαμαρα με το ΓΑΠ ,η τον Καρατζαφερη με τον Καμμενο η τον Στουρναρα με τον Παπακωνσταντινου ΕΓΩ δεν το κανω.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω ειπα .51 πολιτεια των αμερκανων ...να τελειωνει το θεμα
να μη μας τη λεει κι ο Μπερισας..ωχ

Γεράκι είπε...

Ρε χ.... τους εξω....εκει ειναι το προβλημα? Εμπιστευστε τους δικους μας...?
Ειναι τραγικα οσα ακουμε...Χαρειτε πρωτα τον Ταμηλο σας κ μετα ασχοληθειτε με τον Σοιμπλε..

μπαρμπαλιας είπε...

καλη νυχτα σε ολους

michele είπε...

ΚΑΡΑ απο την στιγμη που αποφασισαν να μην βγουμε ΕΚΤΟΣ εγινε η συμφωνια που εγινε με αποτελεσμα το επιτοκιο του πρωτου μνημονιου να παει στο 0,69%.Κανανε και την επεκταση και εχουν φορτωθει ολα μετα το 2020.Ε θα γινει και το κουρεμα το 2014-2015 και αυτο ειναι.Τωρα οι περικοπες.
ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΙ: ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΔΝΤ μας εδινε τον Γεναρη του 2010 25 δισ και πηραμε τα 8,ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Δεν λεω για την λυση της δρχ.ΔΕΙΧΝΩ ΜΟΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Και ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορεις να διαχειριστεις τον πλουτο σου οταν εισαι δεμενος.Αλλα επειδη εχουμε κανει κουβεντα για πετρελαια ξερεις πολυ καλα ,οτι πραγματικη εξορυξη κλπ πρεπει να περασουν 15-20 χρονια.

Γεράκι είπε...

Αντε καλο κ θεαματικα ανοδικο κλεισιμο για αυριο...καλη συνεχεια..Μπαρμπ ριξε τηλεφωνο αυριο...καλο βραδυ...

michele είπε...

Κι αυτο που λες Αντωνη σωστο ειναι.Καθε πολιτικος κανει για τη δικη του πατριδα αυτο που την συμφερει.Αντι να κρεμασουμε τον ΓΑΠ ,τα βαλαμε με την μερκελ.Τα συμφεροντα της κοιταει,ασχετα αν τραβηξε το σχοινι.ΚΑΚΩΣ για μενα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οι εξορυξεις μπορουν να τιτλοποιηθουν και να βγουν στην αγορα αλλου ειναι το θεμα

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Αντώνη.Σαφέστατα τα βάζω με τους δικούς μας,γι'αυτό τους τα χώνω γιατί είναι ελάχιστοι.

Πάντως,για να τα συνδέσουμε και με το ΧΑΑ,όπως με το κούρεμα του Μαρτίου έπεσαν σφαλιάρες έτσι και με το τωρινό(σαφώς πιο ήπιο)θα ξαναπέσουν σφαλιαρίδια.Μέχρι να τελειώσουν οι ΑΜΚ δεν βλέπω να παίρνουμε ανάσα,μόνο για trading άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα.

giannhs kon είπε...

Πολύ ωραία η κουβέντα σας , θα διαβάσω την συνέχεια το πρωί
Καληνύχτα παιδιά κι από έμενα . καλό ξημέρωμα

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Ηλία.

PS είπε...

ksodepste eseis pou kerdizete sto XAXA gia na boume se anaptiksi,giati oson afora emena i ifesi pou tha prokaleso os atomo (xoris na to epizito fisika,kai me prosopiko kostos, giati eixa mathi na ksodevo mexri kai to telefteo mou evro gia na sintiro tin agora) den tha exei proigoumeno,katanoito tora?

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Γιάνναρε.Αλέξανδρε δεν θέλω να δίνουμε τον ορυκτό μας πλούτο στο τζάμπα όπως συνέβη με τον χρυσό στη Χαλκιδική και αύριο με το αέριο και το πετρέλαιο.Ποιος όμως θα το διασφαλίσει αυτό?

PS είπε...

an nomizete oti gia ENA atomo milao mono,agnoiste to sxolio mou

michele είπε...

Αληθες ειναι αυτο που λεει ο Αλεξανδρος.Αλλα το χρηματιστηριακο προιον δινει κατι ,αλλα μονο η φυσικη παραδοση δινει τα πολλα.

michele είπε...

Το ερωτημα μου ειναι γιατι γραφεις greeklish ομως ΥASTER

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η χωρα ειναι και θα συνεχισει σε καθετη πτωση τα αλλα ειναι ιστοριες
Βασικο προβλημα το δημογραφικο

michele είπε...

Σε πλήρη εξέλιξη το «σχέδιο κολυμπήθρα» που στοχεύει να ξεπλύνει τα ανομήματα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος – Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα έχουν αλλάξει όλα στην Ελλάδα προς το χειρότερο – Η νέα διαπλοκή θα ελέγχει τα πάντα
ΠΕΤΡΑΝ

τα εχει δωσει ολα χαχα.

karaefthimiou23 είπε...

Ο Λεώ δεν έχει δώσει νέο στόχο για ΓΔ και ανησυχώ.

michele είπε...

Γιαννη δινει τον υπερ παντων αγωνα υπερ των φιλων του τωρα.Εχουν μπερδευτει κι αυτοι τωρα,εχουν τα δικα τους δεν του λενε..

PS είπε...

device manager,language,regional settings,μπήκα και το έφτιαξα τώρα,ξένο,δανεικό εργαλείο είναι.

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Μιχάλη και σε όλη την παρέα.Ες αύριον τα νεώτερα.

PS είπε...

κλν

michele είπε...

Καληνυχτα Γιαννη ,καλο ξημερωμα.Υaster ανησυχησα λεω τι επαθε τουτος,ομιλει και αριστα την ελληνικη χαχα

Michalis είπε...

kalispera
ti kanoume?

Michalis είπε...

i epanagora pou grafete tha gini se 2 fasis..
i proti i ethelontiki

stin ethelonti tha polisoune ta hedge funds pou xtisane thesis apo poli xamila ke euxaristos tha vgoune..

i deuteri tha exi na kani me tis ellinikes trapezes..

opou pisteuo tha paroune antalagmata..

pia ta antalagmata?

isos kalipsi ke antistathmistika apeuthias apo ESM

ke ta ofeloi bori na ta doume meta tis ekloges tis merkel..

gia eunoitous logous..

Michalis είπε...

ke to kourema tha erthi argotera.

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα συνονοματε με τις επισημανσεις σου.Καλα εισαι??

Unknown είπε...

Michele buonanotte
c'e' pοσta per te...urgente!!!
καλο ξημερωμα σε ολους τους κυριους και συγγνωμη για την παρεμβαση

michele είπε...

Pronta la risposta GΙΟ..

Unknown είπε...

vista...grazie Michele
καλο ξημερωμα