Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ..

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele..
Στις 802,21 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 5,38% και τζιρο 71,5 εκ ευρω.Η σημερινη συνεδριαση υπηρξε στην ουσια μια σχετικη αποκατασταση της ζωνης τιμων των μετοχων μετα τα ψηλα των 911 μον και εως τα σημερινα χαμηλα των 759,21 μον.
Ο τζιρος ηταν καλος παρα το γεγονος οτι ηταν ο μικροτερος των τελευταιων 5 συνεδριασεων, αλλα το κλεισιμο ηταν στα υψηλα ημερας που προιωνιζει ενα θετικο ανοιγμα για την εβδομαδα που ερχεται.
Τεχνικα οι κυριοτεροι δεικτες επανηλθαν πανω απο συγκεκριμενα σημαντικα επιπεδα,ο ΓΔ πανω απο την ζωνη των 790-795 μον ,ο FTSE πανω απο τις 292 μον και ο ΔΤΡ πανω απο τις 287 μον.Μενει να αποδειχτει η επιβεβαιωση των επιπεδων αυτων στις συνεδριασεις της επομενης εβδομαδας,για να μπορεσουμε να πουμε οτι η διορθωση απο τις 911 εχει ολοκληρωθει,κατι που ειναι προωρο ακομα να γραφτει.
Μεγαλος πρωταγωνιστης της ημερας η ΠΕΙΡ με κερδη 28,37% στα 0,4480, αλλα ολες οι τραπεζες κατεγραψαν μεγαλα κερδη με αποτελεσμα ο ΔΤΡ να εχει ανοδο 14,9% στις 302,11 μον.
Ο FTSE με +7,21% στις 294,11 οπου εκτος των τραπεζων ΜΙΓ (+12%),ΕΛΛΑΚΤΩΡ ( +8,9%)και ΜΥΤΙΛ ( +8,15%) ειχαν την μεριδα του λεοντος των κερδων.Ουδεις αρνητικος τιτλος απο τον μεγαλο δεικτη.
Στα δημοσιευματα τωρα,κυριαρχει η συζητηση για την λυση του ελληνικου προβληματος ,απο την μια με επαναγορα ομολογων εκ μερους της Ελλαδος ,απο την αλλη πολλοι μιλουν για haircut του επισημου τομεα ( ΟSI) ,λυση που ομως φαινεται προς το παρον τουλαχιστον μακρινη.
Με ελαφρα αρνητικο προσημο,συνεχιζει ο DOW -0,21% μετα την χτεσινη δυνατη ανοδικη συνεδριαση,ο δε DAX ενα τεταρτο πριν την ληξη κινειται ανοδικα  στο +0,34% και τις 7360 μον.

50 σχόλια:

michele είπε...

Μιση ωρα πριν το κλεισιμο η φωτο..στο κλεισιμο ηταν ακομα καλυτερα..

THE JUNIOR είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ.
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΙΤ.

ανοιξε-κλεισε, ανοιξε-κλεισε
το παραθυρο


Άνοιξε το παράθυρο να μπει
δροσιά να μπει του ΝΟΕΜΒΡΗ

εμείς γι' αλλού κινήσαμε γι' αλλού

κι αλλού η ζωή μας πάει (δις)

michele είπε...

Χαχα ,αρχισες παλι τα τραγουδακια.Πηγαν καλα και τα μικρα σου σημερα και τα μεγαλα..σε φορμα σε βλεπω.Δεν θυμαμαι ,το πρωι μπηκες με νευρα?? γιατι θα γινω προληπτικος στο τελος.

PS είπε...

Τόσο πολύ πάνω το έκλεισαν???
Καθαρή Κερδοσκοπία.
Ρε τους αλήτες.

michele είπε...

Ανοιγοκλεινουν τα windows και θα πλευριτωσουμε..

Unknown είπε...

κυριε τεχνηεντως,,,πολλυ καλλα τεχνηεντως το εκλισαν και εχη και συνεχια

Unknown είπε...

Τωρα ποσοπανω μπορη ακομα ας βαλη και το χερακι του ο michele

THE JUNIOR είπε...

δεν ξερεις τι εγινε χθες
για να δεις τι νευρα ειχα σημερα.

ειναι αληθεια 100%

τηλεφωνο σε φιλο
-ελα τι πιπα σημερα παλιτο μαγαζι
καλα που τα πηραμε απο δεη στην αρχη
-χαμος ε εκανε τιποτα
-τα γνωστα τσιμπησα,ρε συ λες να παρω τωρα στο κλεισιμο ΠΕΙΡΑΙΩΣ πολυ ξυλο εφαγε
-ασε ρε παρε αυριο στο -10 αν εισαι μαγκας

αυτα εγιναν στο κλεισιμο
μπηκα να παρω αλλα ηταν στημενοι αγοραστες

αλλα πανω απο ολα υγεια και καλη καρδια.

michele είπε...

Σε τετοιες συνεδριασεις σαν την χτεσινη ΜΙΚΡΕ λογικο να περιμενεις την επομενη.Οταν ομως στηθεις δεν σου δινουν και βελεπεις και γυρναει το πραγμα, μπουκαρεις.Δεν μπορουμε να αγοραζουμε παντα εκει που θελουμε,αλλα μας "δειχνει" η αγορα

michele είπε...

Φιλε Βαγγελη το κερι του FTSE "ΣΦΗΝΩΣΕ" αναμεσα σε σε δυο σημαντικα σημεια.Θα το ανεβασω το βραδακι να το δουμε.Απο κει και περα ,περιμενουμε τη Δευτερα που πιστευω θα ξεκινησει θετικα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ωραίες οθόνες που έχεις!!!

Άμα μου κρατήσεις την ίδια κατεύθυννση μέχρι την άλλη Παρασκευή θα προσπαθήσω να φύγω από τους Γάλλους και να έρθω για καφέ.

Αναλόγως του δείκτη, θα φέρω βουτήματα ή παξιμαδάκια....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα τωραααα μια φορα εγραψα πρωι /το κλεμενο του αρκα/ και ειδατε τι εγινε

THE JUNIOR είπε...

η δεη θελει λεει αυξηση κοντα στο 30% στα τιμολογια


πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι η αρχη του τελους για την δεη

θα δωσει λιπος στους ανταγωνιστες
και εδω δεν ειναι ο λαναρας με τον αθανασουλης εδω παιζει η α εθνικη

michele είπε...

Προσμετραται η πρωινή σου παρέμβαση Άλεξ.Αλλα δεν το σχολίασα,πολυ πρωινος σήμερα τι έγινε..
Αλεξανδρατε έλα εσυ και τα βουτηματα θα τα βρούμε χαχα

ο dwk είπε...

…καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά…
…την «κάνω» για Γλυφάδα…
…μπιφτεκάκια και μπύρες…
…ένας φίλος από τα παλιά, έρχεται από τον Βόλο…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δευτερα θα βαλω ξανα ΑΡΚΑ νωρις το πρωι για το γουρι και θα βαζω οσο παει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλη ορεξη φιλε καλοπερασακια χεχε

michele είπε...

Θοδωρή,καλα να περάσεις και καλο βραδυκαι για το Βολιωτη,θα έχει ωραία βραδιά σήμερα

michele είπε...

Άλεξ είχα στηθεί μαζί σου στην ΕΤΕ στο 1.70. Δεν δίνανε .τελικά στο τέλος 2-3 λεπτά πριν κλείσει πήρα στο 1.78. Παρ ότι έκανα και δεύτερο επιτυχημένο trading στην πειρ αλλα δυο λεπτακια ,έφυγα νωρίς ,ήταν η καλύψει τελικά. τώρα forza μουλαρα χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κακο κλεισιμο στον οπαπ εαν ανοιξει κατω την δευτερα ..λουκουμι

Unknown είπε...

πολλυ υσιχια αποψε...τι εγινε ρεφαραμε και βουρ γι απαραλια

michele είπε...

Κακο σε εισαγωγικα φανατζομαι ,εννοεις Αλεξ.Οτι δεν ηταν στα ψηλα ημερας..

Unknown είπε...

Αλεξανδρε συμερα ολην την ημερα ο οπαπ ηταν τελιως στεγνος απο πανω,,ενα φου να του κανανα θα εξαφανιζωταν...αλλα ξερουνε ποτε αυτοι μαζεβουν..ειναι πιεσμενο ελατηριο

PS είπε...

"Μοιραία ήταν η διάβαση του δρόμου για ένα μικρό αρκουδάκι περίπου πέντε μηνών χθες, νωρίς το βράδυ (20:30) κατά το νυχτερινό μάθημα εύρεσης τροφής από τη μητέρα του.

Το τροχαίο συνέβη στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Νεστορίου, μόλις 500 μ. από τον οικισμό της Κολοκυνθούς.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, το αρκουδάκι έκανε απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τα διερχόμενα αυτοκίνητα παρακολουθώντας την μητέρα του από την απέναντι πλευρά του δρόμου που το καλούσε ανήμπορη να το βοηθήσει. Τέλος, εγκλωβισμένο από την αυξημένη κίνηση και αποπροσανατολισμένο καταμεσής στο οδόστρωμα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραγικό τραυματισμό του από πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα του συνέχισε να το αναζητεί στην περιοχή για αρκετή ώρα μετά συμβάν προσπαθώντας να προσεγγίσει το σημείο πιστεύοντας ότι είναι ακόμα ζωντανό. "
Τραγικό,έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 15 σε ένα χρόνο,και το τμήμα αυτό του δρόμου σου επιτρέπει να τρέξεις αρκετά.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΛΙ ΓΟ ΠΛΑΚΑ......Αυτα παθενουν οι ακουδεσοταν κυνιγουν τους ταυρους εωσ τα πεδινα,,δεν νομιζω οτι ειναι το καταλιλο μερος για να αναφερετε για αρκουδες..Εξ αλλου αφτος που την κτιπισε καπιως βιαστικος επενδιτης ηταν σαν τους συμερινους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Πολλές δουλειές σήμερα και προβλήματα με διάφορες καταστάσεις που συνέχεια προκύπτουν τελευταία (μαζεμένα μου έπεσαν βρε παιδιά, κάποιος με μάτιασε!) αλλά και προβλήματα σύνδεσης στο ίντερνετ πέραν των άλλων.
Με όλα αυτά μια βόλτα μόνο έκανα το μεσημέρι για καμιά ώρα προς παραλία μεριά για καφέ.
Το γεμάτο 5άρι από ΒΔ με κύμα ζόρικο δεν επέτρεψε σήμερα να γίνει κάποια βουτιά, όπως και η βαριά συννεφιά χτες. Έκανε και σχετική ψύχρα εδώ. Ατυχία από την πλευρά αυτή.
Αύριο όπως βλέπω στο freemeteo.gr (πολύ καλό και αναλυτικό για κάθε γωνιά της Ελλάδας για όσους δεν το ξέρουν) θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Με 24 βαθμούς και ένα μποφοράκι όλα επιτρέπονται.
Κατά τα άλλα έπιασε (επί τέλους !) το ποδαρικό του ΘΔ χαχαχα αλλ'ά και η πρωινή εμφάνιση του Αλέξανδρου.
Μια χαρά σήμερα λοιπόν και ευχαριστώ τους Αμερικανούς…ωχ τι λέω τα μπέρδεψα πάλι, ευχαριστώ τους φίλους μου που κράτησαν καλά το μαγαζί στην απουσία μου καθώς και έναν φίλο που με βοήθησε τηλεφωνικά με τις γνώσεις του και την … ψυχολογική του υποστήριξη τις δύο φορές που ήμουνα μέσα και μπορούσα να δω συνεδρίαση.
Δεν κάνω πλάκα με το υποστήριξη…πέρα από γνώσεις και εμπειρία που σου παρέχονται δωρεάν είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με έναν φίλο στις κρίσιμες καμπές του ΧΑΑ ή της συνεδρίασης για να μην κάνεις καμιά κουταμάρα. Και μη μου πείτε μερικοί (έστω και έμπειροι) ότι δεν το έχετε ανάγκη αυτό, γιατί μετά από 6 μέρες συνεχούς πτώσης και την μαυρίλα που είχε πέσει κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο «καθαρά» όσο ψύχραιμος και έμπειρος κι αν είναι.
Αν μπορεί να «διαβάζει» πιο καλά από τους άλλους την συνεδρίαση την ώρα που τρέχει αυτό είναι ένα άλλο θέμα, αλλά δεν αναιρεί πιστεύω τα προηγούμενα.
Κάθε ένσταση δεκτή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βαγγέλη αυτοί οι ταύροι είναι ορεινοί και τους κυνηγάνε οι αρκούδες ως τα πεδινά? χαχα
Χωρίς πλάκα τώρα είναι απαράδεκτο σήμερα να θυσιάζονται σπάνια ζώα και μάλιστα μηνών στο βωμό κάποιων "οικονομιών". Δεν μπορούσαν να κάνουν υπόγειες διαβάσεις για τα άγρια ζώα με παράλληλη περίφραξη του δρόμου? Αλλά σε ποια χώρα τώρα...εδώ δεν λογαριάζουμε τους ανθρώπους.

michele είπε...

Μ αρεσει που οταν λειπεις Πανο,τα λες ολα μαζι!.Προλογος,κυριως θεμα ,επιλογος.Το μονο κακο απ ολα αυτα,ειναι οτι εχασες τη βουτια σημερα!.Οσον αφορα εμας εδω,μετα τις καταδυσεις ,καναμε αλμα εις υψος.
Γενικως παντως οι βιαιες πτωσεις ,εχουν και βιαιες αντιδρασεις.
Οι κακες πτωσεις ειναι αυτες που "γλυκα" σε οπισθοχωρουν" σε βαζουν μεσα κανοντας μικρες αντιδρασεις και συνεχιζουν να πηγαινουν κατω.Αυτες να φοβασαι περισσοτερο.Απο εμπειρικη θεση αυτο.Δεν ειναι θεσφατο.

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας..πέρα απο καποιες αγορές ππου έκανα στο ΧΑΑ, ανοιξαμε κ θέση στον 20αρη κ ήδη κάνει καλο run...ειμαι διατειθημένος να την αφησω κ να αυξησω για αρκετές ημέρες...πολυ καλο timing..
Intraday δεν εκανα..θα δοθουν αφθονες ευκαιριες μόλις παγειωθει η αλλαγη τάσης (Δευτ-Τρι)..Πουλησα λιγα κομματια απο τις χθεσινές αγορές..
Μαλλον όλοι είμαστε ευχαριστημένοι..

Γεράκι είπε...

Ερωτηση για κάθε σχετικον...
Ξέρετε εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (κυριως οικονομικο) με την κοινοπραξια που διαχειρίζεται την Ψυτταλεια (Ακτωρ κτλ)...?

michele είπε...

Σε ποια τιμη ανοιξες long στον 20 αρη Aντωνη? Οσο γι αυτο που ρωτας,ειναι ο ΜΙΚΡΟΣ ο ειδικος μας.Μην ψαχνουμε βραδυατικα χαχα.
Καλησπερα Νικολα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μικέλε, ήμουνα καλός στην έκθεση χαχα
Καλησπέρα και στους φίλους Γεράκι και Νίκο.

Γεράκι είπε...

Πάνο..παντα μια δευτερη κ εμπειρη γνώμη κάνει καλο...εστω κ ψυχολογικα..
Ο Ηλίας καλά είναι?..δεν φάνηκε σήμερα..καλησπέρα Νίκο..Σήμερα προσπάθησα να κάνω μια καλή αναμετάδοση ΧΑΑ...
Ελπίζω ο Δήμος κάποια στιγμη να μας το προσφέρει πάλι (να παρουν την δοση τους οι traders)..γιατι ειναι συγκλονιστικο οταν το κάνει...

Γεράκι είπε...

781,5 εκει που έβλεπα οτι ειχε αντοχές..οπως ειπα κ το πρωι εκει παιχτηκε η μιση παρτιδα...εαν πηγαινε 779,90 θα την ειχα κλεισει..

νικος φαληρο είπε...

εγω τα εκλεισα ολα.Παρασκευη που λεει κι ο δασκαλος κος Δημοσθενης.Απο Δευτερα ειναι μια αλλη εβδομαδα.Νομιζω πρεπει να προσεχουμε διοτι ζουμε εν μεσω ρευστων καταστασεων.

Γεράκι είπε...

Σωστο κ αυτο Νίκο...Αλλα να αφηνεις το 1/3 ή 1/4 μέσα για το momentum...Γνώμη μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το δικό μας "αρκουδάκι" εδώ (μακριά από αυτοκίνητα!), από όσα διάβασα, νομίζω ότι δεν βλέπει μεγάλη συνέχεια στο σημερινό, ή κάνω λάθος?

Γεράκι είπε...

Θα το ανεβάζω σε κάθε τετοια αντίδραση που συναντάμαι μπροστά μας...
Yμνος για το trading..χεχεχε..

http://www.youtube.com/watch?v=VcjzHMhBtf0

Τερμα τα dolby!!!

Γεράκι είπε...

*συνανταμε..χαχαχα..

Unknown είπε...

Νικο απο φαλιρο ,μενω καλλαμακι..καπια στιγμη θελω τα φωτα σου στα συμβολαια

Γεράκι είπε...

δεν το είπες καλα..
Είμαι ο Βαγγέλης απο το Καλαμάκι κ ειμαι Γάβρος..Ετσι θα το λέμε αποδω κ περα...Σωστός Νίκο?

νικος φαληρο είπε...

δεν ειμαι πολυ γνωστης κε Βαγγελη.Ειναι αληθεια αυτο που σας γραφω.Υπαρχουν πολυ πιο σχετικοι σε αυτον τον τον ιστοτοπο.Αλλα αν μπορω να βοηθησω ρωτηστε κι εκτος απο εμενα θα σας απαντησουν κι οι αλλοι οι φιλοι

νικος φαληρο είπε...

Το οτι ειναι ολυμπιακος δεν πιστευω να δωσει βοηθεια διοτι οι περισσοτεροι καλοι γνωστες του χαα εδω, δεν ειναι...Πως να το γραψω.. Ειναι disadvantage (χιουμορ κανω , ολοι θα βοηθησουν)

michele είπε...

Tωρα που εμεις οι βαζελοι ειμαστε στα πολυ κατω μας,δεν με παιρνει πολυ να σας τη λεω χαχα
Γερακι αν δεις δυναμη μεινε μεσα στον 20 αρη..τελικα εκει το 780-82 πολυ σημειο,αποδειχτηκε.Ο Ηλιας ειχε μια υποχρεωση εκτος εδρας,μια χαρα ειναι.

Unknown είπε...

Νησιωτης ειμαι παιδι του σαρωνικου στη θαλλασα του πειραια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ΅Σ ..και γαυρο εχω και σαρδελα εχω>>.δεν ηδες προχτες που πουλαγα ψαρια πρωι πρωι...Στο γαλατικο χωριο θα ημουν ο ψαρομαναβης

Unknown είπε...

Μιχαλη τωρα εξιγιτε γιατι μιλαγες για λιπαντικα σημερα

michele είπε...

Για το ΣΑΙΚΛ αναφερομουνα Βαγγελη ( βαζελινες χαχα)
Ετοιμαζω τον 20 αρη τωρα αν και τον εχουμε δει 100 φορες.

Γεράκι είπε...

Καλο σας βράδυ...Καλα να περάσετε..
Θα την κρατήσω οσο τραβάει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Γεράκι, δικαιολογήθηκε και η απουσία του μπάρμπα και όλα καλά!

michele είπε...

Ανεβασα και τον FTSE ,ετσι για μια ματια! Κλεινω εδω σε 3΄