Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ



                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μιchele...
Στις 829,96 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 5,05% και τζιρο 88,8 εκ ευρω.Η συνεδριαση χαρακτηριστηκε απο την αναστολη διαπραγματευσης των ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ μολις στις 11.10 λογω των φημων περι της επικειμενης συγχωνευσης τους ,κατι που ανεμεναν οι επενδυτες αλλα ενδεχομενως σε υστερο χρονο.
Ετσι ξεκινησε ( και φυσικα με την διασπαση πλεον του 790) ενα ημερησιο rally ,πρωτιστως στις τραπεζικες μετοχες με αποτελεσμα ο ΔΤΡ να κλεισει στις 331,65 μον με κερδη 9,97% .Πρωταγωνιστρια η ΠΕΙΡ η οποια βρισκεται ενα βημα πιο μπροστα απο τις αλλες με +20,19% στα 0,50 ευρω και ακολουθησαν η ΚΥΠΡ στο +15,6% στα 0,2890 καθως και η ΑΛΦΑ που διεσπασε το πολυ σημαντικο επιπεδο των 1,96 ευρω και εκλεισε με κερδη +14,04% στα 2.03 ευρω.
Λιγο αργοτερα ερχεται η ειδηση της ημερας οσον αφορα την πολιτικοικονομικη κατασταση της χωρας οτι η καγκελαριος Merkel επισκεπτεται την Ελλαδα αμεσως μετα το Eurogroup της Δευτερας .Η ειδηση λειτουργησε προσθετικα στην ψυχολογια των επενδυτων που ενετειναν τις αγορες τους με αποτελεσμα και ο FTSE να κλεισει στις 304,14 μον στο +6,19% ,με πρωταγωνιστες εκτος των τραπεζων και του ΜΥΤΙΛ +10,36% στα 3,73 ευρω και της MIG στα 0,3890 με ανοδο 13,74%.Μοναδικη αρνητικη στο κλεισιμο η ΜΟΗ απο τον μεγαλο δεικτη.
  Συντριπτικη η νικη των ανοδικων εναντι των πτωτικων μετοχων 123 -34 ,με 23 ! μετοχες με κερδη μεγαλυτερα του 10%.
Στις διεθνεις αγορες ο DAX εκλεισε πριν λιγο στις 7393,6 μον με ανοδο 1,21% ,ενω και ο DOW στον αποηχο και των καλων ειδησεων απο το μετωπο της ανεργιας ( 7,8% εναντι εκτιμησεων για 8,1%) κινειται σε θετικο εδαφος με κερδη +0,43%.

233 σχόλια:

1 – 200 από 233   Νεότερο›   Νεότερο»
ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Steve Miller Band Live From Chicago Take The Money And Run

http://www.youtube.com/watch?v=6MneA9pgLVw

michele είπε...

Πολυ καλο κλεισιμο Κωστα,χαρακτηριστικη συνεδριαση δοασπασης καλης αντιστασης με καλο ογκο..πολλα χαρτια θα συνεχισουν, σημαντικος ο FTSE παει για 3.20..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα επαναλαμβάνεσαι χαχαχα αλλά δικαιολογείσαι σήμερα!

michele είπε...

Τα λεμε αργοτερα παιδες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

2 μικρά από Ε έπαιξαν πολύ λίγο σήμερα αλλά έχουμε καιρό...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αλλη εκτέλεση....

Γεράκι είπε...

κ ΙΝΤΚΑ..κ ΔΙΟΝ...κ ΧΑΚΟΡ..κ ΜΠΕΛΑ...
ο ΣΑΡ μου ξεφυγε...ψάξε γυρευε...δοκιμές κάνουμε...

Πάνο πως το λες για το ΤΤ...?

Βαλε κ την EUROBANK πλεον μαζι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΤΤ ΚΑΙ ΤΗΝ EUROBANK ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!

ΚΑΛΟ ΓΕΡΑΚΙ?

ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ (ΓΙΑ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ)

http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά Αντώνη εσύ έχεις ξεφύγει χαχαχα

Βάλε τώρα που γυρίζει και εύχομαι ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ (με προσοχή βέβαια...)

Michalis είπε...

os apopse tha exoume anakinosis gia to deal

Γεράκι είπε...

δώσε..δώσε...!!

Καλα εσυ ξ'φύγεις τελειως..!!!!

χεχεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη, για να δούμε...θέλουμε καλά νέα.

Michalis είπε...

pano tha ine kala ta nea
den diapragmateuete oute ameriki
oti tha gini to deal ine dedomeno..

ta leme argotera

kalo apogeuma

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Μιχάλη

michele είπε...

Εβλεπε κι ο Αντωνης στο pre-market την NBG επανω,αλλα μετα την ..κοψανε.Παντου μεσα το Γερακι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Νικόλα...

ο dwk είπε...

…από την στήλη του ΔΝ:
«…ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ FREEFORUMSTOCKS ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ...
ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ...
(παραθέτει μερικά από τα …γνωστά μηνύματα -και συνεχίζει)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΜΕΘΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ...
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...»

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μόλις τα διάβασε αυτά του ΔΝ ο γνωστός τύπος μπήκε εδώ για να με βρίσει...άρα μυαλό δεν βάζει.

michele είπε...

Ευχαριστουμε το φιλο ΔΝ για την συμπαρασταση και το συμπερασμα κυριως που εξαγει.Εχει δικιο,το να ασχολειται κανεις με ενα παλαβο τετοια ημερα με τετοιες ειδησεις ,ειναι το λιγοτερο χασιμο χρονου.Απαντησεις ?? σε ποιον??

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Θοδωρή , δεν έχω κολλήματα εγώ...

ο dwk είπε...

…το ξέρω Πάνο, γι αυτό πήρα το θάρρος…

michele είπε...

Τα εσβησα εγω αυτα που δεν ταιριαζαν.Ειπαμε,ασχολια με τον αγαμητο?? Τοσοι ανθρωποι μπαινουν εδω μεσα να μαθουν κατι ,να αισθανθουν δικαιωμενοι απο τις επιλογες τους η να ξανασκεφτουν μια απο αυτες.Εμεις που μαγοι δεν ειμαστε λεμε την αποψη μας.Και μαλιστα με διαφορετικο τροπο,αλλο εγω ,αλλο ο Δημος,αλλο ο Αλεξανδρος,αλλο ο Πανος,ο Λιακος,ο dwk ...δεν θελω να αδικησω καποιον..

michele είπε...

Ο Τραπεζικός κλάδος φτιάχνει κλίμα (και αποδόσεις)

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
---------------------------

Η διαμόρφωση της «επόμενης ημέρας» στον τραπεζικό κλάδο της χώρας ήταν η αφορμή για να επανέλθει ο Γενικός είκτης πολύ κοντά στα υψηλά έτους μετά από 7 μήνες δίνοντας ένα πανυγηρικό τόνο στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Η επιτάγχυνση της διαδικασίας συγκέντρωσης του τραπεζικού κλάδου αποτελεί μια καλή εξέλιξη καθώς εφόσον πάρει η Ελλάδα την δόση των 31,5 δις ευρώ θα είναι γνωστές οι κεφαλαιακές ανάγκες των υπό διαμόρφωση σχημάτων στο μεγαλύτερο μέρος τους ώστε να μην χαθεί επιπλέον χρόνος.

Το τραπεζικό σύστημα θα απαρτίζεται από οργανισμούς που θα έχουν αποκτήσει σημαντικό μέγεθος ώστε να εξυγιανθεί γρηγορότερα, ανακτώντας το ρόλο χρηματοδότησης της αγοράς. Αυτή είναι η βασική προσδοκία πάνω στην οποία πάτησαν ανοδικά και οι υπόλοιποι τίτλοι στο Χρηματιστήριο βλέποντας ότι κάτι άλλαζει μετά από αναβολές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις συμφωνιών.

Η δραστηριότητα στο τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων ήταν ικανή να επισκιάσει κάθε άλλη παράμετρο που επηρεάζει το ΧΑ βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ακόμα και την πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την Τρόικα.

Σε δεύτερο χρόνο η αγορά θα αποτιμήσει την ικανότητα παραγωγής κερδών από τα νέα σχήματα. Η επίτευξη συνεργιών θα είναι καθοριστική για την εικόνα της κερδοφορίας των νέων τραπεζικών οργανισμών ειδικά στον πρώτο καιρό της ενοποιήσης όπου τα έσοδα από τις τραπεζικές εργασίες είναι αναμενόμενο να παρουσιάσουν κάποια συρρίκνωση δεδομένης της εκτιμώμενης ύφεσης που αναμένεται το 2013.

Τεχνικά, ο Γενικός είκτης δοκίμασε εκ νέου υψηλά 7 μηνών και έχει σαφή κατεύθυνση προς τα υψηλά έτους τα οποία θα πρέπει να θεωρούνται θέμα χρόνου αφού υπάρχει σε εκκρεμότητα η ενσωμάτωση της είδησης στην αγορά σε Eurobank και Εθνική Τράπεζα. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

michele είπε...

Αν και η διόρθωση που έχει προηγηθεί στο πρόσφατο ράλι από τις αρχές Αυγούστου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετικά ρηχή ο Γενικός δείκτης έχει με το μέρος της ανόδου πολλές δεικτοβαρείς δυνάμεις ώστε να συνεχίσει το εγχείρημα και πέραν των 847 μονάδων που αποτελούν την κορυφή της χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά η άνοδος που σημειώθηκε την Παρασκευή έχει οδηγήσει του ταλαντωτές εκ νέου σε υπεραγορασμένα επίπεδα και τον Γενικό δ είκτη στο άνω άκρο του ανοδικού καναλιού που διέρχεται από τα χαμηλά του Ιουνίου.

Η αγορά έχει momentum και αυξημένους όγκους για να συνεχίσει και υψηλότερα ενώ ενδεχόμενες θετικές ειδήσεις απο το μέτωπο της διαπραγμάτευσης για την δόση των 31,5 δις θα αποτελέσουν την αφορμή για συνέχιση της κίνησης προς... τετραψήφια επίπεδα τιμών.

Την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η σύνοδος των υπουργών οικονομικών στις 8 Οκτωβρίου, στις 9 Οκτωβρίου η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επσκέπτεται την Ελλάδα ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί η δημοπρασία εντόκων γραμματίων έξι μηνών ύψους 1 δις ευρώ από τον Ο ΗΧ.

Επισημαίνεται ακόμα, στο διάστημα 9 – 11 Οκτωβρίου θα γίνει το δεύτερο φετινό Roadshow της ΕΧΑΕ στην Νέα Υόρκη. Τέλος ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου στην Αμερική με κυριότερες αυτές της Alcoa (9/10), Google (10/10) και Wells Fargo (12/10).

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΔΝ στο banking news

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήδη έφυγαν...έχω ήδη γράψει σελίδες για το ποιος είναι και ποιος τον πληρώνει για να τα κάνει αυτά οπότε άλλη αναφορά περιττεύει...

Τώρα δεν με τον ταύρο να ...αγριεύει θα γίνεται χειρότερος κάθε μέρα!

ο dwk είπε...

…και για να το διασκεδάσουμε…
«…να αισθανθουν δικαιωμενοι απο τις επιλογες τους…»
…ΔΕΝ ανήκω στην παραπάνω κατηγορία !!!
«…να ξανασκεφτουν μια απο αυτές…»
…ΕΔΩ είμαι !!! …και δυο και τρεις Michele !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καλά έκανες Μικέλε...αλλά κ. Μάνο μας πες κάτι και για το καημένο το ΤΤ !!!

michele είπε...

*DJ: Το deal ΕΤΕ - Eurobank έχει ουσιαστικά κλείσει
*DJ: Η Εθνική Τράπεζα θα καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Eurobank
*DJ: Με ανταλλαγή μετοχών η συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank

www.capital.gr

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπερίζω την παρέα και...ΟΛΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόνο για τον ΜΑΙΚ το λέει Θοδωρή !!!

Όλες οι άλλες μια χαρά θα πάνε !!!

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ανακοίνωση για Marathon Bank
euro2day Δημοσιεύθηκε: 15:20 - 05/10/12
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις των εποπτικών αρχών στις ΗΠΑ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής που αυτή κατείχε στην Marathon Banking Corporation Νέας Υόρκης (98,5%) στην Investors Bancorp Inc. Η ημερομηνία ολοκλήρωσης της μεταβίβασης εκτιμάται ότι θα είναι η $ευτέρα, 15 Oκτωβρίου 2012.

H Investors Bancorp, με έδρα το New Jersey των ΗΠΑ, έχει USD 11,4 δισ ενεργητικό και προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στο New Jersey και τη Νέα Υόρκη.

Το τίμημα που αντιστοιχεί στο ποσοστό που μεταβιβάζεται ανέρχεται σε USD 133 εκατ σε μετρητά, 1,5 φορές τα ενσώματα ίδια κεφάλαια (tangible book value) της Marathon Bank.

michele είπε...

Γιατι ρε συ Θοδωρη?? χαχα Πανο για να δουμε τι θα γινει με το ΤΤ.Βγαλτε το απ το ψυγειο ρε λεμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον ΚΑΡΑ-ΤΑΥΡΟ χαχαχα

michele είπε...

Γεια σου ΝΙΚΗ μας και ΚΑΡΑ - Ταυρε..εγω σας αφηνω για λιγο..

ο dwk είπε...

…καλησπέρα στον Καρα-Μινώταυρο!
…στέλνω τον Θησέα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά νομίζω ο Σάλλας

ο dwk είπε...

…καλησπέρα Νίκη !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θοδωρή μια μικρή αναδιάταξη θέλεις και μετά θα δεις ...φως!!!

Απόφαση να το πάρεις μόνο!

Τον ΜΑΙΚ τον ξεφορτώθηκα στο 0,085 και από τότε τον ξέγραψα.

Unknown είπε...

Καλησπέρα και από ένα καινούριο που θα προσπαθήσει να "κλέψει" κάτι από τις γνώσεις σας. Και για αρχή μπορεί να μου προτείνει κανείς κανένα καλό βιβλίο τεχνικής ανάλυσης? Michele και πάλι σε ευχαριστώ για χτες.

karaefthimiou23 είπε...

Η πλάκα είναι ότι χθες μνημόνευσα τη συσσώρευση της ΕΤΕ και ότι είναι έτοιμη για κίνηση αλλά αυτή το πήγε κατ'ευθείαν στους γάμους χε χε

Να'ναι καλά που έδωσε ώθηση στην ΠΕΙΡ να γίνει πύραυλος.Η μικρούλα δεν θέλει στη παρούσα φάση να συμμετάσχει,οπότε το 0.80 και πάλι στις οθόνες και τα καλύτερα στον επόμενο γύρο πιθανολογώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη, καλώς όρισες.
Αν θέλεις δώσε μέιλ να σου στείλω για αρχή μια πτυχιακή εργασία που μου έστειλε κι εμένα ένας φίλος.
Διαφορετικά θα την στείλω στον Μικέλε να σου την δώσει.

Από τεχνικά όχι εγώ πάντως.
Υπάρχουν αρκετοί γνώστες εδώ μέσα να σε βοηθήσουν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η μικρή δεν πρέπει να αργήσει Κάρα όπως και τα 2 Ε που έμειναν πίσω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Α, και κάτι που μου ήρθε τώρα και δεν πρέπει να το ξεχάσω:


Ρε Αντώνηηηηηηηηηη τώρα που θα έρθει η Μέρκελ κάνε την καρδιά σου πέτρα, κλείσε τα μάτια και τράβα της ένα μανίκι...και δύο αν μπορείς ακόμα καλύτερα.
Κάνε αυτό που δεν έκανε ο Γιωργάκης για το καλό της χώρας.


ΥΓ1 Τον άλλο Αντώνη εννοώ όχι τον δικό μας.
ΥΓ2 Μην πάει τι μυαλό σας αλλού (ειδικά ο Νίκος που είναι το καλύτερο παιδί), τα μανίκια από αυτά τα κακόγουστα ταγιέρ της εννοώ...

Unknown είπε...

mixalisnasis1987@gmail.com

Σε ευχαριστώ Πάνο, αν και να σου πω την αλήθεια έχω το βιβλίο του Δημ.Δημόπουλου "Τεχνική Ανάλυση Ένα Πρακτικό Εγχειρίδιο" αλλά δεν είναι τόσο ας πούμε αναλυτικό και επεξηγηματικό! Σκέφτηκα και για κανένα σεμινάριο-μαθήματα αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει το χρηματικό ποσό μιας και είναι εφιχτό να μελετήσεις μόνος. Και πάλι ευχαριστώ!

dimtsiro είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xyWHRC8A_uU
σε ολους τους φιλους

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλη την ΤΑΥΡΟΠΑΡΕΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μιχάλη τον Δημ. Δημόπουλο
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
του 2006 τον έχω κι εγώ, (μου τον χάρισε ένας φίλος) αλλά μιλάει πιο πολύ για δείκτες.
Δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά και σ' αυτό που θα σου στείλω πάντως.

Κατά την ταπεινή μου άποψη κάθε πράγμα είναι να το έχεις, να είσαι νέος και να έχεις όρεξη.

Εγώ δεν είμαι πολύ των αριθμών. Τα πιάνω αλλά κάπου με κουράζουν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη και dimtsiro

ΠΑΝΟΣ είπε...

Eυχαριστούμε dimtsiro για την αφιέρωση, ωραία διασκευή σε ένα παλιό τραγούδι που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟ

Στη Βουλή κατατέθηκε χθες η Πράξη νομοθετικού περιεχομένου που διευκολύνει τις αποκρατικοποιήσεις.
Μεταξύ άλλων, καταργείται η χρυσή μετοχή του Δημοσίου, ρυθμίζεται ο Αιγιαλός για επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα – φιλέτα του Δημοσίου, δεν χρειάζεται διϋπουργική επιτροπή για την πώληση ποσοστού του Δημοσίου άνω του 20%, το ΤΑΙΠΕΔ παίρνει τα Ολυμπιακά Ακίνητα, θεσπίζεται sale and lease back στα ακίνητα του Δημοσίου κ.ά.

Unknown είπε...

Πάνο εννοείται ότι θα κοιτάξω να πάρω όσο πιο πολλά μπορώ από αυτό που θα μου στείλεις. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Εγώ πάλι να σου πω την αλήθεια έχω μια μικρή μούρλα με τους αριθμούς Αυτό με τα συστήματα συναλλαγών δεν το έχω δει αλλά θα το κοιτάξω και αυτό. Αν έχεις κάποια άλλη ιδέα ή να μου προτείνεις κάτι θα την περιμένω με ανοιχτές αγκάλες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλες προτάσεις δεν έχω εγώ Μιχάλη αλλά υπάρχουν αρκετοί εδώ να σου πούνε...
Εξάλλου αρχίζω και βαριέμαι λόγω του ότι δεν είμαι πια παιδί, μόλις βγήκα στη σύνταξη χαχαχα
Εσύ φαίνεσαι νεώτερος και ορεξάτος..

Το έστειλα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα λέμε σε λίγο παιδιά....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, και ιδιαίτερα στο Μινώταυρο Καρά.

Πάνο εσύ τα έχεις μάθει όλα πολύ καλά τώρα.

Καλωσορίζω dimistro kai michali.

Unknown είπε...

Και πάλι ευχαριστώ! Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με μια αρκετά γρήγορη ματιά.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΧΡΗΣΤΑΚΟ Ποιος σε ρώτησε;
Ασε να τον κρίνουμε εμείς που τον ξέρουμε.

Νίκη είπε...

Γεια σας και πάλι αγόρια. Καλησπέρα Βασιλική. Καλώς ήρθατε dimistro και michali.
Ο Μικέλε είχε δώσει αυτή τη διεύθυνση για τεχνική ανάλυση. Μάλλον είναι εύκολη, αλλά εγώ είμαι πολύ μεγάλη και ανεπίδεκτη μαθήσεως. Πάντως προσπαθώ.
http://www.ezmarket.gr/Education/EducationIntroduction.aspx

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα κοριτσάκια και αγοράκια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς τη μανούλα του λόχου.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΧΡΗΣΤΟ σου έχω κλείσει ραντεβού με τον ψυχίατρο να σου αλλάξει τη δόση στα φάρμακα. Χρειάζεσαι ισχυρότερη.

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε είσαι για πολλές κλωτσιές χα χα χα χα χα

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε μια ερώτηση μόνο θα σου κάνω,να δω τι ψάρια πιάνεις:τα 0.80 η ΠΕΙΡ θα τα πιάσει μονορούφι τώρα ή στο δεύτερο ημιχρόνιο...?

Νίκη είπε...

Χρήστο, η ζήλια θα σε φάει. Είσαι ανεπιθύμητος. Πόσες φορές θα στο πούμε για να το καταλάβεις; Δεν σε θέλουμε στο σπίτι μας.

dimtsiro είπε...

τι βλαμενο ειναι ΑΥΤΟ ρε παιδια

πειτε μου αν μπορει καποιος για λαμδα και οπαπ...

dimtsiro είπε...

και ττ εξω απο το ψυγειο τωρααααααααααααααααααααα

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Καρα.
Πάνο, αν θεωρείς ότι είναι εύκολο να το διαβάσει ένα μη μαθηματικό μυαλό, μπορείς να το στείλεις και σ’ εμένα; Και φίλε, ποια είναι τα 2 μικρά από Ε;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι . Αυτός δεν ξέρει να γράψει ούτε τ΄όνομα του θα ξέρει σε ποιο γύρο θα πιάσει η πειρ το 0.80;

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Νίκη!!!
Θα ρωτήσω βέβαια για περαιτέρω πληροφορίς και τον michele γιατί από ότι κατάλαβα είναι ο ειδήμων της υπόθεσης ή τουλάχιστον ένας από αυτούς!

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα σε ολους.Αναμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις για το επικειμενο deal.
Oσο για τον ψυχασθενη παιδες 1 στους 700 ισουται με 0,14%.Στην πραγματικη κοινωνια ειναι πολυ περισσοτεροι οι μαλακες.Εμεις εχουμε 1 αλλα με περικεφαλαια χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νίκη νομίζω ότι μιλάει για ελβε και ελαστρον. Δεν είναι μέσα τώρα όταν το δει θα σου απαντήσει.

Νίκη είπε...

χαχαχαχαχαχα

michele είπε...

Μιχαλη συνονοματε καλησπερα.Υπαρχουν 2 βιβλια του Δημοπουλου.Ενα μπλε και μια δευτερη εκδοση καπως χρυσαφι ..Αυτα τα 2 ειναι αρκετα νομιζω.Για αρχη ειναι πολυ καλα.Κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται και παραπανω.

Νίκη είπε...

Για την ατάκα του Μικέλε το γέλιο. Ευχαριστώ Βάλια.

michele είπε...

Σωστα φυσικα τα λεει η Βαλια.Εννοει το ελβε και το ελαστρον.Ερχονται κι αυτα χεχε

dimtsiro είπε...

michele

αν μπορεσεις 2 λογακια για οπαπ και λαμδα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σε αμερικανικά χέρια ο έλεγχος της Eurodrip
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/730331/Article.aspx

Νίκη είπε...

Ευχαριστώ Μικέλε.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα κ. διαχειριστά χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Πόσο έκλεισε σήμερα ο ΓΔ...?Θέλω να τ'ακούω χε χε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

829,96

michele είπε...

Γεια σου κοριτσαρα που τα ξερεις σχεδον ολα χαχα.
Δημητρη εν ωρα συνεδριασης 10 λεπτα πριν τη ληξη και ενω επαιζε στο 4.35 εγραψα αυτο το σχολιο για τον ΟΠΑΠ:

Ο/Η michele είπε...
Ο ΟΠΑΠ ετσι και κλεισει πονηρα,πολυ κοντα η λιγο πανω απο 4.40 θα εχει γλεντια μετα..

5 Οκτωβρίου 2012 4:50 μ.μ.

karaefthimiou23 είπε...

Mille mercy Βάσια

michele είπε...

Εκλεισε 4.43 στα υψηλα ημερας σχεδον.Πιστευω οτι επικυρωμενη διασπαση του 4.40 θα δωσει μεγαλη δυναμη στη μετοχη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Άποψη για χακορ; Από σήμερα είμαι και εγώ επενδυτής του οπαπ, σας το είπα από χθες ότι μου άρεσε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καρα για πες μας και μας ποτε θα παει η πειραιως 0,80 χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε προηγείται ο μάγος χα χα χα χα χα χα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς τον Αλεξ. για πες εσύ.

michele είπε...

Τι θες ρε συ Βαλια με τη χακορ.Πανω θα παει χαχα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για τα τεχνικα θα πουμε πολλα το ΣΚ για την ωρα εχουμε αυτο που στην Τ.Α λεγεται /σπασμενα διαγραμματα/ και πρεπει να προσεχουμε ολοι να εχουμε ετοιμα σημεια εξοδου τα οποια θα ακολουθουν την ανοδο των μετοχων μας και θα προσαρμοζονται αναλογα,αλλα αυτο ειναι η μιση δουλεια η αλλη μιση ,και πιο σημαντικη ,ειναι να ειμαστε ετοιμοι να τα εφαρμοσουμε.
Για τωρα και γεια οσους ειναι μεσα το πραγμα ειναι απλο.Ακολουθουμε το ρευμα

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στην παρεα!!!!. Βρε michele ποσο ξυλο θελω??..χαχαχαααα

michele είπε...

Εγω παντως Φασο μου ,στα λεω,δεν στα λεω??? χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε καρα ποσο κοροιδα να ειμαστε τοσοι εδω μεσα που λεγαμε πειραιως /πειραιως απο τα 24?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Φσκούλη καλησπέρα. Γιατί βρε Παναγιώτη, τι έκανες πάλι;
Αν μου έκανες την ίδια ερώτηση που είχες κάνει προ ημερών, σήμερα θα σου έλεγα οπαπ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο Δημος που ειναι?περιμενω,εχω τους λογους μου ,να βγει να μας πει μια καλησπερα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΧΡΗΣΤΑΚΟ να σε ρωτήσω κάτι; Γυναίκα έχεις;

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Φάσο.Μάγε αφού δεν απαντάς έμεινες μετεξεταστέος,τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου χα χα χα χα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χρηστο Πατρα,οχι πλακιτσα με μενα ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΞΗΓΗΜΕΝΑ

fasokinigos είπε...

Βρε τι κακο ειναι αυτο που εχω παθει??..Αλλα θα επανορθωσω απο δευτερα....χαχαχααα.....Βασιλικη ξερεις να ξεματιαζεις???....

karaefthimiou23 είπε...

Εμοίς τα λαίγαμαι και η Γκόλτμαν Σαξ τα αίλεγαι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Παναγιώτη μου συγνώμη αλλά δεν ξέρω.

dimtsiro είπε...

michele για λαμδα μια αποψη

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Καρα!!....Εχω πιασει πρωτος ολες τις μετοχες που ειναι για πανω....αλλα στο τελος παιρνω.....αντε να μην το πω...χαχαχααα....Ο Μικελε πρεπει να εχει παθει πλακα......και το χαλαω συνεχεια στο παρα πεντε

karaefthimiou23 είπε...

Φάσο να τις γράφεις με μεγάλα γράμματα και να τις βάζει ο Μιχάλης στ'αριστερά με τις ατάκες χε χε

michele είπε...

Δημητρη η ΛΑΜΔΑ εκανε το ραλλυ της ( και σημερα)εκανε πολυ καλο deal με το golden hall.Aλλα δεν ξερουμε τι θα γινει τωρα με την εξαγορα της ευρωβ απο εθνικη.Παντως πανω απο 3.20 θα λυσει ανοδικα τον πυθμενα της.Ειχε ζημιες στο εννιαμηνο,δυσκολο να πουμε για μια εταιρεια ακινητων τι θα γινει

fasokinigos είπε...

Τι ειναι αυτος παλι??....Καινουργιος??..χαχαχααα

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε μήπως με μπερδεύεις με τον ΚΑΡΑμήτρο...? χα χα χα χα χα χα

michele είπε...

ο ΠΘ ,Τασουλα Γλυφαδα κλπ ειναι Φασο χαχα

ΑΡΤ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MPmxL-Lpb70

michele είπε...

Ελα ρε Μαρινακι γλυκο μου ελειψες.Κρατας Εθνικουλα και κοιταγες τις αλλες να πετουν?? χαχαχα.Ρωταω δεν ξερω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Που χάθηκες Μαρίνα; Που είναι η φωτό σου να δούμε τα ωραία ματάκια σου;

fasokinigos είπε...

Φιλε Καρα δεν εχω παραπονο. Δοξα το Θεο!!....ειμαι σχεδον 180% πανω....αλλα θα μπορουσα ανετα πανω απο 200%...επι του κεφαλαιου.....Και αν ακουγα και λιγο τον Μικελε τι να πω??.....Αλλα θα μαθω που θα παει??....η χασουρα τωρα στο 40%.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη έχεις μείνει πίσω. Η Μαρίνα είναι φουλαρισμένη οπαπ, εκτός αν άλλαξε από τότε που μιλήσαμε.

fasokinigos είπε...

Ποσο κεφι πρεπει να εχει αυτος βρε Μικελε??....χαχαχααα....Η μ@λ@κι@ του εσπασε ολα τα κοντερ!!!

michele είπε...

Φασο μην ανησυχεις,μια χαρα τα πας!! και μεσα να ειμαστε και λιγο ρευστο για παν ενδεχομενο .Σουπερ.
Δεν με ενημερωνει το Μαρινακι.Αλλα πιστευω οτι την αγαπημενη δεν θα την εχει προδωσει

ΑΡΤ είπε...

ρε που εμπλεξα με αυτον...
ξοδεψε ολα τα κερδη του χα...χιχιχι

http://www.youtube.com/watch?v=PmRJKstnw6k

karaefthimiou23 είπε...

Μαρίνα μη βάζεις γιουτούμπια,θα μου κολλήσεις το πισί χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά σε όλους. Παρατράβηξε η βόλτα...

Φασο και Βασιλικούλα και Μαρίνα γεια σας

Σε σε λίγο θα την κάνω για το καθιερωμένο ταξιδάκι.

Νίκη μου τα είπαν όλα τα παιδιά για τα Ε. Σου στέλνω μέιλ

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα στις ΚΥΡΙΕΣ της παρέας

Ωραία που τα λέτε απόψε δεν συμμετέχω γιατί κρατώ το στομάχι μου από τα γέλια χαχαχα Η ατάκα σύννεφο λεμεεεε

ΚΑΡΑ όταν έχεις κέφια δεν παλεύεσαι χαχα

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Πανο. Να το Στειλεις και σε μενα χαχαχααα....Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανω λαθος....χαχαχααα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε.Ο μάγος μας διασκεδάζει σήμερα,είναι απολαυστικός.Μάγε πραζ αν τράω...?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε συ Παναγιώτη όλοι κάνουμε λάθη. Εγώ να δεις. Αλλά τα αφήνω πίσω και προχωράω. Χαρτιά πάντα υπάρχουν.

Το στέλνω και σε εσένα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη και χαιρετισμούς στην κυρία Χ.

fasokinigos είπε...

Βρε χρηστο απο την πατρα ....Δεν πας να αγαπηθεις λεω εγω??.....Αρκετα μου τα ζαλισες απο εκει ....τωρα θες και απο εδω??...βρε μπελα που βρηκα με τον τριμαλακα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη και χαιρετίσματα στην Χ.
Kαλή συνέχεια και καλά να περάσετε σε ότι και αν κάνετε αγαπημένοι μου, εγώ πάω βολτούλα.

michele είπε...

Πριν λιγες μερες ,εγραψα οτι ειναι πιο πολυ ρισκο να εισαι εξω παρα μεσα.Τι δεν καταλαβατε χαχαχα

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ Ευχαριστώ επίσης

Άκου τριμαλακας χαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ βγαίνει και σε τετρακίνητος ντίζελ χαχα

fasokinigos είπε...

Γεια σου βασιλικη. Καλα να περασεις!!.

karaefthimiou23 είπε...

Καλή βόλτα Βασιλική.Μιχάλη κι όποιος κατάλαβε μετάλαβε χα χα χα χα χα

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΒΑΣΙΛΙΚΗ καλά να περάσεις

michele είπε...

Σωστος Καρα χαχα.Σε βλεπω σε μεγαλα κεφια σημερα.Για τη μικρη δε,τα ειπαμε: ποιο 0,80 χεχε

Unknown είπε...

michele ξέρω πως θα με περάσεις στο τέλος για καθυστερημένο αλλά έψαχνα τα βιβλία του Δημόπουλου και έχω το εξής πρόβλημα να τα εντοπίσω βάση του χρώματος του εξωφύλλου:
Τεχνική Ανάλυση – Ένα Πρακτικό Εγχειρίδιο” (1997) (Μπλε)
“Μέθοδος των Κηροπηγίων – Ένα Βραχυχρόνιο Σύστηµα Συναλλαγών”(2003) και (Μπλε)
“Τεχνική Ανάλυση – Πρακτικές Εφαρµογές” (2000) (κάπως χρυσαφί)
“Τεχνική Ανάλυση – Συστήματα Συναλλαγών” (2006) (χρυσαφί)
ΑΝ και μόνο ΑΝ έχεις διάθεση και χρόνο πες μου ποιά εννοείς!
Τέλος παρακαλώ τον Αλέξανδρο αν μπορεί να μου πει πως περνάω τον price oscillator 5-60/45 στο Metastock.
Καληνυχτίζω την περέας σας και ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους!Και sorry αν έπρηξα κάποιον!

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Γιαννη. Βρε εχεις ιδεα?? .....Τωρα σε περιοδο κρισης και 4x4 λαλακες παραγουμε .....Και με γκαζι, για πιο οικονομια!!! χαχαχααα

michele είπε...

Δεν πρηζεις κανενα Μιχαλη.Αυτα εννουσα,το καθε ενα εχει τη δικη του αξια.Τα πιο παλια ειναι μπλε,με ενημερωμενες εκδοσεις.Το χρυσαφι εννουσα αυτο του 2000 αλλα και το τελευταιο θα σου ειναι χρησιμο.
Εχουν και καλη κατανοητη γραφη.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη,σε μια προσπάθεια να σοβαρευθώ λίγο χε χε

Η μικρή τη βλέπω χλωμή όσο πλησιάζουμε προς το 850-870 το γνωστό,εκτός και αν τη Δευτέρα αρχίσει τα +20-25%.Δεν αποκλείω να φυλάει τα καλύτερα για το δεύτερο ημιχρόνιο,αφού δηλαδή δούμε ένα time out γενικό.

giannhs kon είπε...

ΝΕΑΡΕ Μιας και ψάχνεις πως θα βάλεις τον ΑΣΣΟ μπροστά από την μικρή ρίξε και μια ματιά στον ΟΤΕ για εμάς χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά να περάσεις Βασιλικούλα.

Γιάννη Κον μέιλ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξαφνικά θα αρχίσει η μικρή Κάρα, ίσως από εβδομάδα έρθει η ώρα της
όπως και τα δύο Ε

Παιδιά σας χαιρετώ και τα λέμε πιο αργά αν δεν την έχετε κάνει...

fasokinigos είπε...

Λοιπον μαγκες και μαγκιτισες σας αφηνω. Ηρθαν και οι φασσοψευτηδες επισκεψη στο σπιτι. Αυριο εχει γενεθλια ο πιτσιρικας....αφορμη ηθελα και γω χαχαχααα.....Λοιπον χρωσταω ενα τραπεζι σε ολη την παρεα της ελευθερης γνωμης. Οποτε το κανονισετε...εγω μεσα ειμαι. Εκτος απο της 19 του μηνος μεχρι τελους. Ολες τις αλλες μερες μεσα ειμαι. Καλο βραδυ σε ολους!!!!!!!!...Τα λεμε αυριο το πρωι

karaefthimiou23 είπε...

Καλά να περάσεις Πάνο.Το διάγραμμά της δείχνει για μεγάλα όργια αλλά κάποιος φούστης τη βάζει χαλινάρι.Έχει και το ανοδικό χάσμα από προχθές,τι να πω.

μπαρμπαλιας είπε...

...εχουν ετοιμο ΠΔ ...για γκρεμισμα της ιστορικης εδρας...
χωρις να ανοιγουν πορτα στο βοτανικο...
βαζελοι εστε ετοιμοι

michele είπε...

Γεια σου ΦΑΣΟ.Να σου ζησει ο πιτσιρικας.Καλα να περασετε με τους φιλους.
Καρα εκει που οι μεγαλοι δεικτες θα ξεκουραζονται καποιες θα καλυψουν το εδαφος.

karaefthimiou23 είπε...

Να τον χαίρεσαι Φάσο,να δει ΓΔ 5ψήφιο χε χε

μπαρμπαλιας είπε...

Η σχέση ανταλλαγής που προτείνει ανέρχεται στις 58 νέες μετοχές ΕΤΕ για κάθε 100 μετοχές της Eurobank.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/730308/Article.aspx

michele είπε...

Δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank υπέβαλε σήμερα η Εθνική σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, προσφέρει ως αντάλλαγμα νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με νέα ονομαστική αξία 1 ευρώ ανά μετοχή, με σχέση 58 νέες μετοχές, έναντι κάθε 100 μετοχών της Eurobank.

“Εφόσον επιτευχθεί η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank, οι νυν μέτοχοι της ΕΤΕ και οι νυν μέτοχοι της Eurobank θα εκπροσωπούνται στο νέο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΕ κατά 75% και 25% αντίστοιχα”, σημειώνει η ΕΤΕ.

Η ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης τελεί υπό την αίρεση σειράς εποπτικών και εταιρικών εγκρίσεων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΤΕ.

Η Εθνική επίσης αναφέρει, ότι οι μέτοχοι της Eurobank, που εκπροσωπούν συνολικά ποσοστό 43,6% του μετοχικού κεφαλαίου, έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν τις μετοχές τους στη δημόσια πρόταση, για να προσθέσει πως η κεφαλαιοποίηση της ΕΤΕ με βάση τη τιμή κλεισίματος της μετοχής την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012, ανέρχεται σε €1.922 εκατομμύρια και αντίστοιχα της Eurobank ανέρχεται σε €603 εκατομμύρια.

Μετά την Ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, η Εθνική Τράπεζα σημειώνει πως προτίθεται να προβεί σε συγχώνευση με την Eurobank.


Πηγή:www.capital.gr

μπαρμπαλιας είπε...

παιδια εχω την αισθηση οτι η μουλαρα ...δεν

karaefthimiou23 είπε...

Βλέποντας τους όρους ανταλλαγής μεταξύ ΕΤΕ-ΕΥΡΩΒ,διακρίνω αν δεν κάνω λάθος ένα premium υπέρ της ΕΥΡΩΒ.

michele είπε...

1 ΕΤΕ προς 1,724 ΕΥΡΩΒ.

michele είπε...

Αρα εκει που σταματησε η ΕΤΕ η ΕΥΡΩΒ επρεπε να εχει 1,21.Εκλεισε ομως 1.17

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ μέιλ

μπαρμπαλιας είπε...

οποια ξευτιλα ...για την μεγαλη...
και οι υπερραξιες απο την τουρκια;;;

ρε μηπως η ΕΤΕ ειναι μηδενια;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

...η μονη τραπεζικη που δν εχει τρεξει....

αλλα τωρα ...θα ειναι ασταματητη ρε παιδι μου...

michele είπε...

θα εχει και συνεχεια Μπαρμπα.ΤΤ ακουστηκε και millenium.Oποτε μην βιαζεσαι.Ασε που θα ερθει και καμμια ΞΕΝΗ BANK xaxa

Michalis είπε...

sinonomate nomizo imouna xekatharos pos tha ginotane:)

Νίκη είπε...

Πάνο, ευχαριστώ πολύ.

Παναγιώτη να τον χαίρεσαι. Να τα εκατοστίσει γερός και δυνατός.

Σας εύχομαι καλή νύχτα και καλό ξημέρωμα.

Chris είπε...

καλησπερα στην ομορφη παρεα

Μπαρμπα γ@μω τις μηδενιες:=)))

Αμα δεν τρεξεις και τωρα τι να πω!!!!
ολα τα παραδοξα αυτη θα τα εχει?????

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους τους φίλους και τις φίλες Καλό ξημέρωμα

michele είπε...

E ναι Μιχαλη ,συμφωνω.Την σχεση ανταλλαγης πως την βλεπεις?? ενα μικρο premium ΕΥΡΩΒ και πηγε ολο μαζι το 43,6%

Chris είπε...

Παναγιωτη ΦΑΣΟ να τον χαιρεσαι το γιοκα σου και να τον καμαρωνεις οπως επιθυμεις.

====
Πολλα σχολια ρε παιδια εχετε γραψει.
Αρχιζω μελετη!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα Νίκη.Εμ πώς θα κάνει το time out κάπου εδώ γύρω,με premium στην ΕΤΕ...?

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα Γιάνναρε,καλησπέρα Χρήστο.

Γεράκι είπε...

Παιδια μόλις μπήκα...το ανακοινώσαμε???
Να περιμένω +20 με 30% σε EUROB?

Παναγιαμ..Παναγιαμ..

Κάτι διαβασα για ΧΑΚΟΡ..ειμαι ηδη ενας πολυ πολυ μικρος επενδυτης..μεχρι το ανοιγμα της Δευτερας..

Πολυ καλησπέρα σας.....!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Χρηστο...
δεν τοπιασες οτι θελανε ντε και καλα να σωσουνε την ΕΥΡΩΒ ...
οι της ΑΛΦΑ το καταλαβαν εγκαιρα και ειπαν ευχ δεν θα σας παρω
τωρα οι αλλοι ...δωσαν και καλη σχεση ανταλλαγης
καλα που δεν κολησαν και το ονομα διπλα...ωχχχχ

Michalis είπε...

sinomate ego den vlepo afto
ego vlepo pos o latsis evale ke xeri stin ete..
gia meta tin anakefaleopiisi
otan kapote tha erthoune kales meres..

an me katalavenis ti enoo;)

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερακα...
παιζει η NBG ;;;
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ;;;

μπαρμπαλιας είπε...

MSN MONEY negative... 2.50

Γεράκι είπε...

περιμενε λίγο...

Michalis είπε...

den pezi ilia
ine to xthesino...
simera ine suspended..

michele είπε...

Eξαρταται ,πρεπει να βαλει και το χερι στην τσεπη στο νεο σχημα ,για να διατηρησει το ποσοστο του

karaefthimiou23 είπε...

Διεκόπη Ηλία στο Αμέρικα.Δωράκι στον Λάτησ,το 800στό απ'το ελληνικό κράτος στον μέγα ευεργέτη...

Michalis είπε...

sinonomate egine afto pou eprepe na gini..

tha grapso analitika ti ke giati egine afto...

ke pos o latsis kerdise dipla..

tha elexi ke tin ete tora...

oxi me tin trapeza..

alla me ton tropo tis anakefaleopiisis..

giati evgale ke tin EFG apo mesa..

opotan meni kathari

pire ke ta petrelea..


ke vazi ke xeri ke stin nea treapeza..

min gelieste pou ine katharo take over..


ke pos meni i diikisi tis ete opos ine..

to ti tha kanoune aftoi ke pos tha elegxonte..

KE O MEGALOS NIKITIS TIS KENOURGIAS MERAS STIN ELLADA

INE PANIGIRIKA O LATSIS.

OPOS EPREPE NA GINI..

kalo vradi se olous...

Chris είπε...

ως περισσοτερο γνωστες της αγορας πως βλεπετε να κινηθει η ετε τη Δευτερα κααι γενικως τις τραπεζες??

karaefthimiou23 είπε...

Συμφωνώ απόλυτα Μιχάλη και επαυξάνω.Τράπεζες και ενέργεια,ρουά ματ...

Γεράκι είπε...

Στην δική μου πλατφορμα η οποια real platform...κολλησε στο +11.60% στο 2,79....χεχεχεχε...
Μια χαρα...μια χαρα...

Γεράκι είπε...

*ειναι

michele είπε...

Να μην βιαζομαστε,η τραπεζα παρεδοθη στην ΕΤΕ λεω εγω,ο Λατσης πρεπει στην ΜΕΓΑΛΗ αυξηση κεφαλαιου να βαλει και το χερι στην τσεπη εφ οσον θα εχει μεγαλο ποσοστο.Και εχουμε και συνεχεια ΤΤ.Δεν ειμαι ειδικος,το ξεκαθαριζω,αλλα για μενα ειναι σημαντικο οτι σε 3-4 μηνες μαζευτηκε το τραπεζικο συστημα σε 3 τραπεζες.

μπαρμπαλιας είπε...

Χρηστο θα επικοινωνησω με τον χρηματιστη μου....
ο φιλος μου ο Μιχαλακις ταπε ωραια αν και με λατινικους χαρακτηρες

Μιχαλακη να περνας απ εδω..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

0,34 η πρωτη αντισταση της ιντκα
το πιο τζαμπα κοκαλοχαρτο οπως εχω ξαναπει

Michalis είπε...

sinonomate..
to xero...
ego den milao gia tora
milao gia to 10% minimum..
ase na doume prota tous orous anakefaleopisis
alla an gini me ta COCOS
to pexnidi tha pexti meta.. afot enoo..

diladi otan tha prepi na polisi to TXS..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο για το..ντελλλ ο Λατσης ειναι το νεο αφεντικο των τουρκολιαδων

karaefthimiou23 είπε...

Γιατί θα υπάρξει μόνο ΜΙΑ αύξηση στα ερχόμενα χρόνια...?Αλλά και πώς θα χρηματοδοτηθούν οι γεωτρήσεις στο μέλλον στο Αιγαίο και στο Ιόνιο από τα ΕΛΠΕ?Έχει πολύ μεγάλη ουρά το deal.

karaefthimiou23 είπε...

Και ΙΝΤΚΑ έχομεν κύριε Αλέξανδρε,από τα 0.18 απ'την προηγούμενη φορά που ο μάγος έλεγε ότι δεν παίξει ποτέ ο Κόκκαλης χο χο χο

michele είπε...

ο Λατσης θα κατεχει το 10,9% του σχηματος ομιλος ΟΤΕ.Ποιο αφεντικο,ο μεγαλυτερος μετοχος προς το παρον ναι.

Το φθηνοτερο κοκκαλοχαρτο ειναι ΜΑΚΡΑΝ η ΙΝΚΑΤ,Αλεξ.Θεμελιωδως μιλωντας.

μπαρμπαλιας είπε...

ο χρηματιστης που...τηλεφωνησα
μου ειπε οτι θα ανοιξουν κλειδωμενες...

Χρηστο πραξε αναλογως...

εγω αν εχει καλο κλιμα θα αυξησω ΠΕΙΡ

Chris είπε...

χασματα επι χασματων....

ευχαριστω Λιακο..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μιλαω τεχνικα απο αποψη διαδρομης που εχουν να κανουν τα χαρτια.
οπως ηταν η πειραιως το φθηνοτερο τραπεζοχαρτο και ειναι ακομα,ποτε ειχα πει για 0,80??
εκει καπου στα 0.24 νομιζω

michele είπε...

Απο αποψη διαδρομης πιστευω οτι εχει το 0,50 η ΙΝΤΚΑ εχεις δικιο.Αλλα και η ΠΕΙΡ ( που πηρε γκουντ Ατε και καθαρη ΓΤΕ) πιστευω προεξοφλει μαι σφιχτη τραπεζα με προοπτικες.Και στα 0,20 ηταν τσαμπα.Συμφωνησαμε απολυτως αλλωστε τοτε χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο τη βλεπω την ιντκα τοσο μου αρεσει λες καρα να παει0,38 με την μια?

VIL είπε...

ο Λατσης εδωσε το σαπακι και θα παρει τις μεγαλες δουλειες που ερχονται σε ακινητα-ενεργεια-λιμανια...ξερει τι κανει...κ αν δεν ηταν τα αστερια του ΔΣ της τραπεζας θα ειχε πουλησει απο το 2007 στα 25ε....τελος παντων...χαμος θα γινει απο Δευτερα..εγω περιμενα διορθωση αλλα τωρα τρεχατε να προλαβετε...ινκατ μακραν η καλυτερη στις κατασκευες θεμελειωδως (-εκτερ)

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε δεν αποκλείεται να κατευθυνθεί προς το 0.36-0.38 άμεσα και προς το 0.85 η μικρή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν ξερω τη μικρη δεν μου ερχεται να την ακουμπησω,δεν μου αρεσει οπως παιζει με αυτες τις τεραστιες σκιες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως εγω μικε σου εχω απαντησει στο σχολιο περι συναντησης κτκλ

karaefthimiou23 είπε...

Δεν κάνει όγκους η μικρή και αν δεν την έχει κάποιος από χαμηλά είναι ρίσκο να μπεις και να βγεις γρήγορα.Δεν είναι για trading,σε αντίθεση με τη μαμά.

michele είπε...

Χαχα εκει στις σκιες ειναι τα κολπα Αλεξ.Εχει κατι λουκουμια ΑΜΕΜ χαμηλα,τσουπ μπαινεις και βουτας market μερικα να μην σε βλεπουνε.Τελος παντων καλα λες η ΙΝΤΚΑ τοχει το 0,38 με συνεχεια του κλιματος

Michalis είπε...

alexandre..
afta egrapsa pio pano...

gia na doume.

analogo pragma tha gini ke apo kipro meria..

otan erthi i ora..

VassilisS είπε...

Καλησπέρα Παιδες.
Τελικά η αποχή απο την καθημερινή παρακολούθηση μου έκανε καλό... χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασίλη,είναι καλό τελικά να είσαι πολυάσχολος το πρωί και το μεσημέρι χε χε

michele είπε...

Καλησπερα Vas,οταν ανεβαινει ειναι καλο να εισαι..πολυασχολος.Ειδικα στο κλιμα ..φοβου που εχουν δημιουργησει.Αλεξ τωρα το ειδα ,εισαι απαιχτος χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα κύριοι,Σ/Κ έρχετε να χαλαρώσουμε και λίγο.

Michalis είπε...

ora gia exodo
kalo ximeroma se olous

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 233   Νεότερο› Νεότερο»