Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012


ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele..
Στις 801,32 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με απωλειες 1,74% και τζιρο 90 εκ ευρω. Ηταν η τελευταια συνεδριαση του μηνα Οκτωβριου που συνοδευτηκε απο αναταραξεις με θετικα και αρνητικα προσημα ,στον αποηχο της ψηφοφοριας στη Βουλη για τις αποκρατικοποιησεις και για αλλα αρθρα που προκαλεσαν απωλειες απο τον κυβερνητικο συνασπισμο.Τελικα το σημαντικοτερο αρθρο για τις αποκρατικοποιησεις περασε,αλλα ο τραυματισμος στους κυβερνητικους εατιρους εμεινε.
Ο Οκτωβριος ηταν ο 3ος συνεχομενος ανοδικος μηνας για το χρηματιστηριο,μηνας κατα τον οποιο ειδαμε και τα ψηλα ετους. Σημερα δοκιμαστηκε εκ νεου η αντισταση στο Γενικο δεικτη ,ο οποιος αφου κατεγραψε χαμηλοτερο στις 783,34 μον ( -3,95%) εκλεισε 18 μον υψηλοτερα.
Αναλογη εικονα και για τον FTSE που εκλεισε στις 293,34 μον κανοντας χαμηλο στις 285,7 μον ( 4,85%) για να κλεισει και αυτος ( και με την εφεδρεια ΕΕΕΚ) 7,5 μον υψηλοτερα.
ΔΕΗ ( -7,14%) και ΕΛΠΕ (- 7,36%)  ειχαν το χειροτερο κλεισιμο του FTSE ,ενω o OΠΑΠ εκανε εντυπωσιακο γυρισμα απο τα χαμηλα του,4,61 και -4,95% για να κλεισει τελικα στα 4,93 στο +1,65%.
Σημαντικο το επιπεδο που στηριχτηκαν οι δεικτες εδω ,καθοτι επιβεβαιωμενη διασπαση θα μας βρει στις 730 μον περιπου με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τις μετοχες που τον απαρτιζουν.Εξακολουθει αδυναμος ο ΔΤΡ ,η ΕΤΕ "καθησε " πανω στον κμο 200 ημ.Μονο οι δυο κυπριακες τραπεζες εκλεισαν θετικα ,δεδομενου οτι ειναι διαφορετικη η πορεια τους οσον αφορα τις ΑΜΚ.
Απο τις μεσαιες πολυ καλη συνεδριαση ειχαν ΓΕΚΤΕΡΝΑ +3,05% στα 1,35 ευρω και ΣΩΛΚ στο +5,83.
Τελικα εικονα ισορροπημενη με 64 μετοχες με θετικο προσημο και 63 με αρνητικο.
Οσον αφορα τις διεθνεις εξελιξεις που αφορουν την Ελλαδα ,υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ελληνικής Κυβέρνησης και τρόικας, αλλά ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, δήλωσε μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης των Υπουργών του Eurogroup ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών W. Schaeuble. 

Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει περισσότερες δεσμεύσεις, προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση, τόνισε επίσης ο Γερμανός Υπουργός. Μάλιστα, ο κ. Schaeuble διεμήνυσε πως δεν ελήφθησαν αποφάσεις στη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης, σημειώνοντας πως δεν αναμένει την έκθεση της τρόικας πριν τις 11 ή 12 Νοεμβρίου
Στις διεθνειος αγορες επεστρεψε στους καθημερινους ρυθμους μετα τον κυκλωνα Sandy η Ν.Υορκη ,αυτη τη στιγμη σε αρνητικο προσημο ο δεικτης DOW ,ενω και ο DAX εκλεισε στις 7258,4 μον με απωλειες 0,36%

136 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο

michele είπε...

Ιδου και το γιατι της εικονας της αναρτησης:
http://www.capital.gr/News.asp?id=1654303

Βεβαια εγω εχω πει κατα τη διαρκεια της ημερας τις αποψεις μου για την ψηφοφορια

ΑΡΤ είπε...

Χαιρετω την ομορφοτερη παρεα του διαδικτυου...

Τι ειναι αυτη η Κικη ρε παιδια ?...

Σαν χθες θυμαμαι τα λογια του Δημου για την οξυδερκεια και την αντιληψη της Βασιλικης...να την συγχαρω για τις ευστοχες επιλογες της και την υπομονη της...

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπάρμπα εγώ περιμένω τον οπαπ κοντά στα 4.6 για αγορά, αλλά δεν ξέρω αν θα μου κάνει τη χάρη.

ΟΠΑΠ 60λεπτο (πιθανη μετρηση): Απο το χαμηλο ( 3.77 )
1ο κυμα στο 4.30
2ο κυμα στο 3.97
3ο κυμα στο 5.24
υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι στο 4.60 ολοκληρωσε την διορθωση του και το 4ο κυμα καθως διορθωσε το 3ο κυμα κατα 50 %
5.24-3.97=1.27
1.27 χ 50% = 0.64
5.24 - 0.64 = 4.60

Καλο βραδυ σε ολους και ολες...

ThitaDelta είπε...

Τελικά ούτε το άρθρο 4 πέρασε;

http://www.iefimerida.gr/news/74574/k%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-4-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81#ixzz2AtI7Cgat

PS είπε...

Δεν γνωρίζω αν ήδη γράφτηκε,αλλά στα άρθρα 4&7 σήμερα η κυβέρνηση απώλεσε την δεδηλωμένη.

PS είπε...

Για αποκρατικοποιήσεις και μεταφορά όλων των επαγγελμάτων στον ΕΟΠΥΥ.
Μάλλον "χαλαρά" πρέπει να το είδε η αγορά.Ένα απότομο βύθισμα και άλλο ένα ξεγέλασμα με εεεκ για κλείσιμο πάνω από 800.
Και όλα καλώς καμωμένα από τους Τραγάκηδες.

michele είπε...

Τρομερη η Βαλια.Της εκανε τη χαρη,ελπιζω να ..πηρε.Γιατο ειναι πιο δυσκολο να κανεις αυτο που σκεφτεσαι απο την ιδια την σκεψη!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά ΑΡΤ, καλό βράδυ. Για την Βάλια δεν χρειάζονται σχόλια, είναι σε άλλο επίπεδο.

michele είπε...

Το αρθρο 2 για τις αποκρατικοποιησεις περασε.
Η αρχη της δεδηλωμενης χρησιμοποιειται ως ορος μονο σε ψηφο εμπιστοσυνης. Μαλιστα η πολιτικη ταξη απερριψε την τροπολογια γαι ΕΟΠΥΥ.Δεν βαζουν μυαλο με τιποτα,οσοι καταψηφισαν το συγκεκριμενο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την επικαιρότητα τώρα και το άρθρο του capital...όλα ρευστά.
Αυτό που μας δίνουν να καταλάβουμε εμάς τους πληβείους είναι ότι η τρόικα έφυγε χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και το ερώτημα είναι αν οι δύο "εταίροι" μουλαρώσουν ή θελήσουν να γίνουν "ήρωες" για να σώσουν το τομάρι τους μέσα στα κόμματά τους.

PS είπε...

Μικ ,με 146 θετικούς ψήφους επί συνόλου 293 παρόντων,το άρθρο ΔΕΝ πέρασε.

PS είπε...

Προϋπόθεση η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων
Eurogroup: Μετατίθενται για τις 12 Νοεμβρίου οι αποφάσεις
NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 17:37


Η ΜΗ ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της τρόικας και της κυβέρνησης σχετικά με το πακέτο των μέτρων και την επικαιροποίηση των προγράμματος, υποχρέωσε σήμερα το Εurogroup να μεταθέσει τη λήψη των αποφάσεων για την επόμενη τακτική συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης, στις 12 Νοεμβρίου."
Κατά τα άλλα ο Σαμ. δήλωσε ότι οι διαπραγματεύε=σεις ολοκληρώθηκαν,δεν έχω σχόλιο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στην επόμενη κρίσιμη ψηφοφορία όμως και αν όλα μπουν σε ένα άρθρο κινδυνεύει να την χάσει Μικέ, έτσι νομίζω...

ο dwk είπε...

…ποια κυβέρνηση ;;;;;
… «Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε…»
… «ο Σόιμπλε πρόσθεσε ότι στη διαπραγμάτευση με την τρόικα παραμένουν ακόμη ανοικτά ζητήματα…»
…καμάάάάάρια μουουουουου !!!

PS είπε...

«Ο Τραγάκης με προσέβαλε»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012, 16:29



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Προεδρείο της Βουλής ότι… «εκ παραδρομής ψηφίστηκε το άρθρο 4 του νομοσχεδίου ΤΑΙΠΕΔ ενώ τελικά καταψηφίστηκε», έκανε την εξής δήλωση:

«Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί.

Την ίδια στιγμή αντέδρασα ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και παρ’ όλο που είχαμε κλειστά μικρόφωνα του φώναξα ότι «αυτό δεν περνάει».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μου απάντησε από το δικό του ανοικτό μικρόφωνο ότι δεν γνωρίζω τον Κανονισμό, προσβάλλοντάς με και ως Βουλευτή αλλά πάνω απ’ όλα ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το επίσημο βίντεο της Βουλής που έχουμε στα χέρια μας και έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μετά από λίγο, η αρμόδια Νομοθετική Διεύθυνση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι… «εκ παραδρομής προσμετρήθηκε ως υπερψηφισμένο το άρθρο 4, ενώ έχει καταψηφιστεί».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζητάμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και για την βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος αλλά και για το «πραξικόπημα» που διέπραξε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συμπεριφερόμενος μέχρι την ώρα που βγήκε από την αίθουσα με ύφος απαράδεκτα απαξιωτικό.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος zougla.gr-
Άμεσα είδε και το 782 ο ΓΔ εκείνη την ώρα.

michele είπε...

2 απαντησεις.Πολιτικα ρισκο η τοποθετηση Σαματα για το περας των συζητησεων με σκοπο να τελειωνουμε.Πιεση προς τα μεσα.Με την ψηφοφορια αποδειχτηκε οτι "τσαντιστηκαν" οι κυβερνητικοι εταιροι με αυτη την κινηση.Οι δυο αρχηγοι δεν πηγαν καν να ψηφισουν.

Για τη σοβαρη φηφοφορια,τι πιστευω:
οι μαγκιες ηταν για σημερα.Εκει θα ειναι λιγοτερες οι διαρροες και μονο "παρων" απο ΔΗΜΑΡ.
Κανενας δεν θα αναλαβει την ευθυνη να ριξει την κυβερνηση.Διοτι μετα 1) Φερνει το χαος και 2) αυτος που το εφερε εξαφανιζεται απο την πολιτικη

ο dwk είπε...

… «Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά πρακτικά, απείχαν της ψηφοφορίας... δύο πολιτικοί αρχηγοί, των οποίων τα κόμματα μετείχαν σ΄ αυτήν και, επιπλέον, συγκυβερνούν…»
…καμάάάάάάρια μουουουουου !!!!!

michele είπε...

Και συνεχιζω την υψηλη πολιτικη ( χεχε).
Η κινηση λοιπον επεφερε αναταραξεις στον κυβερνητικο συνασπισμο.
Ετσι μπορει ο Σαμαρας να πει στους ξενους.Ειδατε με την αδιαλλαξια σας,μου δημιουργειτε θεμα,θελετε να πεσουμε? ( αυτοι δεν θελουν).Και θα δουμε τα αποτελεσματα.Κοντος ψαλμος αλληλλουια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από την άλλη οι της τρόικας είναι τόσο σκληροπυρηνικοί και διακινδυνεύουν να δουν την κυβέρνηση στην Ελλάδα να καταρρέει και να οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές, αντί να κάνουν ένα βήμα πίσω?
Προφανώς όλοι παίζουν το παιχνίδι τους και τραβάνε το σκοινί μέχρι την τελευταία στιγμή. Μάλλον θα δούμε κάποιες υπαναχωρήσεις την κρίσιμη μέρα της ψηφοφορίας για να σωθούν τα προσχήματα γιατί μια κατάρρευση δεν συμφέρει κανέναν.

Τώρα ποιος θα κάνει πρώτος πίσω...μάλλον δεν χρειάζεται να είσαι μάντης.

PS είπε...

Ακόμα και στο 10% να πέσουν συνολικά και οι 3,θα επιδιώξουν να παραμείνουν στην εξουσία για ολόκληρη την 4ετία,όπως ακριβώς έκανε μόνο του το πασοκ,που έκανε γκουβέρνο και υπέγραφε δανειακές συμβάσεις και μνημόνια επί 2μισυ χρόνια,μέχρι να αποδειχτεί στις εκλογές ότι κυβερνούσε με 13%.
Με τις υγείες μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υψηλή πολιτική ή ραπτική είναι αυτό???χαχα

Δηλαδή όπως τα λες βλέπεις την πιθανότητα να κάνει και η τρόικα ένα βήμα πίσω??? Για να δούμε...δεν είναι απίθανο αφού έχουν βάλει ένα σωρό παπαριές στο τραπέζι.

VIL είπε...

καλησπερα σε ολους. Μιχαλη συμφωνω 100% με την αναλυση σου. Προσθετω μονο οτι βλεπω να υπαρχει κ αλλο ενας μοχλος πιεσης-αναστατωσης απο τη μερια ΔΝΤ που θελει να τελειωνουμε με τα ημιμετρα και η ΕΕ δηλ η Γερμανια να δεχτει πιο ριζοσπαστικες λυσεις..

PS είπε...

Άλλο ένα με "λαικούς αντιπροσώπους".
"Στην πρόταση που απέστειλε στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης ο εισαγγελικός λειτουργός, εξέφρασε την άποψη ότι τα 29 άτομα που εμπλέκονται στην υπερκοστολόγηση του κόμβου του Ωραιοκάστρου πρέπει όχι μόνο να παραπεμφθούν σε δίκη, αλλά και να προφυλακιστούν.

Η κατηγορία που αποδίδεται στους εμπλεκομένους είναι της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η συνολική ζημιά του Δημοσίου από την υπερκοστολόγηση αρχικά της μελέτης και μετά του ίδιου του έργου, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, ανήλθε σε 800.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης του οικονομικού σκανδάλου, προηγήθηκε έλεγχος αλλά και πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ενώ η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε το 2006.
Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 29 άτομα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο εργολάβος Ζήνωνας Αθανασιάδης, ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος Σ.Ε.Σ.Μ.Ε. της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο βοηθός νομάρχη, κ. Ιωάννης Λεμπετλής, καθώς και ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Απασχόλησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης (Ν.Α.Θ.), κ. Νίκος Μαρινάκης.

Οι εμπλεκόμενοι βαρύνονται με κατηγορίες που επισείουν μέχρι και ποινή ισόβιας κάθειρξης."

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σας αφήνω για λίγο με αυτό το βαθυστόχαστο.

Μάης του ’68: “Η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει μόνον όταν ο τελευταίος γραφειοκράτης κρεμαστεί με τα έντερα του τελευταίου καπιταλιστή”
Αυτό ήταν “πρόοδος”

Οκτώβρης 2012: “Η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει μόνον όταν ο τελευταίος δημοσιογράφος κρεμαστεί με τα έντερα του τελευταίου τραπεζικού”
Αυτό είναι “Κοινωνικός αυτοματισμός”.

Από το.... http://24gr.blogspot.com/2012/10/2012.html#more

Τα λέμε...

THE JUNIOR είπε...

παλι εμεις θα βγαλουμε κυβερνηση
με τον τροπο μας


απο αυριο πρεπει να κανει φτερα 1 δις την ημερα απο τις τραπεζες

PS είπε...

από το πρωτοσέλιδο στο zougla.gr.

michele είπε...

Το "πισω" Πανο,μπορει να σημαινει ,αφηστε τα εργασιακα γι αργοτερα,η κατι αλλο,Μπορει και να μην κανουν αλλα εχουν παρει ηδη την πολιτικη αποφαση, οποτε..
Μακη ετσι τα βλεπω εγω.Οπως σωστα λες υπαρχει αυτη η διελκυνστιδα μεταξυ ΔΝΤ-ΕΕ ,χτες στη συναντηση τους Μερκελ-Λαγκαρντ δεν ακουσα να πουν τιποτα.

Y.Γ.Haute politique Πανο,πως λεμε haute coiffure xaxaxaxa

michele είπε...

MΙΚΡΕ η ειδηση της ημερας ειναι οτι ολοι αυτοι κοπτονται για τα δικαια του κοσμου ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡ.ΑΥΓΗ και μερικοι πασοκοδημαρ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ την τροπολογια για τον ΕΟΠΥΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ οτι οι συντεχνιες ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΓΙΑΤΡΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ λειτουργουν ακομα.

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ είδα σήμερα τους Σόιμπλε και Ρεν να αδειάζουν στεγνά τον Σαμαρά,παρά του ότι έχει δώσει μέχρι στιγμής γη και ύδωρ στους τροικανούς.Είδα επίσης καφενειακού τύπου πρακτικού,αστείρευτου γέλιου και κάλλους στη Βουλή,με τον Τραγάκη να μην ξέρει ούτε τους κανόνες λειτουργίας της.Είδα επίσης τον Βενιζέλο(ή μάλλον δεν τον είδα...)να απέχει της ψηφοφορίας,τη στιγμή που έκανε κύρηγμα προχθές στους δικούς του περί κυβερνητικής συνοχής.

Τι άλλο να προσθέσω... Και 800 που γράφει ο ΓΔ,πολλές του είναι με όλα αυτά που συμβαίνουν...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πιθανός λόγος και της απουσίας των
Stan Laurel (Λιγνός) και Oliver Hardy (Χοντρος) είναι το άρθο των αποκρατικοποιήσεων.

148 Ναι στους 293 παρόντες: 50,51%
150 Ναι στους 295 παρόντες: 50,85%

Πονηρά σκεφτόμενοι και οι 2 αποφάσισαν να απέχουν για να εξασφαλίζουν ότι 147 τουλάχιστον βουλευτές θα ψήφιζαν θετικά στους 293.

Αλλιώς αν οι παρόντες ήταν 295, υπήρχε χώρος για άλλους 3 μάγκες βουλευτές να καταψηφίσουν.

Και με όλα αυτό το ντόρο που γίνεται τώρα, άντε εσύ σαν αρχηγός κόμματος να πεις σε βουλευτή σου, αν γίνεται να λείψει από την ψηφοφορία....δεν παίζεις με τα ΜΜΕ και τους "θεσμούς" βεβαίως-βεβαίως.

PS είπε...

Ζητούν την παραίτηση Τραγάκη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Με βάση τον κανονισμό της βουλής, για να υπερψηφιστεί ένα άρθρο, απαιτείται η πλειοψηφία επί των παρόντων βουλευτών, δηλαδή το 50% συν 1 ψήφος. Εν προκειμένω, οι ψηφίσαντες ήταν 293 άρα έπρεπε να συγκεντρωθούν 147 «ναι».Ωστόσο, για το άρθρο 4 ψήφισαν «ναι» 146 βουλευτές, έναντι 121 που το καταψήφισαν και 26 που δήλωσαν «παρών».

Το γεγονός αυτό διέφυγε της... αριθμητικής προσοχής της εφορευτικής επιτροπής με αποτέλεσμα στο σημείωμα που έδωσαν στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκειμένου να αναγνώσει το αποτέλεσμα στην Ολομέλεια, να αναγράφει ότι «το άρθρο 4 γίνεται δεκτό»!

Μετά από διαβουλεύσεις ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε ότι το άρθρο 4 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και τελικώς η Βουλή αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να παραδεχθεί ότι το άρθρο 4 είχε στην πραγματικότητα καταψηφιστεί...
--Καρά...κι ο τραγάκης της Υψηλής Αριθμητικής Πολιτικής πρέπει να είναι.

ο dwk είπε...

…και γιατί να πάνε στον ΕΟΠΥΥ ;;;;;;;
…για να ΜΗΝ βρίσκουν φάρμακα ;;;;;
…κύριε ελέησον !!!!!
…και ΔΕΝ είμαι γιατρός, δικηγόρος, δημοσιογράφος…….

PS είπε...

Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσοστά.
50% των παρόντων + 1(ΕΝΑΣ ολόκληρος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ),όχι το 0,51% της ψήφου του.

THE JUNIOR είπε...

ελα ρε michelle

σιγα-σιγα θα πεις οτι εκει στον συριζα εφυγε ο μπαμπακουλης για να μπει η κορη

τυχαια
ειναι και η 2 δικηγοροι

ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ

PS είπε...

dwk ...ΚΑΝΕΙΣ δεν έπρεπε να είχε πάει στο τερατούργημα του λοβέρδου,δεν το συζητάμε αυτό.
Είναι ένα ταμείο όπου εσύ έβαλες μια (δραχμή/ευρώ) ενώ εγώ 100 και μετά μου λες έλα τώρα να τα μοιράσουμε στα 2.

ο dwk είπε...

«…ΕΝΑΣ ολόκληρος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…» χαχαχα !!!
…υπάρχει ;;;;;

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΝΤΕ πως δεν βλεπετε στην αμερικη τι κανει η φιλη μας

PS είπε...

Ναι,και με ποσοστό συμμετοχής επί % μάλιστα.

PS είπε...

2.44
-0.66 (-21.29%)
Real-time: 12:51PM EDT

PS είπε...

Καλό βράδυ.

ο dwk είπε...

…έλα παιδιά !!!
…όλοι στα 450 μισθό, σύνταξη !!! …και στον ΕΟΠΥΥ !!!
…βρε ουουουουουστ λαμόγια !!!
…Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης
…Τσίπρας – Καμμένος – Μιχαλολιάκος – Παπαρήγα…
…tragic …………

michele είπε...

Οχι να εχουμε 113 ταμεια ΝΑ ΤΡΩΝΕ οι παρατρεχαμενοι..Ενα η δυο το πολυ εχουν οι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ η ΕΤΕ δεν διαπραγματευόταν από την περασμένη Παρασκευή.Από τότε έφαγε τόσες φάπες στο ΧΑΑ,σήμερα τις τρώει μαζεμένες και στο NYSE.

THE JUNIOR είπε...

michelle

πες το φιλαρακι οτι την στηλη την εκαναν ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

με στοιχεια ΤΖΑΝΤΙΡΙ

απο τοτε που εβαλε διαφημησεις
τελειωσε,ολα για τα κλικ,κλικ

THE JUNIOR είπε...

σωστος



michele είπε...

Η γελοιοτης Καμμενου ( δυστυχως) συνεχιζεται.Μετα την προταση του ( αδιαβαστος στο Συνταγμα)προς τον Συριζα για παραιτηση βουλευτων για να γινουν εκλογες,την οποια οι αλλοι πιο διαβασμενοι απεκρουσαν,ζητα τωρα την παραιτηση του ( αντιπαθους σε μενα) Τραγακη ο οποιος μονο αναγιγνωσκει τι του φερνει η εφορευτικη επιτροπη που ειναι αντιπροσωποι απ ολα τα κομματα.
Η εικονα της αναρτησης ξανα-δικαιωνεται.

THE JUNIOR είπε...

πρεπει να εχουμε προεδρο,αντιπροεδρο,ταμειο...κτλ..κτλ.....και το βασικο....ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

karaefthimiou23 είπε...

Συμφωνώ με τον Μιχάλη,1 θα έλεγα όλοι.Δεν υπάρχει ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα,είναι ένα μπάχαλο.Να καταργηθούν εντελώς τα ένσημα και να παρακρατείται ένα μέρος του ΦΠΑ και να πηγαίνει σε ένα κουμπαρά,το οποίο θα διαχειρίζεται team ειδικών όπως στη Νορβηγία.

ο dwk είπε...

…ένα ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!
…με ΙΔΙΕΣ εισφορές…
…και ΒΙΩΣΙΜΟΟΟΟΟΟΟ !!!

THE JUNIOR είπε...

Εκει δεν ηταν ο βουλευτης που και καλα εβγαλε τα λεφτα εξω για να κανουν δουλεια τα τεκνα και τελικα δεν εκαναν και τα εφερε πισω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σημερα εχουμε 22 Βλεβαρη/δειτε το γραφημα του ftse 20 /
Και να το θυμαστε οσοι θελετε σιγουρια καμια long θεση κατω απο τον 20αρη

karaefthimiou23 είπε...

Mιχάλη το σκηνικό με τον Τραγάκη,επειδή το είδα ιδίοις όμασι,είναι απαράδεκτο.Του λέει ο Κουίκ ότι δεν πέρασε το άρθρο και ο Τραγάκης μη γνωρίζοντας τον κανονισμό του σφύριξαν κάποιοι εκεί δίπλα(άλλα σαίνια αυτά...)ότι έτσι λέει ο κανονισμός.

Sorry αλλά τι αντιπρόεδρος Βουλής είναι?Κλωτσιές όπως κλωτσιές θέλουν και τα νούμερα(βουλευτές)που του σφύριξαν τις μπαρούφες που είπε...

michele είπε...

Κοιτα αυτος ειναι προεδρος της Βουλης χρονια. Αποκλειεται να μην ξερει τον κανονισμο.Του εφεραν τα ζωα λαθος νουμερα .Εχει την ευθυνη του φυσικα ,γιατι οταν του ειπε ο αλλος οτι κανει λαθος επρεπε να ..ξυπνησει.Εγω δεν το ειδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βαλτε bollinger, ο 20αρης ειναι η κεντρικη γραμμη ,και 55αρη

michele είπε...

1230 θα παει.Αλλα οχι οσο αγορασαν 40 εκ της ΕΤΕ οι γκολνταμ βλαξ.Που τα πηραν?? 2,47 ?? χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.Πώς πάει το μαγαζί,καλά...?

michele είπε...

Αλεξανδρε τι ψαχνεις τωρα.Η κραταει η παει 730 ο γενικος .
Εγω δυστυχως εχω να σου ανακοινωσω οτι μου εφαγαν τα διαθεσιμα για trading που εχω παντα η ΓΕΚ και οι ΣΩΛΗΝΕΣ που κρατω( τα τελευταια απο το 1,37 -αλλαγη με αλφα απο 2,04.
Αρα δεν εχω για trading.Aμα παει κατω να δω τι θα πουλησω.

michele είπε...

Pas mal ΜΙΚΡΕ.Αλλωστε γι αυτο εχουν γυναικεια ονομτα οι τυφωνες.Ερχονται με ορμη ,σου τα παιρνουν ολα και στο τελος σ αφηνουν ξεβρακωτο.

michele είπε...

Αρχισες τα copy paste οποτε ΓΟΜΑ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοίτα να δεις πάλι ο αρχιμαλάκας εδώ...και διάλεξε και την ημέρα που είναι όλοι ζοχαδιασμένοι...
ΟΥΣΤ από εδώ ρε που λες πάλι τα ίδια και τα ίδια....

karaefthimiou23 είπε...

Μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας προτείνει στα κράτη μέλη της Ευρωζώνης η ΕΚΤ....

Έλα να βγαίνουν ένα-ένα τα ωραία,το πείραμα με το πειραματόζωο που λέγεται Ελλάς πήγε περίφημα...

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στην παρεα. Βρε που το πηγατε εκει το μαγαζι??....χαχαχα. Το ξερα οτι θα μου κανατε το χατιρι!!. Γιαυτο και απο αυριο σιγα - σιγα αγορες. Μικελε με την ΠΕΙΡ στο τσακ την γλυτωσα....ουτε γατα ουτε ζημια. Εχασα ομως το κατω του ΟΠΑΠ. Ευτυχως ολα τα χαρτια μια χαρα. Λιγο η ΕΧΑΕ στραβωσε....(εχασα και εδω το κατω)..αλλα αμα το ξανακανει θα την φαει στο κεφαλι.

karaefthimiou23 είπε...

...όχι φυσικά επειδή ενισχύθηκε η ανταγωνιστικότητα και ούτε πρόκειται,αυτά είναι για τους αδαείς.Τα δωράκια στους μεγάλους για τα κουρέματα που έφαγαν και θα φάνε στο μέλλον...

michele είπε...

Φασο ο ΟΠΑΠ το εκανε πολυ γρηγορα το χαμηλο 4 λεπτα και σε αλλα 4 το γυρισε στο 4,85

karaefthimiou23 είπε...

Εσύ Φάσο το'θελες 790,ο Αλέξανσρος 780,είπαμε και μεις να το κλείσουμε στο 800 για να μη γκρινιάζει κανείς χε χε

fasokinigos είπε...

Μεπιασε στον υπνο φιλε. Δεν πειραζει.

ThitaDelta είπε...

michele και φίλοι, τα μεγάλα spike σε μια μετοχή τι δείχνουν;

fasokinigos είπε...

Προτιμω να κανετε το χατιρι του Αλεξανδρου. Με συμφερει καλυτερα χαχα

ALEX είπε...

αλεξανδρε εμεις που δεν ξερουμε τεχνικη αναλυση μπορεις να μασ βοηθησεις σε αυτο που λες με τον εικοσαρι ερχετε καταστροφη με αυτα που λες καταλαβαινω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Να δουλέψουν οι γόμες παρακαλώ γιατί θα πάψω να είμαι κυρία.

Καλησπέρα σας κύριοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόλις τον έσβησα...καλησπέρα Βάλια και ΦΑΣΟ
Παναγιώτη φεύγεις απόψε νομίζω, καλό ταξίδι φίλε.

fasokinigos είπε...

Γεια σου Βασιλικη!!. Αμα χτυπησω και ενα λαγο σε αυτο το ταξιδι, θα εχουμε το τελειο τραπεζι....χαχαχα. Κανα πρωινο θα τον πετυχω που θα μου παει...

fasokinigos είπε...

Σ'ευχαριστω φιλε Πανο. Κατα τις 2 το πρωι. Μικελε προσεχε τι θα πεις χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Αλέξανδρος με τον 55άρη του μάλλον θέλει να μας πει ότι βλέπει τις 750 μονάδες(?)
Ερώτηση είναι όχι απάντηση...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Φάσο ευτυχώς που έφερες το γουρούνι γιατί μόνο με πατάτες στο τσουκάλι πως θα τους χόρταινα; Θα έτρωγαν και μένα, ειδικά ο λαίμαργος ο Αλεξ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν την ξαναπατάει τώρα Παναγιώτη, το έμαθε πλέον χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Φσκούλη καλό ταξίδι να έχεις και καλή αντάμωση με το καλό όταν γυρίσεις. με γεμάτα χέρια... χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.Εγώ κάνω δίαιτα τα του καλοκαιριού,κάτι ηλιόσπορους τσακίζω τώρα χε χε

fasokinigos είπε...

Βασιλικη, τον Αλεξανδρο θα τον παμε πρωτα για σουβλακια και μετα στο τραπεζι .....με 5 διπλα καθαρισαμε χαχαχαα

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Alex εγω δεν λεω οτι θα εξελιχθει αναγκαστικα ετσι αλλωστε το μελλον δεν μπορει να το προκαθορισει η Τα με τετοια ακριβεια εγω ανεφερα μια ομοιοτητα που ειναι κατα την αποψη μου καταφανης.Τωρα ο στοχος που εχω θεσει απο την προηγουμενη εβδομαδα 280 ftse/οχι 780μ ΓΔ/σημερα ουσιαστηκα επετευχθει ,
Τωρα πρεπει να αντιδρασει αμεσα και απο το ειδος της αντιδρασης θα καταλαβουμε πολλα,αν δεν αντιδρασει η ανοδικη κινηση τελειωσε και βλεπουμε τι θα ακολουθησει

fasokinigos είπε...

Πανο - Βασιλικη κανονιστε για μαγαζι. Φιλε Καρα ασε τις Διαιτες. Τρυγωνι τι εισαι και το εχεις ριξει στους ηλιοσπορους.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά μην ανησυχείς για σενα θα έχω κρεατάκι με σαλατούλα και μπόλικο εμφιαλωμένο νεράκι. Όποτε όλα καλά και δεν χαλάμε και τη δίαιτα.

fasokinigos είπε...

Γεια σου Νικο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και θαξαναπω με τον κινδυνο να γινω κουραστικος καμια αγορα κατω απο τον 20αρη

profit είπε...

Καλησπέρα σε όλους

Μιχάλη Βασιλική ΚΥΠΡΟΥ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ
στο ύψος τους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω βρε βασιλικη δεν θα φαω πολυ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου ρε Φασο γιγαντα

νικος φαληρο είπε...

αν ψηφιστουν τα μετρα και παρουμε τη δοση εχει καλως για το χρηματιστηριο, θα συνεχισει το δρομο του και παει πανω.Αν δεν ψηφιστουν και δεν παρουμε τη δοση και χρεοκοπησουμε θα παει μηδενια που λεει κι ο κος μπαρμπαλιας.Μεχρι τοτε το κατεβαζουν τρομοκρατικα για προειδοποιηση.Εμεις πρεπει να ακολουθουμε ταση που προς το παρον ειναι κατω βραχυπροθεσμα κατι που δεν ακολουθησα σημερα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκο

Παναγιώτη αυτήν τη φορά πιστεύω να μην το κωλοβαρέσουμε πάλι και να γίνει η ...γουρουνοσύναξη χαχα

giannhs kon είπε...

Μου μύρισε ψητό η κάνω λάθος χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα Αλεξ και Profit.

fasokinigos είπε...

Γεια σου μεγαλε Αλεξανδρε . Η Βασιλικη σε πειραζει...Αδυναμιες ειναι αυτες χαχαχα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Καλό ταξίδι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Νικο μπορω να κανω ενα σχολιο πανω στο σχολιο σου χωρις παρεξηγηση για βοηθεια οσων μας διαβαζουν?

νικος φαληρο είπε...

βεβαιως κε Αλεξανδρε.

fasokinigos είπε...

Πανο στο χερι σας ειναι. Εγω οτι ηταν να κανω το εκανα. Μακαρι να βαρεσω και κανενα λαγο. Απο κει και περα εσεις κανετε κουμαντο. Κανονιστε γιατι ο πεθερος θα μας την κανει την ζημια χαχαα...Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα. Γεια σου Γιαννη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς τους Γιάννη και Χαρούλα.
Τι μύτη είναι αυτή που έχεις βρε φίλε;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άντε να μπω, να ξαναπρολάβω το ΦΑΣΟ.
Καλό δρόμο Παναγιώτη.

Εγώ πάντως πραγματικά θα ήθελα μια αντίδραση αύριο (ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις από ΠΑΣΟΚ το βράδυ) γιατί απο αύριο δεν θα μπορώ να τρέχω ztrade λόγω αναβάθμισης στο γραφείο και αλλαγής συστημάτων... "Τυφλώνομαι" κανονικά κ βαράω ήδη το κεφάλι μου στον τοίχο.

Με βλέπω να δηλώνω παραίτηση και να πηγαίνω εκπαιδευόμενος ψήστης (ΤΑ) δίπλα στον Αλέξανδρο ή Michele... εκτός αν στήνω εντολές όπως παλιά...

Γι' αυτό και μέχρι να βρώ την άκρη, προσπαθήστε να μην το βυθίσετε κι άλλο. πλιζζζζζζζζζ

Καλησπέρα σε όλους!!!

fasokinigos είπε...

Λοιπον μαγκες την εκανα. Παω να παρω κατι φυσιγγια για Νοτιαδες .....και μια γρηγορη βολτουλα στο στεκι. Καλο βολι σε ολους σας. Τα λεμε Κυριακη η Δευτερα βραδακι. Μικελε εμεις θα μιλαμε απο το τλφ. Καλο βραδυ σε ολους σας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα profit Γιάννη και Χ. και Αλεξανδράτε.
Εμείς προσπαθούμε αλλά είναι ο Αλέξανδρος από την άλλη και καταλαβαίνεις χαχα
Ευτυχώς δηλαδή που σήμερα έπιασε τον στόχο του.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Παναγιώτη και καλό ταξίδι πάλι...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Δεν υπαρχει πιο παρεξηγημενη εννοια στην Τα απο την ταση καθως ο καθενας εχει μια δικη του ιδεα για το τι ειναι.Η μεσοπροθεσμη ταση ειναι περαν αμφιβολιας ανοδικη καθως δεν φτανουν δυο τρεις μεγαλες πτωτικες ημερες για την αλλαγη της.ΟΙ τιμες οριακα παραμενουν στα ανοδικα τους καναλια ,πανω απο τους αντιστοιχους κινητους και ολοι οι τασικοι δικτες ειναι σε ανοδικη φαση.Βεβαια οο Νικος μιλησε για την βραχυπροθεσμη ταση οποτε εκτιμω οτι μιλαει για ωριαιο διαγραμμα και εκει εχει δικιο ,απλως βρηκα την ευκαιρεια να πω μια κουβεντα για το θεμα γιατι διαβαζω απιθανα πραγματα αλλου.Τωρα στην συναξη μπορουμε να πουμε περισσοτερα/απειλη ειναι για να φαω το γουρουνι μονος μου/

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ετοιμάζομαι κι εγώ να την κάνω σιγά σιγά γιατί από αύριο θα είμαι επαρχιώτης ξανά μέχρι το Σ/Κ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλό ταξίδι Φασο

fasokinigos είπε...

Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη!!. Νασαι καλα. Θα τα πουμε συντομα και απο κοντα......βαντους χερι χαχαχαχα. Καληνυχτα.

giannhs kon είπε...

Χαχα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ειδές έχω συναγερμό
Τώρα την εκπαιδεύω για τις μετοχές χαχα
Καλησπέρα ΠΑΝΟ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο τον πρώτο στόχο του εννοείς, γιατί νομίζω ότι θ΄αναθεωρήσει τιμή στόχο, αν δεν αντιδράσει άμεσα.

Καλησπέρα Αλεξανδράτε. Κάνε τον άρρωστο και κάτσε σπίτι μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση.

Καληνύχτα Φσκούλη.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και για να γλύφεται μόνο τα δάχτυλά σας από τα κοψίδια, δηλώνω από τώρα ότι την διπλανή μου δεν σκοπεύω να την στερηθώ σε πιθανή συνάντησή μας, τουλάχιστον την ώρα της προσευχής και στρωσίματος του τραπεζιού!!!

Μετά δέχομαι να καθήσω δίπλα σε κάποιον που να είναι σε πρόγραμμα διατροφής, ή vegeterian.

Κανένα Ευχάριςτο δεν θα διαβασουμε σήμερα ? Αφού ξέρεις ότι έχεις το πάνω χέρι!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Γιαννάκη μας

Καταλάβαμε Αλέξανδρε, θα μας κόψεις την όρεξη χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν δεν αντιδρασει θα αναθεωρησω χρηματιστηριο για καιρο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά Βάλια για τον τον πρώτο στόχο μιλάω...

giannhs kon είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ εμείς θα σε ρωτάμε εσύ θα απαντάς και δεν θα προλάβεις χιχι
Βαλε όρο οι ερωτήσεις μετά το φαγητό χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σωστος ο john

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Πανό.

Φασο μη φοβού...χαχαχα

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΓΙΑΝΝΗ και ΓΙΑΝΝΗ

πω πω ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ xaxa

νικος φαληρο είπε...

να παραθεσω κι ενα μουσικο ψυχαγωγικο ιντερμεδιο.Γραψτε αν αρεσει.
http://www.youtube.com/watch?v=q8mEG094mVk

michele είπε...

Προτεινω οσοι ειναι κατω απο 80 κιλα,να φανε περισσοτερο.Εκτος απο ΦΑΣΟ που ειναι ο κυνηγος και ειναι και ψηλο παλληκαρι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη κων.

Σπίτι δίχως Γιάννη....

michele είπε...

Αλεξανδρατε κανε τον αρρωστο και ελα απο μενα να ..παιξουμε.Εσυ θα παιξεις εγω δεν εχω αλλα,μου τελειωσαν σημερα.

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας...διαβάζω αποσματικά αφου δεν έχω πολυ χρόνο..Ο Αλεξανδρος εχει απολυτο δίκιο περι τάσης..αψογος..για αυτο άλλωστε δεν βαραω το κεφάλι μου (ακομα) που δεν πουλησα..εψαχναν την αφορμη για διορθωση..και καλα έκαναν..την έδωσαν τα λαμογια..και που ξερω εαν ολοι ειναι συννενοημενοι ή δεν ειναι μεσα στο ΧΑΑ όλοι τους για μια ακομη αρπαχτη...Πολλα θερμα χαιρετισματα σε όλα τα παιδια της παρεάς...
Κατι διάβασα περι γευματος..στειλτε κανενα ιμειλ γιατι μαλλον θα μου ξεφυγει...

νικος φαληρο είπε...

κε michele και οι φιλοι που θελουν αν γινεται ενα σχολιο για την αντιθετικη μου τακτικη αγορων σημερα στην ΠΕΙΡ για πωλησεις εντος συνεδριασης.
Το reportακι ειχε σημερα για ΠΕΙΡ
0,397 0,421 0,516 0,559 0,591 trend short απο χθες ή προχθες.
Στηνομαι 0,425 0,421 0,419 και 0,40 δηλ γυρω απο την προτελευταια και λιγο πανω απο την τελευταια στηριξη.Μολις αρχισει και κατεβαινει ιλλιγιωδως και εχουν γινει οι δυο πρωτες εντολες κατεβαζω το 0,419 (πυραμιδωτη αγορα με περισσοτερα τεμαχια ) εως το 0,412 που μου το κανει και κανει και ΑΜΕΜ.
Οι ερωτησεις ειναι:
1)Ακολουθησα σωστα τα βηματα του τρειντινγκ ή εκανα κατι λαθος;
2)Επρεπε να δω οτι ειναι η μετοχη για πολυ κατω και να μην μπω καθολου;
3)Επρεπε να πουλησω ή οχι μαρκετ στο 0,416 χωρις ουσιαστικες απωλειες κι εφοσον το stop ηταν κατω απο το 0,397 αλλα τελειωνε και η συνεδριαση;

νικος φαληρο είπε...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις.Ελπιζω να μην κουραζω.

Γεράκι είπε...

πιθανο λονγκ σε DAX για οποιον ενδιαφερεται...

michele είπε...

Θα αου πω την αποψη μου Νικολα,σε λιγο γιατι ετοιμαζω ΕΤΕ γραφηματακι για αργοτερα

Γεράκι είπε...

Νικο...δεν έχω γνώμη, γιατι πλεον δεν υποστηρίζω τετοιο παίξιμο /trading...στατιστικα θα χρεωκοπήσεις..ακομά κ με sl...ταπεινη άποψη μου..

νικος φαληρο είπε...

δεν βγηκα και σορτ απο το πρωι οπως ειχα στο ριπορτ αλλα δεν βγηκα ουτε οταν επρεπε κατω απο το 0,421 για αντισταθμιση.

νικος φαληρο είπε...

Αν επιτρεπεται επειδη μ ενδιαφερει η αποψη σας ποια τακτικη υποστηριζετε κε Αντωνη πλεον;

Γεράκι είπε...

λιγο πολυ έχεις καταλάβει...τοσα κ τοσα εχω αναφέρει κ παραλληλα επειδη καταλαβαινω οτι το κατέχεις..
Αποφευγω τα falling knives...κ ιδιαιτερα τα ελληνικα...γιατι ειναι κ σκουριασμένα...

Κατι ανέφερα μόλις πριν για DAX...δεν ξερω ποσο αλλα αντέδρασε...

Γεράκι είπε...

"ποσο".. εννοω που θα φθασει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Νικο εγω ειμαι του ημερησιου,σε τοσο μικρα time frames δεν υπαρχει ΤΑ

michele είπε...

Να πω και γω την γνωμη μου Νικολα.
1) Παρακολουθουμε οπωσδηποτε την κορδελα ( ταινια) που μας δειχνει την επιθετικοτητα του συστηματος στο χωσιμο.
2) εχουμε δει οπωσδηποτε το ημερησιο για να τσεκαρουμε τα πιθανα σημεια.
3) Εαν την ημερα εκεινη διασπαται γραμμη τασης η καναλι καθοδικα,ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ.
4) Σε ΜΙΑ ΚΑΚΗ μερα ,παρατηρουμε ποιες μετοχες εχουν ανοδικο τεμπο.Αυτες γυριζουν μαζι με τις αλλες αλλα η δυναμικη τους τις ξανασπρωχνει επανω
5) παρατηρουμε απο κατω τι κμο περναει. 20-30-50-200
6) Παρατηρουμε στις ατασικες και αδιαφορες συνεδριασεις ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.Θα θυμασαι οτι σε μια τετοια αδιαφορη συνεδριαση τσιμπησαμε ΣΕΝΤΡ.
7) Παω για το γραφημα της ΕΤΕ.Σε λιγο τα ξαναλεμε

Unknown είπε...

ITS ANY BADY AOUT THEARE ???

michele είπε...

Γεια σου Βαγγελη,αρκετοι φανταζομαι.ΠΑΜΕ ομως επανω μολις ανεβηκε διαγραμμα της ΕΤΕ να ριξουμε μια ματια.Κλεινουμε εδω σε 3΄λεπτα.