Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
.
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ?...

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, μερικούς από τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε κατά την πρόσφατη περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την καγκελάριο Μέρκελ επειδή απέφευγε να επισκεφθεί τη χώρα μας. 

Έχουν μάλιστα χαρακτηρίσει «σκανδαλώδη» και περιφρονητική την απουσία της από τη χώρα μας και έχουν υποστηρίξει πως μια επίσκεψη της καγκελαρίου στην Ελλάδα, θα αποτελούσε ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των θυσιών των Ελλήνων.

Η Μέρκελ έρχεται αύριο στην Αθήνα και φαίνεται ότι η ημέρα που επέλεξε για να το πράξει δεν είναι τυχαία – επομένη του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, από το οποίο η χώρα μας περιμένει μια θετική τοποθέτηση της τρόικας.

Θα ήταν επομένως παράδοξο (και λίαν παρακινδυνευμένο εκ μέρους της) αν επρόκειτο να έλθει στην Αθήνα την επαύριο ενός καταστροφικού για τη χώρα μας Eurogroup και αν δεν είχε ήδη ληφθεί πολιτική απόφαση στήριξης της Ελλάδας.

Η λογική λέει ότι δεν θα το διακινδύνευε. 

Αλλά επειδή η λογική έχει εκλείψει και εντός και εκτός συνόρων, περιμένουμε και την επιβεβαίωση (της λογικής).

Φυσικά, αυτά δεν λαμβάνονται υπ’ όψη από όσους αρέσκονται στην εκμετάλλευση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο λαός μας – και με δική τους ευθύνη.

Έτσι, όλες οι συνδικαλιστικές κεφαλές που έδωσαν μάχη για να βρεθούν ο Γιώργος με την παρέα του στην εξουσία και να μας οδηγήσουν (παντοδύναμοι) σε μηχανισμό στήριξης με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, οργανώνουν για αύριο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και όλες οι πολιτικές δυνάμεις και οι πολιτικοί που οργίαζαν επί δεκαετίες, εξαγοράζοντας ψήφους και κοροϊδεύοντας τον κόσμο με ψεύτικες υποσχέσεις, τον καλούν τώρα να διαδηλώσει, να κυκλώσει την γερμανική πρεσβεία, να διαμαρτυρηθεί.

Κατά της Μέρκελ, βεβαίως. Διότι προφανώς, η Μέρκελ παρότρυνε το πολιτικό και το συνδικαλιστικό μας σύστημα στη φαυλότητα, στην κάλυψη της φοροδιαφυγής και στη διαφθορά.

Η Μέρκελ μας επέβαλε να ψηφίζουμε επί δεκαετίες ό,τι πιο άχρηστο και ανίκανο διέθετε η χώρα.

Η Μέρκελ μας υποχρέωνε να δανειζόμαστε, να επιδιδόμαστε σε απάτες με τις αγροτικές επιδοτήσεις και με τα εξοπλιστικά προγράμματα που προπληρώναμε προς δόξαν των μιζαδόρων.

Η Μέρκελ έκανε λοβοτομή στους Έλληνες, με αποτέλεσμα να μην έχουν άλλο όνειρο από την απόκτηση μιας Μερσεντές.

Η Μέρκελ κάθισε και έγραψε όλους τους επενδυτικούς νόμους της χώρας – ο πρώτος έστειλε τις επιχειρήσεις στα Βαλκάνια, ο δεύτερος δεν εφαρμόστηκε ποτέ διότι αποδείχθηκε ασύμβατος με το ευρωπαϊκό δίκαιο, τον τρίτο τον έφαγε η γραφειοκρατία και τον τέταρτο τον καταβρόχθισε το μνημόνιο.

Η Μέρκελ έδωσε εντολή να αποβιομηχανιστεί η χώρα.

Η Μέρκελ μας υποχρέωσε να διογκώνουμε τον δημόσιο τομέα για να εξαγοράζουμε ψήφους, να δίνουμε τεράστιους μισθούς στις ΔΕΚΟ, να φτιάξουμε τη γέφυρα του Καλατράβα, να αγοράζουμε τρένα που δεν χωρούν στις ράγες, να μετατρέπουμε τα λεωφορεία της ΜΑΝ σε τρόλεϊ, να πουλάμε όπλα στο… Ιράκ, να μην κόβουμε εισιτήρια ούτε στην Ακρόπολη, να κρατάμε κλειστό το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου, να κάνουμε επτά χρόνια για να βάλουμε ένα στέγαστρο στον παλαιολιθικό οικισμό της Σαντορίνης, να πετάμε χρήματα για επενδύσεις στη… Σιβηρία, να προπληρώνουμε υποβρύχια που γέρνουν, να εισπράττουμε τις μίζες της Ζήμενς, να διώχνουμε με τα τσουβάλια στο εξωτερικό τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή.

Αλλά ακόμη και αν η Μέρκελ έδινε όλες αυτές τις εντολές, η ευθύνη θα ανήκε αποκλειστικά σε αυτούς που τις εκτελούσαν.

Και πάντως, αν είχε δώσει όλες αυτές τις εντολές - είτε αυτές είχαν εκτελεστεί, είτε όχι - τότε πράγματι για την Ελλάδα θα ήταν persona non grata.

Και θα της άξιζε να την υποδεχθούμε με τον τρόπο που υποδεικνύουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος – στους οποίους τελευταίως έχει κολλήσει από κοντά και η «Χρυσή Αυγή»!

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από τους πολιτικούς μιας χώρας που παριστάνουν πως κατέβηκαν ξαφνικά από τον Άρη και ψάχνουν να φορτώσουν τις ευθύνες τους στους άλλους.

Απ’ όσο γνωρίζω, η Άγκελα Μέρκελ ούτε ψηφίζει, ούτε εκλέγεται στην Ελλάδα.

Εκτός και αν κάποιοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα απέκτησε… καγκελάριο!

Υ.Γ. Όσοι (πλην των επιζώντων αντιστασιακών) υποστηρίζουν πως η Γερμανία οφείλει να πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις και να αποπληρώσει το αναγκαστικό δάνειο για να καλυφθούν οι κλεψιές και οι ολιγωρίες τους, να γνωρίζουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους επιζώντες και αυτούς που έχουν το ιερό καθήκον να διαφυλάττουν τη μνήμη αυτών που έφυγαν...
www.elzoni.gr   Σοφία Βούλτεψη.

106 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους τους φιλους

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Μπάρμπα.
Καλημέρα σε όλη την παρέα.

http://www.youtube.com/watch?v=Bgdq3z8LxMM&feature=fvwrel

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Βασιλικη μας...
μονο που δεν ισχυει για μενα και τον ΦΣΚ...
νασαι καλα

Νίκη είπε...

Καλημέρα Μπαρμπαλιά, Καλημέρα Βάλια, Καλημέρα σε όλους.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ !!

Άγγελα μην κλαις, στο ντουλάπι δεν υπάρχει ούτε ψωμί!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Πω πω τι φωνάζετε πρωί πρωί θα ξυπνήσουμε το ξέρουμε ότι έχουμε ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ σήμερα

http://youtu.be/9Nec4xCtzf4

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκη Βάλια Ηλία και Γιάννη. Ευχάριστη πρωινή έκπληξη οι κυρίες μας.
Καλημέρα σε όλους

Νίκη είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΆΝΟ.

Άννα μην κλαις .
http://www.youtube.com/watch?v=Ck9v3x5P1Pk
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος. Στίχοι: Μπέρτολντ Μπρεχτ / Απόδοση: Μάριος Πλωρίτης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η πιο "μισητή γυναίκα της Ευρώπης", η γνήσια συνεχιστής της Γερμανικής "παράδοσης" έρχεται σήμερα και μερικοί θέλουν να μας πείσουν ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε αλλά να την υποδεχτούμε μετά βαϊων και κλάδων ως άλλο Μεσσία.
Έγραφε χτες ο Θανάσης "Δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η ηγέτιδα της Γερμανίας δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα και αμέσως βγήκαν οι επαναστάτες να δηλώσουν ότι η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Η απόλυτη παράνοια στα καλύτερά της."
Τι να σου κι εσένα τώρα πω τώρα Θανάση...


ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτες άκουσα το " Θα σημάνουν οι καμπάνες" του Μίκη στα γερμανικά και χαμογέλασα πικρά...
Αν το βρω θα το βάλω εκτός αν το έχει κανένας πρόχειρο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπράβο Νίκη που μας το θύμισες...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα κορίτσια

Πάει να κρυφτούμε όλοι να μην βρει κανέναν όταν έρθει χαχαχα ούτε σκάλα για το αεροπλάνο χιχιχι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχουν περάσει μόλις κάπου 60 χρόνια και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές.
Εμείς τουλάχιστον μ' αυτά μεγαλώσαμε.
Δεν είναι δυνατόν να τα ξεχάσουμε την στιγμή μάλιστα που βλέπουμε να επαναλαμβάνονται από την "υπερδύναμη" της Ευρώπης τα ίδια, με άλλα μέσα βέβαια, πιο σύγχρονα. Και αυτό τώρα είναι ότι χειρότερο γιατί δεν είμαστε στο 1940.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός λόγος να βυθιστούν οι λαοί της Ν. Ευρώπης στην μιζέρια και τον μαρασμό με απίστευτα υποκριτικά προσχήματα και για να ικανοποιηθεί η μανία των Γερμανών για "πειθαρχία" και "τιμωρία" που κι αυτή υποκριτική είναι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βγήκε πάλι ο γελοίος παπαγάλος να πει ότι ΔΗΚΕΟΘΥΚΕ... τι να πεις με τον κάθε ανώμαλο που ζει για κάτι τέτοια πιστεύοντας ότι είναι ο Ναπολέων.
ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ...
Βρε κακομοίρη βρες μια αξιοπρεπή δουλειά...και άσε τους πληθυντικούς , ένα ΤΙΠΟΤΑ είσαι όπως όλοι μας βέβαια αλλά εσύ ένα χειρότερο ΤΙΠΟΤΑ και δεν το έχεις καταλάβει κιόλας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν χρειάζεται πλέον...

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟΟΟ ΠΗΡΕΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΙΛ


........ΣΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΙΛ ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ


Από σήμερα ολοι οι φίλοι της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ θα κυκλοφορούν με μπλουζάκι που θα γράφει ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΙΛ χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

Εδώ θα διαφωνησω λίγο. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η κάθε Μέρκελ φταίει για το σημείο που έχουμε φτάσει σαν κοινωνία και τα δεινά που περνάει το μεγαλύτερο μέρος των συνανθρώπων μας, τότε (μιας και πιάσαμε τα πατριωτικά τραγούδια) για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ...

Αντί να μας φταίει η αρρώστια μας, μας φταίει ο γιατρός που έρχεται...ακόμα κι αν αυτός ο γιατρός δεν ειναι ο καλυτερος άλλα δυστυχώς αυτό που ήταν σε εφημερία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ο άλλος ο αρχικομπλεξικός, ο σακάτης που μας κουνάει το δάχτυλο και το παίζει ηθικός και άτεγκτος?

Μήνυση κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπέβαλαν σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Μπιλντ», Γερμανοί εφοριακοί.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών ελέγχεται για παρακώλυση δίωξης για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από δύο γιαπωνέζες βιολονίστριες. Τον Αύγουστο του 2012 κατέσχεσαν τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το βιολί αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ της γιαπωνέζας μουσικού Γιουζούκο Χοριγκόμε, ενώ δύο μήνες αργότερα επανελήφθη το ίδιο με τη βιολονίστρια Γιούκι Μανουέλα Γιάνκε.

Η Γιάνκε είχε αφιχθεί, όπως η συμπατριώτισσά της, από την Ιαπωνία και η αξία του σπάνιου Στραντιβάριους της εκτιμήθηκε στα έξι εκατ. ευρώ. Εις βάρος των δύο μουσικών υποβλήθηκε μήνυση για απόπειρα φοροδιαφυγής, καθώς έλειπαν τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη εισαγωγή των βιολιών στη Γερμανία.

Η «Μπιλντ» σημειώνει ότι και στις δύο περιπτώσεις παρενέβη το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και διέταξε την παράδοση των δύο οργάνων στις βιολονίστριες. Η υπόθεση προκάλεσε εκνευρισμό στους τελωνειακούς και εφοριακούς, ώστε κατέθεσαν μήνυση κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Πηγή: Τα Νέα

Νίκη είπε...

Πάνο η επιθυμία σου διαταγή. Χαχαχα
Die ganze Erde uns - (Oktoberklub)
http://www.youtube.com/watch?v=9nEShsAVVRM

Michalis είπε...

kalimera se olous
junk i kipros (anamenomeno ine)

ke ego apo tin sira mou na kalosoriso tin kagkelario merkel stin 'xora' tis...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξανδράτε θα διαφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου βέβαια.

Αυτοί τα βρήκαν με τους γερμανοτραφείς ηγέτες μας, αυτοί έβαλαν την Siemens να τους λαδώνει και να τους διαφθείρει και σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω ότι είμαι με το μέρος αυτών που έφταιξαν το λιγότερο έως καθόλου, άρα δεν θα το φάω εύκολα αυτό που γίνεται σήμερα στην χώρα μας.

Ακούω και για την απόφαση του χοντρομπένι να μειώσει ή να λουφάρει το χαράτσι για μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές ενώ εμάς μας έκοβαν το ρεύμα και τα παίρνω ακόμη περισσότερο...

nomad είπε...

Καλημέρα φίλοι

τι θα δούμε σήμερα άραγε;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νίκη μας. Ανατριχιάζεις σε όποια γλώσσα και να το ακούς!


Καλημέρα Μιχάλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηρακλή, σε δύο λεπτά αρχίζει το έργο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον ήθελα να πω ΑΚΟΜΑ και σ΄αυτήν την "βάρβαρη" γλώσσα!!!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους! Χρονια πολλα στον φιλο μας τον spand απο το "στεκι του γατου",εχει γενεθλια σημερα.Γι αυτο ερχεται αλλωστε η Αγκελα ,για να συμμετασχει στο παρτυ γενεθλιων του Παντελη.

Michalis είπε...

oso oi periferiakes xores tou notou (ispania ke italia) den statheropioune tin ikonomia tous..
den mas vgazoune apo to euro..

se sindiasmo me tin eflekti katastasi stin anatoliki mesogio...

dedomenou pos den ginonte afta pou prepi na ginoune stin xora..

pantos o samaras ontos prospathi..

makari na ton afisoune...

kalimera pano..

ta leme argotera

nomad είπε...

το "εργο" αναμενόμενα κάτω

αφού είμαστε καλά και υπακουα παιδια όμως, ίσως το μεσημερι μετα τις δηλωσεις κυβερνητριας και επαρχου να δουμε το εργο ανοδικό

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...Ενα ξέρω..Δεν βάζουμε μυαλο..δεν βάζουμε μυαλό...κ να το ξερετε..θα πέσουμε όλοι μαζί....λιγοι θα γλυτώσουν..

Νίκη είπε...

Πολύ καλό Μικέλε. Καλημέρα. Πολύχρονος γερός και τυχερός Γάτε.
Καλημέρα Αλεξανδράτε , Μιχάλη , Nomad.

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σας...
Μιχαλη , χωρα της δεν ειναι η Ελλαδα και ουτε θα γινει ποτε .
Μην πεφτεις στην παγιδα των μμε...
Την Ελλαδα την ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοι και αν αυτοι δεν μπορουν να βαλουν σε μια ταξη την χωρα μας πολυ λιγο με ενδιαφερει εμενα αν αυτος που μπορει να το κανει λεγεται Μερκελ , Ραιχενμπαχ ή οπως αλλοιως λεγεται .

nomad είπε...

Καλημέρα Michele, Γεράκι

τι εννοείς;

michele είπε...

Του Ελληνα παντα του εφταιγαν οι Αμερικανοι.Μετα ψηφισε τον Γιωργο.

Νίκη είπε...

Καλημέρα Γεράκι.
Καλή σου ημέρα ΑΡΤ, μου μας λείπεις. Μην εξαφανίζεσαι.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ΑΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

michele είπε...

Και οχι μονο οι πολιτικοι ΑΡΤ.Και ο κωλοελληνας που εχουμε μεσα μας.Και μετα μας πιανει το φιλοτιμο και τρεχουμε.Γιατι εχουμε και ενα καλο ελληνα μεσα μας.

Γεράκι είπε...

Νomad σε μένα αναφέρεσαι..?
Οι πολιτικοι δεν έκαναν την δουλεια τους..οι πολίτες δεν έκαναν την δική τους...Αποτελεσμα το συστημα να κρασάρει με μαθηματικη ακρίβεια..
Η ουσια ειναι η εξής..
Η κατάσταση παραμένει λιγο πολυ η ίδια..Μικρές διαφοροποιήσεις..οι οποίες ομως δεν μπορουν να δείξουν φανερό αποτέλεσμα..

Michalis είπε...

ART evala isagogika..
ironika to enousa:)
an fanike alios... den itan protheis mou..

apla me ta latin..
den fenonte kala..


Γεράκι είπε...

Αρα έχουμε το εξής..
Το σύστημα μόνο του να βελτιωθει αποκλείεται...
Θα αλλάξουν οι πολίτες?
Θα αλλάξουν οι πολιτικοι?
Πιθανότερο το δευτερο αφου αριθμητικά ειναι λιγότεροι...

Χρειαζόμαστε εξωτερική βοήθεια (μαστίγιο)?

Ερωτήματα...

nomad είπε...

Γεράκι ναι, οκ

Γεράκι είπε...

Προς το παρόν εγω βλέπω κ ακουω το εξής..οι πολίτες δεν βάζουν μυαλό...κ θα τραβήξουν το σχοινί...Δικαιολογημένα ή αδικαιλόγητα..Δηλ αλλη μια φορα πέφτει το βάρος στην βαρύτατα διαφθαρμένη κάστα των πολιτικών μας...
Εμείς φταιμε ομως..οι πολίτες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους δυο Μιχάληδες το Γεράκι και τον φίλο ΑΡΤ που εμφανίστηκε επιτέλους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε πάλι ο παπαγάλος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θέλει σώνει και καλά να βάλει στο παιχνίδι και το αρχιλαμόγιο τον κυρ-Αντρέα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΔΝΤ: Εκτός ελέγχου του ελληνικό χρέος

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1635214

Θα δούμε ακόμα πολλές πράξεις του ίδιου έργου... παίζονται πολλά παιχνίδια στην πλάτη μας αλλά το μάρμαρο το πληρώνουν ΠΑΝΤΑ οι αδύνατοι.

"Μέχρι να γίνουν υπερβολικά μεγάλες οι ταραχές"...

ΠΑΝΟΣ είπε...



Το είπε και ο Μιχάλης πριν...

Υποβάθμιση κυπριακών τραπεζών από Moody΄s

Τις κυπριακές τράπεζες υποβάθμισε η Moody΄s Investors Service λίγο μετά την υποβάθμιση της ίδιας της χώρας σε junk.

Ο οίκος επικαλείται για την απόφαση του τη σοβαρότητα των κεφαλαιακών ελλείψεων στο πλαίσιο των εκτιμήσεων του για περαιτέρω και εντονότερη επιδείνωση της ποιότητας του ενεργητικού σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις του.

Οι ανησυχίες για αποδυνάμωση της χρηματοδότησης και της ρευστότητας επίσης συνέβαλαν στην αξιολόγηση, προσθέτει ο οίκος.

Οι τράπεζες που επηρεάζονται είναι:
-Τράπεζα Κύπρου: Υποβαθμίζεται σε caa3 από b3/E+
-Cyprus Popular Bank: Υποβαθμίζεται σε caa3 από caa1
-Ελληνική τράπεζα: Υποβαθμίζεται σε caa2/E από b2/E+


Πηγή:www.capital.gr

PS είπε...

Το καλύτερο που είχε να κάνει κανείς ήταν το να απουσιάζει και να αφήνει τα κέρδη του να τρέχουν τις μέρες που μεσολάβησαν.Μικρές πωλήσεις μόνο σε τοπικές κορυφές( ΔΕΗ στα 4,26 - ΟΠΑΠ στα 4,54) και όταν φαίνεται ότι πάει για γύρισμα.
Όλοι δικαιώθηκαν,αυτές κι αν είναι μαντεψιές.

michele είπε...

Πρωτη φορα μου ερχεται να πω..να το ακουσει και το Γερακι ο φιλος μου,ετσι γ@#$%$@ει ο ΠΕΙΡαιας χαχα

PS είπε...

Με χειρουργική ακρίβεια διατηρούν τη διαφορά ετε-ευρ. στο 1ε ακριβώς.

PS είπε...

Βρε ΒΑΖΕΛΕ έλα μαζί μας επιτέλους,τι το θες το ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ και κάθεσαι εκεί ακόμα;

PS είπε...

Πάνω από το 833 του χθεσινού ανοίγματος εγγράφει υποθήκη για δοκιμή εκ νέου του 847-848

Γεράκι είπε...

ετσι ο Πειραίας..έτσι..κοιτα να δεις..αλλοι κλεινουν ντιλς..αλλοι ανεβαινουν..ωχου..

michele είπε...

Ξερεις Αντουαν οτι ειναι η μονη τραπεζα που ασχολουμαι..χαχα.Το εφερε η μοιρα να τη λενε ΠΕΙΡ αιως.Βεβαια για να μην ξεχνιομαστε ειναι κιο Βαρδινογιαννης μεσα χαχα

michele είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩΤΗ

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6873.html#more

michele είπε...

Υψηλο ημερας,πολυ καλη η ΕΕΕΚ (και με πακετο)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νέο υψηλό...

michele είπε...

η ΑΤΤικουλα συνεχιζει ωραια την πορεια της

michele είπε...

Kολλησε ο τζιρος,θελει λιγο χωσιμο ,μην μας παρει κι ο υπνος

PS είπε...

Δεν ξέρω αν είδατε τον ΓΔ σε ετήσιο.Ο 50άρης έφτασε και ήδη αγγίζει τον 200άρη.Λίγο Ζαμπέτα μου θυμίζει ο 50άρης που ετοιμάζεται να χορέψει.

PS είπε...

Ο 50άρης

michele είπε...

Καλα τα ελεγε ο Γιωργης..

michele είπε...

Έκδοση: Έντοκά γραμμάτια 26 εβδομάδων
Ωρίμανση: 12 Απριλίου, 2013
Δημοπρατούμενο ποσό: 1 δισ.
Ύψος προσφορών: 1,6 δισ.
Συνολικά αποδεκτό ποσό: 1,3 δισ.
Βαθμός κάλυψης: 1,60 (1,95)
Μέση απόδοση: 4,46% (4,54%)
Τιμή Δημοπρασίας: 97,795 (97,756)
Ημερομηνία διακανονισμού: 12 Οκτωβρίου, 2012


Πηγή:www.capital.gr

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τα έντοκα είναι απο Ελληνικές τράπεζες η ξένων?

michele είπε...

Ποιοι τα πηραν εννοεις.Δεν ξερω Κωστα,αργοτερα θα μαθουμε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αντιθέτως απο που τα πήραν?

michele είπε...

Eιναι εντοκα που εκδιδει το ελληνικο δημοσιο Κωστα ,ζητησε 1 δισ.Προσφεραν 1,6.Πηραμε 1,3 δισ με επιτοκιο 4,46% 26 εβδ.

michele είπε...

Συνεχιζει να..γλιστραει η τσιπουρα ( Νηρεας) ..μολις εφτασε η ομορφουλα Ανγκελα

ο dwk είπε...

…καλησπέρα…
…έφτασε ο …Κορτέζ στην χώρα των Αζτέκων…
…θα μοιράσει στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια…

michele είπε...

Αντε και μου ειχε..σπασει το καθρεφτακι.

michele είπε...

Με BMW την παμε..

ο dwk είπε...

…μικρό το κακό για σένα Michele (1:38)…
…καλύτερα να την πηγαίναμε με λιμουζίνα του … «ΜΥΣΤΡΑ»…

michele είπε...

Μολις περασε μπροστα απο το τιμημενο ΓΝΑ η Αγκελα

ο dwk είπε...

…τα χτένια στο επόμενο ταξίδι…
…μην περάσει κοντά από την Ακρόπολη…
…φύλαγε τα ρούχα σου, που λένε…

Νίκη είπε...

Στο σκάι το είπανε: Η Μέρκελ φοράει το ίδιο πράσινο σακάκι που φορούσε όταν πανηγύριζε το 4-2. Ελπίζουμε να μην είναι συμβολισμός.

ο dwk είπε...

…τουλάχιστον τότε είχαμε βάλει 2…
…τώρα;;;
…ένα, μάλιστα, είχε βάλει ο …Σαμαράς !!!
…καλησπέρα Νίκη.

Νίκη είπε...

Καλησπέρα dwk

PS είπε...

"Η πιθανότητα επιβεβαίωσης του ανοδικού σεναρίου 900-1000 μονάδων έχει αυξηθεί σημαντικά με τις πιθανότητες πλέον να φθάσουν το 90%." ΒΝ
-Γνωρίζει κάτι,ή παραπλανά για να ξεφορτώσουν οι κολλητοί;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η ΜΑΙΚ έχει σχεση με τον πρόεδρο του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου Μιχάλη Μαϊλλη....??

michele είπε...

O,τι του εχουν πει λεει..αν γυρισει λιγο κατω θα λεει για 760.Αν περασει το 840κατι θα λεει για 900-1000.Γενικοτητες.Τα τραπεζικα ραλλακια τα εχασε.Δεν μιλαω για δεη και τετοια χαχα

michele είπε...

Ναι Κωστα η εταιρεια του ειναι.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ωραίους προέδρους έχουμε (δις)!

michele είπε...

Ηταν μια πολυ καλη εταιρεια και ενας πολυ σοβαρος επιχειρηματιας ο Μαιλλης.Δυστυχως τις καλες εποχες εκανε πληθωρα κακων επιλογων,πολλες εξαγορες στο εξωτερικο με ασχημα αποτελεσματα και τελικα εχει υποθηκευτει η εταιρεια του στις τραπεζες.Απο τα λιγες εταιρειες που μπορει να σωθει.Στα 20 εκ ευρω η κεφαλαιοποιηση του

ΠΑΝΟΣ είπε...

O MAIΛΛΗΣ έχει ακόμα το 10% αλλά άλλος είναι αφεντικό τώρα.
Μετά την τόσο ...επιτυχή πορεία της εταιρίας του δώσανε και ανώτερη θέση!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ ΧΑΧΑΧΑ
ΟΞΩ ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΙΝΛΟΤ τι πίνει!!??

michele είπε...

7,92% του Μαιλλη η ΕΤΕ ,7,55% Η ΑΛΦΑ,12,42% Η BNP PARIBAS.
Eχει και ο φιλος μου ο dwk φυσικα

michele είπε...

Προσπαθεια διασπασης καθοδικης τασης του ενδοσυνεδριακου μονολεπτου διαγραμματος

Νίκη είπε...

Εκτός από τη Δωδώνη… χαρίζουν κι άλλα 90 εκατομμύρια
Τριπλά κερδισμένοι οι οφειλέτες της και οι αγνώστου προέλευσης συνεταίροι τους!
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 16:18 EpirusPost.gr
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/15480--------90-.html

ο dwk είπε...

…στις 5 και μισή θα μεταβούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας…
.............................................................................................................
«Ηταν μια πολυ καλη εταιρεια και ενας πολυ σοβαρος επιχειρηματιας ο Μαιλλης.» … «Απο (τις) λιγες εταιρειες που μπορει να σωθει.»
…tks M !!!!!

michele είπε...

21εκ δοθηκε η Δωδωνη,τι χαριζουν..

michele είπε...

Προσοχη στο ΔΤΡ .ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ οι 340-346 μον.Βρισκομαστε στις 339.

Νίκη είπε...

Μικέλε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Το άρθρο λέει: …….Δίνει δηλαδή 21 εκατομμύρια, χρωστάει τα εννέα, άρα αγοράζει τη Δωδώνη έναντι της εξευτελιστικής τιμής των 12,5 εκατομμύριων ευρώ!

michele είπε...

Νικη η εταιρια χρωσταγε 54 εκ στην ΑΤΕ που ηταν κρατικη και τα πληρωναμε εμεις.Αυτα θα τα πληρωσει ομως ο καινουργιος ιδιοκτητης που παιρνει το 67%. Πολλα δεν ηταν για μια μικρη γαλακτοβιομηχανια να χρωσταει 54??

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αυτά διάβαζαμε για την ΑΤΕ και μείναμε με τα χαρτία...!

Νίκη είπε...

Πάααρα πολλά.

Νίκη είπε...

ΜΙΓ
Σύμφωνα με την από 4.9.2012 πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 11.10.2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με σκοπό το σχηματισμό ειδικού αποθεματικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4α του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρίας.

michele είπε...

Εν τω μεταξυ διαβαζοντας το αρθρο που παρεθεσε η Νικη,βλεπω εχει αποθεματα 42 εκ και απαιτησεις απο πελατες συνολικα 37 εκ.Αρα πρεπει να παρει τα λεφτα της σε μια δυσκολη συγκυρια απο οφειλετες και εχει πολλα αποθεματα( δεν πουλαει δηλ,προφανως λογω κρισης).Η λογικη του αρθρου ειναι λιγο μπακαλιστικη.Προφανως καποιοι θα πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ τωρα μιας και σαν θυγατρικη της ΑΤΕ ανηκαν στο δημοσιο.Εκει ειναι το ζουμι.

ο dwk είπε...

…στο …2,26 με άνοδο …2,26% και κεφαλαιοποίηση (περίπου) …2,26 η ΕΤΕ !!!!!

michele είπε...

Πανω απο 0,52 αγριευει η λιμανισια τραπεζα.Να δουμε αν το περασει

michele είπε...

Σου απανταω αμεσα να θυμουνται και οι φιλοι:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΣΤΡΑΒΑΔΙ να δεις τι λεει ο Michele:
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8053.html#more

εσενα περιμενα εγω ψαρακα χαχαχαχα

michele είπε...

Για οποιον μπει καθυστερημενα και διαβασει,απευθυνομαι στον παπαρα που μιλαει για ΜΙΓ ..ΧΑΧΑ τον ψαρακα

michele είπε...

Βλεπω την συνεντευξη τωρα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΒΡΥΣΟΥΛΕς

michele είπε...

Ο Τραπεζικος ξαναπερασε πανω απο 344 και δεν περναει αρα ...πισω μηνυμα 3.17

michele είπε...

Ο Δεικτης κρατιεται απο την ΕΕΕΚ..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Εδώ και ώρα..

michele είπε...

Παμε επανω καινουργια αναρτηση..