Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
.
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ-
               - SPREAD ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ....




Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δύο αυτά διαγράμματα, έπειτα από μια κοινή τους παράθεση, όπως αυτή της εικόνας. 
Αυτή τη χρονική στιγμή, βρισκόμαστε στο σημείο 3 (διαγραμματικά συμπίπτει με το πρώτο επίπεδο αντίστασης), έχουμε δηλαδή προσεγγίσει με ακρίβεια το σημείο 2όσον αφορά το ΓΔ, αλλά και το διάγραμμα του spread 10ετίας (χρονική στιγμή: επιτυχής ολοκλήρωση του PSI+).
Στην πραγματικότητα, αυτό που μεσολάβησε μεταξύ των σημείων 2 και 3 είναι η πολιτική αβεβαιότητα, αφού διεξήχθησαν εκλογές, μάλιστα 2 φορές. 
Με την ταύτιση των δύο αυτών σημείων, δεν θα ήταν άτοπο αν ισχυριζόμασταν ότι η πολιτική αβεβαιότητα έχει εξαλειφθεί, ή καλύτερα έχει προσεγγίσει τα επίπεδα πολιτικής αβεβαιότητας του Μαρτίου του 2012. 

Αυτά μέχρι σήμερα. Τι γίνεται όμως μετά; Είναι γεγονός ότι σε πολιτικό επίπεδο και σε επίπεδο λήψης αποφάσεων, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Οι επιλογές δεν είναι πολλές. 
Διαγραμματικά και με απλά λόγια ή θα δούμε τον ΓΔ ξανά στην ζώνη των 1200 με 1300 μονάδων (δεύτερο επίπεδο στήριξης - στα επίπεδα που βρισκόμασταν τον Ιούλιο του 2011), ή θα ξαναγυρίσουμε πίσω στις 500 μονάδες. Τίποτα δεν δικαιολογεί την περαιτέρω παραμονή του σε αυτά τα επίπεδα. 
Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ο δείκτης θα "τρέξει" να προεξοφλήσει τα γεγονότα είτε αρνητικά είτε θετικά. Η κίνηση που πρόκειται να κάνει ο ΓΔ, είναι ένα γεγονός άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με την εκταμίευση ή όχι της επόμενης δόσης. 
Είναι λοιπόν, κατά την εκτίμηση μας, ένα χρονικό σημείο ορόσημο, στο οποίο καλούνται οι επενδυτές να κρίνουν τα δεδομένα και να σκεφτούν την επόμενη κίνηση τους. 

Χρήστος Μουδάκης (cmoudakis@gmail.com)

πηγή: http://greek-bull-market.blogspot.gr/

158 σχόλια:

George είπε...

Καλημερα......σημερα οπως εγγραψα απο χθες μπορει να εχουμε συσσωρευση ..Η αγορά παραμενει αμεσα εξαρτημενη από τις δημοσιονομικες εξελιξεις, ..Προς το παρον ειμαστε συγκρατημενα αισιόδοξοι και εξεταζουμε μερα με την ημερα την αγορα «κρατωντας μικρο καλαθι» σε οτι αφορα τα περιθωρια ανοδου.......να περνατε καλα και τα καλυτερα θα ελθουν καποια μερα και στο ΧΑΑ....

George είπε...

«Τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ».

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιώργη με τις αναλύσεις σου!
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο!
Δηλαδή όπως βλέπω τσίμα-τσίμα την έβγαλε η παρέα των "τρεμουλιάρηδων" του Mega. Προτείνω το 10% των κερδών μας από το ΧΑΑ να το καταθέτουμε υπέρ των αναξιοπαθούντων αυτών συμπατριωτών μας.
That's the living.
Και κάτι λίγο σχετικό έτσι για να ξεκινήσουμε μουσικά την μέρα μας.

James - Getting Away With It
That's the living

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σαν σήμερα οι γερμανοί ξεκουμπίστηκαν από την Ελλάδα...και όμως είναι πάντα εδώ!
Οι κ.κ. Χόρστ και φον Χούφτεν κάνουν κουμάντο από το παρασκήνιο με κυβερνήσεις ελληνικές βέβαια επάνω, για να μην "χτυπάει" άσχημα και χαλάσει η "όμορφη" εικόνα μας προς τα έξω.
Σε λίγο καιρό ούτε αυτό το πρόσχημα θα κρατάνε, υπομονή.
Οι τράπεζες να μην δώσουν τα 550 εκ. που χρωστάνε στο κράτος, απαπαπα αυτές να πληρώσουν;;; Να τα δώσουν οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί, η μεσαία τάξη, η ραχοκοκκαλιά δηλαδή της χώρας.
Να μην τα ξαναλέμε πάλι για τις επιδιώξεις τους, εκτός και αν υπάρχει ακόμα κάποιος δύσπιστος.
Εμένα δεν με κουράζει και να τα λέω και να τα γράφω.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Και ολε ολε ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ έτσι για αλλαγή χαχαχα

PS είπε...

Κύριοι του ΣΔΟΕ…

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012, 20:52

Πληροφορήθηκα μέσω του διαδικτύου ότι ερευνάτε τα πιθανά περιουσιακά μου στοιχεία. Καταθέσεις, ομόλογα, ρέπος, θυρίδες, μέχρι και ράβδους χρυσού!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάνετε το καθήκον σας, όπως ορίζει ο νόμος. Συμφωνώ ότι αφήσατε να διαρρεύσει τέτοιο έγγραφο προς τα μέσα ενημέρωσης και σας συγχαίρω, σε αντίθεση με άλλους ελεγχόμενους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, απειλώντας σας διά προσφυγής στη Δικαιοσύνη και άλλα ευτράπελα.

Σας καλώ μάλιστα να πραγματοποιήσετε τους ελέγχους σας, όχι μόνον από το 1998 μέχρι το 2000, όπως αναφέρεται στο έγγραφό σας, αλλά από τις 14 Αυγούστου του 1954 που γεννήθηκα μέχρι σήμερα, για να αισθανόμαστε αμφότεροι απόλυτα σίγουροι ότι δεν οφείλουμε εξηγήσεις στη μητέρα πατρίδα και τους συμπατριώτες μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι λογαριασμοί μου τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας είναι απόλυτα νόμιμοι, τα χρήματα φορολογημένα μέχρι κεραίας και ότι επίσης δεν διέθετα ποτέ ομόλογα, ρέπος, θυρίδες, ράβδους χρυσού, ούτε δεκάρα τσακιστή πέραν όσων νομίμως κατέχω και η Δικαιοσύνη γνωρίζει από τις ετήσιες δηλώσεις μου -πόθεν έσχες- στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο, επειδή κατά τη διάρκεια των δημοσιογραφικών μου ερευνών, προέκυψε επανειλημμένα ότι μεγάλος αριθμός υπαλλήλων δικών σας, αλλά και των κατά τόπους εφοριών, έχουν συστήσει εγκληματικές συμμορίες που λεηλατούσαν τη δημόσια περιουσία, σας προτρέπω να αρχίσετε άμεσα λεπτομερέστατους ελέγχους όλων αυτών των κυρίων, οι οποίοι διέσυραν την έξωθεν καλή μαρτυρία σας και σας κατέστησαν δυνάστες και άρπαγες στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Μετά απολύτου ικανοποιήσεως

Ευθύμιος (Μάκης) Τριανταφυλλόπουλος του Κωνσταντίνου.

PS: Πλήρες ονοματεπώνυμο μην πληρώσει τη νύφη κανένας άσχετος…

George είπε...

Έκτακτη ρευστότητα σε αδύναμες χώρες για την προστασία τους από την ελληνική κρίσης χρέους εξετάζουν ΔΝΤ, απο βν.... κατι δεν παει καλα... δεν μου αρεσει αυτο....μηπως παμε να φαμε πορτα ?????? η ειναι η ιδεα μου ?????????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη και Φ.
Περίμενε και θα δεις σε λίγο Γιώργη...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όοοοολη την παρέα

Έκτακτη βοήθεια 15 δις για να γλιτώσουν από την Ελλάδα
μέτρα αναχαίτισης της ελληνικής κρίσης προτού ''χτυπηθούν'' ανεπανόρθωτα ευάλωτες χώρες όπως η Ρουμανία, η Αλβανία, η Σλοβενία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ.

Μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται, σύμφωνα με τους Times, είναι η παροχή έκτακτης βοήθειας στις χώρες αυτές ύψους 15 δις ευρώ.
καλο ε!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάθε μέρα πληθαίνουν οι φωνές απ' έξω και ειδικά μέσα από την Γερμανία ότι η Ελλάδα τελείωσε, δεν βγαίνει με τίποτα το πρόγραμμα χωρίς νέα αναδιάρθρωση.
Κάθε μέρα πληθαίνουν οι φωνές από μέσα ότι είμαστε ΤΟ πειραματόζωο.
Κάθε μέρα αγριεύει η κόντρα Αμερικής (ΔΝΤ) - Ευρώπης.
Κάθε μέρα μαθαίνουμε ότι μεγάλες επιχειρήσεις φεύγουν από την χώρα γιατί τα αφεντικά-κατακτητές και το ντόπιο βρώμικο πολιτικό κατεστημένο δεν αφήνουν και δεν θέλουν αντίστοιχα να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην παραμονή τους και την ανάπτυξη (θυμηθείτε τις κούφιες υποσχέσεις για μείωση του ΦΠΑ εστίασης).
Κάθε μέρα τα μέτρα αγριεύουν.
Κάθε μέρα η χώρα κάνει και ένα ακόμη βήμα προς τον γκρεμό και κανείς δεν το λέει στα ΙΣΙΑ.
Κάθε μέρα ακούμε δηλώσεις από μέσα και από έξω ότι η χώρα θα σωθεί με τις θυσίες και ΜΟΝΟ του λαού.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο παιδιά για να μας πάρουν και τα σώβρακα.
Η ιδέα μου είναι...έτσι κι αλλιώς ένας γραφικός τα λέει αυτά.
Στο μεταξύ ο άλλος ο παπάρας ο συνονόματός μου υπέγραψε μνημόνιο για κόκκινες γραμμές με τους τούρκους (τον εν δυνάμει εχθρό μας δηλαδή), για να τους ειδοποιήσουμε άμεσα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπουκάρουν, αν και δεν χρειάζεται, το ξέρουν ήδη και από μόνοι τους. Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη σε μια ξεφτιλισμένη χώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καλό Κώστα, καταστρέφουν την χώρα μας και ενισχύουν τους γείτονες...
Δεν έχουν καθόλου στρατηγικά σχέδια.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι.Για πάμε...

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...
και πλέον δινει το ετερο ημισι σημα αγορας ο ΓΔ..αλλα θελω κλεισιμο στο 60λ..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δεύτερες σκέψεις για αναψυκτικό?

karaefthimiou23 είπε...

Επιθετική και με μεγάλους όγκους πρωί-πρωί η ΠΕΙΡ.

George είπε...

Καθε μερα βλεπω ΕΛΛΑΚ-ΦΡΛΚ-ΓΕΚΤΕΡ εχουν την ιδια τιμη καθε μερα......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κάρα και Γεράκι.
Κώστα τι ψάχνεις τώρα;;;
13,58

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

NSIGHT: GREEK CENTRAL BANKER'S BIG PAY-OFF ...


(Reuters) - The governor of the Bank of Greece was given a severance payment of 3.4 million euros when he left his former employer, a major bank that he now regulates, documents seen by Reuters show.


George Provopoulos was awarded the sum when he stepped down as vice-chairman of Piraeus Bank to become governor of Greece's central bank and a member of the board of the European Central Bank in 2008. The scale of the pay-off, previously unknown to most Greeks, is likely to prove controversial, amounting to nearly 2.8 million euros ($3.6 million) after tax.

As governor of the central bank, Provopoulos, now 62, has played a key role in propping up Greece's banking system, which has received billions of euros in liquidity from the ECB and is in line for up to 50 billion euros of new capital from the bailout provided by euro zone countries and the International Monetary Fund.

The Greek central bank has also faced criticism over the recent rescue of the country's troubled state-run Agricultural Bank (ATE), which left-wing Greek MPs described as the "robbery of the century." In that deal the authorities decided to place ATE's non-performing loans into a ‘bad bank' and hand the rest of ATE to Piraeus.

The Bank of Greece said Provopoulos faced no conflict of interest from his severance deal and had fully informed the authorities of the payment. When Reuters sent questions to Provopoulos, the Bank of Greece legal department responded: "In compliance with the applicable Greek law, Governor Provopoulos declared the severance payment to all pertinent tax and judicial authorities."

In a letter to Reuters, Dr Vassilios Kotsovilis, the bank's legal director, added: "The severance payment, having been agreed upon at an earlier time and under very different (pre-crisis) circumstances, was neither of an arbitrary nature nor of an extra-ordinary nature."

Kotsovilis said details of the payment were reported in "the press and blogs of the period." However, Reuters was unable to find mention of the payment despite extensive searches in both Greek and English.

Piraeus, which is suing Reuters over a previous report about the bank, said in a statement: "In view of legal proceedings... we consider it inappropriate to comment in any detail."

It added: "It goes without saying that Piraeus Bank has always fully complied with the rules and regulations governing the Greek banking sector."

BOARD APPROVAL

Provopoulos, a former chief executive at Emporiki Bank, Greece's fifth largest bank, joined Piraeus, the fourth largest, on October 18, 2006. As a vice-chairman and managing director, he was entitled to a net salary of 580,000 euros, plus expenses and a

bonus.

On May 22, 2008 he resigned from Piraeus after 19 months service. Documents seen by Reuters indicate that, on the day before he left the bank, its directors approved a severance payment of 2,775,000 euros, in addition to his pay of 325,704 euros for five months work that year.

The Bank of Greece confirmed the severance payment was 3.46 million euros before tax and was paid to Provopoulos that month. It amounted to more than two million euros per year of service.

Almost a year later the deal appeared in minutes of a Piraeus shareholder meeting held on April 30, 2009, which sought retrospective approval for the payment. Though such shareholder meetings are open to the press, the payment appears to have passed unnoticed.

Γεράκι είπε...

ελα η ΑΛΦΑ..ελα η ΑΛΦΑ...

karaefthimiou23 είπε...

816 και 299 τα νούμερα για ΓΔ και 20άρη αντίστοιχα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

"AN IMPORTANT LOSS"

According to stock exchange records, on September 17, 2007 Provopoulos bought 212,911 shares in Piraeus, having purchased the rights to participate in the offer a week earlier. To cover the cost Provopoulos took a loan from Piraeus for 5,024,812 euros, according to his own later declarations.

He bought another 23,250 shares on December 28, 2007, under a share option scheme.

After leaving Piraeus, Provopoulos held onto his shares for three months while he was governor of the central bank overseeing the banking system. He had informed legal advisers and been told that "the ownership of the portfolio did not...influence in any way the legality of his duties", his office later told parliament.

Provopoulos sold the shares in October 2008 after the collapse of Lehmann Brothers sent bank shares plunging. He realized 2,449,256 euros - far less than his outstanding loan to Piraeus.

Speculation about Provopoulos' debt to his former employer prompted Michael Karhimakis, then a Pasok MP, to ask questions in the Greek parliament. Provopoulos responded with a formal statement from the director of his office.

It said he had suffered an "important loss" on his Piraeus shares and repaid his loan to the bank with the proceeds of the share sale plus a personal cheque for 2.1 million euros. The statement to parliament made no reference to the fact that Provopoulos had been granted a severance payment of 3.4 million euros by Piraeus.

There was no legal obligation for Provopoulos to declare his severance payment in parliament and the Bank of Greece said it was not mentioned "due to the fact that the then-asking MP confined his questions to the sale of the shares of Piraeus."

But Karhimakis, the former Pasok MP, told Reuters that, in his opinion, Provopoulos had a moral duty to disclose the payment and make clear his assets and their source. "This is a period when transparency for public figures is needed more than ever," he said.

Provopoulos' salary as governor of the central bank is not published. But the Bank of Greece told Reuters his salary is 50 per cent lower than it was when he took office, after he had accepted two pay cuts during the country's austerity drive. Provopoulos now receives an after-tax 'monthly' salary of 7,615 euros paid, as for many Greek public officials, 14 times a year, said the central bank.

In August, Provopoulos defended Piraeus's takeover of ATE in the Greek parliament. When lawmakers questioned him about Reuters reports involving Sallas, Provopoulos was dismissive. He said the reports referred "to isolated incidents, implications that are presented as facts and selected parts of statements by experts and non-experts to arrive at an arbitrary conclusion in my opinion - that the Greek banking system is suffering from bad corporate governance and inadequate regulation."

If this were true, Provopoulos said, "then today there would no banks left standing."

(This story removes euro sign in third paragraph from bottom)

(Reporting By Stephen Grey and Nikolas Leontopoulos; Editing by Richard Woods and Simon Robinson)

Γεράκι είπε...

Εμεις δώσαμε το στίγμα χτες...το ζητημα ειναι ομως το εξης..πιανουμε τα προηγουμενα υψηλα...?Δυσκολο να το πουμε ακομα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παπαγάλε σάλτα και π.....ου και φέρε μας τα ρέστα σε δίφραγκα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη Ξενάκη...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Καλημέρα σας!!!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!Καποια δουλιτσα το πρωι μας καθυστερησε..αλλα παει καλα..

Θανασης Κ είπε...

καλημερες σε ολους..η ζωη{ΧΑΑ}τραβαει την ανηφορα...

karaefthimiou23 είπε...

Το 816 το έπιασε ο ΓΔ,αναμένουμε το 299 για τον 20άρη.Καλημέρα Μιχάλη και Θανάση.

karaefthimiou23 είπε...

Επληρώθη και το 299 στον 20άρη.

Σε overweight, από neutral προηγουμένως, αναβάθμισε την 3Ε η JPMorgan Cazenove - Στα 20 ευρώ η νέα τιμή στόχος από 13,50 ευρώ προηγουμένως

Γεια σου ρε παράγκα χε χε

michele είπε...

Παει και το 299 του ftse καλημερα Καρα και Θαναση..το χτεσινο κερι,λεγαμε χτες το βραδυ ειναι κλασσικο κερι αντιστροφης.Το βιβλιο λειτουργησε αψογα..

Michalis είπε...

kalimera se olous
kara etsi ine..

xthes kanane ke akrovasies
gia to 790 me ton anapsixtiko..

me mia diakimansi 17% apo to pio psilo os to pio xamilo...

ke anamenome..

i ete edose kinisi apo to klisimo GAP 2.03 os 2.13..

ke vlepoume..

sto 850 ine i stigmi tis alithias..

afino igia pedes

nomad είπε...

Καλημέρα, ωραία άνοδος!!

κρατησε το 782 τελικά
785 βάλε και τη ζημιά της ΕΕΕΚ

ΑΙΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ
χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Και...ΟΛΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!

karaefthimiou23 είπε...

New high για τον ΟΤΕ.

michele είπε...

To Reuters ειχε κανει μια επιθεση στο Σαλλα και εφαγε τα μουτρα του..τωρα συνεχιζει

Michalis είπε...

sinonomate pios efage ta moutra tou?
to reuters i o salas?

diladi esi pisteuis afta pou grafi to reuters ine psemata?

karaefthimiou23 είπε...

Τι γράφει τώρα Μιχάλη?

George είπε...

για την ωρα εγινε καλο ποδαρικο Μικελε τι λες για την συνεχεια

nomad είπε...

ΕΧΑΕ αγορασα χθες και δε τραβάει

υπάρχει καμμιά άποψη;

Γεράκι είπε...

μαλλον θα την σκοτωσω εγω...κριμα κ ηταν τελεια σεταρισμενη αλλα τα νεα χαλανε τα καλα σεταρισματα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα.

karaefthimiou23 είπε...

Α,ΟΚ,αυτό που έβαλε ο Γιάννης Ξενάκης.

Γεράκι είπε...

εαν κλεισει κάτω απο 3,69 στο 15λ βαράνε καμπανάκια..για μενα..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ μόλις αγόρασα εχαε στα 3.65

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΟΤΕ μου ΟΤΕ μου πηγαίνεις?

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.... Πάλι τρέχετε στις ανηφοριές ?

Αλέξανδρε μήπως να κανείς το 12,λίγο νωρίτερα ?

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική.

michele είπε...

Συνονοματε δεν ειδα να παθει τιποτα ο Σαλλας..αλλωστε πρεπει να εχει και στοιχεια κανεις

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε.Έχει και λιακάδα σήμερα,ότι πρέπει για ορειβασίες χε χε

nomad είπε...

Γεράκι θα περιμένω κι εγώ προς το κλείσιμο

Βασιλική ελπίζω να είσαι ..γουρλού και να πάει καλά

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Βρε ΧΡΗΣΤΑΚΟ άντε να φας τα κέρδη από το +20 της μιγ. και μην μας πρήζεις.

michele είπε...

Μπραβο για το ποδαρικο στον George,τεχνικα το γυρισμα ηταν αναμενομενο ο ογκος ειναι καλος,αλλα αρκετες δεικτοβαρεις πρεπει να περασουν καποια νουμερα..

Νίκη είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλα τα αγόρια και το κορίτσι μας.
Θερμή παράκληση. Όταν απευθύνεστε στον, για μένα, ανεπιθύμητο επισκέπτη, να τον αποκαλείτε Ά χρηστο. Κανείς καινούριος δεν πρέπει να τον μπερδέψει με τον καλό μας φίλο τον Χρήστο, τον δάσκαλο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά για μπανάκι στη θάλασσα είναι σήμερα, όχι για ορειβασία.

Νomad λες να μου μείνει προίκα όπως ο οπαπ; Για τη βενζινούλα είπα να την πάρω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γεια σου ΚΆΡΑ με την ορειβασία! Θα ανέβουμε μαζί στο βουνό :)

Γεράκι είπε...

βρηκαμε τοιχο...819 κ κάτι...λογικο..πρεπει να διατηρηθουμε πάνω απο 797-799 κ αγκαζε με δεκαρι για νεα υψηλα..διαφορετικά...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Νίκη.Αντώνη θα προτιμούσα πιο extreme και καραbull στηρίξεις,για παράδειγμα να κρατάει το 816 και να γίνουν Σόδομα και Γόμορα στη συνέχεια.

nomad είπε...

προίκα δε πρέπει να σου μείνει
όταν έχεις ζημιά την κρατάς ελπίζοντας να φγυρίσει κάποτε;

karaefthimiou23 είπε...

Και για μπάνιο είναι και για ορειβασία και για σκι(το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι...?)χε χε

Γεράκι είπε...

ειπα να το παιξω πιο συντηρητικος κ να δω στηριξεις σε 60λ...εσυ πραγματι το πας πιο σκληροπυρηνικα..εμενα δεν με χαλαει κ το 811...μαζι σου ομως...

karaefthimiou23 είπε...

Το βασικό βήμα έγινε,αν κλείσει δε και πάνω από το 829 και καταφέρει να δώσει άλλη μια εβδομάδα ανοδική τότε τα σχόλια θα περιττεύουν.

nomad είπε...

καρα στο 829 τι έχει;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όχι βρε Νomad. Bάζω πάντα stop loss σε όλες τις κινήσεις μου.
Συναίσθημα δεν έχω με την αγορά και τα χαρτιά.
Προχθές τον πήρα τον οπαπ και δεν έχει χτυπήσει το sl μου.

karaefthimiou23 είπε...

Ηρακλή είναι το ανώτατο κλείσιμο που έχουμε σε ημέρα και σε εβδομάδα για φέτος.

nomad είπε...

Γιάννη οκ
έχει και ένα το Φεβρουάριο

michele είπε...

Μαγε τι θες τωρα να σου υπενθυμιζουμε το +20% της Μιγ ?? 25% παρεστησαν την αλλη φορα μπορει να σου βγει

karaefthimiou23 είπε...

Σωστός,το 834.

nomad είπε...

γιατί δίνεις σημασία στο κλείσιμο;
αν θες κάποια στιγμή μου εξηγείς

karaefthimiou23 είπε...

Γιατί το κερί που διαμορφώνεται στο κλείσιμο,ειδικά στο εβδομαδιαίο διάγραμμα,είναι αυτό που συνήθως δείχνει τη συνέχεια.Ειδικά αυτής της βδομάδος που προέρχεται από πτωτική εκκίνηση ως χθες και τελείωμα,ευελπιστούμε,δυνατό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στις κυρίες μας και τους κυρίους που μπήκαν αργότερα από τους πρωινούς χαχα
Ο ΜΑΓΩΣ επιμένει να "χτυπάει" τους άλλους που στο κάτω κάτω εκτίθενται και λένε την άποψή τους αλλά το 20% της ΜΙΓ ΓΑΡΓΑΡΑ χαχαχα

Έδωσα κάποια λίγα στα ψηλά και περιμένω να τα ξαναπάρω στα χαμηλά τους αν τα κάνουν βέβαια.

Μετά το 813 έχουμε και το 806 και το άνοιγμα πριν ξανατραβήξει την ανηφόρα...γιατί όχι?
Όλα γίνονται και έχουμε πολλή ώρα ακόμη...

michele είπε...

Τι καλο παιδι που εισαι.Φιλευσπλαχνο.Χαχα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέχασα και το χαμηλό ημέρας στο 802,67...
Δεν εύχομαι τίποτα, απλά...

michele είπε...

802?? θες να μας καταστρεψεις χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ναι ναι μάγε σε παρακαλώ πέστην και σε μένα αλλά ΤΩΡΑ έτσι???
Οχι αφού γίνει...

Πρόσεξε μόνο να μην την πατήσεις και πέσεις εσύ στην παγίδα όπως στο ΔΙΟΝ και κλαψουρίζεις 2 μερόνυχτα...Γιαννάκι δεν το περίμενα αυτό από σένα, Γιαννάκι είσαι και συ σαν όλους τους άλλους κλπ κλπ χαχαχαχα

Αν νομίζεις ότι τα ξεχνάμε είσαι πολύ γελασμένος...

nomad είπε...

Γιάννη μιλάς για κεριά, οκ

δε πολυασχολούμαι, κακώς ίσως
πάντως το άνοιγμα της εβδομάδας ήταν 835, οπότε και πάνω από 829 κλείσιμο πάλι κόκκινο κερί μας δίνει σε εβδομαδιαίο, δε θα μας πειράξει αυτό;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε αφού με ξέρεις τώρα...απλά το έγραψα για να έχουμε μια υποψία στο μυαλό μας...
μετά φυσικά δεν νομίζω να μείνει εκεί!

karaefthimiou23 είπε...

Το κλείσιμο Ηρακλή μας ενδιαφέρει.Αν είναι πάνω από το 829 θα είναι πολύ bull σημάδι.

karaefthimiou23 είπε...

Ανάλογο παράδειγμα είναι κι αυτό της ΠΕΙΡ,με κλείσιμο άνω του 0.50.

nomad είπε...

Μακάρι να κλείσουμεπάνω από 829 πάντως

ΙΝΤΚΑ τι κατάρρευση είναι αυτή!

Θανασης Κ είπε...

ε οχι και ακριβο χαρτι ο ΟΠΑΠης στα τρεχοντα επιπεδα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι να ήξερες όσα ξέρει ο Δήμος παπάρα...
Εσένα ότι σου πούνε και ότι σου δώσουνε έτοιμο...και αυτά όχι πολλά πολλά γιατί ως παπαγάλος ΜΙΛΑΣ πολύ χαχαχα

nomad είπε...

Αυτό με τους συμβολαιογράφους για τις αλλαγές στην οικογενειακή κατάσταση, το σκέφτομαι και βε βγάζω άκρη, όπως και πολλά άλλα δλδ

εντάξει έχουμε βουλή δικηγόρων, το ξέρουμε αυτό

αλλά πέρα απ'αυτό, είναι σα να βγαίνει ο υπουργός και να παραδέχεται πως δεν εχουμε κράτος και δε λειτουργεί τπτ και επιπλέον δε μπορεί να το διορθώσει, είναι για πέταμα

τότε πρέπει να καταργήσει τα ληξιαρχεία και να απολύσει τους υπαλλήλους, για να είναι συνεπής με το μέτρο που πήρε

σε φέρνουν στο σημείο να λες μου ξεφεύγει κάτι;
μακάρι να ξέφευγε σε μένα, δυστυχώς σ'αυτούς ξεφεύγουν

Γεράκι είπε...

Sorry αλλα χάνω κάποια επεισόδια λογω υποχρεώσεων..τελικα δεν ακουμπησαμε το 811 αλλα πλησιάσαμε...αλλα ακομα θελουμε δρομο..αν κ σαφως ειμαστε σε ανοδικο τεμπο...

PS είπε...

942,7 /1.040 /1.160μνδ ΓΔ διαλέξτε.

Θανασης Κ είπε...

εσυ ΧΡΗΣΤΟ θεωρεις το οπαπ ακριβο?? ασε τι λεει ο ΠΘ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηρακλή μάλλον πρέπει να αυτοκαταργηθεί πρώτα ο υπουργός...
Μας έχουν παραμυθιάσει με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και σχετικά φούμαρα από εποχής Γιωργάκη ακόμη, αλλά πως να τρέξει ένα σύστημα με παλιά μυαλά, παλιούς υπολογιστές, με προμηθευτές προγραμμάτων που δεν πληρώνονται για την συντήρηση, με προσωπικό ανεκπαίδευτο,χωρίς προσλήψεις νέων παιδιών τεχνοκρατών, σε μια χώρα χρεωκοπημένη και με το ηθικό των ανθρώπων στα τάρταρα και με αφεντικά που αποφασίζουν τι θα γίνει χωρίς να λογαριάζουν τις ιδιαιτερότητες της χώρας;;;;;
(βλέπε νησάκια με <150 κατοίκους κλπ κλπ)
Θέλεις να σου πω και χωρίς να έχει πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του όσον αφορά τους ΔΥ;;;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα...
Κάποιος που τα έζησε από μέσα στα λέει αυτά...

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα...
ο 45νταρι στους συμβολαιογαφους ειναι δωρακι...γιατι η αγορα εχει κατσει...δικαιοπραξιες δν γινοντε και...σαν βουλη δικηγορων ειπαν να βοηθησουν κοματι...
αλλα μην λενε και μαλακιες οτι δεν δουλευουν τα Ληξιαρχεια...
δεκαδες εκατονταδες υπαλληλους εχουν οι Δημοι ...που ξινουν τα νυχια τους ολη μερα...
ουστ ρε ξεφτιλες
Αντωνηηηη μια απο τα ιδια οι συνεργατες σου....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εν τω μεταξύ ΠΘ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑ γράφουν με την ίδια ΙΡ και ότι γράφει εδώ ο ΧΡΗΣΤΟΣ επαναλαμβάνονται στο ΒΝ ακριβώς τα ίδια από τον ΠΘ χαχαχα
Ακολουθεί τον ...εαυτό του δηλαδή

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου μπάρμπα

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Πανο...
χθες το Βρουτση-μοντελακι...τον παρεπεμψα να διαβασει τους διαλογους του Χαροντα με τον Μενιππο ...στο περασμα του Αχεροντα...

nomad είπε...

Πάνο μάγοι είναι ότι θέλουν κάνουν μοιράζονται την ίδια σύνδεση .. για οικονομία,. χαχαχα

nomad είπε...

Γεια σου Μπαρμπαλιά, τα διάβασε;

Πάνο δε λέω ότι φταίνε οι ΔΥ

αλλά όταν παίρνει τέτοια μέτρα δε πρέπει ταυτόχρονα να κλείσει και τα ληξιαρχεία;;
και δεν έπρεπε να του απαντήσει ο αρμόδιος ΥπΕσ;;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Εδώ δεν κλείνει την αποξήρανση της Κοπαιδας...

nomad είπε...

Μπαρμπαλιά αυτός μόνο τα μαιλ με τις παραγγελίες της τρόικας διαβάζει

μπαρμπαλιας είπε...

...αυτος ο Βρουτσης...θεος να με σχωρναει...πως να το πω ρε παιδακι μου....
αστο πιστευω να το πιασατε...
καθε κομμα βεβαια εχει και τον ...

karaefthimiou23 είπε...

Σε λίγο θα'χουμε τα αποτελέσματα της JP Morgan στο Αμέρικα και ενώ το ευρώ ξαναπλησιάζει το 1.30.

Εξ ου και η στασιμότητα στην ΠΕΙΡ,προετοιμάζει τις ανακοινώσεις και μετά θα βάλει στη δισκέτα τη μεγάλη εντολή της χε χε

PS είπε...

πλησιάζουμε σε διπλή κορυφή,θέλει παρακολούθηση το μαγαζί, μην σκοντάψει και φύγει κάτω σκέφτομαι.
Δεν ξέρω γιατί βγάζει συνεχώς πωλητές η ΕΧΑΕ,πήρα και το μετάνοιωσα ήδη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι φταίνε Ηρακλή αλλά πρώτα οι κεφαλές...

Κώστα μάλλον έχουν σκοπό να την ξανα-δημιουργήσουν και να την ξανα-ξεράνουν στο μέλλον οπότε θα χρειαστεί πάλι ο Οργανισμός χαχαχα

Νομίζω ότι η Κάρλα ξαναγίνεται λίμνη... κάποιος ντόπιος;;;;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΛΑΣ

«Απογειώθηκε» το χρέος της Γερμανίας – Κατέρριψε ιστορικό ρεκόρ!

Στο ύψος-ρεκόρ των 2,082 τρις. ευρώ έφθασε το χρέος της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Οπως Αμέρικα...!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός ο Φ. προηγούμενο υψηλό 826...τώρα θα δούμε προθέσεις (για την ώρα γιατί έχουμε άλλες 3 ώρες μπροστά μας).

PS είπε...

Ντόπιος.
Εδώ και χρόνια μαζεύει νερό,έχει γίνει μεγάλα έργα.

PS είπε...

έχει γίνει μεγάλα έργα.-Ελεήστε τον αόμματο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι τα 15 τρισ. δολ. των αμερικάνων έχει ακόμα περιθώρια Κώστα χαχαχα

Μόλις 2,7 τρισ δολ. είναι !

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

να ΦΥΓΕΙ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άρα ήρθε και ο καιρός της Κωπαίδας χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...εχω την αισθηση οτι το μαγαζι δεν παει...

PS είπε...

Μόλις έσπασε το υψηλό ημέρας,με τη βοήθεια της εεεκ σήμερα

μπαρμπαλιας είπε...

...σημερα η ΦΡΙΓΟ ...παει...
χθες την πουλαγανε για θα...αλλαζε εδρα χρημ/κα η εεεκ...
κατα που να μουτζωσω;;;;;

Γεράκι είπε...

τι εγινε..? γιατι δεν παει..?εδω καναμε νεο υψηλο...κ ειμαστε παλι στο 3,5%....

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερακα κοιταω την ΠΕΙΡ...

PS είπε...

+4,37 η ΕΤΕ μπαρμπ....όσο ανεβαίνει η ηλικία,τόσο μειώνεται η υπομονή νομίζω.
We want the WORLD and we want it NOW.
Θα ψάξω να το βρώ.

PS είπε...

The Doors

Γεράκι είπε...

χαχα..καλυτερα να κοιτάς τον γάβρο μας..χαχαχα...

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία αφού ετοίμαζε τη ανακοίνωση για τ'αποτελέσματά της η JP Morgan,μετά θα πάρουν το πρωινό τους τα στελέχη του Δ.Σ και μετά θα βάλουν τη δισκέτα με την μεγάλη εντολή για την ΠΕΙΡ...

michele είπε...

Λιακο εμενα οχι παντως,κατι ελεγα για ΦΡΙΓΟ χτες στις 15,30 το θυμηθηκαν ?

PS είπε...

Αγοράζει ετε η Γκόλνταμ Sucks,αλλοιώς δεν εξηγείται το 2,11

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φ βάλε κι αυτό στο λογ/σμό

http://www.youtube.com/watch?v=1pm4fQRl72k

Queen - I Want It All (and I want it now)

michele είπε...

Παμε 813??

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε Michele δεν στριβεις προς τα αριστερά να πάμε στις 831 ?

PS είπε...

Όχι ακόμα.Γιατί;
Το θύθισμα στις 12:16 είχε τους 2πλάσιους πωλητές από ότι πριν λίγο.

PS είπε...

12:16 -15:16 .... οποία σύμπτωσις

michele είπε...

Αλεξανδρατε σε ακουσαν και ..στριψανε κανανε πιο ψηλα τον..πατο

michele είπε...

Σωστω παρατηρηση Φ

PS είπε...

φωτογράφος,αλλά είπαμε,ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χεχεχε δηλαδή η άνοδος είναι προς τα αριστερά Γιάννη?

PS είπε...

Αν δεν άνοιγε με γκαπ η δεη στο 4,17,θα είχε πάει πολύ καλύτερα και σήμερα,φόβισε τον κόσμο έτσι όπως άνοιξε.

michele είπε...

Kαι ο ΟΤΕ εχει γκαπακι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στην Ελλάδα 20.000 πρόσφυγες από τη Συρία

H Ελλάδα προετοιμάζεται να φιλοξενήσει 20 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία, στο πλαίσιο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για την υποδοχή προσφύγων, αναφέρει στη σημερινή του έκδοση το πληροφοριακό δελτίο για ευρωπαϊκά θέματα Agence Europe,

μπαρμπαλιας είπε...

...ο μπαλαντερ +6% σημερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...στα πλαίσια της μαλακίας μιας χρεωκοπημένης χώρας που δεν μπορεί να δεχτεί άλλους και πρέπει να διώξει τα 3/4 όσων είναι ήδη εδώ...
Αλλά τι περιμένεις από άχρηστους πολιτικούς?
Και δεν είμαι καθόλου άπονος όπως ίσως θα νομίζουν κάποιοι... απλή λογική είναι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τρίτη κορυφή για την ώρα...

michele είπε...

Στα πλαισια του Χαρτη των Ηνωμενων Εθνων ρε συ Πανο,δεν μπορεις να μην συμμετεχεις σαν χωρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι αλλά είμαστε στην ίδια οικονομική κατάσταση με τους άλλους κ. ΟΗΕ μου? εδώ ζητιανεύουμε την δόση μας...
Ας μας επιχορηγήσουν για τους πρόσφυγες πρώτα (δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο πάντως).
Και να δεχτούμε αποκλειστικά Χριστιανούς...αρκετά με τους άλλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια ωραία πεδιάδα βλέπω όπως έγινε και μια ώρα πριν...ώρα για ξεκούραση και να το σκεφτεί χαχαχα

michele είπε...

H ΕΕΕΚ ανταποδιδει σημερα την χτεσινη "πιεση" και σου λεει: αν δεν σου αρεσε το 13,58 ,πουλα εδω στα 16,70

michele είπε...

Για να μην ξεχνιομαστε :

http://www.bloomberg.com/quote/.GRK:IND

ΠΑΝΟΣ είπε...

λίγα κομμάτια σήμερα 5 3Ε και το 7% χμμμμμ

καλά πάει το Spread

ΠΑΝΟΣ είπε...

η 3Ε...

michele είπε...

827,12 ,πλησιαζει για 4η φορα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele καμία γνώμη για ΜΠΕΛΑ? βλέπω επάνω ότι δεν έχουμε κανει κάποιο διάγραμμα γι αυτήν....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτοί το πάνε για 4η κορυφή και μετά αν δεν το περάσει...
Η ρουφιάνα η παράγκα το φυλάει για το τέλος?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ωραίο παιχνίδι βρήκαν και κάνουν στην ΕΧαε..

michele είπε...

Μονο εσυ παιζεις ΜΠΕΛΑ αγορι μου χαχα.Να φτιαξω ενα σου στειλω.Γιατι λεω το βραδυ να ανεβασω τη μετοχη που ειναι ΠΙΟ ΠΑΝΩ απο τις εκλογες του 2009

michele είπε...

Μα τι θελουμε Παρασκευατικα να παμε ακομα πιο πανω??

nomad είπε...

Δείκτες πάνω τα χαρτιά μουκάτω..

ΕΧΑΕ;; Γεράκι την έχεις ακόμα;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

το ΚΡΗΤΗχαρτο!!

michele είπε...

EXAE Aκουμπησε το κμο 30 ημ..η λογικη λεει αντιδρα απο εδω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

θα θυμηθουν το διορθώσουν στις δημοπρασίες?

nomad είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ για το σχόλιο

Έχει ξαναστηριχθεί σ'αυτόν, θα τη από Δευτέρα και εύχομαι να αντιδράσει

michele είπε...

Παντως ο δεικτης το εκανε το ψηλο του για σημερα

nomad είπε...

..θα τη δω..εννοω

michele είπε...

Τωρα μπορει να γυρισει η ΕΧΑΕ αμα θελει..

michele είπε...

Μπραβο και στον Βαγγελη..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάγε έλα τώρα να μας πεις πάλι για την ΜΙΓΑ και το 20% !!!

michele είπε...

Μπορουσε λιγο καλυτερα η ΔΕΗ..Ο ΟΤΕ καλυτερο κλεισιμο 11 μηνων,το ιδιο και για ΕΕΕΚ ,αλλα 14 μηνων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που πήραμε μπορεί !!!

Γεράκι είπε...

ναι κρατω....εχω μια στηριξη τελευταια..μενω μεσα..

michele είπε...

Ηταν μεγαλος ο ογκος αλλα ο κμο 30 σε ημερησιο δυσκολα χανεται με τη μια

michele είπε...

Απογευματινη αναρτηση σε 2'