Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
           
ΕΔΩ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ...

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 734,99 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με απωλειες 1,08% και τζιρο αιδθητα μειωμενο στα 47,2 εκ ευρω.Προκειται για συνεχεια της διορθωσης απο τα υψηλα του 782 σε μια εβδομαδα οπου εχουμε και την τριπλη ληξη παραγωγων του Σεπτεμβριου.Ο ΔΤΡ ειχε τις περισσοτερες απωλειες με -4,06% με πρωταγωνιστριες τις ΕΥΡΩΒ( -6%) και ΠΕΙΡ -5,5% ,κρατησε η ΑΛΦΑ με απωλεις 1,27% στα 1,56 ευρω. 6 μοναδες πιο κατω καινουργια στηριξη για τον δεικτη.
Η μετοχη του ΟΠΑΠ ,με χαμηλο 5,04 και υψηλο 5,38 ,εκλεισε σε οριακα θετικο εδαφος στα 5,2 ευρω και περιμενουμε να δουμε την συμπεριφορα του και απο τον ενδεχομενο αερα που εμπεριειχε η μεγαλη συνναλακτικη δραστηριοτητα της Παρασκευης.
Ο FTSE στις 271,46 μον με -1,92% με την ΕΕΕΚ να εμφανιζεται θετικη κατα το μεγαλυτερο μερος της συνεδριασης και λογω δημοσιευματων για πιθανη διαπραγματευση της και στο LSE.
Πολυ καλη η ΜΟΗ ΣΤΟ +3,78% και στα 5,76 ευρω,τα ΕΛΠΕ +1,34%,ο ΟΤΕ στο +0,64% στα 3,15 ευρω το ΦΓΓΚΡΠ στο +1,3% στα 7,82 ευρω,με σοβαρες απωλειες η ΒΙΟΧΚ -5,41% και ο ΤΙΤΚ -5,92% δυο ποντους κατω απο τα 14 ευρω.
Γενικα μια εικονα αρνητικη με το μανδυα της διορθωσης απο τα υψηλα που ειχε 54 μετοχες θετικες και 90 αρνητικες.
Σε ελαφαρα αρνητικο εδαφος κινουνται και οι ξενες αγορες ο DOW στις 13573 μον με απωλειες 0,14% και ο DAX στις 7398 μον με -0,18%

136 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

166 τα προηγούμενα σχόλια ωχ ακούω σειρήνες...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Επειδή (σαν ασθενής) μόλις ξύπνησα, μας άρεσε τίποτα στο κλείσιμο?

Chris είπε...

kaλησπερα κι απο μενα

ειναι απο τις συνεδριασεις που βαρεσαν καμπανακια , στοπ λος , καμπανες και γενικως την ακουσα για τα καλα!!!!!:=)))

Αστερακια@#$%%@^#Ρ@

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από τι αρρώστησες Γιάννη?

PS είπε...

Επειδή δεν μπορούν να φέρουν τη ΔΕΗ κοντά στην τιμή του ΟΠΑΠ,στις δημοπρασίες είδα ότι κάποιοι θέλουν να φέρουν τον οπαπ κοντά στη ΔΕΗ,παρόλο που σήμερα δεν τους βγήκε.
Όπως κι αν σχεδιάζουν,οι τιμές αυτών των δύο κάπου στο ενδιάμεσο πιθανόν να συγκλίνουν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάνο δεν ξέρω, αλλά με έπιασε "δίσκος πλατώ" και έφυγα από το γραφείο. Κεφάλι, πλάτη, στομάχι και με έστειλαν σπίτι....

Respect ακόμα μια φορά στο Δημοσθένη, έκανε απο χτες περιγραφή της σημερινής συνεδρίασης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τα τα παιδιά!!!

Χρήστο δεν είναι και πολύ σόι η ΕΤΕ σήμερα

michele είπε...

Εμενα μου αρεσαν η ΙΝΚΑΤ,τα ΕΛΚΑ Ο ΟΤΕ η ΣΕΝΤΡ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περαστικά Γιάννη, ο Δήμος μάλλον ξανακούρεψε το γκαζόν και τον σκύλο χαχα

michele είπε...

Σε κανα δυο μηνακια double score Η ΔΕΗ..αντε μεχρι τα Χριστουγεννα για τους κατεχοντες να κανουν ψωνια ανετα

Chris είπε...

αλλη φορα θα πηγαινω το σκυλο βολτα...

δεν χαλασε τιποτα , αρχιζουν και χαλουν τα νευρα μου....

Αν και αυτη τη φορα δεν αλλάξει κατι προς το καλυτερο εννοω , ριχνω μια μουτζα και σταματω να ασχολουμαι ....

PS είπε...

¨εχεις κανένα μάγο δίπλα σου;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΤΙΤΚ πολύ ξύλο, μάλλον ήταν η σειρά του σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα θέλει αναισθησία Χρήστο αλλά και προσοχή μαζί...

PS είπε...

Διότι η μαμά των παλαιών εργοστασίων και ο κυραντρέας άλλα λένε.Αν μάλιστα κάνει παιγνίδι και η Γουόλνταμ ,το παίγνιον δυσκολεύει.

michele είπε...

Eγω 166 ,συνεχιζω την παραδοση περι φθηνοτερου χαρτιου παγκοσμιως απο μονος μου χαχα

PS είπε...

Όταν πλησιάσει ή φτάσει πάλι το 3,98 και αρνηθεί(2πλή κορυφή),σχεδιάζω να τη διώξω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο κ. με την Γκόλτμαν Βλαξ που είναι?

PS είπε...

Μόνο αν το ξεπεράσει έγκυρα μπορεί να ατενίζει το 4,53.

michele είπε...

Tεχνικα ετσι ειναι 166..αλλα μιλαμε και θεμελιωδως

VIL είπε...

καλησπερα.

michele είπε...

Kαλως τον Μακη..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλώς τον VIL...

VIL είπε...

Μιχαλη ειναι καλο που κρατησε η ΕΤΕ τον 200. Το 2 βεβαια μοιαζει γερο. Πως τη βλεπεις;

PS είπε...

Μεγάλοι όγκοι τεμαχίων, παρόμοιοι με αυτούς των τελευταίων ημερών(από 15/5/12 έως 15/6/12) έφεραν τον οπαπ στα χαμηλά των 3,50ε,αυτη την εικόνα βλέπω και ας το έχουμε σε μια άκρη του μυαλού μας,ποτέ δεν ξέρεις.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοιτα να δεις φίλε μου, βγήκα για 10 λεπτά έξω με την μηχανή...Στην είσοδο μια πολύ περίεργη γειτόνισσα μου λέει βολτίτσα???
Αυτό ήταν...
Εφαγα το νερό της αρκούδας!!!
Και μετά θυμήθηκα τον ΦΑΣΟ.
Αν και η δική μου ζημιά δεν συγκρίνεται βέβαια με την δική του...το μάτι είναι μάτι όπως και να το κάνουμε.

michele είπε...

Μακη,οντως κρατησε τον εκθετικο 200 αρη η ΕΤΕ ,πιο πολυ βλεπω πλαγια κινηση μεχρι την Παρασκευη που ληγουν τα παραγωγα .Διαφορετικα παει προς το 1.75 οπου ειναι το 38,2% fibo απο τα 3 στα 0,90 ..

PS είπε...

Πολύ κοντά πάλι στο υψηλό 52εβδ. η ΕΕΕΚ,μόνο που ο γενικός, παρά την αμμέριστη συμπαράστασή της ,δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το 864.
734 ο γενικός και 15,34 υψηλό σήμερα η εεεκ,κάτι δεν κολλάει εδώ,και οι εξελίξεις λογικά θα επιταχυνθούν προς τη μία ή την αντίθετη κατεύθυνση,μόνη της δεν μπορεί πια να χειραγωγεί τεντώνοντας πάνω το γενικό κάθε φορά που έχει πρόβλημα.

VIL είπε...

Οι τις πραγματικης οικονομιας ειναι σε επιπεδα 8/11 οπου γδ1000μνδ. Αυτο κουβεντα να γινετε, μου λεει οτι χωρις τις τραπεζες το μαγαζι δεν ανεβαινει αλλο...δυστυχως

michele είπε...

166 επικειται διαφοροποιηση των δεικτων ,αλλωστε με τις τραπεζες που εχασαν απο 95% και πανω της αξιας τους ο εγνικος και ο ftse υπεστησαν τρομερη πιεση,ετσι Η ΕΕΕΚ μετεξελιχθηκε σε απολυτο "χειραγωγο" του δεικτη,εχοντας κεφαλαιοποιηση πανω απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ μαζι

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΤΤ ΑΠΟ ΤΟΨΥΓΕΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΣ.


«Γιάλτα» τραπεζιτών για αναδιανομή της αγοράς
Συμφωνία-οδηγός για 4 deals

Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2012, 14:15 , Τελευταία Ενημέρωση: 17/09/2012, 16:04
«Γιάλτα» τραπεζιτών για αναδιανομή της αγοράς

Υπό τις ευλογίες κυβέρνησης-τρόικας-ΤτΕ οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες κινούνται εν αγαστή συμπνοία και συνεργασία για την αναδιανομή της αγοράς, με εξαγορές και συγχωνεύσεις που οδηγούν σε συνολική αναδιάταξη δυνάμεων και συγκέντωση του κλάδου. Όλα γίνονται χωρίς αντιπαραθέσεις, στα πλαίσια μιας άτυπης συμφωνίας τύπου «Γιάλτας», όπου οι νικητές του πολέμου - εν προκειμένω οι επιζήσαντες της κρίσης - μοιράζουν σφαίρες επιρροής, δηλαδή κομμάτια αγοράς. Με 4 deals που θα ολοκληρωθούν τους αμέσως προσεχείς μήνες, ο τραπεζικός χάρτης θ'αλλάξει άρδην και νέα ισχυρότερα σχήματα θα αναδυθούν, ενώ ο κλάδος θα αποκτήσει ολογοπωλιακή διάρθρωση.

Η σεναριολογία συνεχίζεται, αλλά όλα είναι προπέτασμα καπνού. Οι αποφάσεις για το ποιός θα εξαγοράσει ποιόν έχουν ληφθεί - τουλάχιστον ως κατευθυντήριες γραμμές - και μπορούν να αλλάξουν μόνον εξαιτίας απρόβλεπτων εξελίξεων, ή εξαιτίας ζητημάτων που μπορεί να ανακύψεων στη φάση των ανακεφαλαιοποιήσεων.

Αν κάτι δεν «στραβώσει» την τελευταία στιγμή, μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα έχουμε τα εξής deals:

- Η Εθνική θα απορροφήσει το ΤΤ, εν συνόλω και ανακεφαλαιομένο με κρατική συμμετοχή, ή μόνον το υγιές κομμάτι του, αν επιλεγεί ως λύση η κατάτμηση του σε good-bad bank. Για το ΤΤ εν δυνάμει ενδιαφερόμενες ήταν όλες οι μεγάλες τράπεζες. Συμφώνησαν όμως να δοθεί στην Εθνική, γιατί οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα προκαλούσε θυελλώδεις πολιτικές - συνδικαλιστικές αντιδράσεις και δεν θα γινόταν «αποδεκτή» από την κοινωνία.

- Η Εμπορική θα περιέλθει στη Eurobank, όπου θα βρεθεί να έχει σημαντική συμμετοχή η Credit Agricole. Το γαλλικό γκρουπ θα εμφανίζεται μάλιστα ως ο μεγαλύτερος μέτοχος, καθώς το 44,5% που κατείχε η EFG έχει μοιρασθεί ισοπμερώς σε 9 μέλη της οικογένειας Λάτση, τα οποία δεν επιτρέπεται να συμπράττουν ως μέτοχοι).

- Η Τρ. Πειραιώς θα απορροφήσει την Geniki Bank. Με τη συμφωνία αυτή η Societe Generale θα αποκτήσει στρατηγική συμμετοχή στην ελληνική τράπεζα

- Η Alpha Bank θα επιδιώξει να ενισχυθεί με επιλεκτικές εξαγορές χαρτοφυλακίων, κλάδων εργασιών και δικτύων. Το σενάριο εξαγοράς του ελληνικού κομματιού κυπριακής τράπεζας αποδυναμώνεται. Η Τρ. Κύπρου διέψευσε ήδη ότι ενδέχεται να αποχωρήσει από την ελληνική αγορά, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι προθέσεις της CPB/Λαϊκής.

Πολύ πιθανή θεωρείται η αλλαγή ιδιοκτησιακού σχήματος της Millennium, για την οποία ενδιαφέρονται η MIG και ο πρώην ιδιοκτήτης της Δημ. Κοντομηνάς. Ο πορτογαλικός όμιλος που την ελέγχει, θέλει να πουλήσει και έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εξεύρεσης αγοραστή.

Οπως επισημαίνουν τραπεζικοί παράγοντες, οι κινήσεις αναδιάρθρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και ανακατανομής της αγοράς θα περιλαμβάνουν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τρία big deals και τουλάχιστον δύο ή τρία μικρότερα.

Όταν θα έχει παγιωθεί η νέα κατάσταση και η ελληνική οικονομία θα βρίσκεται στην αφετηρία ανάκαμψης, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος εξαγορών-συγχωνεύσεων, όπου θα συμμετάσχουν και διεθνείς χρηματοπιστωτικοί όμιλοι.

Η κατάληξη θα είναι αυτή που είχε περιγράψει προ ετών ο πρόεδρος της Alpha Bank Γ. Κωστόπουλος, με τη φράση «η ελληνική αγορά "χωράει" δυόμιση μεγάλες τράπεζες»

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.

Χρήστο θα γίνουμε ένα σε λίγο οι δυο μας όπως βλέπω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πηγη ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣΙΝ

michele είπε...

Καπως ετσι θα γινει..και διαφορες στα ονοματα να υπαρξουν η ουσια δεν αλλαζει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ... SOFOKLEOUSIN

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε να δούμε με τους απατεώνες ΟΛΟΥΣ μαζί.

Έχω και κάτι ΤΒΑΝΚ που θα την έπαιρνε (ή πήρε ήδη?) το ΤΤ το οποίο θα πάρει η ΕΤΕ και την οποία ελπίζω να μην την πάρει ο διάβολος...τελείωσα για τώρα.

michele είπε...

..Και ετσι δικαιωνεσαι σε ολες τις αλλες μετοχες μη τραπεζικες που εχεις.Και γω μαζι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δω δικαίωση θέλω ψωμιά ακόμη Μικέ μου...ας ελπίσουμε όλοι μαζί.

δημοσθενης είπε...

καλησπερα ..ψηφιζω για καλυτερη σημερινη ατακα , αυτη του Πανου στο 6:26 μ.μ:

Έχω και κάτι ΤΒΑΝΚ που θα την έπαιρνε το ΤΤ το οποίο θα πάρει η ΕΤΕ και την οποία ελπίζω να μην την πάρει ο διάβολος...

δημοσθενης είπε...

χαχαχαχαχαχαχ

michele είπε...

Kαλα ανευ συναγωνισμου προς το παρον.Δυσκολο να βρεις καλυτερη χαχαχα

VIL είπε...

Δημοσθενη καλησπερα. Δωσε μας τα φωτα σου για ετε αν θες...Συμφωνεις για πλαγια κινηση;

δημοσθενης είπε...

δεν ξερω ακομα VIL...τωρα ανοιξα..σε πρωτη αναγνωση, εχουμε συνεχεια ΑΥΡΙΟ τριτη, η οποια πιθανοτατα θαναι η μερα, η "συνηθης", της εβδομαδας παραγωγων...

δημοσθενης είπε...

κατσε πρωτα να συνελθω απο την ατακα του ΠΑΝΟΥ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι θα γίνει με το αφορολόγητο
Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου

Του Σπύρου Δημητρέλη

Στην κατάργηση του αφορολόγητου μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες προσανατολίζεται η κυβέρνηση και στη θέσπιση απευθείας εκπτώσεων φόρου μόνο για δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους. Αυτό είναι το τελευταίο σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να προκύψει αύξηση των φορολογικών εσόδων. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι επί της ουσίας το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες έχει ψαλιδιστεί από το 2010 με την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος το οποίο αντιστοιχεί πλέον στο φόρο (500 ευρώ) που γλιτώνουν οι φορολογούμενοι από το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ.

Αντιμέτωπο με τις προβλέψεις ότι χωρίς νέες επιβαρυντικές για τους φορολογούμενους παρεμβάσεις τα έσοδα από το φόρο εισοδήματος θα μειωθούν κατακόρυφα το 2013 αλλά και τις πιέσεις της τρόικας για να κλείσει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, το οικονομικό επιτελείο βάζει πλέον στο στόχαστρο και το αφορολόγητο. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την ερχόμενη Πέμπτη στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης.

Οι προτάσεις που εξετάζονται προβλέπουν:

- την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες και τη διατήρησή τους για τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

- τη θέσπιση νέας επαχθέστερης φορολογικής κλίμακας η οποία θα επιβαρύνει, όμως, όχι μόνο τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά όλους τους φορολογούμενους.

- τα φορολογικά κλιμάκια θα μειωθούν από οκτώ σε τέσσερα με συνολική αύξηση του φορολογικού βάρους.

- ο πρώτος φορολογικός συντελεστής θα διαμορφωθεί στο 18% από 10% που είναι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο από την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου κάθε ελεύθερος επαγγελματίες θα επιβαρυνθεί με επιπλέον φόρο τουλάχιστον 900 ευρώ. Δηλαδή για ένα ζευγάρι ελευθέρων επαγγελματιών η επιβάρυνση θα είναι τουλάχιστον 1.800 ευρώ.

- απευθείας μείωση φόρου 2.000 έως 2.500 ευρώ συνολικά για δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους παρατηρείται υψηλή φοροδιαφυγή. Έτσι, θα υπάρχει απευθείας μείωση φόρου για τις δαπάνες με αποδείξεις από γιατρούς, δικηγόρους, συνεργεία αυτοκινήτων, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτήρια, φυσικοθεραπευτές κλπ

spiros.dimitrelis@capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Να σας πάρει και να σας σηκώσει, στο τέλος ξέρω πολύ καλά ότι πάλι σε βάρος μας θα αποβούν οι "ρυθμίσεις


Το απατεώνες δεν χρειάζεται, είναι γνωστό...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δήμο, ευχαριστώ για την προτίμηση χαχα

michele είπε...

Σωστο μετρο ,αν και θα προτιμουσα να μην υπαρξει μειωση του αφορολογητου και αργοτερα να υπαρξει αυξηση του.
Βεβαια απο την μια μου βαζετε κατεβατα απο το τι δηλωνουν οι ελευθεροι επαγγελματιες 5000πχ οι ιδικτητες μπαρ ,απο την αλλη οταν συζητανε κατι δεν λεω αν ειναι σωστο ,φαινεται ομως πως αυτους παει να πιασει ..κραζετε παλι.Εγω γι αυτο σας αγαπω χαχαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

KRAAAAAAAAAAAAAA michele KRAAAAAA

δημοσθενης είπε...

μΙΚΕΛΕ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΒΡΕΕΕΕΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

INLOT ειχαμε πει αγοραζεται στο πρωτο λευκο κερι μετα την επαφη με τον κμο 20 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ λευκο κερι αρα γιοκ αγορες ,τωρα την περιμενουμε στο 0,90 ΛΟΥΚΟΥΜΙ

VassilisS είπε...

Καλησπερα σε ολους. Δημο τι εννοεις με το 6:42;
Γίαυτο τι λετε http://www.capital.gr/News.asp?id=1616077

δημοσθενης είπε...

ΣΩΣΤΟς ΚΑΙ 0,92 ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ

δημοσθενης είπε...

βΑΣΙΛΗ ΔΙΑ ΒΑΣΕ ΤΟ 6:26 σχολιο του Πανου και δες; την ατακα που πεταξε για να καταλαβεις

VassilisS είπε...

Α οχι αυτο τη ειδα την ατακα ηταν πρωτη. Το προηγουμενο λεω για το συνηθη τριτη. Τα παρα γωγα δεν λειγουν παρασκευη?

δημοσθενης είπε...

Βασιλη ..η "συνηθης" μερα (χωσιματος) της εβδομαδας παραγωγων

δημοσθενης είπε...

ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΣΟΧΕΙ

VassilisS είπε...

Α οκ τωρα εισουν ξεκαθαρος.!! Χαχα.
Παντως αν αυριο το χωσουν δυνατα θα φυγει κατωαπο 730 αρα νεχτ στοπ 680 καλα ειναι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξ μέιλ. Πάρε τηλ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε 6,57 δεν λέω ότι δεν θα τους πιάσει αυτούς, αλλά όπως φαίνεται θα ξαναπιάσει και μισθωτούς-συν/χους.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στη παρέα,σίγουρα περάσατε υπέροχα χθες γιατί διακρίνω ορεξάτους μερικούς κυρίους σήμερα χε χε

Μονορούφι δεν έχει,στάση για πρωινό έχει χα χα χα χα

δημοσθενης είπε...

βΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΚΘΕΤΙΚΟ 200ΑΡΗ ΣΤΟ 704

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασίλη καλησπέρα, τώρα σε βλέπω.
Για το άρθρο, μήπως είναι καθησυχαστικό για να ηρεμήσουν τα πνεύματα επειδή ο Οκτώβριος είναι λίγο πριν τις αμερικάνικες εκλογές ?
Θα δείξει τους επόμενους δύο μήνες (ΝΟΕ-ΔΕΚ) τι θα γίνει με μας.

karaefthimiou23 είπε...

Πετυχημένη και διορατική ματιά των Δημοσθένη και Αλέξανδρου,δήλωση βόμβα του Μισέλ για ΔΕΗ.Αυτά είναι κυρίες και κύριοι...


Υ.Γ Ψοφάω για τα intraday σχόλια του Αντώνη και τη μεγάλη ρέντα που έχει ο Πάνος το τελευταίο διάστημα στις ατάκες.Συναγωνίζεται επάξια τον μετρ Θεόδωρο χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μπα κυριε ταυρε αλλαγες σχεδιων?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Κάρα με την καλή διάθεση και λονγκάτος (έστω και για λίγο καιρό) χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξ. λες να είναι αλλαγή σχεδίου από Κάρα???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο καρα ειναι μεγιστος επιασε την αλλαγη τασης στο φτερο

δημοσθενης είπε...

γεια σου ΚΑΡΑταυρε

karaefthimiou23 είπε...

Θυμίστε μου σας παρακαλώ κύριε Αλέξανδρε,πού τον περιμένετε τον 20άρη για να βάλω την Γκόλτμαν Σαξ να αγοράσει...?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως, σας διακόπτω λίγο, το άρθρο προηγουμένως τι μπορεί να εννοεί για τέλος λιτότητας τη στιγμή που πάνε να ψηφίσουν μέτρα φωτιά στην χώρα μας???

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια...Αρα με λίγα λόγια εχουμε κ το αυριανο χώσιμο να αντιμετωπίσουμε...υπομονη για καλές εισόδους...μια χαρα...
Που ειναι η μετοχη/διαγραμμα αγαπητε Πάνο...?
Θα τα πουμε σε λιγο..παω να δω τι παιζει σε πετρελαιο...κ s&p..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

2,50 sir

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

250 το σωστο

karaefthimiou23 είπε...

Μιλάμε τώρα για το απόλυτο μπλογκ,μάκρο-μίκρο,τεχνική ανάλυση που φυσάει,intρaday κινήσεις στο φτερό και μύτη λαγωνικού για αλλαγές τάσεων ακόμα και μέσα στη μέρα.

Και φυστίκια στο πρόγραμμα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγη υπομονή κύριε Γεράκι, καλησπέρα, το βράδυ θα ανεβεί...

michele είπε...

Βαθια εμπεριστατωμενες και τεκμηριωμενες οι αποψεις 7:02 και 7:04 Αλεξανδρου και Δημοσθενη χαχα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έφτασες κιόλας, έφαγες βροχή νεαρέ μου?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στέγνωσε πρώτα τα μαλλιά μην αρπάξεις κανένα κρύωμα...

karaefthimiou23 είπε...

Δηλαδή να πω στη Γκλοντμαν στο 260 να σκουπίσει χε χε

Γεράκι είπε...

Αριγκατο...

ありがとう

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βρε ασ παει αυτο πανω και μεις μαζι του θα μαστε για την ωρα αραχτος και σχεδον αχαρτος ΑΡΕ ΟΠΑΠ χεχεχε

karaefthimiou23 είπε...

ΔΕΗ,το φθηνότερο χαρτί παγκοσμίως και με Φωτόπουλο μέσα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

γιαπωνέζικο ευχαριστώ, καλά εσύ έχεις ξεφύγει φίλε μου

Γεράκι είπε...

η πολυ Τ.Α. βαράει στο κεφάλι....
Για να δουμε εσενα τώρα..που θα παρεις τα ηνια..ποσο θα κρατήσεις..χεχε...

michele είπε...

Ηταν ψιχαλες,ευτυχως γλυτωσα το λουσιμο Πανο χαχα... Προφανως το αρθρο υπονοει αυτα που υπονοω κι εγω.Αν παρεις τη δοση, αλλαζουν τα δεδομενα γιατι αυτη ειναι ντουκου και τα μετρα,με την παραδοχη οτι θα παρεις και επιμηκυνση ειναι σε βαθος τετραετιας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΑΝ παρουμε την δοση θα φορεσω προβεια ταυρου λεμεεεεεεεεεεεεε

karaefthimiou23 είπε...

Μόνο που η αύξηση στο πετρέλαιο θα'ναι κι αυτή ντούκου...

karaefthimiou23 είπε...

Δεν ψώνισες ακόμα τη νέα σου στολή...???Είχε εκπτώσεις στα Τζάμπο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ακομα οχι ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για να μην παρεξηγηθω long ειμαι

michele είπε...

Εκει πανω που θα ειναι φορεσε την προβεια Αλεξ,εσας περιμενουμε να πουλησουμε χαχα,οχι τσαμπα ρισκαραμε με τον Αλεξη εμεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

νεαρε διαβασε το σχολιο 8,10

michele είπε...

Μπορεις και καλυτερα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη...1) είμαι ήδη βαρεμένος και 2) η δικές μου αναλύσεις θα είναι απλές για να τις κατανοεί ο καθένας...

michele είπε...

Στις 9.15 γραφημα απο Πανο.Η μελετη αποδιδει!Να ειστε ολοι εδω!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ολοι τεχνικοι αναλυτες εδω μεσα αντε να το δω και αυτο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο 8.36 το "η δικές μου" ...ωχ βοήθειαααα

οι δικές μου αναλύσεις παιδιά ήθελα να γράψω..μη βαράτε... και το παίζω ορθογράφος τόσο καιρό!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα εσείς στην άκρη, αρκετά μας πρήξατε πια...αφήστε να βγει και κανένας άλλος στην επιφάνεια επιτέλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και είμαι ακόμα τόσο μικρός... μπορεί να με προσλάβουν και στην Γκόλνταμ Βλαξ αύριο μεθαύριο

VassilisS είπε...

Πανο αναμένουμε εναγωνίως.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο μου δείξε τους το ταλέντο σου!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εξάλλου τώρα κάτι πρέπει να κάνω γιατί μέχρι να βγει η σύνταξη (ποια σύνταξη?) με βλέπω να βγάζω δίσκο κατά Ομόνοια μεριά...

michele είπε...

Επιτελους.Καινουργιο αιμα στη ΤΑ.Βαρεθηκαμε εμεις οι παλιοι,Δημος,Αλεξ,εγω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς την Βάλια, από εδώ και πέρα μόνο εμένα να ακούς κορίτσι μου...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

ΠΑΝΟ δάκρυσα από τα γέλια δεν παίζεσαι σήμερα χαχα ειδικά το 18.00 και 18.20

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ μου αρέσει που δεν ΨΗΝΕΣΑΙ
Αλλά φίλε είμαι με τους άλλους χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν σας λείπει η μεγαλοψυχία...αναγκαστικά δηλαδή γιατί ήδη ΤΡΕΜΕΤΕ από τον φόβο σας χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου ρε Γιάνναρε, να είσαι καλά

michele είπε...

Γιανναρε ειπαμε εμεις:Verona night xaxa.Kαι θα πεταχτουμε και μια Ιμολα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου john

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εννοείτε ότι θα προτιμήσω εσένα.
Πανικόβλητοι είναι Πάνο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη long και στην κυρία σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τους χαιρετισμούς μου επίσης Γιάννη, παράλειψή μου πριν...

δημοσθενης είπε...

Πανο εμπαινεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η Βάλια μας βοηθάει σε όλους τους τομείς εδώ που τα λέμε, ήδη την ετοιμάζω για βοηθό μου...

δημοσθενης είπε...

καλησπερα Γιαννη με το ΚΟΝταρι

δημοσθενης είπε...

ΠΑΝΟΣ..ΠΑΝΟΣ...ΠΑΝΟΣ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Δήμο, οφείλω όμως και σεβασμό στους προηγούμενους, όλα κι όλα...

karaefthimiou23 είπε...

Θα είμαι αυστηρός κριτής χα χα χα χα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ άλλαξες γνώμη για τιμη εισόδου του ΟΠΑΠ ?? χαχα

ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ είναι βαλια @
……..κ.λπ??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μπα παλι καλα!!

Γεράκι είπε...

ηδη πινω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λικεράκι του Αλεξ.του (κ μια μποτιλια κρασι) και σε περιμένουμε καρτερικα με την γυναίκα μου για τα αποκαλυπτήρια...
Απο δω κ πέρα θα ανεβάζω μονο μουσικες επιλογες (dj hawk) κ υποσχομαι θα τα παω ακομη καλυτερα..

michele είπε...

Πανιωνιος- ΟΦΗ 1-0.Δεν ειναι και σπουδαιο.Αλλα ΔΕΙΤΕ καποια στιγμη το γκολ του Πανιωνιου.Δεν εχετε ξαναδει τετοιο αυτογκολ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε βρε παιδιά... θα με κάνετε να κοκκινίσω, ευτυχώς που δεν φαίνεται εδώ μέσα...
Διότι, παρ' όλη την διαφαινόμενη επιτυχία μου, θα παραμείνω σεμνός και ταπεινός... δείχνοντας επιείκεια στους ηττημένους !!!

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΔΗΜΟ
Καλησπερα ΚΑΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όχι Γιάννη δεν άλλαξα. χαχαχα
Ναι Γιάννη αυτό είναι το mail μου.


ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό είναι άλλο από αυτό που ήπιαμε χθες βράδυ αλλά εξίσου καλό και λίγο δυνατότερο, είναι σούπερ Αλεξανδράτε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει εντάξει παιδιά αλλά περιμένετε την ανάρτηση πρώτα...
Ας πούμε κάτι άλλο τώρα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πραγματικα Αλεξανδρατε ειναι super

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αντε και γω
ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε,Βασιλική.Άντε,ρίξτο το τιμημένο χε χε

michele είπε...

ταρατατζουμμμμμ 3...

michele είπε...

...2

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι ν΄
αναρτήσουν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...άλλο αυτά που θα δείτε και άλλο οι κινήσεις όπου υστερώ...
Πήρα ΚΥΠΡ στο 0,242 και την έδωσα στο 0,24 λίγο αργότερα (πάλι καλά) ενώ φίλος γάτος πήρε στο 0,244 και την έδωσε στο 0,254 αν δεν κάνω λάθος.
Λάθος χρονική στιγμή εισόδου για μένα...

Γεράκι είπε...

Καρά κ λοιποι ετοιμαστειτε........

michele είπε...

...1!!!! ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΤΟΙΜΟ!