Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΥΤΙΛ

ΜΥΤΙΛ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχη αφου γραφει ενα 100% απο το χαμηλο της 5ης Ιουνιου ,κινειται σε διορθωτικη πορεια,στηριζομενη στην γραμμη Μ που μετατρεπεται σε γραμμη λαιμου στα 2.08 ευρω.
Στις 21/8 διασπα και τους 2 κινητους μεσους 30 και 100 ημ  και σημερα διασπα την μεσοπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης Κ.
Η δυναμικη της θα την φτασει ευκολα στον απλο κμο 200 ημ  και στην σημαντικη γραμμη λαιμου στα 2.60.Στοιχημα η διασπαση της με επομενο στοχο τα 3.40.
RSI 14  σε ουδετερη ζωνη μας επιτρεπει να ειμαστε αισοδοξοι για το ανοδικο σεναριο.Μεγαλη στηριξη ο κμο 100 ημ πλεον.

83 σχόλια:

michele είπε...

Ελα Καρα τι ελεγες,εξαημερη εργασια?? ρε δεν εχουμε πει οτι αυτα ειναι μαλακιες για να περασουν τα αλλα?? τι σχολιαζουμε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Βασίλη βαλτός είσαι και έχω βάλει στοίχημα λεμε????

VassilisS είπε...

Πανο σορυ αλλα εχω χασει καποια επεισοδια νομιζω.
Καρα το επομενο ειναι να παρουν πισω και την ψηφο στις γυναικες χαχα

michele είπε...

Ευκολα λεφτα χαριζει ο Βαγγελας..τελικα μπηκε το στοιχημα Πανο ?? μεχρι ποτε?? απο ποια στιγμη??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχω βγάλει λεφτά στα νιάτα μου με εξαήμερη εργασία.
Υπερωρίες με 100% προσαύξηση το Σάββατο λόγω μη άδειας από Επιθ. Εργασίας.
Και Κυριακές με 1,75 μεροκάματα σαν αμοιβή.
Αλλά αυτοί θέλουν πράγματι σκλάβους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από σημερα μέχρι τέλος του μήνα Μικέλε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν και κάτι πονηρό είδε ο ΑΛεξ.
Δεν πειράζει, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά!
Δεν τον είδα την άλλη φορά λόγω ποδιού.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη μαλακίες λέγαμε και τα πρώτα μέτρα της τρόικας και τώρα γίνεται της πόπης στην αγορά εργασίας,πολύ χειρότερα από πριν.Μαλακίες λέγαμε και για τα χαράτσια,τους φόρους και άλλα πολλά και γελάγαμε αλλά σήμερα είναι γεγονός.

Γι'αυτό μη βιάζεσαι να ξαναμιλήσεις για μαλακίες γιατί όταν στο επόμενο σκηνικό θα ξαναεκβιάζει η τρόικα την όποια κυβέρνηση θα έχουμε,πάλι θα προσκυνήσουν τα πουλητάρια μας.

Είναι παμφάγα ζώα η Νέα Τάξη Πραγμάτων...

michele είπε...

Καρα,εσυ τι καταλαβαινεις,οτι ειναι ΙΔΙΑ τα πραγματα τωρα?? γιατι εγω ΑΛΛΑ καταλαβαινω.Τουλαχιστον προς το παρον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ πήρε την σκυτάλη ο Κάρα τώρα...
να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι...

michele είπε...

Και να πω οτι εγω δεν ελεγα οτι ειναι μαλακιες,γιατι στα αρθρα μου τα ..περιμενα τοτε..Αλλα συμφωνα με τις συνθηκες παω κι εγω,καθοτι δυσκολα επιστευομαι προσωπα,περα απο τη δικη μου κριση.

VassilisS είπε...

Παιδες 6 ημερη εργασια δεν υπαρχει σε κανενα ευρωπαικο κρατος τουλαχιστον Αν γινει αυτο ο συριζα θα παρει 90% και τα υπολοιπα η χ.α Ειναι μεσο πιεσης (χαζο κατα την αποψημου)

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χωρίς πλάκα τώρα δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ ότι θέλετε.
Αλλά αυτό το ότι δεν θα σταματήσουν πουθενά το ΠΙΣΤΕΥΩ και το έχω γράψει 100 φορές...οπότε είναι σαν να αναιρώ το πρώτο που έγραψα.
Άστα να πάνε.
Φαίνεται καθαρά, είμαστε η ΜΟΝΗ χώρα που τα κάνουν αυτά.
Δηλαδή αδικώ κανέναν όταν λέω ότι ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ???

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΒΑΣΊΛΗ ΜΉΠΩΣ ΠΆΕΙ ΚΑΙ 50-50?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί στην επαρχία αυτό βλέπω...

michele είπε...

Εννοω πολιτικα προσωπα.Απλα κοιταω ενεργειες.Μου ελεγαν οτι το πρωτο psi 21% ηταν επιτυχια.Και γω γελουσα.Ετσι και τωρα λεω ,οτι αν με ολα αυτα τα μετρα δεν πετυχουμε και κουρεμα επισημου τομεα ,δεν θα κανουμε τιποτα.

karaefthimiou23 είπε...

Το ότι τα πράγματα δεν είναι ίδια με πριν είναι σίγουρο,αφού πιο δουλοπρεπείς από Σαμαρά-Βενιζέλο και Κουβέλη δεν πρόκειται να έβρισκαν.Όσο δεν κόβουν μόνο δαπάνες του δημοσίου και δεν στρέφονται εξ ολοκλήρου στους απατεώνες ελεύθερους επαγγελματίες αλλά εξαθλιώνουν το σύνολο του λαού,για μένα δεν υπάρχουν...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε.Είπαμε ότι δεν είμαστε και τόσο μαλάκες...

michele είπε...

Εγω λεω οτι ετουτοι εδω οι τωρινοι ,με τον τροπο που κινουνται,εχουν ενα σχεδιο.Αυτο καταλαβαινω εγω.Απο κει και περα αν πετυχει η οχι θα φανει.Αν δεν πετυχει ,τρεξτε να κρυφτειτε

δημοσθενης είπε...

ΝΙΚΗ σου εστειλα 4 μειλ...στο τελευταιο σου εχω και link απο Αιγινα με ολες τις λεπτομερειες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιστεύω να αργήσει ακόμα για να μπορώ να τρέξω...

michele είπε...

Με πολλη μικροπολιτικη βλεπετε τα πραγματα.Αυτη ειναι η γνωμη μου και με συγχωρειτε.Αλλα εχω πει απο παλια οτι ειμαι κυνικος και οταν κανω αναλυσεις ειτε πολιτικες ειτε χρηματιστηριακες δεν εχω συναισθηματα.Απο κει και περα,αν σε καποια εκτιμηση πεσω εξω θα το πω.Θα φανει αλλωστε.

karaefthimiou23 είπε...

Τι να το κάνω το σχέδιο ρε συ Μιχάλη,εάν είναι να εξαθλιωθεί το 80% του ελληνικού λαού στο τέλος...?Τελειώνει ο χρόνος και οι αντοχές Μιχάλη,τελειώνουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορεί βρε Μικέλε αλλά είμαστε άνθρωποι που βιώνουν καθημερινά τα πειράματα και τους ερασιτεχνισμούς τους και το λέω κομψά γιατί αλλιώς θα με έπιανε η λογοκρισία...

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη όταν ο άλλος πλησιάζει στα όριά του και υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που τα'χουν ξεπεράσει προ πολλού,τι μικροπολιτική μου μιλάς όταν προσπαθεί να επιβιώσει.Συγνώμη αλλά δεν είναι όλοι στο δικό σου ή έστω το δικό μου ελάχιστο ακόμη επίπεδο αντοχής και να βλέπουν μάκρο και αφ'υψηλού τα πράγματα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επιτρέψτε μου, δεν νομίζω ποτέ να είχε κανένας τους ΣΧΕΔΙΟ (όχι σχεδιάκια αποσπασματικά) ΣΧΕΔΙΟ.
Όλοι στο βλέπουμε ήτανε, να περνάει ο καιρός, να γράφουν τετραετίες για την συνταξη και να κάθονται στην καρέκλα.
Κι εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα θα μου πεις, αλλά από την θέση του μισθωτού, όχι του Κυβερνήτη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γκλουπ γκλουπ

VassilisS είπε...

Καθιστε ρε παιδια για να καταλαβω κατι , ολοι βλεπαμε και βλεπουμε οτι πρεπει να αλλαξουν πολλα στην χωρα μας οτι δεν μπορει να συνεχιοσυμε με δανεικα κλπκλπ ερχονται καποιοι αφηστε το πως και το γιατι προς το παρον και λενε απλα πραγματα , καντε κατι, βελτιωστε το μπουρδελοκρατο σας κλπ κλπ εσεις βλεπετε να εχει διορθωθει κατι , τον παιζουμε τοσο καιρο , φταινε ποιοι αυτοι οι εμεις ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και πριν βιαστείτε να πείτε άντε ρε, θυμίζω ότι έκανα 15 χρόνια σε Υπουργείο

Νίκη είπε...

Δημοσθένη σε παρακαλώ μην λες την φιστικιά μου τέρας. Έχει ύψος μόνο 5+ μετράκια διάμετρο 6-7 μέτρα περίπου και τον κορμό της δεν φτάνουν τα χέρια μου για να τον αγκαλιάσουν. Χαχαχα.
Και πάλι σ’ ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασίλη απόλυτα σωστός, αλλά βλέπεις να έγιναν οι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ αλλαγές πέρα από περικοπές και χαράτσια???
Και να ήταν άγιοι της τρόϊκας οι δικοί μας τον χαβά τους και την ατολμία και την πελατεία τους.
Και την ανικανότητά τους βέβαια.
Άρα για μένα ΔΕΝ έγινε τίποτα ακόμη.

michele είπε...

Δεν μιλαω για τα 30 χρονια,πραγματα που συμφωνουμε τωρα ολοι και που σαν φοιτητης παλεψα ,οταν ο Ανδρεας εδινε λεφτα με δανεικα.Τα ειχα πει και στον Παπαγιαννακη το μακαριτη τοτε που ειχα γνωρισει.
Αλλα μιλαω για καθε κινηση απο την ελευση του Γιωργου και μετα,την κυβερνηση Παπαδημου,τις εκλογες,τον κατακερμματισμο του πολιτικου σκηνικου και την τωρινη κυβερνηση συνεργασιας.Μην λεμε για αντοχες και τετοια,δεν μιλαω προσωπικα.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ημουν απο τους πρωτους που επληγησαν πολυ πριν περασει η λαιλαπα στην πραγματικη οικονομια.Ουτε εχω ατελειωτες αντοχες.
Αλλα προσπαθω να σκεφτομαι και λυσεις πρακτικες ,γιατι μιλαμε πια για την επιβιωση της χωρας.Και λεω απλα οτι υπαρχουν πολιτικες δυναμεις που ειτε ανεβαινουν,ειτε δημιουργηθηκαν τωρα που εγω θεωρω ΑΠΕΙΡΩΣ χειροτερες.Και χωρις ΛΥΣΕΙΣ.

Νίκη είπε...

Καλή σας νύχτα.

michele είπε...

Και δεν θα κρινω αυτη την κυβερνηση στις 50 μερες οταν εφαγα στην μαπα τον εγκληματια Γιωργο επι 2,5 χρονια.Και οποιαδηποτε κυβερνηση να ηταν ,ο Αλεξης ας πουμε,δεν θα μιλαγα ακομα.Θα εκανα τις προφητειες μου και θα περιμενα κανα εξαμηνο.Να δω κατι.Καμμια κρατικοποιηση,κανα δανειο απο τον Τσαβες,κατι τελος παντων.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Νίκη.

Αυτό Μικέλε σημαίνει το μη χείρον βέλτιστο??? Να συμφωνήσω. Εγώ πάντως δεν βλέπω κανένα σχηματισμό ικανό σήμερα να αναλάβει την τύχη της χώρας.

Και αν το μη χείρον είναι
ανεπαρκέστατο ή χειρότερα προσκυνημένο???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μιλάω για το 10.59

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Νίκη.Φίλοι μου δεν μπορώ να πληρώνω συνέχεια τη νύφη και προ και μετά κρίσης,δεν γίνεται να είμαι μια ζωή ο μαλάκας που επειδή δεν μπορεί να ξεφύγει τον σκίζουν απ'το πρωί ως το βράδυ.Δεν ανέχομαι επειδή είναι άχρηστοι και ανίκανοι να πιάσουν τους φοροκλέφτες να πληρώνω 1.50 το πετρέλαιο και να μου στερούν το δικαίωμα να ζεστάνω τα παιδιά μου όταν θα διαβάζουν για το σχολείο.

Δηλαδή πότε στο διάολο θα ζήσω τη ζωή μου,χωρίς να μου πρήζουν τα συκώτια κάθε τόσο?Πότε...?

VassilisS είπε...

Ειμαστε στην φαση και στην ευκαιρια να εμφανιστουν νεες πολιτικες δυναμεις . Εγω το πιστευω αυτο ειναι ευκαιρια που δεν πρεπι να χαθει. Το προβλημα ειναι οτι ισως πρεπει ναφαμε περισσοτερο στην μαπα τα ακρα, με μη προβλεψιμες επιπτωσεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να πω τώρα?
Όταν λέω ότι επί 37 χρόνια είμαι το εύκολο και μόνιμο θύμα γιατί δηλώνω ας πούμε προ κρίσης με 35 χρόνια και ΠΕ 30,000 € και ο μεγαλοδικηγόρος 8000 με το ζόρι, παρεξηγούμαι.

Και δεν είχα ποτέ πάνω από 1600 κυβικά και αυτά στο τέλος και με δάνειο και ο άλλος κυκλοφορεί με 5000 κυβικά και γελάει εις βάρος μου. Πάλι κακός θα γίνω...
ΑΥΤΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ????????

VassilisS είπε...

Καρα αυτο που λες το λεμε ολοι μας αλλα δειξε μου την εναλλακτικη. .? μια επανασταση ισως αλλα ελα μου ντε που μας εχουν δεσει χειροποδαρα με την παγκοσμιοποιηση ξτους, η επανασταση πρεπει να γινει παγκοσμια και οχι μεμονωμενα γιτι τοτε θα εισαι βλακας της υποθεσης

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους . Καλό ξημέρωμα και ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχει και συναίσθημα

VassilisS είπε...

Πανο οχι αλλα δεν φταινε οι αλλοι γ´ αυτο τα δικα μας λαμογια φταινε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γιάννη

VassilisS είπε...

Σε οποιον αρεσει το τενις το ευροσπορτ εχει ivanovich κουκλαρααααα με pironkova

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το αποτέλεσμα Βασίλη μετράει.
Και να μου επιτρέψεις, δεν ξέρω ειλικρινά ποιος φταίει στην περίπτωσή μας, μάλλον μας δουλεύουν και οι δυο πλευρές και οι μέσα και οι έξω, η κάθε μία για τους δικούς της σκοπούς βέβαια.

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Γιάνναρε.Βασίλη εναλλακτικές υπήρχαν εγκαίρως αλλά όταν δείχνεις συνεχώς τα οπίσθιά σου μην περιμένεις απ'τους άλλους να σου δείξουν και σε σένα το ανάλογο μέρος του σώματός τους. Φοβικά σύνδρομα διαρκώς,ακόμα και το σχέδιο που λέει ο Μιχάλης ότι ακολουθείται είναι γεμάτο από δαύτα.Ούτε τη συμμαχία του Νότου δεν χρησιμοποίησαν οι δικοί μας τριμάλακες.Το πιο απλό όπλο σου λέω,ούτε για πετρέλαια και φυσικά αέρια,ούτε για γεωπολιτικές σου μιλάω.Αυτά θέλουν άντερα...

michele είπε...

Δικιο εχεις Πανο,το εχουμε πει αυτο.Αυτονοητο ειναι.Αλλα και το τερας του δημοσιου η αλλη πλευρα,που εμεις οι ελευθεροι επαγγελματιες σιχαθηκαμε με τους αστοιχειωτους με τις καταθεσεις των 2 και 3 εκ ευρω και τις πολυκατοικιες,με μισθο 2000 το μηνα.Ελεος.Και να εχω παει σε μια εφορια Ιουλιο και να ειναι μαζεμενες 5! κυριες γυρω απο μια αλλη που τους πουλαγε εργοχειρα.Και να περιμενω.Τις εκραξα βεβαια,αλλα τι να το κανεις.Αυτα ανεχθηκαμε και τα μεν και τα δε.

michele είπε...

Παντως ,επειδη θα γινει πλιατσικο στην Ελλαδα,αγνοω ποσο οι δυστυχοι ελληνες θα επωφεληθουν απ αυτο,προσοχη στο ΧΑΑ.Αυτο λεω μονο.Και ειπαμε,θα τους κανονισουμε κι αυτους αν δεν κανουν τιποτα.Και φυσικα δεν θα εχουμε εναλλακτικη λυση..εγω τουλαχιστον δεν την βλεπω.Προς το παρον.

michele είπε...

.Ούτε τη συμμαχία του Νότου δεν χρησιμοποίησαν οι δικοί μας τριμάλακες

Χμμ μην εισαι τοσο σιγουρος γι αυτο.Ειδες τι ειπε ο Holland σημερα στην συναντηση με τον Draghi?? Kαι εχουμε πει να προσεχουμε τις ειδησεις.

VassilisS είπε...

Πανο πρωτα πρεπει να κρεμασουμε τους δικους μας που μακοροιδευουν και μετα να αμυνθουμε προς τα εξω. Σιγουρα οπως λειε και ο καρα υπαρχουν πολλα αν καποιος εχει κοτσια και αν εχει και υπστηριξη απο μεσα.
Επι τι ευκαιρια να θυμισω τι καναμε στον Γιανιτση οταν τολμησε το 2000 να αγκιξει το θεμα των ταμειων .... Εμιεις το καναμε αυτο οχι οι Γερμανοι τοτε...

michele είπε...

ΟΛΑΝΤ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ


Την σημασία της επίλυσης του ελληνικού ζητήματος και της απάντησης στα αιτήματα της Ισπανίας για την υπέρβαση της κρίσης στην Ευρωζώνη υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ...
σε δηλώσεις του μαζί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι στη Ρώμη.

«Ο Ιταλός πρωθυπουργός, η γαλλική κυβέρνηση και η γερμανική καγκελαρία βρισκόμαστε σε πολύ μεγάλη σύγκλιση απόψεων» υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.
ΣΤΙΣ 17:07 www.fimotro.blogspot.gr

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και κάτι τελευταίο, χωρίς να γίνομαι κακός. λΕΣ????
Ζευγάρι μισθωτών (μικρών ή μεσαίων) ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα τεκμήρια που τα ΤΡΕΜΟΥΝ όλοι οι άλλοι.
Γιατί? Γιατί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα των άλλων.
Με 2 σπίτια (το ένα πατρικό) ένα ή και δύο αυτοκίνητα (δεν έχει σημασία) μικρομεσαία, μια μηχανούλα και μια βάρκα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ???
Ακόμα και φέτος με τις περικοπές και την αύξηση των τεκμηρίων όλα αυτά δεν ξεπερνούσαν τις 15-18 χιλιάδες €.
Πάντα γελούσα με την τεκμήρια και δεν έδινα ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ??????????????????
ΝΑ ΣΥΓΧΙΣΤΩ ΤΩΡΑ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ?????????????????????????

michele είπε...

Vas και η πλακα ειναι οτι οι χειροτεροι πολεμιοι του Γιαννιτση ηταν απο το ιδιο το πασοκ.Το γνωστο και ως βαθυ.

michele είπε...

Γιατι δεν μπορουν να τα δικαιολογησουν Πανο,απλο.

VassilisS είπε...

Βεβαιως Μικε οι λαλιωτηδες κλπ. Σκεψου να ειχε εφαρμοστει το σχεδιο σπραου τοτε ... Ποσα λιγοτερα δις θα ψαχναμε τωρα. Αλλα τι να λεμε παντα μας φταινε οι αλλοι που προσπαθουν να μακατασπαραξουν γιατι ζηλευουν την ιστορια μας και την μαγκια μας ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά δεν μιλάω για λαμόγια Δημοσίου σε κατάλληλες θέσεις με καταθέσεις εκατομμυρίων.
Στην κρεμάλα, αλλά ούτε αυτό έγινε ακόμα.

karaefthimiou23 είπε...

Τι δουλειά έχει ο Νότος(τα PIGS δηλαδή)με τη Γαλλία?Ο Ολάντ βλέπει ότι έρχεται παγκόσμια καταιγίδα και προς το μέρος του.

Το θέμα είναι ότι τα εδώ,τα δικά μας,έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μαλακίας από πλευράς μέτρων και πρέπει να μπει ένα τέλος εδώ και τώρα.Είτε μέσω νέου κουρέματος,είτε μέσω των 50 δις για τις αερόφουσκες,είτε μέσω ευρωομολόγου,δεν με ενδιαφέρει πώς.Να κόψουν το λαιμό τους γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχουν όλοι αυτοί στο πίσω μέρος του μυαλού τους την κινεζοποίηση της Ελλάδος και κατ'επέκταση της Ευρώπης και τότε αντίο ζωή...

michele είπε...

Αστα vas.Eιπε τοτε και ο Σπραου την παπαρια οτι ζουμε πολυ χαχα και τον διωξανε με τις κλωτσιες.
Πολλα τα θεματα Πανο σε ολους τους τομεις.Και κυριως η "σοβιετικου" τυπου οικονομια και η διαφθορα στο μεσο πολιτη.Ειτε στο δημοσιο ,ειτε στον ιδιωτικο τομεα.

michele είπε...

Vas και μου αρεσει το τεννις και παιζω.Αλλα δυσκολα παω πια,λογω βαρεμαρας..

VassilisS είπε...

Ωπ εγω παιζω αρκετα συχνα , απο τα λιγα που εχουν μεινει και μπορω ακομη να κανω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα μέτρα μπορεί να ψηφιστούν τώρα, για την εφαρμογή τους τα επόμενα 2-4 χρόνια (αν πάρουμε παράταση) στην ΠΡΑΞΗ έχω αμφιβολίες και το έγραψα προχτές...
Εδώ θα είμαστε πάντως.

VassilisS είπε...

Ισως πρεπει νακανονισουμε καποιον αγωνα για να ξαναμπεις στο παιχνιδι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είμαστε 4 και μας παρακολουθούν άλλοι 4.
Φαντάζομαι τι θα ακούω τώρα (σιωπηλά) χαχα

michele είπε...

Χμμ ,μου φαινεται ευκαιρια ειναι VAS θα σου στειλω mail,το εχω?? χαχα δεν θυμαμαι

Καλα δεν εχεις αδικο Πανο.Κατι δικαστικοι και πανεπιστημιακοι θα κραξουνε βεβαια.Αλλα ας παραιτηθουν κι ας πανε στην ελευθερη αγορα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έπαιζα κι εγώ τέννις παλιά αλλά έχω καμιά 10ριά χρόνια να πιάσω ρακέτα.
Τα παιδιά μου πήγαιναν σε ένα όμιλο εδώ κοντά και κόλλησα.

Με συναρπάζει και το snooker βέβαια αλλά μόνο να βλέπω.

Που είσαι Hendry???

VassilisS είπε...

Το βλεπεις απο τομπροφιλ μου μικε.

Πανο ολοι μας ψαχνουμε απεγνωσμενα για μια νοτα αισιοδοξιας εχουν κουραστει ολοι. Δεν νομιζω οτι εινα μακρια η λυση

VassilisS είπε...

Hendry ή O Salivan? (τον λεω σωστα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά τον λες Βασίλη, επικές μονομαχίες βλέπαμε τότε από τους δύο αυτούς.
Δεν ξέρω αν κάποιος είναι ενεργός τώρα... που μυαλό, μας το έφαγε το ΧΑΑ και τα μέτρα χαχαχα

VassilisS είπε...

Και οι δυο ενεργοτατοι ειναι τι να κανουν μια χαρα παιχνιδια κανουν τους βλεπω καμια φορα κι εγω

PS είπε...

Σωπάστε βρε παιδιά,θα φορολογήσει τα λεφτά από την Ελβετία ο φίλος του Μιχάλη,θα πιάσει και τα 50 δις ετησίως από φοροδιαφυγή,και έτσι θα σωθούμε.ΑΜΕΣΑ.
Το πολύ έχρι αύριο το πρωί λέω εγώ.
Λέτε να πιέζει ο χρόνος(κυρ Φώτης) και να μην προλαβαίνουμε ΠΑΛΙ,(όπως με το πασοκ) να βρούμε τα λεφτά εκεί που υπάρχουν;
Άντε να σας πω άλλο ένα παραμύθι και να σας στείλω για ύπνο...
Σας έγραψα από το βράδυ των εκλογών ότι όσοι εξελέγησαν είναι αμετανόητοι και αδιόρθωτοι.Χαμένες μέσα στην αιώνια αφέλειά τους οι μάζες των ψηφοφόρων περιμένουν ακόμα να δουν καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής(νέα επιτήρηση σήμερα).Ή τους έκαναν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο μισθός του Δ.Υ.λες και σε όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπάρχει δημόσιο.
Τι παραμύθια είναι αυτά που σερβίρουν ότι τα έξοδα είναι περισσότερα,σπάταλο κράτος και λοιπές αηδίες;
Το κράτος δεν εισπράττει τα ανάλογα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εισόδημα ΕΣΟΔΑ επί δεκαετίες επειδή οι νόμοι που θεσπίζονται είναι ΣΚΟΠΙΜΩΣ διάτρητοι και επειδή το ΥΠΟΙΚ είναι η πιό σιχαμερή σφηκοφωλιά των πιό πουλημένων καθαρμάτων που έζησαν ποτέ σ'αυτό τον τόπο,που όχι μόνο άρπαζαν για την πάρτη τους ,αλλά τάιζαν με το αζημίωτο και χιλιάδες εταιρίες μαιμού με πακτωλό δις ως δήθεν επιστροφές φπα,διαβάστε τι έχει πει ο έγκλειστος Κασιμάτης,πρόκειται για εκατοντάδες δις δραχμές μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.
Αλλά όταν το μαγαζί πάει κατά διαόλου,στο μαγαζάτορα φταίει ο υπάλληλος,απλώς επειδή υπάρχει και παίρνει μισθό.
Να φύγουν ΤΩΡΑ.Γιατί ούτε μπορούν,ούτε ΘΕΛΟΥΝ.
Και για να τελειώνουν τα λαικίστικα κολπάκια με τους τροικανούς και τη Μέρκελ:
Έχετε πρόβλημα;Πιάστε άμεσα τα 40-50 δις από φοροδιαφυγή και σταματήστε τη διαφθορά τους είπαν πριν 2,5 χρόνια.
Και είδατε πολύ καλά τι έκαναν και τι συνεχίζουν να κάνουν,επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ οι πολιτικοί να μείνουν χωρίς "φίλους" και να περιοριστούν σε ένα μισθό.Βρήκαν τη λύση:Να πεθάνει ένα 90% για να "ξαλαφρώσουμε" γενικώς,από συντάξεις,μισθούς και άσκοπα έξοδα για γιατρούς και φάρμακα.
Ναι,έτσι μπορεί ΚΑΠΟΤΕ να πέσει το χρέος κάτω του 120% επί του ΑΕΠ.
Καληνύχτα σας.

VassilisS είπε...

Αντε καληνυχτα παιδες αυριο απογευμα παλι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα τράδερ και Βασίλη.

Γενικότερα υπάρχει "πρόβλημα"... η νέα τάξη θεωρεί ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί στα 2 δισ.
Πολλοί είσαστε σου λέει, να πεθάνετε για να ζήσουν "καλά" οι υπόλοιποι.
Με αρχή την Ελλάδα..

michele είπε...

Αν δεν μαζεψει κανα φραγκο ο φιλος μου που ειναι top στο χωρο του και οχι πολιτικος,ξεχαστε τα εσοδα.Ποιος θα τα φερει?? οι παλιοι με τους φιλους τους η αυτοι που ετοιμαζονται με τους Λαφαζανηδες???
Για καθε εναν που φοροδιαφευγει και δηλωνει 8000 το χρονο,υπαρχει και ενας που κανει τα στραβα ματια και τα "πιανει" η τον αφηνει να κτισει σπιτακι εκει που δεν πρεπει .
Υποδιευθυντης πολεοδομιας Μυκονου με 3 εκ στο λογαριασμο.Παλιοτερη ιστορια.
Α και ξεχασα.Ηταν του ΣΥΡΙΖΑ.( ο διευθυντης ηταν ΠΑΣΟΚ,αλλα ειχε λιγοτερα αυτος.2 εκ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ κούραση σήμερα... Τα υπόλοιπα αύριο

Έριξα μια ματιά...τώρα που θα βγει ο Αλεξ

Λες να είμαι χαμένος από χέρι???

Τα ΣΩΛΚ είναι στο πάνω μέρος των Μπόλιγκερ με RSI 67 (ότι βλέπω στον Κ.)

Και η ΣΙΔΕ στο κάτω μέρος με RSI 39 και έχει γκαπέ στο 0,67 περίπου...

ΛΕΣ?????

Θεωρητικά η δεύτερη έχει αβαντάζ... Για να δούμε.

Τα ΣΩΛΚ πάνω από τον 200άρη πάντως για καιρό

και η ΣΙΔΕ ούτε τον 5άρη δεν έπιασε ακόμα. Ο 10άρης στο 0,55.

Αν έχουν σημασία αυτά στο παζλ και στον τζογο του ΧΑΑ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον έριξε τον διευθυντή του χαχαχα

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορεί να λέω και βλακείες στο 12.16 χαχα

michele είπε...

Τον εριξε οντως χαχα.Δεν λες βλακειες.Απλα η μια εχει τη δυναμικη και τ αποτελεσματα και η αλλη υπερβολικη -προς τα κατω-αποτιμηση ,με περισσοτερα περιθωρια .Ωραιο παιχνιδι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για κάθε έναν που δηλώνει 8000 άσε τι γίνεται τώρα...ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ένας έφορος με ΟΥΜΠΑΛΑ που να του κολλήσει την δήλωση στην μούρη και να του πει πάρτην πίσω και φέρε άλλη σωστή. Αλλιώς την έβαψες.

4000 περίπου είναι μόνο τα τσιγάρα ο καφές και η τυρόπιτά σου τον χρόνο ρε παπάρα...

Έφυγα, καληνύχτα σας.

michele είπε...

Kαληνυχτα Πανο,καλο ξημερωμα

nomad είπε...

δοκιμή

michele είπε...

Επιασε η δοκιμη?

Iraklis είπε...

Καλημέρα, καλως σας βρήκα

ναι έπιασε :)