Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                 
                                 
                                                               ..και καφεδάκι 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

Από προχθες το μεσημέρι οι αγορές προσπαθούν να αποτιμήσουν τη βαρύτητα των αποφάσεων που έλαβε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ακόμη περισσότερο να εκτιμήσουν πόσο η αλλαγή πολιτικής της ΕΚΤ, η σημαντικότερη ίσως από το ξέσπασμα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, θα τιθασεύσει την οικονομική επιδημία που υπό μορφή ντόμινο χτυπά τη μία μετά την άλλη τις ευρωπαϊκές χώρες, αρχίζοντας από τις μικρές και φθάνοντας σταδιακά έως και το σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.

Δύο είναι, συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά της απόφασης: η παρέμβαση με αγορές, χωρίς όριο, μεσοπρόθεσμων κρατικών ομολόγων χωρών που βρίσκονται σε κατάσταση μνημονίου και η παραίτηση της κεντρικής τράπεζας από το καθεστώς του προτιμώμενου επενδυτή, το οποίο σημαίνει ότι τα ομόλογα που θα έχει στην κατοχή της δεν είναι προστατευμένα από πιθανό «κούρεμα», όπως συνέβη με το ελληνικό «haircut».

Αν και η αρνητική ψήφος της Γερμανίας στην απόφαση δεν είναι η καλύτερη επίδειξη πολιτικής συνοχής στην Ευρωζώνη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο νέος, περισσότερο παρεμβατικός ρόλος που επιλέγει η ΕΚΤ, όταν κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, θα μετριάσει αρκετές από τις πιέσεις που δέχονται οι τίτλοι κρατικού χρέους πολλών χωρών της Ευρωζώνης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον οι κινήσεις αυτές μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του ελληνικού προβλήματος. Η απάντηση δεν είναι ευθεία, όμως μπορεί να διατυπωθεί με τη μορφή ενός «ναι υπό προϋποθέσεις».

Η παραίτηση της ΕΚΤ από την ιδιότητα του προτιμώμενου επενδυτή ανοίγει το δρόμο για να διεκδικήσει η Ελλάδα ένα αναδρομικό «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, αξίας 50 δισ. ευρώ, που κατέχει η κεντρική τράπεζα, κατά ποσοστό κοντά στο 60%, ελαφραίνοντας το ελληνικό χρέος κατά 30 δισ. ευρώ. Το αίτημα αυτό, καθ' όλα νόμιμο και χωρίς να προκαλεί άμεσο νέο ευρωπαϊκό κόστος, θα μπορούσε να τεθεί δίπλα στο επίσης εύλογο αίτημα, που ακουμπά στις αποφάσεις της συνόδου κορυφής για τον μη υπολογισμό στο δημόσιο χρέος των 48,8 δισ. ευρώ που θα δοθούν για τη χρηματοδότηση της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

Αθροιστικά οι δύο αυτές παρεμβάσεις, αν γίνονταν αποδεκτές, θα μπορούσαν να μειώσουν το ελληνικό χρέος κατά 38 μονάδες ως ποσοστό του ΑΕΠ, στέλνοντας άμεσα στο καλάθι των αχρήστων οποιαδήποτε συζήτηση περί μη βιωσιμότητάς του. Πρόκειται για μεταβολή που, αν και δεν θα είχε επίδραση στο πρωτογενές έλλειμμα, θα άλλαζε τη διεθνή αξιολόγηση του ελληνικού χρέους.

Αυτή είναι η ώρα της μεγάλης διαπραγμάτευσης, εκεί πρέπει να εστιασθεί η στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης και με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως ο πρωθυπουργός να ανοίξει το δρόμο για να πετύχει αυτό που υποσχέθηκε πριν από λίγες ημέρες: ότι το πακέτο των μέτρων που θα υιοθετηθεί τώρα, θα είναι η τελευταία μεγάλη επίπονη παρέμβαση στην ελληνική οικονομία.

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ - nfran@naftemporiki.gr

189 σχόλια:

michele είπε...

Στις 27 Ιουλιου εδω:
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html#more

στο τελος του αρθρου ειχα αυτη την σημειωση:
Σημ. Michele:

Το αρθρο περιγραφει κατι που προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικο και αναμενω να επιτευχθει το ταχυτερο δυνατον.Πιστευω οτι ΗΔΗ γινονται διαπραγματευσεις για τη συμμετοχη του κρατικου τομεα σε μια επομενη αναδιαρθρωση.Θα ειναι πολυ καλο για την Ελλαδα και το χρεος της,για το χρηματιστηριο.Ενδεχομενως να υπαρξουν αναταραξεις αρχικα αλλα σε συνδυασμο με τυχον καλες κινησεις στο εσωτερικο της χωρας θα ερθουν πιθανα καλυτερες μερες..

michele είπε...

Το χτεσινο αρθρο που αναδημοσιευουμε απο την Ναυτεμπορικη αναφερει το ιδιο θεμα,εμπλουτισμενο με την τελευταια συνεντευξη Dtraghi..

michele είπε...

To τραγουδι της αναρτησης εχει ενδεχομενως και σημειολογικο χαρακτηρα

Lift me up, lift me up
Higher now up now
Lift me up, lift me up
Higher now up now

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι είσαι μέρος της παράγκας... Και μετα να το σβησεις μια και τέτοια ώρα είμαστε μόνοι μας.... Αλλιώς στατιστικώς δεν εξηγείται πως έχεις πέσει τόσο μέσα σχεδόν στο 99% των άρθρων και αναλύσεων..,


Κανείς παρέα με το ΠΘ, έτσι?

michele είπε...

Χαχα το δικο σου μηνυμα να σβησω,η τη δικη μου παραδοχη???

michele είπε...

Oυδεις αλανθαστος που σοφα λεει ο Δημος. Αλλα ειναι παντα ωραιο το ταξιδι των αγορων.Ισως επειδη ειναι πολυπλοκο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Θα σβησεις την καταγγελία και την ομολογία ενοχής...

Δεν ψάχνουμε το αλάνθαστο, ψάχνουμε να ¨μην είμαστε η εύκολη μαρίδα των αγορών και η εδω παρέα μας βοηθάει αρκετά, πόσο μάλλον όταν δίνει και πραγματικό χαρτζιλίκι....

michele είπε...

Κατι κανουμε.Αλλα το κυριοτερο ειναι οι σχεσεις της παρεας και φυσικα και τα οικονομικα κερδη.Αφου το αντικειμενο που αγαπαμε ειναι συνυφασμενο μ αυτα..Εσυ παντως τα διαμαντια τα..βρισκεις χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ τι κανουμε;;;;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κάτι βρίσκω αλλα ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να ισορροπήσει. Απο τη μια έχω κάποιους αριθμοδείκτες απο την άλλη το γραφείο και τις οποίες ελάχιστες κινήσεις κάνουν.

Και το κακό είναι ότι μέσα στη δουλεια δεν.μπορεις να βλέπεις συνέχεια συνεδρίαση για να καταλαβαίνεις καλύτερα το σφυγμό της. Αλλα ¨μην είμαστε αχάριστοι, κάτι κάνουμε, συντηρούμαστε σε δύσκολες εποχές.

Αλλα είναι ωραίο όταν σκέφτεσαι μια μετοχη και βλέπεις ότι 2-3 απο εδωπερα ασχολούνται με αυτη και τυχαίνει ν ανεβεί κ το διάγραμμα με οδηγίες ¨χρήσης¨.

Πχ την ΤΕΝΕΡΓ την είδα απο εσάς.

michele είπε...

Μπαρμπα ξενυχταω καθοτι αυριο θα κοιμηθω παραπανω χαχα.Εσυ,αυπνιες??ειδες το ματσακι?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα και στον Αλεξανδρατο...
το ματσακι το ειδαμε...
στη συνεχεια ψιλομπλεξαμε...οχι 8ρια ...αλλα ειπα να ριξω μια ματια

michele είπε...

Περα απο τις κλασσικες μετοχες,προσπαθουμε να μιλαμε και για τις μετοχικες αξιες που λεω εγω.Οταν ισορροπησει καπως το κλιμα θα μιλησουμε και για αλλες ισως και μικροτερες που τωρα ειναι στην ανυποληψια.Δες ας πουμε την κινηση νερων και λιμανιων οπου ασχολουνται λιγοι προς το παρον.Ειναι ενδεικτικη

μπαρμπαλιας είπε...

Σχέδιο αλλαγής κλίματος στην Ελλάδα και στο ΧΑ με την στήριξη της Goldman Sachs – Ενεργή η συμμετοχή τραπεζιτών και Α/Κ στοχεύοντας στις 750-790 μονάδες στο ΧΑ – Προβληματίζει ότι «η πλειοψηφία βλέπει» αυτό το σενάριο….

ο Πετραν ξανα λονγκέ..
αυτη τη φορα αντιγραφει τον Θοδωρο ...που εχει ολο το δικαιωμα να του την πει...οτι εμεις τα λεγαμε

michele είπε...

Μετα απο 45% στο δεικτη απ τα χαμηλα,το βλεπει λονγκε..χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Σημ. Michele: Τη φωτο μου την εστειλε η φιλη μου η Ρανια απο το Λονδινο.

Το αρθρο περιγραφει κατι που προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικο και αναμενω να επιτευχθει το ταχυτερο δυνατον.Πιστευω οτι ΗΔΗ γινονται διαπραγματευσεις για τη συμμετοχη του κρατικου τομεα σε μια επομενη αναδιαρθρωση.Θα ειναι πολυ καλο για την Ελλαδα και το χρεος της,για το χρηματιστηριο.Ενδεχομενως να υπαρξουν αναταραξεις αρχικα αλλα σε συνδυασμο με τυχον καλες κινησεις στο εσωτερικο της χωρας θα ερθουν πιθανα καλυτερες μερες..
Αναρτήθηκε από michele στις Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

καλα κανεις και τα βαστας προχειρα.......

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα μπαρμαλιά,

Κι εγώ γύρισα απο κάτι κρασιά, και θελω πριν πέσω να συνέλθει λίγο, οπότε νερό και Ίντερνετ...

Νερά δεν τα πιστεύω πολυ, Οκ ίσως η ΕΥΑΠΣ έχει κάποια τύχη να αποκρατικοποιηθεί (γαλλος ενδιαφερομενος) αλλα στην ΕΥΔΑΠ χρωστάει το κράτος ένα βουνό.

Λιμάνια εννοείται..πήρα μερικές ΟΛΠ όταν είχε έρθει εδω ο κινέζος της Cosco και σαν γνήσιος νορβηγος θεσμικός τις έχω παρατήσει στο μπαούλο.

Λέω να σας αφήσω, θα διαβάσω τα υπόλοιπα το πρωι. Καλα να περνάτε, καλο ξημέρωμα.

michele είπε...

Δεν ειναι και δυσκολο..

μπαρμπαλιας είπε...

ξεκινησε κινηση στα νερα-λιμανια...
αλλα ειναι να εμπιστευεσαι τον Στουρνο ;;;και αν το παιξει γκουντέ-μπαντέ;;;καλος-κακος;;;;;
λιγο τοχεις;;;

μπαρμπαλιας είπε...

καληνυχτα Αλ..τα λεμε
και εγω να χαιρετησω το Μικέ ...και αν δεν εχει υπνο ,να ψαξει για τα επομενα "κοιμησμενα"διαμαντια...

michele είπε...

Παω εφυγα..καληνυχτα .Και καλημερα στους πρωινους!!

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦιΛΟΥΣ

Για ξενύχτηδες μια χαρά τα λέτε μην πω ΚΑΙ καλύτερα από άλλες ώρες χαχαχα

ΜΙΧΑΛΗ ευχαριστώ για την χθεσινή αφιέρωση

ΜΠΑΡΜΠΑ σε παρασύρουνε τα παλιόπαιδα ??

giannhs kon είπε...

Autodromo Nazionale di Monza…

ή αλλιώς ο ναός της ταχύτητας! Το παλιό βασιλικό πάρκο της Monza (ενός χωριού 120.000 κατοίκων στα προάστια του Μιλάνο) έχει για καμάρι του την ιστορική αυτή πίστα η οποία κατασκευάστηκε το 1922 (πρόκειται για την τρίτη αρχαιότερη μόνιμη πίστα μετά την Ινδιανάπολη –HΠΑ- και το Brooklands –Αγγλία-) και φιλοξενεί από το Iταλικό Grand Prix από τη γένεση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 το 1950 (με μόνη εξαίρεση τον αγώνα του 1980 ο οποίος διεξήχθη στην Imola).

giannhs kon είπε...

Είναι η ταχύτερη πίστα του καλανταριού (οι μέσες ωριαίες ταχύτητες ξεπερνούν τα 230 χ.α.ώ.) και συνδυάζει τεράστιες ευθείες με βίαια –και εξαιρετικά φθοροποιά για τα συστήματα πέδησης- φρεναρίσματα και απαιτητικές στροφές (το δίδυμο των στροφών Lesmo και την Parabolica η οποία κυριολεκτικά ξεχωρίζει τα αγόρια από τους άντρες). Η χάραξή της δεν έχει αλλάξει πολύ με το πέρασμα των χρόνων και οι βασικότερες αλλαγές (προσθήκες αρκετών chicane) έγιναν για τη μείωση των ταχυτήτων.

giannhs kon είπε...

Τη δεκαετία του ʼ50 χρησιμοποιούταν και ένα υπερυψωμένο κεκλιμένο οβάλ κομμάτι το οποίο εν συνεχεία θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο και πλέον μόνο μερικά ερείπια μαρτυρούν ότι υπήρξε κάποτε. Στο παρελθόν έχει προσφέρει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες καθώς (χωρίς την αεροδυναμική τελειότητα των ημερών μας) αποτελούσε τη χαρά του slipstreaming με τις θέσεις να εναλλάσσονται μεταξύ των πιλότων πολυάριθμες φορές ανά γύρο

giannhs kon είπε...

Η Monza αποτελεί επίσης τόπο λατρείας για τους tifosi οι οποίοι κάθε χρόνο περιμένουν τη Ferrari να κάνει το θαύμα της γιουχάροντας ασταμάτητα τους αντιπάλους της (ο Alain Prost είχε δεχθεί… λιθοβολισμό εκεί το 1993 όταν η Williams του παρέδωσε το πνεύμα, για τα όσα είχε προκαλέσει στη Scuderia τη διετία –ʼ90-ʼ91- που αγωνίστηκε για λογαριασμό της). Μάλιστα οι παθιασμένοι Ιταλοί μπορεί να μην περιμένουν καν το γύρο του θριάμβου για να εισβάλουν στην πίστα κυματίζοντας παραδοσιακά το τεράστιο κόκκινο πανό-καρδιά με το αλογάκι στη μέση.

giannhs kon είπε...

KINHTHPAΣ
Δύναμη, δύναμη και περισσότερη δύναμη! Σχεδόν στο 79% του γύρου το γκάζι παραμένει πατημένο τέρμα, γεγονός που σημαίνει ότι οι κινητήρες βρίσκονται υπό απίστευτη πίεση.

EΛAΣTIKA
Aπαιτούνται σκληρές γόμες. Tο σημαντικό είναι η διάρκεια της θερμοκρασίας των ελαστικών -η θερμική καταπόνηση προέρχεται από την πίεση που ασκείται στην εσωτερική επιφάνειά τους. Ένα φθαρμένο ελαστικό θα επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία του μονοθεσίου.

SET-UP
Xαμηλές τιμές κάθετης δύναμης. Όλη αυτή η δύναμη-ώθηση θα πρέπει να εξισορροπηθεί κατά κάποιο τρόπο και το ποσοστό μείωσης της αεροδυναμικά παραγόμενης

giannhs kon είπε...

δύναμης είναι σημαντικό για να διατηρεί το μονοθέσιο τη σταθερότητά του στο φρενάρισμα. Περισσότερο από 13% του γύρου οι οδηγοί πατούν φρένο έτσι η ψύξη τους είναι πολύτιμη.

Σάββατο-Κατατακτήριες δοκιμές: 15:00
Κυριακή-Αγώνας: 15:00

Tηλεοπτική μετάδοση
Tο Grand Prix της Ιταλίας θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha την Kυριακή, στις 14:30

giannhs kon είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΖΑ

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ?????

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ χαχα ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ

ΥΓ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Είχαμε αυπνίες χθες απ ότι βλέπω,

Γιάννη όπως πάντα κατατοπιστικότατος
Πλήρης ενημέρωση μπράβο σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλό Σ/Κ
Καλημέρα στους ξενύχτηδες και τους πρωινούς Γιάννηδες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννης ο Μόντζας
και ο Γιάννης ο στρατηγός (δεν πήρες κανένα βαθμό στραβάδι?)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδα 30 σχόλια πριν καί λέω...μπήκε ο χαμουράς αξημέρωτα , αλλά ευτυχώς...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα και απο εμενα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Απο βαθμούς άλλο τίποτα.
Γεμάτοι και οι δύο οι όμοι
πέρα πέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αξέξανδρε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήθελα να γκρινιάξω λίγο μόνος αλλά δεν βρίσκω ησυχία πουθενά ρε γμτ!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη πως πάνε οι εξετάσεις?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και δεν άργησαν οι γκρίνιες......πριν διαβάσω κεντρικά θέματα και άλλα "αισιόδοξα" .
Μια ματιά στις πρώτες σελίδες και...
χωρίς να το έχω ψάξει βέβαια γιατί έχει και ψιλά γράμματα...

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΙΠΕ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ
Τίποτα άλλο μόνο ότι θα επαναλαμβάνω συνέχεια ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Και εκείνη η αύξηση που λέγαμε παιδιά στις 8.000 και μετά πιο πάνω???

Απορία ψάλτου βηξ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλε ντε να φευγουμε εμεις να το ευχαριστηθεις χεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

3500 αστυνομικοί για να πάει ο Σαμαράς στην ΔΕΘ.
Στην Αγγλία το βασιλικό ζεύγος συνοδεύουν μόνο 8 άτομα.
Όσο πιο τριτοκοσμική είναι μια χώρα τόσο περισσότερους αστυνομικούς χρειάζεται ο ηγέτης για να κάνει μια έξοδο...
Οπότε καλά λέει ο μικρός...
Κινεζοποίηση? ποια κινεζοποίηση, είμαστε ήδη Κινέζοι αλλά ή δεν το ξέρουμε ή δεν το παραδεχόμαστε και το παίζουμε πολύ χάι, έχουν αυτοί Μύκονο και τα ρέστα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι Αλέξανδρε προς Θεού, θέλω βοήθεια απ' ΟΛΟΥΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πάνο μέχρι στιγμής καλά τώρα από βδομάδα δεν ξέρω γιατί θα έχει απεργίες και κακό χαμό. Θα δούμε όπως πάει το πράγμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη θα έχει απεργίες σιγουρα???
Ξέρεις ότι με ενδιαφέρει γενικότερα λόγω του γιου μου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Θα εχει απο δευτερα μεχρι παρασκευη και βλεπουμε αλλα υπο την κριση του καθηγητη που εχει το μαθημα. ετσι μου ειπαν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Γιάννη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το κεντρικό θέμα τώρα...
πολύ αισιόδοξα μας τα λέει αν και το τονίζει....ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
Γέλασα λιγάκι πάντως...
Όχι 30 δισ. κούρεμα, περισσότερο χρειάζεται, τουλάχιστον το διπλάσιο για να ξεκινήσουμε από μια καλύτερη αφετηρία. Δεν ξέρω αν θα κατέβει το χρέος κατά 38 μονάδες σε σχέση με το ΑΕΠ, αλλά πολύ μου φαίνεται. Πόσο είναι το χρέος τώρα σε ποσοστό επί του ΑΕΠ??? Πόσο είναι το ΑΕΠ τώρα και πόσο θα είναι σε λίγο??? Ας απαντήσει κάποιος επιτέλους. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι και έτσι να είναι όπως τα λέει το άρθρο θα καταλήξουμε σε ποσοστό αρκετά πάνω από 120%.
Αν θέλουν να κάνουν κάτι (που δεν θέλουν) ας το κάνουν ΣΩΣΤΑ. Η γνώμη μου είναι ότι τους συμφέρει να αποτύχουμε ξανά για να μας πάρουν και τα σώβρακα.
Τα 48,8 δισ. για τις τράπεζες με αφήνουν αδιάφορο (θα επιβαρύνουν το χρέος ή όχι?)
Για τα ασφαλιστικά ταμεία που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ με τους ερασιτεχνισμούς του Μπένι που είναι μια αναφορά???
Α...εκεί δεν λέμε τίποτα, να πάνε να γ@μ΅θ@ν αυτά, αφού είπαμε ΚΙΝΕΖΟΙ θα γίνουμε (είμαστε ήδη δηλαδή) και θα παραμείνουμε ΟΤΙ και να γίνει στην Ελλάδα στο μέλλον. Και στο πετρέλαιο να κολυμπάμε θα είναι για άλλους όχι για μας. Βέβαια κάποια ηγετική τάξη θα εξακολουθήσει να αμείβεται με 20.000 € τον μήνα. Όλα κι όλα. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε ποιο τμημα ειναι γιος σου Πανο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάποιος ειδικότερος επί του θέματος???
Εγώ αρκετά γκρίνιαξα (για την ώρα)...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μηχανολογία Αλέξανδρε

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και του έχουν μείνει 2 μαθήματα ακόμη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα Αλέξανρε.

Τιποτα Πάνο.

Παιδιά την κάνω θα τα πούμε αργότερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη.
Αλέξανδρε συνεχίζεις εσύ.
Όχι μόνο με τα τεχνικά.
Καλά πόσες ΣΙΔΕ αγόρασες χθες βρε μπαγάσα για να με κερδίσεις???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα Γιαννη
Πανο ετοιμασε τον για την ...Σουηδικη αραβια που λεει και ενς φιλος
Καλο πτυχιο ευχομαι
Η Σιδενορ φαινοτανε,τωρα ισως δωσει και η...γιαγια κινηση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Αλέξανδρε, έχουμε καιρό βέβαια ακόμη, μόλις τελείωσε το πρώτο έτος.
Αυτό ισχύει για τον Γιάννη τώρα.

Την έκανα κι εγώ αλλά θα περιμένω...

Βλέπω έχει ΜακΓκάιβερ στην tv.
Να τον κάνουμε πρυθυπουργό μήπως βρει καμιά λύση...πιο ικανό τον κόβω από τους δικούς μας ρεμπεσκέδες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγο ξενέρωτος ο μόμπι ντικ για τα δικά μου γούστα.
Ιέραξ βάλε κάτι πιο ζωντανό βρε παιδί μου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κανένας???
Ένα τραγουδάκι και ξανάφυγα...

http://www.youtube.com/watch?v=R3OsVWbEBq8

12 stones let go

michele είπε...

Oλο και καποιος υπαρχει,ωραιο το τραγουδακι!

michele είπε...

..Στο στοιχειο μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

άλλο ένα...
με ένα Η γίνεται Η-λίτθιουμ... ότι πρέπει για τον ενοχλητικό που μπαίνει εδώ...


Όσο για μας τους υπόλοιπους θα την βρούμε την άκρη...

http://www.youtube.com/watch?v=PJGpsL_XYQI

And in the end I guess I had to fall
Always find my place among the ashes

Γεράκι είπε...

Πολυ καλησπέρα σας...Το βραδάκι θα έχω προπονηση στην κατανάλωση μπύρων..ελπιζω να φορμαριστώ την κατάλληλη στιγμη αν κ εχω αποφασισει πλεον να κοψω τις κρεπάλες..

ρε Πάνο ασε τα μελάτα κ παρε να ακούσεις..σου ανεβάζω τραγουδια με τον ίδιο παλμο οπως τα γραφόμενα σου...

http://www.youtube.com/watch?v=8N_QEOGs37w

Για λίγους παιδια...μην το επιχειρήσετε/ακουσετε μόνοι σας στο σπίτι σας...χεχεχε...

Γεράκι είπε...

εαν δεν εχεις πάθει συγκοπη..πάρε κ αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=cLk7WvzmHTw

Σχόλιο χρήστη...
at 6:10 made my dick hard..

Και 2 τιτλοι των παραπάνω τραγουδιων..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κ με το δικο τους ξεχωριστό νόημα..

Γεράκι είπε...

προσωπικα θα έλεγα οτι η διεργεση ξεκινάει απο το 5:45..κ μετά το....

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια…
…απόγευμα Σαββάτου, το φθινόπωρο σιγά - σιγά μπαίνει στη ζωή μας…
…σας φαντάζομαι όλους αποκαμωμένους! …ξάπλα στην πολυθρόνα, το βλέμμα στο κενό, στο ένα χέρι το τσιγάρο στο άλλο το ουισκάκι…
(…εξαιρείται ο hawk! … φτιαγμένος από τους And So I Watch You From Afar, βρίσκεται στο Cavern Club στο Exeter…)
…η σκέψη στη βδομάδα που πέρασε … τι στράβωσε, τι δεν πήγε καλά, τι έφταιξε…
…ΟΛΟΥΣ εκτός από ΕΝΑΝ (έστω και …διπλό!!!)

ο dwk είπε...

…πρόχειρες δικαιολογίες (του στυλ: ήμουν ήδη στα ψηλά, ξεκίνησα αργά…) δεν είναι ικανές να διώξουν τις μαύρες σκέψεις…
…αναλύσεις πολιτικές (όπως: φταίει ο Μπένυ που ζητάει συνάντηση, ο Τσίπρας που μίλησε για Αργεντινή, ο Σαμαράς και τα μέτρα του) απορρίπτονται ως μη έχουσες σχέση εν προκειμένω…
…έλλειψη πληροφόρησης αδύνατον να ευσταθεί, καθώς το pc τρεμοπαίζει, ξεχασμένο στο γραφείο στο βάθος, στη συχνότητα της ελεύθερης γνώμης…

ο dwk είπε...

…οι μπύρες… διπλός ο θριαμβευτής …διπλός και ο πόνος! Ποιος δεν θα ήθελε να είναι ΑΥΤΟΣ, που γεμάτος καμάρι, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, όρθιος, περήφανα θα φώναζε στον σερβιτόρο: -έλα φίλε! Φέρε 21 μύθους και 1 ουίσκι! Κερνάει ο νικητής!!!
…βαθειά ρουφηξιά στο τσιγάρο και καπάκι το ποτήρι στο στόμα…
(συνεχίζεται)

Γεράκι είπε...

...

...

...

ποσο τα γουσταρω αυτα..

...ζωγραφίζεις..

εγω συνήθως τα βάζω στο τέλος...

χεχεχε

μπαρμπαλιας είπε...

...εχω γραψει...
το να χειριζεσαι την υπεροχη "ελληνικη"...ειναι θειον χαρισμα.
γεια σου dwk

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/jppgjdcR-IY

δημοσθενης είπε...

dwk καλησπερα...μολις πηρα μυνημα απο τον νικητη Γιαννη Γιαννη οτι σου παραχωρει τα δικαιωματα και υποχρεωσεις που προκυπτουν απο τη νικη του, γιατι συγκινηθηκε απο το σχολιο σου 4:29 μ.μ.

Οποτε θα σε δουμε γεμάτο καμάρι, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη σου, όρθιο, περήφανα να φώναζεις στον σερβιτόρο: -έλα φίλε! Φέρε 21 μύθους και 1 ουίσκι! Κερνάει ο νικητής!!! ...βεβαια, αυτα για ξεκινημα..γιατι μετα , κατι ο καυσωνας, κατι τα αλμυρα φιστικια, χρειαζεται repetition...χαχα

ο dwk είπε...

…κάποιος μαρτυριάρης με είδε στο πατάρι (…ξέρεις Δήμο… εκεί που έχω κάτι ξεχασμένες …ληγμένες…)
-τον καταγγέλλω!!!
…και σαν να μην έφτανε αυτό, είμαι σίγουρος – βέβαιος μπορώ να πω!, ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ που πήρε την σκάλα !!!
…επομένως ευχαρίστως ΘΑ* δεχόμουν την συγκινητική προσφορά του double J, αλλά δεν ξέρω αν θα έχω κατέβει μέχρι τότε…
*(το ΘΑ με την έννοια που το καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας…)
…και είναι και ψηλά ρε γαμώτο…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

test 1 2 test 1 1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν εχω σημα test 1 2 με ακουτε?

ο dwk είπε...

-Γιάννη Γιάννη εσύ είσαι ;;;;;
-…είμαι στο πατάρι! …δεν σε βλέπω και δεν σε ακούω καλά…
…έχει εκεί κοντά καμιά σκάλα ;;;

michele είπε...

Kανε test 21 +1 xaxa

ο dwk είπε...

…καλάάάάά !!!
…ακούω …φωνές !!!
Γιάννη Γιάννη εσύ είπες ότι έφερες …φρέσκιες ;;;;;;

ο dwk είπε...

…πέτα δυο τρεις επάνω φίλε μου !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν ξερω αν με ακουτε εγω ομως θα τα πω.Καλησπεριζω ολα τα παιδια της πιο δυνατης παρεας στο διαδικτυο που πανω απ'ολα διδασκουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΗΘΟΣ.Να προσθεσω σε ολα αυτα το XIOΥΜΟΡ και τις επιτυχημενες προβλεψεις.ΟΛΟΙ νικητες λοιπον γιατι με την καθημερινη μας επικοινωνια και χαρη στον πρωτεργατη MICHELE καταφεραμε να γνωριστουμε,να ανταλαξουμε αποψεις και να μορφωθουμε με λιγα λογια να γινουμε λιγο καλυτεροι απο πριν.Μακαρι να γνωριστουμε και απο κοντα καποια στιγμη.Και μη νομιζεται οτι σας τα λεω ολα αυτα για να σας κολακεψω γιατι ξερω οτι ειστε και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ και με ΗΘΟΣ αλλα και με ΧΙΟΥΜΟΡ ωστε να καταλαβετε οτι βγηκαμε ολοι νικητες αλλα κ οτι λεφτα δεν υπαρχουν(δεν πηρα ινλοτ) αρα μπυρες γιοκ .Ευχαριστω τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ και με ΗΘΟΣ αλλα και με ΧΙΟΥΜΟΡ συμφορμιτες μου χαχαχαχαχαχ!!!!.Δεν ξερω αν με ακουτε αλλα εγω τα ειπα χαχαχαχαχαχαχααχ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

dwk εσυ εισαι?Δεν σε ακουω καλα δεν εχω 3G

μπαρμπαλιας είπε...

διπλοΓιαννη ...μη φυγομαχεις
κερδισες,απολαυσετο αχαχαχα

ο dwk είπε...

…τι ;;;; πως ;;;;
…φτου γαμώτο ! πάλι δεν ακούω…
-τι είπες Γιάννη ;;; επανέλαβε σε παρακαλώ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε michele dwk Δημοσθενη Πανο Γερακι Αλεξανδρο και λοιπους συνονοματους.Περα απο την πλακα πρεπει να συναντηθουμε καποια στιγμη και αντε κερναω ΤΟ ουισκι του Michele.Ευχαριστω για αυτα που μα μαθενετε καθε μερα!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Και μπαρμπαλια που ξεχασα συγνωμη.Αλλαζω το ονομα σε ΓΙΑΝΝΗΣ Ο κ...φαρδος

ο dwk είπε...

…αααα σίγουρα αυτή είναι η φωνή του Ηλία !!!
…βρε συ Ηλία, τι λέει αυτός ;;;;
…το μόνο που άκουσα είναι «κερνάω» - κάνω λάθος ;;;;

michele είπε...

Xαχα ωραιος Γιαννη!.Εγω ενα ουισκακι θα το πιω,τωρα οι αλλοι θελουν καφασια παιδι μου,ειναι πολλοι και πινουν και πολλες χεχε

ο dwk είπε...

…αυτή η φωνή με την Ιταλική προφορά είναι ΣΙΓΟΥΡΑ του Michele!!!
…καλά τι σχέση έχει και που τον θυμήθηκες τέτοια ώρα τον Καφάση ;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μichele 6.41 χαχαχα ελα ντε.Παιδες σας αφηνω απλα περασα να πω μια μπυροσπερα συγνωμη καλησπερα ηθελα να πω σε ολους και τα μισα απο οσα ειπα τα εννοω.Τα αλλα μισα απο κοντα.Καλη συνεχεια σε ολους

ο dwk είπε...

…βρε τι είναι τούτοι !!!
…πιάσανε ψιλοκουβέντα από κάτω …
-Πάνοοοοοοοο !!! (μόνο αυτός θα με σώσει !!!)
…την …κάνει κι ο Γιάννης ! …εδώ θα μείνω!!!
Γεια σου Γιάννη Γιάννη !

michele είπε...

Dwk που τον θυμηθηκες?? .."Γελα κυρια μου" χαχα

ο dwk είπε...

…michele από ένα ραδιόφωνο –παίζει κάπου εδώ κοντά – άκουσα ότι ο Σαμαράς είπε, ότι αυτές θα είναι οι …τελευταίες περικοπές!!!
…μάλλον μεθυσμένος είμαι εεεε;;;
…χαχαχα! σίγουρα μεθυσμένος είμαι !!!

ο dwk είπε...

…τι σου κάνουν οι ληγμένες !
…ότι θέλεις ακούς!
Χαχαχα! …άκου τελευταίες !!! χαχαχα!

michele είπε...

Το ειπε,το ειπε το ακουσα κι εγω!αλλα δεν πινω ποτε πριν τις 7 τ απογευμα,ποσες εχεις πιει για λεγε,αποκαλυψου!!!

ο dwk είπε...

…για να μην τον αδικώ, όμως, μπορεί να έχει δίκιο !!!
…μπορεί να μας τα πάρουν ΟΛΑ τώρα !!!
…οπότε ΠΡΑΓΜΑΤΙ θ α είναι οι τελευταίες !!!
(…λόγια μεθυσμένου …μην δίνεις σημασία!)

michele είπε...

Γιατι αν δεν ειναι οι τελευταιες,οι τελευταιες τι θα βρουν να παρουν??

ο dwk είπε...

…δεν μου επιτρέπει το, γνωστό άλλωστε, ήθος μου να απαντήσω!!!!
…και θα μου ήταν ΠΟΛΥ εύκολο !!!

δημοσθενης είπε...

βρε παιδια , ειπε και οτι προσωρινα τα παιρνει αυτα και ...καποια στιγμη θα τα γυρισει πισω..αληθεια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ναι θα τα γυρισει πισω αλλα οχι σε αυτους απο τους οποιους τα παιρνει

ο dwk είπε...

…θα γυρίσει πίσω αυτά που εννοώ στο 7:20 !!!!!!!!!!

δημοσθενης είπε...

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ
Σαμαράς: Θα διορθωθούν οι περικοπές μόλις η οικονομία ανακάμψει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι απο κακο απλα μπορει να ξεχαστει και να τα δωσει στον παραδιπλα

ο dwk είπε...

…α χα χαααααα !!!
…άλλος πίνει και άλλος μεθάει !!!!

michele είπε...

Αντε να μην "γκρινιαζει" μονο ο Πανος και του βγει το ονομα.Αλλα το πιο ωραιο ειναι οταν λεει."Και δεν συγχιστηκα ακομα"

δημοσθενης είπε...

Γιαννη Γιαννη στειλε μου μειλ στο com300@hotmail.com με τη διευθυνση σου να σου στειλω τα φιστικια γιατι θα χαλασουν φιλε μου... και συγχαρητηρια και για την ειλικρινεια σου..μεινε ετσι

δημοσθενης είπε...

..και μην αργεις γιατι κατι ακουγεται και για "τελος στα φιστικια Αιγινης" αμα ειναι φρεσκα

michele είπε...

O double Γιαννης ειναι ενα εξαιρετο νεο παιδι Δημο,με χαρακτηριστικα που ξερω οτι και συ θα εκτιμουσες.

michele είπε...

Η δηλωση της ημερας:
Martin Schulz (πρόεδρος ΕΚ): Βήματα προόδου για την Ελλάδα θα περιγράφει η έκθεση της τρόικας – Δεν θα προκαλέσει ωστόσο ευφορία – Η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την επόμενη δόση – Η χώρα θα παραμείνει στην ευρωζώνη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευκολο χρημα στο χαα χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εαν η εκθεση βγει στη δημοσιοτητα πριν τις εκλογες του Ομπαμια ολα οκ αν δειτε να πηγαινει για μετα ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑ

michele είπε...

Ποιος θα βγει εκει στο Αμερικα Αλεξανδρε???

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από μένα.
Ααααα τι φωνή είναι αυτή;
Ο μικρός εγκλωβισμένος στο πατάρι με παραισθήσεις;
Είναι και κλειστοφοβικό το καλό μου, και δεν πήγε κανείς σας να το βοηθήσει. Ντροπή σας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΟΜΠΑΜΑΚΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ .ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΔΕΞΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΕΩς ΤΟ 10 ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 11 για τα αμερικανικα 5 ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ακου λεει θα πιουνε μπυρες το χαρτζιλικι του μικρου, μνημειωδες

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Βασιλική !
…μ’ αυτά που βλέπω και, κυρίως, ακούω …εδώ πάνω θα μείνω !!!

michele είπε...

Mια φορα δεν βγηκε για δευτερη θητεια ο ιδιος προεδρος στο Αμερικα ,επι Καρτερ.Αυτα για οσους παιζουν στοιχημα η χρηματιστηριο.

ο dwk είπε...

…μέχρι και …εγώ το χάρηκα Αλέξανδρε !!!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλεξ εγώ το προστάτευσα το μικρό μας. χαχαχα
Dwk έρχομαι να σε κατεβάσω, εκτός αν με πείσεις ότι πρέπει να ανέβω και να μείνω και εγώ εκεί!!

ο dwk είπε...

....................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....................

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πιπερι

ο dwk είπε...

(…τι έγινε παιδιά ;;; …γιατί τέτοια σιωπή ;;;)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα καλησπέρα σε όλους και στην Βάλια.... ο γκρινιάρης επέστρεψε, μόλις τα διάβασε και ένα έχει να πει ότι είσαστε άπαιχτοι χαχαχα
Θα ήθελα δυο σελίδες για να απαντήσω σε όλα οπότε δεν γίνεται τώρα.
Στα γρήγορα ...dwk ΠΗΔΑ έχω στείλει τον ΦΑΣΟ να σε πιάσει ( ο μόνος φαντάζομαι που μπορείνα το κάνει!!!)
Θαυμάσια η θάλασσα από Σαρωνικό μεριά, όσο για τις επιλογές μου Αντώνη ήταν για την ώρα εκείνη που είχε μια μουντάδα, μετά τις 4 η ώρα όμως ο ουρανός καθάρισε και ήταν απόλαυση...
Ήπια μια μπύρα στην υγειά των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ μέτρων (χωρίς πολλά γέλια αυτό) αλλά τα πιο πολλά θα τα κάνω όταν στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα κοντράρονται στις δημοσκοπήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (εδώ σηκώνει ΠΟΛΥ γέλιο χαχαχαχαχα, ήδη ο Μπένι στο 8% και δεν θα αργήσει και ο άλλος όπως πάει)
Εκτός κι αν προλάβει να μας τα επιστρέψει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (γέλιο κατά βούληση)

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Αγόρια, Βάλια μου, να είστε καλά. Σας χαίρομαι. Όλους. Dwk νεαρέ μου, για πες…..
Ντοκ http://geloiografies.blogspot.gr/

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλια συγγνώμη αν θέλεις να μείνεις στο πατάρι παρέα με τον Δώρο, να μην γίνω εμπόδιο...
ΦΑΣΟ γύρνα πίσω!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη, δύο οι κυρίες...

ο dwk είπε...

Χαχαχα! Καλησπέρα Νίκη !
…που το βρήκες !!!
…δυστυχώς δηλώνω …τελείως ατάλαντος ΓΕΝΙΚΑ !!!
…άλλωστε το είδες !
Και με τον ΟΠΑΠ …τελευταίος !!!
Χαχαχα!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Πάνο. Μου έταξε ότι θα παίξουμε μονόπολυ γι΄αυτό είπα να μείνουμε εκεί που δεν θα μας ενοχλήσει κανένας.

Καλησπέρα Νίκη μου. Φοβερό χαχαχα.
Μανούλα δεν μ΄αφήνουν να παίξω με το μικρό μονόπολυ, κάνε κάτι σε παρακαλώ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα τα επιστρέψει μόλις έχουμε ανάκαμψη!!!
Τα Δεσμεύομαι και εγγυώμαι προεκλογικά τα θυμάστε???
Δεν βάζω (χα) γιατί θα έφταναν ως την Αθήνα!!!

ο dwk είπε...

…βέβαια στο …πατάρι …έχω κάποια ταλέντα !!!!!
(…π.χ. να πίνω μπύρες! –τι νομίσατε;;;)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καλός Νίκη ο Ντοκ!!!

michele είπε...

Πολυ ενδιαφερουσα η αποψη ,οτι θα πεσει πολυ γελιο οταν θα κοντραρονται οι αριστεροφασιστες με τους δεξιοφασιστες για το ποιος θα ειναι πρωτος.Θα ανεβει κι αλλο επιπεδο ο Ελληνας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό ακριβώς νομίσαμε Δώρο χαχα

ο dwk είπε...

… και να παίζω μονόπολυ…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε όχι ότι το εύχομαι αλλά αν συνεχιστεί αυτό το αίσχος δεν είναι απίθανο...

Νίκη είπε...

Κοριτσάκι μου δεν μου περνάει. Τι να κάνει η μάνα με τους 21+ γιούς (που να τολμήσω) και με την μια την κόρη. Αυτοί αποφασίζουν Χιονάτη μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήδη η ΧΑ κάνει πρόβες ως Αστυνομία, το ακούσατε αυτό???

Γεράκι είπε...

Εμείς πάντως σε λίγο ξεκινάμε...λιτρα χύμα κρασί κ αρκετες μπυρούλες για να δέσει το θέμα..ωραια δροσία κ αρκετό κοψίδι...
Αντε αναμένω την επόμενη συναντηση μας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΕΙΣ
Δεν το εγκρίνω (από τους πατριώτες μου είναι), αλλά είναι μια ένδειξη του τι έχουμε να δούμε ακόμη...

ο dwk είπε...

…Πάνο απασχόλησε το Michele και τους άλλους!!!
…έχω κουβέντα με τα κορίτσια μας…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλα να περάσετε Αντώνη και θα τα πούμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ είμαι Νίκη, μην ανησυχείς καθόλου αυτό ξέρω να το κάνω!!!
Θα γκρινιάξω λίγο και αυτό είναι χαχα

Γεράκι είπε...

Κανονισε το Πάνο...γιατι έλειπες κ πρεπει να ξαναγνωριστουμε κ με τους νέους φίλους..

michele είπε...

Εγω ειδα οτι αυτοι που πρωτοστατουσαν στο "μπατσοι γουρουνια,δολοφονοι" τωρα διαδηλωνουν μαζι τους για τις περικοπες που υφιστανται.Για μενα ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.Οπως και το οτι τα φασιστακια της χρυσης αυγης υποκαθιστουν την εννομη ταξη.Προς το παρον παρατηρω λοιπον.Με ιδιαιτερο ενδιαφερον.
Δεν θελω να χαλασω και το χαλαρωτικο κλιμα που επικρατει και στο οποιο συμμετειχα προηγουμενως,ζητω συγνωμη και...επανερχομαι στην ταξη!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που μπήκα στους ρυθμούς μου Αντώνη μέσα σε όλα!

michele είπε...

.. και συμπασχω με την τιμη που κανει στα κοψιδια το Γερακι

Γεράκι είπε...

σαν σαρκοφάγο πτηνο...μονο κοψιδια..κ θα ελεγα οτι οι καραβίδες χάρη για σας τρωω...χεχεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα Μικέλε δεν πιστεύω να το χαλάς περισσότερο από...μένα χαχαχα

Γεράκι είπε...

πλακα κανω..αφου ρεει λιμανιάτικο αίμα μέσα στις φτερούγες μου...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ αρνούμαι να χαλάσω τη διάθεση μου και να σχολιάσω την επικαιρότητα. Βλάπτει την υγεία μου.
Ότι έχουν αποφασίσει να γίνει θα γίνει. Εγώ απλά πρέπει να δημιουργώ αντισώματα για να μην αρρωστήσω.
Καλησπέρα Γεράκι καλά να περάσεις με την παρέα σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτσε Νίκη τώρα να δεις, ΜΙΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ!!!

Που ήταν η Αστυνομία να μαζέψει τους παράνομους μικροπωλητές πρώτη αυτή???

Που ήταν η Αστυνομία όταν ορδές Πακιστανών ξεχύθηκαν στο Σύνταγμα φωνάζοντας Μουσλίμ και Αλλάχ???
Αν ήμουνα εγώ και άλλοι Έλληνες διαδηλωτές δα είχαν στήσει τους γνωστούς φράχτες και θα μας είχαν ξεσκίσει στα χημικά.

Επαναλαμβάνω ότι δεν τα εγκρίνω όλα αυτάαυτά αλλά την μαύρη αλήθεια μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω

Νίκη είπε...

dwk μάλλον ψαρεύεις κομπλιμέντα. Πάνο, κι εμένα μ’ αρέσει. Μικέλε κλάμα και τάρταρα. Γεράκι καλά να περάσετε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασιλική το έγραψα πριν σε διαβάσω. Τελείωσα (για την ώρα)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε μιση ωρα αναρτηση μετοχη της εβδομαδας,γιατι αυριο δεν την γλυτωνω Michele,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΜΕΝΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αφού δεν σε ακούνε μανούλα εσένα τι να περιμένω εγώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάποια λάθη στο 8.30 αλλά πιστεύω ότι το νόημα βγαίνει...

michele είπε...

Επεσε ο αερας Αλεξανδρε χαχαχαχα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ ανάρτηση ο Αλεξ. καήκαμε...
Αν είναι σαν τη ΣΙΔΕ ΟΚ Αλεξ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Επεσε @#$$#

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανέρχομαι στην τάξη κι εγώ...

Γεράκι είπε...

Ας ξεκινήσει το πάρτυ...

http://www.youtube.com/watch?v=Nrbc_0Pf10Q

Τα λέμε παίδες μου...!!Θενκς..θα περάσω ωραία γιατι θα τα πιω...θα αναπτυξω τα αντισώματα που λεει η Miss V...

Kαλη συνέχεια σε ότι κάνετε!!!!

ο dwk είπε...

…για να λέει για τσιμέντα ή ηρακλή θα βάλει ή τιτάνα !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έπεσε σύρμα???

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλέξανδρε, μιας και την ανέφερε ο Πάνος τη σιδε, εσύ πήρες;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τον τιτάνα θα βάλει μικρό μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αντώνη με τα ωραία σου, καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικρό μου, μικρό μου, εμείς δηλαδή τι είμαστε!!!

michele είπε...

Επεσε ο αερας Πανο εννοει χαχα

ο dwk είπε...

...οι φίλοι του, απλά !!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πουρό μου πουρό μου. Σου κάνει Πάνο;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Τσακαλια ολοι σας ειναι γιγαντας ειναι Τιτανας θα κατσει να βλεπει???
Πανο το βιβλιο λεει οτι μετοχες που βρισκονται σε ανοδικη μεσοπροθεσμη ταση ,πανω απο τον 200αρη,και σε περιβαλλον ανοδικων προσδοκιων πραγματοποιουν πολυμηνη συσσωρευση,θα κανουν ΜΠΑΑΑΑΜ Μichele inverted death cross

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξέρεις και για τα μικρά και για τα πουρά μου έχω τα ίδια τρυφερά συναισθήματα, και τ΄αγαπάω το ίδιο.

ο dwk είπε...

Αααααχ! Τάθελες Π. !!!
Καλά να περάσεις hawk !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ειχα και εχω Σιδενορ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά Βάλια χαχα

Αλέξανδρε μόλις περιέγραψες τα ΣΩΛΚ!!!!!!!!!! χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή κάνω λάθος???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περιμένω απάντηση...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο πεινασμενος... κτλ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόνο αυτό έχεις να πεις???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ναι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά, διάλεξε όπλο τότε!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέχασα, έχουμε διαλέξει ήδη χαχαχα

ο dwk είπε...

…δεν είναι για μένα Αλέξανδρε !
…δυστυχώς !
…με φαντάζεσαι από τον ΤΙΤΑΝΑ ΜΑΙΚ (!) …να πέσω στον σκέτο τιτάνα ;;;;;
…ξέρω και την απάντησή σου: Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο 0,90 περίπου ο 200άρης της ΣΙΔΕ...θα προκάμει??? (ΨΠ)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δώρο εμείς μια χαρά είμαστε με τις μετοχές σε σέντς...που να μπλέκουμε τώρα με ΤΙΤΑΝΕΣ!!!

ο dwk είπε...

…τελευταία άρχισες να χαλάς!
…σε βλέπω και με 1 μπροστά !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παρά λίγο χαχα αλλά από Δευτέρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...



Στο 0,90 περίπου ο 200άρης της ΣΙΔΕ...θα προκάμει??? (ΨΠ)

Ακούει κανείς???

michele είπε...

Περιμενουμε τον Αλεξανδρο Πανο..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ενα λεπτο πριν την αναρτηση για να μην λετε οτι χανονται σχολια.DWK Τιτανας εισαι απο μονος σου.Πανο διαλεγω σφεντονα χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα, τίποτα...
Στο ενδιάμεσο επειδή αργεί λίγο ο Αλεξ, μια ερώτηση επειδη ΜΠΕΡΔΕΦΤΗΚΑ
Πρώτα θα γίνουμε Κινέζοι και μετά αραπάδες ή το αντίθετο?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο παμε πανω