Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΦΑ

ΑΛΦΑ :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ και..
ALPHA : ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΠΕ..

Εξαιρετικη η χτεσινη κινηση ,μας εδωσε διασπαση της πλαγιοκαθοδικης γραμμης τασης R για δευτερη φορα εντος 2 εβδομαδων και αφου πρωτα η μετοχη κρατησε πανω στην στηριξη του εκθετικου κμο 200 ημ.Να σημειωθει οτι προκειται για τη μοναδικη τραπεζικη μετοχη που βρισκεται ΠΑΝΩ απο τον εκθετικο 200 αρη της.Σαφες δειγμα της προτιμησης των επενδυτων σε σχεση με τον υπολοιπο κλαδο,τουλαχιστον μεχρι τωρα.
Η μετοχη θα κινηθει μεχρι την αντισταση της ζωνης των 1,60-1,62 ευρω στην οριζοντια γραμμη E  του διαγραμματος.Επομενη αντισταση το 1,96 οπου αναλογως και του κλιματος μπορει να φτασει ο τιτλος.Σημαντικες στηριξεις ο εκθετικος 200 αρης,η R και η πλαγιοανοδικη γραμμη D απο τα χαμηλα της 5ης Ιουνιου.Παντα λογιζεται ως στηριξη ,πιθανη διορθωση μεχρι και τον κμο 30 ημ πανω απο τον οποιον κινειται η ΑΛΦΑ για 27 συνεδριασεις.
Ο RSI 14 ημ στα 61,78 δινει περαιτερω περιθωρια για συνεχιση της κινησης..
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Οι σκληρές προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης των τελευταίων 2,5 ετών έχουν αρχίσει πλέον να αποδίδουν καρπούς, αναφέρει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.

Η πολύ ικανοποιητική εκτέλεση του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης (Γ.Κ.) στο 7μηνο Ιαν.-Ιούλ. 2012 είναι αψευδής μάρτυς ότι η δημοσιονομική προσαρμογή έχει πλέον αποκτήσει μία εξαιρετικά ευνοϊκή δυναμική, που θα επιταχυνθεί όταν αρχίσει και η ανάκαμψη της οικονομίας. 

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπ. Οικονομικών εκτιμάται ότι το πρωτογενές έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης περιορίστηκε σημαντικά στα € 480 εκατ. στο 7μηνο. Ιαν.-Ιούλ.’12, από € 4,7 δισ. στο 7μηνο του 2011. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει εκ νέου τις εκτιμήσεις μας για εμφάνιση θετικού πρωτογενούς πλεονάσματος της Γ.Κ., ύψους άνω του 0,5% του ΑΕΠ, από το 2012 έναντι πρωτογενούς ελλείμματος ύψους € 2,05 δισ. (-1,0% του ΑΕΠ) που προβλέπει ο επικαιροποιημένος προϋπολογισμός 2012 (Π2012). 

Αυτή η ικανοποιητική επίδοση στο 7μηνο του 2012 επιτεύχθηκε κυρίως λόγω της δραστικής μείωσης των πρωτογενών δαπανών της Γ.Κ. κατά -8% στο 7μηνο ’12, έναντι μείωσής τους κατά -5,1% που προβλέπει ο Π2012. Σημειώνεται ότι η επίδοση αυτή δεν σχετίζεται με αιτιάσεις ότι το δημόσιο δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του.

Η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος στο ισοζύγιο της Γ.Κ. από το 2012 και η αύξηση αυτού του πλεονάσματος από το 2013 και μετά και η δραστική μείωση του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών ΙΤΣ της χώρας, στο εκτιμώμενο 5,2% του ΑΕΠ το 2012 και περί το 1% του ΑΕΠ το 2014, θα αποτελέσουν την πιο σταθερή βάση για την ανάκτηση της αναγκαίας αξιοπιστίας και της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας, τονίζει η Alpha.

Αιχμές για την ανάλυση του ΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο αυτό, αναλύσεις όπως αυτές του ΚΕΠΕ με αρνητικές εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βιωσιμότητα του χρέους την περίοδο μέχρι το 2020, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη περί το δέον γενέσθαι και αντιστρατεύονται την προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς επιβεβαιώνουν τη ματαιότητα των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται, αναφέρει η Alpha.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις καταθλιπτικές αυτές εκτιμήσεις, αν ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας την περίοδο 2013-2020 διαμορφωθεί στο 1,37% (με επιπλέον πτώση του ΑΕΠ κατά -2,5% το 2013 και κατά -1,5% το 2014) και με ελάχιστες ιδιωτικοποιήσεις και με συνεχιζόμενη πτώση των ήδη καταποντισμένων δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, τότε το δημόσιο χρέος το 2020 θα διαμορφωθεί στο 151% του ΑΕΠ, τονίζει η Alpha Bank.

Σε σχέση με αυτήν τη διαπίστωση, σημειώνονται τα ακόλουθα: 

α) Η εξέλιξη που προβλέπει το ΚΕΠΕ μπορεί πράγματι να συμβεί αν οι ελληνικές κυβερνήσεις έως το 2020 λειτουργήσουν με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή πτώση του ΑΕΠ και τη μεγαλύτερη δυνατή διόγκωση του δημοσίου χρέους της χώρας, μια υπόθεση που είναι μάλλον άτοπη. 

β) Ωστόσο, αν υπήρχε το ενδεχόμενο να επαληθευτούν οι εκτιμήσεις του ΚΕΠΕ για την εξέλιξη του ΑΕΠ έως το 2020, τότε το πρόβλημα της χώρας δεν θα ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους της, η οποία έτσι κι αλλιώς θα ήταν χωρίς καμιά σημασία. Το πρόβλημα θα ήταν ότι αν αφηνόταν η οικονομία να σημειώσει νέα σημαντική πτώση του ΑΕΠ κατά -2,5% το 2013 και κατά -1,5% το 2014, τότε η ανεργία θα έχει ανέλθει ήδη στο 30% στο τέλος του 2014. Γενικά, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια νέα πτώση του ΑΕΠ κατά -2,5% το 2013 (μετά τη σωρευτική πτώση του κατά -18,5% στην περίοδο 2008-2012) θα είναι πολύ πιο οδυνηρή όσον αφορά τις επιπτώσεις της στην κοινωνία, από την πτώση του ΑΕΠ κατά -6,9% το 2011. 

Σημειώνεται εν προκειμένω ότι η πτώση του ΑΕΠ στο β΄ 6μηνο του 2011 και στο α΄ 6μηνο του 2012 οφείλεται κατά κύριο λόγο στον καταποντισμό του οικονομικού κλίματος στη χώρα και στη φυγή καταθέσεων και άλλων κεφαλαίων από την Ελλάδα λόγω των απειλών περί κατάργησης των μνημονίων και περί εξόδου της χώρας από το ευρώ και σε μικρότερο βαθμό στη δημοσιονομική προσαρμογή, που πράγματι επιτεύχθηκε. Για τον ίδιο λόγο, η ανάκαμψη της οικονομίας, πιθανώς από το β΄ 6μηνο του 2013 θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στην αντιστροφή των ανωτέρω αρνητικών παραγόντων: 

Στη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, που ήδη σημειώνεται τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2012 (αντίθετα με τις τάσεις σημαντικής επιδείνωσης που επικρατούν στις περισσότερες άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), και στη σημαντική βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας στην οικονομία με προσέλκυση και σημαντικών ξένων επενδυτικών κεφαλαίων μέσω των αποκρατικοποιήσεων. 

Να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες του Δημοσίου

Για την αύξηση της ρευστότητας στην οικονομία, είναι απαραίτητη η ταχύτερη δυνατή εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, ύψους € 6,6 δισ. το 7μηνο Ιαν.-Ιούλ '12, όπως προαναφέρθηκε. 

Η εξόφληση ενός μεγάλου μέρους αυτών των υποχρεώσεων, η οποία θα γίνει δυνατή με την είσπραξη της δόσης των € 31,5 δισ. που θα πραγματοποιηθεί μετά την υποβολή της έκθεσης της τρόικας για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος προσαρμογής, θα συμβάλει στην ουσιαστική βελτίωση της ρευστότητας στην οικονομία. 

Επιπλέον, η ρευστότητα στην οικονομία θα ενισχυθεί στο τελευταίο 3μηνο του 2012 με τη διακοπή των εκδόσεων ΕΓΕΔ (αφού η χρηματοδότηση των αναγκών θα μπορεί να γίνει από τις δόσεις του δανείου από το EFSF και από το ΔΝΤ) και με τη συνέχιση της σταδιακής επιστροφής των καταθέσεων στις τράπεζες. 

Οι εξελίξεις αυτές θα αυξήσουν τα διαθέσιμα των τραπεζών που θα μπορούν να προσφερθούν για την αναγκαία χρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα. 

Η χρηματοδοτική βοήθεια από τη ζώνη του ευρώ (το EFSF) και από το ΔΝΤ (2012: € 44,5 δισ., 2013: € 24 δισ., 2014: € 22,5 δισ.) και η επιστροφή των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες θα αποτελέσουν τους βασικούς μοχλούς ενίσχυσης της ρευστότητας στην οικονομία. 

Θα διευκολύνουν τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που ήδη προωθούνται εντατικά από την κυβέρνηση. Θα συμβάλουν, επίσης, στην αποκατάσταση της ικανοποιητικής ροής αναπτυξιακών πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων που διαμορφώθηκαν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα το 2011-2012. 

Με αυτόν τον τρόπο η ρευστότητα στην οικονομία μπορεί να ενισχυθεί στα επόμενα έτη κατά πολύ περισσότερο από την όποια αρνητική επίπτωση από την εφαρμογή των μέτρων των € 11,5 δισ. το 2013-2014. 

Η έγκαιρη ανάκαμψη της οικονομίας είναι τώρα δυνατή. Σε κάθε περίπτωση, το αναμενόμενο πλεόνασμα στο πρωτογενές ισοζύγιο της Γ.Κ. ήδη από το 2012 και τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις και από την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου θα συμβάλουν: 

Πρώτον, στη σημαντική βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα και στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και κεφαλαίων μέσω των αποκρατικοποιήσεων, με συνέπεια τη σταδιακή ανάκαμψη και των ιδιωτικών επενδύσεων (από τα υπέρμετρα χαμηλά επίπεδα στα οποία διαμορφώνονται σήμερα - μετά από μία πενταετία συνεχούς πτώσης τους κατά μέσο ετήσιο ρυθμό της τάξης του -20%) και την ανάκαμψη της οικονομίας ήδη από το 2013. 

Δεύτερον, στην ομαλή εξυπηρέτηση των ήδη σημαντικά μειωμένων χρεών της χώρα μας (λόγω του PSI Plus), ξαναχτίζοντας έτσι με επιμονή και συνέπεια τη χαμένη σήμερα αξιοπιστία της, με εξαιρετικά σημαντικές ευνοϊκές συνέπειες για την τρέχουσα και τη μελλοντική αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας της. 

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι ο κεντρικός σκοπός της οικονομικής πολιτικής. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια κρίσιμη μάζα αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων, πέραν της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης που παραμένει ο πρωταρχικός καταλύτης και που εξυπηρετείται μόνο από την προσήλωση στους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής και των ιδιωτικοποιήσεων. 
Πηγή:       www.euro2day.gr

180 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

οποία σουρπιζέ...βλεπω το Θεοδωρακια σε πρωινο συγγραφικο οιστρο..
θεωρω οτι το κειμενο πρεπει να μπει στο ιστορικο αρχειο του ΧΑΑ...και συμφωνα με τις εξεληξεις.για να δουμε

Γιαννακη Κον ...που εισαι ωρε;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

Από τον Κόκκαλη στον ΟΠΑΠ, μέσω Πάγκαλου και ΔΗΜΑΡ


Πηγή:www.capital.gr

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1606135

..................................
συσταση: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ

ισως σας χρειαστει ...

ο ανθρωπος - σαλιγκαρος ...ερποντας γλυφοντας και με τα κερατα του...συνεχως στην "κουταλα"

εγω σας τα εχω πει...για 30 χρονια θα κυβερναει το πατσοκ...εσεις οπως θετε δεστετο

giannhs kon είπε...

ΕΔΩ ΕΔΩ Χαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ με κουκούλωσε το πάπλωμα σήμερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ Ο Πετρακης τη έπαθε και όλα τα άρθρα του είναι long ???
Λες να βρήκε σε κανένα κομοδίνο το βράδυ χαχαχα η είδε ότι δεν τον παίρνει άλλο

ΥΠΟΠΤΟΝΝΝΝΝ

PS είπε...

ΓΔ 1.100 , ΕΤΕ 5-7............

giannhs kon είπε...

Από το στομα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτι χαχαχ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ οποίος και αν είσαι

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ για να έγραφε το ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ όλη την νύκτα σκέψου τη ΓΙΝΕΤ
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχει ρεπό το πρωι και να ξεραθεί στον υπνο

μπαρμπαλιας είπε...

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχει ρεπό το πρωι και να ξεραθεί στον υπνο...

Γιαννη ακομη γελαω πρωινιατικα...,


τωρα για το φιλο με τις προβλεψεις...καλο θα ειναι να μας δωσει το στιγμα του



Νίκη είπε...

Καλημέρα Μπαρμπαλιά, καλημέρα Γιάννη, καλημέρα όποιος κι αν είσαι, καλημέρα σε όλους.
Πάντως εμένα η ώρα που επικόλλησε (4,28)με βάζει σε σκέψεις. Χαχαχα λες; Μπα…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μπάρμπα, Γιάννη, Νίκη. Καλημέρα σε όοοοοολους
Έσβησα ουκ ολίγα χτες και για να μείνει κάτι μόνο αυτήν την ώρα μπορούσε να το βάλει χαχα.
Μπάρμπα μου από σβού πως πάμε???
Για βάλε ένα χεράκι πλιζ
Όσο για τον παπαγάλο που τον βαρέθηκε και η Νίκη ακόμη τι να πω?
Με κατηγορεί ότι τον κατηγορώ ότι θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα για να ξεφορτώσουν κάποιοι?
Αν ήταν σοβαρός θα τον παίρναμε και μεις στα σοβαρά.
Ας μας πει πότε ήταν σοβαρός και μίλησε ευθέως και θα ζητήσουμε και συγγνώμη.
Διαφορετικά θα ξαναβάλω αυτό του ΦΑΣΟ που είχε πολύ πλάκα αν και αθυρόστομο, αλλά όπως έχει ειπωθεί δεν είναι η γλώσσα που μιλάς βρώμικη ακόμα και όταν βρίζεις, βρώμικοι είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Παπαγάλε επειγόντως βιολογικό καθάρισμα και έλα καθαρός...ίσως σε ακούσουμε τότε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδιά η "πρόβλέψη" δεν είναι του φίλου μας είναι του παπαγάλου εδώ και καιρό.
Άρα άλλη μια ευκαιρία για να καταλάβει και ο τελευταίος δύσπιστος τον ρόλο του.
Από τότε που τα είπε αυτά το ΧΑΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ. Ο δείκτης και η ΕΤΕ ξέρετε που πήγαν.
Αγοράστε να καταστραφείτε δηλαδή.
Και θέλει να τον πάρει σοβαρά έστω και ένας τώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα είδατε, τα απολαύσατε, τα έσβησα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τω ωραίο του Γιάννη με το κομοδίνο χαχαχα...
το πολύ πολύ να βρεις στο γόνατο αν τρακάρεις σε κομοδίνο το βράδυ, αυτό είναι πιο σοβαρό, είναι χτύπημα στο κεφάλι, κάτι δεν πάει καλά.

Στα σοβαρά, εύκολο είναι να καταλάβεις τι παίζει... πάει με το ρεύμα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΡΟΜΠΑ, αλλά στην ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ευκαιρία θα βγει να φωνάζει ήρθε το τέλος της ανόδου, αυτό ήταν πάει ξεφούσκωσε, άρα η Ελλάδα καταστρέφεται άρα επιστροφή στην δραχμή για να αγοράσουν "κάποιοι" φτηνάαααααααα, άρα ΟΛΟΙ ...ΣΟΡΤ χαχαχα
Και ο παπαγάλος από κοντά θα λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε χοντρομπένι που βάλεις κατά της πρότασης για εξεταστική, δεν σου φτάνει το 8% που με το ζόρι παίρνεις???
Θέλεις πιο κάτω???

Έχει υπογράψει "μνημόνιο" με τον ΓΑΠ ότι δεν θα τον ακουμπήσει κανείς, οπότε αφήστε τον να μηδενίσει, έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ προσφέρει τίποτα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ότι προσφέρουν τίποτα και ΟΛΟΙ οι άλλοι βέβαια...κάθε μέρα παίζουν όλα τα μέσα όσα έλεγαν προεκλογικά και τώρα...ΓΑΡΓΑΡΑ.
Δεν μιλάω για πράγματα που μπορείς να κάνεις υπομονή, μιλάω για πράγματα που γίνονται ΤΩΡΑ όπως τα ειδικά μισθολόγια. Αφού είπατε ρε παιδιά ότι δεν θα θιγούν....
Καλά....
Και τα προγράμματα για την λαθρομετανάστευση, την επιβολή της τάξης στην γειτονιά πως θα τρέξουν όταν ξεφτιλίζεις τον αστυνομικό?
Θα τους στραβώνει η καράφλα του Δένδια τους κακοποιούς?
Εντάξει, αλλά όταν θα έχει συννεφιά???

Ρε πείτε το καθαρά έχουμε ΚΑΤΟΧΗ και ότι λέμε είναι φούμαρα, πρέπει να περάσει από το διευθυντήριο πρώτα.

Άρα πείτε το καθαρά ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ.

Ωχ το παρατράβηξα πάλι(?)

μπαρμπαλιας είπε...

μια πολυ ωραια φωτό εχει αναρτησει ο φιλος spand ...στο χθεσινο του σχολιο...Μικεεεε

καλημερα Παντελη και απο εδω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ηλία

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίος ο γάτος χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αστυνομικοί κατά αστυνομικών στην Καισαριανή, την έδρα των ΜΑΤ
Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη...

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Πανο

προσεξε το 07.39....στο capital

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα και απο μένα,

Πολύ καλο το ´´να ξενυχτησε το βράδυ και να κοιμάται σήμερα το πρωί...´´


Ας έχουμε μια ωραία μέρα όλοι μας.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα .Το νου σας στη συνεδριαση και στις αναζητησεις του φιλου μου του Πανου.Εχω να πω και για εξεταστικες και για Παγκαλους-Κοκκαληδες..Ηρεμα λεμεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με λένε σκέτο Πάνο...
ο Κολιός τον Αύγουστο

nomad είπε...

Καλημέρα,

Δυνατά επάνω άνοιξε, πιστεύω θα κρατήσει όλη μέρα έτσι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε και Μικέλε

Μπα, πάλι εδώ ήταν προηγουμένως, άλλα τρία έσβησα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα nomad

michele είπε...

Καλα ξεκινησαμε ,χωρις gap και τετοια..στρωτα και με καλο ογκο για το πρωτο τεταρτο

Νίκη είπε...

Κι άλλη μια καλημέρα σε όλους.
Με απλή πλειοψηφία ο διορισμός της νέας ηγεσίας του Ταμείου
ΤΑΙΠΕΔ: 6,9 εκατ. ευρώ για αμοιβές - έξοδα συμβούλων
NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 10:02
Τελευταία Ενημέρωση : 06/09/2012 10:33
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2232482

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ψιλοπράγματα δηλαδή Νίκη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΥΠΡ & ΣΩΛΚ δεν μας τα λένε πολύ καλά για την ώρα...σχετικά με το άνοιγμα τους πάντα

michele είπε...

Και δυναμωνουμε σιγα-σιγα,για να δουμε το 685.

michele είπε...

1,50 για ΕΤΕ,5,90 για ΟΠΑΠ ,0,1850 για ΚΥΠΡΟΥ δυσκολα σημεια

michele είπε...

ΠΕΙΡ-ΕΧΑΕ πιο καλοι σημερα

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα,απο το θεσμικο χαρτοφυλακιο

ΠΑΝΟΣ είπε...

....το ΚΚΕ θα τηρήσει ουδέτερη στάση. Σε ανακοίνωσή του, τονίζει μάλιστα ότι η πρόταση «συσκοτίζει το κύριο πρόβλημα» και «δεν πρόκειται να ανακόψει την επίθεση που δέχονται η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα».

Βρε Παπαλάμπραινα βγάλε την βράκα, έχουν βγει τα στριγκάκια εδώ και χρόνια...

Θέλεις να μηδενίσεις κι εσύ???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικρέ

michele είπε...

Καλημερα ΜΙΚΡΕ..χαθηκες αλλα οχι και τοσο.Τις κανουν οι κατασκευες??? χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πως τα πέρασες και πως τα βλέπεις?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Νικη
κλμ Μικρε

δημοσθενης είπε...

ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΑ, ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΑ, ΕΙΜΑΙ Ο Π.Θ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ

THE JUNIOR είπε...

εγω δεν ξερω τιποτα ,απλα η αγοραστικη μου δυναμη διπλωσε...αλλα εχει και αλλο

THE JUNIOR είπε...

Να ειναι καλα ο δεκαοχτουρας με την θυγατρικη του.

δημοσθενης είπε...

ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ, ΜΑΥΡΑ ΜΟΥΡΑ, ΔΑΜΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΟΥΡΑ

michele είπε...

Σωστος ΜΙΚΡΕ.Και σου οφειλει κιολας κατι ακομα ..

THE JUNIOR είπε...

michele οτι ειναι αγορασμενο με ρευστο ειναι το καινουργιο μου "ακινητο'......ο χρονος ειναι με το μαγαζι,εδω μια διορθωση δεν μπορει να κανει σημερα.

michele είπε...

Συμφωνω ΜΙΚΡΕ,οι διορθωσεις ειναι ενδοημερησιες,εξαιρετικα παιζεται το μαγαζι προς το παρον.Εχουν αναλαβει γνωστες..απο το πρωι κραταει τις διορθωσεις η ΕΕΕΚ..Κινησεις αλλαγης κλιματος.Προσπαθειες σιγουρα..

δημοσθενης είπε...

καλησπερα παιδες...ενδοσυνεδριακη διορθωση (επιβεβλημενη τεχνικα μετα την προσφατη ανοδο)της ταξεως των 8 μοναδων (1,15% 683-675) πριν τις αναγγελιες Ντραγκι, ΙΣΩΣ αλλαζει το πλανο που ανεφερα χθες

michele είπε...

Στοιχειωμενο το 0,1980 για Ιντρακομ,ζωηρευει και η μικρη 275000 κομματια "εμποδιζουν" την ΠΕΙΡ.Προς το παρον

δημοσθενης είπε...

τα μονα χαρτια απο τα τοπ 35 (παραγκοχαρτα με ογκο) που παρακολουθω, που βρισκονται ελαφρα κατω απο τον μεσο κινητο 22 ημερων ειναι η κυπρου και η μετκα...της πρωτης βρισκεται στο 0,1880 και της δευτερης στο 6,13

michele είπε...

Καλυτερη του αναμενομενου Δημο( και γω την ιδια με σενα αποψη ειχα) η συμπεριφορα της αγορας.

δημοσθενης είπε...

ΛΟΥΛΟΥ μας τακανες μπαλονια...ενα μαγαλοστελεχος σαν κι εσενα θαπρεπε να γραφει διπλα, στον γαυρο με το κομμενο κεφαλι κι οχι εδω που ΟΛΟΙ σε εχουμε για ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ

michele είπε...

με..ακουσε η ΙΝΤΚΑ τυχαιο???χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η τρόικα συστήνει απολύσεις, διαφορετικά οι περικοπές σε συντάξεις και επιδόματα θα είναι πολύ μεγάλες ώστε να "κλειδώσουν" τα €11,5 δισ. Aύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των δανειστών. Ξεκινά την Κυριακή ο κύκλος των διαπραγματεύσεων-εξπρές με στόχο να "κλειδώσει" το πακέτο έως το Eurogroup.

Ωχ το λένε καθαρά πλέον κι ας μη το ...λένε.
Και απολύσεις να γίνουν στο ίδιο θα καταλήξουμε. ΔΕΝ σταματάνε. Στόχος η ΧΩΡΑ μας και ότι κρύβει από πάνω και από κάτω.

500 € οι συντάξεις και 300 οι κατώτατοι μισθοί. Για αρχή.
Ποια Βουλγαρία...

δημοσθενης είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΑΥΤΟ

δημοσθενης είπε...

ακου ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ο γυφτος..χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δήμο, τώρα είδα ότι μπήκες.
Ακριβώς εκεί άνοιξε η ΚΥΠΡ αλλά δεν μπορεί (για την ώρα)
Λίγα λόγια για την αλλαγή πλάνου αν θέλεις...

δημοσθενης είπε...

μεγαλομανης ναι...μεγαλοΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ναι...μεγαλοκομπλεξικος ναι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα από αυτά είναι και η ΚΥΠΡ (12.24)

δημοσθενης είπε...

...προσπαθουν να πεταξουν εξω αυτους που σκοπευανε να ρευστοποιησουν μετα τις αναγγελιες για να μην τους εχουνε μπροστα τους τοτε..

δημοσθενης είπε...

ετσι ειναι Πανο 12:30

THE JUNIOR είπε...

ΠΑΝΟ ..ολα αυτα ειναι απλη φυσικη εξελιξη,απλα πρεπει η μεση ταξη τις κινας,ινδιας να ερθει στα ισα με την ευρωπαικη ,αμερικανικη....παντα στην φυσικη υπαρχει αυτο ,ανοιξαν οι βαλδιδες για το χρημα και τα εμπορευματα οποτε δεν γινεται να μην ερθουν ολα στα ισα.....τωρα αν γιατι στην γερμανια εχουν καλυτερους μισθους ,πρεπει να βλεπεις την γερμανια,σουηδια σαν αστροφυσικο και τον ελληνα,ισπανο σαν εργατη εργοστασιου......το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να παρακαλαμε να ανεβουν οι αλλοι γρηγορα.

THE JUNIOR είπε...

και ο τζιρος καθαρος στα 17 εκ..δεν ειναι ασχημος,φαντασου οτι ουτε εγω ακομα δεν εκανα πραξη

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΜΙΚΡΕ πάρε ΟΠΑΠ !!!!

Χα χα τι κάνουμε για να πιούμε αυτή την μπύρα του χορηγού μέχρι κ επενδυτικές συμβουλές μοιράσουμε....


(εννοείται πως το σχόλιο έχει να κάνει με τον διαγωνισμό που τρέχει αυτές τις μερες και δεν αποτελεί σύσταση αγοράς)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αγαπητοι φιλοι τα πραγματα ειναι απλα,ανεβαινουν τα Σωλκ? η Σιδενορ ανεβαινει περισσοτερο Δεν ανεβαινει η Σιδενορ? ε πεφτουν τα Σωλκ
καλημερα σε ολους και στον αγαπητο σκετο Πανο

THE JUNIOR είπε...

Πηρα χθες το πρωι και εδωσα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΣΙΔΕ και ΣΩΛΚ πέφτουν 1,38 εκάστη!!!

michele είπε...

Εγω παλι περα απο το στοιχημα Αλεξ-Πανου ποτε δεν καταλαβα τον συσχετισμο ΣΙΔΕ -ΣΩΛΚ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλως τον Φίλο Αλεξανδράτο, απάντησα χαχα

THE JUNIOR είπε...

τωρα που γυρισε ,πριν η μετα τον super mario να κανουμε κινηση

michele είπε...

πριν η μετα ?? εδω ειναι το θεμα ΜΙΚΡΕ

δημοσθενης είπε...

απο τωρα θαλεγα η λιγο πιο κατω αν εχει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικρέ μπορεί να τα λες καλά εσύ άλλα έλα στην θέση κάποιου (όχι την δική μου ακριβώς)
Θα μιλήσω όμως για μένα γιατί αυτό ξέρω.

Πριν 15 χρόνια (1997) μετατάχτηκα.
Εκεί που ήμουνα έπαιρνα 468000 δρχ (θυγατρική ΕΤΕ) ήτοι 1373,44 €

Μόλις πήγα εκεί που πήγα με ρίξανε στα 1060 € περίπου.
Ακολούθησαν αυτά που ξέρουμε οι μισθοί σιγά σιγά ανέβηκαν και στο Δημόσιο και έφτασα περίπου στα παλιά μου επίπεδα (χωρίς κάποια επιδόματα που έδιναν κάτω από το τραπέζι βέβαια χωρίς κρατήσεις και ήταν ανάλογα με τον χώρο που υπηρετούσες αλλού λίγα πχ Υπ. Γεωργίας αλλού πολύ περισσότερα πχ ΥΠΟΙΚ)
Τα συμπεράσματα μόνοι σας. Δεν γίνεται ΣΗΜΕΡΑ να δεχτεί κανένας να πάει στο 1980 ή δεν ξέρω που θέλουν αυτοί. Αν γυρίσουν ΟΛΑ εκεί, τιμές υπηρεσίες το συζητάμε. Αλλά δεν πρόκειται.
Οπότε καραμπίνα και έξω??? Δεν ξέρω. Που είναι ο ΦΑΣΟ να μου δώσει μία???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορεί να πάρω ΠΕΙΡ αλλά για σένα είπαμε ΠΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ χαχαχα

Ποιος να σε πιστέψει πλέον ρε γμτ

δημοσθενης είπε...

Ο/Η TεοΜαλαξ ο ΜπουρδοΠιετρης είπε...
ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΑ, ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΑ, ΕΙΜΑΙ Ο Π.Θ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ


...χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ντροπη ο ανθρωπος ειναι μεγαλοστελεχος της μπουρδεσμπανκ
λιγο σεβασμο τελος παντων

Chris είπε...

καλημερα στους φιλους και στις φιλες...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τι έγινε αλλάξαμε ανάρτηση??

THE JUNIOR είπε...

-δημοσθενης ο γατος
-καλα ρε πανο ,επρεπε τωρα να ειχες δικο σου αμοιβαιο με τον μισθο που ειχες
-οι αποικοιες τελειωσαν πρωτες,μετα οι κακομαθημενοι ευρωπαιοι αρχισαν τα δανεια τελειωσαν και αυτα....αν θες να δεις το αυριο τις ευρωπης κοιτα την αμερικη σημερα ,παρακαλατε να τρεξουν οι αποικοιες και τα μυρμηγκια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...


Ο/Η micheleείπε...
Εγω παλι περα απο το στοιχημα Αλεξ-Πανου ποτε δεν καταλαβα τον συσχετισμο ΣΙΔΕ -ΣΩΛΚ

Η σιδενορ κατεχει το 80% περιπου των μετοχων της Σωλκ
και αν δειτε τις κεφαλαιοποιησεις θα καταλαβετε ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Χρήστο

Ρε Μικρέ (το είπες ΕΙΧΑ) τι αμοιβαίο και τέτοια τώρα. Ποιος είμαι?
Βάλε παιδιά σπουδές κλπ και θα δεις τι έμεινε.
Δεν λέω ότι δεν πέρασα αρκετά καλά μια περίοδο αλλά όχι ότι ήμουνα και πλούσιος. Καλύτερα από άλλους ναι.
Και πάντα μετρημένος και πάντα φορολογημένα στο ευρώ ΟΛΑ.
Σκέψου και αυτούς που έβγαζαν 5πλάσια και 10πλάσια και ήταν για δεκαετίες αφορολόγητοι πόσα έχουν στην καβάντζα σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωπ ήρθε ο αντίπαλος χαχα

michele είπε...

Αλεξανδρε ο ομιλος ΒΙΟΧΚ κατεχει το 81,3% των μετοχων της ΣΩΛΚ οχι η ΣΙΔΕ

michele είπε...

http://www.capital.gr/xa/insiders.asp?s=%D3%D9%CB%CA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

διαγωνισμος σου λεει ο αλλος,ε κυριε τραβατε το σκουτερακι στην ακρη μην σας χτυπησει ο τακτορας χεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ βλέπω ΒΙΟΧ 81,69% και το άλλο free float

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αριθμός μετοχών : 124,170 εκ .... ονομαστικής αξίας 0,78
Free float : 21,45 % …. 26,640 εκ μετοχές.
Βασικοί μέτοχοι : 97,539 εκ ΣΙΔΕΝΟΡ (78,55%
πηγη Marketzone .gr
kikou

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ χάζευα αλλού και το έβαλε ο ΜΙκέλε...

michele είπε...

Αν το λεει ο κικου αλλαζει το πραγμα.Θα το κοιταξω κι εγω.Ομως μην σου κανει εντυπωση. Κοιταξε τις αποτιμησεις ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ΤΕΝΕΡΓ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αυτο που βλεπετε σημαινει οτι μεγαλομετοχος των Σωλκ ειναι η Σιδενορ θυγατρικη του ομιλου βιοχαλκο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εεε στην ακρη λεμε κυριοοοοοος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραία και έτσι να είναι πόσες φορές τα παιδιά δεν βγαίνουν καλύτερα από τους γονείς???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οταν ειναι να βγαλουν κερδη η μαμα θα τα καταπιει και θα δειτε μια σχεση ανταλλαγης που θα πεσει κλαμα η μαμα ειναι καλυτερη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά θα το δούμε αυτό
Πρόσεξε τον τράκτορα μην πάθει λάστιχο και τρακάρει κάπου εδώ χαχα...

Εγώ θέλω το 0,92 να κρατήσει...

michele είπε...

Σου εχω πει οτι ο ομιλος προτιμα να γραφει υπεραξιες απο τις θυγατρικες.Εχεις καποιο λογο που το λες αυτο??? Γιατι εχει σημασια

THE JUNIOR είπε...

MICHELE,αυτες κοιταζω και λεω να την κανω την τραμπα
βλεπεις η τερνα δεν εχει δρομους αναπτυξης τελους του μηνα
ενω εχει και την μιση τερνα και την θερμικη
στο ταμπλο κατι ειναι λαθος και θα το παιξω αναποδα.

giannhs kon είπε...

Στην ΕΛΛΑΔΑ όλα για τα παιδία μας χαχα

ΜΙΧΑΛΗΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ απόλαυση να κοντράρονται

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο το .....αφηνεις μονο να τελειωνουμε? μονο για σημερα λεμεεεε.
Μichele εχω αποψη αλλα ειναι μια κουβεντα που θα κανουμε απο κοντα απλα το λεω και ειναι μονο η αποψη μου οτσν μπουμε σε εποχες αναπτυξης ο ομιλος ειναι λογικο να προχωρησει σε ενοποιησεις

Chris είπε...

@Aλεξανδρος

μπορεις να ποσταρεις τη σελιδα ???
Marketzone .gr

====
Μαικλ ο ΚΙΚΟΥ ειναι ο Θοδωρης?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Αλεξ σταματάμε...
Εξάλλου μια πλάκα είναι περισσότερο και όχι κόντρα και με ανόμοια όπλα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

chris δεν μπορω γιατι το ρημαδι ειναι ετοιμο να καταρρευσει θα το κανει φανταζομαι ο michele

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Γιάννη, είπαμε δεν είναι κόντρα αυτό χαχα

michele είπε...

Χρηματιστηριακα παντως οι συγχωνευσεις γινονται οταν δεν πανε καλα τα πραγματα για λογους οικονομιας κλιμακος.. οταν τρεχει το χρηματιστηριο( και πανε καλα οι εταιρειες που ειναι εισηγμενες), οι μητρικες εγγραφουν υπεραξιες απ αυτες.Τα αλλα απο κοντα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι να σταματησουμε βρε αφορμη ψαχνω να σε πειραξω δεν πας πουθενα χεχεχε θα το πιεις το ποτηρι εως το τελος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο ομιλος χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα και ολες της παρακαυκασιες γλωσσες θα χρειαστει αναχρηματοδοτησεις.....

Chris είπε...

οκ Αλεξανδρε

περιμενω αν μπορει να το κανει Ο ΜΑικλ..

μαικλ μπορεις????

δημοσθενης είπε...

αμεταβλητα τα επιτοκια εκτ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΓΑΜΗΣΕΤΑ/SORRY/Ametablhto to epitokio

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα αντεξουν οι στηριξεις?

giannhs kon είπε...

σας χαιρετώ θα τα πούμε το βραδάκι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου john

michele είπε...

http://www.marketzone.gr/default.aspx

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως τα σταθερα επιτοκια ισως να ειναι το χατηρι στους Γερμανους/ωχ εβρισα/για τις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕς αποστειρωμενες αγορες ομολογων

michele είπε...

Aν μιλας για τον ομιλο,ευκολα κανει αναχρηματοδοτησεις.Αμεταβλητα τα επιτοκια σημαινει οτι δεν ειναι τοσο χαλια η ευρωζωνη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις ειδήσεις (ραδιόφωνο) άκουσα ότι ο Ντράγκι θα είναι χλιαρός γιατί έχουν ξεσηκωθεί οι Γερμανοί με επικεφαλής τον σακάτη.
Για να δούμε, τα νέα τρέχουν γρήγορα

δημοσθενης είπε...

τις στηριξεις τις κουμανταρει η παραγκα

Chris είπε...

ευχαριστω Μαικλ..
======

Για τον kikou εννοω , που το λεει!!!
Αν υπαρχει προχειρο μετα το τελος της συνεδριασης αν μπορει καποιος ας αναρτησει ακριβως τη σελιδα....

Ευχαριστω

Chris είπε...

οκ...

Βρηκα τις αναρτησεις του...

Aπο τους πολυ καλους για μενα στη Θ.Α.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι είναι αυτό Χρήστο???
Θαλασσινή αύρα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι ΚΙΚΟΥ τι ΚΟΥΚΟΥ (εγώ)

δημοσθενης είπε...

Τα "καθυστερημενα" τραπεζοχαρτα
ΜΙΓ 018-0,21 = +17%
Κυπρου 0,1540 - 0,1840 = +19,5%
ΕΤΕ 0,90-1,45 = + 61%
ΠΕΙΡ 0,16-0,27 = + 69%
ΕΥΡΩΒ 0,29-0,73 = 152%
ΑΛΦΑ 0,42-1,44 = +243%

δημοσθενης είπε...

αποδοση απο χαμηλο τους μεχρι στιγμης

Chris είπε...

Ο kikou φιλε μου Πανο ειναι υπαρκτο προσωπο.
Απο τους πολυ καλους στη Θεμελειωδη Αναλυση.
ΜΑικλ ο Θοδωρης δεν ειναι????
Κανω λαθος???

δημοσθενης είπε...

***η πειραιως παρουσιαζει μεγαλυτερη αποδοση απο ετε
**αλφα και ευρωβ εκτος συναγωνισμου
*** ΜΙΓ και Κυπρου οι καθυστερημενες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο δεν έχω αντίρρηση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε Χρήστο έχουμε ελπίδες ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα στατιστικά του Δήμου λέω...

Chris είπε...

Δημο θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον αν βλεπαμε και απο που ερχονται οι τιμες...
για να δουμε συνολικα τις απωλειες τους απο το 2009.....

Η ετε ερχεται απο τα 24 περιπου...

δημοσθενης είπε...

οχι Χρηστο γιατι θα εχουμε αυτοκτονιες η φαινομενα εντονης καταθλιψης

michele είπε...

Χρηστο δεν το γνωριζω αυτο που με ρωτησες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι λαθρομετανάστες επειδή σφίξαν τα γάλατα στον Έβρο βρήκαν τώρα πιο εύκολα τα νησιά, ΄Σύμη Σάμος κλπ πάλι τα ίδια έχουμε αλλά σε άλλα σημεία... ριζική αντιμετώπιση δεν βλέπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Χρήστο πας γυρεύοντας τώρα???

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο λάθος έχεις
Τραγωδία! 58 νεκροί από το ναυάγιο του τούρκικου δουλεμπορικού στο Αιγαίο

δημοσθενης είπε...

θαυμαστε το μεγαλοστελεχος.. γαυρε ψαχνε να βρεις που θα κοψης το κεφαλι σου και πως θα κυκλοφορεις μετα..χοχοχοχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο αρχιπαπάρας ξαναχτύπησε

δημοσθενης είπε...

Τα "καθυστερημενα" τραπεζοχαρτα
ΜΙΓ 018-0,21 = +17%
Κυπρου 0,1540 - 0,1840 = +19,5%
ΕΤΕ 0,90-1,45 = + 61%
ΠΕΙΡ 0,16-0,27 = + 69%
ΕΥΡΩΒ 0,29-0,73 = 152%
ΑΛΦΑ 0,42-1,44 = +243%
αποδοση απο χαμηλο τους μεχρι στιγμης
* η πειραιως παρουσιαζει μεγαλυτερη αποδοση απο ετε
**αλφα και ευρωβ εκτος συναγωνισμου
*** ΜΙΓ και Κυπρου οι καθυστερημενες

Chris είπε...

συγγνωμη δεν το εγραψα ουτε για να αρχισουμε καταθλιπτικα χαπια ουτε παω γυρευοντας....

απλα εχω στη συλλογη μου και ΕΤΕ αγορασμενες στα 22+ ευρω :=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα άλλο αυτό, έρχεται σαν αποτέλεσμα αυτού που έγραψα.

Εδώ διαμαρτύρονται όλοι οι Δήμαρχοι των νησιών γιατί δεν χωράνε άλλοι...

Γεράκι είπε...

Ξεκινήσαμε...το τρενακι το φόβου?...καλη τύχη με τις θέσεις μας..
Πολυ καλησπέρα σας...

δημοσθενης είπε...

Χρηστο, αν σου παραεθετα τη λιστα που ειπες, ολες θα ηταν μεταξυ -90% και -95%...και οι διαγραμμενες με -100%...τι νοημα θα ειχε ?

δημοσθενης είπε...

τετοιο κοπροσκυλο μεγαλοστελεχος που ταυτοχρονα να ειναι τοσο μαλακας και κομπλεξικος, γαυρε μου, εγω δεν εχω ξαναδει...μηπως ειναι γυφτος τραπεζοκομος ;; λεω εγω...βεβαια εσυ γαυρε μου, που θα εχεις γνωρισει πολλα μεγαλοστελεχη (εν αντιθεσει με μενα τον ασχετο) θα ξερεις καλυτερα

michele είπε...

Draghi: Οι λεπτομέρειες του ΟΜΤ θα ανακοινωθούν σε επόμενη συνέντευξη τύπου για την οποία η ΕΚΤ θα βγάλει ανακοίνωση
ΑΠΟ bankingnews

Mεγαλος παικτης ειπαμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ιέραξ για να δούμε τις αντοχές (μας)

Chris είπε...

τι γελας ρε χάχα σπασαρχιδι????

Γεράκι είπε...

βλέπετε οτι μερικές φορές τα πραγματικα δεν ανταποκρίνονται 100% στα αναμενόμενα...ειναι θέμα τακτικης..αλλες φορες κερδίζεις κ αλλες χάνεις..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω απο τα αναμενομενα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καμιά αποψη?
Οι ξένοι δεν βλέπω να χαμπαριάζουν

michele είπε...

Μ αρεσει που σου εχω πει να ασχολεισαι λιγοτερο..χαχα

δημοσθενης είπε...

γαυρε αφου ο γερμανοτσολιας ειναι κάλος, τι ψαχνεις...αμα ηταν μεγαλοστελεχος (οπως λες) δεν θα ηταν κάλος θα ηταν γατος ..και δεν θα εγραφε εδω μεσα 24 ωρες το εκοσιτετραωρο ...ουτε θα "μοιραζε" δηθεν πληροφοριες...ουτε θα εγραφε επι παντος επιστητου...και θα προσεχε τι εγραφε για να μην παρει κοσμο στο λαιμο του...εχεις βαλθει να μας τρελλανεις μου φαινεται

michele είπε...

Εξαιρετικος ο DRAGHI μια χαρα και τεχνικη η αγορα μας..

δημοσθενης είπε...

βρε Μικελε...σημερα μονο, θα πρεπει ναχουμε σβησει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ...τι θες να κανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έβαλε πάλι το χεράκι του ο σακάτης...
τον φρέναρε

δημοσθενης είπε...

οκ απο εδω και περα δεν σβυνω τιποοοοοοοτε ..χειρισου το εσυ

michele είπε...

ο καθενας αντιδρα αναλογως.Στο σβησιμο δικιο εχεις.Και 1000 να βαλει θα του τα σβηνουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτοί το παρατραβάνε...

δημοσθενης είπε...

εγω παλιοχαμουρα δεν προκειται να σε σβυσω ξανα...γραφε οτι θελεις...αποδειξε μας ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι

Γεράκι είπε...

πάμε για νέα σεταρίσματα....we really thank u mr. Draghi..

Chris είπε...

ρε φιδι κολοβο...
Βρε αρχιγκαντεμη!!!!
Βουλωστο ρε μαλακα γαμω το φιλοτιμο σου μεσα....

michele είπε...

Θα βαλω την αυτοματη γομα χαχα

michele είπε...

Σωστος ο ΙΕΡΑΞ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να δούμε πόσο θα το κατεβάσουν...

δημοσθενης είπε...

1,41 και 1,38 οι αντιστοιχοι κινητοι εσοι ετε και αλφα 5 ημερων

Γεράκι είπε...

το θεμα ειναι..τι να πρωτοαγοράσεις...που να ρίξεις τον οβολο σου?

δημοσθενης είπε...

στη τσεπη σου ισως ?

Γεράκι είπε...

παμε τελικα για την περιοχη 660 οπως έλεγα σε κάποια ψυχη το πρωι?Θα βρουμε δυνάμεις για γύρισμα εδω?χμμμ....

Γεράκι είπε...

ο αμερικανος ανεβασε λιγο στροφες..αλλα σε καθοδικο κανάλι ομως..

Chris είπε...

της θειάς σου με φεγγαρι ρεβιθοτσούτσουνε ...!!!:=))))

δημοσθενης είπε...

η Μπελα ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ..ΤΕΡΜΑ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ

δημοσθενης είπε...

ΑΠΟ 3,93 ΣΤΟ 4,14 ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕς

δημοσθενης είπε...

+5,5 % αποδοση απο χαμηλο

michele είπε...

Koβει επιστροφη κεφαλαιου 0,21 η ΜΠΕΛΑ αυριο

δημοσθενης είπε...

ΜΑΓΕ βγαλε ολη τη χολη σου ελευθερα
...δειξε ποσο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ εισαι ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ

Chris είπε...

κολλησε η βελονα βραδυγλωσσε?????

ΔΑμουρα καλυπτες και συ τον Κατσουρανη?????:=))))

μπαρμπαλιας είπε...

(upd2)Το κλίμα σαν να αλλάζει προς το θετικότερο.
Οι έλληνες τραπεζίτες επιμένουν το κλίμα αλλάζει, το χρηματιστήριο θα ανέβει.

Οι ξένοι επενδυτές που διαθέτουν την ισχύ του κεφαλαίου υποστηρίζουν ότι λόγω της ΕΚΤ αλλά και την καλλιέργεια της εντύπωσης από όλους τους θεσμικούς φορείς ότι η Ελλάδα αρχίζει να επιδεικνύει έργο, εκτιμούν ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα ανακάμψει.
(Ακόμη και εμείς που με συνέπεια στηρίξαμε τον στόχο των 500-550 μονάδων στο ΧΑ και επιτεύχθηκε βραχυπρόθεσμα βλέπουμε άνοδο).
Γεγονός είναι ότι διαμορφώνονται εκείνες οι συνθήκες ούτως ώστε κάτι να αλλάξει και η μίζερη εικόνα της απαξίωσης να αντικατασταθεί με την προσδοκία της ανάκαμψης. ......

ο Τρομοτσακος το γυρισε λονγκέ...

Γεράκι είπε...

μπαμ ο αμερκάνος..ποιος τον ειδε τον Παναη...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αγορα πειραιως στα 0,267

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εως τωρα κερδος 7,50 ευρο ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΕΧΕΧΕ

μπαρμπαλιας είπε...

τα ΕΧΑΕ προδωσαν τους πρωινους...το συνηθιζουν

michele είπε...

Οι Γερμανοι τρελλαθηκαν +2,33% .Σε 2 λεπτα αλλαζουμε αναρτηση

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ ...που θα την δωσουμε;;