Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
.
                                  ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΕΕΚ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ
 *απαγορευμένη παλιά διαφήμιση
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ
ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ...

Σταδιακή αποκλιμάκωση εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν τα επιτόκια καταθέσεων, ιδιαίτερα των προθεσμιακών, που κινούνται σε υψηλά επίπεδα στη χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία αξιόλογων αποδόσεων.

Σύμφωνα με έκθεση της Alpha Bank, με τη σταδιακή αποκατάσταση της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος, όταν αυτή ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά και γενικότερα με σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει και η αποκλιμάκωση των υψηλών επιτοκίων καταθέσεων, που διατηρούν οι ελληνικές τράπεζες, με στόχο την προσέλκυση καταθέσεων.

Οι συνολικές καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα στα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα αυξήθηκαν σημαντικά στα 153,8 δισ. ευρώ τον Ιούλιο του 2012, από 150,5 δισ.

ευρώ τον Ιούνιο του 2012, έναντι 188,1 δισ. ευρώ τον Ιούλιο του 2011 και 174,1 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2011.

Κατά συνέπεια, οι καταθέσεις ιδιωτών μειώθηκαν κατά -18,9% τον Ιούλιο του 2012 σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης κατά -21% τον Ιούνιο του 2012.

Ειδικότερα, οι καταθέσεις Ταμιευτηρίου μειώθηκαν κατά -17,4% (Ιούνιος 2012: - 20,5%), έναντι -15,9% τον Ιούλιο του 2011, οι καταθέσεις Όψεως κατά -25% (Ιούνιος 2012: -25%), έναντι -10,8% τον Ιούλιο του 2011 και οι καταθέσεις Προθεσμίας κατά -19,7% τον Ιούνιο του 2012 (Ιούνιος 2012: -19,7%), μετά την πτώση τους κατά -8,6% τον Ιούλιο του 2011.

Σημειώνεται ότι οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα παρά την άνοδό τους τον Ιούλιο του 2012 ήσαν μειωμένες κατά 20,3 δισ. ευρώ έναντι του Δεκεμβρίου 2011 και κατά 83,5 δισ. ευρώ από το υψηλότερο επίπεδό τους τον Δεκέμβριο του 2009 (237,3 δισ. ευρώ). Η επιστροφή ενός σημαντικού μέρους από αυτές τις καταθέσεις μπορεί να αποτελέσει τον ισχυρότερο μηχανισμό ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αναλυτών της Alpha Bank.

Επισημαίνεται ότι η πτώση των ιδιωτικών καταθέσεων ξεκίνησε το 2010, μετά από μια αξιοσημείωτη πορεία αύξησης στην περίοδο 2002- 2009, όταν σημειώθηκε μέση ετήσια αύξησή τους κατά +12,4%, έναντι μέσης ετήσιας αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ κατά +5,9%. Συγκεκριμένα, το 2009 σημειώθηκε αύξηση των καταθέσεων των ιδιωτών κατά 133 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2002, έναντι αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ στην ίδια περίοδο κατά 76,8 δισ. ευρώ.

Η μείωση των ιδιωτικών καταθέσεων εκδηλώθηκε με εκτεταμένη υποκατάσταση των εγχώριων καταθέσεων με τοποθετήσεις σε καταθέσεις ή χρεόγραφα στο εξωτερικό, ενώ παρατηρήθηκε και αποθησαυρισμός τραπεζογραμματίων ευρώ μεγάλης ονομαστικής αξίας, χρυσών λιρών κλπ.

Όπως προαναφέρθηκε, η εμπιστοσύνη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα ισχυροποιηθεί εφόσον ολοκληρωθεί η επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σε συνδυασμό μάλιστα με την υλοποίηση ουσιαστικών κινήσεων αναδιάρθρωσης και συγκέντρωσης και εκλογίκευσης της δομής του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Ήδη, η εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα και στην ελληνική οικονομία θα αποκαθίσταται με την επιβεβαίωση της πολύ ικανοποιητικής υλοποίησης του Προϋπολογισμού του 2012 στο οκτάμηνο του έτους, που ήδη καθιστά απόλυτα εφικτό πλέον τον στόχο επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος στη γενική κυβέρνηση από το 2012, εκτιμούν οι αναλυτές της Alpha Bank.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

180 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/18535/paikse-me-ton-gap-play-now/

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Καλημέρα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ολους.

«Σπάει» στα δύο το ΤΤ

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/727030/Article.aspx

...εγω εχω συνηθησει να την τρωω απο πισω ...δεν ξερω ο φιλος μου ο Πανος και οι λοιποι κατεχοντες...

μα τοσο ξεφτιλες...
και μην μου πειτε οτι αρχησα...
να "φαμε"και τα μετρα και θα επανελθω..

Θανασης Κ είπε...

καλημερα παιδες...τοσοι ξεφτιλα και αλλη τοση...εφουν εχουν το..μαχαιρι, οτι θελουν κανουν

μπαρμπαλιας είπε...

Κερδισμένοι και χαμένοι από τις φοροαλλαγές

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/727117/Article.aspx

............

Έσοδα – έξοδα για όλες τις επιχειρήσεις

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι μοναδικές (μαζί με τους αγρότες για τους οποίους θα παραμείνει ο εξωλογιστικός προσδιορισμός) οι οποίες διατηρούν έως σήμερα τεκμαρτή και αυτοτελή φορολόγηση.

.............

εχω ξαναγραψει...
τους αγροτες και τους ψαραδες ...και τα ματια σας κ.υπουργε των οικονομικων...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΣΥΓΚΟΜΗΔΗΣ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ...
θα προτεινα να μεταμφιεστηται σε μασκαρα και να ρωτηστε για την τιμη...150 ευρω στη βαρκα..

μην τους φορολογειται καθολου...γιατι πιθανον να τα στελνουν και πεσκεσι σε γιατρους ,δικηγορους,βουλευτες κλπ πουταναριό...

μπαρμπαλιας είπε...

...ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ...με το μπαρδον

George είπε...

Καλημερα.... Συμφωνία με την τρόικα ακόμη και εντός της ημέρας ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών‏ in.gr - NewsLetter

nomad είπε...

Καλημέρα σε όλους

Νίκη είπε...

Καλημέρα σας.

George είπε...

Η "Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση" ανακοινώνει ότι ο διεθνής διαγωνισμός για την πώληση της συμμετοχής της στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρη Α.Ε. κηρύχθηκε άγονος.

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα

εχω κατι νευρα !!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Νίκη και σε όλους.

THE JUNIOR είπε...

Κοινωνικο σχολιο

απαντησεις σε ερωτησεις φιλων και συγγενων που ξερουν την απασχοληση σας

-να μπω?
-δεν ξερω δικα σου ειναι τα λεφτα.

_ειναι καλη αυτη η μετοχη?
-δεν ξερω δεν τις κοιταω και ολες.

-ποια τραπεζα να αγοραζω?
-αυτην που εχεις τα λεφτα σου.

και για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο στο μελλον ρωτατε

-καλα ρε καραμητρο που το βρηκες το ρευστο? εσυ αλλα ελεγες κριση,κριση.





ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα και στους παλιούς και στους νέους, τους πρωινούς και τους υπναράδες.
Καλώς ήρθες Γιάννη Ξενάκη, η ώρα ήταν περίεργη και μάλλον δεν σε είδε ο επόμενος που ήταν ο μπάρμπας, είναι και ηλικιωμένος και καταλαβαίνεις τώρα...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους!
Μικρε,γι αυτο εχεις νευρα? Σιγα-σιγα ελπιζω να σου φυγουν,στη διαρκεια της συνεδριασης πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι...

Δεν ειναι τυχαιο το θεμα της αναρτησης με αυτο που λες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Mεγάλη πρωτοβουλία της Ομογένειας για εξαγορά του ελληνικού χρέους!
21-09-2012 10:09:18


Η Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει και πάλι δράση για την εξάλειψη του χρέους της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία "End National Debt" υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει ήδη σε τράπεζες του Καναδά, αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.
Η πρωτοβουλία "End National Debt" έχει συσταθεί κυρίως από ομογενείς της Αμερικής και πρόεδρος της είναι ο Μανώλης Λαμπράκης. Ο ίδιος μίλησε στο Tv Creta, και διευκρίνισε πως αυτά τα χρήματα θα δοθούν μόνο υπό δύο αυστηρούς όρους.

Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. Ωστόσο, δε διευκρινίζει την αλλαγή του Συντάγματος που προτείνει, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως αυτό είναι δουλειά των Συνταγματολόγων. "Αρκεί να υπάρχει ένα Σύνταγμα δικαιότερο για τον ελληνικό λαό", αναφέρει στη συνέχεια. Και συνεχίζει, διευκρινίζοντας πως η πρωτοβουλία δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

"Στις 7 Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες πριν από την προθεσμία που είχαμε δώσει, ανοίχτηκαν δύο λογαριασμοί σε καναδικές τράπεζες. Κατετέθησαν 600 δις δολάρια για την Ελλάδα στον ένα λογαριασμό και 50 δις δολάρια για την Κύπρο. Οι δύο αυτοί λογαριασμοί είναι κηδεμονεύομενοι λογαριασμοί. Υπάρχει δηλαδή μια συμφωνία μεταξύ καταθετών με την Τράπεζα, η οποία μπορεί να τα αφήσει ελεύθερα αν συμβούν ορισμένα πράγματα", δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην τηλεόραση TV Creta.

"Η εξαγορά του χρέους προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη του δανεισθέντος, δηλαδή της κυβερνήσεως, διότι αλλάζει ο δανειστής. Είπαμε δηλαδή ότι θα εξαγοράσουμε το χρέος, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάποιες πολιτικές αλλαγές με σκοπό την αναδιοργάνωση του ελληνικού κράτους", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Λαμπράκης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο συνοδευόμενος από ομάδα ειδικών, μετά από επίσημη πρόσκληση του κ. Χριστόφια. Στην ίδια συνάντηση, συμμετείχε και η Κριστίν Λαγκάρντ, όπως δήλωσε άλλωστε ο πρόεδρος του "End National Debt".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι Ηλία δεν άρχισες, θα αρχίσουμε μαζί σε λίγο καιρό, τώρα κάνουμε διάλειμμα.

michele είπε...

Καλημερα Γ.Ξενακη.Αυτο με τα 600δισ και καλα των ομογενων,μου θυμιζει τις μετοχες τις τραπεζας της Ανατολης.
Δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Συμφωνώ!Και πιστεύω ότι μέχρι τις εκλογές (USA)θα κυκλοφορήσουν πολλά παλαβά.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στον φιλο Γ.Ξενακη,παραληψη,με την εννοια οτι μολις τελειωνω το σχολιο γινομαι πουλι....κυριε σκετο Πανο μας αχαχαχααα

μπαρμπαλιας είπε...

ενεργεια,μεταλλα,κατασκευες...και στην ουγια Μικες...

δημοσθενης είπε...

καλημερα παιδες...λεω να παω το σκυλο βολτα..

michele είπε...

Kαλημερα Λιακο μου.Οπως καθε πρωι ,μπηκες δυναμικα! Σε τρεις ωρες ληγουν τα παραγωγα ,δεν βλεπω ιδιαιτερες διακυμανσεις μεχρι τοτε στον ftse ..τα αλλα μπορουν να παιζουν χαχα

michele είπε...

Καλημερα Δημο.Καλη ιδεα για σενα αυτο.Στις 2 παρα 10 να εισαι πισω ομως.

δημοσθενης είπε...

δυο τρεις φιλοι που επικοινωνησα, ειναι ολοι πολυ επιφυλακτικοι

δημοσθενης είπε...

διπλη κορυφη, χθες και σημερα στο 4,26 η δεη..και ξανα εφαγε πορτα...στο 4,14 τωρα

Θανασης Κ είπε...

ΜΗΠΩς ΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ?? ΤΟ ΧΑΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ....

michele είπε...

Σιγουρα επαιξε ρολο η αποφαση του Ευρωπαικου δικαστηριου.Αλλα η ΔΕΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ.

δημοσθενης είπε...

ΔΕΝ προεξοφλει ομως δικαστικες αποφασεις που ουτε οι δικαστες οι ιδιοι δεν γνωριζουν την αποφαση

δημοσθενης είπε...

..πριν αυτη παρθει

Γεράκι είπε...

Πολυ καλημέρα σας...προσεχουμε για να έχουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στον Δήμο.
ΣΩΛΚ και ΕΛΛ έφυγαν πιο χαμηλά από ότι γράφουν τώρα αλλά δεν πειράζει, ας κερδίσουν και οι επόμενοι.

Γιώργηηη τα αγγουράκια ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντώνη

michele είπε...

Ολη η μεσαια παιζει..ΚΑΛΩΔΙΟΣΙΔΕΡΟΣΩΛΗΝΕΣ ,εχαε,κατασκευες ..

George είπε...

Καλημέρα Πανο ...τα εκανε σαλατα η val.θα τα παρω μονο με 0,038....ΑΝκαι δεν μου στειλατε ΜΑΙΛ με καμια πληροφορια για αγορα ....ειμαι στην απεξω?????? 8μερες μονο μαιλ ειχα .... χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

καλημέρα Γιώργη αν την έκανε τη σαλάτα η Βάλια ΟΚ
Τώρα στην απέξω που λες δεν νομίζω, δεν νομίζω...

michele είπε...

Γεννανε τα κοκκορια μου,σημερα να παω για καμμια δουλιτσα μην τα βλεπω και τα ...σκοτωσω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά κάνεις Μικέ.
Για τα ΣΩΛΚ χτες όγκος 230000 και σήμερα μέχρι στιγμής 260000...αν είναι μέρα ξε-φορτώματος δεν θέλω να είμαι μέσα
Η ΣΙΔΕ του Αλεξ. έσπασε όλα τα κοντέρ, μπράβο Αλεξ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τα κόκκινα ψυγεία σκίζουν

michele είπε...

Εφυγε μετα το retest ο ΟΤΕ ..,αντεδρασε μεχρι κι η ΠΕΙΡ απο τον 50 αρη και καβαλησε και ο ΟΠΑΠ τα 4.40 χμμμ

Νατα και τα ευκολα 3.40 του Βαγγελη ,αντισταση εδω..ειπα να φυγω και καθομαι και κοιταω

michele είπε...

τριπλη κορυφη ο δεικτακος ,τωρα???

ΠΑΝΟΣ είπε...

You Know Mice

Σηκώθηκε και το αναψ. από τον ύπνο και η συνέχεια στις οθόνες μας

michele είπε...

Μπραβο Πανο σωστη παρατηρηση.Στις αντιστασεις μεγαλωνει ο ογκος.Οι εχοντες πουλανε και οι μη εχοντες αγοραζουν με προσδοκια διασπασης της αντιστασης

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους

ΠΑΝΟ τα ΣΩΛΚ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 1,20 πάνε για πάνω

Μην σε πάρω kai στον λαιμό μου αλλά έτσι νομίζω

Θανασης Κ είπε...

αμφιβαλλω εαν τα μεγαλα χερια κοιτατε τις κορυφες...εχουν λεφτα στην ακρη + την μοχλευση και σαρωνουν ο, τι θελησουν...νομιζω παντως οτι οι traders αγχωνονται ασκοπα...η αγορα ανοδικη ηταν μεχρι τωρα

michele είπε...

Θαναση το πως βλεπει την αγορα ο καθενας ειναι θεμα οπτικης γωνιας.Και ποσο την πιστευει η οχι.Αν την πιστευε ( γιατι καποιοι τρομοκρατουν με διαφορα κολπα,στα πλαισια της αλλοιωσης της πραγματικοτητας) τωρα εχει ενα πολυ καλο κερδος ΗΔΗ.

Θανασης Κ είπε...

δυστυχως και παλι πιστευω οτι λιγοι εχουν γβαλει λεφτα ακομα και μετα απο τοσο μεγακη ανοδο...οι περισσοτεροι απλα ρεφαρουν[με] χασουρες.... λιγοι διαθετουν την απαραιτητη πειθαρχεια για να κοιταν τα πραγματα, καθαρα

michele είπε...

Και λιγοι ασχολουνται με ..μετοχικες αξιες που ειχαν υποτιμηθει με μεγαλη υπερβολη και μια απλη αποκατασταση της ταξης τις φερνει σε ενα 100 -150% πιο πανω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη εγώ την έκανα και υπάρχουν και οι επόμενοι.
Με τα λίγα που καταλαβαίνω για σήμερα και με δεδομένο το κέρδος (κάπου 90%) μια χαρά ήτανε

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ μου Μόνο μια χαρά. τ λες τώρα


μια απλη αποκατασταση της ταξης τις φερνει σε ενα 100 -150% πιο πανω..

Αυτό μέτρησε φίλε ΜΙΧΑΛΗ που είπες .

nomad είπε...

ο δρομος ειναι ελευθερος
παει το 782

Γεράκι είπε...

Νεο υψηλο ΓΔ....Τo alert χτυπησε μολις τωρα...καλοριζικο..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...


Το υπουργείο Οικονομικών ανάθεσε σε ειδική ομάδα στελεχών να καταγράψουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς που συμπλήρωσαν 20ετία ακινησίας το διάστημα από 1/1/1991 έως 31/12/2011 προκείμενου να περιέλθουν στα κρατικά ταμεία.

Για το σκοπό αυτό η κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει το Κατοχικό Νομοθετικό Διάταγμα 1195 του 1942 σύμφωνα με το οποίο οι καταθέσεις σε μετρητά και οι τόκοι τους περιέχονται οριστικά στο Δημόσιο εφόσον δεν αναζητηθούν από τους δικαιούχους τους για μια 20ετία.

Εκτιμήσεις που δεν έχουν τεκμηριωθεί προσδιορίζουν τους αδρανείς τραπεζικούς λογαριασμούς στα 3.000.000.

μπαρμπαλιας είπε...

Βαλιααααααααααα

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μας κούφανες βρε μπάρμπα, πιο σιγά!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Νίκο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ο σκύλος γύρισε ή είναι ακόμα για βόλτα?

ΔΝ ξεχνάμε ότι κάθε Τρίτη Παρασκευή του μήνα, έχουμε τη δημοπρασία στην μεγάλη κεφαλαιοποίηση από τις 13.45 εώς τις 14.00

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλό μεσημέρι.
Μπάρμπα με φώναξες; χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

πολλαπλό στοπ στο 784

Γεια σου Αλεξανδράτε

Ο σκύλος από το πρωί κατάλαβε κάτι...

THE JUNIOR είπε...

ξαναμπηκα στο συστημα.

καλα δεν τα κλειδωσατε τα χαρτια.

κατσε να επαναφερω την ταξη

ΠΑΝΟΣ είπε...

σκίζουν τα ψυγεία...

Γεια σου Βάλια

Chris είπε...

καλημερα στην παρεα...

μπαρμπαλιας είπε...

Βαλια κλσ
ο...δικος μας

μπαρμπαλιας είπε...

ρε σε βαζελοκαναλο...κουβεντα για τον ΠΑΟ...
καλα ολοι με τσαμερκάνους;;;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπάρμπα δεν έχω ούτε μία μετοχή. Μου τα πήρανε......

Καλώς το δάσκαλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον δάσκαλο κι από μένα

μπαρμπαλιας είπε...

γιατι ωρε κοριτσι μας;;;

ο dwk είπε...

…καλημερούδια !
…πάνε κι από μένα τα χαρτιά Βάλια…
…το γυρνάμε στην …πιρίμπα ;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Θοδωρή, κάτι θα βρεθεί πάλι στην πορεία...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έλειπα για δουλειά και δεν έστησα σωστά την εντολή και μου έφυγε.
Έχω βάλει άλλα πράγματα στο καλαθάκι μου.
Βάζω βγάζω σε δουλειά να βρισκόμαστε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο δείκτης ξεκίνησε το κάτω εν όψει παραγώγων.

Βασιλική πες και σε μας τι έχει το καλαθάκι σου...δεν πιστεύω να πας για πικνίκ και να μου πεις ψωμοτύρι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι πάει να κάνει και το ΕΛΑΣΤΡΟ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έχω πουλήσει τα περισσότερα και τώρα έχει μόνο Γεκτερνα εχαε και οτε

δημοσθενης είπε...

ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕς ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΟΜΙΣΣΙΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Chris είπε...

Δημο κανε αναμεταδοση...

Πολυτιμη η βοηθεια σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή όχι καλά νέα Δήμο

ΠΑΝΟΣ είπε...

775 σταματήσαμε και να δούμε που θα ανοίξει στις 2.00

michele είπε...

Κομισιόν: Η παύση των συνομιλιών Ελλάδας-Τρόικας δεν αποτελεί ένδειξη προβλημάτων

Eπεστρεψα ..καλησπερα σας
Κατω φαινεται να το ανοιγουν..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το 717 γδ ειναι πολυ μακρυα μας και οσο συνεχιζει ετσι ολα καλα
Καλησπερα σε ολους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε...

δημοσθενης είπε...

μετκα ..τοπικο υψηλο 21/06 = 728
..υψηλο τελευταιων 55 περ συνεδριασεων (απο 9/5)...σημερινο ψηλο μεχρι στιγμης 7,17...Ηλια καταλαβες

δημοσθενης είπε...

την ειπαμε στο 6,20 και εδωσε ενα ολακερο ευρω απο τοτε

THE JUNIOR είπε...

ολα καλα

αν κρινω απο εδω

πολλοι εφυγαν και ακομα πανω ειμαστε

εχει χρημα που μπαινει

michele είπε...

Ανεβασα ΜΕΤΚΑ καθ υποδειξη Δημου ( ειχα στερεψει απο ιδεες 20αρη)

10 Σεπτεμβρη

http://freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9A

δημοσθενης είπε...

η ειδηση εγινε γνωστη στις 13:45 απο ανακοινωση Κομισιον...διακοπτονται οι διαπραγματευσεις για μια ολοκληρη εβδομαδα

michele είπε...

1.52 μηνυμα Δημο

μπαρμπαλιας είπε...

Δημο κλσ την εσφιξα...

δημοσθενης είπε...

ΟΛΕΣ οι τραπεζες εχουν χασει τον μεσο κινητο τους 5 ημερων...1,64 αλφα και 1,07 ευρωβ και ετε 1.97 (αυτες 1-2 λεπτα κατω..οριακα)

δημοσθενης είπε...

1:46 μηνυμα Μικελε

Θανασης Κ είπε...

δυσκολευει πολυ για σημερα...

Θανασης Κ είπε...

Από χίλια κύματα πέρασε η επένδυση που αφορά την τουριστική ανάπτυξη περιοχής 25.000 στρεμμάτων στη θέση «Χερσόνησος Σίδερο» του Νομού Λασιθίου της Κρήτης κοντά στο φοινικόδασος του Βάι. Ενα θέμα που απασχολεί ακριβώς 20 χρόνια (!) τη χώρα μας, τελικά κατέληξε ύστερα από απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, χθες.

Η τουριστική επένδυση «ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ», στην περιοχή Κάβο Σίδερο, αποφασίστηκε να ενταχθεί στο νόμο για τις στρατηγικές επενδύσεις (fast track) και περιλαμβάνει τη δημιουργία πέντε ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας 1.936 κλινών, ενός γηπέδου γκολφ 18 οπών καθώς και βοηθητικών υποδομών. Σε ένα από τα ξενοδοχεία θα κατασκευασθεί κέντρο ευεξίας (SPA). Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 267,7 εκ. ευρώ.

Φορέας της επένδυσης, είναι η βρετανική εταιρεία «Loyalward Ltd.», θυγατρική του ομίλου Minoan Group Plc ο οποίος είναι εισηγμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Ο εν λόγω όμιλος, τα δύο τελευταία χρόνια έχει εξαγοράσει στη Σκωτία τέσσερις εταιρείες που ασχολούνται με τον τουρισμό, εκπροσωπεί εταιρείες κρουαζιέρας πουλώντας "πακέτα", αλλά και αεροπορική εταιρεία για πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τον Καναδά.


ΠΑΝΟΣ είπε...

Να μην ξεχνάμε και τα ψυγεία παρακαλώ....σε τέσσερις μέρες περί το 20%, τώρα στο 15%

Θανασης Κ είπε...

η minoan group εχει σχεση με καποια εισηγμενη, ή κανω λαθος?

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΟΗ....μουλωχτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διϋπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων
όσο πιο βαρύγδουπος είναι ο τίτλος τόσο πιο μεγάλοι μαλ...ς κρύβονται από πίσω χαχαχα

michele είπε...

Θαναση ειναι βρεττανικων συμφεροντων,διαπραγματευεται στην ΑΙΜ του Λονδινου .Απ οτι ξερω ,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος δεν εχει σχεση με λληνικη εισηγμενη

michele είπε...

Ο ογκος ειναι σχετικα μικρος.Αν γυρισω πισω η αν ξανασπασει το υψηλο,τοτε θα αυξηθει..

michele είπε...

Τι ευκολα λεφτα ο ΟΤΕ ρε παιδι μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μικρό το ρίχνουν και μαζεύουν κομμάτια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάει για το 784 πάλι

michele είπε...

Τρακαρε παλι..

THE JUNIOR είπε...

δεν περιγραφω αλλο!!!

αλλα δεν πουλαω ουτε ενα χαρτι.

michele είπε...

Δεν σε ρωτησα ΜΙΚΡΕ,εσυ που εισαι ειδικος κατασκευων,εχεις ΙΝΚΑΤ χαχα

michele είπε...

Αμα κουνηθουν οι σαπιες θα το σπασει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτός δε θα έχει χαχαχα

michele είπε...

FT Deutschland: Εξετάζεται νέο κούρεμα του ελλ. χρέους


Πηγή:www.capital.gr

Γεράκι είπε...

ανεβάζει στροφες ευρωβ κ ογκο..ελπιζω να μην ειναι ψαρωτικο..ειναι σεταρισμενη..ειναι η ευκαιρια μας..

michele είπε...

Εφυγε κι απο δω..+3,57% ο ΔΤΡ

Γεράκι είπε...

ολες οι τραπεζικες απο τελευταιες σε ογκο (στην λιστα μου) ανεβαινουν προς τη μεση...

Γεράκι είπε...

το υψηλο τσακιστηκε...

michele είπε...

790,29 το επομενο

THE JUNIOR είπε...

Λιγα κομματια,καλη ειναι.

δεν πηρα πολλα γιατι δεν ειναι δυνατον ολοκληρος ομιλος και να βαζει πλατη η μικρη στην ηολ

ποιο λογικο δεν ηταν μπει η ιντραλοτ στην ηολ

γελαω πως ειναι δυνατον να χτυπησουν τον οπαπ οταν τους βγαζει απο τα δυσκολα η μικρη

Γεράκι είπε...

για να δουμε εαν θα πιασουν τα τελευταια υψηλα τους..οι τραπεζες εννοω...

Chris είπε...

ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιι

michele είπε...

ΑΜΕΜ η ινκατ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάει στο 790

THE JUNIOR είπε...

καλα ρε ,δεν βλεπετε οτι ολοι που μπηκαν χαμηλα εχουν πουλησει


πως θα βγουν πωλητες αυτοι που μολις μπηκαν



George είπε...

Ξυπνησε και η EUR kai ΠΕΙΡ ....αντε να δουμε καμια ασπρη μερα και με αυτες...........

Γεράκι είπε...

ακομα κ το 790,29 περασε με το μπαμ που εκανε...

George είπε...

καιρος να ξυπνηση και η ινκατ και ιντκα......

VassilisS είπε...

Καλησπέρα σας,

ο ΟΤΕ Μικε παέι καρφι 4 ή ξεκουράζεται 3,50 3,60?
μαλλον το πρώτο γιατί έμεινε λίγο πισω

Chris είπε...

στην πειρ τι εγινε παλι?????

michele είπε...

Ελεγχουν το συστημα..με ΕΕΕΚ που ειναι κατω αυτη τη στιγμη..
σκεφτομαι και τη διανομη ,αλλα ειναι μικρος ο ογκος.

Γεράκι είπε...

εαν τεσταρουν επιτυχια τα brake outs οι τράπεζες..εχουμε κ αλλο πάνω..εαν οχι..εχουμε θεμα παλι..καθως αποδυναμώνεται ο rsi...

Γεράκι είπε...

*break

George είπε...

ΠΕΙΡ παίρνει φόρα για ψηλά όπως και eur

michele είπε...

Vas ωραια παιζει ο ΟΤΕ εσπασε το 3,26 ,ξαναγυρισε ,επιβεβαιωσε ,ξαναφυγε.3,58 και πανω,εφυγε για το 4ΑΡΙ

George είπε...

Τελικα η ΙΝΤΚΑ εμεινε απο καυσιμα με ΚΜΟ 5 ημερ 0,287......

PS είπε...

Reuters
By Lefteris Papadimas and Harry Papachristou
ATHENS | Thu Sep 20, 2012 5:54pm EDT
(Reuters) - The heads of the international "troika" team discussing Greece's bailout could leave Athens at the weekend without a final agreement on some 12 billion euros of planned spending cuts, Greek officials said on Thursday.
The European Union, International Monetary Fund and European Central Bank team visiting Athens has rejected some of the measures proposed by the Greek government, holding up final agreement on unlocking the next installment of Greece's 31.5 billion-euro ($41 billion) bailout package.
"We would like to have the package finalized today but it's difficult," said a very senior Greek official, who spoke on condition of anonymity.
"The heads of the troika will leave at the end of this week or early next week. We must have 95 percent of the package of measures agreed by then."
Another official said the team would leave on Saturday

George είπε...

Οσο για τον ΦΡΛΚ με αγορα 1.07 που ελεγα 7 ΣΕΠΤ και σημερα 1.59 καλοοοοο το κερδος......... θυμασαι ΜΙΚΕΛΕ...........

Θανασης Κ είπε...

ακομα και το ελστρ εχει κεφια σημερα!!

michele είπε...

Ελπιζω να τα κρατησες George ,θυμαμαι

PS είπε...

Αφού ήδη χτυπήσαμε το υψηλό της 20ής Μαρτίου,επόμενο βήμα το 847.
Για αισιόδοξους που δεν αποφάσισαν ακόμα ρευστοποιήσεις.
Ακριβώς πάνω σε αντιστάσεις ποτέ δεν πουλάω,μπορεί αν χρειαστώ χρήμα λίγο παρακάτω,ή αν δεν χρειάζομαι,αρκετά παραπάνω και ανάλογα με τις προοπτικές και την κίνηση που έχει ο τίτλος.

michele είπε...

Δεν εχει καν ξεκινησει το ΕΛΣΤΡ Θαναση..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η εκτιμηση οτι η σιδε ,σε περιοδο που ειχε τη μιση τιμη των σωλκ ,θα εφτανε συντομα να εχει μεγαλυτερη τιμη στο ταμπλο επιβεβαιωθηκε

George είπε...

Μικελε οχι μονο τον κρατησα αλλα πηρα και αλλα με 1,40....

Θανασης Κ είπε...

michele θα δει το 1 ευρω??

michele είπε...

Μπραβο george!Αλεξανδρε δεν εχει μεγαλυτερη αλλα Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ.Κερδισες και το στοιχημα!

michele είπε...

Θαναση θα το δει,μη με ρωτησεις ποτε.Πανω απο 0,75 ο χρονος θα μικρυνει

michele είπε...

Αμεμ εκ νεου χαμηλα στην ΙΝΚΑΤ,μαστορια και κει

Chris είπε...

Μαικλ τι γινεται με τραπεζες????
χωνευουν τη μεγαλη ανοδο???
μας τα χωνουν????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι ψαχνεις βρε michele με τετοια αποδοση ,τισημασια να εχου δυο ποντοι .Τελος παντων ο 40αρης επιασε ολους τους στοχους του.Εως εδω ηταν καλα για τις μετοχες του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα εχει οι τραπεζες πανω ή ολοι μαζι κατω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καραουλι στην πειραιως που μαλλον δεν θα δωσει σημα σημερα

George είπε...

Φήμες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Εθνική Τράπεζα

michele είπε...

Εχουν χαμηλο ογκο οι τραπεζες για να ειναι χωσιμο.. αλλωστε χτες ΠΗΡΑΝ χαρτουρα με το γυρισμα.Κοιταξε το χθεσινο γραφημα να καταλαβεις Χρηστο

George είπε...

Στην αγορά κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το όλο εγχείρημα να πραγματοποιείται στις αρχές του νέους έτους για να έχει γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα της χώρας σε ότι αφορά την παραμονή της στη ζώνη του ευρώ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε έχεις κερδίσει πανηγυρικά μέχρι στιγμής εκτός και αν έρθουν τα πάνω κάτω σε 9 μέρες

michele είπε...

Παμε και σ αυτο George.Πραγματι οι τραπεζιτες θελουν:Σχετικα γρηγορα να μαθουν τους ορους ανακεφαλαιοποιησης.
Να ξεκινησουν τις αυξησεις οταν θα παρουμε τη δοση και μετα για να εχει αλλαξει το ΚΛΙΜΑ για να συμμετασχουν και οι ιδιωτες.
Και επειδη οι αυξησεις δεν θα γινουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ..θα φτασουμε το Μαρτιο.Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μοθ.Μπορει να πεσω κι εξω,θα δουμε.

PS είπε...

«Είναι καιρός να κατανοήσουμε τα απίστευτα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η μονιμότητα των υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα», αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank [ACBr.AT] Σχετικά άρθρα , στο τελευταίο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.

Σημειώνουν ακόμη ότι «είναι πλέον προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρξει διοικητική μεταρρύθμιση με αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα χωρίς να μειωθεί το μέγεθος του δημόσιου τομέα έτσι, ώστε να γίνουν προσλήψεις και νέων υπαλλήλων με νέο καθεστώς υπηρεσιακής εξέλιξης και αμοιβών».

Οι αναλυτές υποστηρίζουν επίσης πως απώτερος στόχος πρέπει να είναι «η δημιουργία ενός μικρότερου σε μέγεθος αλλά παραγωγικότερου και πιο ευέλικτου δημόσιου τομέα».

«Στο πλαίσιο αυτό», συμπληρώνουν, «διάφορες διακηρύξεις περί μη απολύσεων στο δημόσιο είναι στην ουσία διακηρύξεις περί μη προσλήψεων νέων υπαλλήλων και νέων εξειδικεύσεων σε μια περίοδο κατά την οποία η ανεργία των νέων υπερβαίνει το 50%».

«Αυτό βέβαια, δεν αποτρέπει, ακόμη και στη σημερινή δεινή κοινωνική κατάσταση, σε ορισμένες περιπτώσεις, την πρόσληψη υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα με αδιαφανείς διαδικασίες και κριτήρια», προστίθεται στην ανάλυση.
Βασιλικώτεροι του Βασιλέως.

PS είπε...

Τα 25 δις που θα πάρουν οι τράπεζες από τη δόση των 31,5,τι θα τα κάνουν άραγε;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό?

michele είπε...

Θα τα βαλουν στην τρυπα yasterbets για να διορθωσουν την κεφαλαιακη επαρκεια να μπορουν να γυρισουν χρηματα στην αγορα...το μυστικο εδω ειναι να περασουν αυτα απο τον ΕSM οπως για Ιταλια και Ισπανια.Θα το δουμε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

καλησπέρα, όλα καλά αλλά αυτός ο ΟΠΑΠΗς κατακρύλα!

michele είπε...

Ο Οπαπ το γυριζει,οι τραπεζες ακουνητες προς το παρον..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ενα σεναριο ,οι εταιρειες του 40αρη εχουν τρεξει τρελα και πρεπει σε πολυ λιγο να διορθωσουν,πολλες καλες εταιρειες του 20αρη κατω απο αντιστασεις ,οι τραπεζες σε πλαγια κινηση και ο ΟΠΑΠ πολυ κατω.Την συνεχεια του σεναριου ,που ειναι το δυσκολο γιατι μεχρι τωρα αναφερα μονο δεδομενα,την αφηνω στον καθενα απο σας.

nomad είπε...

Αλεξανδρε ισως να ειναι θετικα αυτα.
Η πλαγια κινηση είναι διορθωση και δειχνει τη δυναμη της αγορας στη ζωνη αντιστασεων

michele είπε...

Tωρα αφου επαιξε κι ο 40αρης ,θα παιξουν και τα μικρουλικα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ποσο μικρουλικα δηλαδη,θα φυγει το βουνο???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λείπει και αυτός που συνήθιζε να παραγγέλνει τα πεουτσάκου...

μπαρμπαλιας είπε...

Σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του διοικητικού συμβουλίου -οι οποίοι εκπροσωπούσαν το EFG Group- προχωρά η Eurobank και η σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί σήμερα, μετά το κλείσιμο του ΧΑ.

Τα νέα μέλη του ΔΣ είναι οι κ. Γιώργος Δαυίδ, πρόεδρος της Coca Cola 3E, Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος της Navios Maritime και Νίκος Στασινόπουλος, πρόεδρος της Βιοχάλκο.

michele είπε...

Tι να σου πρωτοπω Αλεξανδρε ,ειναι και μπολικα ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ..χαχα

michele είπε...

Μεγαλα ονοματα στο ΔΣ της ΕΥΡΩΒ

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας μην εισαι μονοφαγας...

καλα...πεστο μου στο αφτι να μην ακουσει κανεις

μπαρμπαλιας είπε...

γιαδαύτο στα εβαλα....

που ειναι ωρε ο Μαγιστρος ο φιλος μας ...να δει τη ΔΙΟΝη του...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν βλέπω το όνομά μου στο ΔΣ μπάρμπα, κάποιο λάθος θα έγινε...


Εμείς δηλαδή να μην ακούσουμε τίποτα?

michele είπε...

Μελετατε και λιγο,δεν κανει κακο..χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...η ΦΡΙΓΚΟ ειναι η μονη απο τα Φ , που εχει μεινει οπισω

michele είπε...

Για 0,1740 την βλεπω μπαρμπα αυτη..

μπαρμπαλιας είπε...

ξερεις τι σου ειναι...Πανο

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

πριν λίγες μέρες ο MIC είχε πει μία..
ΚΡΗΤΗκοχαρτο αν θυμάμαι καλά, σωστά?

michele είπε...

Καλα παει,αμα περασει και το 4.70 ..αλλωστε μας την ειχε βαλει σε γραφημα ο κ.ΠΑΝΟΣ

michele είπε...

Καλα θυμασαι Κωστα..αλλα για αλλους λογους.Αυτη δεν ειναι και μικρουλα 114 εκ.κεφαλαιοποιηση εχει..

μπαρμπαλιας είπε...

κανονικα και με μετριους υπολογισμους επρεπε να γραφει 7...
θα την περιμενω ...σαυτη εχω υπομονη και τι ξερεις

michele είπε...

Φαινεται και για διανομη το πραγμα,αλλα με τετοιους ογκους ξερω εγω..

Θανασης Κ είπε...

http://www.e-marketdeals.gr/?p=15470

...πουληθηκε η εδριπ????

michele είπε...

Αφου ειναι ο Πλακοπιτας εκει ,πολυ πιθανον..

michele είπε...

Για τον φιλο μου τον ΑΛΕΞ,ενα απ αυτα που παρακολουθω,απο τα 0,30 ειναι ο ΝΗΡΕΑΣ η αλλοιως τσιπουρα..