Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012


ΚΥΡΙΑΚΗ....
                                                         ...με ελεύθερη γνώμη ...

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
   ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

Η οικονομική κρίση δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Πρέπει να υπάρξει τέλος στον Πεσιμισμό. Οι αρνητικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας μας επιβάλλουν να εντοπίσουμε και να κατανοήσουμε τα αίτια που μας οδήγησαν στην σημερινή πραγματικότητα.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της οικονομίας μας είναι η ύπαρξη διαρθρωτικών προβλημάτων πριν την εμφάνιση της κρίσης, τα οποία είναι και γνωστά για την πολιτική τους χροιά…

Πάντα υπήρχαν μακροοικονομικές ανισορροπίες, με διογκούμενα τα ελλείμματα του δημόσιου χρέους – ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και κυρίως το ύψος του δημόσιου χρέους. 

Οι τράπεζες (ισχυρό τμήμα του ελληνικού κεφαλαίου)προχώρησαν σε πιστωτική επέκταση και έκθεση σε υψηλούς κινδύνους με αποτέλεσμα σήμερα οι επισφάλειες να αγγίζουν το 17 % , πράγμα που οδηγεί στην καταστροφή αν δεν υπάρχει συνεχής ανακεφαλαιοποίηση τους. 

Έχουμε επιταχυνόμενη επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης του Α.Ε.Π από

5,6 % το 2003 
4,9 % το 2004 
4,5 % το 2006
4 % το 2007
2,9 % το 2008 
και μετά το 2009 αρνητικό μέχρι σήμερα. 

Χαρακτηριστικά των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων στην περίοδο της οικονομικής κρίσης

Έχουμε νέο ανατρεπτικό - καταστρεπτικό περιβάλλον, κυριαρχία αβεβαιότητας για το αύριο, επικράτηση αβεβαιότητας από την πολιτική ηγεσία, στην καθημερινότητα – Ταμείον… μείον

Οι αμοιβές των μελών της οικογένειας μειώνονται δραματικά, γίνονται απολύσεις εργαζομένων για να σταθεί η επιχείρηση, οι φορολογικές εκκρεμότητες διευρύνονται καθημερινά, η εύρεση έκτακτων πόρων είναι αγωνιώδης.

Γίνεται προσπάθεια μείωσης έκθεσης στον κίνδυνο περιουσιακών στοιχείων, γιατί η πλειοψηφία τους είναι υποθηκευμένη, γίνεται αλλαγή στο σύστημα διοίκησης και διαδοχή στην ηγεσία της επιχείρησης, με συνδυασμό συναισθήματος και επιχειρηματικότητας.

Οι υπερωρίες χωρίς αμοιβή, η μείωση των αποδοχών διοίκησης και οι ενδοοικογενειακές και ενδοεπιχειρησιακές τριβές, είναι νέα χαρακτηριστικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες είναι ακόμη ελεγχόμενες…

Τα χαρακτηριστικά των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων στην Κρίση

Είναι σε εξέλιξη ο αφελληνισμός των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, οι παλινωδίες πλήττουν την ανταγωνιστικότητα τους με την κατάργηση – Επανασύσταση ….του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Ήδη είναι πρώτη η σημαία της Μάλτας από τον Μάρτιο και από 3.300 στα 2.000 έμειναν τα πλοία με ελληνική σημαία.

Το ΙΟΒΕ θεωρεί ότι 26 δις αντί 10 θα ήταν η προστιθέμενη αξία στη ναυτιλία γιατί η ελληνική σημαία υπάρχει στο 22,6 % του παγκόσμιου στόλου στα δεξαμενόπλοια και το 16 % φορτηγά πλοία.

Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις όπως : ΙΚΤΙΝΟΣ , folli-follie, ελληνικά καλώδια , Αφοί Καράτζη , Βιοχάλκο , Καρέλια , Σωληνουργεία Κορίνθου , Πλαστικά Κρήτης , Motor oil, κ.α, είχαν ανοδική κερδοφορία και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που τα καταφέρνουν στη κόλαση της κρίσης.

Το ζητούμενο είναι το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον λόγω της επιβράδυνσης της Παγκόσμιας οικονομίας, του φόβου για αύξηση του πετρελαίου, των αλλαγών στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η, των αυξημένων ποσών επιστροφής Φ.Π.Α που ούτε καν συμψηφίζονται με άλλες υποχρεώσεις προς το δημόσιο.

Το μαξιλάρι ασφαλείας είναι η μείωση του εργατικού κόστους γιατί οδηγούμαστε στο σημείο μηδέν αυτών των επιχειρήσεων αν δεν στηριχθούν και αν δεν πληρωθούν από το κράτος.

Τώρα πλέον παρατηρούνται και προβλήματα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις με τη μη ασφάλιση πιστώσεων από τους διεθνείς οίκους για την εισαγωγή πρώτων υλών. 

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι οι επιχειρήσεις : 

9 στις 10 κάνουν περικοπές κόστους
9 στις 10 μειώνουν τα περιθώρια κέρδους
8 στις 10 μειώνουν τη διαφήμιση
7 στις 10 μειώνουν την τιμή πώλησης των προϊόντων 

Που σημαίνει ότι τα προβλήματα εντείνονται δραματικά και προμηνύεται με βεβαιότητα η χρεοκοπία πολλών επιχειρήσεων.

Πολλές επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό αδυνατούν να εκτελέσουν παραγγελίες λόγω ρευστότητας, με συνέπεια την αναστολή επέκτασης τους σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της Ελλάδος είναι ανταγωνιστικά σε σχέση με εκείνα του εξωτερικού, γι αυτό υπάρχει άμεση ανάγκη διοχέτευσης κεφαλαίων που θα οδηγήσουν σε έκρηξη τις εξαγωγές.

Το συμπέρασμα : 

Τόσο οι μικρές αλλά και οι μεγάλες επιχειρήσεις χρειάζονται (ΑΜΕΣΑ) στήριξη όπως εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης πέραν της τραπεζικής η οποία είναι αδύνατη, ένταξη τους σε Ευρωπαϊκά προγράμματα χωρίς την ανάγκη τραπεζικού δανεισμού, ρύθμιση των οφειλών τόσο στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και στην εφορία για 20 χρόνια τουλάχιστον… ρύθμιση των τραπεζικών οφειλών των επιχειρήσεων για 40 και πλέον χρόνια, ρύθμιση της καταβολής του Φ.Π.Α που το έχουν χρησιμοποιήσει οι περισσότερες επιχειρήσεις σαν κεφάλαιο κίνησης σε δόσεις που μπορούν να πληρωθούν (ελάχιστες), παύση της οποιασδήποτε ποινικοποίησης των δραστηριοτήτων για δύο χρόνια τουλάχιστον μέχρι να αναταχθεί η οικονομία.

Τέλος

Παύση λήψης μέτρων μείωσης μισθών και συντάξεων για να τονωθεί επιτέλους η κατανάλωση.

Παναγιώτης Μπατσαρισάκης, οικονομικός - επιχειρηματικός σύμβουλος 

www.elzoni.gr

254 σχόλια:

1 – 200 από 254   Νεότερο›   Νεότερο»
dim είπε...

Η μορφη της Ευρωπης,οπως απεικονιζεται στην ελληνικη μυθολογια κοσμει τα ελληνικα διευρα.Η ΕΚΤ εχει αποφασισει οτι θα κοσμει και ολα τα ευρωπαικα χαρτονομισματα απο τον Μαιο του 2013.Αυτο μαλλον σημαινει οτι η Ευρωπη θελει να συνεχισει να μας βλεπει εντος ευρω,κατα τον κερδοσκοπο.Η παλαιοτερη δηλωση της κας Μερκελ,οτι το θεμα με την Ελλαδα θα ληξει μεχρι τον Μαιο του 2013 ισως συναδει μ'αυτο...λεω εγω...Καλημερα

δημοσθενης είπε...

καλημερα dim και σε ολους....Αλεξανδρα, ευχαριστως να σε παρω εγω με το αυτοκινητο μου για Βουλιαγμενη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Δεν προλαβαίνω μάλλον σήμερα να ξαναμπώ για πολλά πολλά και ίσως και τις επόμενες μέρες. Θα δείξει. Για καλημέρα βέβαια δεν το συζητάμε.
Βλέπω πολλά τα χθεσινά σχόλια και δεν τα έχω διαβάσει
Τώρα για όσα λέμε με τον Μικέλε... ο καθένας κρατάει το μετερίζι του και έχω ευχηθεί πολλές φορές να έχει αυτός δίκιο. Για το γενικότερο καλό. Έτσι κι αλλιώς αυτός ασχολείται σε καθημερινή βάση ενώ εγώ λόγω άλλου αντικειμένου και υποχρεώσεων μιλάω περισσότερο αυθόρμητα και με βάση την κατηγορία στην οποία ανήκω.
Πάντως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί την τιμή του πολιτικού κόσμου την στιγμή που αισθάνομαι ότι αυτός δεν υπερασπίστηκε (όσο έπρεπε τουλάχιστον) την δική μου.
Σαν χώρα, εθνικά συμφέροντα αλλά και σαν πολίτη (πάντα στην κατηγορία μου εννοώ).
Τα λέμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χθες ήμουνα αρκετά γκολ και κουρασμένος για να προσπαθήσω μεταμεσονύκτια να μπω οπότε...

δημοσθενης είπε...


BofA: Πέντε πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες

Αν και σύμφωνα με τους αναλυτές της Bank of America Merrill Lynch θα ολοκληρωθεί με επιτυχία η αναθεώρηση τους ελληνικού προγράμματος από την τρόικα, ωστόσο προειδοποιεί ότι πέντε πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πρώτο είναι η κυβέρνηση συνασπιισμού που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα να μην συμφωνήσει για το νέο πακέτο μέτρων. Το δεύτερο είναι η Βουλή να αποτύχει να εγκρίνει τα νέα μέτρα. Τρίτον η εφαρμογή των μέτρων να αποτύχει ακόμη και μετά την έγκριση τους από τη Βουλή. Τέταρτον να σημειωθούν στην χώρα κοινωνικές αναταραχές πέρα από κάθε έλεγχο και τελευταίο ορισμένα κράτη μέλη της ευρωζώνης να αντιταχθούν στην αύξηση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

δημοσθενης είπε...

γεια σου Πανο

George είπε...

KAI TO 6 NA ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.............

George είπε...

Καλησπερα... καλησπερα και καλο μηνα..............μετα τα σχολια τα δικα σας που διαβασα τα χθεσινα σημερα διαβασα και ενα σχολιο απο το πρωτο θεμα .........(Αν στην Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη. ) τι λετε δεν αγαπιομαστε...... πρωι-πρωι....καλησπερα AGAIN ΠΑΝΟ-DIM ΔΗΜΟ...

δημοσθενης είπε...

καλησπερα Γιωργη

δημοσθενης είπε...

μωρη ΛΟΥΛΟΥ τι εγινε αργει ο ΟΤΕ να γινει η αλλη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ?? ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΠΡΩΣΕΧΟΣ

δημοσθενης είπε...

Π.Θ ΧΕΡΑΙΤΗΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΓΕΝΟ ΣΤΑ ΠΕΔΟΙΑ ΣΟΥ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Χτες το βράδυ ήσασταν απόλαυση χαχα Πάντα έτσι

ΚΑΡΑΑΑΑ μεγάλη κόντρα ανοίγεις με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ χαχαχ

Βρε σεις πολύ μου τον πειράζετε τον ΜΙΧΑΛΗ χαχα

Κ’ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ χαχα αλλά μην του το πείτε

ΔΗΜΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχεις μήνυμα

δημοσθενης είπε...

καλημερα Γιαννη ΚΟΝ

δημοσθενης είπε...

Γιαννη ..ειπαμε ΜΙΑ ΜΟΝΟ μετοχη...αρα να καταγραψω την πρωτη ?

giannhs kon είπε...

Προς την δεύτερη ΓΕΡΝΩ χαχα τώρα μπερδεύτηκα ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ

δημοσθενης είπε...

αν θελεις τη γνωμη μου, σε καλυτερη (τεχνικα) φαση βρισκεται η πρωτη...βραχυχρονια παντα

δημοσθενης είπε...

...επειδη χθες εκλεισε πανω ακριβως στο ανοιγμα της

δημοσθενης είπε...

..αλλα οτι θες εσυ...εχεις χρονο μεχρι τα μεσανυκτα

giannhs kon είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

michele είπε...

Kαλο μεσημερι σε ολους.Γιαννη ,εχουμε γεμισει παλιοπαιδα εδω.Πειραζουν εμενα και εκτος αυτου ο Δημος προκαλει παρανομα στοιχηματα με μετοχες χαχαχα.Δημο ποτε ληγει η προθεσμια να σου στειλω τη μετοχη?
DIM, ενδιαφερον αυτο του κερδοσκοπου,η αγαπημενη σου στηλη

michele είπε...

Α ληγει τα μεσανυχτα βλεπω.Και εκτος των αλλων ο διοργανωτης δινει και πληροφοριες τεχνικες για ποια θα διαλεξουμε..

George είπε...

DHMO MAIL

δημοσθενης είπε...

σημερα τα μεσανυκτα Μικελε..εγω εχω στελει την δικια μου επιλογη στον Αλεξανδρο..ετσι για να ειμαστε τυπικοι...καλημερα Μικελε ...σε εχω γραψει για μαζεμα φυστικιων στις 16/9...ειμαστε ηδη 6 ..Αλεξανδρα, εσυ, εγω, Αλεξανδρος, Θεοδωρος και Βαλια..απογευματακι κατα τις 5

δημοσθενης είπε...

οχι τεχνικες πληροφοριες...χαχα...εξ αλλου εσυ δεν τις χρειαζεσαι...απλα ο Γιαννης μου εστειλε δυο μτχ και ειπα να τον βοηθησω λιγο

δημοσθενης είπε...

george εληφθη..και οι δυο πολυ καλες ..η δευτερη εχει μεγαλυτερο Beta και ειναι πισω συγκριτικα...επειδη βλεπω μια ταση για ΔΥΟ και οχι μονο μια μετοχη, πηπως συμφωνειτε να κανουμε δυο επιλογες ο καθενασ ?

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ

ΔΗΜΟ Τη δεύτερη τη δεύτερη έτσι και αλλιώς με την πρώτη έχουμε χωρίσει γιατί δεν μου έκανε ότι της ζήτησα χαχα (Είμαι σκληρός άνδρα εγώ ) Στην επόμενη φάση μπορεί να τα ξαναβρώ μαζί της . χαχα Της έχω αδυναμία αλλά ευτυχώς δεν το ξέρει χαχα

michele είπε...

Ναι,ναι το ειδα για 16/9 μεσα ειμαι.Φανταζομαι ποια λες μαλλον εσυ σου στελνω κι εγω τη δικια μου σε λιγο..

michele είπε...

Εστειλα Δημο.

δημοσθενης είπε...

ακουω προτασεις...ΜΙΑ η ΔΥΟ ????
αν θελετε τη γνωμη μου, σαν ΑΣΚΗΣΗ, ειναι καλυτερα ΜΙΑ, για να υποχρεωθειτε να δουλεψετε πανω σ αυτες και λιγο...και να μαθετε να επιλεγετε αναμεσα στα ζορικα χαρτια
....δεστε προσφατη πορεια, χθεσινο κλεισιμο, αποδοση συγκριτικα με αλλα χαρτια του κλαδου, θεση σχετικα με μεσους κινητους λιγων και πολλων ημερων, και φυσικα το BETA της μετοχης...

δημοσθενης είπε...

καθ οτι μιλαμε για τις επομενες 5 συνεδριασεις ΜΟΝΟ...δηλαδη σχετικα βραχυπροθεσμα

δημοσθενης είπε...

χαχα Μικελε...αυτη θα ηταν η δευτερη επιλογη μου...

giannhs kon είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους έχω τάξει στον γιο μου να δούμε την F1 μαζί

Άσε που μπορεί ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ να μου βάλει Κανά έκτακτο διαγώνισμα όπως την περασμένη εβδομάδα που με έπιασε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ χαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑ

δημοσθενης είπε...

εχουμε ηδη 6 συμμετοχες στο ΜΠΥΡΟστοιχημα

δημοσθενης είπε...

ΜΕΤΟΧΕΣ που ειναι πανω καιαπο τον μεσο κινητο 5 ημερων και απ αυτον των 22 ημερων (η σειρα ΔΕΝ ειναι τυχαια): ΠΕΙΡ-ΕΕΕΚ-ΟΠΑΠ-ΦΦΓΚΡΠ-ΜΠΕΛΑ-ΕΤΕ-ΙΝΛΟΤ-ΕΛΠΕ-ΤΙΤΚ-ΜΥΤΙΛ-ΑΛΦΑ
***τα δυο τελευταια χαρτακια ειναι οριακα πανω στο μεσ κιν 5 ημερων

michele είπε...

Δημο,ξαναβαλε το mail σου και το στοιχημα ,ωστε μεχρι το βραδυ να αυξηθουν οι συμμετοχες.
Γιαννη οντως ο Μπαρμπας παρακολουθει τα παντα.Πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι στα διαγωνισματα

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι εσυ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την παρεα του φορουμ...ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ

δημοσθενης είπε...

μΙΚΕΛΕ, αν μπορει βαλε καταλογο επιμαχων μετοχων με το Beta τους
* Το Beta μιας μετοχης καθοριζει την "επιθετικοτητα" της, δηλαδη χοντρικα, ανεβαινει περισοοτερο σε περιπτωση γενικης ανοδου η πεφτει περισσοτερο σε περιπτωση γενικης καθοδου...χαρακτηριστικο χαρτι με μεγαλο Beta ο Μυτιληναιος, η Βιοχκο κλπ(ως παραδειγματα αναφερονται)...απο τις 5 τραπεζες αν θυμαμαι καλα, η Πειραιως και μετα η EΥΡΩΒ..κλπ

michele είπε...

Θελει ψαξιμο ρε Δημο το beta χαχα.Ασε να ψαξουν τα παιδια..εγω παντως μπυρες μπορω να κερασω,να ΠΙΩ δεν μπορω καθοτι δεν μ αρεσει η μπυρα!

δημοσθενης είπε...

Γιωργη να σε καταχωρησω λοιπον για μαζεμα στις 16/9 περιπου στις 5 απογευμα ?

δημοσθενης είπε...

μπορει εναλλακτικα να εχουμε και ουισκια για σενα Μικελε

δημοσθενης είπε...

..μια και θα εχουμε μπολικο φυστικι αιγινης φρεσκο

George είπε...

δεν είμαι τόσο σίγουρος γιατί την Παρασκευή είναι του Σταυρού και μπορεί να πάω για λίγες μέρες επ ευκαιρία στο corral....

δημοσθενης είπε...

οκ οταν θα ξερεις σφυρα com300@hotmail.com

michele είπε...

Mε ουισκακι βολευομαι χαχα.

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι ΕΣΥ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την ΑΠΙΘΑΝΗ παρεα του φορουμ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....εξ αλλου, ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ, καθως το χρηματιστηριο και ειδικα το μπουρδελο αυτο που λεγεται ΧΑΑ, ειναι κυριολεκτικα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
το μειλ οπου μπορειτε να βαλετε τα bets σας ειναι com300@hotmail.com...
**δεκτη ακομα και η ΛΟΥΛΟΥ, με την προυποθεση να γινει ΜΕΛΟΣ και φυσικα να σοβαρευτει ..η δυνατοτητα αυτη του δινεται επειδη εχει σκασει απο τη ζηλια κι εμεις αγαπαμε ολα τα ζωα...ακομα και αυτα που υποφερουν απο μεγαλομανια και ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα…

δημοσθενης είπε...

..ΘΕΛΟ ΚΕΓΟ ΝΑ ΠΕΞΟ..ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΗΣΟ..ΘΕΛΟ ΚΕΓΟ ΝΑ ΠΕΞΟ...ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ

δημοσθενης είπε...

εγω παιζω ΕΛΒΑΛ που εινε ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ Η ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...απο ΣΩΛΚ ΚΑΙ ΕΛΚΑ...

Chris είπε...

καλησπερα στην ομοφη και κεφατη παρεα...

michele είπε...

Καλησπερα Χρηστο,συγχαρητηρια για το ρεκορ Guiness στο συρτακι ,στον ομορφο Βολο!
Γαυρος με κομμενο κεφαλι χαχα..
Θεμελιωδως ειναι καλυτερη αυτη τη στιγμη η ΕΛΒΑ αλλα οι αλλοι αμα πουν να παιξουν δεν..αστειευονται

δημοσθενης είπε...

αν και θα κερδισω σιγουρα επειδη ειστε ολοι ασχετοι, χαρακες κλπ δεν θελω να κερδισω επειδη πρεπει να κερασω και εγω κραταω ισες αποστασεις με τα μεγαλοστελεχη του Ασυλου Ανιατων

Chris είπε...

γεια σου Μαικλ
Πραγματικα εγινε χαμος εκεινη τη μερα εδω!!!
Ουτε προεκλογικη συγκεντρωση αλλοτινων εποχων να ηταν....

Κεφι ζωντανια και ηθικο ακμαιο...
Παλι καλα που δεν πεταξαμε τους "επισημους" στη θαλασσα..:=)))
Ρεκορ που ανηκει αποκλειστικα και μονο στους απλους πολιτες...

Για φυστικια διαβαζω...λες να μας φυστικωσουν ??????:=)))!!!

Chris είπε...

Εχουμε και νεους αναγνωστες βλεπω....
Γαυρους με κομμενα κεφαλια , Λουλου , καπου πηρε το ματι μου και τη Μαρινα....
Παμε ΔΥΝΑΤΑ λεμεεεε!!!!

====
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

====
Πανο κατι διαβασα στα αρπαχτα για γενεθλια...
Να τη Χαιρεσαι φιλε μου...

===
ΤΟ ΤΡΕΝΟ!!!!
κανε κατι να χασω το τρενο....
ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΤ!!!!
Αφιερωμενο στους σορτ που θα ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

michele είπε...

Χαχα ποτε δεν ξερεις Chris,φυλαγε να τα νωτα σου!

michele είπε...

Ναι ,ναι το θυμηθηκα κι εγω τωρα( Τοσα που διαβασα μαζεμενα ,το ξεχασα).Buon compleanno στην κορουλα ΠΑΝΟ

Chris είπε...

祝你生日快樂...

για την κορη του Πανου....

Chris είπε...

αν δεν μπορεις να το μεταφρασεις ευχαριστως να το κανω εγω....

С Днем Рождения ...

誕生日おめでとう...

생일 축하합니다 ...

Chris είπε...

στασου.....!!!
μυγδαλα....!!!


στασου.....!!!
φυστικια ...!!! :=)))

γεια σου Δημοσθενη

δημοσθενης είπε...

γεια σου Χρηστο..η προτιμηση σου καταχωρηθηκε..καλη επιλογη

δημοσθενης είπε...

σου απηντησα με δυο μειλ...δωσε βαση στο δευτερο

δημοσθενης είπε...

ΓΑΒΡΕ με κομμενο κεφαλι...εχεις πιαστει πολυ κοροιδο

δημοσθενης είπε...

οι επιλογες ερχονται συνεχως...Vs εληφθη αλλα εχουμε πει μονο μια μετοχη..μετραω την πρωτη

δημοσθενης είπε...

George A εληφθη...Chriς εληφθη επισης

Chris είπε...

φωτια πηρε το μειλ του Δημου....
Φυστικια ειναι αυτα και μαλιστα Αιγινης!!!!:=)))

Τρεχατε κοσμε!!!!!:=)))

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας....ελπίζω να περάσατε/περνάτε όμορφα το ΣΚ σας...Πάμε για μια μάχιμη εβδομάδα..αντε να δουμε..

δημοσθενης είπε...

Ηλια καλησπερα ..εληφθη , καλη επιλογη, επιθετικοτατο χαρτι

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα
ουτε την F1 δεν μπορεσα να δω ολοκληρη...
εχω τις μικρες μου εδω και δεν με αφηνουν να ασχοληθω με τιποτε αλλο

δημοσθενης είπε...

Αντωνη κλσ..διαβασε για το ΜΠΥΡΟστοιχημα...περιμενω την επιλογη σου

Γεράκι είπε...

έστειλα αν κ κοιτάω πολυ λίγα χαρτια κ προτιμω τις ομαλές κινήσεις..

δημοσθενης είπε...

ενα απο τα λιγα που κοιτας Αντωνη...

δημοσθενης είπε...

εληφθη Αντωνη..καλη επιλογη

Γεράκι είπε...

στο ειπα..ηδη εχω στειλει...

δημοσθενης είπε...

μεχρι τωρα εχουμε 7 διαφορετικες επιλογες απο 10 φιλους

Γεράκι είπε...

τεχνικα ειναι μια απο 4 υποψηφιες αγορες μου την Δευτερα -Τρίτη..κατ'εμε παντα..

δημοσθενης είπε...

το 70% διαλεγει παραγκοχαρτα

Γεράκι είπε...

ποικιλια...μπραβο μας..

Γεράκι είπε...

ξέρουν τι κάνουν..χεχεχε..

δημοσθενης είπε...

με βαση την 62 πειρα μου, την σωστοτερη επιλογη την εκανε ο 66χρονος Μπαρμπαλιας....ΠΡΩΤΗ του ΕΠΙΛΟΓΗ : ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ....Ηλια τα σεβη μου, αποκαλυπτομαι

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι ΕΣΥ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την ΑΠΙΘΑΝΗ παρεα του φορουμ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....εξ αλλου, ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ, καθως το χρηματιστηριο και ειδικα το μπουρδελο αυτο που λεγεται ΧΑΑ, ειναι κυριολεκτικα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
το μειλ οπου μπορειτε να βαλετε τα bets σας ειναι com300@hotmail.com...
**δεκτη ακομα και η ΛΟΥΛΟΥ, με την προυποθεση να γινει ΜΕΛΟΣ και φυσικα να σοβαρευτει ..η δυνατοτητα αυτη του δινεται επειδη εχει σκασει απο τη ζηλια κι εμεις αγαπαμε ολα τα ζωα
... ακομα και αυτα που υποφερουν απο μεγαλομανια και ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα…

michele είπε...

KAΠΗ εχει γινει η ελευθερη γνωμη..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

michele είπε...

Γεια σου μπαρμπα μου με τα πικολα σου..

Chris είπε...

τινειτζερ ειπαμε Μαικλ....:=)))

Δωσε φυστικια στο λαο Δημο...
Εσυ Μαικλ δωσε κορμι στο λαο...
@@@@@Την κριση μου μεσα...!!!!
Που πηγαν οι τολμηρες φωτο??????

Chris είπε...

Λιακο χαθηκαμε....

να χαιρεσαι τις μικρουλες..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

νομιζω οτι ειναι καλο να ολοκληρωθει η διαδικασια εως τις 10 για να ξεκινησει η σκετικη κουβεντα και να ανεβει και κανενα γραφημα

δημοσθενης είπε...

παντα σωστος βρε Αλεξανδρε ..τι μεθοδικο μυαλο κουβαλας τελος παντων
..κανεις για προγραμματιστης

michele είπε...

Η ομαδα μου η Αρσεναλ πηρε το διπλο στο Λιβερπουλ 0-2.
Αλεξ την πηρες την προσκληση?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ναι πολυ αργα κατα τις 2.
Iσως το βραδακι ανεβασω την μετοχη που θεωρω οτι θα εχει την πιο μεγαλη πιθανοτητα ανοδου αλλα δεν την επιλεγω λογω σχετικα μικρου beta

δημοσθενης είπε...

θεοδωρε εληφθη και κατεχωρηθη

δημοσθενης είπε...

πολυ καλη κοντρα επιλογη..και μην εισαι απαισιοδοξος

michele είπε...

Ωραια.Αλλα τελικα επελεξες αλλη απ οτι καταλαβαινω..

δημοσθενης είπε...

σε βλεπω να κερνας μπυρες καμμια δεκαπενταρια ατομα...χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Δημο ευχ για τα λογια σου...
οσο για τον αλλον ...απο κορακα τι περιμενεις να ακουσεις...αχαχααα

michele είπε...

Ανεβαινουν οι συμμετοχες κυριες και κυριοι.Στειλτε στο mail του Δημου :
com300@hotmail.com ποια μετοχη κατα τη γνωμη σας θα εχει τη μεγαλυτερη ανοδο την επομενη εβδομαδα.5 συνεδριασεις.

alexandra είπε...

12:58 μ.μ Δήμο ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα.

δημοσθενης είπε...

σου ευχομαι οτι καλυτερο Αλεξανδρα, αν και χανεις την ευκαιρια να γνωρισεις καμμια δεκαρια ομορφους αντρες (δεν εννοω εμενα) με πλουσια κωμη και λατρεις του γυναικειου φυλου...μπορεις ομως να συμμετασχεις στην επιλογη της πρωταθλητρια σε κερδη μετοχης της επομενης εβδομαδας
..διαβασε σχετικα το 5:14 σχολιο

δημοσθενης είπε...

..οπως π.χ ο Μικελε

michele είπε...

Λατρης του γυναικειου φυλου ειμαι οντως..

δημοσθενης είπε...

επιβεβαιωνω τα λεγομενα του Μικελε...δυστυχως δεν μπορω να κανω το ιδιο με τα περι "πλουσιας κωμης".
..λυπαμαι

alexandra είπε...

Δήμο μέιλ εστάλη. Εκτός των άλλων διαθέτεις και απίστευτο χιούμορ.

δημοσθενης είπε...

ΛΟΥΛΟΥ ειπαμε ΑΝ δεν τελειωσεις πρωτα το νηπιαγωγειο, δεν μπορουμε να σε δεχθουμε...οποτε τωρα που το συστημα σε απορριπτει ως SPYROS DRAMOYRAS, αλλαξες και εβαλες τ ονοματακι σου αλλα σε λιγο μετα απο μερικα σβυσιματα θα σε απορριπτει και μ αυτο γιατι το συστημα αντιλαμβανεται τους κομπλεξικους

δημοσθενης είπε...

ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ...ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ?

δημοσθενης είπε...

ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ...Ο ΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΦΤΕΡΗ ΕΜΠΩΡΙΚΗ....ΕΞΕΛΙΞΟΙΣ ΣΤΟ ΤΤ
...ΕΤΕ-ΤΤ ΤΟ ΝΤΕΛΛΛΛΛΛΛΛ

δημοσθενης είπε...

ΛΟΥΛΟΥ, παρε το κουβαδακι σου και αντε να παιξεις στην διπλανη παραλια που σε εχουν για μεγαλοστελεχος...αντε καλη μου

δημοσθενης είπε...

..και αλλαξε βρακακι γιατι ειναι λερωμενο ... αντε καλη μου

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρα εληφθη και κετεχωρηθη..πολυ καλη επιλογη με μεγαλο Beta...μην με ρωτας να σου πω ποια θα βγει πρωτη γιατι ειναι ακομα Κυριακη και το μπυροστοιχημα αρχιζει τη Δευτερα...ξαναρωτα με την Παρασκευη απογευμα...τοτε θα ξερω

δημοσθενης είπε...

..χωρια οτι εχει μεινει σχετικα πισω.....

michele είπε...

Οι προτιμησεις μας θα ανακοινωθουν απ οτι καταλαβα κατα τις 10 το βραδυ απ το ΔΗΜΟ.Ψηφιστε και σεις.ΘΑ κερασετε μπυρες αν κερδισετε.Κι ενα ουισκακι για μενα.

δημοσθενης είπε...

Captain καλησπερα...η δηλωση συμμετοχης ειναι κρυφη για να μην επηρεαζονται οι υπολοιποι φιλοι και γινεται στο com300@hotmail.com

δημοσθενης είπε...

οποτε θα με συγχωρησεις που σε λιγο θα σβησω το σχολιο σου...

δημοσθενης είπε...

περιμενω το μειλ σου , εκτος αν θελεις να σε γραψω με βαση το προηγ σχολιο σου που θα σβηστει σε λιγο ??

δημοσθενης είπε...

τρεισ μετοχες συγκεντρωνουν την μεγαλυτερη προτιμηση αποτελωντας την προτιμηση τριων φιλων εκαστη

michele είπε...

Ετσι πως παει,θα υπαρχουν περισσοτεροι τους ενος νικητες.Η και κανενας χαχα

δημοσθενης είπε...

οτι θες μπορει να συμβει..μπορει να κερδισει κι ο γαυρος με το κομμενο κεφαλι...

δημοσθενης είπε...

κανενας νικητης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...θα κερδισει το χαρτι που θα δωσει την μεγαλυτερη θετικη αποδοση...απο αυτα που εχουμε πει 15 φιλοι εδω μεσα

michele είπε...

Α οκ..15 μεχρι τωρα ειναι οι συμμετοχες???

δημοσθενης είπε...

τα παραγκοχαρτα πλεον, συγκεντρωνουν το 60% των προτιμησεων

δημοσθενης είπε...

14

δημοσθενης είπε...

15 πλεον και ανεβαινουμε...ΚΩΣΤΑΣ G εληφθη και κατεχωρηθη...πολυ σωστη επιλογη...μεγαλες πιθανοτητες να κερδισεις

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι ΕΣΥ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την ΑΠΙΘΑΝΗ παρεα του φορουμ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....εξ αλλου, ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ, καθως το χρηματιστηριο και ειδικα το μπουρδελο αυτο που λεγεται ΧΑΑ, ειναι κυριολεκτικα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
το μειλ οπου μπορειτε να βαλετε τα bets σας ειναι com300@hotmail.com...
**δεκτη ακομα και η ΛΟΥΛΟΥ, με την προυποθεση να γινει ΜΕΛΟΣ και φυσικα να σοβαρευτει ..η δυνατοτητα αυτη του δινεται επειδη εχει σκασει απο τη ζηλια κι εμεις αγαπαμε ολα τα ζωα
... ακομα και αυτα που υποφερουν απο μεγαλομανια και ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα…

δημοσθενης είπε...

αναμενουμε, Νικο γλ...Φασοκυνηγο ..Αλεξαδρατο...Νικη...Γιαννη Αμπελοκηποι...Γιαννη Γιαννη ..και λοιπους παικταραδες

δημοσθενης είπε...

..φιλε Captain, αυτο εγινε για να μην επηρεασουν οι παλαιοτεροι τους νεωτερους και να αποφασισουν μονοι τους..κατι σαν ασκηση επιβιβασης στις σωσιβιες λεμβους..εσυ σαν καπετανιος καταλαβαινεις

δημοσθενης είπε...

Μικελε δεν ξερω γιατι διεγραφη το τελευταιο σχολιο του Captain...για ριξε μια ματια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα και σας διαβασα. Σε λίγο βέβαια ξαναφεύγω και πάω στην κόρη μου.
Για τις 16/9 θα το ήθελα πολύ αλλά μάλλον δεν μπορώ λόγω γιορτής της μικρής. Αν αλλάξει κάτι επειδή έχει και γενέθλια 4 μέρες μετά θα τα ξαναπούμε, εφόσον υπάρχει χώρος για έναν ακόμη.
Το μέιλ μου ξεκόλλησε στην Κ. και άνοιξε.
Θα δω αν ανοίγει και από εδώ και θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο Δήμο.
Αν και ξέρω την κατάληξη βέβαια. Τελευταίος χαχαχα γ@μ@ την ατυχία μου.

δημοσθενης είπε...

γεια σου βρε Πανο..τι απαισιοδοξια ειναι αυτη βρε παιδες...για συνελθετε και παρτε τ πανω σας..αντε μην φωναξω την ΛΟΥΛΟΥ

δημοσθενης είπε...

αρα περιμενουμε επισης Πανο και Φωτη που ειχα ξεχασει

michele είπε...

Για το 6.46 λες?? Δεν διεγραφη το ονομα ειναι εκει.Διαφορετικα δεν θα φαινοταν καθολου.Προφανως δεν περασε το κειμενο απ τον Captain

δημοσθενης είπε...

ναι για το 6:46 μιλαω..και το ονομα του και το κειμενο περασε αφου το διαβασα και του απαντησα...μετα απο λιγο σβηστηκε το κειμενο και τωρα και το ονομα

δημοσθενης είπε...

μηπως ειναι πολλα τα σχολια και πρεπει να κανουμε νεα αναρτηση ?

δημοσθενης είπε...

και ο Φασοκυνηγος με πηρε και μου λεει οτι δεν μπορει να μπει μεσα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την ΛΟΥΛΟΥ ναι ναι να μας φτιάξει το κέφι χαχαχα
Δεν είναι απαισιοδοξία Δήμο είναι επίγνωση της πραγματικότητας...

δημοσθενης είπε...

ΠΑΝΟ ΑΠΟΥΚΑ Σ ΕΚΑΨΕ Ο ΔΙΜΩΣΘΕΝΗΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.ΧΑΧΑΧΑ..ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ..ΤΑΠΕ Η ΓΕΡΜΑΝΩΤΣΕΧΑ....Ο ΟΤΕ ΘΑΓΗΝΗ ΔΕΦΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ...ΕΤΕ-ΤΤ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΩ ΝΤΕΛΛΛΛΛ...ΕΞΕΛΙΞΟΙΣ ΣΤΟ ΤΤ...ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ ΠΑΝΟΟΟΟΟ

δημοσθενης είπε...

ΔΗΜΩΣΘΕΝΗ ΠΑΠΟΥΚΑ...ΧΑΧΑ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.Δημοσθενη τα σεβη μου.Εστειλα και εγω την χαζομαρα μου.Καλη συνεχεια σε ολους και καλα να περνατε.Εφυγααααααααααα

michele είπε...

Δεν μπορουσε να μπει οταν ειχε μπει η ρυθμιση μονο για τα μελη.Τωρα θα μπορει.

δημοσθενης είπε...

Γιαννη Γιαννη εληφθη και κατεχωρηθη..νασαι καλα για τα καλα σου λογια...εισαι καλο παιδι και χαρα μου να βοηθαω οποτε και οπως μπορω

fasokinigos είπε...

Καλησπερα σε ολη τη παρεα!!!. Οντως ειναι η καλυτερη παρεα του Ιντερνετ. Φιλε δημοσθενη καλησπερα. Γινεται να παρω ενα τηλεφωνο τον χρηματιστη μου και να σου απαντησω σε λιγακι??

michele είπε...

Η χτεσινη αναρτηση ειχε πανω απο 200 δεν εχει σημασια αυτο..

δημοσθενης είπε...

χαχαχα Παναγιωτη...οχι δεν γινεται...καταγραφονται οι δικες μας εκτιμησεις, κατι σαν ασκηση να μαθαινουμε...γιατι με τα λαθη μαθαινεις

δημοσθενης είπε...

18 και ανεβαινουμε Μικελε

δημοσθενης είπε...

στοχος οι 25 εκτιμησεις φιλων του φορουμ...τολμηστε

fasokinigos είπε...

Ωραια λοιπον...κατσε να τραβηξω μερικες χαρακιες και θα σου απαντησω σε λιγο. Δεν πιστευω να βιαζεσαι?

δημοσθενης είπε...

οχι φιλε, με το πασο σου..

fasokinigos είπε...

Φιλε ΔΗΜΟ ΟΚ?

δημοσθενης είπε...

πολυ καλη επιλογη..αριστη θα ελεγα Παναγιωτη..εληφθη και κατεχυρωθη

δημοσθενης είπε...

τρεις μετοχες υπερτερουν στις προτιμησεις 19 φιλων του φορουμ...με τρεις φιλους η καθεμια να τις προτιμουν

fasokinigos είπε...

Δηλαδη φιλε παλι θα πληρωσω??...χαχαχα

δημοσθενης είπε...

πολυ πιθανον Παναγιωτη, αλλα θα κερδισεις 2 κιλα φυστικια Αιγινης και την αγαπη ολων μας...χαχα..αν και αυτη ηδη την εχεις

michele είπε...

Και μετα θα μας φερεις και κανα βουβαλι να φαμε,το αλλο δεν το προλαβαμε χαχα

socialnick είπε...

καλησπερα σε ολους... το στειλα και εγω Δημο

δημοσθενης είπε...

Νικο γλ εληφθη και κατεχυρωθη...οι συμμετοχες μολις γινανε 20...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι εγινε ρε παιδια θα φαμε?

δημοσθενης είπε...

καλοο Μικελε....χαχαχαχα...βουβαλι..χαχα

δημοσθενης είπε...

εγω και με φασες βολευομαι...

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρε, μαλλον θα κερδισουν Μικελε-Παναγιωτης οποτε θα φαμε καλά...χαχα..βουβαλια, φασες κλπ
...τωρα που θα βρει βουβαλι στην Ελλαδα ο Μικελε, δεν ξερω...χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

στην κερκινη ,φανταστικα λουκανικα και μπριζολες ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

δημοσθενης είπε...

βουβαλι..ρε σεις μηπως εννοειτε τον Π.Θ...τουχετε στησει καρτερι στη Γλυφαδα ??? χαχα

michele είπε...

Ρωτα τον Φασο ,αυτος ειναι κυνηγος.Εγω δεν ξερω απ αυτα.Μονο ..τρωω χαχα

michele είπε...

Βρε εφαγα χτες στα Μελισσια ενα ψαρονεφρι με σως ,μουρλια

michele είπε...

Σε λιγο την κανω,θα βρω τροπο να σας παρακολουθησω..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Που βρε ?

michele είπε...

Στο KOZI'S

δημοσθενης είπε...

σε λιγο επανερχομαι

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι ΕΣΥ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την ΑΠΙΘΑΝΗ παρεα του φορουμ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....εξ αλλου, ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ, καθως το χρηματιστηριο και ειδικα το μπουρδελο αυτο που λεγεται ΧΑΑ, ειναι κυριολεκτικα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
το μειλ οπου μπορειτε να βαλετε τα bets σας ειναι com300@hotmail.com...
**δεκτη ακομα και η ΛΟΥΛΟΥ, με την προυποθεση να γινει ΜΕΛΟΣ και φυσικα να σοβαρευτει ..η δυνατοτητα αυτη του δινεται επειδη εχει σκασει απο τη ζηλια κι εμεις αγαπαμε ολα τα ζωα
... ακομα και αυτα που υποφερουν απο μεγαλομανια και ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα…

fasokinigos είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!.....καλησπερα φιλε. Σωστος. Το καλυτερο κρεας...ειδικα μπριζολες μαριναρισμενες. Την καλυτερη αγορα την εχει ο Μπορας..... michele ....ΕΧΩ φιλε..και σε κιμα και σε μπριζολες....λουκανικα γιοκ...τα φαγαμε. Τα εφερα πριν 15 μερες που περασα απο Σερρες... που ειχα παει στην εναρξη κυνηγιου. Τα λεμε αργοτερα

δημοσθενης είπε...

αληθεια λεγατε λοιπον...εγω νομιζα οτι κανατε πλακα...

δημοσθενης είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ κι ΕΣΥ να μαντεψεις την πρωταθλητρια της επομενης εβδομαδος ... ΠΑΙΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ και ουτως η αλλως θα γνωρισεις την ΑΠΙΘΑΝΗ παρεα του φορουμ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....εξ αλλου, ο ΝΙΚΗΤΗΣ κερναει μπυρες...ασε που μπορει ευκολα να κερδισεις και 2 κιλα φυστικια Αιγινης ΦΡΕΣΚΑ, καθως το χρηματιστηριο και ειδικα το μπουρ@ελο αυτο που λεγεται ΧΑΑ, ειναι κυριολεκτικα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
το μειλ οπου μπορειτε να βαλετε τα bets σας ειναι com300@hotmail.com...
**δεκτη ακομα και η ΛΟΥΛΟΥ, με την προυποθεση να γινει ΜΕΛΟΣ και φυσικα να σοβαρευτει ..η δυνατοτητα αυτη του δινεται επειδη εχει σκασει απο τη ζηλια κι εμεις αγαπαμε ολα τα ζωα
... ακομα και αυτα που υποφερουν απο μεγαλομανια και ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χειμωνας στην κερκινη ,σε δωματιο με τζακι ολα τα λεφτα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου φιλαρακο Φασο

ο dwk είπε...

Καλησπέρα και από μένα.
Τελικά ωραία η ιδέα σου Δήμο ! κατάφερες να μας …μαζέψεις Κυριακή απόγευμα – σήμερα – και ελπίζω στις 16 !
…αυτές είναι προβλέψεις! …όχι ποιος θα κερδίσει τις …εκλογές! (…προκόψαμε!)
Γεια σου φίλε Παναγιώτη !

ο dwk είπε...

…αύριο στο ένθετο «ευκαιρίες» του «έθνους»:
…φιστίκι Αιγίνης: περιζήτητο και κερδοφόρο !
…μια καλλιέργεια με στρεμματική απόδοση από 500 έως 800 ευρώ !!!
-μάθε τέχνη ……

ο dwk είπε...

Πάντα η ώρα πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων περνάει δύσκολα…
…σας έχω λύση, για να το μεσοδιάστημα!
…προτείνω το … «αφιέρωμα» !!!
http://www.e-go.gr/wmotors/summaries.asp?catid=15690

Unknown είπε...

test

ΑΡΤ είπε...

Καλησπερα σας...ελπιζω να προλαβα πριν κλεισουν οι καλπες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα και από μένα.
Προλαβαίνεις Αλέκοοο, μέχρι τις 10 διάβασα είναι ανοιχτές οι κάλπες.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Είναι παράξενο που η Νίκη δεν μπήκε να πει ούτε καλό μήνα. Ελπίζω να είναι καλά και να παίζει και εκείνη με τα εγγόνια της, όπως ο Μπάρμπας και ο Πάνος.

δημοσθενης είπε...

ΑΡΤ εληφθη και κατεγραφη (αυτοματο συστημα ειδοποιησης συμμετεχοντων)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελαααααααα
10/9/8/7....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

6/5/4/3/2/1
παμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Που είναι τ΄αποτελέσματα;
Δήμοοοοοοοοο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπαρμπαλιας είπε...

καλο θα ειναι ο Δημος να παρουσιασει ολες τις αποψεις...
εννοω να δωσει τις ψηφους που πηρε καθε μετοχη,γεγονος που θα βοηθησει ...
ονοματα δεν χρειαζοντε

μπαρμπαλιας είπε...

μιας και αργουμε...

Βρήκε στη σκούπα το εσώρουχο της ερωμένης

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/article1914148.ece

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain akis είσαι ο δικός μου ο captain;

μπαρμπαλιας είπε...

και για προχωρημενους...

Η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα στο Μπουένος Άιρες
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/h_prwth_transeksoyal_daskala_sto_mpoyenos_aires.1913874.html

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μα εαν δεν βαλει τα ονοματα χαλαει η μιση πλακα,ονοματα για να γινει και καζουρα και να βλεπουμε μεσα στην εβδομαδα ποιος προηγειται αλλο να ειναι μπροστα ο Δωρος και αλλο η τζαμπο ,ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ????????

δημοσθενης είπε...

αλφα........3 φιλοι
πειραιως ...3 φιλοι
κυπρου .....3 φιλοι
ετε.........2 φιλοι
μυτιλ.......2 φιλοι
οτε.........1 φιλος
εχαε........1 φιλος
οπαπ........1 φιλος
γεκτερνα ...1 φιλος
ινλοτ.......1 φιλος
ελβαλ.......1 φιλος
περιμενω ακομα εναν φιλο
ΣΥΝΟΛΟΝ 20 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕς

μπαρμπαλιας είπε...

καλα κερδη σε ολους...

Chris είπε...

να το παρει το ποταμι , ποιος ψηφισε τι????

την καλησπερα μου...

δημοσθενης είπε...

Ας αποφασισουμε τωρα δημοκρατικα αν θελετε και ονοματα....ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Υγεία και καλά κέρδη σε όλους μας.

VassilisS είπε...

Καλησπερα σε ολους. Απ´οτι βλεπω ολοι ψηφισαμε συμφωνα με τα παθη μας. :)

Chris είπε...

να δουμε ποια θα μας φυστικωσει:=))))

δημοσθενης είπε...

στην απευκταια περιπτωση καθολικης εβδομαδιαιας πτωσης, κερδιζει οποιου η μετοχη χασει λιγοτερα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΟΚ λοιπον εγω ψηφισα αλφα οποιος θελει λεει

Chris είπε...

ωραια μας τα λες Δημο....
Ακου σε περιπτωση πτωσης???/
Τι ειναι αυτο????
Φτου φτου:-))
Ακου πτωση!!!!!!

δημοσθενης είπε...

προτεινω, το ποιος ψηφισε τι να δοθει στην δημοσιοτητα την Παρασκευη απογευμα..αν επιμενετε και συμφωνειτε ομως να δοθουν τωρα τα ονοματα, δεν μπορω να κανω και αλλιως...αν και δεν νομιζω οτι πρεπει..αν επιμενετε ομως , δεν μπορω να πω οχι

Γεράκι είπε...

το γραψα κ το σβησα στιγμιαια...αποφασίστε εάν θέλετε να το αναφέρουμε...καλησπέρα σας...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να υπαρχει ανωνυμια ολη η ιστορια γινεται για να μπορεσουμε να κανουμε πλακα αλλωστε κανεις εδω δεν διακδικει τον τιτλο του αλανθαστου

Chris είπε...

εγω παντως ψαχνω το ταιρι μου...:=))

Ε Τ Ε

δημοσθενης είπε...

εγω και ο Ηλιας ειπαμε οτι δεν χρειαζονται τα ονοματα

VassilisS είπε...

Τωρα για να γινεται χαβαλες ενδιαμεσα τις εβδομαδος

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 254   Νεότερο› Νεότερο»