Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

                                                                                     
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ "ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ" ΠΛΟΥΣΙΟΙ...

Διάβασα προχθές τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τους «πλούσιους» και «φτωχούς» του 2010, βάσει των φορολογικών δηλώσεων, κι ομολογουμένως… έφριξα! 

Πέρα από καμιά 15αριά οικογένειες στο Ψυχικό με μέσο εισόδημα της τάξεως των 550.000 ευρώ, η συγκεντρωτική καταγραφή των πλουσίων πέφτει σε μέσο οικογενειακό εισόδημα 123.000 ευρώ (στην Εκάλη), στα 77.400 ευρώ στο Κολωνάκι και στα 74.000 ευρώ σε Ψυχικό-Φιλοθέη. 

Από εκεί και πέρα, αυτή η ακτινογραφία των «πλουσίων» περνά σε μέσο (οικογενειακό) εισόδημα της τάξεως των 48.000 έως 68.000 ευρώ σε άλλες περιοχές της «καλής» Αθήνας, της Κηφισιάς και της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. 

Αθροιστικά, συζητάμε για 15 οικογένειες που δηλώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για 8.200 οικογένειες με μέσο εισόδημα από 74 έως 123.000 ευρώ και για άλλες 7.000 οικογένειες που κινούνται μεταξύ των 48 και των 70.000 ευρώ. 

Μιλάμε για το μέσο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα, ήτοι για το εισόδημα -κατά κανόνα προ φόρων- μιας ελληνικής οικογένειας, και σύμφωνα με την καταγραφή της εφορίας πρόκειται για τους… πλούσιους Έλληνες! 

Που σημαίνει ότι οικογένεια με εισόδημα μετά από φόρους της τάξεως των 60.000 ευρώ εμφανίζεται -με βάση τις φορολογικές δηλώσεις- να είναι στο… top της ευμάρειας. 

Βεβαίως, αν αφαιρεθούν από εισόδημα 60.000 ευρώ οι αναλογούντες φόροι και η έκτακτη εισφορά καταλήγουμε στις… 42.000 ευρώ, που μεταφράζεται σε μια οικογένεια που ζει με περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα! 

Το πρώτο μου ερώτημα είναι αν πράγματι η μέση οικογένεια της Κηφισιάς ζει με εισόδημα της τάξεως των… 3-3.500 ευρώ τον μήνα κι αν οι κάτοικοι της οδού Σίνα, της Κανάρη, της Πατριάρχου Ιωακείμ και της Πλατείας Δεξαμενής «περνάνε» με λιγότερα από 3.000 ευρώ τον μήνα, οικογενειακώς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εφορίας. 

Στοιχεία που αφορούν -προσέξτε το αυτό- το 2010, ήτοι πριν δούμε όλο το εύρος και το βάθος της κρίσης να χτυπά τα εισοδήματα. 

Το δεύτερο θέμα που γεννάται, και βεβαίως είναι συνάρτηση του πρώτου ερωτήματος, ως προς την απόκρυψη εισοδημάτων στις δηλώσεις του 2010, είναι αν πράγματι μια ελληνική οικογένεια, που με 3.000 ευρώ πρέπει να φάει, να πληρώσει θέρμανση, νοίκι, βενζίνες, να ντυθεί, να πληρώσει φροντιστήρια, τηλέφωνα, ηλεκτρικό και όλα τα άλλα καθημερινά, μπορεί να θεωρείται πλούσια. 

Σαφώς και όχι. Όσοι ειλικρινώς δηλώνουν οικογενειακά εισοδήματα αυτού του ύψους (συνήθως πρόκειται για δύο μισθωτούς), το πιθανότερο είναι ότι απλώς «τα βγάζουν πέρα», ενδεχομένως με δυσκολίες -ιδίως αν έχουν παιδιά- και χωρίς δυνατότητες αποταμίευσης. 

Μόνο που ολοένα και περισσότερο, η Πολιτεία τους αντιμετωπίζει ως… πλούσιους, ως «έχοντες και κατέχοντες». Λες και δεν γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό κόστος ζωής στη σημερινή Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα, όπου και ζουν οι περισσότεροι από αυτούς τους «κατά συνθήκη» πλούσιους. 

Η αιτία αυτής της στρεβλής κατάστασης που τιμωρεί τους μισθωτούς και λοιπούς ειλικρινείς φορολογούμενους, ανάγοντάς τους σε «ευνοημένους» της ζωής, βρίσκεται βεβαίως στην ανικανότητα ή ορθότερα στην ολιγωρία του κράτους να πατάξει την οργιάζουσα φοροδιαφυγή. 

Μια απλή στη σύλληψή της έρευνα τριών καθηγητών έδειξε πώς υπάρχουν τρόποι να εντοπιστούν γρήγορα, μέσω των τραπεζών, θύλακες φοροδιαφυγής. Έλεγξαν τα δάνεια ελεύθερων επαγγελματιών και διαπίστωσαν ότι σε πολλές περιπτώσεις οι δόσεις έφταναν να αντιπροσωπεύουν ακόμα και το 82% του δηλωμένου εισοδήματος, αντί του 30% που είναι η συνήθης τραπεζική πρακτική. Κάνοντας τις ανάλογες αναγωγές, υπολόγισαν το μέγεθος της φοροδιαφυγής στα 28 δισ. ευρώ και ότι το μέσο εισόδημα που έκρυψαν το 2009 οι γιατροί από την εφορία ανήλθε σε 29.343 ευρώ περίπου, ενώ ακολουθούν οι μηχανικοί με 28.625 ευρώ και άλλες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών. 

Οι κατά συνθήκη πλούσιοι των 40.000 και των 50.000 ευρώ, αλλά και όλα τα χαμηλότερα εισοδήματα, ακόμη και τα… ανύπαρκτα εισοδήματα των ανέργων που θα πληρώσουν φέτος με βάση τα τεκμήρια, φέρουν το βάρος όλων αυτών που εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν. 

Εκείνων που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, ανενδοίαστα και τις περισσότερες φορές με την ακούσια ανοχή ημών των πελατών τους (όταν πρόκειται για τις διάφορες μορφές ελευθέρων επαγγελματιών, ιατρών και άλλων συναφών επαγγελμάτων). 

Πρόκειται για αδικία πρώτου μεγέθους που εν τέλει μεγεθύνει τη γενικότερη ανισότητα πολλών από τα μέτρα που είτε έχουν επιβληθεί, είτε πρόκειται να επιβληθούν συντόμως. 

Μια αδικία που αν δεν εξαλειφθεί το ταχύτερο είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει όχι απλώς σε ανατροπή των κοινωνικών ισορροπιών, αλλά και σε έκρηξη αντιδράσεων εκ μέρους όλων εκείνων που βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. 

Ακόμη και των συνήθως φιλήσυχων πολιτών, που αποτελούν σήμερα τον κορμό των «κατά συνθήκη» πλούσιων.

Γ.Παπανικολάου   www.euro2day.gr

249 σχόλια:

1 – 200 από 249   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .

Δύσκολη εβδομάδα για εμάς τους δείκτες και τις τιμές χαχαχα όλοι μαζί στο όριο.

Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να περάσουμε όλοι μαζί στο απέναντι πεζοδρόμιο

ΑΡΤ είπε...

Γιαννης Κοτσιρας :
μηδεν εισοδημα το 2009

http://www.youtube.com/watch?v=HLOvfuksU6Y

ε βεβαια κυριε Κοτσιρα , να φανε σκατα...

ΑΡΤ είπε...

Ποσα δηλωνουν οι σταρ της πιστας

thessalianews.gr/index.php?...tragoudistes

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...εδω θα τα χαλάσουμε..μην ενοχλειτε τους καλλιτέχνες μας..αυτοι ειναι υπευθυνοι για την ψυχαγωγία μας κ δικαιούνται κάτι το παραπάνω...

Το κλειδι σε αυτην την μπιζνα ειναι το εξης - πρεπει παντα να καταλαβαίνουμε για ποιο λογο κερδίζουμε ή χάνουμε χρήματα..

Καλο άνοιγμα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το δεύτερο θέμα που γεννάται, και βεβαίως είναι συνάρτηση του πρώτου ερωτήματος, ως προς την απόκρυψη εισοδημάτων στις δηλώσεις του 2010, είναι αν πράγματι μια ελληνική οικογένεια, που με 3.000 ευρώ πρέπει να φάει, να πληρώσει θέρμανση, νοίκι, βενζίνες, να ντυθεί, να πληρώσει φροντιστήρια, τηλέφωνα, ηλεκτρικό και όλα τα άλλα καθημερινά, μπορεί να θεωρείται πλούσια.

Σαφώς και όχι. Όσοι ειλικρινώς δηλώνουν οικογενειακά εισοδήματα αυτού του ύψους (συνήθως πρόκειται για δύο μισθωτούς), το πιθανότερο είναι ότι απλώς «τα βγάζουν πέρα», ενδεχομένως με δυσκολίες -ιδίως αν έχουν παιδιά- και χωρίς δυνατότητες αποταμίευσης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ακριβώς στον στόχο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας διαβάζουν. Οπότε καλά κάνω και παραφέρομαι μερικές φορές. Και έλεγα να σταματήσω...
Ορίστε δώσαμε ιδέες στον άνθρωπο να γράψει το κεντρικό θέμα.
Βέβαια γράφονται αλήθειες αλλά τελικά...και τι έγινε? Μια τρύπα στο νερό. Αυτοί (μέσα έξω) έχουν βάλει ευγενείς στόχους και δεν πρόκειται να σταματήσουν. Κινέζοι θα γίνουμε. Αλήθεια πόσο παίρνει ο μέσος Κινέζος? Για να μην λέω και μπούρδες πρωί πρωί δηλαδή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και ιδιαίτερα στους 3 πρωινούς φίλους μου.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.
οχι πως δεν το γνωριζαμε...αλλα με το βομβαρδισμο ειδησεων ,εμεινε στα αζητητα της μνημης..
μιλαω για το Προβόπλο-οπως γραφω και Φωτόπλο- οστις,ως κεντρικος τραπεζιτης αμοιβεται πιο πολυ και απο αντιστοιχο αμερκάνο της FED...
ο ανθρωπος δεν εχει τσιπα επανω του...και εγω θα ελεγα οτι στου κρεμασμενου δεν ψαχνουν ζωνα για κρεμασμα..."η απλα <ρε πουστιδι παιρνεις τον αμμο της θαλασσας εν μεσω κρισης,αλλα καθε τοσο βγαινεις και κανεις συστασεις για περικοπες μισθων -συνταξεων και αυτοσυγκρατηση...
εγω θα ζητησω επαναφορα στρατιωτικου νομου για κατι τετοια τομαρια ...με κατασχεση των "δεδουλευμενων"και μισθο 800 ευρω...
δεν μπορουμε να εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα ,ειδικα μαυτον τον παπαρα,που εχει περασει αβρεχος με ολες τις κυβερνησεις...
και δεν ειναι μονο αυτος.εκει στην τραπεζα της ελλαδος ...τα παιδια το εχουν βουλιαξει....
Πανο ανελαβε τους στην συνεχεια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρόσφατα είχα πει ότι αν θέλετε να μας πάτε στο 500άρικο να κατεβάσετε και όλα τα άλλα στο ίδιο επίπεδο (κουφάλες).
Αλλά τότε πως θα γίνουμε Κινέζοι?
Πάλι λάθος συλλογισμός.
Που θα πάει θα το πετύχω κάποια στιγμή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία, κάτι έχω κάνει ήδη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλά δεν κατάλαβα κάτι, με έχετε δει για ...αρχηγό στα μπινελίκια???

George είπε...

καλημερα και καλη εβδομαδα αυτο το περιμενα..........Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους 2.210.000 φορολογούμενους, οι 700.000 επέλεξαν να εξοφλήσουν την εφορία σε 7 δόσεις, οι 600.000 πλήρωσαν όλο το ποσό εφάπαξ (σύμφωνα με πληροφορίες, 500 εκατ. ευρώ πληρώθηκαν μέσω πιστωτικών καρτών για να εξασφαλίσουν οι φορολογούμενοι την έκπτωση της εφάπαξ καταβολής και να καταβάλουν το ποσό στην τράπεζα σε άτοκες δόσεις), όμως υπήρξαν και αυτοί που είτε δεν πλήρωσαν είτε έδωσαν... έναντι.
910.000 φορολογούμενοι ανήκουν στις δυο τελευταίες κατηγορίες και από αυτούς οι 450.000 δεν πλήρωσαν καθόλου, και Οι 460.000 πλήρωσαν ένα μέρος της δόσης και όχι ολόκληρο το ποσό.

Γεράκι είπε...

τωρα το κατάλαβες..? εχουμε κάνει μια άτυπη - σιωπηρη συμφωνια όλοι οι υπόλοιποι μας ωστε εσυ να εισαι ο μπροστάρης..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ώστε έτσι Αντώνη, εκμετάλλευση κι εδώ ακόμη.
Λοιπόν απαιτώ αμοιβή αλλιώς σταματάω τώρα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί το ξύλο εγώ θα το φάω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βάλια και Γιώργη

nomad είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σ΄έχουμε ανακηρύξει αρχηγό στα μπινελίκια Πάνο μου. Τα γράφεις τόσο ωραία....
Εξάλλου εγώ είμαι κυρία και δεν μου επιτρέπετε όπως καταλαβαίνεις.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για σένα Βάλια μου χαλάλι το ξύλο χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα nomad

Γεράκι είπε...

χαχα...το λύσαμε κ το θέμα των χρημάτων..μπραβο Miss V..

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα!Αρχηγε Πανο,στη δυσκολη οικονομικη συγκυρια που ζουμε πρεπει να παραιτηθεις της αμοιβης και να συνεχισεις το εργο σου κανονικα..

Γεράκι είπε...

ουδέτερο ανοιγμα μαλλον...

μπαρμπαλιας είπε...

...γιατι εγω δεν σας τα γραφω ωραια;;;
αχαριστα....ανυποχρεωτα ολα...
και σας μαθαινω και ελληνιστι...αχαχαχαχαααα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα,καλημέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ορίστε παράπονα και ο Ηλίας τώρα...
Εντάξει παραιτούμαι της αμοιβής (προς το παρόν) για να μην έχουμε θέματα.
Άλλωστε μια ζωή κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα.

Για σήμερα όσα πας και τ' άλλα χώστα που λέει ένα ρητό χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και κάνει και ρίμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργηηηηη η Λαϊκή 0,040....τα αγγουράκιααααα βρεεεεε

michele είπε...

Ωραια τα λες Λιακο και συ γλωσσοπλαστη μου..χαχα

Γεράκι είπε...

οσο παει κ περισσοτερες περνανε σε κοκκινο..αλλα συγκρατημενα ακομα...

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Μικε μας

manos είπε...

KALHMERA SE OLOUS.TA SOLK TORA POU ESPASAN TO 0,90 TI GINETE

George είπε...

Πανοοοοοοοοο i wait AGAIN αγορα 10000 αγγουραkια με 0.038

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νωρίς νωρίς στο κόκκινο χωρίς να πλησιάσει στα δύσκολα

Καλό δεν είναι αυτό?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μάνο, λένε να περιμένουμε το 1,20 αλλά πάνω από το 1 ο καθένας αποφασίζει μόνος του, ανάλογα και που την έχει

giannhs kon είπε...

Καλημερα και παλι σε ολους

Στα ΣΩΛΚ η μάχη θα δοθεί κατά την γνώμη μου στην μεγάλη αντίσταση των 1,20

George είπε...

βρε καποιος μα@@ας πουλαει inkat me 0.520 20000 τεμαχια

Γεράκι είπε...

αγαπητοι μου..στο πρωτο καλο πισωγύρισμα σε ημερήσιο κ κρατώντας τις υψηλότερες στηρίξεις..θα ειναι super bet...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή δεν το έκανε ακόμα το καλό πισωγύρισμα Αντώνη?

Άντε βρε σωλήνα κουνήσου, σε φάγανε λάχανο πάλι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ούτε στον Ιππόδρομο να είμαστε χαχα

Γεράκι είπε...

καλπαζει η κυπρ αλλα απο κοντα οτε κ πειρ..

Γεράκι είπε...

τρέξτε ρεεεε...τρεξτε!!!!!χεχεχε..Πάνο εχεις κ κυαλια?

Γεράκι είπε...

κ ομως προσπερνάει ο ΟΤΕ στην στροφη...τον τσιπριο..

michele είπε...

Καλοςς τζιρος ,καλη κινηση ΟΤΕ πολυ δυναμικος,αλλαξε σειρα με τη ΔΕΗ..κινητικες οι θυγατρικες βιοχκ..επειβεβαιωνει κινηση πανω απο 5,90 ο ΟΠΑΠ.
Η ΚΥΠΡ κατοχυρωσε το 0,1850 ,επομενως παει πανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι κυάλια ...τηλεσκόπιο πήρα χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο πήρα αλλά όχι όσα ήθελα

Unknown είπε...

Καλημέρα σας Καλή εβδομάδα. Τι γίνετε για αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε φιστίκια Βάλια μήπως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι αγορά ΜΥΤ!Πανο τι έγινε πήγες κανένα ψάρεμα με το πρι-πρι. Ο ΓΔ αν κρατήσει σήμερα 700 μονάδες πάει να πει ότι προσδοκούμε θετικές εξελίξεις.

Unknown είπε...

Βάλια τι αγορά έκανες

Γεράκι είπε...

αντε ρε ελλακτωρ..δωστου να καταλαβει κ συ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς τον Captain μου. Αν τρώμε κάθε μέρα φιστίκια, θα ανεβάσουμε χολιστερίνη!!1
Δεν έχεις πάρει ακόμη; Εγώ ενίσχυσα σήμερα στο 2.58. Εγώ νομίζω ότι αυτή ήταν η διόρθωση και θα συνεχίσουμε επάνω.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ελλάκτωρ οτε μυτιλ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ιέρακα και συ ελλάκτωρα;

manos είπε...

eyxaristo paidia gia ta solk kai ton kyrio dhmhtrh fysika

Γεράκι είπε...

εχω παρει απο την προηγουμενη εβδομάδα..στο πισωγυρισμα του

Γεράκι είπε...

η αλφα ειναι ακομα στα χαμηλα της..

Γεράκι είπε...

μαλλον στοχο για 1,50& τον κοβω..ετσι οπως παει...

Unknown είπε...

Δεν μου το είπες. περιμένω μήπως πέσει λιγο,καμμια άλλη ιδέα έχεις .τα ψαράκια ήταν καλά αλλά με 5%% δεν τα πλησιάζω και με 2000 τεμάχια

μπαρμπαλιας είπε...

σμαθάτεμε...
πηρα ΣΙΔΕ και ΟΤΕ...
θα δουμε στην πορεια

michele είπε...

Γραψαμε το 700..ζωνη αντιστασης το 701-708 .Μεγαλης σημασιας η συνολικοτερη συμπεριφορα σ αυτο το επιπεδο..Απο τις 2 Μαιου ειχαμε να δουμε το 7 μπροστα

PS είπε...

ΔΕΗ:Επόμενος στόχος τα 3,85,όπου τα υψηλότερα συνεχή κλεισίματα 19-28/3/12.Και έπονται τα 4,15 και τα 4,50 της 13ης Φεβρουαρίου.

Γεράκι είπε...

εχουν μπει μπροστα οι αγοραστες κ τα σαρώνουν ολα..

PS είπε...

ΣΙΔΕ: Περίπου 40% κέρδος μέσα σε 5 συνεδριάσεις.

Γεράκι είπε...

αυτα ειναι...

δημοσθενης είπε...

καλημερα παιδες...ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ...Κυπρου +7% 0,2040 ...χοχοχο

michele είπε...

Kαλως τον Yaster..πολυ πιεσμενη η σιδε η ανοδικη της εκτονωση ειναι δυνατη.Ολος ο ομιλος εχει ενεργοποιηθει.Σοβαρο δειγμα αλλαγης κλιματος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπάρμπα καλά κέρδη.
Captain οτε θα έπαιρνα ή Δεη 3.18-3.20 αν έδινε ευκαιρία.

PS είπε...

703,89 ο exponential Me200.

Γεράκι είπε...

παει με φορα πάνω του..κρατηθειτε..ακολουθουν αναταράξεις..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain και ιντκα

δημοσθενης είπε...

..και την αποχαιρετησα εγω

michele είπε...

Δημο,την στιγμη που καβαντζωσε το 0,1850 το σαπακι,νομιζω οτι εχει το 0,2230.Αλλα εσυ καλα κανεις χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Δήμο. χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και από μένα Δήμο και σε όλους που μπήκαν τώρα

michele είπε...

Οντως επιασε τον εμα 200 ο δεικτακος.Ενας απο τους λογους που μιλαμε για τη ζωνη αυτη εδω.

Unknown είπε...

Καλημερα Δημοσθενη. intkat είναι η άνοδος της πάνω από 100% από τα χαμηλά και με RSI 69% και δεν έχω ακούσει τίποτα καινούργιο γι αυτη.Ομορφανδρα δώσε και εσύ τα φώτα σου αν έχεις τίποτα για intka

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

Έχω την αίσθηση ότι συνεχίζεται ο διαγωνισμός για δεύτερη εβδομάδα...

Πολυ φορα έχουμε πάρει.... Αργεί το παντελόνι?

(άλλαξα Κύπρου με Πειραιώς,μπήκα κι άλλο ΣΙΔΕ, ενώ κοιτάζω και το κουτσάλογο ΜΕΤΚΑ...)

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα 10 Σεπ 2012 - 11:36 DN IP: XXX.65.200.180
ΔΝ Τρίτη 03 Ιουλ 2012
ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΥΑΚΙΑ, ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΒΡΕ ΜΙΚΕΛΕ...
ΔΩΣΜΟΥ ΚΜΟ 30ΗΜ, 200ΗΜ, ΣΤΗΡΙΞΗ , ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ΔΩΣΜΟΥ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ, ΤΑΛΑΝΤΩΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΛΩΡΙΔΕΣ, ΛΑΙΜΟΥΣ, ΧΑΣΜΑΤΑ, ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ, ΟΡΜΕΣ - ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟΥΣ - ΑΣΤΟΧΟΥΣ - ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ - ΔΩΣΜΟΥ ΚΕΡΙΑ ΜΑΥΡΑ, ΛΕΥΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ- ΔΩΣΜΟΥ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ...
ΔΩΣΜΟΥ MACD , SMA, SAR, EMA ,RSI , ΔΩΣΜΟΥ KYMATA ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚA, KYMATA ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ, ΚΥΜΑΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ, ΚΥΜΑΤΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ, ΔΩΣΜΟΥ ΤΡΙΓΩΝΑ (παίρνω και Πανοράματος...), ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΔΩΣΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΟΔΙΚΟΥΣ - ΚΑΘΟΔΙΚΟΥΣ - ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥΣ - ΔΩΣΜΟΥ ΡΑΒΔΟΥΣ (ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΥ...)
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΙΚΕΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...
AMA MAS TA ELEGAN OI... XARAKES OLOI ΘΑ ΗΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΑΡΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΤ...

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα

manos είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

δημοσθενης είπε...

20,75 ειχαμε βγαλει τον (πρωτο) στοχο....

michele είπε...

Καλημερα Μανο και ΜΙΚΡΕ.Μπαρμπα,εχω δωσει την απαντηση μου και..περιμενω χεχε.

δημοσθενης είπε...

0,2075

δημοσθενης είπε...

0,2080 το ψηλο μεχρι στιγμης βεβαια

δημοσθενης είπε...

καλημερα και στους νεοεισελθοντες

μπαρμπαλιας είπε...

bet...

για την ΣΙΔΕ...περσι τετοια εποχη ηταν 2.20...
εγω την μπαουλιασα...0.59

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ πέρσι ήμουνα ένα χρόνο μικρότερος μπάρμπα χαχα
Σε καλή μεριά!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η μικρή από Ι ξέφυγε...

George είπε...

Ηφαίστειο Σαντορίνης κίνδυνος: φουσκωμένο το μάγμα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πανο έγραψες πάλι Με το μικρότερος !!! (Michele πρέπει να βάλουμε like στα σχόλια)

Αυτός που έβγαλε τα 20.000 ΙΝΚΑΤ στο 0,52 πρέπει να το ξανά σκέφτεται ήδη....


Στηρίζουμε και τον ΤΙΤΚ του Αλέξανδρου?

George είπε...

Αφου απετυχαν στην συμφωνια των μετρων τα τρια κομματα και η τροικα δεν συμφωνη με τα μετρα που της δωσαμε ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑ???Περιμενω να μου λυσετε την απορια...............

Γεράκι είπε...

να οι αγριαδες που λέγατε τις προάλλες απο τις τσίπριους φίλους μας...

Γεράκι είπε...

η οποια γκαπαρε κ στο 5ΛΕΠΤΟ!!!!!φαντάσου με ποσο τρέχει..

δημοσθενης είπε...

χοχοχο..οι κομπαροι αφηνιασανε...

michele είπε...

Ειχε κανεις αμφιβολια για την μικρη απο Ι ? Απο την πεμπτη ειμαστε πτηση με Πανο,Καρα και πιο κει διακρινω και τον Μπαρμπα χεχε

δημοσθενης είπε...

ευτυχως που εληγε ο διαγωνισμος τη Παρασκευη και οχι σημερα...και γλυτωσαμε τις μπυρες...χαχα

δημοσθενης είπε...

απιστε Αλεξανδρατε ...ωρα που βρηκες να γυρισεις την κυπρου σε πειρ

δημοσθενης είπε...

κυπρου-πειραιως οδηγουν στη διασπαση του μεσου κινητου 22 ημερων

Γεράκι είπε...

αγριοτητες....

michele είπε...

Εχουμε πει να κοιταμε τη μεγαλη εικονα george ,εψαχνες και ειδηση για Ινκατ.Θελει ειδηση τετοιο χαρτι?

Γεράκι είπε...

σπάει το φράγμα των 2$ σήμερα η NBG...

George είπε...

mikele ΟΧΙ ινκατ αλλα ΙΝΤΚΑ

George είπε...

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας WiSPR (Wideband Intercom & Secure Packet Radio) της Intracom Defense Electronics επελέγη από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Αμυντικής Τεχνολογίας & Προμηθειών (BWB) για να εξοπλίσει οχήματα του Γερμανικού Στρατού, μετά από διεθνή διαγωνισμό.

δημοσθενης είπε...

ΠΡΩΣΕΧΟΣ τσεκαρισμα του 200αρη στο 705 γδ...σημερα , αυριο, ποιος ξερει ποτε, αλλα εχετε το υπ οψη..καθως ειθισται κατι τετοιο τεχνικα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ο ...μετανιωμένος την γύρισε πίσω την ΙΝΚΑΤ για να την ξαναπάρει? χαχα

nomad είπε...

η ΚΥΠΡ ξεσαλωσε
και η ΠΕΙΡ ακολουθει

δημοσθενης είπε...

+57,80% η ανοδικη κινηση της κυπρου απο το χαμηλο της 0,1540...μεσα σε μολις επτα συνεδριασεις (με τη σημερινη μαζι)..0,1540-0,2430= +57,80%

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κλείδωσε σχεδόν η ΚΥΠΡ.
Έδωσα μέρος στο 0,222 για παν ενδεχόμενον

michele είπε...

Αντισταση και το 720 περισσοτερα σε λιγο..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βιάστηκα Δημοσθένη, δεν πίστευα ότι θα περνούσαμε το 708 τόσο εύκολα.... Μακάρι να κλειδώσει η ΚΥΠΡ για τους φίλους που παραμένουν μέσα...

ο dwk είπε...

Καλημερούδια !
ΑΤΥΠΑ !!!!!!!!!!!!
13:30 περίπου…
……………………………
ΤΟ…ΣΤΟΙΧΗΜΑ … 31/08 … 10/09 … ΔΙΑΦ. … Δ. %
ΚΥΠΡΟΥ (4)…… … 0,170 … 0,238 … 0,068 … 40,00
ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4)… … 0,253 … 0,322 … 0,069 … 27,27
ΙΝΤΑΛΟΤ (1)…. … 0,925 … 1,160 … 0,235 … 25,41
ΕΛΒΑΛ (1)…….. … 0,846 … 1,060 … 0,214 … 25,30
ΜΥΤΙΛ (2)……… … 2,270 … 2,840 … 0,570 … 25,11
ΓΕΚΤΕΡΝΑ (1)… … 0,948 … 1,150 … 0,202 … 21,31
ΟΤΕ (1)………….. … 2,580 … 3,040 … 0,460 … 17,83
ΕΤΕ (2)………….. … 1,410 … 1,660 … 0,250 … 17,73
ΕΧΑΕ (1)………… … 3,020 … 3,500 … 0,480 … 15,89
ΑΛΦΑ (4)……… … 1,350 … 1,550 … 0,200 … 14,81
ΟΠΑΠ (1!!!)….. … 5,540 … 6,110 … 0,570 … 10,29

George είπε...

πια μεγαλη εικονα ????? ΜΙΚΕΛΕ.......ΜΗΠΩς ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ????????

δημοσθενης είπε...

Γιαννη, απιστε Θωμα...οσον αφορα τον 200αρη, ουτε εγω το πιστευα αυτο...αν αυτο σε παρηγορει..την κυπρου γιατι αλλαξες ομως απιστε Θωμα ?

δημοσθενης είπε...







ΤΟ…ΣΤΟΙΧΗΜΑ … 31/08 … 10/09 … ΔΙΑΦ. … Δ. %
ΚΥΠΡΟΥ (4)…… 0,170 … 0,238 … 0,068 … 40,00
ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4)… … 0,253 … 0,322 … 0,069 … 27,27
ΙΝΤΑΛΟΤ (1)…. … 0,925 … 1,160 … 0,235 … 25,41
ΕΛΒΑΛ (1)…….. … 0,846 … 1,060 … 0,214 … 25,30
ΜΥΤΙΛ (2)……… … 2,270 … 2,840 … 0,570 … 25,11
ΓΕΚΤΕΡΝΑ (1)… … 0,948 … 1,150 … 0,202 … 21,31
ΟΤΕ (1)………….2,580 … 3,040 … 0,460 … 17,83
ΕΤΕ (2)………….1,410 … 1,660 … 0,250 … 17,73
ΕΧΑΕ (1)…………3,020 … 3,500 … 0,480 … 15,89
ΑΛΦΑ (4)……… … 1,350 … 1,550 … 0,200 … 14,81
ΟΠΑΠ (1!!!)….. … 5,540 … 6,110 … 0,570 … 10,29

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θοδωρή ΩΧ... ευτυχώς, θα ήμουνα δεύτερος πάντως μέχρι στιγμής!!!

Γεράκι είπε...

πάντως εαν κάποιος ειχε αγοράσει όλες τις επιλογές μας...τοτε θα είχε χε@@@@ στο χρήμα.....!!!!!

δημοσθενης είπε...

..απο θαυμα γλυτωσαμε τις μπυρες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλε ότι ξεπέρασε και το 0,24 οπότε...

δημοσθενης είπε...

προσοχη ..η κυπρου σε ΑΜΕΜ

δημοσθενης είπε...

..ΚΑΙ ΑΠΟ 0,2440 ΣΤΟ 0,2340

δημοσθενης είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ

ο dwk είπε...

…για δες τους !!!
…τσακώνονται ο πρώτος - δεύτερος !!!
…και γω…10,29 !!! …και τελευταίος !
…ΚΑΙ τον έδιωξα !!!

δημοσθενης είπε...

ΠΟΛΛΑΠΛΟ TOP ΣΤΑ 0,2390-0,2430

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δάσκαλε πίστευα ότι η ΠΕΙΡ θα έτρεχε πιο γρήγορα σήμερα... Θα γράψω τώρα 50 φορές στο τετράδιο ότι δεν θα βιάζομαι στην απληστία για να το εμπεδώσω...

ο dwk είπε...

…τι έγινε ρε παιδιά ;;;
Τι είναι αυτά τα …ΑΜΕΜ ;;;
…γιατί ασανσέρ ;;;
…ΔΕΝ έχω Κύπρου, …για να μαθαίνω και γω !!!!!

δημοσθενης είπε...

ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΙΑ (ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΕΝΤΕ) ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 613 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ +30% ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΩΝ 471 ΜΟΝ ΓΔ) ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ BULL MARKET...

δημοσθενης είπε...

..οποτε, καθε κατω ειναι ευκαιρια για αγορες

δημοσθενης είπε...

..οτι, για ΠΡΩΤΗ φορα απο τον Οκτωβρη του 2009 (οταν ειχε περ 3000 μο ο γδ)ο γεν δεικτης εδωσε ανοδικη αντιδραση ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ +30% ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ

δημοσθενης είπε...

• 18/07/12 - 12:54 γράφτηκε από Π.Θ
O STOXOS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ GOLDMAN-MORGAN ειναι 350 μοναδες γδ...............................
• 17:15 γράφτηκε από Π.Θ
ΓΔ 350 ΜΟΝΑΔΕς...ΕΤΕ 0.5 ..ΑΛΦΑ 0.3.......ΕΥΡΟ 0.2........... ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ -GOLDMAN-MORGAN ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕς........ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΠΟΛΛΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ..... ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ....
θαυμαστε τον ΓΥΦΤΟ της παραπληροφορησης, τον ΜΑΓΩ του κωλου, τον γερμανοτσολια ΠΑΠΑΓΑΛΟ, τον μεγαλοΜΑΠΑ αληταμπουρα..
τα παραπανω ταλεγε όταν το χαα ηταν στις 580-620 μον και φυσικα ηταν σορταρισμενος…
τα ιδια εκανε όταν η ΔΙΟΝ ηταν στο 1,50 και εχωνε τον κοσμο μεσα επειδη δηθεν θα πηγαινε στα 2,50…και δωστου ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΑΝΝΑΚΙ κάθε μιση ωρα… και φυσικα τοτε ηταν αγορασμενος και τακανε κλισμα στο 0,07
τα ιδια εκανε και όταν το χαα ηταν 1650 μον και λυσσαγε ότι θα πηγαινε 5000 μοναδες επειδη του τοπε η γερμανοτσεχα, κυκλοι από το Λονδινο και δηθεν αγοραζε η Goldman και η Morgan… και φυσικα τοτε ηταν αγορασμενος και τακανε κι αυτά κλισμα μια και ο δεικτης κατεληξε 470 μον
τα ιδια εκανε με τα χαρτια του μεγαλου αφεντικου του που προετρεπε σε αγορες στα επιπεδα 0,35 και πανω και αυτος δηθεν ΑΓΟΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΟΙΑ ΤΟΥ εκατονταδες χιλιαδες μετοχες του…… .κι αυτά τα εκανε κλισμα

michele είπε...

Γινεται λιγο χαμος παιδια..Δημο ειπα κι εγω δεν θα βγει το αρχειο σημερα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

michele είπε...

Η ΚΥΠΡ Αλεξανδρατε ειναι η πιο ..πιεσμενη τραπεζα.Δεν εχουν ξεκαθαρισει εκει τα κολπα.Αντιθετα η ΠΕΙΡ ειναι αλλη ..δουλεια παει για 0,35 οπως ΛΕΓΑΜΑΙ

VassilisS είπε...

Καλησπέρα παίδες.
οσο συνεχίζεται ο διαγωνισμος μας μην μασάτε...
περα από την πλάκα ομως καλό είναι να βάζουμε και κάτι στην πάντα για καμια υποχωρηση . Αν τεχνικά βλέπουμε κάποια όρια ασ τα λέμε βοηθούν

δημοσθενης είπε...

η δευτερη ΠΙΟ πιεσμενη τραπεζα, μετα τη κυπρου, ειναι η Εθνικη

δημοσθενης είπε...

..και ο ΟΠΑΠ εχει μεινει πισω

δημοσθενης είπε...

..εφεδρεια ?

nomad είπε...

να κι ένα ωραίο ανέκδοτο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161745&catid=3

nomad είπε...


για την ακριβεια είναι το μισό ανέκδοτο γιατί αναφέρεται στον προσδιορισμό,
το ολόκληρο ανέκδοτο και το χοντρό γέλιο θα ήταν να μίλαγε για τη διεκδίκηση τους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολους.Συγχαρητηρια σε Δημοσθενη και michele για κυπρ αλλα και πειρ ΕΣΥΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΤΑΙ ΕΜΗΣ ΚΥΜΩΜΑΣΤΑΝ χαχαχααχα.Συγχαρητηρια και στα υπολοιπα παιδα για τις επιλογες τους.Καλη μας συνεχεια

δημοσθενης είπε...

Δευτέρα 10 Σεπ 2012 - 14:26 DN IP: XXX.65.200.180
ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΙΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ...

δημοσθενης είπε...

..λαβετε υπ οψη και την πιθανοτητα υποβαθμισης του χαα εντος των επομενων ημερων

δημοσθενης είπε...

Γιαννη Γιαννη στειλε μου διευθυνση να σου στειλω το επαθλο (φιστικια) ,,γιατι θα χαλασουν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα Δημοσθενη χαχαχααχα,δεν πειραζει κραταμε καβα για να τα φαμε ολοι μαζι!!!!!!

δημοσθενης είπε...

..θα μαζεψουμε αλλα φρεσκα τοτε Γιαννη...τη διευθυνση

michele είπε...

Κατ απαιτησην Αλεξανδρου που ανεβασε ΤΙΤΚ το Σαββατο το βραδυ ,ερωτω αυτους που μιλανε για χαρανες.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο τιτανας 7,5% ???

Ελα μου ντε..

ΑΡΤ είπε...

Αγ.Δημητριου 55...ονοματεπωνημο ξερεις...μηπως θελεις και ΤΚ ?...χιχιχι

δημοσθενης είπε...

καλο απογευμα παιδες...παω το σκυλο βολτα

δημοσθενης είπε...

γεια σου στρατηγε μου και συγχαρητηρια για ΤΙΤΑΝΑ....ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ

michele είπε...

Ο/Η δημοσθενης είπε...
..λαβετε υπ οψη και την πιθανοτητα υποβαθμισης του χαα εντος των επομενων ημερων

10 Σεπτεμβρίου 2012 2:39 μ.μ.

ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!

michele είπε...

ο αλλος Αλεξανδρος ηταν Δημο δεν ηταν ο ΑΡΤ ..Αλλα τωρα εχεις πουλησει και μπερδευτηκες

δημοσθενης είπε...

ΜΗΠΩς ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ Η ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ταυτοχρονα θα ανεβαινει το αναψυκτικο ? μια σκεψη κανω...

*** 14,51 και 14,55 οι μεσοι κινητοι του 5 και 22 ημ που τωρα τους προσεγγιζει

δημοσθενης είπε...

...παραγκα γαρ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρεεεεεεε τι μπύρα πίνεις???
Κανόνισε μόνο μην πεις καμιά πανάκριβη...

δημοσθενης είπε...

..συγγνωμη...τοτε συγχαρητηρια στον αλεξανδρο για ΤΙΤΑΝΑ

Chris είπε...

kalhspera ki apo mena...

Κρατω οτι με συμφερει:-)

δημοσθενης είπε...

η δευτερη ΠΙΟ πιεσμενη τραπεζα, μετα τη κυπρου, ειναι η Εθνικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι ναι δάσκαλε, πρόσεξε μη σου βγάλει το μάτι όταν πεταχτεί χαχαχα

Καλησπέρα, σε έκανα να γελάσεις τουλάχιστον?

ΠΑΝΟΣ είπε...

ότι ο Δήμος πάει τον σκύλο βόλτα, σημαίνει πολλά, συνθηματικό από παλιά.
Έχουμε ακόμα πολύ καιρό για το τέλος...

Chris είπε...

και που να ξερω τα συνθηματικα Πανο???
καλο ειναι αυτο ή κακο????

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πανο θα συμβάλλω κι εγω στην μπύρα του Αλέξανδρου... Μιας και ....

´¨Στηρίζουμε και τον ΤΙΤΚ του Αλέξανδρου?
10 Σεπτεμβρίου 2012 12:50 μ.μ. ¨¨

Για να γλυκάνουμε την πίκρα μας λιγάκι κι εμείς οι άπιστοι....

George είπε...

Σύμφωνα με τον Real FM, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τους ανέφερε ότι όσο η τρόικα δεν δέχεται τα ισοδύναμα, θα είναι πολύ μεγαλύτερο το ''μαχαίρι'' και για τους μισθούς αλλά και για τις συντάξεις.

δημοσθενης είπε...

..ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ κερδοι (χοχοχο) ειναι πολλα, τα παιρνεις, λες ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ και φευγεις τρεχοντας

δημοσθενης είπε...

χαχαχ Αλεξανδρε...ξερεις ποσο σ εκτιμω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Αλεξανδράτε αλλά είναι προσωπικό, άσε που ένα άτομο τι να πιει τώρα?
Μια δυο μπύρες και θα τον κουβαλάω μετά !
Αν είναι έμμεσο για συνάντηση ποτέ δεν λέω όχι, να γνωριστούμε κιόλας.
Αλλά δεν λέει και τι πίνει...
Να μην πω τώρα ότι μέχρι το τέλος ποτέ δεν ξέρεις χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο πάρε τηλ αν μπορείς (Αθήνα)

Chris είπε...

στειλε περιληπτικο μειλ ΠΑνο...

:-)

δημοσθενης είπε...

..η ΤΕΝΕΡΓΑ εδωσε ευκαιρια εισοδου στο 1,53

michele είπε...

επανεισοδου θες να πεις Δημο..

δημοσθενης είπε...

....σωστα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο έφυγε...

George είπε...

Ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα φέρεται να έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, ενισχύοντας την προσπάθεια επανεκλογής του Αμερικανού προέδρου...

michele είπε...

Παρακαλω δηλωστε συμμετοχη για την αποκομιδη φυστικιων Κυριακη 6 το απογευμα .Στο mail com300@hotmail.com

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όπου Ρ βάλτε Κ εσείς

michele είπε...

..του Δημοσθενη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το 3.36 εννοώ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...

George είπε...

Αυτή τη στιγμή πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα κεντρικά μας γραφεία επί της οδού Δηλιγιάννη με ρητές εντολές να ελέγχουν και να προσαγάγουν όποιον κινείται προς τα γραφεία ή εξέρχεται από αυτά.

michele είπε...

Χαχα καλο του Πανου

Chris είπε...

παω το σκυλο βολτα....
κυριολεκτικα!!!

====

ειδες τι γινεται με την μεγαλη ανοδο...
μπλεκουμε τα μπουτια μας:=))
====
Μαικλ ...συγκομιδη ταιριαζει καλυτερα..
Χωρις παρεξηγηση..

μπαρμπαλιας είπε...

Του Αντώνη Τάντουλου -

Αν ρωτούσαμε σήμερα τον μεγαλύτερο κερδοσκόπο ποια είναι κατά την άποψή του η Ελληνική τραπεζική μετοχή που μπορεί να δώσει τεράστιες υπεραξίες και σύντομα, ενδεχομένως να λαμβάναμε ως απάντηση την μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Βέβαια πέρα από το γεγονός ότι ο τίτλος του Τ.Τ. βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα εκτός διαπραγμάτευσης, η παραπάνω «υπόθεση εργασίας» δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μέρος ενός ακόμη σεναρίου που μόνο ως τέτοιο θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από την αγορά. Πρόκειται ωστόσο για ένα σενάριο που ενδεχομένως να έχει ισχυρές βάσεις και σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί-μεταξυ άλλων-ως εφικτό.

Παίρνοντας λοιπόν τα πράγματα από την αρχή και απομονώνοντας τους όποιους λάθος ή εν πάσει περιπτώσει «άκομψους» χειρισμούς αναφορικά με το Τ.Τ. (αλλα δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς) εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως ξεκάθαρα η «πίτα» του εγχώριου τραπεζικού συστήματος έχει μοιραστεί και κάθε κομμάτι της μάλιστα περιλαμβάνει υπό μια έννοια και ένα «φλουρί», ή αλλιώς από ένα ξένο «παίκτη».

Αν για παράδειγμα η Alpha Bank προκριθεί για την διεκδίκηση της Εμπορικής τότε η Credit Agricole επί της ουσίας θα γίνει μεγαλομέτοχος στο νέο σχήμα με ποσοστό που θα κυμαίνεται λίγο κάτω του 10%. Επιπροσθέτως αν επιβεβαιωθεί η φήμη πως η Πειραιώς διαπραγματεύεται με την Societe Genarale την απόκτηση της Γενικής (πάντως δεν διαψεύδεται) τότε κατά πάσα πιθανότητα η SG θα αποκτήσει μετοχική θέση στην την Πειραιώς, η οποία παρεμπιπτόντως είναι ενισχυμένη μετά και την απόκτηση της «καλής» Αγροτικής.

Ετσι και για την ώρα, «ορφανές» από ξένο σύμμαχο μένουν η Eurobank η Εθνική (που έχει προίκα και την Finansbank και φυσικά το ΤΤ το όποιο και χρειάζεται άμεσα ρευστότητα της τάξεως των 2,5 δις. ευρώ προκειμένου να τηρεί τους όρους κεφαλαιακής επάρκειας. Και στο σημείο αυτό αρχίζει να ξετυλίγεται το σενάριο που συν τοις άλλοις έχει και χρηματιστηριακή διάσταση. Διότι σύμφωνα με πήγες του «Επενδυτή» το ΤΤ δεν θα διαχωριστεί σε «καλή» και «κακή» τράπεζα και άρα οι μέτοχοι δεν θα «μηδενίσουν», όπως δηλαδή συνέβη με την Αγροτική. Ενώ κατά το ίδιο ρεπορτάζ ενδιαφέρον για το ΤΤ φέρεται να έχει εκδηλωθεί και από την Deutsche Bank!!!

Ποιο συγκεκριμένα και με όσο πιο απλά λόγια γίνεται η εξέλιξη του στόρι θέλει τον Γερμανικό τραπεζικό κολοσσό να «εξυπηρετεί» το ΤΤ δίνοντάς του τα κεφάλαια που χρειάζεται προκειμένου να λύσει το λογιστικό του πρόβλημα και να δημοσιεύσει ισολογισμό που με την σειρά του θα του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει να λειτούργει χωρίς να αναγκάσει την Τράπεζα της Ελλάδος να επέμβει με ότι αυτό σημαίνει.Συνεπώς από κει και πέρα θα υπάρξουν για το ΤΤ δυο μνηστήρες, ο εξής ένας… η Εθνική και η Eurobank. Και λέμε ο εξής ένας γιατί αποτελεί δε κοινό μυστικό στην πιάτσα της πλατείας Συντάγματος πως ο όμιλος Λάτση αφού αποδέσμευσε την Eurobank Ελλάδος από τον διεθνή του βραχίονα δεν έχει αντίρρηση να συζητήσει ένα deal με την Εθνική. Ενώ και η ΕΤΕ, επίσης δεν θα είχε αντίρρηση να ενδυναμώσει την θέση της με μια σύμπραξη με την Eurobank. Αν δε σε αυτό το σχήμα υπάρξει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τότε δημιουργείται ένας ισχυρότατος τραπεζικός πυλώνας με πιθανή συμμετοχή ξένου «παίκτη» (βλέπε Deutsche Bank) και φυσικά με τον τρόπο αυτό θα έχει επιτευχτεί και ο στόχος της τρόικας για την δημιουργία τριών το πολύ τραπεζικών πυλώνων και πάντα με συμμετοχή διεθνή στρατηγικού σύμμαχου.

Γιατί τώρα θα συμβούν όλα αυτά; Γιατί οι Ελληνικές τράπεζες από μόνες τους δεν μπορούν να βρουν γραμμές ρευστότητας όσες συγχωνεύσεις και αν γίνουν μεταξύ τους και αυτό προφανώς είναι το κυριότερο αίτιο που η τρόικα επιμένει σε αυτό το μοντέλο μια και η παρουσία ξένης τράπεζας θα λειτουργήσει ως εγγύηση. Συν του ότι αν όντος μια Γερμανική τράπεζα «βάλει πόδι» στην Ελλάδα κατ’ αυτόν τον τρόπο τότε θα ανοίξει σίγουρα τον δρόμο για επιπλέον επενδύσεις από ξένους που ως στιγμής περιμένουν να γίνει από άλλον το πρώτο βήμα.

George είπε...




ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΤΤ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΡΕΕΕΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη βλέπω συμπάθειες χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκτός νόμου? Αν γυρίσουμε στο 60...αλλά αφού θα γυρίσουμε στα λεφτά γιατί να μην γυρίσουμε και στις πρακτικές???

michele είπε...

Χρηστο εχεις δικιο,lapsus linguae

michele είπε...

Σαν γραφειο τυπου λειτουργησεο george χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο αν αληθευει για τους γερμανους...λογικα η παλια επιθυμια του Ακκερμαν τεινει να επαληθευθει...
με τους γερμανους στο ΤΤ ...και το ΤΤ στην ΕΤΕ...συν Λατση(μηδενια)...οι γερμανοι πατανε στην ΕΤΕ και δεν εχουμε φασαριες τυπου ξεπουλατε...
νομιζω εχει βαση

δημοσθενης είπε...

ο ΟΠΑΠης υποαποδιδει, γιατι πιθανοτατα δεν εχει μαζεψει αρκετα κομματια η παραγκα..εν οψει αποκρατικοποιησης!!!!..οποτε, εχετε το υπ οψη σας κι αυτο

George είπε...

«Αθωώνουν» και πάλι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Νέα έρευνα δείχνει ότι η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν ενεργοποιεί την διαδικασία δημιουργίας φλεγμονής στον οργανισμό

Σχετικά με το παθητικό κάπνισμα, μελετήθηκαν οι επιπτώσεις της έκθεσης για μία ώρα σε συνθήκες παθητικού καπνίσματος κοινού τσιγάρου και ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο. Χρησιμοποιήθηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο στο οποίο αναπαράχθηκαν οι συνθήκες που συνήθως απαντώνται σε κοινά μπαρ/εστιατόρια της χώρας. Βρέθηκε ότι μετά το κάπνισμα δύο κανονικών τσιγάρων, καθώς επίσης κι έπειτα από παθητικό κάπνισμα κανονικού τσιγάρου τα κύτταρα του αίματος που ενεργοποιούνται στη φλεγμονή αυξήθηκαν στατιστικά σημαντικά σε σχέση με τα άτομα που κάπνισαν (κανονικά και παθητικά) ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αυτό δείχνει ότι ενώ το κανονικό τσιγάρο ενεργοποιεί την διαδικασία της φλεγμονής, κάτι που είναι κύρια υπεύθυνο για την ανάπτυξη παθήσεων, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντίθετα, το κανονικό και το παθητικό κάπνισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν έδειξαν ανάλογα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά συνάδουν με τη σκέψη ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο ίσως αποτελεί μια πιο ασφαλή μέθοδο καπνίσματος σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο που προκαλεί η επιδημία του καπνίσματος κανονικών τσιγάρων, επισημαίνεται στη σχετική μελέτη.

24h NewsRoom

Chris είπε...

μηπως ηρθε η ωρα της ΕΘΝΙΚΗΣ???

δημοσθενης είπε...

το ΦΦΓΚΡΠ συνηθως παιζει το ρολο του "λαγου"...στο -0,75% ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Ηλία. Αλλά αυτοί είναι πιο αργοί από τον θάνατο.
Θυμήθηκα τώρα και την ΤΒΑΝΚ που την είχε πάρει το ΤΤ και ακόμα περιμένωωωω

δημοσθενης είπε...

..σιγουρα ηρθε η ωρα για φιστικια και μπυρες

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Υπάρχει ελπίδα για τους μετόχους του ΤΤ? Σαν θαύμα μου φαίνεται!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και του είχαν δώσει 600 εκ για τον σκοπό αυτό, που πήγαν???

michele είπε...

Στρωτος και ομορφος ο Βαγγελης.Αλλα λιγοι ασχολουνται

Chris είπε...

George

βλεπω οτι εισαι φαν του Η/Τ και οχι μονο...

Ημουν κι εγω ενα διαστημα αλλά κυλησα παλι στο BLACK DEVIL..
Παντως αν φτιαχνεις δικα σου υγρα εισαι σουπερ...
Εγω εχω αποθεμα σε υγρα ισαμε ενα χρονο...!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να κι άλλος πονεμένος χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο στείλτα σε μάνα που θα αρχίσω τώρα χαχα
Τα ίδια μου έλεγε και μια φίλη

Chris είπε...

Δημο δεν σε βλεπω να πολυσυμφωνεις για Ετε...

για μπυρα λεμε ναι!!!!
για φυστικια λεμε ναι!!!!
Οχι γιατι λεμε αραγε????:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αγριάδες ξανά!

Chris είπε...

εσενα Πανο θα σου κανω κοκτειλ...
Λες να σε στειλω ????
Δεν ειναι τιποτα...
στην αρχη θα την ακουσεις λιγο αλλά μετα ....θα χαμογελας!!!!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 249   Νεότερο› Νεότερο»