Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 599,22 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 0,09% και τζιρο 24,7 εκ ευρω.Η συνεδριαση ηταν με διακυμανση μικροτερη των 10 μον, υποτονικη ειδικα στον τρπεζικο κλαδο με πρωταφωνιστη και παλι το ΤΤ που εκανε διακυμανση 24,46%! κλεινοντας στο -8,99% στα 0,2530 .Θετικος πρωταγωνιστης της συνεδριασης ο ΟΠΑΠ  που απο την αρχη ξεκινησε δυνατα και τελικα εκλεισε με κερδη +3,47% στα 5.07 και με ογκο 1.64 εκ τεμαχιων,λογω των φημων περι ιδιωτικοποιησης του,καθως αναμενεται νομοσχεδιο σκουπα οσον αφορα γενικοτερα τις ιδιωτικοποιησεις.
Σταθερα σε αρνητικο εδαφος ΔΕΗ και ΟΤΕ που επιστρεφουν πισω μετα τα μεγαλα κερδη που χαρισαν τον προηγουμενο μηνα ,ειχαν απωλειες 2,79% και 3,96% αντιστοιχα.
Πολυ δυνατο come back απο την ΑΛΦΑ που παρα το - 5,79% στα 1,14 κατα τη διαρκεια της συνεδριασης εκλεισε στο +4,13% και στα 1,26 ευρω εν μεσω των εξελιξεων που αφορουν την τυχη της Εμπορικης τραπεζας.
Τελικη εικονα σχετικα θετικη με 67 μετοχες θετικες και 55 αρνητικες  και προσπαθεια των μεγαλων δεικτων να μην υποχωρησουν,αναμενοντας καποιες θετικες εξελιξεις απο το πολιτικο μετωπο αλλα και απο το μετωπο των τραπεζων οπυ μετα το  deal ΠΕΙΡ-ΑΤΕ διενεργουνται ζυμωσεις και για επομενες κινησεις.
Στα ξενα χρηματιστηρια ο DOW κατοπιν θετικων ειδησεων απο τα μακροοικονομικα κινειται σε θετικο εδαφος με +0,29% στις 13046 μον,ενω ο DAX στη Φραγκφουρτη εχει αυτη στιγμη ελαφρες απωλειες της ταξης του 0,25% στις 6754 μον.

36 σχόλια:

michele είπε...

Kαλο κλεισιμο με γυρισμα του τραπεζικου λογω της Αλφα κυριως,ολες γυρισαν , ΟΤΕ ,ΔΕΗ την ιδια πορεια..

michele είπε...

Το θελουν εδω τα παιδια,Μιγ αντεδρασε απο διπλο πατο,εχαε πολυ καλα.ΟΠΑΠ ο καλυτερος ολη την ημερα

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Μικ με τα ωραια σου...

Γεράκι είπε...

αγορασα κ αλλες ΕΤΕ..καλη μου τυχη....καλο σας απογευμα..

Chris είπε...

αφου αγορασε και το γερακι ΕΤΕ μπορω να αισιοδοξω....

Αν επιτρεπεται γερακι γιατι δεν αγορασες Αλφα???

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλο μηνα να εχουμε με υγεια.

Γεράκι είπε...

επιασε το προηγουμενο υψηλο της ενω η ΕΤΕ οχι..μιλαω για την περιοχη 1.30& κ ετσι την προτιμησα..εαν θυμαμαι καλα γιατι το εκλεισα τωρα..

michele είπε...

Γεια σου Νικολα,διακοπες??

νικος φαληρο είπε...

οχι κε michele. Εχουμε παραδοση εργασιας σε πελατες την επομενη εβδομαδα σε συμβολαιο που εχει ημερομηνια συμφωνημενη για Οκτωβριο. Θελουμε να μεινουν ευχαριστημενοι οτι τελειωσαμε ποιοτικα και γρηγορα.

michele είπε...

Υπομονη τοτε Νικολα,προηγειται η δουλεια αυτες τις δυσκολες εποχες.Καλα να ειμαστε

νικος φαληρο είπε...

Ευχαριστω.Δεν παραπονιεμαι.Δουλεια να υπαρχει και οι διακοπες επονται.Ας κανει η οικογενεια κι εμενα δεν με νοιαζει.Ας ερθουν οι "ευρωπαιοι" να δουλεψουν μαζι μας, να δουν ποιος ειναι τεμπελης και ποιος δεν ειναι.

michele είπε...

Σωστα,μεσα στο χαμο και την ασχημη εικονα του αδηφαγου δημοσιου τερατος,αδικουνται και επιμελεις ΔΥ και ανθρωποι του ιδιωτικου τομεα που δουλευουν και με το παραπανω

νικος φαληρο είπε...

κε michele τι βλεπετε;Το ΤΤ θα ακολουθησει το δρομο της ΑΤΕ; Αναστολη διαπραγματευσης της μετοχης;

michele είπε...

Οχι Νικο ,η γνωμη μου ειναι οτι το ΤΤ δεν εχει σχεση με την ΑΤΕ,δεν υπαρχει bad bank εκει,ισως μονο η ΤΒΑΝΚ που του φορτωσαν

michele είπε...

Πηραμε το πρωτο μεταλλιο στους Ολυμπιακους.Χαλκινο στο τζουντο απο τον Ηλια Ηλιαδη στα 90κ

dim ns είπε...

καλησπέρα παίδες...έχω να γράψω από τότε που σας είχα πεί για πώληση της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, 1 μέρα πριν τον ΠΛ...επανέρχομαι σήμερα και λέω ότι στους διαδρόμους ιδιωτικής τράπεζας, φημολογείται (για να μην πώ σχεδόν ανακοινώνεται για κάποιους) ΑΜΕΣΟ deal με άλλη τράπεζα...το σενάριο ΔΕΝ είναι από αυτά που παίζουν τελευταίο μήνα καθημερινά...η απάντηση σε λίγο :)

michele είπε...

η αληθεια ειναι οτι τοτε ετσι εγινε dim ns και κοκκορευτηκαμε γι αυτο και την παρεμβαση σου..

dim ns είπε...

αν ήταν όμως να κοκορευτώ...θα το έγραφα στον ΠΛ...αλλά προτιμώ εδώ μέσα να τα γράφω, γιατί όταν ρωτάω κάτι εδώ, η απάντηση είναι ΑΜΕΣΗ!!!

michele είπε...

Οντως δεν εχουμε την απηχηση του banking news,αλλα λιγο μας ενδιαφερει αυτο.Εκεινο που μας νοιαζει ειναι η καλη παρεα και οι εκτιμησεις,αναλυσεις,πληροφοριες σε σχεση με το χρηματιστηριο και ολα τα θεματα που μας απασχολουν..Καλη καρδια πανω απ ολα

michele είπε...

Κουβέλης: Κοινή επιλογή η ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση των αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων

michele είπε...

Κουβέλης: Η προγραμματική μας συμφωνία παραμένει στο ακέραιο

dim ns είπε...

όπως είχα πεί και για την πληροφορία της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ,μεταφέρω πληροφορία και ..."αμαρτία ούκ έχω"!!! σε ορισμένα γραφεία της ΕΥΡΩΒ υπάρχει έντονη η φημολογία (ορισμένοι το θεωρούν "ανακοίνωση")ότι άμεσα θα ανακοινωθεί EUROBANK-ETE. Και το παρελθόν είχαν φτάσει να ακουγεται και η ημερομηνία του deal, αλλά τελικά μας έφαγαν οι Ευρωεκλογές και τα λοιπά....δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι η πηγή. Προσωπικά μπορώ πλέον να περιμένω τα πάντα, έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Κάποιοι λένε ότι αφού δεν έγινε με τον Τμαβακάκη, πως θα γίνει τώρα? θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες πλεόν, που κανείς δεν μπορεί να ξέρει τον πολιτικό σχεδιασμό. Προσωπικά ΔΕΝ έχω και ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ μετοχές της μιας ή της άλλης, άρα είμαι αμερόληπτος! :)

michele είπε...

Ωραια,ειναι μια μη επιβεβαιωμενη πληροφορια που ομως δεν εκπλησσει ετσι κι αλλοιως ,δεδομενης και της πιεσης γενικοτερα που υπαρχει για τις συγχωνευσεις των τραπεζων..ευχαριστουμε dim ns οπως και να εχει,αλλωστε δεν εξαρταται απο ...σενα το οποιο deal.Παντως αν συζητηθει αυτο και σε αλλα sites και λοιπα,να ξερεις οτι θα "κοκκορευτουμε" παλι χαχα

δημοσθενης είπε...

Ali Khamenei: "Ετοιμάστε τους πυραύλους, θα έχουμε πόλεμο μέχρι τον Οκτώβριο" (βίντεο)
01-08-2012 17:04:40



Πόλεμο μέχρι τον Οκτώβριο βλέπει ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei. Αυτό ανέφερε την περασμένη Παρασκευή στην στρατιωτική ηγεσία της χώρας την οποία κάλεσε σε αυτό που ονόμασε «το τελευταίο τους πολεμικό συμβούλιο». Όπως τόνισε στους συνομιλητές του ο Ayatollah Ali Khamenei, «το Ιράν θα εμπλακεί σε πόλεμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες» και πιο ειδικά το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο.

Τα συγκλονιστικά και συνάμα αποκαλυπτικά λόγια του συνήθως ολιγομίλητου ανώτατου ηγέτη του Ιράν αποκαλύπτουν πόσο κοντά η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα νέο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

1. Λίγα λόγια για την ΤΒΑΝΚ
2. Μήνυμα προς την παράγκα (μου ήρθε βλέποντας την ανάρτηση) Σε Χρηματιστήριο βρίσκεστε ρε ΖΩΑ! Ούτε το 600 δεν άφησαν στο τέλος...
3. Τι καιρό έχει εκεί? Εδώ χαλασμός κατά τις 7.30, μπουρίνι που έπιασε πολλούς με τις βάρκες μέσα για ψάρεμα και έτρεχαν οι άνθρωποι να τις βγάλουν έξω, πιστεύω να μην είχαμε κανένα δυσάρεστο γεγονός. Να δω τι θα πούνε και τα τοπικά κανάλια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Λίγο δύσκολα σήμερα, κάνω υπομονή μέχρι να βγάλω την πρέσσα από το πόδι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολλή βροχή αυτή την στιγμή εδώ...

Chris είπε...

εδω απλα εχει πεσει η θερμοκρασια και το πρωι εριξε δυο σταγονες...

Κοιτα ρε Πανο τη δασκαλα...
Μειλ.
Τι να κανω????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πως λέγεταο ο ηγέτης του Ιράν είπατε...Ali Klamenei?
Άντε τώρα μην τα πάρω και με σένα τραγόπαπα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρήστο, θα είμαι μέσα όσο αντέξω...πάω να το δω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πες ΝΑΙ βρε Χρήστο, δωρεάν μαθήματα είναι αυτά! Το πάω το τένις, έπαιζαν τα δυο παιδιά μου μικρά και ασχολήθηκα κι εγώ αρκετά...

Chris είπε...

μανεκεν η δικη σου ε???

μαλλον θα στολισει το προφιλ μου...

:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλε ότι θέλεις αλλά σε βρίσκω πολύ ...άστατο τελευταία

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα Χρήστο και Πάνο. Εδώ δεν έριξε ούτε μια σταγόνα βροχής Πάνο. Είχε μια παροδική συννεφιά και μια τρομερή κουφόβραση όλη την ημέρα. Τώρα δρόσισε. Στον Γέρακα έτσι; Στείλε κι από εδώ λίγη βροχούλα να δροσιστούμε λίγο… χαχα Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα σε όλους.

michele είπε...

Μπορειτε να συνεχισετε την ..κουβεντα σας στην απο πανω αναρτηση με γραφημα της ΕΥΡΩΒ..
Ισως αργοτερα ερθει λιγη ψιχαλα και δω στην Αθηνα,ενα αερακι που ..υποψιαζει το εχουμε παντως