Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ...
                                                                                     
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ....

Λένε ότι η διαφορά του ανθρώπου και του χιμπαντζή περιγράφεται με μερικές γραμμές στον κώδικα του DNA. Το σκεφτόμουν πίνοντας μπύρα έξω από το Μπερναμπέου της Μαδρίτης, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες για να μπω στο γήπεδο. Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, τελικός Supercup. Παραλλήλως προσπαθούσα να βάλω σε μία σειρά τις διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ισπανικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για τους Ισπανούς, είναι άδικο και για τους χιμπαντζήδες.

Ένα άλογο ήρθε και αφόδευσε μπροστά μου. Κάποια πράγματα δεν περιγράφονται με λόγια. Η ενδιαφέρουσα κυρία που ήταν πάνω στον ασυγκράτητο ίππο μας ζήτησε να κάνουμε μερικά βήματα πίσω. Ερχόταν η αποστολή της Μπαρτσελόνα. Σκέφτηκα ότι στην Τούμπα θα δοκίμαζε την υποδοχή Αμερικανού ανθυπολοχαγού στη Σαϊγκόν. Όχι. Ο Πικέ ήταν όρθιος και μας χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο. Προφανώς δεν απευθυνόταν σε μένα. Εγώ, με τη μαύρη μπλούζα του ΠΑΟΚ, ήμουν σαν λάθος που σβήστηκε άτσαλα μέσα σε μία όμορφη πρόταση. Όλοι οι υπόλοιποι διέσωζαν την ορθογραφία. Ήταν μαζί. Σύμφωνα και φωνήεντα. Οπαδοί της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Είναι λογικό, είναι αυτονόητο, αλλά στα μάτια μου φαινόταν σαν φως που έρχεται κόντρα στο βλέμμα μου. Βαρέθηκα να βλέπω μπαμπά και γιο με διαφορετικές φανέλες-συνήθως ο μικρός είχε τον Μέσι στην πλάτη. Ομοίως και ζευγάρια-τα ετερώνυμα δεν έλκονται;

Ομολογώ ότι οι διεθνείς ποδοσφαιρικές εμπειρίες μου, που δεν περιέχουν τον ΠΑΟΚ, είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Μέχρι χθες είχα δει μόλις δύο παιχνίδια Champions League στην Αγγλία και άλλο ένα στην Premier League, με τη Λέστερ του Ζαγοράκη. Καμία σχέση. Χθες ήρθα σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Έγινα ο ημιάγριος από τις αποικίες που χαμηλώνει το κεφάλι μπροστά στα φώτα της μητρόπολης. 

Οι Ισπανοί δεν πίνουν όπως οι Άγγλοι. Υπέθεσα ότι θα φταίει η άγνοια τους περί ρετσίνας και Tuba Libre. Είδα πολλούς με μπύρα στο χέρι. Δεν είδα κανέναν μεθυσμένο. Πήρα το εισιτήριο μου από μηχάνημα, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα με την οποία το είχα πληρώσει. Η θέση μου θα με περίμενε ακόμα και αν δεν εμφανιζόμουν. Η ταξιθέτρια ήταν επιπέδου λονδρέζικου μιούζικαλ και το στάδιο ήταν σκηνή, όχι αρένα. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βλέπουν ποδόσφαιρο και ταυρομαχίες. Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας χουλιγκάνος θα πέθαινε εκεί μέσα από υπερβολική δόση οξυγόνου.

Δεν υποστηρίζω τη Ρεάλ. Στα δύο γκολ που πέτυχε έμεινα στη θέση μου, απλώς χειροκρότησα. Στο γκολ του Μέσι πετάχτηκα. Μαζί μου χιλιάδες άλλοι. Η διπλανή μου δεν γύρισε καν να με κοιτάξει. Είδα πολλές γυναίκες. Και πιο πολλά παιδιά. Στο τέλος χειροκρότησαν την πολιτισμένη απονομή και τον γύρο του θριάμβου που έγινε δια περιπάτου-σιγά μην τρέξει η Ρεάλ για ένα Supercup και ας είναι απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η έκπληξη μου περιγράφει και το μέγεθος της ντροπής μου.

Το γήπεδο άρχισε να αδειάζει πριν φύγουν οι θριαμβευτές από τον αγωνιστικό χώρο. Και λίγο πιο κάτω, στο μετρό, θυμήθηκα ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία με τους Ισπανούς. Στρίμωγμα και τσαλαπάτημα. Χαλασμένος συρμός και ιδρώτας. Φανέλες της Ρεάλ και της Μπάρτσα που τρίβονται η μία πάνω στην άλλη. Λίγο αργότερα όλοι με τους ίδιους καημούς πήγαν για ύπνο.


ένα άρθρο των πρωταγωνιστών του Κώστα Γιαννκίδη  www.protagon.gr

170 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

Στην επόμενη συνάντηση θα τον φέρω μαζί να μας λύσει κάποιες ΑΠΟΡΙΕΣ

http://www.axiaplus.gr/article/16680/twra-poylaei-omilies/

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σε ολες και ολους...
...και η αλλη οψη του νομισματος σε σχεση με το κεντρικο θεμα ( ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ )...


Με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας και τα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν πριν τον αγώνα με τη Ραπίντ, μου δόθηκε μια καλή αφορμή για να γράψω κάτι σχετικά με το ποδόσφαιρο και τον κόσμο που διαχρονικά το παρακολουθεί. Δεν θα αναφερθώ στα γεγονότα σαν γεγονότα γιατί αυτά τα έχω επικροτήσει με τον τρόπο μου για πολλούς και διάφορους λόγους, που προσωπικά με εκφράζουν και με βρίσκουν σύμφωνο σαν οπαδό του ΠΑΟΚ. Δεν έχω δικαιολογήσει στο παρελθόν πράξη βίας από συνοπαδό μου και πολλά παιδιά εδώ στο σάιτ ξέρουν το πόσο αυστηρός είμαι με θέματα βίας. Αλλά στο παιχνίδι με την Ραπίντ στην Τούμπα και χίλια χρόνια τιμωρία να φάω από την ΟΥΕΦΑ, καλά έκαναν όσοι μπήκαν.

Και πάμε να αιτιολογήσω την σχέση του οπαδού, του φιλάθλου, και όχι του πελάτη, με το ποδόσφαιρο διαχρονικά. Το άρθρο αυτό γράφεται για να απαντήσω σε όλους αυτούς που πάντοτε κακοπροαίρετα βγαίνουν για να κατηγορήσουν τα παιδιά στην κερκίδα. Είτε φταίνε είτε όχι. Και στην περίπτωση που φταίνε κάνω τα στραβά μάτια. Στην περίπτωση όμως που δεν φταίνε οφείλω να ενεργοποιηθώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ και να τους υπερασπιστώ.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι είναι το ποδόσφαιρο και ποια η δύναμη του. Ποια η ιστορία του και η αιτία γένεσής του;; Αν απαντήσουμε σε αυτά τα απλά ερωτήματα οι πιο πολλοί θα καταλάβετε γιατί η μπούκα την Πέμπτη δεν ήταν πράξη βίας αλλά πράξη κοινωνική και ψυχολογίας. Το ποδόσφαιρο θα πουν οι περισσότεροι είναι ένα άθλημα, κάποιοι θα το χαρακτηρίσουν θέαμα. Δεν αντιλέγω αλλά ας μάθουν όλοι αυτοί οι καταναλωτές των τελευταίων ετών πως το ποδόσφαιρο στον πλανήτη Γη είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα και ένα θέαμα. Είναι αυτό που, στον χώρο όπου διεξάγεται (γήπεδο), από τα παλιά τα χρόνια μάζευε όλες τις τάξεις της κοινωνίας, φτωχούς και πλούσιους και που όλες αυτές οι τάξεις ξέχναγαν για 2 ώρες από πού προέρχονται και ώμο με ώμο, χέρι με χέρι πανηγύριζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγαπημένη τους ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που έχει συντελέσει σε κοινωνικές εξεγέρσεις, μέχρι και πολέμους μεταξύ Κρατών (Ονδούρα-Ελ Σαλβαδόρ). Δεν είναι ένα απλό θέμα αυτή η γ***νη η μπάλα. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Εκφράζει τον κάθε λαό σε κάθε χρονική ιστορική του φάση και μου μοιάζει λίγο υποκριτικό να περιμένουμε από το ποδόσφαιρο και τους θαυμαστές του να συμπεριφερθούν με την μάσκα του Μπάντμιτον και του Τένις. Το ποδόσφαιρο είναι ο επαναστάτης του αθλητισμού. Είναι η ταυτότητά του τέτοια, σαν επανάσταση ξεκίνησε και σαν τέτοια πορεύεται. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φίλαθλοι με πασατέμπο, υπάρχουν πιστοί και φανατικοί οπαδοί. Το ποδόσφαιρο για 2 ώρες είναι πόλεμος. Να σας θυμίσω την μονομαχία Γερμανίας–Ουγγαρίας το 1954. Να σας θυμίσω το Δυτ.Γερμανία–Ανατ.Γερμανία το 1974. Να σας θυμίσω το Αργεντινή–Αγγλία το 1986. Να σας θυμίσω το Μεξικό–ΗΠΑ. Να σας θυμίσω το Ιαπωνία–Κίνα. Να θυμίσω το Βραζιλία–Αργεντινή. Και μένω σε εθνικό επίπεδο για να τονίσω την σημασία των λαών στο ποδόσφαιρο. Αν πάω και σε συλλογικό επίπεδο δεν θα με φτάνουν 100 σελίδες. Παιχνίδια που αποτελούν ιεροτελεστία για τους λαούς και κάτι παραπάνω από απλό παιχνίδι. Παιχνίδια όπου έχουν μέχρι και θανάτους οπαδών.

Και όλα αυτά κάποιοι νομίζετε πως γίνονται για το θέαμα. Σκοτώνονται άνθρωποι και τραυματίζονται για μια μπάλα; Αυτό πιστεύετε μερικοί; Όχι μόνο για την μπάλα λέω εγώ. Αναρωτηθήκατε όλοι εσείς που πουλάτε επίπεδο, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, γιατί έχουν το ίδιο όνομα με τις ομάδες ποδοσφαίρου;; Γιατί πάνω στο ποδόσφαιρο και στους πιστούς φανατικούς του θα μπορούσαν αυτά τα αθλήματα να βρούνε απήχηση. Αν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ λεγόταν Μακεδονικός για παράδειγμα, ας μου απαντήσει κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ αν το παρακολουθούσε. Βρείτε μου στον κόσμο μια ομάδα που πρώτα έφτιαξε κάποιο άλλο τμήμα και μετά ακολούθησε το ποδόσφαιρο. Πλην Αμερικάνικων ομάδων και κάποιων Ασιατικών, ΚΑΜΙΑ. Το ποδόσφαιρο ήταν ο κράχτης για τον λαό για να στηρίξει και άλλα αθλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από άθλημα και θέαμα λοιπόν. Είναι τρόπος ζωής και τρόπος ύπαρξης για κάποιους.

ΑΡΤ είπε...

Το γήπεδο, ο ναός όπου λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, είναι ο μόνος χώρος στον πλανήτη που μπορεί να μαζέψει τον πλούσιο και τον φτωχό και να τραγουδάνε για 90 λεπτά δίπλα δίπλα χαμογελώντας μαζί και κλαίγοντας μαζί. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Για 90 λεπτά είσαι πιστός σε μια ιδέα ανεξαρτήτου ταξικής προέλευσης. Αυτή είναι η τεράστια δύναμή του. Και κάποιοι θέλετε να αλλοιώσετε την ταυτότητα ενός αθλήματος και να μας το παρουσιάσετε σαν το σκάκι. Δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Λάθος άθλημα παρακολουθείτε κύριοι. Το γήπεδο ποδοσφαίρου ανέκαθεν ήταν χώρος έκφρασης των μαζών και πεδίο αντιπαραθέσεων. Η μία γειτονιά με την άλλη έπαιζαν αντίπαλοι. Το ένα χωριό με το διπλανό χωριό. Η μία πόλη με την αντίπαλη πόλη. Μία χώρα με κάποια διπλανή χώρα. Με αντιπαραθέσεις πέραν του ποδοσφαίρου. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι μια ζωή.

Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν διαφέρει. Ηθελημένα ή μη, έκανε το σωστό την Πέμπτη, για όλους εμάς που αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο όπως την μέρα που το πρωτογνωρίσαμε. Τόσο άγριο και τόσο όμορφο συνάμα. Έχει τις καλές του αλλά και τις κακές του βραδιές το ποδόσφαιρο και ο κόσμος που το ακολουθεί πιστά. Όμως υπάρχουν και βραδιές που είναι πέρα από χαρακτηρισμούς και κατηγορίες. Την Πέμπτη η βραδιά ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Τώρα λέμε και κρίνουμε. Για την είσοδο των οπαδών μας και μπλα μπλα μπλα. Μια φωτοβολίδα θα μπορούσε σε κλάσματα δευτερολέπτου να είχε γράψει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου με νεκρούς. Και τότε το επίπεδο που επικαλείστε όλοι σας θα πήγαινε περίπατο. Εγώ δεν μπαίνω στο τρυπάκι να χαρακτηρίσω τα παιδιά που μπήκαν πρεζάκια και μπερδεμένους. Εγώ θέλω να πιστεύω πως μπήκαν για να προστατέψουν τους συνοπαδούς τους. Έτσι θέλω να πιστεύω γιατί βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο δυστυχώς στις μέρες μας, λόγω εισόδου σε αυτό των πολυεθνικών και των διαφημιστικών και του μάρκετινγκ, έχει υποστεί μια αλλοίωση. Επεισόδια σαν αυτά της Πέμπτης είναι η κραυγή που βγάζει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια του να δείξει σε όλο τον κόσμο πως το πέρασμα του χρόνου δεν του έχει αφήσει ούτε μία ρυτίδα. Είναι εδώ όπως στα τέλη του 19ου αιώνα που στοίβαζε τα εγγλέζικα γήπεδα με χιλιάδες κόσμο για να απολαύσουν 90 λεπτά όχι μόνο μαγείας αλλά και τον λόγο ύπαρξης τους. Γιατί το ποδόσφαιρο για εκατομμύρια κόσμο από τότε είναι η ΦΩΝΗ τους. Αυτή που προσπαθεί το κάθε πολιτικό σύστημα να «κόψει» στον κάθε έναν που αντιστέκεται αξιοπρεπώς. Και όμως το άτιμο αυτό άθλημα και θέαμα σαν Λερναία Ύδρα εκεί που του κόβεις την μία γλώσσα ξεπετάγονται άλλες εκατό. Γι’ αυτό κι εμείς παραμένουμε οι πιστοί φανατικοί του. Είναι το μοναδικό που με την μαγεία του δεν μας πρόδωσε και μας επιτρέπει μέσα στο σπίτι που παίζεται (γήπεδο) κάθε φορά να εκφραζόμαστε και να μας ακούει το σύμπαν με όσα έχουμε να πούμε. Το ποδόσφαιρο είναι όντως απολαυστικό άθλημα και το καλύτερο θέαμα αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Είναι ο μηχανισμός που αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας μας. Και στην Ελλάδα του 2012 με τα τόσα προβλήματα το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μοναδικό μέσο για να εκφραστεί ο κόσμος. Και κανένας δεν θα το στερήσει από αυτόν που ανέδειξε το ποδόσφαιρο διαχρονικά και που έφερε και τον πλούσιο και καβαντζωμένο στο γήπεδο. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από τον ΛΑΟ.


PabloEscobar

fcpaok.gr Editor

ΑΡΤ είπε...

http://taxalia.blogspot.com
Νέο απίστευτο βίντεο - εμετός των Σκοπιανών

Όπως ξέρετε, εμείς στο taxalia, έχουμε δεί πολλά κι έχουμε γράψει πολλά, περισσότερα από κάθε άλλον για το ζήτημα της πλαστογράφησης της ιστορίας της Μακεδονίας μας. Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το θέμα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι το παιχνίδι χάθηκε οριστικά, όταν...
οι ελληνικές κυβερνήσεις -για λόγους που πρέπει να εξηγήσουν οι ίδιοι, εμείς σας τους είπαμε αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψετε- δεν τόλμησαν, φοβήθηκαν ή ό,τι άλλο συνέβη, να τοποθετήσουν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Μπορεί αυτό να σας φαίνεται "μικρή υπόθεση", αν όμως το ψάξετε σε βάθος, θα σας λυθούν όλες οι απορίες. Εξηγεί τα πάντα, η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ελληνικού κράτους, να στήσει το άγαλμα στην Αθήνα.
Τέλος πάντων, αυτά τα ΄χουμε πεί, δεν έχει νόημα πιά.
Αλλά οι Σκοπιανοί, των οποίων τον νεο-υπερεθνικισμό βαρεθήκαμε και αποφεύγουμε να δίνουμε σημασία στα περισσότερα , πάντα βρίσκουν κάτι απίστευτο για να μας εκπλήξουν !
Αυτή τη φορά, είναι ο Niče Dimovski.
Eίναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης της κρατικής τηλεόρασης της FYROM και είναι ο δημιουργός του απίθανου βίντεο, που ξέρετε όλοι.
Αυτού του απίστευτης βλακείας κατακευάσματος, που λέγεται "Makedonska molitva" (Μακεδονική προσευχή). Ξαναθυμηθείτε το για να γελάσετε άλλη μια φορά:

http://www.youtube.com/watch?v=pf200-YknNA

Το καινούριο ανοσιούργημα του Dimovski, δεν χρειάζεται σχόλια!
Απλά δείτε τι εστί πλαστογράφηση της ιστορίας και πώς ο Σκοπιανός σκηνοθέτης συνδυάζει τον Μεγαλέξανδρο με τους Βούλγαρους Χάνους (βασιλείς), τα χτυπάει στο μίξερ και δημιουργεί "Μακεδονικό Έθνος". Οπλιστείτε με υπομονή ως συνήθως και δείτε το τερατούργημα.
Δείτε με ποιά εικόνα τολμάει και ξεκινάει ο αλήτης!

http://www.youtube.com/watch?v=6vLzY5VNZVM

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλους....πολυ διαβασμα πρωινιατικα..ωραιο..
Για να δουμε εαν θα μεινει στο range ή θα κατηφορίσουμε στον 50αρι κ 100αρι..

Γεράκι είπε...

Στο ωριαιο αλλαζει η τάση πάντως..ιδιαιτερα εαν κάνουμε σήμερα νέο χαμηλο...κάτω απο 626...
(παίζει κ το sideways)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα κι από μένα.
Τι να πεις τώρα και τι να σχολιάσεις και επάνω σε ποιο θέμα πρώτα?
Άστο καλύτερα, πονάει. Δυο λόγια μόνο. Το κράτος των Αθηνών, η "περίεργη" συμπεριφορά όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων που δέχονταν εκβιασμούς και προκλήσεις από παντού και υπέκυπταν για την καρέκλα ρε γαμώτο ή αδιαφορούσαν, για να μην πω για οργανωμένο σχέδιο τοσα χρόνια προδοσίας και αλλοίωσης των χαρακτηριστικών της χώρας, την παραποίηση της ιστορίας μας, την γλώσσα, το μεταναστευτικό, τους μουσουλμάνους που θα κυριαρχήσουν και στη Ευρώπη σε λίγα χρόνια και πολλά άλλα που δυστυχώς συνεχίζει και η παρούσα κυβέρνηση.

Άστο, έτσι κι αλλιώς δεν θα ακούσει και κανένας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και όσο υποβαθμίζεται το βιοτικό μας επίπεδο (σκοπίμως?) τόσο αυτά τα θέματα θα μπαίνουν στο περιθώριο...ποιος να αχοληθεί όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, ή ακόμα χειρότερα είναι άνεργος?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η συνέχεια από το Γεράκι και τους υπόλοιπους (αν εμφανιστούν)

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα.Το αρθρο ενεργοποιησε τα αντανακλαστικα του στρατηγου.Λογικο.Συναισθηματικο το αρθρο-σχολιο που παρεθεσε.
Αλλα οπως και να το κανουμε ιστορικα ο "υπεροχος λαος" του ΠΑΟΚ εχει στερησει την ομαδα απο την ελευση ενος πραγματικα μεγαλου επενδυτη.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Μαγαζι γωνια χωρις επενδυτη.

michele είπε...

Η ΚΥΠΡ φαινεται να διασπα και την πλαγιοκαθοδικη του χτεσινου γραφηματος.Να δουμε τη συνεχεια..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με το αναψυκτικό 2,5% επάνω δεν ξέρω τι ξεκίνημα είναι αυτό...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που να μείνει όρεξη να σχολιάσεις και την κ@λ@ρα της φωτογραφίας...κι ας είναι από άμμο.

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ




Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.", "AVENIR LEISURE & ENTERTAINMENT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.", “MAΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.”, “ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.”, και “ΚΕΡΑΜΕΙΑ-ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” από σήμερα 31η Αυγούστου 2012, διότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών, δεν θα μπορέσουν να δημοσιεύσουν εμπρόθεσμα την οικονομική έκθεση της περιόδου 1.1.-30.06.2012.
Οι ανακοινώσεις των εταιριών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χ.A.
Επίσης λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε σύμφωνα με τη περ. (δ) της παρ. 2 του άρθρου 23 του Ν. 3556/2007 την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" από σήμερα 31η Αυγούστου 2012, και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, διότι η ενδιάμεση έκθεση επισκόπησης της περιόδου 1.1.-30.06.2012, δεν έχει καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ, όπως προκύπτει από την έκθεση επισκόπησης του νόμιμου ελεγκτή της.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη λεβέντη, μην ξεχάσεις να φέρεις τον παπάρα, τον μεγάλο "διανοητή" ( έτσι λένε τώρα τους προδότες)

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟ
Εφόσον το έταξα πάει τελείωσε χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι να κάνεις εμετό για το κατάντημα όχι μόνο της χώρας αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας...
Στους 100 μεγαλύτερους διανοητές για το 2010...

giannhs kon είπε...

Εεε τωρα .Dεν το έβαλα για να σου χαλάσω την μέρα για να γελάσουμε το έβαλα !!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα και απο εμενα,σπιτι σημερα και ισως μετα το μεσημερι παιξει κατι

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡE

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα.....
ΤΕΣΤ....!!
Σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα Γιαννη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Τι ώρα μιλάει σήμερα ο μέγας τραπεζίτης;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δείτε σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος
http://www.iatropedia.gr/articles/read/2576

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ενας ψυχραιμος παικτης θα εκλεινε τωρα τη θεση στο φαγκρι και θα περιμενε την μαχη με την αντισταση πινοντας κερασμενο καφεδακι,αφιερωμενο το 10% στο φιλο δαμουρα που γελουσε.

giannhs kon είπε...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ Adelaide χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καλημέρα Αλέξανδρε, Κώστα, Βασιλική

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν δεν γυρισει η ταση το επομενο φαγκρο θα μπορουσε να ειναι η εχαε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

φαγκρι οχι φαγκρο/ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα γυναικεία στήθη δεν το ήξερα, αλλά ξέρω σε ποια χώρα ζουν οι πολιτικοί με τα μικρότερα @ρχ@δια!!!

Παρακαλώ να καταχωρηθεί ότι εγώ το είπα πρώτος...

michele είπε...

Ενας ψυχραιμος παικτης δεν θ ασχολιοταν με τον δαμουρα-πθ Αλεξανδρε.Καλημερα.6.20 το φαγκρι

ΠΑΝΟΣ είπε...

φαγκρόπουλο μήπως?

ΠΑΝΟΣ είπε...

τι ψαράδες είμαστε...

ΑΡΤ είπε...

Δεν φταιει ο λαος Μικελε...μην ξεχνας οτι στον ΠΑΟΚ ηρθε μεγαλοεπενδυτης ( ο μονος που αποδεδειγμενα εβαλε λεφτα ) αλλα τον εφαγε το πολιτικοοικονομικο status της Ελλαδας μην πληρωνοντας εργα που ειχε ηδη εκτελεσει,εργα που το ιδιο το κρατος του ειχε αναθεσει ( σε πολλες περιπτωσεις με αδιαφανεις διαδικασιες ) και μεσω των φυλλαδων οδηγησαν τον κοσμο εναντιον του...εδω ο κοσμος πιαστηκε κωτσος και αντι να στραφει κατα του Βενιζελου στραφηκε κατα του Μπατατουδη...ευκολα φαγωθηκε ο Μπατμαν...σιγα να μην τους στεκοταν εμποδιο...εδω ο προεδρος σας εδιωξε ΟΛΕΣ τις πολυεθνικες εταιριες πετρελαιοειδων ( ESSO,TOTAL,BP,SHELL ) στον Μπατμαν θα κολουσε ?...
ΥΓ.εχει πολυ δουλεια και αργω να απαντησω...

giannhs kon είπε...


Δεν με νοιάζει πως γραφετ να το τρώω μου αρέσει χαχαχα

michele είπε...

Ποιος ο Μπατμαν που πληρωνε το Φραντζεσκο με μετοχες της ΙΝΣΑΤ?? χαχα και που του εδωσε ο Μπενι το ακροπολ?

George είπε...

Καλημέρα σε όλους και όλες...για σήμερα είναι όλα καλά όλα ανθηρά...... και άμα καλούσαμε και τον ΓΑΠγια μια διάλεξη στο blog θα ήμαστε ακόμη καλύτερα..... άκου τον εξέλεξαν AGAIN πρόεδρο .....και εκεί που είπα να μην βρίζω ε! δεν μπορώ...μάλλον φταίει η πανσέληνος ..... άσε για αργότερα δεν φόρτωσα ακόμη για τα καλά.... και ακούω ότι το μεγαλύτερο πακέτο μειώσεων είναι στους συνταξιούχους...και από Δευτέρα χωρίς φάρμακα..... Ε! δεν γα@@@στε.....καλημερα ......

Γεράκι είπε...

δεν βγάζω λέξη απο αυτα που λέτε..πότε θα έρθει ο Σπαιντερμαν?χοχοχοχο...αντιδράει ο δείκτης..γιατι ρε παιδια..?παραζάλη με πιασε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόνο ο Σούπερμαν θα μας σώσει τώρα...

michele είπε...

Γιατι Ιεραξ ( κατα μπαρμπα) τι επεξηγηση θελεις? εδω ειμαστε χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ο γαπ ηταν και ο ****μοναδικός***
υποψήφιος!!!

michele είπε...

Για τον φιλο μου τον dim:
ΣΕΝΤΡ: κερδη μετα φορων 1,89 εκ στο εξαμηνο ιδια κεφαλαια 44 εκ ,αποτιμηση 10 εκ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δεν με προσέχετε καθόλου.
Δεν ξέρει κανείς τι ώρα μιλάει ο Βernanke;

michele είπε...

Συνηθως μεταξυ 8 και 9 ωρα Ελλαδος.Τωρα κοιμαται.

ΑΡΤ είπε...

Ποιος ο Μπατμαν που πληρωνε το Φραντζεσκο με μετοχες της ΙΝΣΑΤ

Ο/Η michele είπε...
...Εγω παντως θα προστατεψω τις οικονομιες μου αγοραζοντας η διακρατωντας μετοχες αξιας.Και θα πουλαμε να πληρωνουμε και τα χαρατσια τι να κανουμε

31 Αυγούστου 2012 12:19 π.μ.
--------------------------------------------------------------------
Δεν βλεπω διαφορα σε αυτο που εκανε ο Μπατ με αυτο που θα κανεις εσυ...οταν μενεις απο φραγκα θα πουλησεις οτι εχεις...

Γεράκι είπε...

17:00 Fed's Bernanke Speaks at Jackson Hole Economic Policy Symposium

Γεράκι είπε...

21:30 IMF's Lagarde Speaks at Jackson Hole Economic Policy Symposium

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επιθεση και στην ΑΤΤ που ουσιαστικά δεν έχει πρόβλημα και λέει ότι θα κινηθει αυτόνομα εξαγοράζοντας και όχι εξαγοραζόμενη.
Αλλά μέτρησε αυτό που έγραψε ο άλλος από εκεί για αύξηση 200-250 εκ. και για αδυναμία του ΤΤ να συμμετάσχει για να την χώσουν.
Όλοι παίζουν τον ρόλο τους και πάντα την πληρώνουν οι μικρομέτοχοι.

ΟΥΣΤ ρε λαμόγια...όλα... πολιτικοί, τεχνοκράτες, δημοσιοκάφροι.

michele είπε...

Αρα μιλαει πρωι γι αυτους λιγο μετα το ανοιγμα.Ειναι και το συμποσιο σωστα.
ΑΡΤ κοροιδευε τον κοσμο για INΣΑΤ μιλαμε εγω μιλησα για ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη και γεράκι.

ΑΡΤ είπε...

Δεν κοροιδευε κανενα...τον πουλησαν...
τελος παντων...ισως να ξερεις περισσοτερα

michele είπε...

Οχι προφανως δεν ξερω περισσοτερα απο σενα που ειναι η ομαδα σου.Αλλα ο,τι ξερω το ξερω σιγουρα..

δημοσθενης είπε...

καλημερα παιδες

michele είπε...

Καλημέρα Δήμο ..εγκληματιστηκες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έγκλημα???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα, που είπαμε ότι είναι η αντίσταση στο Φαγκρί γιατι θυμάμαι μόνο το γκαπ στο 6.40 ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δήμο, αν έκανες κάτι τέτοιο θα έρθω για μάρτυρας...

Γεράκι είπε...

εαν εκλεινε η ΤΕΝΕΡΓ όπως ειναι τώρα , στα ψηλα της..θα ήταν sweeeeett!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απο δω και πανω Αλεξανδρατε ολο το εβδομαδιαιο μια αντισταση ειναι

michele είπε...

Sorry ρε Πανο μας ξεφευγουνε και μας χαχα καλα-καλα *εγκλιματιστηκες Δημο?

Αλεξανδρατε 6,11 απο κατω ,6,42-6.62 ειναι το γκαπ

ΑΡΤ είπε...

"το ξερεις περισσοτερα " πηγαινε στα χρηματιστηριακα κολπα της ΙΝΤΕΡΣΑΤ και οχι μονο...
εκανε πολλα λαθη ο Μπατατουδης και το μεγαλυτερο του ηταν που δεν εκμεταλλευθηκε την δυναμη του λαου του ΠΑΟΚ...
οταν ειχε βγει η ιστορια του Κοκκαλη με την σταζι και την σχεση που ειχε μαζι της, την επομενη μερα βγηκε και ειπε " Στοχος δεν ειμαι εγω, ειναι ο ολυμπιακος..."...
Αυτο δεν το εκανε ποτε ο Μπατατουδης...για μενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ που στις δυσκολες στιγμες του δεν εβαλε μπροστα τον κοσμο και προσπαθουσε να δωσει λυση μονος του με ψεμματα και υποσχεσεις που ηξερε απο την αρχη οτι δεν μπορει να τις τηρησει...
Παντως το ελληνικο μονοπωλιο του προεδρου σου στα καυσιμα το προσπερασες...χαχαχα

michele είπε...

Mια χαρα η ΤΕΝΕΡΓ..ξυπνησαν ορεξατοι Αντωνη χεχε

δημοσθενης είπε...

καλημερα..οταν απεχω καιρο, αφηνω μια βδομαδα πριν κανω το "εγκλημα" .... Μικελε γιατι με δελεαζει η κυπρου ?

michele είπε...

ΑΡΤ ναι εχεις δικιο στα χρηματιστηριακα παιχνιδια INΣΑΤ κλπ ξερω περισσοτερα.Οσον αφορα αυτο που λες εχεις δικιο οτι δεν εβαλε μπροστα τον κοσμο,στρατηγικο λαθος τοτε.
Τωρα η οικογενεια λογικο ειναι να μαζευε ολο το χαρτι στα καυσιμα,εξελιχθηκε στο καλυτερο διυλιστηριο της Ευρωπης εχοντας για συμμετοχο και αργοτερα για partner την ΑΡΑΜΚΟ.Τι θα εκανε δηλ χαχα

δημοσθενης είπε...

μηπως γιατι τωρα που διαλυθηκε το ΤΤ και η ΜΙΓ παλευει με το 0,19, η παραγκα θα πρεπει να τραβηξει πανω την κυπρου ? γιαστι γινονται πολλες (3) οι "προβληματικες που συνεχως χωνονται ? η μηπως γιατι παραφτηνηνε ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευχαριστώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, λέω να τους δώσω το 25% της θέσης... Και η ΤΕΝΕΡΓ πετάει σήμερα (Michele k Γεράκι Bravo!), ελπίζω να με άκουσε αυτός που με πήρε χτες τηλ για να αλλάξει ΕΛΛΑΚΤΩΡ με ΤΕΝΕΡΓ....

michele είπε...

ειναι το ενστικτο του trader Δημο.Πρωτη μερα με μεγαλο ογκο κατω απο στηριξη..

michele είπε...

Μπα δεν νομιζω Δημο.Αμα πουνε να "φτηνυνουν" μια μετοχη της δινουν και καταλαβαινει..αλλα μπορει να εχεις και δικιο.. ενα bet ειναι

δημοσθενης είπε...

14απλο bottom στο 0,1540....και φορτωμα στο 0,1550 και 0,1560...με οτι μπορει να σημαινει αυτο

δημοσθενης είπε...

σιγουρα bet ειναι και μαλιστα επικυνδυνο με απαραιτητη χρηση στοπ λος στο 0,1490 ??

Γεράκι είπε...

εβαλα τιμη πώλησης 1.43..τι απληστια θεε μου..χεχε..η Κυπρ σχεδον βρισκεται σε μια 2πλη στηριξη απο το falling wedge που εχει σχηματισει μηηηηνες τώρα..μετα απο την αποτυχημένη διάσπαση του πλεον ερχεται κ κάθεται σχεδον στην κορυφη του wedge...ετοιμος κ ο στοχαστικος..αλλα παιδια..βαθια νερα εδω..κ δεν εχω καλα πνευμονια..

δημοσθενης είπε...

κατα πως παιζει η παραγκα, τη στιγμη που τους "τσακισε" το ΤΤ, και η ΜΙΓ παει να ξανατσεκαρει το 0,18 χαμηλο της, θα "πρεπει" να γυρισουν πανω την κυπρου...εμπειρικα και μονο

δημοσθενης είπε...

635,70 ο μεσος κινητος 5 ημερων γδ και 624,40 αυτος των 22 ημερων του γδ...σημερα..τωρα

michele είπε...

Επανηλθα..απνοια βλεπω γενικως

δημοσθενης είπε...

Ο ΟΓΚΟς ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟς ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΗς ετε ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟς ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΗς αλφα...ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟς ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ πειρ

δημοσθενης είπε...

εξαιρετικα μεγαλος ογκος μετα απο συνεχομενη ανοδο, υποκρυπτει αναστροφη πορειας...μεγαλος ογκος μετα απο συνεχομενη καθοδο, σημαινει το ιδιο, αναστροφη πορειας..αυτα στο πλειστον των περιπτωσεων

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα σε ολη την παρεα ...

δημοσθενης είπε...

δηλ στην πρωτη περιπτωση, μεγαλο ξεπουλημα...και στην δευτερη, μαζεμα

δημοσθενης είπε...

κλσ Ηλια

δημοσθενης είπε...

σημαντικο το 1,33 για ετε και το 1,32 για αλφα

michele είπε...

Γενικα η Εθνικουλα εχει καλυτερεψει τωρα τελευταια,με τους ογκους βεβαια αυτους δεν μπορουμε να πουμε και πολλα..

michele είπε...

Μοναδικη κυπριακη τραπεζα με λιγα εστω κερδη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ...DIMMMM

michele είπε...

Καλα φαινεται να πηγαινει και το δευτερο deal της ΠΕΙΡ

George είπε...

Mikele τι λες για ΙΝΚΑΤ με τα αποτελεσματα ?????

michele είπε...

50 ΕΚ τζιρο εκανε, ζημιες κατω του 1 εκ,ιδια κεφαλαια 90! εκ ,ταμειο 9 εκ.Υποχρεωσεις 112 εκ,πολλες.Αποτιμηση στα 10 εκ γελοια.

michele είπε...

Κέρδη/(ζηµιές) πρό φόρων, χρηµατοδοτικών επενδυτικών
αποτελεσµάτων και συνολικών αποσβέσεων 2.449.888 η ΙΝΚΑΤ μια χαρα

michele είπε...

Τοττεναμ για αρχη..

George είπε...

MIKELE=THANKS

ο dwk είπε...

…τότεναμ, παναθηναϊκός, λάτσιο, …

michele είπε...

LAZIO για μετα.Και γω νομιζα οτι στο champions league θα ηταν δυσκολοτερα χαχα

δημοσθενης είπε...

636,90 ακριβως οπου και ο μεσος κινητος 5 ημερων γδ

ο dwk είπε...

…μαρσειγ, φενερ, γκλαντμπαχ για ΑΕ Λεμεσού…

ο dwk είπε...

…τότεναμ, παναθηναϊκός, λάτσιο, μάριμπορ…

ο dwk είπε...

…άάάάνετα !!!

michele είπε...

Θα εχουμε καλες εισπραξεις Δωρο.Και μικρα ταξιδια,γλυωσαμε τις ουκρανιες και τα περιεργα

καινουργιο υψηλο εν τω μεταξυ

ο dwk είπε...

…και η Ρώμη θαυμάσια το φθινόπωρο !

michele είπε...

Εγω εχω μεινει εκει πολλα χρονια,οποτε..
πιανει εκ νεου το 2.09 η BIOXK

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.Michele τους εχουμε για πλακα χαχαχα παμε για τον επομενο γυρο λεμεεε.Πεφτει και το spread στην σελιδα που μας εχεις δωσει
http://www.bloomberg.com/quote/.GRK:IND
Michele TA ΠΛΑΘ θα το σπασουνε το 0.64 η δεν ειναι εκει το σημειο κλειδι?Καλησπερα και στον Δημοσθενη και καλο φθινοπωρο

dim είπε...

Καλησπερα,το γνωριζω Μικελε,με την αλλη τι γινεται που εχω πολλα κομματια χα χα!!!

δημοσθενης είπε...

καλησπερα καλησπερα Γιαννη γιαννη και επισης επισης και σε σενα σενα

ο dwk είπε...

…τι γίνεται όταν κουνάς πάνω – κάτω ένα αεριούχο αναψυκτικό ;
…αναμένω απαντήσεις!

δημοσθενης είπε...

γινεσαι κουνιστος ?

dim είπε...

Κανει μανταρα εσενα και τους γυρω σου...

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Δήμο !
….άλλος!
Καλησπέρα Dim !
….άλλος!

michele είπε...

Γιαννη μεγαλη αντισταση για τα ΠΛΑΘ το 0,64 ..με καλο κλιμα ομως την περναει, απο τα 0,50 που βολοδερνε σιγα-σιγα εχει παρει 25%

dim η αλλη προσπαθει να αντιστρεψει οπως ελεγε ο Δημος το πρωι..το γραφημα το χτεσινο ειναι καθαρο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τίποτα, αρκεί να το ανοίξει ο επόμενος....

δημοσθενης είπε...

639,60 το χθεσινο ανοιγμα και 641,47 το χθεσινο ψηλο...της μερας της οποιας σημερα προσπθουμε να κανουμε πληρη αναστροφη

ο dwk είπε...

Γεια σου Γιάννη !
….άλλος!

δημοσθενης είπε...

νεο ψηλο ημερας για κυπρου ..εντος ολιγου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ευχαριστω Michele,πιστευω οτι η υπομονη θα μας ανταμειψει στα ΠΛΑΘ.Ευχαριστω ευχαριστω Δμοσθενη Δημοσθενη.Dwk χαλαει????

δημοσθενης είπε...

χαχαχα χαχαχα Γιαννη Γιαννη...

ο dwk είπε...

Γεια σου Γιάννη – Γιάννη !
….άλλος!

δημοσθενης είπε...

κυπρου 0,1620 αυτο σημαινει +5,5% απο το χαμηλο 0,1540

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Βασικα dwk θα σου στις 17:00 που θα τελειωσει το κουνημα χαχαχα.Καλη συνεχεια παιδες για να δουμε και σημερα

δημοσθενης είπε...

κλεισιμο σημερα στο 0,1640 (χθεσινι κλεισιμο) της Κυπρου δημιουργει ανοδικο σχηματισμο....

δημοσθενης είπε...

..οπερ και το πιθανοτερο κλεισιμο σημερα..κατα συμπτωση εκει υπαρχει μια διακοσαρα ...χαχα

michele είπε...

η Εθνικουλα οπως λεγαμε καλη, να δουμε η ΚΥΠΡ που λεει ο Δημος την προσπαθει την αντιστροφη

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Dwk θα το πάρει το ποτάμι ή θα περιμένουμε την λήξη της συνεδρίασης?

Εκτός αν είναι στην κατηγορία η JP Morgan απο 28•8 ξέρει....

δημοσθενης είπε...

υπ οψιν οτι το συγκεκριμμενο χαρτι θα παιξει contra tempo..καθ οτι οταν το μαγαζι ανεβαινε, αυτο επεφτε

δημοσθενης είπε...

Γιαννη μην ασχολεισαι με τον μεγαλογυφτο

δημοσθενης είπε...

δεν εχει νοημα ν ασχολεισαι με στοκους

michele είπε...

ε ναι μπορει να το κανει αυτο.. αλλα χαρτι με προβληματα Δημο,για κανα trading κανει αλλου ειναι τα χαρτια

δημοσθενης είπε...

ειναι μονο για γελια..οποιαδηποτε λογικη σκονταφτει στην αηττητη βλακεια του και μεγαλομανια του ...ετσι ειναι ολα τα μεγαλοστελεχη μεγαλων ιδρυματων ηλιθιοτητος

michele είπε...

Για πρωτη φορα απο τις αρχες Μαιου το spread κατω απο τις 2200

Γεράκι είπε...

πλέον έχουμε όλα τα φόντα για ανοδικό σπάσιμο της συσσωρευση των τελευταιων 11 ημερών σχεδον...ο στοχαστικός σήμερα έκανε στροφη για πάνω..(ο γρηγορος) κ ειναι σχετικα χαμηλα..Παραφωνια, κλασσικα, η επιρροη της ΕΕΕΚ..αλλα θα κάνω ότι δεν υπάρχει γιατί είναι αστειο πργματικα..η Δευτερα έρχεται..το πολυ πολυ να κάνουμε άλλο ένα κοκκινο κερι...χοχοχοχο...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Έχω πέσει σε ένα τέταρτο που δεν έχω κανένα τηλέφωνο στο γραφείο, οι συναλλαγές έχουν εκκαθαριστεί κ απλα περιμένω να πάει 17.30 να φύγω τρέχοντας γιατι έχω γάμο στις 7 στο κορωπι.

Οπότε έλεγα να του χώσω τίποτα ζαρζαβατικά....

Έχω και την αγωνία με το αναψυκτικό του Dwk, ελπίζω να μην εννοεί την ΕΕΕΚ..

δημοσθενης είπε...

Αντωνη μελετα το σχεδιαγραμμα των τελευταιων 12 συνεδριασεων....μελετα το καλα ...των τελευταιων 12 επαναλαμβανω

michele είπε...

Μεγαλης σπουδαιοτητας η προσπαθεια της BIOXK επαναλαμβανω,σηματωρος της αγορας αυτη ,τα νερα για πιο μακροπροθεσμη τοποθετηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ κανενας δυστυχως

δημοσθενης είπε...

στοχος της ΒΙΟΧΚΟ το 2,15 οπου ο μεσ κιν 22 ημ

Γεράκι είπε...

Αμάν...με φόβισες τώρα..χεχε...απλα το μόνο που πρεπει να πω δηλ επαναλάβω οτι στο ωριαιο ακόμα δεν έχουμε διαφύγει τον κινδυνο για αλλαγη τάσης..καθοδικης δηλ...

michele είπε...

Ο ενας με το ωριαιο ,ο αλλος με τον 22αρη θα με τρελλανουν βοηθειααααααα χαχαχαχα

Γεράκι είπε...

ή ο 200αρης στο ωριαιο..μιλαω για ΒΙΟΧΚ..χεχε..τωρα παλευει τον 100αρη..εαν κοντραρει εδω ομως..μαλλον εχει ενα ακομα,ίσως?, τελευταιο πισωγύρισμα..για να παρει φορα..κλασσικα

michele είπε...

Ειναι γραμμη λαιμου παιδες το 2.09-2.10 εκτος των αλλων

Γεράκι είπε...

ναι αυτο ειδα..(στο ωριαιο ομως) κ ειπα εαν κοντραρει..ειναι η γραμμη κ ο 100αρης..εδω που ειμαστε τωρα..

Γεράκι είπε...

ο Οπαπης..ξυπνησε σήμερα κ το γυρίζει σήμερα..θα κλεισει πάνω απο 5,36?

michele είπε...

Πιανει το 0,2540 ο Σαλλας

δημοσθενης είπε...

Αντωνη ..στις 27/8 ξεχωριζει η κορυφωση του γδ με σχηματισμο island reversal....απο τις 16/8 ειχαμε 7 συνεδριασεις συσωρευσης πριν την κορυφωση...ενω μετα την κορυφωση, εχουμε μονο 4 συνεδριασεις συσωρευσης στα ιδια επιπεδα (μαζι με την σημερινη)...επιπεδα συσωρευσης (χωρις το island reversal της 27/8) 621,5-648,0

Γεράκι είπε...

ανοίγω τα φτερά μου κ πάω αμέρικα..ελπιζω να το παλέψουν και να κλείσουμε πάνω απο 642..αλλα πολλα ζητάω..
μιλάμε......

δημοσθενης είπε...

πιθανοτερο σημερινο κλεισιμο 639,60 οπου το χθεσινο ανοιγμα για ΠΛΗΡΗ αναστροφη της χθεσινης πτωτικης ημερας

δημοσθενης είπε...

641,50 το χθεσινο ψηλο

δημοσθενης είπε...

ομως το πιασαμε σχετικα νωρις και οχι πεντε παρα πεντε οπως συνηθως

michele είπε...

Ενταξει κοντα ειμαστε,γιατι χθες ειδα μερικους φοβισμενους κλπ ..-5% χτες η ΕΕΕΚ +3,5% τωρα,τα γνωστα για να παιζουν τα αλλα χαρτακια κατα το δοκουν

Γεράκι είπε...

Σωστά Δήμο..η "παραφωνία" είναι η 27/8..την οποια δεν ξέρω εαν πρεπει να την προσμετρήσω..η συσσωρευση παραμένει..κ πλεον βοηθαει ο στοχαστικός ο οποιος σταδιακά υποχωρεί κ μας δίνει μια θετική αίσθηση για ανοδικο σπάσιμο της συσσωρευσης...κάπως έτσι το διαβάζω..(αν κ το ωριαιο θέλει προσοχη κ θα εξαρτηθει απο το σημερινο κλεισιμο κ της Δευτερας)

Γεράκι είπε...

παει για "χαζό" κλείσιμο η ΤΕΝΕΡΓ δυστυχώς...κριμα..

michele είπε...

Αντωνη δεν ξερω αν το εχεις δει αλλα εχουμε γραψει εδω ουο η ΤΕΝΕΡΓ KOBEI THN TΡITH 1 στις 20

δημοσθενης είπε...

η 27/8 δεν ειναι παραφωνια ..ειναι το ξεσπασμα η shooting star και με σχηματισμο island reversal (δηλ γκαπ απο την προηγουμενη και την επομενη συνεδριαση) που εδωσε σημα για κατω...ολες αυτες οι 12 συνεδριασεις δινουν πτωτικο σημα που καταργειται με υπερβαση με ογκο του 650

Γεράκι είπε...

πλακα πλακα..θελω να σε καλέσω να σε ρώτησω κάτι πάλι..σχετικό..

michele είπε...

Δημο το επαιξες το bet τελικα??

δημοσθενης είπε...

..οπερ και πολυ πιθανο

michele είπε...

καλεσε με

michele είπε...

εκτος αν εννοεις το Δημο,μπερδευτηκα τωρα

δημοσθενης είπε...

οποτε θες Αντωνη...οχι Μικελε, ειμαι ψαρωμενος ακομα, μαλλον ζαλισμενος απο τον πολυ ηλιο και τα πιπινια που ειδα συσωρευμενα

chriscon είπε...

Καλησπέρα σε όλους σας εκτός των τειχών...μια παράμετρο θα ήθελα να θέσω, η οποία δεν συζητήθηκε νομίζω από τους φίλους...Ο "θείος Μπέν" μιλά σήμερα και οι αγορές (κυρίως το νόμισμα αλλά και τα χρηματιστήρια) προεξοφλούν Q3, νέα ποσοτική χαλάρωση, δηλαδή τύπωμα...Όσοι πιστοί προσέλθετε...καλό απόγευμα

Γεράκι είπε...

ναι σωστα...τα λες άψογα όπως πάντα..αυτο είχα στο μυαλο μου στο κλείσιμο της επόμενης ημέρας (του shooting star) αλλα όσο βλέπω να αντέχει μέσα στο range κ να σετάρεται εκ νέου ο στοχαστικός αρχίζω κ την βλέπω πιο θετικά..(το ωριαιο με χαλάει λίγο)..
Φυσικά για να είναι valid η διάσπαση είναι αυτο που λες κ αυτο θα ήθελα να δω για να πω οτι "επιβεβαιώθηκα"..

ώπα να κ το 642...θα μας κάνουν την χάρη?

δημοσθενης είπε...

+7% η κυπρου απο το χαμηλο της ...στο στοχο της το 0,1640

Γεράκι είπε...

ωραια..θα παρω κ τους δυο..δεν θα μάθετε ποτε ποιον εννοουσα...χεχεχε..με εναν σμπάρο, 2 τρυγόνια..μιαμ..

michele είπε...

Γινανε οπως τα ελεγες..α εισαι ζαλισμενος απο τα κοτσιδακια,ε θελεις το χρονο σου..
Κωνσταντινε,σε 20 λεπτα θα βγει ο Μπεν ,να δουμε τι θα πει..
ψηλοτερο ψηλο για να δουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα, έλειπα δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα και με τον κίνδυνο να λέω βλακείες...με μια πρώτη ματιά άνοδος καλή αλλά με ουσία για λίγες μετοχές και οι πολλές στο καναβάτσο.
Η ΚΥΠΡ αντέδρασε...μπράβο δάσκαλε.


Πάω για μπάνιο αλλά πριν κάτι που δεν το σκέφτηκα χθες με τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέτρα.

Τελευταίο πακέτο μέτρων πριν τη χρεοκοπία

http://24gr.blogspot.com/2012/08/blog-post_4138.html

Ωχ ωχ ωχ σκληρή γλώσσα, δεν τα λέω εγώ πάντως που είμαι πιο ευγενικός (συνήθως).


δημοσθενης είπε...

+9% η κυπρου απο χαμηλο

δημοσθενης είπε...

+10%

michele είπε...

Δεν ειναι σκληρη γλωσσα Πανο.ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .Μονο που αρχιζει ετσι που αρχιζει ...για τα σκουπιδια ετσι κι αλλοιως εχει πολλα το διαδικτυο.Νομιζα κι εγω θα διαβασω κανα αρθρο της προκοπης

δημοσθενης είπε...

0,1730 ο μεσος κινητος 5 ημερων της ΚΥΠΡΟΥ

δημοσθενης είπε...

προσοχη εκει (ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ)

δημοσθενης είπε...

0,1724 για την ακριβεια

Γεράκι είπε...

ζαρια...αν κ τράπεζα..η ΑΛΦΑ γίνεται πάλι ενδιαφέρον...κ υπάρχουν ακομα 2 -3 χαρτία με πολύ καλα σεταρίσματα..μιλαω για ημερήσιο....
μπαίνουν στο watch list..

δημοσθενης είπε...

0,1720 το ψηλο μερας

michele είπε...

Σε 3 λεπτα αλλαζουμε αναρτησουλα..

δημοσθενης είπε...

+12% απο χαμηλο

Γεράκι είπε...

νατα μας..ξεκινησε το τρένο του τρόμου...αναφέρομαι για το mr.Ben..