Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 605,75 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με απωλειες 2,56% μετα τη διορθωση που ξεκινησε απο τις 662 μον.Ο τζιρος στα συνηθη επιπεδα στα 22,8 εκ ευρω.Οι δεικτοβαρεις μετοχες που εδειξαν οτι "πρεπει" να διορθωσουν ( ΔΕΗ-ΟΠΑΠ-ΟΤΕ-ΜΥΤΙΛ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΕΕΕΚ) συνεχισαν και σημερα ,προσπαθωντας να βρουν τις στηριξεις τους.Ο ΔΤΡ εκλεισε στις 203,68 μον με πτωση -2,38%και κατευθυνεται στην περιοχη των 190 μον. Μονο η ΑΤΕ +1,65% και η ΛΑΙΚΗ +1,27% εκλεισαν με θετικο προσημο απο τις τραπεζες ,με χειροτερη αποδοση απο την ΕΥΡΩΒ στο-4,6% στα 0,6220 ευρω.
Η ΔΕΗ ειχε τις μεγαλυτερες απωλειες απο τον FTSE με -8,33% και ακολουθησαν ΕΛΛΑΚΤΩΡ -5,17%,ΟΠΑΠ -4,79% ,ΟΤΕ -4%,ενω και τα νερα ΕΥΑΠΣ -7,03%,ΕΥΔΑΠ-5,75% ειχαν μεγαλη πτωση,οπως και η ΤΕΝΕΡΓ με -7,14% στα 1,17 ευρω,μαζι με τα ΕΧΑΕ -6,11%.
Παρα το γεγονος οτι 10 μετοχες μικρης κεφαλαιοποιησης ειχαν κερδη πανω απο 9% ,η τελικη εικονα ηταν αρνητικη με 40 μετοχες ανοδικες και υπερδιπλασιες ( 93) πτωτικες.
Αργοτερα το απογευμα θα συναντηθουν οι τρεις αρχηγοι των κομματων που στηριζουν την κυβερνηση με τον ΥΠΟΙΚ για να αποτιμησουν τις συνομιλιες του προσφατου Eurogroup και να σχεδιασουν τις επομενες κινησεις.Απαιτειται εγρηγορση και σοβαροτητα απο ολες τις πλευρες.
Στις διεθνεις αγορες σταθεροποιητικο το κλιμα αυτη την ωρα με τον DAX να κινειται με θετικο προσημο λιγο πριν τη ληξη της συνεδριασης στις 6447 μον και τον DOW να υποχωρει κατα 0,36% στις 12.609 μον.

43 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το φύλαγαν για το τέλος...Ο δάσκαλος τα είπε από τις 2.55

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αξιοθαύμαστος ο σωλήνας, το 0,80 βράχος και καλός όγκος

michele είπε...

Σωστα τα ειπε,αλλωστε ειπαμε ,εχουμε μια διορθωση που πρεπει να ..ολοκληρωθει ,χρειαζεται αποθερμανση στα χαρτια που εκαναν 100% κλπ.Απολυτως υγιη βλεπω την κινηση..

michele είπε...

Oσον αφορα τις αποκρατικοποιησεις,λογικο ειναι τουλαχιστον οσον αφορα τις εισηγμενες να πανε μεσα στο 2013..δεν γινεται μ αυτες τις τιμες να μιλησουμε για εισηγμενες.Πρεπει να ανεβουν οι αποτιμησεις παλληκαρια..

Chris είπε...

oρθα μιλας michele

πρεπει να ανεβουν
Ομως σκεψου οτι προτιμουν να τις αγορασουν τσαμπα...
Ποιος θα τις ανεβασει???Το κρατος???

Πολυ σωστος ο Δημοσθενης..
Μπραβο του...

Καλο απογευμα παιδια

michele είπε...

Οι αποτιμησεις καθοριζονται σε "συμφωνιες" μεταξυ του επενδυτη και αυτου που πρεπει να πουλησει..και ετσι καπως διαμορφωνονται οι τιμες μεσω του ΧΑΑ..Σ αυτη την χρονικη περιοδο ουτε εδω που ειναι μπορεις να πουλησεις,ουτε και κι εκει που ηταν το 2007 η το 2009.Καπου θα βρεθει η χρυση τομη.Κι οταν βλεπω εγω ειδησεις οπως "23 αποκρατικοποιησεις θα γινουν μεσα στο 2013" γιατι τωρα δεν προλαβαινουμε καταλαβαινω πως οι τιμες θα ..σηκωθουνε.Ετσι ερμηνευω εγω ..μακαρι να επαληθευτω.
Καλο απογευμα δασκαλε..καλα τσιπ΄ρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευ. Μυτιληναίος: Με 20 δις αποκρατικοποιήσεις, μπορούμε να μειώσουμε το χρέος κατά 175 δισ.
Από το Reporter.gr
Μπήκε στη διπλανή στήλη ήδη από τις 10.45. Πληθαίνουν οι τολμηρές φωνές μετά τον καθηγητή της Θεσ/νίκης. Για σκεφτείτε να γινόταν αυτά.
Η ουσία είναι όμως μία. Αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις είναι ή προδότες, ή αδιάφοροι ή άτολμοι ή άσχετοι ή απλά (χωρίς περιστροφές) ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΖΟ-ΝΤΑΙ. Διαλέξτε.

Καλό απόγευμα.

νικος φαληρο είπε...

Κε michele μπορειτε να δειτε λιγο την ΠΡΟΦ;ανοδικο κοψιμο ΕΚΜΟ 80 απο ΕΚΜΟ 15 και prosc 5/60/45 θετικος σε ημερησιο.Εχετε στηριξεις - αντιστασεις;

michele είπε...

Νικολα η ΠΡΟΦ ειναι μια πολυ καλη εταιρεια ,αλλωστε αυτη τη στιγμη αποτυπωνεο στο ταμπλο τιμες του 2010..
ΠΑΝΩ απο 0,64 γινεται ακομα πιο δυνατη με στο χο πανω απο 1 ευρω..Στο εβδομαδιαιο ο κμο30 εβδ εχει διασπασει τον κμο 50 εβδ..
Το χαρτι με ολες τις τεχνικες ενδειξεις φαινεται για πανω..

michele είπε...

Για το σχολιο του Πανου ,το βραδακι θα αναφερθω,πολυ ενδιαφερον

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω πολυ.Καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

THE JUNIOR είπε...

Καλησπερα,για να μην τρωμε σανο

αν δεν δουν το χρημα οι τραπεζες για να το δωσουν εκει που πρεπει λογικο να μην πουληθει τιποτα

που θα πουλησουν μοναδα και ορυχειο οταν οι μισοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ δεν εχουν προσβαση στο ρευστο

ειπαμε πρωτα ρευστο στις τραπεζες και παραχωρησεις για τους δρομους στην βουλη στο τελος του χρονου και το 2013 θα ειναι ή τρελλα ή τρελλα.

michele είπε...

Την αλληλουχια των πραγματων πολυ ωραια την περιγραφεις ΜΙΚΡΕ,αλλα καποιοι βιαζονται ιδιαιτερα .Τα θεματα ειναι πολλα και δυσκολα και εχουμε βγει απο μια πολιτικη περιπετεια των 2 εκλογων χωρις καλα-καλα να παταει καλα στα ποδια της η νεα κυβερνηση..

THE JUNIOR είπε...

βιαζονται οι ξενοι αλλα τραβανε το χαλι απο κατω οι ελληνες γιατι θελουν και αυτοι να παρουν μερος.

παντως εχω μια εντυπωση οτι το αμερικανικο στοιχειο ειναι με τους ελληνες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα.Michele θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου και θα επικροτησω τον τροπο σκεψης σου.Επισης να επισημανω αυτο που λες οτι σε οτι λεγεται κ διαβαζουμε θα πρεπει να αποδικωποιουμε συγκεκριμενες λεξεις και φρασεις γιατι εκει μεσα βρισκονται τα πργματικα νοηματα αυτων που τα λενε.Ετσι βαδιζουμε και βαζουμε ενα μπουσουλα σε τι θελουν να κανουν.Ακομα ενα like σε αυτο που λες για το ΧΑΑ.Δεν γινεται να παμε συνεχεια πανω.Πρεπει να γυρισουμε κ λιγο για να ειναι υγιης η ανοδος.Τωρα αν παμε για νεα χαμηλα η νεα υψηλα μονο ο Θεος το ξερει.Πανο κουραγιο φιλε και σιδερενιος.Επειδη καποτε ο φυσικοθεραπευτης ηταν ο καλυτερος φιλος μου λογω συνεχων τραυματισμων εχω δει οτι ΟΛΑ φτιαχνονται.Το βασικοτερο που χρειαζεσαι στην κατασταση που εισαι ειναι η ψυχολογια σου.Κοιτα να την κρατησεις ψηλα και θα δεις οτι θα γινεις γρηγοροτερα καλα.Δημοσθενη τα σεβη μου.Ελπιζω να μην κουρασα παντα καλοπροαιρετος.

michele είπε...

Ειναι πιθανο αυτο που λες..το θεμα ειναι να υπαρχει ενδιαφερον και να διαμορφωθουν τιμες ικανοποιητικες.Παιζει μεγαλο ρολο και η πολιτικη σ αυτο..

michele είπε...

Double Γιαννη,ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,μεσα στις δυσκολιες γενικοτερα της Ελλαδας ,αλλα και του ΧΑΑ προσπαθουμε να "διαβασουμε" πισω απο τις γραμμες σε ο,τι γινεται..
Να εισαι παντα καλα ..

Blue είπε...

Ο/Η michele είπε...
Απολυτως υγιη βλεπω την κινηση..
11 Ιουλίου 2012 5:11 μ.μ.

Μακαρι michele εμενα με προβληματισε αρκετα το σημερινο.

michele είπε...

Γιατι σε προβληματισε Mic?? Δεν πηγε η ΔΕΗ απο τα 1.20 στα 2.70?? ο ΟΤΕ απο το 1.10 στο 2.52?? ο ΟΠΑΠ απο το 3.50 στο 5.40?? ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ απο το 0,60 στο 1.28??

michele είπε...

Σοβαρη και αταλαντευτη η τοποθετηση Κουβελη μετα την συσκεψη των 3..

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στη παρέα.Εξαιρετικό το σχόλιο του Μικρού για το πρωτεύον θέμα των ανακεφαλαιοποιήσεων των αεροφουσκών,διότι εύχομαι να μείνει και τίποτα σε ελληνικά χέρια.

Με κουράζετε λίγο,να διαβάσω όλα τα σχόλια της ημέρας εννοώ χε χε,αλλά αξίζουν όλα ένα προς ένα.

Αποκρατικοποιήσεις λοιπόν από του χρόνου και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο μετρ Μιχάλης,σε τέτοιες τιμές δεν... Άντε και με το 4άρι το καλό..

michele είπε...

Καλησπερα Καρα,εγω ειδα οτι σε ..αναζητουν να δωσεις εξηγησεις για το 4αρι το καλο χαχα..

michele είπε...

Την πρόταση για τη ρύθμιση σε δόσεις του πρόσθετου φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2012 που θα προκύψει κατά την εφετινή εκκαθάριση των δηλώσεων έχει στα χέρια του ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος αφού λάβει το πράσινο φως από την Τρόικα θα την προωθήσει άμεσα για νομοθετική ρύθμιση.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει στα χέρια του «Το Βήμα», η ρύθμιση θα είναι δύο ταχυτήτων και ο τελικός αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος.

Ειδικότερα, όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 50.000 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα είτε να πληρώσουν το φόρο σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, είτε σε 10 μη ισόποσες μηνιαίες δόσεις από τις οποίες οι πρώτες επτά να αντιστοιχούν στο 60% του φόρου και οι υπόλοιπες τρεις να αντιστοιχούν στο 40% του φόρου. όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα από 50.000 έως 80.000 ευρώ θα μπορούν να πληρώσουν σε επτά ισόποσες δόσεις, ενώ για ετήσιο εισόδημα άνω των 80.000 ευρώ φαίνεται προς το παρόν να παραμένουν οι τρεις διμηνιαίες δόσεις όπως ισχύουν σήμερα.

Για παράδειγμα έστω οικογένεια έχει ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ και προκύπτει πρόσθετος φόρος 6.000 ευρώ. Με βάση τα ισχύοντα αν γίνει μέσα στον Ιούλιο η εκκαθάριση ο φόρος θα πληρωθεί σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις των 2.000 ευρώ (τέλη Αυγούστου, τέλη Οκτωβρίου και τέλη Δεκεμβρίου).

michele είπε...

Με τη νέα ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών αν ο φορολογούμενος επιλέξει ισόποσες δόσεις τότε θα καταλάβει κάθε μήνα και για τους επόμενους 10 μήνες 600 ευρώ. Αν επιλέξει τις μη ισόποσες δόσεις θα καταβάλει στα τέλη Αυγούστου και κάθε επόμενο μήνα έως τις 28 Φεβρουαρίου 514 ευρώ (σύνολο επτά δόσεις) και τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και το Μάιο του 2012 θα καταβάλει 800 ευρώ. Στην περίπτωση των μη ισόποσων δόσεων το κράτος θέλει έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2012 να έχει εισπράξει το 60% του συνολικού πρόσθετου φόρου, ενώ στην περίπτωση των ισόποσων δόσεων το κράτος θα έχει εισπράξει έως τις 28 Φεβρουαρίου το 70% του πρόσθετου φόρου.

Στην περίπτωση οικογενειακού εισοδήματος άνω των 50.000 ευρώ και έως 80.000 ευρώ, οι δόσεις δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν τις επτά. Ετσι αν για παράδειγμα ο πρόσθετος φόρος είναι 7.000 ευρώ τότε θα μπορεί ο φορολογούμενος να πληρώνει κάθε μήνα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2012 από 1.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ως τα τέλη Φεβρουαρίου το κράτος θα έχει εισπράξει σε κάθε περίπτωση το σύνολο του πρόσθετου φόρου. Αξίζει να τονιστεί ότι έσοδα που εισπράττει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι τέλη Φεβρουαρίου κάθε χρόνο εγγράφονται στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους άρα δεν επηρεάζουν τα νούμερα που έχουν προϋπολογιστεί.

Για την υπαγωγή στη ρύθμιση θα πρέπει να καταβληθεί - σε περίπτωση υποβολής του αιτήματος ρύθμισης εντός της προθεσμίας καταβολής της 1η δόσης - το ποσό της 1η ρυθμισμένης δόσης ή σε περίπτωση υποβολής του αιτήματος ρύθμισης μετά την προθεσμία καταβολής της 1ης δόσης το ποσό των ρυθμισμένων δόσεων που είναι ληξιπρόθεσμες.
Η συνολική οφειλή θα καθίσταται απαιτητή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012 εφόσον ο οφειλέτης - φορολογούμενος δεν είναι συνεπής στην παραπάνω ρύθμιση.

PS είπε...

σε σφάζω και σε αλείφω λάδι.
η αγορά έχασε γρήγορα κάθε ελπίδα,μας οδηγούν σε ένα γκρεμό απ΄υθμενο,χωρίς καμμιά προοπτική για βελτίωση των πραγματικών συνθηκών της οικονομίας,θέλει μάλλον πολύ λίγο μυαλό για να αντιληφθεί κανείς ότι οι σαμαροβενιζέλοι έπαιξαν προεκλογικά,κέρδισαν αυτοί και χάσαμε εμείς.Τώρα αντιός μουτσάτσος ως τον Οκτώβρη τουλάχιστον,πιό πέρα μόνο με καθεστώς μουμπάρακ και αν.

karaefthimiou23 είπε...

4άρι καλό,τουτέστιν πρώτα νέα χαμηλά προς το 400άρι συν πλην και μετά κίνηση ισχυρή για double τουλάχιστον.Θέλω να πιστεύω ότι πολλά χαρτιά θα κάνουν πολλαπλάσιες αποδόσεις από τον ΓΔ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα...ευχαριστώ τον Γιάννη Γιάννη, από ψυχολογία δεν έχω πρόβλημα απλά τα παίρνω μερικές φορές (και να με συγχωρείτε) γιατί αυτοί είναι ικανοί να έχουν 40 άτομα στημένα να ακούνε τι θα πούνε γι αυτούς όλα τα ραδιόφωνα και όλες οι τηλεοράσεις ώστε να απαντήσουν...αλλά να βάλουν 5 ειδικούς να μελετήσουν τέτοιες προτάσεις που θα βοηθήσουν τη χώρα...χλωμό το βλέπω.

michele είπε...

Xαιρετιζω με θερμη τον ΘΒ ,που ειχαμε χασει για λιγο..πολυ απαισιοδοξο σε βλεπω..Εγω ξερεις μονο που δεν βγηκε ο κατσαπλιας Αλεξης.λεω οτι κερδισαμε χρονο.Απο κει και περα ειπαμε ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που μας εφαγε αν δεν κανουν τιποτα αυτοι..

Παντελης είπε...

καλησπερα σας ..οταν η ΔΕΗ τον Μαρτιο του 11 ειχε 13 ευρω ..λεγαμε ειναι φτηνη για αποκρατικοποιηση ...θα την ανεβασουν για να την δωσουν ..Τωρα ?ποσο πρεπει να την ανεβασουν ?και ποιοι θα την ανεβασουν ?...το ποπολο που παει να βγαλει ενα ψιλομεροκαματο?Αν ειναι να πουληθει θα πρεπει να πουληθει σε τιμη εκτος χρηματιστηριου και αυτοι που θα την παρουν εχουν γνωση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τον ΘΒ. Βγαίνει ο Φίσερ, ο πρόεδρος της Αυστρίας και λέει ότι οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν ΠΟΛΛΕΣ μαλ...ς και οι Έλληνες πολίτες δεν φταίνε σε ΤΙΠΟΤΑ...και αυτομάτως αναρωτιέσαι μα τότε γιατί κάναμε εκλογές? Για να διασωθούν αυτοί που έκαναν τις μαλ...ς? Θα φανεί πολύ σύντομα. Ένα είναι γεγονός. Οι άλλοι απ' έξω δεν καταλαβαίνουν τίποτα ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Εγώ έχω υποσχεθεί ότι θα περιμένω και θα είμαι αισιόδοξος, τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια.

Chris είπε...

Γεια σου Παντελη...
Καλησπερα Καρα..
Καλησπερα σ ολη την παρεα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Chris

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα σας θεωρείτε την κίνηση που βλέπουμε από χτες ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ προς το παρόν και όχι γύρισμα της αγοράς σωστά ???

Αν είναι έτσι όπως τα λέω τότε θα θεωρήσω τον ΦΙΛΟ ΚΑΡΑ λίγο υπερβολικό σε αυτό που περιμένει γιατί και εγώ ΠΙΣΤΕΥΩ ( με βολεύει να το πιστεύω χαχαχα ) ότι είναι ελεγχόμενη η διόρθωση από τα καλόπαιδα με τα πλήκτρα χαχαχαχ

ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Γιάννη μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι ελπίζουμε ότι είναι μια υγιής διόρθωση, θα φανεί αύριο κιόλας, τώρα για τις 400 μον. του Κάρα θεός φυλάξοι που λένε

michele είπε...

Kαλησπερα Spand ,Chris,Γιαννη ,Πανο.
Πραγματι εχει δικιο ο Spand για τη ΔΕΗ.Βεβαια για ολα υπαρχουν απαντησεις:Το ποπολο την ανεβασε απο τα 1.20 στα 2.80??? Υπαρχουν και χερια και λεφτα να την ανεβασουν.Το Sιlchester ξεκινησε απο τα 6 ευρω σχεδον για να προσθεσει συμμετοχη στα 3.75.Το free float της μετοχης ειναι κατω απο το 30% και ..ανεβαινει ευκολα..Ολα θα παιξουν το ρολο τους.Προφανως και θα γινει αποσχιση κλαδων οποτε η πιθανη αποκρατικοποιηση θα ειναι σταδιακη με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Θυμιζω οτι εν μεσω μνημονιου η Πορτογαλια πουλησε το 20% της δικιας της ΔΕΗ σε ενα ισοδυναμο των 2,5 δισ. ευρω.Πραγματι τοσο θα κανει η ΔΕΗ στα 12-13.
Αυτοι ειναι μερικοι απο τους λογους που λεω οτι ειναι το φτηνοτερο χαρτι παγκοσμιως.Μπορει να πεσω σε ..ολα εξω.Αλλα μπορει και οχι

michele είπε...

Τωρα τιμες Αλογομουρη δεν προκειται να βρουμε και γιατι ηταν καλη περιοδος εκεινη και γιατι το team ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ.Δεν συζητω καν το οικονομικο επιτελειο Γιωργακη,αυτο εδω θελω να το δω.Γι αυτο τρωω τα ματια μου στο ταμπλο ,ακομα και μερες που θα μπορουσα να παω για ..καφε χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα σε ολους
σωστη τοποθετηση του spand...
συμφωνω(;)και με το Μικε για το φθηνο χαρτι...αλλα-απορια-μονο εμεις το βλεπουμε;;τα απανταχου αρπαχτικα που ειναι;;και εχθες και σημερα ποιοι πουλαγαν με μανια;;
μια παραμετρος που φοβιζει και μην μας διαφευγει...οσο βρισκονται απειραχτοι οι Φωτοπλαιοι...οι ξενοι δεν τα πανε αυτα...γιαυτο περιμενω την συγκρουση του Σαμ με τα ...ρεστα του παλιου πατσοκ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προσευχή και νηστεία να είναι έτσι, αν και αμφιβάλλω με τους δικούς πολιτικούς, ξεκάθαρα πράγματα, χώρια ότι αγαθοεργίες δεν γίνονται σήμερα ο άλλος θα στο αρπάξει για ένα κομμάτι ψωμί αν δεν είσαι ξύπνιος και πατριώτης...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ τι ερώτηση είναι αυτή ποιοι πουλούσαν?? ο ΜΙΧΑΛΗΣ ήταν και άλλοι γνωστοί χαχαχ

michele είπε...

Παμε επανω,ανεβασα επικαιροποιηση του FTSE με στηριξεις και αντιστασεις..

Chris είπε...

Μπα ....ΟΜιχαλης πουλησε νωρις....Το Γερακι μας την εκανε:-))))

Διακιο εχει και ο "γατος" δικαιο και ο Μιχαλης....

Τελικα οι χαρακες τι λενε???Απλα διορθωτικο'η εναρξη πτωσης προς νεα χαμηλα????

Γεια σου Πανο , Γιαννη , Ηλια...

michele είπε...

chris κανε refresh και παμε επανω