Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΚΥΠΡ

ΚΥΠΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
Στις τελευταιες 4 συνεδριασεις η μετοχη προσπαθει να επανελθει προς την σημαντικοτατη γραμμη τασης Β απο τα υψηλα των 0,8240 της 1ης /2.Σημερα τεσταρισε τον κμο 30ημ ( 0,271) για να κλεισει τελικα κατω απο το ανοιγμα της παρασυρομενη απο το γενικοτερο αρνητικο κλιμα.
Ανοδικη διασπαση της Β ,θα την φερει αντιμετωπη με την αντισταση F στα 0,31 ευρω.Εαν περασει και απο κει οστοχος ειναι η ζωνη του gap ( 0,395-0,432).
Αδυναμια του τιτλου να υπερβει τη γραμμη τασης Β θα αποτελεσει απλα ενα retest που θα στειλει τη μετοχη τουλαχιστον στα προηγουμενα χαμηλα της γραμμης D και πολυ πιθανον και σε νεα χαμηλα.Ενδιαφερουσα περιπτωση.

48 σχόλια:

michele είπε...

Γιαννη δεν ξερω την δυνατοτητα σου να εισαι απο πανω αλλα ηταν σαφες οτι:
Αδυναμια του ΟΤΕ να περασει πανω απο τα 2.54 ηταν καραμπινατη περιπτωση profit taking.
Oμοιως αδυναμια της ΔΕΗ να κατοχυρωσει την υπερβαση του κμο100 ημ στα 2.64 =profit taking.
Oμοιως ,ο ΜΥΤΙΛ εκανε την υπερβαση οπως επιζητουσα φτανοντας μεχρι τα 2,60 και πιο πανω,αλλα με τη διασπαση της ανοδικης γραμμης τασης στα 2,41 = ΧΩΣΙΜΟ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

aman πια!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λοιπον το συστηματακι με τα 4 διαγραμματα δικαιουμαι να πω οτι δουλεψε πολυ καλα!Τωρα θα πρεπει να βρουμε με τον ιδιο τροπο τις στηριξεις που θα επιτρεψουν ,αν δεν διασπαστουν, την συντομη συνεχεια της ανοδου

michele είπε...

Τι επαθες τρελλο αγορι??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

φιλε μου βγηκα off

michele είπε...

Για να τις βρουμε,αλλα να συνυπολογισθει ( οπως ελεγα και πριν στον Βασιλη) ο τροπος και η συμπεριφορα των μεγαλων χεριων στις συγκεκριμενες στηριξουλες.

michele είπε...

Tωρα οκ ολα καλα??

karaefthimiou23 είπε...

Ποια συνέχεια της ανόδου,δεν χόρτασες βρε αχόρταγε Αλέξανδρε...?χε χε

Καλησπέρα στη παρέα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλως τον Καρα ,θελω να πιστευω οτι ειμαστε σε διορθωτικο κυμα

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ πολύ ΜΙΧΑΛΗ για τα εξειδικευμένα σχόλια

Να σου πω κάπως έτσι το σκέφτηκα το πρωί αλλά λόγο απειρίας κολωσα χαχα δεν μπορούσα να γράψω για να σας ρωτήσω και αποφάσισα να μην κουνηθώ από την θέση μου (Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις μην κάνεις τίποτα χαχαχα )ΔΕΝ πειράζει θα κατοχυρώσουμε στο 3,14 και θα ξανά αγοράσουμε στο 2,7??

Καλά καλα για να γελάσουμε το είπα.

Καλησπέρα Αλέξανδρε

Καληνύχτα σε ολους

ΜΙΧΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα john

michele είπε...

Καλως τον Καρα,John σε γενικες γραμμες σωστο ειναι αυτο,δηλ οταν δεν ξερεις τι να κανεις μην κανεις τιποτα..δεν πειραζει οταν μπορεις γραφε και εμεις εκτιμησεις κανουμε,δεν πεφτουμε παντα μεσα ,αλλα μερικα πραγματα κανουν μπαμ..Οπως ειπες θα πας τη διαδρομη μεχρι τα 3.14 και μετα βλεπουμε.Σε πειραζει να ερθω και γω στη διαδρομη μαζι??? Τωρα δεν εχω βεβαια αλλα θα ...μπω

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Γιάνναρε.Για να δούμε Αλέξανδρε γιατί με τα λεγόμενα του Στουρνάρα και την τρόικα αμετάπιστη τα πράγματα ξαναγίνονται δύσκολα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Eγώ πάλι όταν δεν ξέρω τι να κάνω πουλάω. Καλησπέρα στην παρέα

michele είπε...

Kαλησπερα Βαλια τι κανεις??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Υπολειτουργώ και λιώνω από τη ζέστη, όπως όλοι φαντάζομαι.

michele είπε...

Ετσι ειναι Βαλια μου,αλλα τα αντανακλαστικα πρεπει να ειναι σε εγρηγορση παντα χαχα

michele είπε...

Καρα πως τα βλεπεις τα λεγομενα του Στουρναρα?

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.

karaefthimiou23 είπε...

Άσε να μη τα σχολιάσω καλύτερα και ήρθε και η Βασιλική.Προσωπικά τα ανέμενα,δεν μου'κανε καμία κατάπληξη ότι δεν θα υπάρξει οίκτος για το λαό.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Χώστα τα ελεύθερα Καρά, σαν να μην υπάρχω.

karaefthimiou23 είπε...

Το θέμα είναι ότι πολύ σύντομα αυτή η κυβέρνηση πέφτει στα μάτια ακόμη και των ψηφοφόρων της(που ψήφισαν με το δίλλημα ευρώ ή δραχμή),με την εικόνα που δίνει ότι παραδώθηκε άνευ όρων στην τρόικα και τους Γερμανούς.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλησπέρα..
Για τον καυσωνα...
Water Time - Compilation - Zapatou
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PN4cauCu_74

michele είπε...

Καρα καμμια κριτικη σε κυβερνηση συνεργασιας 3 κομματων 20 ημερων δεν ειναι σοβαρη.Τα ελεγα και στον Κοκκινο διπλα στο banking news.

michele είπε...

Επισης πολλοι,παρα πολλοι, δεν εχουν καταλαβει οταν αν αυτοι δεν κανουν αυτα που πρεπει, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που μας εφαγε..
Με τη διαφορα οτι αυτα που πρεπει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτα που λεει ο Αλεξης..

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Βασιλική, καλησπέρα κύριοι.
Από το in.gr: «Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) ανακοίνωσε την Τρίτη επισήμως ότι συγκέντρωσε το ποσό των 6 δισ. ευρώ διαθέτοντας πενταετή κρατικά χρεόγραφα στη δευτερογενή αγορά -η μεγαλύτερη έκδοση τίτλων της κατηγορίας- προσθέτοντας ότι «η ζήτηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, παρά το ευμετάβλητο περιβάλλον στην αγορά», ενώ «το επιτόκιο της δημοπρασίας ικανοποιητικό και σε πτώση».

Ο οικονομικός διευθυντής του EFSF, Κριστόφ Φράνκελ, διευκρίνισε ότι η ζήτηση των πενταετών κρατικών χρεογράφων, που προσφέρουν αυξημένη εγγύηση στον επενδυτή, ανήλθε περίπου σε 8 δισ. ευρώ.

Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,652%, από 2,061% και 1,83% στις δημοπρασίες που έγιναν, αντίστοιχα, τους μήνες Μάρτιο - Μάιο.

Στη συνέχεια, με τα χρήματα της δημοπρασίας ο EFSF δανείζει κράτη που λόγω δημοσιονομικών δυσχερειών δεν έχουν πρόσβαση στις χρηματαγορές.

Συνολικά, η δανειακή ικανότητα του EFSF ανέρχεται σήμερα στα 440 δισεκατομμύρια ευρώ.»

michele είπε...

Καλησπερα dwk..δεν εχει προβλημα ο efsf που θα γινει esm.Nα δουμε και τι θα πει το Ανωτατο συνταγματικο δικαστηριο της Γερμανιας γι αυτο.Πιθανολογω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα

ο dwk είπε...

Έχει άρωμα ευρωομολόγου η ιστορία;

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη δεν κάνω κριτική,είναι αυτά που είχα γράψει και εδώ πριν τις εκλογές.Δηλαδή ποιους δεν ξέραμε και δεν γνωρίζουμε για να δούμε τι πρεσβεύουν?

Αυτά που πρέπει να κάνουν Μιχάλη δεν είναι αυτά που θέλουν να κάνουν.Ο άκρατος νεοφιλλελευθερισμός δεν πρέπει να μπερδεύεται με την ισοπέδωση τύπων σαν και τον Φωτόπουλο.Εγώ βλέπω ότι ο λαός υποφέρει και αυτά που σκοπεύουν να κάνουν από δω και πέρα(λεγόμενα Στουρνάρα σήμερα)είναι προς τη συνέχιση της ίδιας πορείας.Μιας πορείας που ξεκίνησε ο ΓΑΠ και ολοκληρώνει(ή φαίνεται πως θα την ολοκληρώσει)ο συμμαθητής του και αποστάτης της παράταξης.

Τέλος πάντων,αρκετή ζέστη έχει και φουντώνω περισσότερο με τα λαμόγια που σχολιάζω...

michele είπε...

Οχι ακομα τουλαχιστον νομιζω.Αλλωστε εμας συγκεκριμενα δεν μας πολυενδιαφερει προς το παρον,δανειζομαστε περιπου οσο ενα πιθανο ευρωομολογο.Αλλα βεβαια το γεγονος οτι δανειστηκε ο EFSF με χαμηλοτερο επιτοκιο σημαινει οτι οι αγορες εμπιστευονται περισσοτερο την ευρωζωνη τωρα,ειδικα μετα την τελευταια συνοδο κορυφης

michele είπε...

Kαρα μην πεφτεις στην ιδια παγιδα με τους αριστερους.Γι αυτους νεοφιλελευθερισμος σημαινει να κοβεις τους μισθους και ν αυξανεις τη φορολογια.Ετσι κοροιδευουν τον κοσμο.Ο φιλελευθερισμος το πρωτο πραγμα που θελει ειναι μειωση φορολογιας,προσελκυση επενδυσεων,αρα αναπτυξη ,αρα αυξηση της φοροδοτικης ικανοτητας.
Εδω αυτο που εγινε δεν εχει καμμια σχεση με νεο η απλο φιλελευθερισμο.Ετσι κανουν προπαγανδα τοσα χρονια οι αριστεροφασιστες.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη εγώ βλέπω ότι στη Σύνοδο Κορυφής και στο Eurogroup φάγαμε μεγάλη ήττα και ότι παρακαλώντας και ικετεύοντας δεν καταφέρνεις ποτέ τίποτα.Ο Σαμαράς είναι πολύ λίγος...

karaefthimiou23 είπε...

... και εγώ όχι αγαθός για να πιστεύω ανθρώπους που τους γνωρίζουμε δεκαετίες τώρα...

ο dwk είπε...

Μήπως αυτά ΠΡΕΠΕΙ να λέγονται τώρα; Μήπως πρέπει να κερδηθεί λίγος χρόνος; Να γίνουν δυο τρεις κινήσεις; Τον Σεπτέμβριο θα ξέρουμε Κ23 ... περιέργως είμαι αισιόδοξος…

michele είπε...

Καμμια ηττα δεν φαγαμε στο eurogroup.Kαμμια αναφορα δεν υπηρξε,ηταν γνωστο αλλωστε.3 μηνες με τις εκλογες δεν υπηρχε κρατος,κανενας δεν πληρωνε,ολοι φοβοντουσαν μην ερθει ο Αλεξης και χασουν τα λεφτα τους,οι ξενοι δεν εκανα κρατησεις για να ερθουν.
Σωστο ειναι οτι για να πας να ζητησεις κατι πρεπει πρωτα να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ κατι.Μια απελευθερωση επαγγελματος,μια ιδιωτικοποιηση κατι. Τωρα ποιος ειναι λιγος δεν το ξερω.Ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος.Βεβαια στον Γιωργακη δεν περιμενα και πολυ για να καταλαβω.Ουτε ασχολουμαι τωρα που καιγεται ο κωλος μας τι εκανε ο Αντουαν πριν 20 χρονια.Με τη μιζερια μονο πισω εχουμε να πηγαινουμε.

ο dwk είπε...

…και αειθαλής !!!

michele είπε...

Ε βεβαια ,ζωντανια εχεις,μπορεις και ξενυχτας ,εβλεπες και τον Ελευθερακη απο τη Θ13.Αυτο ακριβως εισαι : αειθαλης παππους χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ναι dwk,τον Σεπτέμβριο παρέα με το 4άρι το καλό.

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα dwk,Μιχάλη και όσους μας παρακολουθούν.

michele είπε...

Kαληνυχτα Καρα μ αρεσει να..διαφωνουμε χαχα,αρκει να γινει κατι για ολους.Καλη ξεκουραση.

michele είπε...

Γερμανία: Χωρίς απόφαση το Συνταγματικό Δικαστήριο για τον ESM και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα σε ό,τι αφορά την έκδοση απόφασης ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συνεδρίασης του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, το οποίο εξετάζει τις προσφυγές εναντίον του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ESM και του Δημοσιονομικού Συμφώνου. Η λεπτομερής απόφαση θα εκδοθεί ενδεχομένως σε τρεις μήνες ή, εάν επιλεγεί η διαδικασία επείγοντος, σε λίγες εβδομάδες..

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας για δεύτερη φορά στο κλείσιμο της συνεδρίασης, κάλεσε το Δικαστήριο να καταλήξει σύντομα σε απόφαση, καθώς, όπως επισήμανε, «η νευρικότητα των αγορών είναι πολύ μεγάλη». Διευκρίνισε ωστόσο ότι «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θέλει να ασκήσει πίεση», για να καταλήξει ωστόσο λέγοντας ότι «είναι ζήτημα εβδομάδων».

ο dwk είπε...

…θα σου στείλω φωτό ,Μ, με τον Δομάζο (είμαι το παιδί που κρατάει την μπάλα!)
Εεεεε Κ23! Πετάς ένα «το 4άρι το καλό» και φεύγεις ??????

michele είπε...

Αυτο που λεγαμε πριν dwk.A τελικα θα το ..αργησουν ,καλα κρασια.Ξεπερασαμε κι αυτο προσωρινα.

michele είπε...

Στειλε-στειλε dwk!Aφου δεν ειναι με τον ..Κρητικοπουλο χαχα

ο dwk είπε...

«…βάλαμε οκτώ, βάλαμε οκτώ
Βάλαμε οκτώ στον Ολυμπιακό.
Κι άλλα τε κι άλλα τέσσερα στον Άρη
Γεια σου Α για σου Άγγελε Μεσσάρη»

michele είπε...

χαχα το 8-2 θυμηθηκες..το θυμαμαι το ποιηματακι

ο dwk είπε...

…και τώρα όλη η Ελλάδα περιμένει τον email και το μεταμεσονύκτιό του !!!
Καληνύχτα!