Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
ΙΤΑΛΙΔΑ--ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..


ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ...


Tου Πάσχου Mανδραβέλη
Ενα ερώτημα: οι υπάλληλοι της Βουλής, που δουλεύουν πολλές φορές υπερωρίες, δεν δικαιούνται να έχουν μια πισίνα κι ένα μπάρμπεκιου; Γιατί δεν το χτίζουν -με δικά τους χρήματα, βεβαίως, βεβαίως- στο προαύλιο του Κοινοβουλίου ή ακόμη καλύτερα στον Εθνικό Κήπο, που έχει κι άπλετο χώρο;

Στη χώρα της αυθαιρεσίας τα παράλογα δεν προξενούν πλέον εντύπωση. Ούτε καν γέλιο. Αν, δηλαδή, βλέπαμε σε μια κωμωδία το «εύρημα» να χτίζουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μια πισίνα εντός των φυλακών, δεν θα γελούσαμε. Θα το θεωρούσαμε παρωχημένο αστείο. Θα ψέγαμε τον σκηνοθέτη για έλλειμμα φαντασίας. Πού να ξέραμε τι θα μας επιφύλασσε η ιλαρή ελληνική πραγματικότητα; «Στην είσοδο του προαυλίου υπάρχει διακοσμητικός βράχος εν είδει καταρράκτη από τον οποίο ξεκινά ροή νερού που μέσω ενός διαμορφωμένου αύλακα επενδεδυμένου με πέτρα, οδηγείται σε κατασκευή συλλογής νερού ορθογωνικού σχήματος, εξωτερικών διαστάσεων 7,38x4,17, εσωτερικά επενδεδυμένη με πλακίδια και με εσωτερικό επιτοίχιο φωτισμό. Το βάθος είναι κλιμακωτό. (...) Στον έναν αναβαθμό έχει τοποθετηθεί αντλία, η οποία μεταφέρει το νερό στον υπερκείμενο διακοσμητικό βράχο και το νερό επανέρχεται με φυσική ροή. (...) Στον χώρο επίσης έχει τοποθετηθεί προκατασκευασμένη ψησταριά πλησίον του εσωτερικού φράχτη. Ακόμη περιμετρικά του κήπου έχουν κατασκευασθεί κλουβιά με διάφορα είδη πτηνών». (Από το πόρισμα της αυτοψίας στον χώρο του Ψυχιατρικού Καταστήματος Κορυδαλλού που παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.)

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, ούτε στο δικό σου χωράφι δεν μπορείς να χτίσεις χωρίς άδεια. Για ολόκληρο πάρκο αναψυχής στις φυλακές Κορυδαλλού, εντός δημοσίου χώρου, δεν εκδόθηκε ούτε πολεοδομική άδεια. Οπως δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», ο πολλά βαρύς και χρόνιος πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κ. Αντώνης Αραβαντινός: «Να πάρω άδεια από την πολεοδομία, να κάνω τι;». Προσοχή! Αυτό δεν το δηλώνει ένας τυχαίος αυθαίρετος οικιστής· είναι ο κατ’ επανάληψη εκλεγμένος συνδικαλιστής από υπαλλήλους του υπουργείου Δικαιοσύνης, η δουλειά των οποίων είναι η επιβολή των νόμων και φυσικά η τήρησή τους. Επιπλέον, έχουν ορκιστεί γι’ αυτό.

Η κατασκευή του πάρκου αναψυχής στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού είναι ίσως η κωμική κορωνίδα στο ελληνικό βασίλειο της αυθαιρεσίας. Ακολουθεί, δε, και τον γνωστό καμβά: Κατ’ αρχάς βρίσκεις έναν καλό σκοπό για να αυθαιρετήσεις, έτσι ώστε η αυθαιρεσία να νομιμοποιηθεί διά των διακηρύξεων περί καλών προθέσεων. Πώς λέμε ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»; Κατά τον ίδιο τρόπο «οικοδομική άδεια είναι οι ανάγκες για αναψυχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων».

Δεύτερον: αν πιαστείς στα πράσα παρανομώντας, αντεπιτίθεσαι. Βρίσκεις μύριους κακούς που συνωμοτούν κατά των αγαθών σκοπών σου. Μπορεί να είναι οι καπιταλιστές, οι τραπεζίτες, οι μνημονιακοί, τα εκδοτικά συμφέροντα· μπορεί κι όλοι μαζί.

Τρίτον: αρχίζεις τους συμψηφισμούς. Είναι εκπληκτικό και πέρασε ασχολίαστο: ο επίσημος δικτυακός τόπος του Σωματείου Εργαζομένων στις φυλακές Κορυδαλλού φιλοξενεί κείμενο του βαρυποινίτη κ. Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος αφενός πλέκει το εγκώμιο του αρχιφύλακα κ. Αραβαντινού και αφετέρου ψέγει τους δημοσιογράφους με το γνωστό μοτίβο: «Για τα αυθαίρετα των αφεντικών σας δεν κάνετε ρεπορτάζ, για τις περίφημες “χορηγίες” των εκπομπών σας, το εργαλείο φορο-αποφυγής των εσόδων της διαφήμισης, γιατί δεν κάνετε ρεπορτάζ;».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά όλη η χώρα έγινε το βασίλειο της αυθαιρεσίας. Ολοι εξυπηρετούν «ανώτερους σκοπούς» και φυσικά όλοι επικαλούνται αυτά που έκαναν οι άλλοι.

www.katimerini.gr

108 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ΜΙΧΑΛΗ ευχαριστώ για την χθεσινοβραδινή ανάλυση να είσαι καλά ,μου γεννήθηκε όμως μια απορία κάτω από το 2,24 τι έχει αφήσει που μπορεί να θέλει να το κλείσει μιας και βρίσκετε ποιο κοντά??

giannhs kon είπε...

http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικονομία/item/205728-Psachnei-ependytes-to-Ch-A

VassilisS είπε...

Καλημερα σε ολους. Για να δουμε ποσο σημαντικη θα ειναι η σημερινη ημερα. Θα εχουμε την αντιθετη κινηση της προηγουμενης Δευτερας η θα ναι μαπα το καρπουζι

Chris είπε...

καλημερα Γιαννη , Βασιλη και καλη βδομαδα σ όλα τα παιδια.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα παιδιά ...καλή βδομάδα νάχουμε.....
Τώρα για τη βδομάδα αυτή, μούφα, άνοδο βλέπω, όπως μούφα ήταν και το deal ....άποψή μου και μόνο άποψή μου ....

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
Πωλ δεν ηταν μουφα ,ηταν χαρισμα...
αλλα καποια στιγμη κατι πρεπει να κινηθει...
και αυτο εγινε με επιταγη-διαταγη των δανειστων...
ασ κανουμε κατι μονοι μας

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! αναμενουμε την πρωτη ωρα να δουμε πως θα παει

ο dwk είπε...

Καλημέρα, καλημέρα!
…τα μάθατε τα νέα ;;;;;
Οι Έλληνες πατριώτες πέτυχαν νέο ρεκόρ! …έβγαλαν δεκάδες εκατομμύρια στις τράπεζες του εξωτερικού (επίσημα αυτά! Τα μαύρα, μαύρα…).
403 από αυτούς δήλωσαν εισόδημα ….μηδέν (0)!!!
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231207185
…φήμες αναφέρουν ότι θεάθηκαν σε γκισέ ταμείου ανεργίας του ΟΑΕΔ…

michele είπε...

Ε βεβαια ,αφου δεν ειχαν ..λεφτα τα παιδια,πηγαν να παρουν το επιδομα

δημοσθενης είπε...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231207185 ......Αλλοδαπός με επώνυμο χώρας πρώην Ανατολικής Ευρώπης S.O. δήλωσε (άρα είναι νόμιμος μετανάστης) 214 ευρώ εισόδημα και έβγαλε έξω 247.848,56 ευρώ, ενώ ο Έλληνας Π.Θ. δήλωσε... 10,50 ευρώ και έβγαλε έξω 201.000 ευρώ.... χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

αφου τους ξερουν χρονια τωρα...
γιατι δεν τους κοβουν το κωλαρακι;;;

δημοσθενης είπε...

βρε γυφτο Π.Θ 10,50 ε δηλωσες

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

πέρνουν και τα σχετικα επιδόματα

VassilisS είπε...

Μεχρι στιγμης συγκρατημενα το πανε. Στον ΟΠΑΠ στο 5•00 τουβλο 400000 κοματια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Επιβεβαιώνω τη φήμη. Ήταν μπροστά μου στην ουρά του ΟΑΕΔ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

michele είπε...

Ειναι πολλα Vas εκει,ενδεχομενως αλλαξουν χερια αυτες

michele είπε...

Δωσαμε τα μισα ΠΕΙΡ,ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ

VassilisS είπε...

Καλαφαγωτα μικε. Τουβλακι ετε 1 μυριο στο 1•25 το ττ δεν μ´αρεσει .

μπαρμπαλιας είπε...

Βασιλη εχεις δικιο για το ΤΤ
λογικα ειναι το μονο για εξαγορα με ενδιαφερομενους...
εκτος αν εχουμε και εκει κατ ευθειαν αναθεση (ετε-ευροβ με ποσοστο 6% εκαστη...)
αυτοι γνωριζουν

michele είπε...

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, αντιδρώντας στη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς.

Οι εργαζόμενοι της Αγροτικής θα έχουν συνάντηση στις 12.30 το μεσημέρι στη Βουλή με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

michele είπε...

Φυσικα,τωρα θα δουλευουν σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ τραπεζα..

μπαρμπαλιας είπε...

απο το σημερινο κυριο αρθρο euro2day

Πολλοί μνηστήρες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει η οικονομική κατάσταση του Τ.Τ., το ενδιαφέρον για την απόκτησή του αναμένεται να είναι έντονο και από πολλούς μνηστήρες, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη, τα οποία δεν αποκλείουν κάτι αντίστοιχο και από ξένες τράπεζες.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι το Τ.Τ. θα περάσει σε ελληνικά χέρια δίνοντας προβάδισμα στην Εθνική Τράπεζα, εφόσον η διοίκησή της αποφασίσει να το διεκδικήσει. Υπενθυμίζεται ότι στο μετοχικό κεφάλαιο του Τ.Τ. μετέχουν ήδη με ποσοστό της τάξης του 6%, τόσο η Εθνική όσο και η Eurobank, που είναι επίσης πολύ πιθανό να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 34% του Ταμιευτηρίου.

Ατού ιδιαίτερα ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές του Τ.Τ. είναι, πέραν των καταθέσεων με χαμηλό συγκριτικά με την αγορά κόστος, η... χρυσή σύμβαση που έχει υπογράψει με τον έτερο μέτοχό του (κατέχει το 10%), τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Βάσει αυτής, τα προϊόντα του Τ.Τ. μπορούν να πωλούνται μέσα από μεγάλο μέρος του δικτύου των ΕΛΤΑ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Βέβαια, για να γίνει η πώληση πρέπει το Τ.Τ. να ανακεφαλαιοποιηθεί μέσα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και σύμφωνα με τις πληροφορίες η τρόικα έχει δώσει ήδη το πράσινο φως.

μπαρμπαλιας είπε...

Φυσικα,τωρα θα δουλευουν σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ τραπεζα..

ποιος να δουλεψει Μικε...τα ΑΜΕΑ;;;

michele είπε...

Σε λιγο διαστημα,στους πιο μεγαλους θα κανει και μια εθελουσια..λέω εγω τωρα

μπαρμπαλιας είπε...

...και θα κληθω να πλερωσω τα σπασμενα...ως συνηθως

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά μόνο 25 σχόλια?

michele είπε...

Γυρισες,ολα καλα?? η συνεδριαση ειναι ευθεια γραμμη γι αυτο ισως

Chris είπε...

kalhmera πανο

ολα οκ???

Ευθεια μαικλ....
Ο ασθενης απεβιωσε????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλα καλά Μικέλε για την ώρα βέβαια. Νέο χτίσιμο και αναμονή για το ...στέγνωμα τώρα. Αύριο θα δούμε πως πατάει το σύστημα.

Καλό μεσημέρι σε όλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρήστο. Έγραψα πιο πάνω...

Βγήκε πάλι ο Βλάκας με περικεφαλαία...ρε τι πράγμα είναι αυτό?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παλιομαλ... Πιθηκοτάσουλα σάλτα γ....... και τα ρέστα καραμέλες....
σόρι αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί

michele είπε...

Καλα ρε Χρηστο μονο αμα εμφανιζεται ο Πανος βγαινεις??? σημερα που η ΕΤΕ σου πεταει ησουνα στη φωλια σου,μονο οταν πεφτει κραζεις χαχαχα

Chris είπε...

εχει χαλασει η μαγια μαικλ..

Δεν ξερω τι γινεται ειλικρινα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν μπορεί να γίνει άνθρωπος αυτός, με τίποτα...
Παράσιτο που γράφει από Γλυφάδα, Γερμανία, Σύβοτα, ξέχασα σήμερα έχει σειρά η Λευκάδα.
Στο Κάθισμα μην ξεχάσεις να πας... και κάτσε όπου σε βολεύει λεβέντη μου

VassilisS είπε...

Πανο μην ασχολησε με τους βλακες και τους δινεις αξια. Καμια εκτιμηση για που το πανε το μαγαζι? αυτο 1 μυριο της ΕΤΕ το τρωνε σιγα σιγα οι πωλητες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βασίλη...

michele είπε...

Την διακοσαρα στην ΠΕΙΡ στο 0,25 την πηρανε..

Chris είπε...

Μ' έπρηξε συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια.....

Δεν επικοινωνεί που δεν επικοινωνεί, τι θέλει και ανακατεύεται σε όλα ο μ@λ@κοπίτουρας???

Ε ρε με τα καλσόν!!!!!
:=)))

Chris είπε...

μαικλ καλά εκανες και έσβησες τα μηνύματα.

Με τα gap τι γινεται τωρα???
και ειναι και δευτερο συνεχομενο στην Ετε...
Την Παρασκευη ειχαμε ενα ποντο...:=))

ο dwk είπε...

«όποιος νομίζει ότι τα προβλήματα της Ευρωζώνης μπορούν να αρθούν είτε αποκλείοντας την Ελλάδα είτε αφήνοντάς την να καταρρεύσει, δεν έχει συνειδητοποιήσει τις πραγματικές αιτίες της κρίσης» Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ
…για όσους ενδιαφέρονται…
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231207225

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Ζαν Κλοντ Βαντάμ έκανε καμιά δήλωση??? Αυτός λείπει μόνο...

michele είπε...

Παντα εκανε ο Γιουνκερ τις πιο σοβαρες δηλωσεις.
Chris αν φυγει πανω απο 1,31 η ΕΤΕ,ειναι σαν να θελει να πει οτι κραταω το σχηματισμο island reversal που εχει δημιουργηθει και παει για μπολικο πανω..

Chris είπε...

τετοιο σχματισμο δεν εκανε και ο Οπαπ???
Κανω λαθος???

το 1,31 σε ωριαιο ή ημερήσιο???

ο dwk είπε...

…για τον Πάνο…
«Ο δημοφιλής ηθοποιός σήμερα, διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του και είναι προφανές ότι έχει αλλάξει.
Τα μαλλιά του άσπρισαν, οι ρυτίδες στο πρόσωπό του είναι πια προφανείς αλλά το σώμα του παραμένει το… δυνατό του σημείο.»

michele είπε...

Δασκαλε δεν κανεις λαθος,εκανε τετοιο σχηματισμο και πηγε 30% πιο πανω,εχει γυρισει τωρα..

VassilisS είπε...

Ο οπαπης κατα την αποψη μου εχει πολυ επανω πλεον. Δεν εχει τιποτα ασχημο να προεξοφλησει τον ετοιμαζουν για καλη πωληση επομενως απ´ τα ποιο σιγουρα χαρτια μαζι με τα Εχαε. Παντα προσωπικη αποψη

VassilisS είπε...

Το σιγουρο μεσα εισαγωγικα βεβαιω βεβαιως

michele είπε...

Vas κοφτηριο χρηματος,εστω και μειωμενου ειναι ο ΟΠΑΠ,απλα ειναι εταιρεια που "συζητιεται" για ιδιωτικοποιηση.Αυτο ειναι και καλο,αλλα θελει και προσοχη..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα γεια σου dwk, εγώ σε λίγο θα κλείσω τα δεύτερα ...ήντα
Από μαλλιά μαύρα ακόμη, ρυτίδες σχεδόν καθόλου, τώρα για το σώμα όταν με το καλό τελειώσω θα το βελτιώσω...με τα γυμναστήρια πάντως τα πάω καλά, όπως και με την θάλασσα, μέχρι Νοέμβριο τουλάχιστον δεν την αφήνω.

Για ποιον πρόκειται?

VassilisS είπε...

Σαφως ειπαμε ολα θελουν καθημερινη ενασχοληση. Με τους λωοδυτες που εχουμε μπλεξει.

michele είπε...

Eκλεισε και την πρωινη γκαπαρα η INKAT ,γιατι δεν ηταν αναγκη να αφηνουμε εκκρεμοτητες

michele είπε...

Ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Vas τωρα γινονται οι δουλειες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ψόφια πράγματα πάντως, ο τζίρος σχεδόν ακίνητος εδώ και μια ώρα και ...άνθρακες ο θησαυρός, εκτός κι αν την φυλάνε για το τέλος την έκπληξη, θετική ή αρνητική

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε που είσαι? Έχει τοξοβολία τώρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ας πούμε και τίποτα άλλο....

Θύμα ξυλοδαρμού από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα καταγγέλλει ότι έπεσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός, ο οποίος ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Μπούκουρα.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής σε βάρος εκλεγμένων εκπρόσωπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δερβένι.

«Οι συνεχιζόμενες ακροδεξιές προκλήσεις καθιστούν αναγκαίο ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα αποτρέψει την επέκταση τέτοιων φαινομένων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Πηγή:www.capital.gr


Θα μείνω μόνο στο...δημοκρατικό μέτωπο που θα αποτρέψει την επέκταση τέτοιων φαινομένων και εδώ σηκώνει ένα πικρό και σαρκαστικό γέλιο, τίποτα άλλο μετά από 38 χρόνια δημοκρατίας, εντός ή εκτός εισαγωγικών...

VassilisS είπε...

Τα Ελκα για πολλες κλωτσιες ΚΑΙ σημερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1573312

Σχετικά με τις διαβουλεύσεις για τα νέα μέτρα...

Προσέξτε στην τελευταία σειρά τα τρία αστέρια του ΠΑΣΟΚ στις συνομιλίες...αντί να είναι μέσα στα κάγκελα τουλάχιστον ο Κουτρούλης, τους έβαλαν για εκπροσώπους.

Καλά δεν μιλάω για Εξεταστική που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ (πως να γίνει με την σημερινή τριαρχία?) ούτε για τους κ.κ. ΓΑΠ & ΠΑΠ που έπρεπε να είναι ήδη μέσα για εσχάτη προδοσία και αυτοί κόβουν τις βόλτες τους τώρα και γελάνε πίσω από την πλάτη μας, άσε και τον κ. Λομπέρντο που διέλυσε το σύστημα υγείας με την Θε-οπή ...δεν περιγράφω άλλο γιατί μάλλον είμαι εκτός κλίματος...

michele είπε...

Tον Λομπερντο τον ειπες σαν τον Μπαρμπα...κολλησες χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ασχολούμαι με σκουπίδια....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα αφήνω για να σε δούνε όλοι πριν το σβήσιμο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρόλαβε ο διαχειριστής χαχαχα

michele είπε...

Εγω οχι παντως,φαινεται ολοι ειναι γρηγοροι χαχα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και συ τέκνον Κράλογλου???

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1572922

Πολύ σκληρά τα λέει πάντως...

Διαβάστε και τα σχόλια από κάτω.

michele είπε...

Ακραιφνως φιλελευθερος ο Κραλογλου,δεν λεω οτι ειναι κακο,αλλα αναρωτιεται κι αυτος 5 φορες" ποσο καιρο θελει ο Σαμαρας να κανει...
Ε παντως δεδομενων των συνθηκων ,ουτε 1,5 μηνας δεν εχει περασει..
Οποτε και απ τη μια πλευρα και απ την αλλη αναρωτιουνται ποσο καιρο θελει.. τι να πεις..

michele είπε...

Μαζι με ολα τα αλλα,εχουμε χασει φιλελευθεροι,δεξιοι,κεντρωοι,αριστεροι, τα οποιοα ψηγματα σοβαροτητας ειχαν απομεινει..

michele είπε...

Καλη προσπαθεια της ΚΥΠΡ να απομακρυνθει απο τα χαμηλα της..

michele είπε...

Δειτε ,οσοι μπορειτε τον Παναγιωτη στι πινγκ-πονγκ..
ειναι το αθλημα καθοτι υπηρξα αθλητης ψηλου επιπεδου under 20

michele είπε...

EXAE καλα..

michele είπε...

ειναι το αθλημα μου ,ηθελα να πω

michele είπε...

Στις 2403 το spread 133,5 μον κατω.Εχει δημιουργηθει τριτη χαμηλοτερη κορυφη

μπαρμπαλιας είπε...

...ακομη δικαζουνε για το χαα μετα 12 χρονια...
στην Κατε Μπουρμπουλια 12 χρονια...την εφαγε ο ερωτας για το δικηγορο

μπαρμπαλιας είπε...

...τον εισαγγελεα τον εφαγε η Τζενη...η ωραια

Chris είπε...

προσπαθω να γραψω εδω και πολλη ωρα αλλά δεν.....

Ευχαριστω...
======
ΚΑνενα τεχνικο σχολιο τωρα που παμε προς τη ληξη????
Τι θελουμε και τι ζηταμε???:=))

michele είπε...

Chris αλλαξε μια ρυθμιση και την επαναφεραμε..

Chris είπε...

ειπα κι εγω!!!
ρε μπας και με περασανε για τον Δαμουλα?????:=))
Αλλο ανεκδοτο και τουτος!!!!!
Χαλασε τη μαγια....
====

Να τσιμπησω τιποτε Μιχαλη???
Η Αλφα ορεξατη!!!
Η ΕΤε το προσπαθει

ο dwk είπε...

ΑΝ, λέω ΑΝ ρωτάς εμένα Chris -καλησπέρα -(που δεν το νομίζω…) θέλω ΜΑΙΚ (+) και όχι (–) 19,10 !!!……..

ο dwk είπε...

…μα (1:42) για τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ, Πάνο, τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ βεβαίως, βεβαίως!

μπαρμπαλιας είπε...

Δασκαλε stay as yoy are...κατα το συμμαχικον...
καγω ακουμπησα ΤΤ ...και δεν παει οπως βλεπεις

michele είπε...

Δασκαλε δεν χαλαει κανεις τιποτα.. η ΑΛΦΑ σχηματισε κι αυτη island reversal ,Thn ETE την θελω πανω απο 1,31-1,32 ο ΔΤΡ απομακρυνθηκε απο τις 190 ( πολυ σημαντικο σημειο οπως λεγαμε),κοιταει τωρα τον κμο 30 ημ του στις 215 μον

michele είπε...

Ακουμπησες ψηλα,αυτο μια χαρα παει

Chris είπε...

καλησπερα dwk...

ο Ζαν Κλοντ Βαντάμ, Πάνο,βεβαιως βεβαιως, ξεκουραζεται.....

Δεν ειναι online...

====
Ολες οι αποψεις-εκτιμησεις ειναι δεκτες.

George είπε...

καλησπέρα...σήμερα όλοι κεφατη πρέπει να είστε...............

μπαρμπαλιας είπε...

...κανονικα επρεπε να ...ιπταται..δικε μου

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Χρηστο που ειναι οι φωτο σου;;;χαχαχα

michele είπε...

Προσπαθεια επαναφορας του ΟΤΕ απεχει ακομα απο την γραμμη τασης αλλα απομακρυνεται απο το 2.02

VassilisS είπε...

Ηλια εγω ταγυρισα τα Ττ σε αλφα το π ρωι και τους χαρισα τα εξοδα δεν μου αρεσε ετσι πως το παιζαν οι χρηματιστηριακες το Ττ. Αν και βλεπω τωρα οτι εχει στορυ μπροστα του

George είπε...

καλά όσοι έχουν αλφα ετε σήμερα είναι στα χαιτους

Chris είπε...

χαρισμενη σε σενα Λιακο....
:-)

Chris είπε...

στην Αλφα ακουω κατι σκουξιματα των σορτ ή ειναι ιδεα μου????

Αντε ρε Ετε!!!Περνα και συ το 1,31 που λεει ο Μαικλ...

VassilisS είπε...

Beach voley παιζει η κανονικο βολευ Κρις ? γιατι με μπερδευουν λιγο αυτει μπαλες που βλεοω

Chris είπε...

ρε σεις αφηστε τις μπαλες ησυχες και συγκεντρωθειτε στο ΧΑΧΑ :=))))

George είπε...

και λίγο προσοχή σε ΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΦΑ υπάρχουν και γκαπακια που πρέπει να κλείσουν.......

michele είπε...

Παιζει κανονικο και μετα παει και στην beach για μπανακι και ποτακι χαχα

VassilisS είπε...

Ετε βλεπω να κλεινει 1.29-30 για ναχει ενδιαφερον κα αυριο.

δημοσθενης είπε...

πιθανοτερο κλεισιμο περιξ του 605

Chris είπε...

μολις εβαλα τη φωτο σηκωθηκε η Ετε...
ΚΑΤΑΡΤΙ η ρουφιανα:=))

Οχι τιποτα αλλο αλλά δεν θα κυνηγαω και τον Γιαννη ΚΟΝ :=)))

VassilisS είπε...

Να χε και λιγο παραπανω τζιρο γμτ καλα θα ηταν

Chris είπε...

ευχαριστουμε κ. διαχειριστα.

και την Ετε που τη βλεπετε???

michele είπε...

Γιατι ολη την εβδομαδα γκρινιαξες Chris ..χαχα,αλλα ειπαμε αν δεν περασει το 1,32 ..εχει και καλυτερο ογκο σημερα ολο το τραπεζικο συστημα..καλος και ο ΟΠΑΠ και ξεκιναει και ο ΟΤΕ..

michele είπε...

Το 620 και πανω με νοιαζει να εχει τζιρο,κατω απο εκει δεν πειραζει ας πηγαινει ετσι..

Chris είπε...

με κοροιδευεις Μαικλ???
Ολο και ανεβαζεις τον πηχυ???
Πριν ηταν 1,31 τωρα πηγε 1,32????:=))

Σε ωριαιο τα θελουμε τα κλεισιματα????

michele είπε...

Εγραψα πριν :Tην ETE την θελω πανω απο 1,31-1,32 ..χαχα σημαντικο το 1,24-1.25 που φαινεται να κατοχυρωνεται σημερα

Chris είπε...

κι επειδη συνηθως ψωνιζω σε κορυφες ας περιμενω λιγο να περασουμε και το 1,32..
Και αμα προλαβω χεστε με:=))

michele είπε...

Για κλεισιματα μιλαω εγω παντα..

Chris είπε...

εχουμε μελλον τοτε Μαικλ...

Ζησε Μαη μου δηλ....
Ακου σε κλεισιματα???
Σε ημερησια ή εβδομαδιαια???:=))

michele είπε...

πρωτα κοιταμε τα ημερησια και μετα τα εβδομαδιαια..

Chris είπε...

λες να περιμενω και το μηνιαιο να ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ????

Ευχαριστω ...

michele είπε...

παμε επανω ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..