Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ--ΠΗΛΙΟ
                                                                                                                                                                  
                                                Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...
ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΠΟΨΗ με τίτλο
ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΕ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ 
και..
ΣΟΡΤΑΚΗΔΕΣ...
Το πρώτο που αποδείχθηκε απ’ αυτή την ιστορία με την Βούλα Παπαχρήστου είναι πόσο ανέτοιμοι κι απροετοίμαστοι είμαστε σαν κοινωνία απέναντι σε τέτοια περιστατικά. Από εκεί ξεκινάμε. Ότι δεν έχουμε την ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα μια τέτοια κατάσταση σαν κι αυτήν. Και η ψυχραιμία είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος!


Από το πρωϊ, δηλαδή, υπήρξε ένας πανικός, λες κι έπεσε πυρηνική βόμβα. Από τον κόσμο που είχε χωριστεί στα δυο με το να βρίζει ή να δικαιολογεί την Παπαχρήστου, μέχρι τα κόμματα, τα ΜΜΕ, τους αθλητικούς φορείς, τον σύλλογό της και την ολυμπιακή επιτροπή που εν τέλει απέκλεισε την αθλήτρια.


Και το θέμα, μάλιστα, είναι λεπτό, λόγω της ιδιαίτερης πολιτικής κατάστασης που υπάρχει στον τόπο. Έχουμε, δηλαδή, μια ετερόκλητη συγκυβέρνηση η οποία ουσιαστικά πίεσε, άμεσα ή έμμεσα, την ΕΟΕ προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Προς τρείς κατευθύνσεις οι πιέσεις, συγκεκριμένα. Άλλα είπαν βουλευτές της ΝΔ, άλλα το ΠΑΣΟΚ, άλλα η ΔΗΜΑΡ. Ενώ διαφορετικές κι αντικρουόμενες θέσεις βλέπουμε κι από τα υπόλοιπα κόμματα.


Επίσης, είναι ολοφάνερο πια ότι και το κλίμα μέσα στην ελληνική κοινωνία είναι πολωμένο, περισσότερο από ποτέ μεταπολιτευτικά! Οι ακραίες αντιδράσεις κυριαρχούν…


Κινήσεις πανικού απ’ όλους!


Μέσα σ’ αυτές τις ηλεκτρισμένες συνθήκες, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι κυριάρχησε ο πανικός:


• Η μεν αθλήτρια, όταν κατάλαβε τι σάλο έχει προκαλέσει, άρχισε να τα «μαζεύει» γρήγορα κι όπως - όπως, λέγοντας «συγνώμη», ενώ έσβηνε κι ενεργοποιούσε ξανά και ξανά τον λογαριασμό της στο twitter. 


• O έμπειρος σε δύσκολες καταστάσεις Πομάσκι (ο προπονητής της) βιάστηκε κι αυτός να θεωρήσει σεβαστή και να αποδεχτεί την απόφαση αποκλεισμού της ΕΟΕ. 


• Νωρίτερα η ολυμπιακή επιτροπή, πιεζόμενη κι από τον θόρυβο στα ΜΜΕ, ανακοίνωνε απόφαση για αποκλεισμό της αθλήτριας από την διοργάνωση. 


• Τα κόμματα το ένα μετά το άλλο έτρεχαν να πάρουν θέση όπως – όπως με πρόχειρη επιχειρηματολογία, μην μείνουν έξω από τον χορό! 


• Τα φόρουμ στα σάιτ είχαν πάρει φωτιά με αυτούς που βρίζανε την Παπαχρήστου κι αυτούς που την υπερασπίζονταν με πάθος.


Πέταξε το μπαλάκι ο ΣΕΓΑΣ!


Ο μόνος που χειρίστηκε αρκετά έξυπνα την κατάσταση θα λέγαμε ότι ήταν ο πιο έμπειρος πια σ’ αυτά ΣΕΓΑΣ. Ο οποίος έχοντας σπάσει τα μούτρα του αρκετές φορές στο παρελθόν με βιαστικές κι άγαρμπες κινήσεις, πέταξε το μπαλάκι της άμεσης απόφασης στην ΕΟΕ, κι άφησε την δική του για… αργότερα, όταν θα έχει καταλαγιάσει πια η σκόνη!


Φαντάζομαι ότι ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το αν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της Παπαχρήστου ή αν σωστά αποκλείστηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες. Ανεξάρτητα από την σημερινή υπόθεση, έστω κι αν είναι πλεονασμός, σπεύδω να αναφέρω ότι θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε υπόνοια ρατσιστικής επίθεσης απ’ οποιονδήποτε και προς οποιονδήποτε.


Το CAS ο πιο εύκολος δρόμος, απόφαση σε 24 ώρες!


Τα ερωτηματικά που προκύπτουν όσο περνάνε οι ώρες (και ειδικά τώρα το βράδυ) είναι πολλά, κάτι που πηγάζει πια κι από το δικαστικό ρεπορτάζ. Υπάρχει, μάλιστα, η υπόνοια ότι η ΕΟΕ και ο ΣΕΓΑΣ πήγαν να κλείσουν βιαστικά μια πληγή, όμως ενδεχομένως να έχουν ανοίξει άλλες, άθελά τους. Τι εννοώ;


1. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η απόφαση πάρθηκε από το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «για δηλώσεις που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού». Φανταζόμαστε ότι υπάρχει τέτοια διάταξη στο καταστατικό της ΕΟΕ που να κάνει λόγο για αποκλεισμό λόγω δηλώσεων που αντίκεινται στις αξίες του Ολυμπισμού. Υπάρχει; Και το αρχηγείο της αποστολής στο Λονδίνο μπορεί να πάρει απόφαση για αθλήτρια που δεν είναι στο Λονδίνο, αλλά στην Αθήνα;


2. Με ποιες διαδικασίες βγήκε η απόφαση; Για οποιαδήποτε απόφαση ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να κληθεί ο αθλητής σε απολογία. Υπάρχει προσωρινός αποκλεισμός, ακολουθείται η διαδικασία με την απολογία, έπειτα επιβάλλεται η όποια ποινή και μετά υπάρχει το δικαίωμα έφεσης. Τι απ’ όλα αυτά έγινε; 


3. Για ποιο λόγο η απόφαση πάρθηκε αυθημερόν, ενώ υπήρχε ο χρόνος να κληθεί σε απολογία από την ΕΟΕ η αθλήτρια; Μην ξεχνάμε ότι ο στίβος δεν ξεκινάει αμέσως με την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων, ενώ η Παπαχρήστου είναι ακόμα στην Αθήνα. Τι πιο εύκολο από το να τηρηθούν οι διαδικασίες, με προσωρινό αποκλεισμό; Υπήρχε άνετα το χρονικό περιθώριο.


4. Η ΕΟΕ είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Τι θα γίνει αν αύριο κιόλας προσφύγει η αθλήτρια με έφεση σε κάποιο διοικητικό δικαστήριο, όπως έχει το δικαίωμα; Είναι έτοιμες οι αθλητικές αρχές να υπερασπιστούν την απόφασή τους; Υπάρχει έτοιμο το αιτιολογικό της απόφασης, έχουν ληφθεί οι σχετικές καταθέσεις κλπ.; 


5. Σύμφωνα με όσους ξέρουν καλά το δικαστικό ρεπορτάζ, ο πιο εύκολος δρόμος δράσης τούτη τη στιγμή για την Παπαχρήστου είναι το CAS. Όχι το CAS στην Λωζάνη, αλλά πλέον στο… Λονδίνο! Με το που ανοίγει το ολυμπιακό χωριό, ένα «σκέλος» του CAS μετακομίζει από την Λωζάνη και πηγαίνει στην διοργανώτρια χώρα για να συνεδριάζει και να αποφασίζει επιτόπου. Ήδη η πρώτη απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου για τους ολυμπιακούς αγώνες βγήκε χθες στο Λονδίνο.


6. Αυτό σημαίνει ότι αύριο το πρωϊ κιόλας η Παπαχρήστου μπορεί να πάει στο CAS στο Λονδίνο για να κάνει έφεση κατά της απόφασης της ΕΟΕ. Η εκδίκαση ορίζεται άμεσα και η απόφαση από το CAS βγαίνει μέσα σε μόλις 24 ώρες! Όχι από την εκδίκαση, αλλά σε 24 ώρες από την κατάθεση της έφεσης! Δηλαδή, γίνεται η έφεση π.χ. αύριο και η απόφαση βγαίνει μεθαύριο! Η πλευρά των αρμόδιων ελληνικών αρχών προλαβαίνει να ετοιμαστεί;


Ενισχύουν την δημοκρατία!


Στην δημοκρατία οι διαδικασίες είναι πάντα σεβαστές, με λόγο ύπαρξης και παίζουν τον ρόλο τους. Απογειώνουν την δημοκρατία διαδικασίες όπως «η απολογία του κατηγορουμένου»! Την ενισχύουν!


Μια σωστή απόφαση αναφέρει ότι «ο αποκλεισμός έγινε βάσει του τάδε άρθρου του καταστατικού», ενώ πριν έχει ανακοινωθεί προσωρινός αποκλεισμός, έχει διαταχτεί επείγουσα έρευνα κι έχει κληθεί ο κατηγορούμενος σε απολογία με τον δικηγόρο του. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές.


Η ΕΟΕ για να καλμάρει την κατάσταση που δημιουργήθηκε, με τα κόμματα και τα ΜΜΕ να την πιέζουν από το πρωϊ να κάνει κάτι, βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Και χειρίστηκε όπως νόμιζε αυτή σωστά την κατάσταση. Σκέφτηκε, προφανώς, ότι δεν είχε περιθώρια για κάτι άλλο και ότι θα ξέσπαγε χειρότερος σάλος, διεθνής πια, αν η αθλήτρια έβγαινε στο εξωτερικό. Την καταλαβαίνω την ΕΟΕ. Βρέθηκε με καυτή πατάτα στα χέρια!


Μήπως, όμως, ήταν προτιμότερο να την καλέσει αύριο το πρωϊ κιόλας σε απολογία στα γραφεία της ΕΟΕ στην Αθήνα; Να πάει η Παπαχρήστου εκεί, να την περιμένουν στα σκαλάκια δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες, και να πει όσα έχει να πει. Και μήπως έτσι τελικά, από τον τρόπο που θα μίλαγε, να απομυθοποιούταν κι ορισμένα ακραία πράγματα ή καταστάσεις.


Μπούμερανγκ…


Όταν, πάντως, αφαιρείς από τον οποιονδήποτε το δικαίωμα της συγνώμης μπροστά σε ένα πειθαρχικό όργανο ή να ανασκευάσει ή τέλος πάντων να πει την άποψή του, τότε – και ειδικά με μια ενδεχόμενη δικαίωσή του αργότερα - ίσως να οπλίζεις ακόμα περισσότερο το χέρι στις όποιες πεποιθήσεις του ή την όποια ιδεολογία έχει ή δεν έχει. Αντί να το αποδυναμώνεις, να το ισχυροποιείς! Αυτός ο κίνδυνος ελλοχεύει πίσω από κάθε σπασμωδική αντίδραση! Και μιλάω γενικότερα τώρα, όχι τόσο για την συγκεκριμένη υπόθεση.


Δεν το συζητάμε ότι οι περισσότερες εγχώριες ολυμπιακές κι αθλητικές αρχές στον κόσμο, ειδικά των μεγάλων χωρών, θα προσπαθούσαν να βρούνε τρόπο για να αποκλείσουν έναν αθλητή ή μια αθλήτρια που έκανε τέτοιο σχόλιο στο twitter. Δεν θα είχαν και πολλά περιθώρια. Το ζήτημα είναι αν η ελληνική πλευρά βρήκε τον σωστό. Τον πιο γρήγορο τον βρήκε, πάντως…


Βασιλης Γαλούπης   www.gazzetta.gr.
.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 ΚΟΥΙΖ: βρείτε αυτόν που δεν κερδίζει από τον τρόπο συμμετοχής του στην κυβέρνηση. Βοηθητική πληροφορία: δεν είναι ο Φώτης Κουβέλης. Δυο αρνήσεις ισοδυναμούν με μια κατάφαση. Και με το καταφατικό στυλ πολιτικής που έχει επιλέξει, ο Κουβέλης ξεφεύγει από τον μόνιμο αρνητισμό μιας Αριστεράς που λέει μονίμως όχι σε όλα. Αρα και στον εαυτό της. Μιας Αριστεράς για την οποία η έλευση στην εξουσία είναι κυρίως ουτοπία και ποτέ πραγματική εκδοχή του μέλλοντός της. Ως γνωστόν, οι ουτοπίες αποκτούν γρήγορα εντόνως καταπιεστικά χαρακτηριστικά. Συνήθως είναι τα σοσιαλιστικά κόμματα που αντιλαμβάνονται την αξία του ρεαλισμού. Και κυριαρχούν. Το εικονογραφούν οι περιπτώσεις του Φρανσουά Μιτεράν και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ωστόσο, το 1981, όταν ήρθαν αμφότεροι στην εξουσία σε Παρίσι και Αθήνα είναι πολύ μακριά. Στην Ελλάδα του 2012, με το ΠΑΣΟΚ συρρικνωμένο, τον ρόλο του ρεαλιστή της παρέας τον παίζει ένα μικρότερο κόμμα της Αριστεράς, η ΔΗΜΑΡ. Η χθεσινή παραίνεση του Κουβέλη, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, για επιτάχυνση του έργου της κυβέρνησης αλλά και των μεταρρυθμίσεων, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός κόμματος που βιάζεται να πάει μπροστά όχι μόνο το ίδιο – αλλά η συνολική κατάσταση. Το ολιστικό στυλ πολιτικής – όχι μόνο τι είναι καλό για το κόμμα μου, αλλά για τη χώρα – είναι η κρισιμότερη συνεισφορά του Κουβέλη.
ΣΕ κάθε κρίση υπάρχουν αυτοί που σορτάρουν. Αυτοί δηλαδή που υιοθετούν τη λογική της υποτιμητικής κερδοσκοπίας. Ειρήσθω εν παρόδω ότι προχθες το απόγευμα στην Ισπανία απαγορεύθηκε το σορτάρισμα. Με τα επιτόκια των δεκαετών ομολόγων της Μαδρίτης να έχουν περάσει το θανατηφόρο 7% και το ξεπούλημα να γενικεύεται, οι ιθύνοντες της ισπανικής αγοράς δεν είχαν άλλη επιλογή από το να θέσουν εκτός τους σορτάκηδες. Με τους σορτάκηδες όμως της ελληνικής πολιτικής τι θα γίνει; Υπάρχουν ακόμη και στο κυβερνητικό σχήμα.
ΔΕΝ είναι η περίπτωση Κουβέλη. Η ΔΗΜΑΡ είναι, με όρους αγοράς, «λονγκ». Δηλαδή έχει δεσμεύσει το πολιτικό της κεφάλαιο σε έναν ορίζοντα διετίας αυτής της κυβέρνησης. Οχι κουτουρού και χωρίς έλεγχο. Αλλά και με προοπτική τετραετίας αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά στο κοινωνικό πεδίο. Είναι μια αντίληψη θετική και αισιόδοξη για τη χώρα μακριά από δημαγωγίες και εύκολο λαϊκισμό. Αλλωστε, στον πρώτο μήνα της διακυβέρνησης Σαμαρά, η ΔΗΜΑΡ έχει σημαντικό μερίδιο σε όσα έχουν γίνει. Στο τρίγωνο των αρχηγών, ο Κουβέλης λειτουργεί ως φωνή μετριοπάθειας. Στο πολύγωνο της κυβέρνησης, ο Αντώνης Μανιτάκης έχει, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αυτό που λέμε «χαρτοφυλάκιο-γωνία». Εντάξει – ο Αντώνης Ρουπακιώτης φαλτσάρει λίγο αφού, αντί για υπουργός Δικαιοσύνης, μοιάζει καμιά φορά να φέρεται περισσότερο ως αρχισυνδικαλιστής των δικαστικών. Αλλά αυτά συμβαίνουν και συμμαζεύονται στην πορεία.
ΣΤΗΝ πραγματικότητα, το πείραμα συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση αποδεικνύεται μέχρι στιγμής επιτυχημένο. Για να το πούμε πιο απλά: αν δεν υπήρχε ο Κουβέλης, θα ήταν υποχρεωμένοι να τον εφεύρουν.

www.realpolitics.gr

240 σχόλια:

1 – 200 από 240   Νεότερο›   Νεότερο»
Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ας ξεκινήσω εγώ σήμερα...


Καλημέρα σε όλους !!!!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Αλεξανδρατε και Γιάννη long.

Kαλημέρα Νίκη και σε όλη την παρέα.

Για τον ανανεωμένο Μπάρμπα

Δεν θα σου πω χρόνια πολλά
ευχή συνηθισμένη
Μα θα σου πω όπου κι αν πας
χαρά να σ' αναμένει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Με το χθεσινό ατόπημα του αποκλεισμού της Παπαχρήστου πέτυχαν έστω πρόσκαιρα τον σκοπό τους, να ασχολείται δηλαδή όλη η Ελλάδα με το θέμα αυτό... ώστε αυτοί απερίσπαστοι να περάσουν από την πίσω πόρτα μέτρα φωτιά που αναιρούν όλες τις προεκλογικές "εξαγγελίες" και "δεσμεύσεις" και "εγγυήσεις" τους, τις δήθεν ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές τους και όλα αυτά τα παραμύθια για μικρά παιδιά. Αναμενόμενο για μένα...δεν αλλάζουν αυτοί με τίποτα, τσίπα, φιλότιμο, ευθιξία, αντρίκια λόγια είναι γι αυτούς άγνωστες λέξεις ...δυστυχώς.
Και καλά ο ανοιχτομάτης και ο χοντροβαρέλας...αλλά ο σκαλομαλλιάς... πως θα το δικαιολογήσει αυτό?????
Ρατσιστικές δηλώσεις δεν είναι αποδεκτές έσπευσε να δηλώσει χτες, δίνοντας το σύνθημα για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου, ενώ η επιβολή οριζοντίων περικοπών και νέων μέτρων χωρίς ούτε καν επιμήκυνση στο διπλάσιο διάστημα και η περαιτέρω βύθιση της χώρας σε ύφεση και του κόσμου στην απελπισία είναι πράγματα αποδεκτά, έτσι μ@λ@κα???
Είδες δημοσιότητα και καρέκλα και εσύ σκαλομαλλιά και δεν μπόρεσες ν' αντισταθείς. Και περνάς και τις "προοδευτικές" απόψεις σου περί ματαναστευτικού κλπ
Τα υπόλοιπα γαργάρα. Θέλω να δω πως θα τα σερβίρουν σήμερα για να μας "πείσουν" ότι τηρούν όσα έχουν πει στις "προγραμματικές" δηλώσεις τους.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους

τι να πει κανεις και τι να σχολιασει;
ζουμε στην χωρα του ειπα-ξειπα και χωρις ιχνος ντροπης απο πολιτικους ολων των αποχρωσεων ...
νεα μετρα παλι και οτι ηθελε προκυψει.
ποιοι θα πληρωσουν; οι γνωστοι ιδιοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να σε χαίρονται όλοι οι δικοί σου Μπάρμπα μου και να τους χαίρεσαι κι εσύ.

Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες σήμερα, ειδικά στην Βούλα.

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλα τα καλοπαιδα...κάθε φορά θα έχουμε με κάποια μ@@@κια να ασχολουμαστε...δεν έχω παρακολουθησει (λογω κ trading) πάνω 6 ημέρες ειδήσεις κ νιωθω άλλος ανθρωπος (πιο καθαρό μυαλο)...αλλα παράλληλα είμαι μέσα στην αγορά (κ όχι στις καφετέριες)...

Γεράκι είπε...

ελπίζω να πιάνεται το νοημα των λεξεων μου κ μην παρεξηγηθει γιατι όλοι μας (λογω καιρων) φυτιλιαζόμαστε πανευκολα...

μπαρμπαλιας είπε...

αντιγραφω απο την χθεσικη αναρτηση του φιλου spand

Τελος πολυ φασαρια εγινε σημερα με μια "νεανικη " αναρτηση μιας αθλητριας (προσωπικα το σχολιο το βρηκα εξυπνο) ..δηθεν ρατσιστικο ...Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ στο επακρο ...την στιγμη που η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι ..ο κυρ Φωτης βρηκε λογο να "θυμωσει" !!...την στιγμη που ειναι ετοιμος να δεχτει ενα σωρο νεα μετρα ..βρηκε "φωνη" να κραυγάσει !! την στιγμη που τα συνορα μπαζουν απο παντου ......την στιγμη που ο αρχηγος ΓΕΣ παραιτηθηκε ...οι Τουρκοι εφτασαν για καφε στην Μυκονο .... ξυπνήστεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεε !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα Αντώνη, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης νομίζω.

Ηλία όλοι το ίδιο πιστεύουν, μόνο οι πολιτικοί μας δεν το βλέπουν, τυχαίο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλη μια επιβεβαίωση...βέβαια γιατί τα λέει τώρα και όχι τότε είναι ένα ερώτημα (αναπάντητο θα μείνει κι αυτό μαζί με τόσα άλλα).

http://www.capital.gr/News.asp?id=1569409

Γεράκι είπε...

πιθανο σορτ νταξ

Γεράκι είπε...

κραταει ακομα ομως..μαλλον σπαει την αντισταση

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα ! Εννοειται πως ΔΙΑΦΩΝΩ με τη συνδεση ασχετων μεταξυ τους θεματων ( Παπαχρηστου- νεα μετρα).Συμψηφισμους κανουμε??
Χρονια πολλα στο κοριτσι παντως που γιορταζει σημερα

Γεράκι είπε...

short dax...2min signal

δημοσθενης είπε...

καλημερα παιδες...σπασιμο το 2,50 της δεη , παει για 2,65 .....εφ οσον βασταει το 2,44 οπου ο μεσος κιν 22 ημερων της.....ινλοτ επιπεδα αγορας στο 0,9250

δημοσθενης είπε...

ισχυουν τα χθεσινα για το 589

δημοσθενης είπε...

ο τιτανας "βλεπει" το 13,15 (επομενος πωλητης) που ειναι +4%

δημοσθενης είπε...

ακροβασιες παραγκας εν εξελιξει

Γεράκι είπε...

ισως καλυψω με ζημια..εχει δυναμη

δημοσθενης είπε...

ινλοτ : 0,9250 ο μεσος κινητος 5 ημερων

δημοσθενης είπε...

μεγαλα spreads τιμων μετοχων = μεγαλη μεταβλητοτης

Γεράκι είπε...

θελει να κλεισει το γκαπακι ο νταξ...

δημοσθενης είπε...

..τριπλη κορυφη στο 589,12 ..προσοχη

George είπε...

Καλημέρα ...καλημέρα σε όλους ......Δήμο ωραία και επίκαιρη η foto...για την Ελλάδα β ρε γαμώτο...και η SLK......πρώτο

δημοσθενης είπε...

γεια σου και σενα Γιωργη....581 η 589 οτι σπασει

PS είπε...

έχασε τον exponential Me10 η ινλοτ,0,887 ο 30άρης σε εξάμηνιαίο,αν πάει εκεί θα την ξαναδώ.

δημοσθενης είπε...

μεσοι κινητοι 22 ημερων ΔΕΗ=2,44 και ττ=0,3710 ινλοτ=0,9250 ...μεσοι κινητοι 5 ημερων ελπε= 5,15 πειρ= 0,2090 τιτανας= 12,71 (και 13,30 ο 22αρης του)

George είπε...

Λαικη +10% τι παιζει αφου θα παει για r/s....

michele είπε...

Το χωσιμο της ΑΓΚΡΟΤΙΚΑ γινεται γιατι προφανως θα βγει απο το χρηματιστηριο,αλλα οι μετοχες θα γινουν πειρ,η οτι η σχεση ανταλλαγης θα διαμορφωθει διαφορετικα..

δημοσθενης είπε...

επεσε στο 2,43 ο μεσ κιν 22αρης της ΔΕΗ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

δηλ οι μετοχες της ΑΤΕ Mic δεν χάνονται?

Γεράκι είπε...

κατηφοριζε κ αλλο dax..κατηφοριζε...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα στα παιδιά ...καλημέρα και στα λυκόπουλα ...
Δημοσθένη σε διάβασα,αργά χθές το βράδυ ....μπράβο φίλε μου, πολύ καλά τα είπες ....υποκριτές οι κερατάδες ....ο ζαρτιέρας τιμώρισε την πρωταθλήτρια στη μαζοχιστική του φαντασίnhs;iωση .... και όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε ....δερμάτινα και μαστίγιο τι περιμένεις ,στο πούστερisland δεν σπούδασε ο ζαρτιέρας ;;;;

δημοσθενης είπε...

ΒΙΟΧΚΟ οτε ....δειχνουν καλες σε περιπτωση του ανοδικου σεναριου

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....φαντασίnhs;iωση = φαντασίωση

michele είπε...

Καλημερα Κωστα,η δουλεια θα γινει με σχεση ανταλλαγης ( δεν υπαρχουν μετρητα τωρα).Επομενως θα μετατραπουν σε ΠΕΙΡ ( αν οπως λενε εχει την καλυτερη προταση).Φυσικα δεν θα υπαρχει ΑΤΕ στο χρηματιστηριο.

μπαρμπαλιας είπε...

Mik κλμ

10.30.37...την βλογησα...

michele είπε...

Λιακο μου ΑΡΙΣΤΑ επραξες,εισαι παικτουρα!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλά ρε παλικάρια ...καλημέρα είπα ....όλοι με γράψατε.... δεν ξαναμπαίνω και γω .... σας κρατάω μούτρα !!!!

δημοσθενης είπε...

γεια σου Παυλο...

δημοσθενης είπε...

βιαστηκες Παυλο

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Πωλ
εγω προσπαθουσα να απαλλαγω απο κατι σκουπιδια
και να παρω οτι με φωτησει...

δημοσθενης είπε...

τι πηρες Ηλια ? και χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις

Γεράκι είπε...

καλημερα Παύλο...το ΧΑΑ ειναι αρρωστο αυτες τις ημέρες...θελει λιγο καιρο να συνέλθει..ας βρουμε αλλα χομπι..(ή αγορες..χοχοχο)..θα τα πουμε αργοτερα..break

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...χα ..χα ... και σύ, το πίστεψες;;;
Δημοσθένη, με απογοητέβεις ...χα..χα
Καλημέρα Μπαρμπαλιά ...

Γεράκι είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7M9E7BsbHd0

αντε ας ανεβουμε λιγο γιατι μετα βιας κρατιομαστε (αρκετοι)..bye...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...απογοητέβεις.... καλό έ;;;;
Το σύνδρομο του ΠΘ....χα..χα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...καλημέρα Γεράκι .... χαλαρά ..

michele είπε...

Γεια σου Παυλαρα,δεν πεταγεσαι μεχρι τα Μποζαιτικα για καμμια βουτια?? ησυχα εδω τα πραγματα
εβαλα και Πηλιο για το δασκαλο,αλλα φαινεται ξεκινησε τα τσιπουρα πρωι-πρωι και δεν παρακολουθει

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...καλημέρα Michele κεφάτο σε ... βλέπω !!!!
Αυτή η πλευρά της Πάτρας έχει κρύα νερά ... εγώ δεν μπαίνω στο νερό, αν δεν είναι στους ...38,17 βαθμούς Κελσίου !!!!!
...(έγραψα πάλι το άτομο ...)

michele είπε...

Παιρνεις και θερμομετρο μαζι σου οταν πας για μπανιο?? χαχα

michele είπε...

η ζωνη 208-203 μεγαλη στηριξη για τον FTSE ..εκει μεσα καποιος μπορει να μπει για intraday trading

δημοσθενης είπε...

μεσοι κινητοι 5αρηδες : δεη=2,33
ελπε=5,18
τιτκ=12,61 ινλοτ=0,9250 πειρ=0,2080 μιγ= 0,2070 τα υπολοιπα απεχουν απο αρκετα εως πολυ

δημοσθενης είπε...

αυτα σε περιπτωση που δεν χασουμε το χθεσινο χαμηλο 580,84

PS είπε...

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Φιλοθέη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 12:13

Ύστερα από πολυήμερες έρευνες της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνης στη Φιλοθλεη, έγκλημα που διαπράχθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Δράστης είναι ένας 26χρονος Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη συνελήφθη μετά από επιχείρηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής στην Ομόνοια.

Κίνητρο του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα την 69χρονη ήταν η ληστεία, ενώ ο δράστης φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργιανός είχε εισβάλει στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17, στις 9 Ιουλίου και αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια της οικίας απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

δημοσθενης είπε...

η παραπανω γνωμη μου στηριζεται οτι μας πιεζει ο μεσος κινητος 5αρης γδ που βρισκεται τωρα στο 594,60 και κατεβαινει απειλητικα προς το σημερινο μαυρο κερι γδ και με "ταση" να αγγιξει το ανοιγμα μας στο 589..για να μην συμβει αυτο, απαιτειται αμεση επαναφορα του δεικτη ανω του 586,60 και φυσικα να βαστηξει το χθεσινο χαμηλο 580,84 που μεχρι στιγμης το κραταει

δημοσθενης είπε...

τκς Φ ..τοδα κι εγω πρωι πρωι

μπαρμπαλιας είπε...

Δημο μολις επεστρεψα...
ψιλομαζευω ΔΕΗ...και ΟΠΑΠι

δημοσθενης είπε...

οπαπη θα μαζευα στο 4,60-4,65 και δεη κατω απο 2,33-2,30 και ολα αυτα ΑΝ ΔΕΝ το παρει ο διαολος το μαγαζι...δηλ να μην χασει το χθεσινο χαμηλο....η γνωμη μου Ηλια

δημοσθενης είπε...

η δεη εχει ψηλο ανοιγμα(2,49) με ανοδικο γκαπ απο χθες (2,45) και τρακαρε στο 2,50 χθες και 2,49 σημερα με 2,33 μεσο κινητο 5 ημερ...ο ΟΠΑΠης με χθεσινη κινηση απο 4,41 εως 4,90 εχει μεση τιμη το 4,65 που θα πρεπει να το δει για να εδραιωσει ανοδικη κινηση

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Δημο ευχ δεν ανοιγομαι

δημοσθενης είπε...

4,65 ΟΠΑΠη ειναι και το τοπικο χαμηλο της 12ης Ιουλιου

ο dwk είπε...

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.
Δήμο αν δουν τις τιμές αυτές (ΟΠΑΠ και ΔΕΗ) δεν θα έχει σπάσει το χθεσινό χαμηλό;

δημοσθενης είπε...

σημερινο χαμηλο μεχρι στιγμης 581,18...στον ποντο λεμε...βεβαια ειναι νωρις ακομα 13:00..

George είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: "Γ...Α ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ" youtube.com/watch?v=h1geh_... hellenic Air!!!!

δημοσθενης είπε...

καλως τον Δωρο...πιθανοτατα..αλλα μπορει και να μαζεψουν λιγο τις τραπεζες και να χωσουν αυτα, ωστε να μπορουν να τα διορθωσουν αμεσα..ενα σεναριο λεω... τα τεχνικα σημεια τους ανεφερα των δυο χαρτιων..δηλ που θα εμπαινα εγω για intaday...

δημοσθενης είπε...

εξ αλλου ενα ακομα -2% στα χαρτια αυτα ειναι οι τιμες που ειπα περιπου απ εκει που βρισκονται τωρα..2,38 και 4,76

δημοσθενης είπε...

και η σημερινη μερα ειναι τα μαλα επικινδυνη..και χθες και σημερα, τρακαρε ο γδ στο 589 ..αν παρακολουθουσες απο χθες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

Κ ο Γερμανός έφτασε ήδη το 6345... αντίδραση απο εδώ η κλείσιμο θέσεων?

δημοσθενης είπε...

ΟΜΩΣ τιποτε δεν ειναι σιγουρο καθ οτι ΔΕΝ ειμαι ΜΑΓΩΣ

δημοσθενης είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ αΛΕΞΑΝΔΡΕ..ειμαι αδιαβαστος στον ΝΤΑΧ

δημοσθενης είπε...

dwk στειλε μου μειλ στο com300@hotmail.com

ο dwk είπε...

Tks Δημοσθένη.
...σε παρακολουθώ ανελλιπώς!

δημοσθενης είπε...

1,09 o 5αρης του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ και 14,18 ο αντιστοιχος της ΕΕΕΚ

ΠΑΝΟΣ είπε...

586,60 είπες προηγουμένως Δήμο???
Δεν τόπιασες αυτή τη φορά....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους

δημοσθενης είπε...

ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 586,60 ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ..ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ 581 ΚΑΙ 589 ...ΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ (581)ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ (589)

δημοσθενης είπε...

σπασιμο του 589 θα δωσει κινηση προς το 600 και σπασιμο του 581 προς το 570 (περιξ)...10 μοναδες πανω η κατω

δημοσθενης είπε...

Ο/Η δημοσθενης είπε...
γεια σου και σενα Γιωργη....581 η 589 οτι σπασει

26 Ιουλίου 2012 10:49 π.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε το πήρες σοβαρά εσύ τώρα? Αφού είσαι μέσα ήδη...

δημοσθενης είπε...

Πέμπτη 26 Ιουλ 2012 - 13:11 DN IP: XXX.65.248.45
ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ Αν η Βούλα Παπαχρήστου.…. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέληδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους” θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και Αρχηγός. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. [..] αλλά δυστυχώς η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Ελληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες…Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που “δεν ξέρουμε” από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού…. ΥΓ-Τελικά όμως, τους πείραξε το tweet με το ανέκδοτο που “προσεβαλε” την χώρα ή το άλλο tweet της ιδίας για τον Ακη; Τον Ακη που τιμά την χώρα και το πολιτικό σύστημα; tweet 23 jul βούλα Παπαχρήστου ‏@papaxristoutj Να δεις τελικά που την πισίνα στον κορυδαλό την φτιάξανε..για να παίζει με τα υποβρυχιά του ο Άκης!!!:-p

δημοσθενης είπε...

χαχα Κυριε σκετο Πανο την πατησα...το ομολογω

δημοσθενης είπε...

οι πιθανοτητες ΠΛΕΟΝ σπασιματος του 589 ειναι αυξημενες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρέπει να είναι on line γιατί τις περισσότερες φορές κάνουν ότι λες χαχα

michele είπε...

Ο Βουλευτης που ειχε γραψει στο facebook οτι ο Κολοκοτρωνης ειχε γκομενο ηταν ο Τατσοπουλος βουλευτης του Συριζα σημερα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να πεις τώρα γι αυτόν τον παλιομ@λ@κα και την άλλη με τους συνωστισμούς, βρήκαν ασφαλές καταφύγιο. Από μέσα πάντα την πατάμε εμείς...

michele είπε...

H Ρεπουσενα ηθελε να γινει και προεδρος της επιτροπης μορφωτικων υποθεσεων ουστ...

δημοσθενης είπε...

δεη πανω στον 22αρη της (2,43)...ινλοτ-πειρ-ελπε-μιγ-τιτκ-ττ πανω στον 5αρη τους..εεεκ-ελλακτωρ-μπελα κοντα σ αυτον

δημοσθενης είπε...

βαλαν μπροστα τα dma για πανω

δημοσθενης είπε...

..8 μετοχες γραψανε νεα ψηλα ημερας ταυτοχρονα

michele είπε...

Oι κασετες που λεγαμε παλια χαχα

δημοσθενης είπε...

ελπε-μπελα-βιοχκο-εχαε-ευρωβ-αλφα-φφγκρπ-

δημοσθενης είπε...

..και τενεργα-Φρλκ

δημοσθενης είπε...

..ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΔΕΚΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ

michele είπε...

Πηδηξαμε μεσα στην ημερα ( με τις δηλωσεις Draghi) απο το 584,72 στο 586,32 .Εκει μεσα υπαρχει κενο..για τους traders..

ο dwk είπε...

Μέχρι στιγμής …τραμπάλα στα όρια του Δήμου!
…άντε να δούμε που το πάει!

PS είπε...

3η μέρα συσσώρευσης πέριξ του 585.
Όπως περίπου μετά τις 5&25/6.
Την 4η μέρα(μιλάμε για αύριο πια) ακολούθησε καλή άνοδος.
Αν γίνει το αντίθετο,κλάφτα χαράλαμπε.
Ψήγματα ελπίδων για επιβεβαίωση του καλού σεναρίου υπάρχουν πάντως,λόγω της επίσκεψης Μπαρόζο,και των πιθανών νύξεων περί "επαναδιαπραγμάτευσης" που μεταφέρουν κάποια μμε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σημερα εγιναν δυο επενδυσεις η μια συστηνεται σε ολους ανεπιφυλακτα η αλλη ειναι θεμα αποψης περισσοτερα σε λιγο,καλησπερα σας

dim είπε...

Θα σκασει και με Χονδροκουκη

δημοσθενης είπε...

στον Οπαπη συνεχως "ταιζουν" το 4,80 που ειναι και το ανοιγμα του σημερις

michele είπε...

Aμα δεν περασει το 590 με ογκο και ορμη που λεει κι ο Δημος ,δεν παει πουθενα το μαγαζι

dim είπε...

Ντοπε....

δημοσθενης είπε...

ισως να γινει κι ετσι Φ αν δεν δωσει την κινηση και σημερα

PS είπε...

30 τμχ η ινκατ στο 0,478,που θα θεωρήσω μεγάλη έκπληξη αν το διατηρήσει ως το τέλος από όσα βλέπω.
Απορώ με την υπομονή κάποιων που έχουν και θέλουν να δώσουν κομμάτια(ΔΕΝ συνεχίζω με εμπορευσιμότητα,γιατί τα ξέρετε).
κμο 5&10 πάνε να σπάσουν από πάνω προς τα κάτω τον 30άρη της,ΠΡΟΣΟΧΙΙΙ

michele είπε...

Μεσα ο dim...
Χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε να έχει κάνει ο Δημήτρης Χονδροκούκης

δημοσθενης είπε...

586,60 κατω απ εδω ξαναμπαινουμε σε περιπετειες

michele είπε...

O 30 αρης εχει σπασει τον 200 αρη στην ΙΝΚΑΤ ,αμα μου βρειτε αλλη μια..

dim είπε...

Κριμα,χασαμε παλι ενα μεταλιο...

michele είπε...

περιπετειες χαχα ,απο τον υπνο που εχουμε,καλυτερα ειναι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λοιπον εφτιαξα καφε και θα σας βγαλω απο την αγωνια.... Η απαιχτη επενδυση ηταν τρια καλαμακια και μια μπυρα σε μια καντινα στην κηφησιας ΑΧΑΣΤΗ!!!

δημοσθενης είπε...

δημητρη, εδω εχουμε χασει το μπουσουλα

δημοσθενης είπε...

κοντα στη Chrysler ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ πάντως είμαι για μια μικρή αγορα ανάμεσα σε χρυσό η Γερμανό....ή την basf.... Καμία πρόταση?

michele είπε...

επενδυση σε κοιλια ηταν Αλεξ..φουσκωνει η μπυρα απο οτι ξερω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το αλλο ενα εμβασμα με σεβαστο,για μενα,ποσο sthn saxo se etf χρυσου,και που σαι Αντωνη 6 μηνες οριζοντας

michele είπε...

Αλεξανδρατε θα σου πω εγω να επενδυσεις σε αστακομακαροναδα στη Δημητρα χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

OXI απενατι απο τον ΟΤΕ 50 μετρα πιο πανω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απο βδομαδα θα συνεχιστουν η επενδυσεις στη Συρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΟΙ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μιχάλη με το ζόρι με κρατάει το γραφείο... Κυριακή ξημερώματα φτάνουμε, υποθέτω Κυριακή βραδάκι μπορούμε να επισκεφτούμε τον δημητρη που μας γράφεις...

michele είπε...

Επανω τον βλεπετε τον χρυσο και δεν μ αρεσει..
Αλεξανδρε γραφε κανονικα αγορι μου να καταλαβαινουμε

michele είπε...

Δημητρα γραφω Αλεξανδρατε..

δημοσθενης είπε...

πανω πανω και ξανα πανω μικελε
...αλεξανδρε Συρα πας? θα βρεθουμε τοτενες

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μεχρι και τράπεζα υπάρχει Mic!!!!

δημοσθενης είπε...

αχχχ αυτο το 586,60...στο χιλιοστο του ποντου οι παραγκιτες...χαχαχα

ο dwk είπε...

586,65 …586,63 …586,79 …587,39 …
Το μαρτύριο της σταγόνας !!!
…πάω για μια …επένδυση σαν αυτή (την πρώτη) του Αλέξανδρου!

δημοσθενης είπε...

στειλε μια μπυρα βρε Αλεξανδρε κι εδω
...ξεροσταλιασα

Γεράκι είπε...

i am back...κατι για χρυσο διαβασα προς το τέλος..συγνωμη αλλα δεν εχω χρονο να τα παρω αποτην αρχη...εγω ειχα πει..οτι ετοιμαζει κινηση ο χρυσος..για τους μεσοπροθεσμους...οχι για μενα δηλ...χοχοχο..

dim είπε...

Ακομα δεν αρχισαν οι Ο.Α και η Ελλαδα ακουστηκε δυο φορες αρνητικα.Τι αλλο μενει,να μας αποκλεισουν εντελως?Τοσο πολυ μας εχουν βαλει στο ματι?

michele είπε...

στο 586,32 ηταν το ενδο gap και το πηγανε 586,34 ζωγραφοι δεν ειναι?
τι εννοεις Κωστα δεν καταλαβα ( ειναι και μεσημερακι,καταλαβαινεις)

δημοσθενης είπε...

το μηνυμα αυτοκαταστραφηκε για το δικο σου το καλο...τηλ εληφθη

Γεράκι είπε...

ρε παιδια..ο δικος μου mozilla τα έχει παιξει..ή ειναι γενικο το κακο...πρωτη φορα μου κολαει/κρεμαει τόσες φορες...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το ηξερα οτι θα ..αυτοκαταστραφει

δημοσθενης είπε...

ΠΕΝΤΕ φορες τρακαρε ο χρυσος στο 1523 που ειναι το -20% απο το ενδοσυνεδριακο ψηλο του.....για οσους δεν ξερουν, απωλειες ανω του -20% απο το ψηλο χρημ/κου προιοντος (μετοχης η εμπορευματος), το βαζουν σε πτωτικη τροχια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωωωωωωωραα
ΜΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΟΡΜΗ μπουχαχαχαχαχαχα

δημοσθενης είπε...

χαχα Αλεξανδρε ..εισαι γατος

δημοσθενης είπε...

το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σαιτ κυριοι με αυτοκαταστραφομενα σχολια και αναρτησεις...χοχοχοχ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

O 30 αρης εχει σπασει τον 200 αρη στην ΙΝΚΑΤ ,αμα μου βρειτε αλλη μια..
η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και η τρ. ATTIKHΣ!!!!

δημοσθενης είπε...

Αντωνη, αναψε αρκουδιτιον..η πολυ ζεστη τα κανει και τα φτυνουν

δημοσθενης είπε...

..η βαλτο μεσα στη θαλασσα να δροσιστει

δημοσθενης είπε...

..τα γατονια της παραγκας, κανουν επιδειξη υψηλης τεχνικης ξεγελασματος της πλεμπας (οσης εχει απομεινει)

Γεράκι είπε...

σε κανενα κουβα με νερο κ πολυ ειναι..υποχρεωθηκα σε ΙΕ..δεν πειραζει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ή βάλε φορητό ανεμιστήρα να το χτυπάει...που θα περνάει πρώτα από ένα μπολ με παγάκια Αντώνη

Chris είπε...

καλησπερα στην ομορφη παρεα...

δημοσθενης είπε...

βιοχκο +1,90% ....στοχος το 2,27 οπου και ο μεσ κιν 5αρης

δημοσθενης είπε...

...αδειο απο πανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου δάσκαλε...άργησες σήμερα...

δημοσθενης είπε...

καλως τον δασκαλο

δημοσθενης είπε...

16:00-16:15 η ωρα της κρισεως

Γεράκι είπε...

εχετε ισως μπερδεψει λιγο το soft με το hard (ware)..αλλα αποδεχομαι όλες τις συμβουλες σας...ηδη εχω ξεκινησει να πειραματιζομαι...

Chris είπε...

ωραια φωτο Μαικλ...

με παρεξηγησες ρε φιλε....
Ειπαμε οτι πινουμε τσιπουρα αλλά οχι απο το πρωι....
Πρωινο μπορει να μας παρει ομως:=))
====
Χθες τα επινα.
Σημερα πρωι πρωι ειχα δουλειες στο Βολο.Τωρα γυρισα και ειπα να πω ενα γεια....
===
Χρονια πολλα στις εορταζουσες...

michele είπε...

Κωστα σωστος!! κατι θα υπηρχε εε??? οποτε καταλαβαινεις ποια χαρτια εχουν αλλαξει ροτα..

δημοσθενης είπε...

αντε παλι στο 586,60...σημερα που χωνεται ο "λαγος", μηπως τρεξει η αγελη ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΤΤΙΚΗΣ??? ΖΗΤΩ!!!
Γι αυτό έχει ξεσκιστεί???

ΑΡΤ είπε...

Η απαιχτη επενδυση ηταν τρια καλαμακια και μια μπυρα σε μια καντινα στην κηφησιας ΑΧΑΣΤΗ!!!

Καλα ωρε πρωτευουσιανοι...την μπυρα με καλαμακι την πινετε ?
και γιατι 3 καλαμακια ?
ποσοι πινατε απο μια μπυρα ? χιχιχι...

δημοσθενης είπε...

το "ροκανιζουν" σιγα σιγα το 586,60

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια...κάτι με έτρωγε. Αλλά τώρα που το έμαθα ησύχασα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.Συγχαρητηρια σε ολους σας για την συντροφια που μας κρατατε.Μπορει να μην γραφουμε συχνα αλλα σας διαβαζουμε ανελειπως.Δημοσθενη τα σεβη μου κ ευχαριστουμε πολυ για την αναμεταδοση πραγματικα μπουσουλας οι παρατηρησεις σου.Μιchele η στηλη περα απο την χρηαμτηστηριακη της ενημερωση προαγει και τον πολιτισμο και την παιδεια χωρις ιχνος υπερβολης.Ακομα και σε περιπτωσεις απολυτης διαφωνιας μονο κερδισμενος βγαινει ο αναγνωστης.Συγνωμη αν κουρασα αλλα ηθελα να σας τα πω σε ολα τα μελη αυτης της γωνιας καθως και στον οικοδεσποτη της ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.Και για να ερθουμε και στα χρηματηστηριακα Michele και στην ιντκα δεν παει να γινει αυτο που λες αυτο με τον 30 και 200?

Γεράκι είπε...

τι ειναι τα 3 καλαμάκια?...για τον δεξι τραπεζιτη ειναι μονο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΡΤ ΚΑΛΌ χαχαχα... που χάθηκες???

ΑΡΤ είπε...

Κυριε σκετο Πανο...εψαχνα να βρω στο διαδικτυο αν γλιστραει η μπυρα πιο καλα με καλαμακι...χοχοχο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμάν πια με αυτό το σκέτος, μου το κολλήσατε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ούτε καφές να ήμουνα...

michele είπε...

Καλως το double Γιαννη,σε εψαχνε ο γιατρος στη μαζωξη..παει να γινει και στην ΙΝΤΚΑ Γιαννη αλλα ειναι μακρια ακομα ο 30 αρης ειναι στο 0,174 και ο 200 αρης στο 0,1950 ..εχει δρομο ακομα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη Γιάννη...

Γεράκι είπε...

θα το ανεβάσετε το ανεθαματισμένο..ναι ή οχι..?οι εξω γιατι γ#$@$#???

Γεράκι είπε...

καλησπερα Γιάννη..

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο σορι...αλλα και μενα μου αρεσει το σκετος...ασχετα αν δεν το χρησιμοποιω...χαχαχα


ΑΡΤ που εισαι ωρε ελληνα;;;;

δημοσθενης είπε...

καλησπερα καλησπερα Γιαννη Γιαννη...τι κανεις τι κανεις ?

Chris είπε...

Σκετος Αιφερ εισαι πονεμενο ποδι!!!!

====
Γεια σου Γιαννη Γιαννη...
Σαν πολλους Γιαννηδες δεν εχει η ελευθερη γνωμη????
===
Δημο οι κινητοι σου 5 και 22 σε ημερησιο ειναι???

ΑΡΤ είπε...

Γεια σου Ηλιαααα....
χρονια πολλα....
ηθελα 2 μερες για να διαβασω τα μηνυματα του σ/κ...βαλε και τα μηνυματα αυτης της εβδομαδας...εεε και λιγο τρεξιμο με τη δουλεια....

ΑΡΤ είπε...

Δημοσθενη Δημοσθενη ...τη μπανιερα μπανιερα να την αδειασω αδειασω ?

δημοσθενης είπε...

καλησπερα στρατηγε μου..γεμισε την γεμισε την...παρε και μακαρονια μακαρονια

ΑΡΤ είπε...

Αααχχχ Μαρινα...

Chris είπε...

Αυριο παιδια μην το ξεχασετε...
Ειναι του αγιου Παντελεημονα...
Ενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ΦΙΛΟ ΜΑΣ τον ΠΑΝΤΕΛΗ(spand).
Eιναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ και αξιζει να τον θυμηθουμε...

δημοσθενης είπε...

τι ποπος τι ποπος ..βγαλτον να μην τον βλεπω...παθαινω κατι σαν εγκεφαλικο με ολιγη απο αλτζχαιμερ

ΠΑΝΟΣ είπε...

OK Χρήστο δεν θα το ξεχάσουμε.
Έχουμε και έναν άλλο (μικρό) Παντελή εδώ που χάθηκε τελευταία

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα στα πολυ αξιολογα και ενεργα μελη της παρεας Πανο,Αντωνη,Χρηστο .Δημοσθενη καλα καλα ειμαι ειμαι χαχαχαχα.Michele χαχα το ξερω ο Γιατρος ειναι απαικτος.Μακαρι να μπορουσα να ημουνα και εγω στην μαζωξη αλλα ειχα φυγει για 3ημερο.Ελπιζω και ευχομαι να ειμαι στην επομενη γιατι πραγματικα ολα τα παιδια ειναι αξιολογα και με εξαιρετικη αισθηση του χιουμορ που για μενα ειναι προσον εξυπνων ανθρωπων.Για ιντκα ειπα μπας και την προλαβουμε απο νωρις αλλα ξερω τι θα μου πεις.ΙΠΠΟΜΟΝΟΙ χαχααχ παντα ηθελα να το πω αυτο.Ισως την επομενη φορα να τυπωσουμε μπλουζακια που να λενε--->ΟΙΜΟΥΝΝΑ ΚΕ ΕΓΟ ΣΤΟΙΝ ΜΑΖΟΞΕΙ

Chris είπε...

ΑΡΤ....

Που να ναι αυτη η ψυχη???
Μαυρα ματια κανουμε να τη δουμε...
Και τι ΜΑΤΙΑ!!!

===
Λιακο επειδη κρατα η γιορτη σαραντα μερες σου λενε χρονια πολλα ή γιορταζει καμια Βουλα σου????

ΑΡΤ είπε...

ταιμ αουτ ...για παγωτακι παγωτακι

δημοσθενης είπε...

ΚΑΛΟ γΙΑΝΝΗ γΙΑΝΝΗ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΩΞΗ ΞΑΝΑ

Chris είπε...

μια διορθωση Γιαννη...
ΟΙΜΟΥΝΝΑ ΚΕ ΕΓΟ ΣΤΟΙΝ ΜΑΖΟΞΕΙ
Η ΜΟΥΝΑ ΚΕ ΕΓΟ ΣΤΟΙΝ ΜΑΖΟΞΕΙ

δημοσθενης είπε...

ΑΡΤ τετοια οπισθια διαλυουν σπιτια ..μας εχεις βγαλει τα ματια ματια

Chris είπε...

ΑΡΤ ΑΡΤ
παγωτακι παγωτακι
καλαμακι καλαμακι αλλά και ωραιο κ@λαρακι κ@λαρακι μου εβαλες εβαλες :=))

michele είπε...

Γιαννη,θα βγαλουμε μπλουζακια με αυτο που εγραψες και ο φιλος μου ο ΔΩΡΟΣ θα κανει το φωτογραφο..
παιδια με τους κ@λους που δειχνετε θα μου τον ξεκανετε το γερο Δημο,να δω ποιος θα σας λεει τα σημεια μετα..

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Τα ξένα χρηματιστήρια έχουν στήσει γλέντι.
Πάνο, τι συμβαίνει με την ΑΤΤ, πέστο και σε ‘μενα μπας και χαρώ λιγάκι.
Παιδιά, έχω και ΑΤΕ τρομάρα μου. Μήπως πρέπει σήμερα να αγοράσω; Αν θέλετε απαντάτε. Ευχαριστώ.
Έχω και email. Χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Δασκαλε ανανεώθκα...αλλαξα φωτο...και τα παιδια με γιορταζουν

δημοσθενης είπε...

ελα ρε παραγκα μας πρηξατε...16:15 παιξτε μπαλλα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Για σου ΑΤΡΑΒΑΝΕ

δημοσθενης είπε...

οπααα γερνει για κατωωωωω

δημοσθενης είπε...

..το διαγραμμα διαγραμμα κρεμαει δεξια Μικελε η μου φαινεται εμενα ;

Γεράκι είπε...

δεν παίζονται οι ντοπιοι..μας διαβάζουν και γελάνε μαζί μας...το νιωθω....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη, όπως θα καταλάβεις τίποτα σπουδαίο, ότι είπα ήταν μετά από αυτό το σχόλιο:



Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

O 30 αρης εχει σπασει τον 200 αρη στην ΙΝΚΑΤ ,αμα μου βρειτε αλλη μια..

η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και η τρ. ATTIKHΣ!!!!

26 Ιουλίου 2012 3:19 μ.μ.


Είναι καλό τεχνικά αλλά έλα που δεν το καταλαβαίνει ή άτιμη! Θα μου πεις ποια τράπεζα καταλαβαίνει σήμερα?

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Νικη...ΑΤΕ την εδιωξα πουρνο-πουρνο...τωρα με βασει αυτα που εχει γραψει ο τρομοτσακος...καλυτερα να απεχουμε...

δημοσθενης είπε...

2,5 χρονια φωναζα : ΟΧΙ ΜΟΥΑΓΙΕΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Χαχαχαχαχα καλο chris.Xρονια πολλα και στους εοαταζονατες σημερα αλλα και αυριο στους Παντεληδες.Καλη σηνεχεια σε ολους και να εισαστε καλα.Πανο καλη αναρωση λιγο εμεινε....

Νίκη είπε...

Ευχαριστώ Πάνο. Ευχαριστώ Ηλία. Ευχαριστώ Δημοσθένη.

δημοσθενης είπε...

νασαι καλα Νικη νασαι καλα Νικη νασαι καλα Νικη νασαι καλα Νικη νασαι καλα Νικη νασαι καλα Νικη

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 240   Νεότερο› Νεότερο»