Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                     



Rest In Peace JOHN LORD.. και  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ!!!

                                                                                                                                                                  
                                                  Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...

Η Ελλάδα συνεχίζει να χρησιμοποιείται για την κάλυψη των τεράστιων τραπεζικών προβλημάτων της Ευρωζώνης, των ισχυρών κρατών της, του ευρώ, του δολαρίου, καθώς επίσης των Η.Π.Α. – από όπου αναμένεται να ξεσπάσει στο μέλλον η μητέρα των κρίσεων



“Η φιλοσοφία του Πλάτωνα επικεντρώνεται στην ηθική, όπου όμως κύριο μέλημα του ήταν να αποδείξει τη δυνατότητα βέβαιης γνώσης. Ενώ οι ηθικές αμφισβητήσεις του Σωκράτη αφορούσαν κατά κύριο λόγο προβλήματα ατομικής ηθικής, ο Πλάτωνας έδωσε έμφαση στη γενικότερη άποψη της κοινωνικής ηθικής.


Πρόθεση του, με τη θεωρεία των ιδεών, ήταν να εγκαταστήσει ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο, με τη βοήθεια του οποίου θα μπορούσε να αποδείξει ότι, είναι εφικτή η αντικειμενική γνώση της αλήθειας.


Η αφετηρία για τις εκτιμήσεις του ήταν το επιστημονικό αξίωμα ότι, το όμοιο αναγνωρίζεται μόνο από το όμοιο – δηλαδή, πως τα αντικείμενα της γνώσης ανταποκρίνονται στην ικανότητα για γνώση και το αντίστροφο. Αυτό σημαίνει ότι, η βεβαιότητα της γνώσης εξαρτάται από το αντικείμενο της – οπότε, τα μεταβαλλόμενα αντικείμενα του εμπειρικού κόσμου, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν σε μόνιμη, βέβαιη γνώση.


Κατά τον Πλάτωνα, υπάρχουν «ιδέες» (καθαρή γνώση) για όλα τα γνωστά πράγματα της φύσης – ενώ με στόχο να καταστήσει ευλογοφανή αυτή τη δυνατότητα γνώσης των ιδεών εξιστορεί κάποιο μύθο, σύμφωνα με τον οποίο οι ψυχές που θεωρούνται αθάνατες έχουν, κατά την προγεννητική τους κατάσταση, έλθει σε επαφή με όλες τις ιδέες. Η γέννηση εξαλείφει αυτή τη γνώση, η οποία όμως μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά με την ανάμνηση.


Επομένως, η μάθηση δεν είναι η γνώση από την αρχή, αλλά μία πορεία προς την ανάμνηση – κάτι που ανάλυσε επίσης οKant και μάλλον εφάρμοσε ο Einstein, όταν ανέπτυξε «από μνήμης» τη θεωρεία της σχετικότητας (χωρίς δηλαδή να κάνει χρήση της πειραματικής απόδειξης της, η οποία ακολούθησε αρκετές δεκαετίες αργότερα)”.   

Ανάλυση

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, είναι αρκετοί αυτοί που αναρωτιούνται σήμερα, εάν είναι δυνατόν να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες - θύματα ουσιαστικά της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής της Γερμανίας η οποία, πέφτοντας στην παγίδα της υπερδύναμης, κατάφερε να επιτρέψει στην κρίση ρευστότητας μίας μικρής χώρας της Ευρωζώνης, της Ελλάδας, να «μεταλλαχθεί» σε μία ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομική κρίση, τεραστίων διαστάσεων.    

Είναι προφανές ότι, εάν η Ελλάδα είχε βοηθηθεί από τους «εταίρους» της, με ένα ποσόν της τάξης των 20 δις €, πριν ακόμη καταδικαστεί στην θανατική ποινή του ΔΝΤ, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά: οι αγορές θα είχαν πεισθεί για την αλληλεγγύη των χωρών της Ευρωζώνης μεταξύ τους, θα είχαν σταματήσει αμέσως τις τοκογλυφικές επιθέσεις τους και δεν θα αναγκαζόταν η ευρωπαϊκή περιφέρεια να αντιμετωπίζει σχεδόν καθημερινά τους «μπράβους των τοκογλύφων» - οι οποίοι συνεχίζουν την επέλαση τους, μετά την επιτυχημένη εισβολή στην Ευρωζώνη, με τη βοήθεια των καταστροφικών όπλων τους (εταιρείες αξιολόγησης, επενδυτικές τράπεζες, hedge funds, αστέρες οικονομολόγοι κλπ.).

Το γεγονός αυτό είναι το πρώτο μεγάλο λάθος, το έγκλημα καλύτερα της Γερμανίας η οποία, αρνούμενη να δανειοδοτηθεί η Ελλάδα από την ΕΕ με ένα σχετικά ελάχιστο ποσόν, έθεσε τα θεμέλια μίας κρίσης, η οποία έχει ήδη κοστίσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια - ενώ οδηγεί τη μία μετά την άλλη χώρα στον πανάκριβο δανεισμό, στο δόγμα της λιτότητας, στη χρεοκοπία και στα νύχια του ΔΝΤ.       

Περαιτέρω, όταν δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβρη του 2011, η Ελλάδα καταδικάστηκε ακόμη μία φορά, σε μία άνευ προηγουμένου Πύρρειο χρεοκοπία, ξανά από τη Γερμανία, άνοιξε διάπλατα το κουτί της Πανδώρας: επειδή οι αγορές υποχρεώθηκαν, μέσω της γνωστής διαγραφής του ελληνικού χρέους (PSI), σε οικονομικές απώλειες από ομόλογα μίας χώρας του ευρώ - γεγονός που είχε (θα συνεχίσει να έχει) τρομακτικές συνέπειες για τους ισολογισμούς και τη βιωσιμότητα των περισσότερο «μοχλευμένων» τραπεζών του πλανήτη: των ευρωπαϊκών.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ειδικότερα, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας μίας τράπεζας καθορίζει ουσιαστικά το ρίσκο που αναλαμβάνει, με βάση τα κατατεθειμένα κεφάλαια της. Εάν ο δείκτης αυτός είναι, για παράδειγμα, 10%, σημαίνει ότι η τράπεζα επενδύει δέκα φορές τα ίδια κεφάλαια της - μία μόχλευση, η οποία θεωρείται σχετικά ασφαλής και δεν υποχρεώνει την τράπεζα σε αύξηση κεφαλαίου (ή σε περιορισμό των επενδύσεων της).  

Ο δείκτης όμως αυτός αφήνει εκτός μέτρησης (σταθμισμένο ρίσκο) εκείνες τις επενδύσεις, οι οποίες αξιολογούνται ως 100% ασφαλείς. Όταν λοιπόν η τράπεζα του παραδείγματος μας υποχρεώνεται να διατηρεί 10 € ίδια κεφάλαια (σε γενικές γραμμές), για κάθε 100 € επενδύσεις, δεν συμπεριλαμβάνει σε αυτές τις απολύτως σίγουρες - όπως ήταν μέχρι πρότινος τα ομόλογα του δημοσίου.

Επομένως, τη συνέφερε μέχρι πρόσφατα να επενδύει σε κρατικά ομόλογα της ζώνης του ευρώ, ακόμη και με χαμηλές αποδόσεις (επιτόκιο), αφού αυτό δεν την υποχρέωνε να διατηρεί ίδια κεφάλαια για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση – ενώ η ίδια η αγορά κρατικών ομολόγων εκ μέρους των τραπεζών, μείωνε περαιτέρω τα επιτόκια τους (λόγω αυξημένης ζήτησης, όπως συνεχίζει να συμβαίνει στις Η.Π.Α., στη Μ. Βρετανία, στην Ιαπωνία κλπ.).

Μετά τον Οκτώβρη όμως του 2011, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά, αφού οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες (όχι ακόμη θεσμικά), να «σταθμίζουν» πλέον το ρίσκο των κρατικών ομολόγων, οπότε

(α)  είτε να αυξήσουν άμεσα τα ίδια κεφάλαια τους - γεγονός που δεν αντιμετωπίζεται θετικά από τους μετόχους τους, με δυσμενή επακόλουθα για την τιμή των μετοχών τους (πόσο μάλλον όταν η συνθήκη της Βασιλείας ΙΙΙ, απαιτεί υψηλότερη κεφαλαιακή επάρκεια),

(β)  είτε να μειώσουν τις επενδύσεις και λοιπές τοποθετήσεις τους - κάτι που έχει αρνητικά αποτελέσματα τόσο για την πραγματική οικονομία (περιορίζεται ο δανεισμός), όσο και για τη χρηματοδότηση των κρατών (αύξηση των επιτοκίων, δυσκολία διάθεσης νέων ομολόγων κλπ.).

Επειδή δε οι περισσότερες τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε μεγάλες, «ακάλυπτες» πια, επενδύσεις, ενώ αρκετές αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα (κόκκινα δάνεια λόγω της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, της φούσκας ακινήτων στην Ισπανία, στη Γαλλία, στην Ιρλανδία κλπ.), η βιωσιμότητα τους δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη - κάτι που θεωρείται ως μία πραγματική βόμβα μεγατόνων για το σύστημα.

Η ΕΛΒΕΤΙΑ


Τα ρίσκα του χρηματοπιστωτικού τομέα αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά από τη συγκεκριμένη χώρα - επειδή διαθέτει, παρά το μικρό μέγεθος της, δύο μεγάλες, συστημικές τράπεζες: την UBS και την Credit Suisse. Το σύνολο του ισολογισμού και των δύο αυτών τραπεζών είναι της τάξης των 2.500 δις φράγκων - δηλαδή, πέντε φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Ελβετίας (υπενθυμίζουμε ότι, συστημικές θεωρούνται εκείνες οι τράπεζες, το μέγεθος των οποίων είναι τόσο μεγάλο που εάν κάτι τους συμβεί, κινδυνεύει ολόκληρο το σύστημα). 

Το Φεβρουάριο του 2012 η Ελβετία ψήφισε ένα πακέτο νόμων, το οποίο υποχρεώνει τις τράπεζες της να αυξήσουν σταδιακά την κεφαλαιακή τους επάρκεια στο 19%, να έχουν πολύ πιο αυστηρές προδιαγραφές ρευστότητας συγκριτικά με τις τράπεζες άλλων χωρών, καθώς επίσης να κατανέμουν τα επενδυτικά τους ρίσκα ορθολογικότερα. 

Συνεχίζοντας, η σημερινή κεφαλαιακή επάρκεια της UBS τοποθετείται στο 18,7% και της Credit Suisse στο 15,6% - δείκτες που θεωρούνται ως οι καλύτεροι παγκοσμίως. Ο διάβολος όμως κρύβεται στις λεπτομέρειες, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα της Ελβετίας η οποία, με κριτήριο το «αστάθμητο ποσοστό μόχλευσης των ιδίων κεφαλαίων» των τραπεζών, τις επενδύσεις τους δηλαδή, για τις οποίες δεν διατηρούν ίδια κεφάλαια, υπολόγισε ότι καλύπτουν μόλις το 1,7% και το 2,7% αντίστοιχα του συνόλου

Απλούστερα ότι, για κάθε 100 € επένδυση έχουν μόλις 1,7 € (2,7 €) ίδια κεφάλαια - οπότε ο συντελεστής μόχλευσης είναι 58 και 37 αντίστοιχα. Τα ίδια κεφάλαια τους είναι λοιπόν 58 και 37 φορές χαμηλότερα από τις απαιτήσεις τους - ένα πραγματικά τρομακτικό μέγεθος για μία τράπεζα. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό δε το μέγεθος, αρκεί να τονίσει κανείς πόσο επικίνδυνη θα ήταν μία επιχείρηση της πραγματικής οικονομίας, η οποία θα είχε κατατεθειμένα κεφάλαια 100.000 € και απαιτήσεις από τους πελάτες της 5.800.000 €.

Ακριβώς για τους λόγους αυτούς (τα κρατικά ομόλογα συνεχίζουν να θεωρούνται θεσμικά ως 100% σίγουρα), οι Ελβετοί αναρωτιούνται εάν απειλούμαστε με μία μαζική τραπεζική καραμπόλα - αφού οι τράπεζες, ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκές, είναι πολύπλοκα συνδεδεμένες μεταξύ τους, αποτελώντας επικίνδυνα συγκοινωνούντα δοχεία.

Δεν μπορούν δε να δώσουν καμία υπεύθυνη απάντηση στο κατά πόσον είναι σίγουρες οι τράπεζες, από ποιο σημείο και μετά δεν είναι κοκ. Αν και οι εισροές καταθέσεων λοιπόν στην Ελβετία είναι απίστευτα μεγάλες, λόγω της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, η κυβέρνηση και οι λοιποί θεσμοί της χώρας είναι πάρα πολύ ανήσυχοι για το μέλλον.     
συνεχιζεται..... 
απο Βασιλη Βιλιαρδο.

...................................................................................................................................................................

Ο θρύλος της ροκ μουσικής Τζον Λορντ των Deep Purple άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών σε κλινική του Λονδίνου, μετά από μάχη με καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο Λορντ, το 1968, ίδρυσε τη θρυλική ροκ μπάντα, παρέα με τον Ρίτσι Μπλάκμορ, τον Ροντ Έβανς, τον Ίαν Πέις και τον Νικ Σίμπερ. Παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι τη διάλυσή του, το 1976, και από την ανασύστασή του το 1984 μέχρι το 2002. Από το 1978 έως το 1984, μετείχε στους Whitesnake που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Κοβερντέιλ, πρώην τραγουδιστής των Deep Purple, και συνεργάστηκε με τον Τζορτζ Χάρισον, τον Ντέιβιντ Γκίλμορ, τους Nazareth και μια σειρά άλλους μουσικούς. Υπήρξε κιμπορντίστας και συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών του συγκροτήματος, ανάμεσα στα οποία και το ιστορικό «Smoke on the water». Σαφέστατα επηρεασμένος από την κλασσική μουσική, συνέθεσε το «Concerto For Group And Orchestra», το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά το 1969 μαζί με τους Deep Purple.

«Ο Τζον πέρασε από το σκοτάδι στο φως», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των εκπροσώπων του.

177 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

Αααχχχ Μαρινααα....

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σας ....
Δημο δεν εχω αλλαξει νουμερο...τι ωρες παιρνεις ? μετα τις 9 φευγω...να προλαβω και την Σιλα λεμε...

giannhs kon είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους

Καλημερα ΣΤΡΑΤΗΓΕ

Χρονια πολλα ΜΑΡΙΝΑ

giannhs kon είπε...

http://www.reporter.gr/Διεθνή/Διεθνείς-Ειδήσεις/item/204878-Oi-chwres-me-mhdeniko-foro-eisodhmatos

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/12396/troxospito-aksias-2-7-ekat-curren-photo/

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΓΕΩΝΑ - THE LAST LEGION trailer gr subbed
http://www.youtube.com/watch?v=sII6e3P87p4
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ OSCAR...

μπαρμπαλιας είπε...

...δεν φταιω εγω ...
η φαντασια μου τα φταιει..
αφιερωμενο στην Μαρινα ...τη δικια μας

http://youtu.be/ygpeeIjwy_0

καλημερα παιδια και παντα τετοια με τα κεφια μας και τα ωραια μας...και μην ξεχνατε μπορα ειναι θα περασει ...και ασ ειναι νταλα καλοκαιρι

PS είπε...

κλμ σε όλους.
2 πρόχειρες γραμμές σε trend line από 29/5/12 μου δείχνουν πλαγιοανοδική κίνηση σε κανάλι από 627 έως 730μνδ γδ,εντός 7 συνεδριάσεων.
Μένω στις θεσεις μου σε δεη-ινλότ,με ελάχιστες πωλήσεις "δια τα τρέχοντα έξοδα".
Όταν κάποτε διαφανεί καθαρά ότι το πρόβλημα της χώρας είναι βαθιά πολιτικό,με τους εκατοντάδες χιλιάδες διορισμούς σε Τ.Α.,ΔΕΚΟ κλπ ,και τα ασφαλιστικά/συνταξιοδοτικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτούς,σε συνδυασμό με την απίστευτη διαφθορά και το μαύρο χρήμα,τότε και μόνον τότε θα αρχίσει να διαφαίνεται πραγματικό φως και στο ΧΑΑ .
Η αγορά γνωρίζει ποιός είναι ποιός και αρνείται να συναινέσει στην ατέρμονα συνέχιση μιας ήδη εξαντηθείσης φοροδοτικής ικανότητος των συνεπών υποζυγίων(μισθωτών),που συντηρούν ένα εντελώς σάπιο σοβιέτ ¨"αιρετών" και από το παράθυρο διορισμένων Δ.Υ. που καταδυναστεύει κάθε προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα στους πρωινούς φίλους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HRCZR7CTjYM&feature=BFa&list=ALzxNYRMVOCRjRvnXqhVBAxKg6xCT3t0zf

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!Χρονια πολλα στη Μαρινα μας και στη φιλη μου τη Μαρινα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Mας άφησε ο δεξιοτέχνης John...μεγάλη μορφή στο αγαπημένο μου συγκρότημα... ότι και να λένε μερικοί φίλοι (ακούς Γεράκι?)

http://www.youtube.com/watch?v=jh0iihjANPc

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DPbEXzQPYAc

George είπε...

Καλημερα σε ολους και ολες..... περιμενουμε για σημερα μια καλη συνεδριαση με ανοδικο ανοιγμα.....πιστευω το κλεισιμο να μην ειναι down....Αλεξανδρα που εισαι αγορασες Πειραιως ?????????? Μικελε ειναι ωρα για κοραλλι και ασε το ΧΑΑ .... εδω και δυο εβδομαδες την μια μερα τα περνω και την αλλα τα δινω...κερδος τιποτα....ειναι για τα μπαζα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το πρωί τα βγάζω, το βράδυ τα μπάζω...τι έχουν τα έρμα και ψοφούν Γιώργη????

ΠΑΝΟΣ είπε...

"Στον "απόηχο" των προβλέψεων του ΔΝΤ για πρωτογενές έλλειμμα προϋπ/σμού 4 δισ. αντί για 2 αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα..."
Η γνωστή παλιά, καλή, αλλά...αποτυχημένη συνταγή, χωρίς προσχήματα πλέον, έναν ακριβώς μήνα μετά τις εκλογές, με φανερά πλέον ύποπτα κίνητρα για το μέλλον αυτής της χώρας και με μια συγκυβέρνηση που το παλεύει μεν αλλά μάλλον θα αποδειχτεί κατώτερη των περιστάσεων μιας και αποτελείται κι αυτή από τα ίδια παλιό, καλό, αλλά...αποτυχημένο πολιτικό κατεστημένο. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Τι να περιμένουμε εμείς τώρα για την αγορά???

michele είπε...

George φαινεται ασχολεισαι με τις τραπεζες οι οποιες κανουν σημειωτον στο ιδιο σημειο..

michele είπε...

Η αγορα θα μας δειξει το δρομο Πανο.Οπως μας τον εδειξε το 2009.

giannhs kon είπε...

Καλημερα και παλι
Βρε ΠΑΝΟ την ιδια σκέψη κάναμε χαχαχα

George είπε...

Μικελε γιατι ΙΝΚΑΤ ΟΠΑΠ ΦΡΛΚ τι κανουν μια πανω μια κατω....

VassilisS είπε...

Καλημέρα, σε όλους. χρόνια πολλά στις Μαρίνες και βέβαια στην κόρη μου!

Chris είπε...

Καλη σας μερα κυριοι και κυριες

Χρονια πολλα στην Μαρινα της ελευθερης γνωμης.
@ VassilisS , να χαιρεσαι την κορη σου , πολυχρονη και καλοτυχη να ναι.

Χρονια πολλα σ οσους και οσες γιορταζουν...

Πονεμενο ποδι εισαι καλα???

michele είπε...

Να σου ζησει Vas ..να τη χαιρεσαι και να σε χαιρεται!
George το χαμηλο του Οπαπ ηταν 3.50 και του ΦΡΛΚ στα 0,625.Η ΙΝΚΑΤ ειναι αλλο παιγνιο..θα παιξει οταν θελησουν αυτοι..

George είπε...

Καλα και η σλκ 3,25% με 5 μετοχες ...... Και τι να πουμε για ΙΝΛΟΤ 0,924 ΜΕ 0,936 ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΜΕ ΓΔ 624 τωρα και το απογευμα down το ιδιο εργο......

George είπε...

Αγορα ΟΠΑΠ απο 3/7 5,19 που ειναι τα κερδη ... καθε μερα πανω και μετα κατω ....δεν εχω κανενα κερδος μονο χασουρα και φρλκ στο 0,93 με 0,95 αντε να παει για λιγο στο 1 και μετα τα ιδια 0,95

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να χαίρεσαι την κορούλα σου Βασίλη. Γεια σου Chris, προσπαθώ μετά από μια ακόμη δύσκολη νύχτα.

michele είπε...

Ο ΟΠΑΠ ειχε gap στο 4.66 George το οποιο και εκλεισε,η αγορα στο 5,19 ηταν λιγο..βιαστικη.Οταν εσπασε δε τα 5 σπρωχνεις και επαναγοραζεις περιξ του gap.Kαι εισαι κερδισμενος.Το ιδιο περιπου εγινε με ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΜΥΤΙΛ..

VassilisS είπε...

Ευχαριστώ όλους,
Παντως μέχρι στιγμής είναι καλό που δεν έφυγε κάτω από 620 και ο 20 αρησ κάτω από 224. Πάντως εγώ θα ήθελα μία διόρθωση μέχρι το πολυ 20Χ του 20αρη για να ξαναφύγει πάνω στα 250 μετά

michele είπε...

Χαρτια δεν δινονται Βασιλη δεν συντρεχουν λογοι.Οποτε ειτε πρεπει να κανεις ασκηση πανικου σαν χτες το απογευμα,η να πας σε πιο πανω τιμες για να βρεις χαρτια

Γεράκι είπε...

Καλημέρα..πρωτον τα σέβη μου στον θρύλο...κ ασε τα πειραγματα αγαπητε Πάνο..ο τύπος ήταν απο την αγαπημένη φουρνια μουσικων εκατ/ριων ανθρωπων..
Δευτερον λίγο προσοχη στο ΧΑΑ..λιγο προσοχη...οχι οτι χάθηκε κάτι..αλλα..

μπαρμπαλιας είπε...

παμε για ρεκορ αρνητικου τζιρου ,σημερα;;

michele είπε...

Kαλημερα Γερακι..40 μον πτωση το spread στα 2330

michele είπε...

Προς το παρον Μπαρμπα εχουμε ρεκορ αρνητικου τζιρου,οι ξενοι απεχουν και οι Ελληνες πηγαν για μπανακι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γεράκι, ουφ μου έφυγε ένα βάρος.
Με την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα και με το μάτι ενός άσχετου, αργά ή γρήγορα έχει...κάτω. Ωχ τι θέλω και μπλέκομαι τώρα? Δεν κάθομαι καλύτερα στα αυγά μου?

michele είπε...

Νέο σκάνδαλο έρχεται στην επιφάνεια... υπόνοιες ότι η HSBC ξέπλενε μαύρο χρήμα..banking news

Και γω που νομιζα οτι ολη η διαφθορα ηταν μαζεμενη στην Ελλαδα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα σε όλους και σε όλες....χρόνια πολλά και για τη κόρη σου VassilisS ....και υγεία..
Στη Μαρίνα, δεν λέω πάλι χρόνια πολλά ... χα..χα
Σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τίποτα...κωλόγερος του κερατά κατάντησα....!!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα στην παρέα.
Χρόνια πολλά στη Μαρίνα μας.
Vassili να χαίρεσαι την κορούλα σου.
Πολύχρονη και τυχερή να είναι. GEORGE ρίξε και μια βουτιά για μας.

michele είπε...

Παυλαρα αν ριξεις και μια ματια στο ΧΑΑ θα ξανακοιμηθεις..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Παύλο και Βάλια...

George είπε...

Παυλο με το ΧΑΑ δεν κανουμε τιποτα μονο αν πας στο RIO θα βγει μεροκαματο καλο.... με 2 EYR ΕΙΣΟΔΟ 10 ποτα και 500 eur κερδος σε μια ωρα οχι παραπανω.......... τα 10 eur στα επεστρεφουν.....

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...χα...χα ...γειά σου Michele με τα ωραία σου....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε λίγο το σβήνω...όποιος πρόλαβε

George είπε...

Τωρα παω για κοραλλι και θα ριξω για ολους μια βουτια.... να μου προσεχετε το ΧΑΑ .... μην παει κατω ....

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...κεφάκια βλέπω George....
Mωρέ δεν ανοίγει το μάτι μου σήμερα !!!!!
Καλημέρα Πάνο ...

VassilisS είπε...

Από ασκήσεις πανικού ξέρουν καλά αυτοί Μιχάλη Τις φτιάχνουν στο λεπτο.
Παιδιά ειναι κανείς σας κυκλαδες. Παρο-ναξία μήπως.?

Θανασης Κ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ! ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΤΟSPREAD ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙς ΠΡΩΤΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ .'..ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ... ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ...ΤΙ ΛΕΤΕ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Θανασης Κ είπε...

VASSILIS S ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΙΟ....ΘΕΣ ΚΑΤΙ?

michele είπε...

2106-1882-1597 Aυτες ειναι οι στηριξεις στο διαγραμμα του spread.
Δυο κορυφες πανω 3530 και 2936 .Αρα αφου εσπασε και τις 2380 παει για..κατω.
2320 αυτη τη στιγμη -51.35 μον -2,17%

michele είπε...

Θαναση ωραια η Ιος ,φαγαμε τα νειατα μας εκει..χαχα

George είπε...

Να σου την γνωρισουμε την ΜΑΡΙΝΑ....χα χα αλλα θελει προσοχη ειναι dangerous

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα και απο μένα και χρόνια πολλα στην Μαρίνα.

Υπερβολική ησυχία στο ΧΑΑ σήμερα... Μακάρι να είμασταν σε καμία παραλία σαν μερικούς μερικούς....

Πάλι καλα που έχουμε το αεράκι..

Θανασης Κ είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 18 ΚΑΙ 25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ KNOCK OUT...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩΩΩΩΩ

VassilisS είπε...

ΠΩΣ πάει από αερα Θανάση?

michele είπε...

Πολυ θεμα η Ιος Θαναση..και πολυ ποτο.Για σας τους νεους ειναι η ζωη χαχα

socialnick είπε...

καλημερα σε όλους... μιας και το δικο μας δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον σημερα, να αναφερω οτι για τον dax σημαντικη περιοχή 6580-6590, απο οπου περναει μακροπροθεσμη καθοδικη γραμμη τασης πολλων μηνων... Προς το παρον δειχνει να κραταει και ισως αποτελεσει οδηγο και για τους υπολοιπους οπως και για εμας... Αν δεν κρατησει σημερα ή αυριο μια βολτα ως το 6350-6320 , οπου περναει η ανοδικη του γραμμή μαλλον θα ειναι αναποφευκτη...

Θανασης Κ είπε...

ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΘΕς....ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥ

Θανασης Κ είπε...

MICHELE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...ΤΟ ΠΟΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!! ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ....ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...

VassilisS είπε...

Πρώτα ο θεος ταξεδεύω για Ναξο άυριο και με τα 8 μπορφορ που δίνει δεν μας βλέπω καλά γι' αυτό ρωτώ

Θανασης Κ είπε...

ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ..ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ

socialnick είπε...

Σε συνεχεια του παραπανω σχολιου αν εχουμε διασπαση αυτων των επιπεδων εδω, θα παει γρηγορα ως το 6800... Επιδη εχει στενεψει αρκετα το συγκεκριμενο γραφημα θεωρω οτι η κινηση θα γινει το αργοτερο ως το τελος της επομενης εβδομαδας και θα δωσει λογικα κατευθυνση και στο δικο μας...

Chris είπε...

Τ Κ 9 *

Σχολιασμος για τη σημερινη κινηση στο Χαα

socialnick είπε...

https://trade.etxcapital.gr/itrade/TearOff.html?childType=MarketChart2&childID=MarketChart2X105&appManID=0&lang=GR&z=1342513009875&fontList=MyriadPro.swf&lcts=true

Μπορει καποιος να μου πει αν του εμφανιζει κατι το παραπανω link?

δημοσθενης είπε...

καλησπέρα στην ομορφότερη παρέα του διαδικτύου... ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας ...είμαι πολύ συγκινημένη...Αλεκοοοο μόνο εσύ δεν μου πες χρόνια πολλά

Chris είπε...

@ socialnick

ενα κενο με φοντο γκρι...

====
καλημερα Μαρινα

Να χαιρεσαι οσους αγαπας και σ αγαπουν.
Πολυχρονη.

socialnick είπε...

ok chris... οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να μεταφερω διαγραμματα

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας..κ χρόνια πολλά σε όσους κ όσες γιορτάζουν...έδωσα ένα στιγμα το πρωι πως θέλει λίγο προσοχή..το ξέρω δεν ήταν κάτι σπουδαιο..πιθανον να φαινόταν..βεβαια δεν νομιζω οτι έχουμε χάσει τον ρυθμο μας..μόλις βρω χρόνο θα κάνω μια μελετη..

Γεράκι είπε...

ωραιο σενάριο..πισωγύρισμα στο 610 κ αντίδραση..για να σπάσουμε τάσεις στηριξεις κτλ..θα έχουν σεταριστει πολλά χαρτία εάν γίνει αυτο...εγω απλα λεω...

michele είπε...

Nick τι διαγραμμα ηταν?? εδω παιζουνε τα παιδια..δεν λεει τιποτα φυσικα οτε,δεη,οπαπ ειναι καλοι και στις μη ..συνεδριασεις..
Η ΕΥΡΩΒ ειναι πανω στον 200 αρη και αναρριχαται και πανω στην εξω γραμμη του ανοδικου καναλιου

michele είπε...

Απο 608 αν παει γινεται ενα καλο γυρισματακι.Εννοειται οτι το-2,23% της ΕΕΕΚ "χειραγωγει" το δεικτη που συζηταμε

ΑΡΤ είπε...

εγω στα ειπα εχθες βρε κακομαθημενη

Γεράκι είπε...

για 2 μονάδες δεν θα τα χαλάσουμε..κανονισε το ομως..χοχοχο..

socialnick είπε...

το ημερησιο διαγραμμα του dax ηταν μικελε οπου φαινεται ο τριγωνικος σχηματισμος... δεν μπορω να το περασω εδω τελικα... Δεν πειραζει ωστοσο, αφου εδω θα ειμαστε και θα τα σχολιαζουμε

michele είπε...

Θα κοιταξω το βραδυ μηπως να το ανεβασω..τωρα δεν μπορω..ενδιαφερον ειναι παντως.

Γεράκι είπε...

γεια σου ρε Νίκο...trader...δωσε κανενα tip να βγαλω κανενα μεροκαματο ρε φίλε..

michele είπε...

Φαινεται δεν σας αρεσουν οι μετοχες που δινονται με ΕΚΠΤΩΣΗ εδω,σας τρωει ο κ@λος σας χαχαχα

Γεράκι είπε...

Ωχου....

socialnick είπε...

Γερακι σημερα οπως βλεπεις δεν κουνιουνται καθολου ουτε τα εξω ουτε το ευρω... με το ζορι βγαινουν 2-3 ευρω στην κινηση... Αν θελεις δοκιμασε τον ισπανο παντως... πιο νευρικος , αρκετα καλoς στο 15λεπτο με bollinger stochastic και macd

michele είπε...

Γερακι εγω λεω που ειναι ΤΑ ΛΕΦΤΑ..χαχαχα
Ριξε και μια ματια στην SVU κατι γινεται εκει ,ενημερωσου Supervalue.

michele είπε...

Eπισης ριξε μια ματια και στο Βαλαση VCI γιατι δινει ευκολα ζικ-ζακ.Τερμα για σημερα,αυριο παλι.

Γεράκι είπε...

ωρε γκαπ..χωρανε ολες οι μετοχες του ΧΑΑ μεσα...μιλαω για την SVU..

michele είπε...

Χαχα,ευκαιριες δεν ψαχνεις?? για ψαξε ομως γιατι δεν ξερω τι εγινε εκει.Χτες ειχε +6%..

michele είπε...

Δανειστηκαμε σημερα εντοκα 13 εβδομαδων με 4,28% ,ελαφρα μειωμενο επιτοκιο.
Στην ιδια εκδοση το καλοκαιρι του 2009 δανειστηκαμε με 0,59%
Στην ιδια εκδοση,τριμηνα εντοκα δανειστηκε σημερα το Βελγιο με -0,06%,μπαινοντας στο club των χωρων που δανειζονται με αρνητικο επιτοκιο.

δημοσθενης είπε...

Όταν ο μπαμπάς έκλεισε το μαγαζί (γιατί κανείς δεν έμπαινε πια να ψωνίσει κι έτσι δεν μπορούσε να πληρώνει νοίκι και ΤΕΒΕ) κι η μαμά απολύθηκε, ήρθε να μείνει μαζί μας η γιαγιά απ' το χωριό.










Η γιαγιά είναι πολύ καλή και πολύ πλούσια. Παίρνει 300 ευρώ σύνταξη απ' τον ΟΓΑ και τώρα που μένει μαζί μας μας τα δίνει κι είμαστε κι εμείς πολύ πλούσιοι.

Χτες φάγαμε ψάρια, που είναι καλό και ακριβό φαΐ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και δεν καταλάβαμε γιατί η Μαμά είπε στον Μπαμπά θυμωμένη «Μα για όνομα! Χρυσόψαρα θα φάμε, βρε Σταμάτη;». Κι ο Μπαμπάς (που η Μαμά τον λέει Σταμάτη) είπε «όλα τα κινέζικα είναι πιο φτηνά, ακόμα και τα ψάρια. Με τη σύνταξη της μάνας μου τι ήθελες να φάμε; Μπαρμπούνια;». Και μετά η Μαμά δεν είπε τίποτα και καθίσαμε όλοι στο τραπέζι να φάμε τα χρυσόψαρα.



Μετά η γιαγιά πέθανε. Δεν ξέρω αν έφταιγε το χρυσόψαρο που έφαγε ή αν πέθανε από μόνη της, ξέρω μονάχα πως ο Μπαμπάς και η Μαμά πολύ λυπηθήκανε και κλαίγανε και λέγανε «τι θα κάνουμε, τώρα, χωρίς την σύνταξη, Παναγία μου;» και η Παναγία τους λυπήθηκε και τους είπε να βαλσαμώσουμε τη γιαγιά, όπως ο θείος Λεωνίδας είχε βαλσαμώσει εκείνο το κεφάλι από το γουρούνι το άγριο που είχε σκοτώσει στο κυνήγι και το είχε βάλει στον τοίχο της σάλας, στο σπίτι του στο χωριό. Εμείς της γιαγιάς δεν της βαλσαμώσαμε μόνο το κεφάλι. Ολόκληρη τη βαλσαμώσαμε γιατί, όπως είπε κι ο Μπαμπάς «δική μας είναι η γιαγιά κι ό,τι θέλουμε την κάνουμε».

Έτσι τώρα έχουμε τη γιαγιά συνέχεια μαζί μας και παίρνουμε και τη σύνταξη του ΟΓΑ και είμαστε πάντα πλούσιοι. Μόνο που τα βράδια, όταν μαζευόμαστε τα παιδιά κοντά στο τζάκι, η γιαγιά δεν μας λέει παραμύθια, παρά κάθεται ακούνητη, αμίλητη κι αγέλαστη, όπως ο Μπέρνυ στην ταινία «Τρελό γουηκέντ στου Μπέρνυ», που είχα δει στην τηλεόραση, όταν έπαιζε. Τώρα δεν παίζει γιατί μας έχουνε κόψει το ρεύμα. Όμως τον Μπέρνυ δεν τον είχανε βαλσαμώσει καλά και μάζευε μύγες, ενώ εμείς τη γιαγιά τέλεια την κάναμε!



Καμιά φορά, για να την βλέπει η γειτονιά (έτσι λέει ο Μπαμπάς), την βγάζουμε έξω και την στήνουμε όρθια δίπλα στην αυλόπορτα. Μοιάζει, τότε, η γιαγιά μ' εκείνον τον ξύλινο Ινδιάνο που στήνουν έξω από τα καπνοπωλεία στην Αμερική. Και μια φορά ξεχάσαμε να τη μαζέψουμε κι έβρεξε πολύ κι έγινε μούσκεμα. Και ύστερα τη βάλαμε κοντά στο τζάκι να στεγνώσει, αλλά μάλλον τη βάλαμε πολύ κοντά κι άρπαξε φωτιά. Ευτυχώς ο Μπαμπάς πρόλαβε και την έσβησε γρήγορα, αλλά μας μάλωσε γιατί «κοντέψαμε να αφανίσουμε το μοναδικό μας εισόδημα».



Έκθεση της μαθήτριας Ν.Κ. - Γ' τάξη Δημοτικού - Σχολικό έτος 2011-2012
08/02/2012

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

H ΓΕΚ υπάρχει????

michele είπε...

Τι ωραια που τα λες Μαρινα..θα τα κανεις και ωραια τα θεματα,φανταζομαι..

δημοσθενης είπε...

αχχχ κυριε Μικελε, πως με φτιάχνετε...

michele είπε...

Eιδικοτης μου Μαρινα..

δημοσθενης είπε...

σήμερα φυσάει κι έχω πρόβλημα με το μαλλιά μου..δεν ξέρω τι να κάνω.. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε κύριε μικελε, εσείς που ξέρετε ;

δημοσθενης είπε...

τσεκάραμε κύριοι πάλι το περίφημο 613

michele είπε...

Αχ Μαρινα πολυ ευκολο,υπαρχουν τοσα κλαμερακια https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=QFEFUNmXF4bC0QWJl9nKBw&sqi=2&ved=0CFgQsAQ&biw=1280&bih=939
για τα μαλλια σου..Θα αναδειχτουν και τα υπεροχα ματια σου

μπαρμπαλιας είπε...

να δω τη Μαρινα ...να χαδευει την κομη του Μικε ...και δεν θελω τιποτις αλλο...θα τα εχω δει ολα στην παλιοζωη μου...

δημοσθενης είπε...

σας ευχαριστώ κύριε Μικελε, η πείρα σας είναι πολύτιμη

δημοσθενης είπε...

καλησπέρα κύριε Μπαρμπαλιά...πάνω που νόμιζα ότι πήγανε τα ΚΑΠΗ βόλτα και αφήσανε αντιπρόσωπο τον κύριο Μικελε...δεν βλέπω και τον κύριο σκέτο Πάνο..

μπαρμπαλιας είπε...

...τωρα Μαρινα μου -με το σμπάθιο-
απο του να παω στην παραλια και ...να φανε ματια ψαρια...καλυτερα ΚΑΠΗ και αρκουδάτιον

Chris είπε...

να χαρω εγω συνομιλια....:-)

Ελατε κυριε "πονεμενο ποδι".
Σας ζητουν, παρακαλω.
===

Γεια σου Μαρινα, ατελειωτη:-)

δημοσθενης είπε...

καλό είναι όμως καμιά φορά και το μάτι να χορταίνει, μπας και επέλθει ανόρθωση και δούμε και μεις καμιά άσπρη μέρα..με όλο το σεβασμό

δημοσθενης είπε...

δάσκαλε που δίδασκες και λόγον δεν εκράτεις

δημοσθενης είπε...

επί τη ευκαιρία κύριε Chris, είμαστε συνάδελφοι, απλά εγώ διδάσκω ξαπλωτή

Chris είπε...

@ Μπαρμαλια ...

Είχε βάλει στο αμάξι το αρκουδίσιον στο φουλ, ο μπαγλαμάς, και το δαγκώσαμε μέχρι να φτάσουμε.:=))

====


Ποιον λογο δεν κρατησα Μαρινα???
Ειναι τοσοι πολλοι που εχασα το λαγαριασμο:=))))

michele είπε...

Μπαρμπα μου αμα συναντουσα τη Μαρινα ( αυτη που βλεπετε ντε) σιγα μην χαιδευε την κομη μου..

δημοσθενης είπε...

χιχιχιχιχι

Chris είπε...

εγω σε αντιθεση με σενα συναδελφισσα, την βγαζω στο ορθιο...:=))!!!

===
Ξαπλα το παραδιδεις το μάθημα??:=)))

δημοσθενης είπε...

όταν κουράζομαι...όταν είμαι ξεκούραστη, διδάσκω και όρθια

Chris είπε...

καλο ειναι και το ορθιο...

Εξαλλου στην εποχη που ζουμε οι ορθιοι ειναι σπανιοι είδος...
Επικρατουν οι του καναπεως...:=)))
====

Αληθεια ...Η εικονιζόμενη εισαι????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα παιδιά... πονεμένο πόδι ακούει.

Δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια, είναι ανάλογα και με το πως βγαίνει η νύχτα βλέπετε, πάντως τώρα τα διάβασα όλα και δεν έχω κενά.

Μετά την βουτιά τι λέτε να γίνει?
Έστω για την τιμή των όπλων γιατί με τέτοιο τζίρο...

δημοσθενης είπε...

ναι, γιατί ; μήπως είμαι ξεχτένιστη ;

michele είπε...

Πανο ..κοροιδευουνε ,αυτα που πρεπει παιζουνε,ως γνωστον!Το "παιζουνε" σχετικο ειναι βεβαια.

Chris είπε...

Οχι....Μια χαρα κουκλα εισαι...Πανεμορφη!!!!

====

Ρε συ Μιχαλη γιατι μου ειπες οτι "δεν βλέπεται"????@#$%^&*
=====

Πανος χαιρομαι που εισαι καλυτερα...
ΠΑΝΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΜΕ:-)))
===

ΥΓ1 ΜΙχαλη δεν πιστευω να παρεξηγηθεις...:=))))
====
ΥΓ2 Αυριο θα βαλω κι εγω φωτο....:=))))

δημοσθενης είπε...

σήμερα, νομίζω ότι θα κλείσουμε 12 μονάδες πάνω από το χαμηλό ημέρας

michele είπε...

Δασκαλε δεν παρεξηγουμαι εγω.. δηλ 625 κλεινουμε σημερα Μαρινακι??

Chris είπε...

Πανο και για να μην ξεχνιομαστε...
Το ΧΑΧΑ πανω θα παει...
Εκτος απο την Ετε και Κυπρ , παναθεμα τες....:=))))))!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε πρόσεχε μη σε μπλέξουν οι γυναίκες, ειδικά οι εξωτικές....Μαρίνα οι ματάρες σου...

δημοσθενης είπε...

622-625 κύριε Μικέλε νομίζω..είδα ότι γράφετε και στο φόρουμ του Συσάχθεια

δημοσθενης είπε...

τι κάνετε κύριε σκέτο Πάνο...

michele είπε...

Στο φορουμ του Κοκκινου ναι..πρωτοστατει εκει ο Jeremy ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για ΚΥΠΡ μου έκανες την καρδιά περίβολο...θα με παρηγορείς εσύ γι αυτήν κι εγώ εσένα για ΕΤΕ και θα επιβιώσουμε, μεγάλα παιδιά είμαστε άλλωστε...

Chris είπε...

για να λεει η Μαρινα ,που γιορταζει σημερα ,αυτο το πραγμα κατι θα ξερει...

====
Θα βαλουμε απο μια φωτο ο καθενας σας να ξερουμε με ποιον μιλαμε....
Εκει να δεις ποσα κλικ θα εχουμε Δημοσθενη...!!!!!!
Θα εχουμε επισκεψεις μπολικες:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μαρίνα μου καλά είμαι αλλά σήμερα είναι η τιμητική σου, η μέρα σου ανήκει... όλοι οι άλλοι σε Β΄ πλάνο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ την δικιά μου φωτό την έβαλα πάντως...έτσι ακριβώς είμαι

ΑΡΤ είπε...

κυριε σκετο Πανο...χαχαχα

michele είπε...

Βασει της φωτο που εχει ο ΑΡΤ,μου ηρθε στο μυαλο μια στιχομυθια:
-Κανεις ενεσεις στο προσωπο??
-Γιατι?
-Γιατι ειναι σαν κ@λος!!

michele είπε...

Βαρεθηκα,παω να παρω κανα ΙΝΚΑΤακι

δημοσθενης είπε...

Αλεκοοο δεν φταίω εγώ, ο κύριος Πάνος με παρακάλεσε να τον αποκαλώ σκέτο Πάνο

ΑΡΤ είπε...

το θυμουμαι Μαρινα μου...χιχιχι

δημοσθενης είπε...

εγώ λέω να πάρω καμιά κύπρου κύριε μικελε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να και μια σοβαρή κουβέντα μετά από ώρα...
ΙΝΚΑΤ και ΣΩΛΚ έχουν κάνει βάση στο 0.50 και το 0,80 εδώ και μέρες και δεν λένε να κάνουν κίνηση

δημοσθενης είπε...

Αλέκο, πως έφτιαξες τόσο ωραίο ποπό;
..ενέσεις εεε;

Chris είπε...

γιατι δεν ανεβαζει και τη δικη μου φωτο????@#$%^&*

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε ναι Μαρίνα μου, σκέτος, μετά τόσο καιρό που γνωριζόμαστε...δεν είμαι και κανένας γέρος...

Chris είπε...

και ω του θαυματος.......


ΑΝΕΒΗΚΕ

Γεράκι είπε...

ενδιαφέρον ΜΥΤΙΛ...

Γεράκι είπε...

Συντομα ενδιαφερον ΔΕΗ

ΑΡΤ είπε...

αστα αυτα...εχω δηλωσει οτι ειναι ο κ@λος σου Μαρινα

michele είπε...

Δασκαλε δεν μου πολυαρεσει η φανελα που φορας χαχα..
Για trading Μαρινα μου σημερα ενταξει..αλλα παει για βυθισμα κι αλλο η ΚΥΠΡ.Ετσι βλεπω..

δημοσθενης είπε...

μα κύριε σκέτο Πάνο, ούτε τα ΚΑΠΗ δεν έχουν τέτοια συμμετοχή ηλικιωμένων που έχετε εσείς εδώ στο φόρουμ...χιχιχι...με όλο το σεβασμό πάντα

δημοσθενης είπε...

Αλέκοοο, θα σε μαλώσω..και γιατι έβγαλες τον ποπό μου στο σεριάνι ;

Γεράκι είπε...

Με ρίσκο, ενδιαφερον ΟΠΑΠ..
Σε όλες τις παραπάνω σκέψεις..βραχυπρόθεσμα..πατκιου..

ΑΡΤ είπε...

μου το ζητησε ο Μικελε...
μου ειπε οτι αν τι κανω θα κουρευτει γουλι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε βλέπω ότι ανέβηκε, γρασίδι τέντες, θερμοκήπια ...μια χαρά εσείς εκεί στην επαρχία

δημοσθενης είπε...

ααα, γι αυτό είναι καραφλός...κι εγώ που νόμιζα ότι είναι skinhead

Chris είπε...

Πανο ,ειναι απο αγωνες παιδικης τοξοβολιας...
Στα παλια μου λημερια...
===
Μαικλ καμια σχεση με κοκκινο...
ΑΕΚτζης ειμαι..
Ειναι απλα η φανελα του συλλογου μας...

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικελε, τότε θα σας στείλω μια ολόσωμη φωτο μου με μαγιό ..και αφιέρωση να την ..δείξετε στην κυρία σας

Γεράκι είπε...

κ η ΕΤΕ ενδιαφερον..εαν..τοτε..γιαμι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα ησύχασα, ιστορική ομάδα, μ' αρέσουν οι δικέφαλοι, είναι και ο γιος μου ΑΕΚ οπότε...

δημοσθενης είπε...

ράφτηκε από ΤΡΟΜΟτσάκος
Μήπως ήρθε η ώρα να συγχωνευτούν η τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή τράπεζα;
Η πρόταση αυτή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό άτυπα στο τραπέζι αλλά για πλείστους λόγους δεν έχει προωθηθεί.

Όμως η συγχώνευση της τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής αν προχωρήσει θα είναι βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και η πολιτική εξουσία όπως και η Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν θετικά.
Η συγχώνευση της τράπεζας Κύπρου με την Λαϊκή θα αποτελούσε μια θεσμική παρέμβαση των τραπεζιτών στην λύση του κυπριακού αδιεξόδου και θα αποτελούσε μια ρεαλιστική λύση για τις 2 τράπεζες που βρίσκονται σε κεφαλαιακό αδιέξοδο.

17 Ιουλίου 2012 4:05 μ.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το Γεράκι προσπαθεί να μας πει κάτι αλλά εμείς που...πάντως για μένα δεν είναι τα γρήγορα μέσα έξω οπότε...την πάπια

Chris είπε...

αντε καθηστε καλά μη βαλω τα πιτσιρικια και σας παρουν με ...τα βελη και γεμισετε τρυπες:=)))))!!!!

====

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο "εσφιξα"τη μιση ΚΥΠΡ με χασουρα ...δεν την πολυ-καλοβλεπω...απο το 0.26 την εχω μια εβδομας τωρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι να γίνει καμιά συγχώνευση μπας και πάρουν λίγο επάνω τους οι κ@λοτράπεζες...
Αλλά ο ίδιος έλεγε ότι δεν είναι καλό να γίνουν συγχωνεύσεις τώρα εδώ μέσα...γιατί χώνει την ουρά του στην Κύπρο?
Η απάντηση είναι μάλλον ...ο κυρ Αντρέας τον έβαλε χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία τι να πω...μάλλον καλά έκανες είναι και γενικότερο το θέμα αλλά αυτή ειδικά σκάει γάιδαρο αδερφέ μου

Γεράκι είπε...

Εγω θα την σκότωνα εάν έσπαγε το 0,24..υπάρχει μια στηριξουλα εκει η οποια ερχεται απο 7.6 κ 4.7 κ θα δοκιμαστεί μάλλον για 3 φορα...βεβαια το διαγραμμα ειναι βρωμικο..υπαρχουν αλλα πιο καθαρα...βεβαια μπορεις να την πατησεις απο ολα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Chris ασχολήθηκες και προσωπικά ή μόνο μαθήματα στον σύλλογο?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! Δες που υπάρχουv
Παραλία Χιλιαδού Εύβοιας
Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο
Super paradise στη Μύκονο
Παραλία Παράδεισος στη Θάσο
Παραλία Βελανιώ στη Σκόπελο
Παραλία Αμμούδι στην Κρήτη
Παραλία Πλακιάς στην Κρήτη
Παραλία Μυρτιώτισσα στην Κέρκυρα
Παραλία Τσαμαδού στη Σάμο
Παραλία Φαληράκι στη Ρόδο

μπαρμπαλιας είπε...

Τα πρώτα στοιχεία από τη σύνδεση Ταμείων και ΓΓΠΣ


Τα πρώτα ενδιαφέροντα στοιχεία

Τα προσωρινά ευρήματα των πρώτων ελέγχων και διασταυρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στον Τομέα Υγειονομικών (πρώην ΤΣΑΥ) είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε το 5,5% των συνταξιούχων να έχει λάβει ποσό σύνταξης άνω των 6.000 ευρώ και να μην έχει προβεί σε δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων, ενώ ένα ποσοστό άνω του 12% των συνταξιούχων δηλώνει ποσά μικρότερα των αναφερομένων που έχουν χορηγηθεί από το ταμείο.

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/714108/Article.aspx

...και τι τους φυλατε;;;κοψτε τους τον κωλο δια παντως...
και σαυτους και σε οποιον δεν πλερωνει..
δλδ οι πλερωνοντες ειναι και μαλακες,τελικα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ορίστε και πλήρης τεχνική απάντηση από τον Αντώνη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό δεν το καταλαβαίνω Ηλία πως μπορεί να γίνεται... αλλά έλα που γίνεται ακόμα και σήμερα στην χώρα των θαυμάτων...και εμείς δηλώνουμε μέχρι το τελευταίο σέντ, αν είναι δυνατόν...

michele είπε...

Δασκαλε ενταξει τοτε,την γλυτωσες αφου εισαι Αεκτζης..χαχα

ο dwk είπε...

Καλησπέραααααα!
Μαρίνα ΟΛΟ το ΚΑΠΗ Ν. Ερ. που …ξαποσταίνει στην παραλία της Ν. Μάκρης σου εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σου αφιερώνει ένα τραγουδάκι…
http://www.youtube.com/watch?v=zQaJB2-guc4
…χρόνια πολλά στην Μαρίνα του Βασίλη και σε όλες τις Μαρίνες του κόσμου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχω ακούσει για αναριθμητισμούς που μπορεί να περάσουν αν δεν είναι εξασκημένο το μάτι του άλλου πχ βεβαίωση 19400 το βάζεις 14900 και αν περάσει καλώς παίρνεις και επιστροφή αλλά αυτό δεν καταλαβαίνω πως γίνεται.
Ένας τρόπος είναι να βάζεις μέσα τη μια βεβαίωση και να πετάς την άλλη αν έχεις δυο συντάξεις, αλλά το Κράτος κοιμάται ωρέ???
Ένα είναι σίγουρο το αφήσανε τα λαμόγια από πάνω...είμαστε κι εμείς π@ύστηδες από κούνια και έδεσε το γλυκό.
Κανένας δεν σκέφτεται την έρημη πατρίδα...να πληρώσουν οι άλλοι λέει από μέσα του, αλλά αν οι άλλοι είναι ΟΛΟΙ οι άλλοι?

michele είπε...

Ο Αντωνης ειναι ..πανετοιμος τεχνικα αυτο βλεπω εγω..χαιρετιζω dwk,παλι μπανακι σημερα αθεοφοβε??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον νεαρό της παρέας μας...

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο αν διαβασεις ολοκληρο το αρθρο...οι κ.κ. ειναι οι -περισσοτεροι-γιατροι,οδοντιατροι και κτηνιατροι...
και μην πει κανεις οτι δεν γνωριζαν...

Chris είπε...

Πανο οτι θες εκανα....
Και με οτι θες ασχοληθηκα....

===

Μαικλ ησύχασα τώρα:=))))
Στην 4η εθνικη θα παιζουμε μαζι με την κωλοπετεινίτσα:=)))


Με ποιον κληρωθήκαμε ρε στο τζαμπιον σλινγκ; Περνάμε;
- Τσέλσι ... δεν την παλεύουμε ... μια Κωλοπετεινίτσα απ' τη Λιθουανία και η Βαλένθια ...

:=)))

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη ευχ..τα μισα εδωσα ...περιμενω λιγο...αλλα και τα υπολοιπα στον καυσώνα των ημερων βραζουν με το ζουμι τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το έδεσες σκοινί-κορδόνι με τα ΚΑΠΗ τώρα...μια κουβέντα είπα κι εγώ...

Γεράκι είπε...

πραγματι..τα alerts ειναι ετοιμα να βαρέσουν σαν τα κανονια του Ναβαρόνε..εαν χρειαστει ή προκύψει..

Γεράκι είπε...

ηδη η ΕΤΕ ξεκινησε πρωτη την μάχη της...αλλα έχουμε πει...λιγο προσοχη σε αυτα που λεω δημοσιως..

μπαρμπαλιας είπε...

...οι κοκκινοκωλοι ξεκινησαν το παρτακι τους...και ακολουθει η μουλαρια..

εκτος εμεις...ως συνηθως
ουτε σπρεδέ που πεφτουν ...μας ακουμπανε...αφηνει ο γκαντεμης;;;

Γεράκι είπε...

τελευταιο σχόλιο..
Καλα η NBG έχει κάνει εναν σχηματισμο..ο οποιος θα σκοτωσει ή θα σκοτωθει...το καλο ειναι πως το stop loss δεν ειναι μακρια απο την είσοδο μου...

michele είπε...

Γερακι,εκτιμησεις κανουμε ολοι..δεν προτρεπουμε σε κανεναν τι θα κανει.Αμα ξεραμε και που θα παει,θα ειμαστε τωρα στην Ipanema..αντε στη Ν.ΜΑΚΡΗ μαζι με τον dwk..
Πιεση στην ΕΕΕΚ για τους γνωστους λογους..

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΟΠΑΠις θα μας βγαλει την ψυχουλα ...να περασει το ταληρο

michele είπε...

52 o rsi 14 στον ΟΠΑΠ ,μολις περασει το 54 ,εφυγε για πανω..και οπως βλεπετε τωρα που χωνουν το αναψυκτικο,ανεβαινουν:
ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΟΠΑΠ,ΒΙΟΧΚ,ΦΟΛΙ..

μπαρμπαλιας είπε...

και το αναψυκτικον...-4.33%
προς ενημερωση και μονον

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ξέχασες Δρομέα, Εδριπ

Γεράκι είπε...

δεν πηρα κανενα σήμα είσοδου τελικα...κ δεν το ρισκαρα να μπω μεσα..φυλαω τα νωτα μου..Μονο ΟΤΕ εδωσε αλλα ηταν ηδη αργα..τα λεμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η τελευταία με ενδιαφέρει για ένα φίλο, αν κάποιος μπορεί αργότερα να πει κάτι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αντώνη

michele είπε...

Παμε επανω καινουργια,απογευματινη αναρτηση..