Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                    
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 50 ΧΡΟΝΙΑ
       ROLLING STONES...
Στις 12 Ιουλίου 1962 ένα νεοσυσταθέν συγκρότημα, οι Rolling Stones δίνουν δειλά δειλά  την πρώτη συναυλία τους, στο Marquee Club του Λονδίνου. Σήμερα, είναι ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά ροκ συγκροτήματα και η μουσική του βασίζεται στο ροκ & ρολ. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1962 από τον αρχικό ηγέτη Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τελικά επικράτησε η συνεργασία του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ και του κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς οι οποίοι συνέθεταν στίχους και τραγούδια. Ο πιανίστας Ίαν Στιούαρτ, ο τυμπανιστής Τσάρλι Γουάτς και ο μπασίστας Μπιλ Ουάιμαν συμπλήρωσαν τα μεταγενέστερα μέλη του συγκροτήματος. Αν και ο Ίαν Στιούαρτ απομακρύνθηκε ως επίσημο μέλος του συγκροτήματος το 1963, εντούτοις, συνέχισε να συνεργάζεται με τη μπάντα ως οδικός διευθυντής και πιανίστας μέχρι το θάνατό του το 1985.
Ακριβώς πενήντα χρόνια πριν, στις 12 Ιουλίου του 1962, οι Rolling Stones ανέβαιναν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή και γίνονταν το συγκρότημα που θα άλλαζε τον ρου της ιστορίας. Ήταν η πρώτη τους εμφάνιση ως the Rolling Stones στο κλαμπ Marquee του Λονδίνου. Το συγκρότημα αρχικά απαρτίζονταν από τους Keith  Richards, Mick Jagger, Brian Jones , Dick Taylor, Ian Stewart και Tony Chapman. Λίγους μήνες αργότερα ο μπασίστας Bill Wyman και ο ντράμερ Charlie Watts μπήκαν στο συγκρότημα και καθιέρωσαν τον ήχο – υπογραφή των Stones.


Το όνομα τους; Σύμφωνα με τους ίδιους, βγήκε εκείνο το βράδυ λίγες ώρες πριν την εμφάνιση τους όταν ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, τους πήρε τηλέφωνο ρωτώντας «Μα πως λέγεται η μπάντα σας;» Ο Brian Jones που σήκωσε ένα album του blues τραγουδιστή Muddy Waters από το πάτωμα, είπε βαριεστημένα διαβάζοντας τον τίτλο ενός κομματιού που λεγόταν Rollin’ Stone «Μα είμαστε οι Rolling Stones». 


Τα υπόλοιπα τα κατέγραψε η ιστορία…για τα επόμενα πενήντα χρόνια που ακολούθησαν. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολύ λίγα μέρη στον πλανήτη όπου θα πεις τις λέξεις “rolling stones” και θα σε κοιτούν σαν εξωγήινο χωρίς να καταλάβουν ότι αναφέρεσαι ίσως στο μεγαλύτερο συγκρότημα των τελευταίων 50 χρόνων (μαζί με τους Beatles θα πουν οι περισσότεροι- εγώ πάλι θα διαφωνήσω). 


Έχουν γραφτεί μάλλον χιλιάδες σελίδες για τους Stones, έχουν απασχολήσει εκατοντάδες φορές τα ΜΜΕ, όχι μόνο με την μουσική τους, αλλά με τις πάρα πολλές «ατασθαλίες» τους και εσχάτως με τους καυγάδες τους.


Οι Rolling Stones βέβαια δεν είναι απλά μια μουσική μπάντα. Καθόρισαν την πολιτική στάση μιας γενιάς, ή αν θέλετε την ενέπνευσαν και την παρότρυναν. Ειδικά την πρώτη δεκαετία της διαδρομής τους με albums όπως τα “Beggars Banquet” και “Let it Bleed”, ξεσήκωναν τους νέους με τρόπους που λίγοι μουσικοί κατάφερναν. Στην ουσία μελοποιούσαν τις σκέψεις μιας γενιάς.

Οι συναυλίες τους, ειδικά στις αρχές, ήταν ακραίες και τους έφεραν ακόμα περισσότερα προβλήματα και φυσικά…φήμη. Η δολοφονία που συνέβη στην δωρεάν συναυλία που είχαν δώσει στο Altamont, οι ατελείωτες συλλήψεις τους για ναρκωτικές ουσίες. Ότι και να έκαναν οι Rolling Stones είχε σημασία: ακόμα και μια βόλτα στο πάρκο. 


Και τα κλισέ για την κατάληξη τους από τους «προφήτες» της εποχής ήταν ότι με το lifestyle που είχαν δεν θα άντεχαν πάνω από 10 χρόνια. Τα στοιχήματα που έπεφταν εδώ και δεκαετίες για το ποιος θα είναι ο επόμενος ροκ σταρ που θα πεθάνει, είχαν πάντα σαν την πιο ασφαλή επιλογή τον Keith Richards. Και όμως, ο Richards τους διέψευσε όλους παρά τις απίστευτες περιπέτειες υγείας που είχε – και τις οποίες επιτέλους τις διηγήθηκε ο ίδιος στην πρόσφατη απολαυστική βιογραφία του Life. Ο Mick Jagger εξακολουθεί να σαγηνεύει τις γυναίκες και να χοροπηδάει σαν έφηβος επάνω στην σκηνή. Και ο Charlie Watts παρά τον καρκίνο που πέρασε πριν λίγα χρόνια, δήλωσε μόλις χθες σε βρετανική εφημερίδα ότι «εμείς είμαστε εδώ, βρεθήκαμε πρόσφατα για μια εβδομάδα να ηχογραφήσουμε με τον Mick και τον Keith και πρέπει να πω ότι όλα είναι ίδια, εγώ τους αγαπώ ακριβώς όπως τότε».


Ναι οι Rolling Stones άντεξαν στον χρόνο και τους διέψευσαν όλους. Κατά την βίβλο της μουσικής, του περιοδικού rolling stone -που εμπνεύστηκε το όνομα του από το ίδιο τραγούδι με τους Stones- τους κατατάσσει στην 4η θέση των πιο σημαντικών καλλιτεχνών όλων των εποχών (με τους Beatles στην 1η,τον Bob Dylan στην 2η και τον Elvis στην 3η). Προσθέστε πως όλα αυτά τα χρόνια έχουν πουλήσει 200 εκατομμύρια άλμπουμ … 


Είναι κατά γενική ομολογία το καλύτερο rock and roll band της μουσικής ιστορίας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η μουσική τους είναι ιδιοφυής, αξεπέραστη, πρωτότυπη και αυθεντική. Δεν υπάρχει κιθαρίστας που μπορεί να εκτελέσει ή να εμπνευστεί τα riffs του Keith Richards. 


Το 2005 έβγαλαν το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο A bigger Bang, αλλά πόσο μεγαλύτερο μπαμ μπορεί να κάνει ένα ροκ συγκρότημα από αυτό που έχουν κάνει συνεχόμενα αυτοί για μισό αιώνα ακριβώς; 
Μάλλον κι άλλα. Συνεχίζουν…ψίθυροι ακούγονται για νέα τουρνέ το 2013, σε λίγες εβδομάδες θα βγει το νέο τους documentary, και την ημέρα της επετείου τους το επετειακό βιβλίο-τόμος των 50 χρόνων της μουσικής τους ιστορίας. Αυτές οι «πέτρες» ακόμα ρολάρουν. 


www.protothema.gr.

114 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα με ...πετρες εστω και κινουμενες παντι τροπω

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους τους φίλους

Χτες στον ύπνο μου έβλεπα συνεχεία τον αριθμό 640 ξέρει κανείς τι σημαίνει ????

giannhs kon είπε...

http://www.reporter.gr/Απόψεις/Θέματα/item/204546-Tethhkan-oi-baseis-gia-th-dhmioyrgia-ethnikhs-diapragmateytikhs-omadas

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/12465/maxairi-11-7-dis-stis-dapanes/

michele είπε...

Kαλημερα Μπαρμπα και Γιαννη..αμα κοιμηθηκες καλα ο,τι και να εβλεπες δικαιολογειται.Κανει και ζεστη..

giannhs kon είπε...

ΚΑΚΕ

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ

George είπε...

Καλημερα. Μπαρπαλια .giannhs kon.. καλημερα.....τα θεματα τα πηρα τωρα και ειναι αλφα ετε ινλοτ ινκατ ττ δεη σλκ κ.α πια ειναι τα SOS ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ >?????????

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/12470/epestrepsan-8-dis-eyrw/

George είπε...

Α Ειδα οτι ξυπνησε και το τεκνo χα χα ΚΑΛΗΜΕΡΑ AGAIN.....

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΓΙΩΡΓΟ

Κατσε είναι πρωι ακομα χαχα

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/12363/to-apolyto-kormi-videos-photos/

michele είπε...

Καθηστε ρε να πιουμε καφε να ανοιξει το ματι μας..

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΑΑΑΑ ο ΜΙΧΑΛΗΣ μας μιλάει άσκημα και μας στολίζει από μέσα του

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας...ελπιζω να σας πάνε ολα καλά..μάλλον τα λέμε την Τρίτη...μια παρακληση..μην το διαλύσετε γιατι είμαι μέσα..Γιαννη, να τους έχεις απο κοντα..καλη συνέχεια..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΑΝΤΩΝΗ

Μην φοβάσαι τίποτα κάηκε η γούνα τους

George είπε...

Mikele γυρισε και την κουπα του καφε και πες μας τι λει για σημερα

michele είπε...

ο frappe με τα παγακια δεν δειχνει τιποτα.Καλημερα Γερακι..
Γιαννη μου δεν μιλαω ωραια??? χαχα γυρνα πλευρο να ξαναονειρευτεις 1000 μον

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/SUMcA--ejOc

Scorpions

μπαρμπαλιας είπε...

μπα μην το παιρνετε σοβαρα ...ο Μικες πινει γκαφέ και απολαμβανει αχαχαχα

giannhs kon είπε...

Καλά καλά ΜΙΧΑΛΗ μην με κάνεις να σου βάλω στοίχημα για μακαρονάδες .
Έχετε ένα καλό μαγαζί νομίζω στο Χαλάνδρι χαχαχαχα

George είπε...

αντε να ξυπνήσει και ο τραυματίας.... που ολα του τα μαρτυρά ο Mικελε για κοράλλι και return 1600 gia xaa ........................................μεγαλο προβλημα με τι internet kai cosmote..... Τωρα που το ειπες Μικελε ειναι ωρα για φραπεδια στο κοραλλι και δεν παει το ΧΑΑ να @@@@@@@@@ και στις 1600 θα τα ακουσης αν παει κατω γιατι δεν μου ειπες τα ΣΟΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

μπαρμπαλιας είπε...

ηρεμηστε με τη Μαριτσα...κανει και ζεστη

giannhs kon είπε...

Γεια τον ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

http://youtu.be/XD2yMMBqmWY

michele είπε...

κοραλλι και ..φραπε George τι ΧΑΑ μου λες..Γιαννη πολλα καλα φαγαδικα και στο Χαλανδρι και σε ολο το λεκανοπεδιο

George είπε...

Τα ιδια σ@@@@@α με χθες βλεπω.....αντε ΓΕΙΑ.....

giannhs kon είπε...

Κατσε ΓΙΩΡΓΗ στην αντίδραση θα εχει πλακα

michele είπε...

Πιασαμε καποιους στοχους,να δουμε συμπεριφορα ..

ο dwk είπε...

Καλημέρα, καλημέρα!
…θα γυρίσει ο τροχός θα….
(άσχετο…)

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ?????

michele είπε...

Βαλαμε το δακτυλο στο μελι,τωρα μπορει να γυρισει αμα θελει χαχα

ο dwk είπε...

καλά! σχετικό !

ο dwk είπε...

…έλα καλέ μου ΟΠΑΠι ! …έλα καλέ μου …………ΜΑΙΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο dwk είπε...

(δεν θέλω …ουουουουουουου !)

michele είπε...

Dwk ξεχασε τον τον Μαικ και απλα κανε το σταυρο σου να σωθει..μπορεις ν ασχολεισαι με τοσα αλλα ..καλημερα που δεν σου ειπα..να δουμε εδω μετα τους πρωτους στοχους που πιαστηκαν πως θα το πανε..μιλαω για μετοχες οχι για δεικτη

ο dwk είπε...

Όλβιος όστις της ιστορίας (του ΜΑΙΚ) έσχε μάθησιν…

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ όταν θα έχεις καθαρή εικόνα γράψε λίγους στόχους

Αν εχεις χρονο

michele είπε...

Μ αρεσουν τα αρχαια σου DWK τα εχουμε ξεχασει και ..παραμελησει.Γιαννη οκ σε λιγο..

ο dwk είπε...

Αν αργότερα Γιαννη θέλεις στοίχους, είμαι έτοιμος !!!

μπαρμπαλιας είπε...

dwk πιξε πραμαααα
παλια και εγω με το ΜΑΙΚ ειχα συγκινησεις και κερδη...

michele είπε...

Kαθ οτι..ποιητης!! ΔΕΗ εχουμε πει 2.24-2.26 ( πηγε),εαν δεν αντιδρασει απο εδω παμε 1.94.
Ο ΟΠΑΠ επρεπε να κλεισει το gap στο 4.66 πηγε 4.67
ο ΟΤΕ 1.99-2.03 ,πανω απο 2.22 παει επανω

ο dwk είπε...

Πάω για βουτιές να συνέλθω! Καλή συνέχεια.

giannhs kon είπε...

Κάτσε να δούμε πρώτα του στόχους για να επιλέξουμε το θέμα των στοίχων χαχαχα

Θανασης Κ είπε...

καλημερα σε ολους.... η δεη θα παει για ιδιωτικοποιηση το το 2013???

michele είπε...

Παει να δροσιστει Γιαννη,για να φρεσκαρει το μυαλο του να γραψει κανα ποιηματακι..η ΚΥΠΡ προσπαθει να περασει το 0,2660 μετα θα γινει πιο ενδιαφερουσα

giannhs kon είπε...

Μάλλον ξόρκια πρέπει να γράψει σήμερα χαχαχα

michele είπε...

Θαναση καλημερα,η ΔΕΗ ειναι πολυπλοκη κατασταση εχει πολλους κλαδους που μπορουν να ιδιωτικοποιηθουν,μαλλον θα γινει με "δοσεις" η ιδιωτικοποιηση..

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα στα παλικάρια .... και στα λυκόπουλα .... βλέπω αντίδραση, ή με γελούν τα ματάκια μου ......

michele είπε...

Πανω απο 1.20-1.21 αλλα "βημα" και η ΤΕΝΕΡΓ

michele είπε...

Παυλαρα η αληθεια ειναι οτι περασαμε στα ψηλα ημερας ,μετα απο μια ωρα διαπραγματευσης.Καλο σημαδι.Να δουμε και τις τιμες σε επι μερους μετοχες

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....για να δούμε.... τι θα δούμε...

δημοσθενης είπε...

καλησπερα παιδες...με το σημερινο χαμηλο (598,89) ακουμπησαμε τον μεσο κινητο 22 ημερων που βρισκεται στο 598,80 οπως ακριβως επωθηκε απ εδω χθες (598-601) ...ηδη +3% αντιδραση απο σημερινο χαμηλο

δημοσθενης είπε...

...598-616

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλημέρα και από μένα σε όλους τους φίλους...αντιδραστική μέρα σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και να δούμε πόσο θα κρατήσει...

Περίεργο... άνοιξαν όλα τα μικρά σήμερα επάνω και δεν μ' αρέσει για την συνέχεια

δημοσθενης είπε...

ενα +3% γενικου δεικτη πανω, ευκολα και γρηγορα σχεδον παντα προκαλει αποκομιση κερδων..η συνεχεια ειναι το ζητουμενο

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα Πάνο, πώς πάει το πόδι;
Kαλημέρα Δημοσθένη, χίλια χρόνια θα ζήσεις,αυτό έβλεπα πριν λίγο και σε μελετούσα ....

δημοσθενης είπε...

γεια σου Παυλαρα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Παύλο και Δήμο ...το πόδι μια από τα ίδια, εκεί είναι ακόμη και περιμένει να πατήσει έδαφος αλλά δεν μ' αφήνουν ακόμη...σε 15 μέρες ακριβώς που θα βάλω γόβα θα τα πατήσω χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μια νότα αισιοδοξίας για τα ...λυκόπουλα της παρέας.
74άρα με 70άρη άρα προς τι η γκρίνια? Εμείς μπροστά τους είμαστε παιδιά ακόμη. Μέσα στο μυαλό είναι όλα.

http://www.axiaplus.gr/article/12496/sta-74-moy-kanw-to-kalytero-seks/

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....τώρα αυτό με τι γόβα, τι τόθελες ;;;;;
χα...χα

δημοσθενης είπε...

τουλαχιστον Πανο μην κανεις το λαθος και βαλεις δωδεκαποντη ...χαχαχα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...έ ...καλά, αυτό να δώ και ας πεθάνω.....

Chris είπε...

καλημερουδια σ ολους ...

Γιαννη διαβαζω οτι το Χαα μας ακολουθει ακομα και στα ονειρα μας:-)

Δημοσθενη ξαναπες το μαγικο "ανοδικη συνεχεια"...
Εσενα σε ακουει το Χαχα!!!!!!

Πανο , 12ποντη θα ειναι η γοβα????:-)

Μαικλ τι λενε τα σημαδια???
Πανω που φαγαμε το γαιδαρο μας επεσε βαρια η ουρα του:-))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει γύψο με τακούνι το λένε στην ιατρική διάλεκτο, πόσο δεν ξέρω ακόμα

δημοσθενης είπε...

Πανο μπορεις να ζητησεις και ζαρτιερες με δωδεκαποντη γοβα...χαχα...Χρηστο καλησπερα, το χαα δεν ακουει κανενα ...το οτι εχουμε κανει πολλα κλεισιματα πανω απο το 613 που ειναι +30% πανω απο το χαμηλο 471 γενικου δεικτη αποτελει αισιοδοξο τεχνικο σημα που μπορει να ανατραπει μονο απο πολυ ασχημη ειδηση..παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη...βεβαια, δεν θα ηθελα με τιποτε να χασουμε εγκυρα τον 598 του μεσου κινητου 22 ημερων γεν δεικτη

δημοσθενης είπε...

598 σημερα ..και ανεβαινει κατα 5 περ μοναδες την ημερα

δημοσθενης είπε...

.. επισης, δεν θελουμε τρια συνεχομενα κλεισιματα κατω απο το 613..εχουμε ηδη ενα απο χθες στο 605,75

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...όχι ότι χρειάζεται ο Δήμος διαφήμιση, αλλά μου τάχει πεί αυτά πριν μέρες σε προσωπική επικοινωνία...

michele είπε...

Καναμε κατι δουλιτσες,το βρηκαμε κατω..βεβαια το σπρωχνει η ΕΕΕΚ κατα το δοκουν οποτε,κοιταμε τας μετοχας περισσοτερο και το δεικτη εκει πολυ λεει ο Δημος ,γεια σου Δημο ! μην πειραζετε τον Πανο ρε πονεμενος ανθρωπος

michele είπε...

*εκει που λεει ο Δημος

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η Εθνική ομάδα των Νέων αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Αγγλίας με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ελλάδα-Αγγλία (16:45)

μπαρμπαλιας είπε...

...πεφτουν τα ξενα...

George είπε...

Χωρίς αποκρατικοποιήσεις μην περιμένουμε τίποτα...για το 2013 ίσως ΓΔ πάνω από 613 για τρεις μέρες δεν βλέπω...όσο και αν το θέλουμε.....για 585-595 ίσως......και με 3 εκατ την ωρα...χα χα παμε AGAIN για κοραλλι Πανο........εως 1700

δημοσθενης είπε...

οταν η διορθωση της προσφατης ανοδου γινεται με μικρο ογκο, αυτο ειναι θετικο

michele είπε...

Σοβαρο ραντεβου .Τελειωσε,ολα καλα.Αλλα δεν ειδα τιποτα απο συνεδριαση..κρατανε το ΔΤΡ,πραγματι η διορθωση δεν εχει πωλητες οπως λεει ο Δημος...η δουλεια στο δεικτη γινεται με το αναψυκτικο απ οτι βλεπω..

ο dwk είπε...

Ρε σεις τι κάνατε;;; δυο βουτιές έριξα και δροσερός ήρθα, και από πράσινο το βρίσκω κόκκινο! Ρε τι είναι τούτοι ……
Αλλά! Αλλά! Για να δωωωωωωω! ΤΙ??? ΠΩΣ???? ο……ΜΑΙΚ + 12%?????
ΚΕΡΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!

δημοσθενης είπε...

dwk...ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ?

michele είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ δεη αγοραζουν 2010 στο 2.28 πουλανε 2010 στο 2.29 ,χαλασε τωρα αλλα εχει αρκετα "σηματα"

michele είπε...

Dwk κατι ρε ρωτησε ο Δημοσθενης/..

ο dwk είπε...

…εκεί εσύ !!! είπα να κάνω την πάπια…

ο dwk είπε...

…άσε που δεν μπορεί και ο Πάνος…

ο dwk είπε...

…το γεράκι θα λείπει ως την Τρίτη…

ο dwk είπε...

…ο Chris είναι στο Βόλο…

ο dwk είπε...

…ο Παύλος (μάλλον) στην Πάτρα…

ο dwk είπε...

…ο Γιάννης ψάχνει στόχους…

δημοσθενης είπε...

χαχαχ ποιητα μου , καλοοος

ο dwk είπε...

…ο George έχει πάει σε καφετζού…

ο dwk είπε...

…ο Κώστας G βλέπει το ματς…

ο dwk είπε...

…εσύ (ως συνήθως) τρέχεις σε δουλειές…

δημοσθενης είπε...

dwk ασε τις φιοριτουρες ..ο Μικελε κι εγω (τουλαχιστον) ειμαστε ελευθεροι Σαββατο βραδυ..το κανονιζουμε ? χωρις κερασματα ...

δημοσθενης είπε...

αντε να κερασεις τις μπυρες αμα επιμενεις

ο dwk είπε...

…τα κορίτσια μας έχουν εξαφανιστεί…

michele είπε...

Ειδες Δημο πως παει να τη γλυτωσει το παλιοπαιδο?? --παιδο που λεει ο λογος βεβαια

δημοσθενης είπε...

απο κοριτσια, θα φερουμε τα δικα μας..ασε τις δικαιολογιες

ο dwk είπε...

…έχω κάτι μικρές από το LIDL…(μπύρες)

ο dwk είπε...

…ο δείκτης είναι στο –0,15…

δημοσθενης είπε...

τι παιδι Μικελε, οταν γενιομουνα, μαθαινε ποδηλατο με δυο ροδες

ο dwk είπε...

…ξαναπάω για μπάνιο …

ΠΑΝΟΣ είπε...

...το φεγγάρι είναι κόκκινο το ποτάμι είναι βαθύ...να δω τι άλλο θα βρεις...

michele είπε...

Χαχα αυτο λεω κι εγω..Παντως ο ΜΑΙΚ παιζει ανεξαρτητως δεικτη,θα εχουμε να πινουμε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

τρία μαζί στο 4.20

michele είπε...

Πιαστε κοκκινο

Chris είπε...

Βολο ειμαι κι εχω λιωσει...
Να ρθω Αθηνα να πιουμε καμια μπυρα???:-)

michele είπε...

Καλοδεχουμενος δασκαλε ,αλλα θα λειωσεις ετι περαιτερω..

Chris είπε...

Ευχαριστω Μαικλ...
Δεν θα πινω τσιπουρα ...
Μπυρες ειπαμε θα πιουμε...
Μονο που δεν ξερω το ¨σταματα"!!!!!:=))))

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Για τους γερόλυκους...
Α. Δημητρίου: Στα 57 της χρόνια φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ!
http://www.tlife.gr/Article/news-dimitriou/0-9-34277.html

michele είπε...

Ακομα 57 ειναι τουτη ??

michele είπε...

A Chriw μου τα χαλας ,οι επενδυτες πρεπει να ειναι γενικοτερα εγκρατεις..χαχα

Θανασης Κ είπε...

.....οι καλλιτεχνες ποτε βγαινουν στην συνταξη??? εαν τους πηγαν στα 65 ετη, τοτε θα βλεπουμε την Δημητριου για πολλααα χρονια ακομα....

michele είπε...

Μας βλεπω να μην γλυτωνουμε απο την Αντζελα ουτε μετα τα 65..κατι σαν τη Ζωζω Σαπουντζακη θα παθουμε..Λιακο την ειδες την παλιο ΜΙΓ XAXA

Θανασης Κ είπε...

εδω μας τα χαλας....η Ζωζω ειναι σαν την Ιταλιδα μελαχρινη καλλονη που οσο μεγαλωνει τοσο ομορφαινει.... ξερετε ολοι ποια εννοω

michele είπε...

Για την ηλικια λεω Θαναση,η Μονικα ειναι μικρη ακομα ..το εκλεισε το gap ο ΟΠΑΠ φαγωθηκε ολη μερα..

michele είπε...

παμε επανω ΔΡΟΣΕΡΗ αναρτηση να πιουμε τις μπυρες..