Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ...

                                                         ...με ελεύθερη γνώμη 
Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Πόσο διαφέρει το περυσινό από το φετινό καλοκαίρι. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχαν κορυφωθεί οι πολυήμερες και ποικιλόμορφες εμφανίσεις των αγανακτισμένων, στο Σύνταγμα και αλλού. Τον τόνο του δημοσίου διαλόγου τον υπαγόρευαν οι γιαουρτοπόλεμοι, τα κινήματα “δεν πληρώνω”, οι μούντζες και "να καεί το μπουρδέλο". Ο λαός φαινόταν να διακατέχεται από αυτό που λέμε δημόσιο αίσθημα το οποίο συντόνιζε την οργή του και τις εκδηλώσεις της.
Τι άλλαξε φέτος; Βελτιώθηκε κανένας δείκτης; Το αντίθετο, οι περισσότεροι επιδεινώθηκαν κι άλλο, κυρίως αυτοί που οι πολίτες νιώθουν στην καθημερινότητά τους. Προστέθηκε άλλη μιά χρονιά βαρίδι στις πλάτες μας, ένα νέο πακέτο αδιέξοδα για τον καθένα. Τότε γιατί αυτή η βουβαμάρα γύρω μας, γιατί τα περιστατικά συλλογικής έκφρασης είναι αραιότερα ακόμα και από την προ του μνημονίου περίοδο;
Μεσολάβησαν οι εκλογές, είναι η εύλογη απάντηση. Ο λαός εκτονώθηκε, ψήφισε με θυμό στις πρώτες, πιό διεξοδικά στις δεύτερες, πάντως τιμώρησε όσους θεωρούσε υπεύθυνους. Αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι καταλάβαμε τον διπλανό μας. Το 'χουν αυτό οι εκλογές, δεν μετράμε μόνο τη δύναμη των κομμάτων, μετριόμαστε και μεταξύ μας. Οσο πιο πολύ τις αφήνουμε πίσω μας τόσο ομογενοποιούμαστε, τόσο νομίζουμε ότι μοιάζουμε μεταξύ μας, τόσο περισσότερο εδραιώνεται η αυταπάτη της συλλογικότητας.
Μετά φτάνουν οι εκλογές και διαπιστώνουμε ότι δίπλα μας είχαμε άμυαλους εθνικιστές, τυφλωμένους αρνητές της πραγματικότητας, εμμονικούς των ΑΟΖ, στυγνούς κυνηγούς μεταναστών, οπαδούς της βίας, αμιγείς φασίστες, αυτιστικούς φίλους του λαού, ή απολίτικους γιάπηδες, σκληρούς νεοφιλελεύθερους, στενόψυχους αριθμολάγνους. Σαν φασματοσκοπική ανάλυση της κοινωνίας μας είναι οι εκλογές που μας δείχνει πόσο λιγότεροι βρίσκονται στην απόχρωσή μας και πόσο μεγαλύτερη από όσο νομίζαμε είναι η πολιτική μοναξιά μας.
Μην ανησυχείτε, όσο θα μακραίνει ο χρόνος από τις τελευταίες εκλογές τόσο θα αμβλύνονται οι γωνίες μας, τόσο θα χάνονται οι ενδιάμεσοι τόνοι, τόσο θα ξεθωριάζει η κοινωνική αυτογνωσία μας, τόσο θα πιστεύουμε ότι είμαστε πολλοί αυτοί που πιστεύουν το ίδιο πράγμα.΄Ισως τελικά αυτήν την ουτοπία να την έχουμε πραγματικά ανάγκη.
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

Του Ανδρεα Πετρουλακη   www.protagon.gr

42 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλή εξόρμηση σήμερα στις παραλίες, χαλαρά στους δρόμους και αντιλιακό!

Michele παρότι πατάω μόνο μόλις τα 35 χρόνια, προτιμάω την έκδοση Χιώτη-Λίντα την οποία άκουγα συνέχεια όταν με κράταγε μικρό παιδάκι η γιαγιά μου.

Πάντως καλό είναι να βγαίνουν,τέτοιες επανεκδόσεις, γιατί η ποιότητα της μουσικής εκείνης της εποχής, έχει καταλήξει Φόίβος-Βανδή σήμερα....

michele είπε...

Καλημερα καλημερα!Αλεξανδρατε συμφωνω αλλα υπαρχουν επανεκδοσεις επιτυχημενες οπως πιστευω οτι ειναι αυτη. Εξαιρετικη μερα και σημερα για βουτιες και χαλαρωση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους και καλά να περνάτε. Νάχα τα νιάτα σου Αλεξανδράτε χαχα. Εδώ να δεις χαλάρωση Μικέλε. Δεν πειράζει αρκεί να περάσει ο καιρός και να ξαναγυρίσουμε όλοι στις συνηθισμένες μας δραστηριότητες.
Έβλεπα μια κουβέντα για τα Ταμεία με τον νέο τους Πρόεδρο τον Θανάση Καποτά (μελλοντικός υπουργός εργασίας??? δεν το πιστεύω... δεν υπάρχει άλλο ερπετό σαν τον Κουτρούλη, ούτε πιστεύω να έχουμε ξανά μια τόσο ανώμαλη περίοδο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας), ο οποίος δεν άφησε πολλές ελπίδες ότι δεν θα έχουμε νέες περικοπές στο μέλλον σε κύριες και επικουρικές. Για να δούμε γιατί εδώ κάτι αρχίζουν να λένε από τώρα για βασική 360 € αντί των 480 που ισχύει...μην ξεχνάμε και την περίφημη "εθνική" σύνταξη των 360 € που είναι να εφαρμοστεί από το 2015. Μια προσφορά του άλλου αστέρος του Λομπέρντου που λέει και ο μπάρμπας. Για τους ήδη ή μέλλοντες συν/χους φίλους της στήλης...καλό καλοκαίρι.

μπαρμπαλιας είπε...

κουτρουμπανίς και λομπερδό...
σωστα τα απεκαλεσες Πανο ...ερπετα .
αλλα και οι υπολοιποι του πατσοκ που δεν ειχαν καν διαβασει τι ψηφισαν...και κυκλοφορουν
απο τα μελανωτερα σημαδια της συγχρονης ελληνικης ιστοριας,που θα μας τυρραναει και εμας και τους επερχομενους

χαιρετω ολους
εχουμε σιρκουι στις 3

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για τους φωνασκουντες στη βουλη...
μην περεξηγηθω ,αλλα ο Καρατζάφ λειπει...το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβε στο δοκανο που του βαλανε τα δυο "χαμενα" και την πατησε
πιστευω σημερα αν δεν ειχε ακολουθησει...ο πολιτικος χαρτης θα ηταν διαφορετικος..
αγωνισθηκε χρονια και στο τελος τα κλωτσησε μονος του με τις επιλογες του...

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.stopstream.tv/42/30/423088.html

fantastic weather...
αλλαγη σκηνικου στη F1..
οι κοκκινοκωλοι εχουν ηλιοφανεια ...και εχουν λυσσαξει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το τελευταίο με την "εθνική σύνταξη" στα πλαίσια μια σκοτεινής και ύποπτης (για μένα) πολιτικής που θα δίνει αυτό το ποσό σε όλους ανεξαιρέτως, εργασθέντες ή όχι, Έλληνες ή ξένους (?) κλπ κλπ. Αυτός που εργάσθηκε βέβαια (40 χρόνια μίνιμουμ από το 2015) θα παίρνει και αναλογία από το ταμείο του. Μένει να το δούμε. Τα λέω αυτά γιατί δεν πιστεύω ότι είχαν στο νου τους την κοινωνική πολιτική, που όλοι συμφωνούμε πιστεύω, αλλά άλλα πιο πονηρά πράγματα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι μπάρμπα μου και καλή παρακολούθηση...

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Καλά να περνάτε. Θα ήθελα να το σχολιάσετε. Όποτε μπορείτε και αν θέλετε. Θα σας διαβάσω και πάλι αργά το βράδυ.
Εμπορική Τράπεζα, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012.
http://www.unfollow.gr.com/index.php/blog/item/109-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9-|-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7.html

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια.
Για όσους ενδιαφέρονται…
MotoGP:
«Τα καλύτερα για το τέλος άφησε ο αγώνας στην πίστα του Σάχσενρινγκ, με ένα άκρως συναρπαστικό φινάλε. Ο Ντάνι Πεντρόζα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην γενική κατάταξη.
Ο Ισπανός ακολούθησε πολύ μελετημένη στρατηγική καθώς πραγματοποίησε επιτυχημένη εκκίνηση, πετάχτηκε μπροστά και ξεμάκρυνε όσο συνεχιζόταν ο αγώνας από τους υπόλοιπους με τον teammate του Κέισι Στόνερ. Ο Αυστραλός μάλιστα κατάφερε περίπου στο μέσο να τον προσπεράσει και να πάρει κεφάλι. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το Γερμανικό GP θα ήταν μία... «οικογενειακή» μονομαχία μεταξύ των δύο αναβατών της Repsol Honda, το τέλος ήταν εντελώς διαφορετικό. Στους τελευταίους γύρους ο Πεντρόζα που είχε βρεθεί στον τροχό του Στόνερ, μπόρεσε να τον περάσει, με τον teammate του να έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο κυνηγητό του Ισπανού.
Δύο στροφές όμως πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Στόνερ έκανε το μεγάλο και ολέθριο όπως αποδείχθηκε λάθος, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και είχε μία πτώση με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Ετσι, ο Πεντρόζα έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού με έντονους πανηγυρισμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Χόρχε Λορένθο.
Ο Ισπανός σε όλη την διάρκεια του αγώνα δε μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δύο Repsol Honda και φάνηκε να είχε συμβιβαστεί με την τρίτη θέση στο βάθρο. Η εγκατάλειψη όμως του μεγάλου του αντίπαλου στη βαθμολογία, Στόνερ, τον χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς ήταν ένα ανέλπιστο δώρο. Και αυτό γιατί φεύγει από την Γερμανία με διαφορά 20 βαθμών από τον Αυστραλό. Ο Στόνερ θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν θύμα μίας κατάστασης αντίστοιχης με του Λορένθο στο Ασσεν.
Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο ανέβηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και τρίτο συνολικά φέτος στο βάθρο των νικητών, αυξάνοντας τη διαφορά του στην γενική κατάταξη από τον teammate του Καλ Κρούτσλοου. Ο Ιταλός αναβάτης της Monster Yamaha Tech3 έδωσε στο τέλος μεγάλη μάχη με τον Μπεν Σπις, στην οποία αρχικά συμμετείχε και ο Κρούτσλοου. Ο Βρετανός έκανε ένα λάθος στην στροφή ένα της πίστας, προς το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να βγει εκτός και να χάσει θέσεις. Ετσι αναγκάστηκε να τερματίσει όγδοος.
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Μπεν Σπις βρέθηκε κοντά στην πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Ο Τεξανός αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha πάλεψε για το πρώτο του βάθρο, αλλά στο τέλος δεν ήταν αυτός που γέλασε. Ετσι αρκέστηκε όπως και στο Ασσεν με την τέταρτη θέση. Το θετικό στοιχείο ωστόσο είναι ότι έστω και τώρα δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του και να προσφέρει πολύτιμους βαθμούς τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του.
Πολύ καλό αγώνα είχε ο Στέφαν Μπραντλ που αφήνει θετικές εντυπώσεις και παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Γερμανός αναβάτης έτρεχε εντός έδρας μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του και κατάφερε να τερματίσει πέμπτος.
Η Ducati είδε τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει υψηλότερα από όλες τις μοτοσικλέτες της, στην έκτη θέση. Ο «γιατρός» έδωσε μάχη με τους Χέιντεν, Μπαρμπερά και Μπραντλ και μόλις στον τελευταίο γύρο κατάφερε να κερδίσει την έκτη θέση.
Θεαματικός πραγματικά ήταν ο Αλβάρο Μπαουτίστα που ξεκίνησε από την τελευταία θέση του γκριντ για να ολοκληρώσει τον αγώνα έβδομος! Πίσω του ο Χέκτορ Μπαρμπερά ενώ την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Ράντι ντε Πουνιέ, όντας και πρώτος στις CRT μοτοσικλέτες.
Το επόμενο ραντεβού ομάδων και αναβατών είναι την άλλη εβδομάδα στην Ιταλία και στο Μουτζέλο.» από naftemporiki.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη και dwk. Θα το διαβάσουμε Νίκη αλλά θέλουμε το χρόνο μας όσο να 'ναι. Ωραία η περιγραφή του MotoGP. Στην F1 o Αλόνσο έχασε την πρώτη θέση από τον Βέμπερ 4 γύρους πριν το τέλος και ενώ είχε διαφορά πάνω από 7΄΄ οκτώ μόλις γύρους πριν τον τερματισμό. Από το σημείο αυτό ξεκίνησε η επίθεση της Ρενό που μείωνε συνέχεια την διαφορά μέχρι που η Φερράρι υπέκυψε και μετά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αλόνσο τα παράτησε αποδεχόμενος την 2η θέση. Τελικά 1-3 Ρεντ Μπουλ Ρενό και 2-4 Φερράρι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βέμπερ, Αλόνσο, Φέτελ, Μάσα η τετράδα.

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο δεν "υπεκυψε"το αυτ/το...
οι μηχανικοι κανανε παλι τη μαλακιτσα τους με τα λαστιχα και δωσανε την νικη στον αυστραλο...
ο Αλονσο δεν μπορουσε να κανει τιποτε καλυτερο...
παραμενει πρωτος,παρολες τις μαλακιτσες των ιταλων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία δεν μπόρεσα να δω όλες τις αλλαγές ελαστικών, δεν είχα και συνεχή παρακολούθηση...δηλαδή έκανε μια λιγότερη ο Αλόνσο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή φταίει η γόμα που διάλεξαν?

ο dwk είπε...

…είχε στο τέλος την «μαλακή» που δεν βοήθησε…

μπαρμπαλιας είπε...

...ναι Πανο ...βαλανε μαλακη γομα στο τελος...και το οτι πηρε τη β θεση ειναι θιάμα..

ο dwk είπε...

Με την ευκαιρία και μετά τις εξαγγελίες, πως βλέπουν οι φίλοι τον ΟΠΑΠ ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την Νίκη. Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.
Αρχικά υπάρχουν ακόμα εταιρίες που στις αποδείξεις τους γράφουν το ισοδύναμο σε δρχ. Το έχουν αφήσει από παλιά έτσι.
Δεύτερον Εμπορική και Μιλένιουμ μας αποχαιρετούν και δεν ξέρω πόση σχέση μπορεί έχει αυτό με το γεγονός που ανέφερες.
Τρίτον πρέπει να έχεις συνεχείς συναλλαγές με τις δύο παραπάνω τράπεζες και ειδικά με την Εμπορική για να διαπιστώσεις εκ του ασφαλούς και χωρίς να κάνεις υποθέσεις αν η διπλή αναγραφή υπήρχε από παλιά ή είναι πρόσφατη επινόηση για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν (εκδίκηση?).

michele είπε...

Παλι καλα που εχουμε και σας εμεις οι..λουομενοι και ενημερωνομαστε μεχρι κεραιας..ζεστηηηηηη

ο dwk είπε...

Michele άσε τη λούφα !!! …ζήτησα ΟΠΑΠ !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τον ΟΠΑΠη δεν μπορώ να πω κάτι εγώ dwk υπάρχουν αρμοδιότεροι. Έχει κάνει το ραλάκι του, περίπου δύο € και έχει ένα γκαπέ στο 5.65 και ένα άλλο στο 6,5

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εμφανίστηκε βλέπω και ο Μικές με αδιάβροχο κινητό, από τι βάθος γράφεις?

michele είπε...

dwk απο την..παραλια γραφημα δεν ανεβαινει,ταν ομως ξυπνησεις το πρωι θα το βρεις χαχα

δημοσθενης είπε...

καλησπερα Νικη και σ ολους..η διπλη αναγραφη (και του ισοποσου σε δραχμες) υπηρχε απο παντα και ακομα και σημερα στα διπλοτυπα της εφοριας αναγραφεται κατω δεξια απο το ποσον σε ευρω

δημοσθενης είπε...

δεν σημαινει τιποτε, υποτιθεται γινεται για την διευκολυνση των πολιτων

μπαρμπαλιας είπε...

τι προτινετε για δωρεαν συστημα ασφαλειας στον υπολογιστη...που να καλυπτει και το ιντερνετ;;

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Νικη και Δημο...ο Μικε ειναι μαλλον σε υποβρυχιο..

michele είπε...

Εγω τα σπορ παιδια ( οχι ολα ) τα εχω κοψει..παρ ολα ολη μερα καθομαι στην παραλια με τα απαραιτητα αξεσουαρ...freddo,τσιγαρα..κατι να τσιμπησουμε,κανα βιβλιο κλπ

δημοσθενης είπε...

κλσ Ηλια..τζαμπα δεν υπαρχει, ομως ενα καλο φθηνο antivirus ειναι το ESET NOD 32 antivirus 5 που τοχω δυο χρονια και δουλευει μια χαρα χωρις να σ ενοχλει

μπαρμπαλιας είπε...

...και γιαλι ηλιου....

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Δημο ευχ κανω μια μικρη ερευνα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δήμο, όποιος έχει σχέση με Εμπορική απαντάει στα σίγουρα. Η τελευταία μου συναλλαγή πέρσι με Εμπορική (2-12-11 κατ/μα Σοφοκλέους) που τώρα βρήκα (επιστροφή φόρου) ΔΕΝ έγραφε ισόποσο σε δρχ.

δημοσθενης είπε...

ο Μικελε επειδη του παιρνει ο αερας τα μαλλια , δεν μπορει να δει καλα την οθονη για ν απαντησει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ έχω το Avast δωρεάν κι αυτό και καλό

δημοσθενης είπε...

οκ καθ οτι με εμπορικη ουτε δουλεψα ποτε, ουτε προκειται να δουλεψω στο μελλον..τα ατομα που δουλευοθν εκει εχουν νοοτροπια δημ υπαλληλου και τουπε μεγαλο και σε γραφουν κανονικα γι αυτο και τους εχω κι εγω γραμμενους

ο dwk είπε...

Προμηνύεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ?!
ΟΠΑΠ από 1/1/12:
χ. 3,50 13/6 - υ. 7,84 31/1 - σήμερα 5,15
(μ.ο. 6,12)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ίδιο κι εγώ, απλά το θυμήθηκα γιατί εκεί με έστειλε το σύστημα να εισπράξω την επιστροφή του φόρου πέρσι...για τελευταία φορά όπως φαίνεται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια μικρή συνέχεια τώρα στα μεσημεριανά (2.51) που είχαν μείνει ημιτελή, για να μην μείνουν παραπονεμένα.

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους (και όπως μου τα λένε από μέσα πολύ πολύ κοντινά μου πρόσωπα)...όσον αφορά τη ηλεκ/κή συνταγογράφηση του Λοβέρδου, είναι προς την σωστή κατεύθυνση γιατί ένας γιατρός μπορούσε να συνταγογραφεί κάθε μέρα ένα κάρο αντιβιοτικά στο ίδιο πρόσωπο χωρίς να τρέχει τίποτα, ενώ τώρα χτυπάνε καμπανάκια, ανάβουν λαμπάκια και τον αποκλείουν. Το σωστό να λέγεται.
Και για τον ΟΣΕ που γίνεται πολύς λόγος τελευταία, από μέσα πάλι, ακούστε αφήγηση: "...ερχόταν ο εργολάβος και κλεινόταν σε ένα γραφείο με τους μηχανολόγους. Έφευγε, εμείς δε ξέραμε τίποτα βέβαια, αλλά μετά βλέπαμε ξαφνικά μηχανολόγους με καινούργια αυτοκίνητα, βλέπαμε χιλιόμετρα νέων γραμμών στην Αιτωλοακαρνανία χωρίς να χρησιμοποιηθούν ποτέ, βλέπαμε ανακαίνιση του δικτύου Πελοποννήσου χωρίς λόγο αφού το τρένο σταμάτησε και άλλα τέτοια ωραία πράγματα". Χωρίς να παραγνωρίζω τις ευθύνες και των εργαζομένων, ποιος τα έκανε όλα αυτά? Οι αγαπημένοι μας πολιτικοί και οι διοικητές - κομματικά στελέχη τους που διόριζαν. Και τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν κάθε δημόσια περιουσία γιατί είναι ανίκανοι να διοικήσουν ορθολογικά, να ελέγξουν και να στείλουν στο σκαμνί τον πρώτο κλέφτη που παρανόμησε και να αντισταθούν σε πειρασμούς διορισμών . Το δικό τους μπάχαλο και ανικανότητα δηλαδή πληρώνουμε τώρα όλοι. Φυσικά είμαι αντίθετος στο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας και ειδικά επιχειρήσεων στρατηγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Με την ίδια λογική δηλαδή δεν θα αγόραζα ποτέ μέλι στο σπίτι μου από τον φόβο μήπως βουτήξω το δάχτυλο μέσα ενώ δεν κάνει γιατί έχω ζάχαρο ας πούμε (αν είναι δόκιμο το παράδειγμα).

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας .
Πάνο και Δημοσθένη , σας ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω συναλλαγές με την Εμπορική, ούτε έχω προσέξει αλλού να αναγράφουν το ισόποσο.
Δημοσθένη να είσαι καλά.
Πάνο, αν σημαίνει κάτι θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα. Και πάλι σου εύχομαι καλή ανάρρωση.
Καλό ξημέρωμα σε όλους. .

michele είπε...

Χαρις στο..υποβρυχιο κινητο μου παρακολουθησα τις συνομιλιες σας,οπως και καποιους γεροπαραξενους που ζηλευουν την πλουσια κομη μου..
Θα μελετησω και καποιες δευτερολογιες απο την διαδικασια ψηφου εμπιστοσυνης καθοτι δεν εχω ακουσει καμμια σημερα.
Αυριο το πρωι ΟΠΑΠ γραφηματακι..

michele είπε...

Με 179 ναι και 121 όχι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση,αναμενόμενο