Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 608,41 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με απωλειες 0,92% και τζιρο 45,5 εκ ευρω. Η αγορα αντιμετωοισε με "ηπιο" τροπο το δυσμενες διεθνες μετοχικο περιβαλλον ,κινηθηκε σε τοπικη κορυφη 622,39 στο +1,35% ,αλλα υπο το βαρος της ζωνης 615-625 που αποτελει ισχυρη αντισταση ,εκλεισε τελικα κατω απο τις 610 μον.
-1,42% οι απωλειες και για τον ΔΤΡ ,οπου καλυτερη ηταν σημερα η ΠΕΙΡ με κερδη +3,04% ,με καλες την ΚΥΠΤ και το ΤΤ ,ενω η ΕΤΕ εκλεισε με απωλειες 1,34% στα 1.47 ευρω,κρατωντας το τεχνικο της βημα.
Με απωλειες 1,71% στις 227,78 μον εκλεισε και ο FTSE ,που το επιβαρυναν ιδιατερα η ΔΕΗ ( -6,1% στα 2 ευρω),ο ΟΤΕ (-4,11% στα 2,10 ευρω),και ο ΟΠΑΠ ( -3% στα 4,85 ευρω).
Αντιθετα πολυ καλες κινησεις μετοχων ειχαμε στη μεσαια κεφαλαιοποιηση,για μια ακομη συνεδριαση οδηγος η ΤΕΝΕΡ με κερδη +7,46% στα 1,44% η ΕΥΔΑΠ +4,84% στα 3,25 ευρω, ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ ( +4,42% στα 1,18) και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ με ανοδο 4,3% στα 0,9220 ευρω.Θετικες ΜΟΗ και ΜΠΕΛΑ καθως και τα λιμανια.
Ελαφρο προβαδισμα παρα το αρνητικο δεικτη για τις μετοχες με θετικο προσημο 67 εναντι 55 με αρνητικο.
Στις ξενες αγορες ο DOW αντιδρα μετα την μεγαλη χθεσινη πτωση και κινειται ανοδικα στο +0,51% στις 12.637 μον ενω ο DAX εκλεισε για μια ακομα συνεδριαση αρνητικος στα ορια της στηριξης του κμο30 ημ  στις 6261,8 μον με απωλειες 1,28%
Κλεινοντας με την ειδηση "Σε συμφωνία για τη θέσπιση μέτρων ύψους €130 δισ. για την προώθηση της ανάπτυξης κατέληξαν οι ηγέτες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, όπως δήλωσε ο Mario Monti μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους στη Ρώμη.
",να ευχηθουμε σημερα ενα καλο και νικηφορο αγωνα για την Εθνικη μας απεναντι στη μεγαλη Γερμανια,η οποια κατηγορειται ως χωρα για πολλα απο τα δεινα της Ελλαδας και της Ευρωπης.
  Καλο θα ειναι ομως να ξεχωριζουμε τα δυο θεματα.Ενας ποδοσφαιρικος αγωνας ειναι,σε μεγαλη διοργανωση.Απλα.

40 σχόλια:

michele είπε...

Για τεχνικους λογους ,διεγραψα την προηγουμενη αναρτηση.Μπαινει και το σχολιο μου σε λιγο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επειδή τα έλεγα εγώ χύμα????

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και χάθηκε το σχόλιό μου? αλλά θα το ξαναγράψω... δεν την γλυτώνει κανείς χαχαχα

michele είπε...

Χαχα οχι,εγω εκανα κατι βλακειες ..ισα-ισα ωραια τα λες και πιο χυμα να τα πεις..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ιδού λοιπόν.

Kαλησπέρα στα φιλαράκια. Δεν χτύπησε μήνυμα στο κινητό άρα δεν έγινε καμιά πώληση σε όσα είχα δώσει...από 3.30 και μετά δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω ούτε κλείσιμο, δεν βαριέσαι θα τα δω αργότερα με την ησυχία μου...μη μας γίνει και εντελώς αλκοολίκι το πράγμα. Έχουμε καιρό.
Εσπευσμένα στο Υγεία ο Ράπανος με πόνους στην κοιλιά και λιποθυμικές τάσεις κλπ και δεν θα ορκιστεί σήμερα. Θυμήθηκα το πρωινό σχόλιο του μπάρμπα αμέσως, έχω και καιρό να πω κακίες... και σήμερα δεν θα την γλυτώσει κανένας π....ς. Οι κακές γλώσσες είπαν αμέσως ότι του ήρθε το εκκαθαριστικό και... λιποθύμησε! Εγώ θα πω μη φάτε...αφορολόγητοι είναι όλοι αυτοί βρε κορόιδα, οι βλάκες που βγάζουν μια δυο δεκάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνουν μόνο σ' αυτή τη χώρα. Αλλά γενικότερα σε όλο τον κόσμο οι κουστουμάτοι (όρθιοι ή σε καροτσάκι) και οι ταγιεράτες έχουν τα προνόμια, παίρνουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες τον χρόνο και δεν δίνουν μία και οι άλλοι που βγάζουν λίγα χιλιάρικα... α, αυτοί έχουν υποχρέωση έναντι της πατρίδας να συνεισφέρουν . Βρε ουστ από εδώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λέτε ο Ύψιστος να καταδέχτηκε να ρίξει μια ματιά προς τα κάτω και να αποδώσει δικαιοσύνη? Μακάρι...γιατί εγώ μόνο εκεί έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για να σωθεί αυτός ο κόσμος, που μπορεί να μην υπάρχει όμοιος σ' όλο το σύμπαν.
Ο Λουξεμβούργιος μας βγήκε σήμερα να μας πει ότι είναι θέμα ωρών για την Ισπανία να μπει κι αυτή στην οικογένεια των μελλοθάνατων. Έκανε κι η μύγα κώλο... Βρε άντε παράτα μας κι εσύ χαμένε...τι να σου κάνω που έπρεπε να είμαστε τώρα αφεντικά και αυτή η χώρα, υπόδειγμα στην περιοχή και μας κατάντησαν δούλους οι ταγοί μας που εμείς ψηφίζαμε βέβαια, η αλήθεια να λέγεται. Ας προσέχαμε.
Τα ίδια έλεγαν όλοι για την Κύπρο πριν από 10 μέρες περίπου ...θέμα ωρών αλλά ευτυχώς δεν το κατάφεραν για την ώρα τουλάχιστον.
Γι αυτό και αυτοί που έλεγα προηγουμένως δεν εγκαταλείπουν με τίποτα τις θέσεις τους, σηκωτούς θα τους πάρουν γιατί έτσι μόνο τη βρίσκουν...δεν έχουν φίλους, παρέες, ενδιαφέροντα...μόνο την καρέκλα και το χρήμα, για να μην πω και τίποτα άλλα και θεωρηθούν σεξουαλικού περιεχομένου και τα κόψει η λογοκρισία. Ουστ ξανά.
Διακόπτω για λίγο και επανέρχομαι...

μπαρμπαλιας είπε...

...γιατι σταματησες ωρε Πανο;;;

ερωτημα κουτο...
ξερετε τι ταλαιπωρια θα τραβηξει ο πολιτης -ασφαλισμενος-να παει σε γιατρο ,να πληρωσει ,να τρεξει για φαρμακα ,να ξαναπληρωσει...να βλαστημησει...και στο εκκαθαριστικο μισθοδοσιας "η συνταξης ,να εχει κρατησεις υγειονομικες...με μηδενικες παροχες;;;

τωρα αν πουμε για τα νοσοκομεια-οπως τα καταντησαν-αστα να πανε...

γιαδαυτο ,ο αντιστασιακος Ραπανος προτιμησε το Υγεια...
θα πληρωσει κατι παραπανω-αν δεν ειναι ευγενικη προσφορα του Βγενο-
και θα βγει τζι-τζι

τωρα μη συνεχισω τα πρωινα....

ο dwk είπε...

…βρε μπας και του έκανε βουντού ο Ζανιάς ;;;

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια.
Καμιά ιδέα για ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ;

ο dwk είπε...

Δεν βλέπω και «επάνω» τίποτα…

michele είπε...

να σου βαλω το βραδυ ενα γραφηματακι ΕΛΛΑΚΤΩΡ dwk??

ο dwk είπε...

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ περίμενα να ακούσω !

ο dwk είπε...

…ε, και ότι έχει ΠΟΛΛΑ περιθώρια ανόδου (προαιρετικό)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ είμαι, είπα τα χοντρά και ξεθύμανα, τώρα μένουν οι... λεπτομέρειες.
Και ο Αντωνάκης μας με αρχή αποκόλλησης...εμ, αυτά τα ζόρια έχουν οι καρέκλες, μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί έχει πολύ τρέξιμο μπροστά του...εξάλλου οι μύωπες (όπως κι εγώ) είναι όλοι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη πάθηση μετά από κάποια ηλικία και δεν είναι κάτι ασήμαντο να χάσεις ένα μάτι εδώ που τα λέμε...
Dwk τι εννοείς με το επάνω_ Αν εννοείς τα σχόλια ήταν μόνο 4 προηγουμένως και χάθηκαν λόγω ρυθμίσεων του Μικέλε , μικρό το κακό πάντως.
Καλησπέρα λοιπόν ξανά.

michele είπε...

Bραχυπροθεσμα ,μαλλον θα σε στενοχωρησω ποιητη μου,αν και καλυτερα να τα δουμε το βραδακι αναλυτικα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα γράφουμε στον καθένα αυτό που θέλει να διαβάσει, dwk μην ανησυχείς, αρκεί να μας το έχει πει προηγουμένως και εμείς δεν χαλάμε χατήρια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Μικέλε δεν είναι τόσο πονόψυχος, έπρεπε να το είχες καταλάβει αυτό...

ο dwk είπε...

Θα κάνω ιδιαίτερα ΟΛΟ το Σ/Κ Μ.
Καλησπέρα Πάνο. Για …πάνω έλεγα για ΕΛΛΑΚΤ.
Άλλωστε δεν θα άφηνες εσύ να χαθούν !
…έπρεπε να ξεθυμάνεις !! χαχαχα !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα στην παρεά,

Πάνο όταν μαθεύτηκε για τον Ράπανο το μεσημέρι, πρώτη μου σκέψη ήσουν εσύ, αλλά γινόταν τέτοιος χαμός στο γραφείο που ήταν αδύνατο να προλάβω να κάνω σχόλιο.... Πάντως κι εγώ θα συμφωνήσω ότι σαν καθηγητής δεν έλεγε πολλά. Στην ΕΤΕ μου ήταν αδιάφορος, ας ελπίσουμε τώρα να πάει καλύερα.

Καλησπέρα και στον Michele k Dwk. Χρηματιστηριακά έκατσα φρόνιμος σήμερα, καμία κίνηση, πλήρη αποτοξίνωση, έβλεπα απλά τον 20άρη.

ο dwk είπε...

Ξεθυμαίνω ρ. αμετβ.
1 χάνω σε ένταση
Το άρωμα ξεθύμανε.
2 (για συναίσθημα) μειώνεται η έντασή μου
Ξεθύμανε η οργή μου.
…μ’αρέσουν μερικές λέξεις πχ: κατατρύχω.
(καμιά σχέση με Σαμαρά, Βενιζέλο, Ράπανο…)
Καλησπέρα κ. Αλεξανδράτε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλεξανδράτε, δεν ξέρω γιατί πήγε το μυαλό σου σε μένα που δεν είχα κάνει σχόλιο το πρωί για κανέναν, ο μπάρμπας μάλιστα τα είπε έξω από τα δόντια.
Οχι ότι θα την γλύτωνε ο Ράπανος κι από μένα βέβαια χαχα...

michele είπε...

Το ποιητικο πνευμα του dwk ειναι παντα εδω!
Αλεξανδρατε,σοφη μου φαινεται η επιλογη σου για σημερα,αν και εγω μια μικρη αμαρτια με την ΠΕΙΡ την εκανα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ είμαι μάλλον απαισιόδοξος αυτήν την περίοδο (μήπως ξέρω και τι μου γίνεται?) και έδωσα για πώληση μερικά αλλά πιο ψηλά και δεν έγιναν. Θα δούμε από Δευτέρα, κάθε εμπόδιο σε καλό λένε...αν και στο ΧΑΑ είναι το μόνο που δεν πιάνει. Αν πρέπει να δώσεις κάτι πρέπει να το δώσεις οπωσδήποτε...έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάνο δίκιο έχεις, τον Μπαρμπαλιά ήθελα να γράψω. Κοίτα να δεις που κάνω σαρδάμ και στο πληκτρολόγιο!!!

Michele nα σου πω την αμαρτία μου, έφτασα ένα κλικ μακριά από την ΙΝΛΟΤ, βλέποντας λίγο και ότι το άνοιγμα στην Αμερική θα ήταν καλό.

Μέσα σε όλο τον χαμό του γραφείου, με έπρηξαν και οι άλλοι για το στοίχημα Γερμανία-Ελλάδα, εγώ σκεφτόμουν βραδυνές μπύρες, οπότε δεν υπήρχε καλός συλλογισμός για το ΧΑΑ.

ο dwk είπε...

Μια και είναι ώρα εξομολογήσεων, διαβάζοντας τον (εξαιρετικό) email …δίπλα, ξεκίνησα για λίγα ΠΡΟΦ. Ίδωμεν…

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΛΚΑ και ΕΛΛΑΚΤ τέτοια σύμπτωση...
Και εκείνη η ΕΚΤΕΡ από το 0,35 ξεκίνησε να κάνει μερικά κομμάτια και στο 0,35 είναι πάλι μετά από 5 συνεδριάσεις...μα τέτοια άνοδος βρε παιδί μου...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ωραία, πρέπει να βρούμε τώρα κι κάποιον σοφότερο για εξομολόγο!!! Και θα χρειαστώ την βοήθειά κι αλλού. Επειδή με ζάλισαν σήμερα με το στοίχημα άλλα κυρίως λόγω της επιθυμίας μου να ενισχύσω τον ΟΠΑΠ, μετά από 5 χρόνια λέω να ξαναπαίξω ένα στοίχημα. Οπότε ακούω γνώμες, αν έπρεπε να διαλέξετε ένα παιχνίδι που να μην μπει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα ήταν το Ισπανία-Γαλλία ή το Αγγλία-Ιταλία?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα στην παρέα και από μένα.

PS είπε...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3114724&pg=4&OrderDir=
samaras gia sigivernisi
KOYRASTIKA NA AKOYO DEN ANTEXO ALLO

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική

ο dwk είπε...

Δίκιο έχεις Πάνο. Δυο – τρεις μέρες πάνε χέρι – χέρι.
Προτείνω το δεύτερο Αλεξανδράτε.
Καλησπέρα στο ομορφοκόριτσο !

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλεξανδράτε εγώ θα έπαιζα το πρώτο.(από ένστικτο).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Άρη.

Αλεξανδράτε έχω κι εγώ πολλά χρόνια να παίξω...ίσως σήμερα κάνω κάτι, όσο για το ερώτημα δύσκολο, θα έλεγα το δεύτερο παιχνίδι.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και φυσικά έβαλα τον καλό μου να ποντάρει Εθνικάρα δυνατά. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις 9.45 δεν θα υπάρχει Έλληνας που να μη το δει ανεξαρτήτως ηλικίας , φύλου και αν έχει ξαναασχοληθεί με ποδόσφαιρο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι έχουν φανατιστεί και το συνδέουν με την πολιτική...καλό ή κακό δεν ξέρω, σημασία έχει ότι ην Δευτέρα δεν θα έχει αλλάξει τίποτα, τα προβλήματα προβλήματα και θα μείνει το γαμώτο μόνο. Εκτός κι αν πήγαινε ο Αντώνης και στοιχημάτιζε με την Αγγέλα το χρέος, αυτό μάλιστα... τα διπλά ή τίποτα, πως σας φαίνεται?

Άρη χαρά στην υπομονή σου να κάθεσαι να διαβάζεις τόσα σχόλια όπου ο καθένας ανακαλύπτει το αυτονόητο ή κάνει διάλεξη για το "ηθικό" και το "τίμιο"...στην πολιτική δεν μετράνε αυτά.

michele είπε...

Εκεινο που παρατηρησα Αλεξανδρατε στα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι τωρα ειναι οτι βαζουν γκολ και οι δυο ομαδες goal-no goal Συνηθως δινει γυρω στο 1.85 .Σημερα ας πουμε στην ΕΘΝΙΚΗ το no goal να σκοραρει μονο η μια ομαδα δινει 1.55 να σκοραρουν και οι 2 δινει 1.90

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σήμερα δεν αγγίζω τίποτα απο φόβο. Είχα έναν φίλο το 2004 που κάθε φορά που έπαιζε η Ελλάδα με κάποιο φαβορί, πόνταρε εναντίον της και φυσικά έχασε μια μικρή προθεσμιακή κατάθεση στη λογική του ποντάρω τα διπλά για να ρεφάρω.

Εγώ πάλι -παρότι δηλώνω άσχετος- και ότι δεν κάνω κέφτι το στοίχημα, σκέφτομαι να χαραμίσω ένα 50άρι στον εξής συνδυασμό:

Και στα δύο παιχνίδια που προείπα, τα γκολ να μπουν στο β' ημιχρονο. Όλοι οι πιθανοί συνδιασμοί είναι 25. * 2,10 = 52,50 ευρώ

Με min απόδοση 132 και max 550.

Δηλαδή αν μπει γκολ στο Β' ημίχρονο είτε θα κερδίσει κάποιος 277,20 ευρώ - 52,50 που πλήρωσε, ή στο ιδανικό 1155 ευρώ - 52,50 που πλήρωσε. Βέβαια αν σε κάποιο παιχνίδι δεν μπει γκολ ή μπει στο πρώτο ημίχρονο μένεις με την ικανοποίηση ότι βοήθησες τον ΟΠΑΠ να διατηρήσει τα κέρδη του και άρα μακροπρόθεσμα θα στα δώσει μέσω του ΧΑΑ. (Αν θες να βάλεις την πιθανότητα να μην μπει γκολ σε κάποιο παιχνίδι, οι στήλες γίνονται 36 και το bet 75,60 ευρώ....)

Εκτός αν έχω σκουριάσει πολύ που το έχω παρατήσει τόσα χρόνια... οπότε η παραπάνω πρόταση μπορεί να αντικατασταθεί με το "κερνάς τις μπύρες σε 4 φίλους με απόδοση φιλία που κρατάει χρόνια.."

Σας αφήνω να πάμε για την μπάλα. Καλη μας τύχη κ ασφαλή οδήγηση!

michele είπε...

Δεν μου φαινεσαι και πολυ ασχετος περι του στοιχηματος Αλεξανδρατε..καλη επιτυχια σου

michele είπε...

Ανεβηκε γραφημα ΕΛΛΑΚΤΩΡ και η πιο ωραια fan της ΕΘΝΙΚΗΣ στο γηπεδο.