Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 476,36 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

σε καινουργια τοπικα χαμηλα με πτωση 5,09% και τζιρο 45,4 εκ ευρω ( 8εκ πακετα).Η αγορα συνεχιζει να κινειται στους ρυθμους της πολιτικης αβεβαιοτητας,της ακυβερνησιας,των λεκτικων σαλτιμπαγκισμων απο κομματα που διεκδικουν την εξουσια,την υφεση και την αδυναμια εισπραξης εσοδων,καθως και με την απολυτη συγχυση που επικρατει στο μυαλο του μεσου ελληνα πολιτη.
ο ΔΤΡ εκλεισε με απωλειες 9,05% απομακρυνομενος περαιτερω απο τη γραμμη λαιμου του και διολισθαινοντας πανω στην εξωτερικη γραμμη μιας πτωτικης σφηνας που εχει φτασει στο apex της.
28 εκ  απο τα 45 σε τρεις μετοχες ( ΕΕΕΚ,ΕΤΕ,ΟΠΑΠ)  και αλλα 6 εκ σε ΔΕΗ και ΟΤΕ συνθετουν την εικονα της πληρους αποσυνθεσης που αντανακλα στην κατασταση που επικρατει στην ελληνικη κοινωνια. 169,88 οι μον του FTSE με απωλειες 5,11% με πολυ ασχημη διαγραμματικα εικονα η οποια ΑΜΕΣΑ πρεπει να διορθωθει καθοτι η ταλαιπωρια θα συνεχιστει με βιαιοτερο τροπο.
Λιγες οι εξαιρεσεις που γλυτωσαν σημερα απο τον πανικο, ο ΤΙΤΚ με ελαφρα θετικο προσημο στα 10,5 ευρω ,ο ΟΠΑΠ με +1% στα 4,04 ευρω,η ΜΠΕΛΑ με +2,78% στα 2,59 ευρω,ο ΦΡΛΚ με +4,36% στα 0,67 ευρω.
Απο τις τραπεζες κατω απο το 1 και η ΕΤΕ πλεον,κρατησαν τα ΕΧΑΕ στα 1,98 ευρω.
Στις ξενες αγορες,μετα και την ειδηση οτι   τα μέλη του G7 συμφώνησαν να συνεργαστούν σε κρίσιμα ζητήματα όπως η κρίση χρέους στην Ισπανία και την Ελλάδα, ενώ δεσμευτήκαν πως θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ευρωζώνης,οπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης των G7 ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Jun Azumi, εχουμε θετικο προσημο στο μεν dow με +0,13% στις 12.117 μον στο δε dax με +0,05% στις 5981 μον.



53 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

...που πας και τα βρισκεις....ωρε Μικε μας

PS είπε...

barb.klsp.emeis goustaroume thn ellada opos tin ekanan sa ta moutra tous ta tel.30 xronia,gia tous allous den tha boresoume.

giannhs kon είπε...

Χαχαχαχ ΚΑΛΟΟΟΟ emp

michele είπε...

ε μ αυτα που βλεπουν τα ματια μας..αν αυριο δεν καβατζαρει σε κλεισιμο το 481 ,εχουμε κατηφορο..

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ζούμε μεγάλες στιγμές χαχαχα

Σας χαιρετώ τα λέμε το βραδάκι

michele είπε...

Τα ΠΛΑΚΡ εσπασαν ,λογω πλατφορμας που εκλεισε το margin

Money είπε...

Θυμίζω βραχυχρόνιος στόχος 455, μακροχρόνιος ΄στόχος 390 και 285. υπάρχουν σοβαρότατες στηρίξεις και σε ενδιάμεσα επίπεδα από το παρελθόν. Τεχνικά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως δεν θα τα δούμε. Υπήρξε την προηγούμενη παρασκευή μια αφπρμή να το πιστέψουμε αλλά την τρίτη το είχε ήδη αναιρέσει.

ο dwk είπε...

Καλησπέρα σας
«Οι υπουργοί Οικονομικών των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά κρατών (G-7) συμφώνησαν κατά την τηλεδιάσκεψή τους, την Τρίτη, να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ισπανία και την Ελλάδα, όπως είπε ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Τζουν Αζούμι.»
…σας λέει κατι ;

michele είπε...

Κατι μπορει να λεει dwk..

michele είπε...

Τσίπρας: "Θα ακυρώσουμε το νόμο για το Ελληνικό"

Nα σχολιασω?? η να το αφησω καλυτερα?

μπαρμπαλιας είπε...

...και ο Αντρεας ελεγε..
πλερωσε τιποτα;;;
ειπα - ξειπα ...που λεμε

σκατοψυχος δεν οριζε
για την ψυχη του δωριζε....

Γεράκι είπε...

A ρε betfair..ποσο μου ελειψες..χοχοχο...απο χτες είμαστε long σε ECL..αργη αλλα αμυντικη μετοχη κ καλο σετάρισμα..η NBG μάζεψε απο το -9% σχδον στο -4%..

PS είπε...

Πηγαίνω στο γιατρό μου με το βιβλιάριο και του πληρώνω την επίσκεψη.Πηγαίνω μετά στο φαρμακείο και πρέπει να πληρώσω τα φάρμακα στο ακέραιο.Πηγαίνω για εξετάσεις στο μικροβιολόγο και πρέπει να τις πληρώσω στο ακέραιο.Πήγα τις προάλλες σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο και πλήρωσα επι τόπου τις ακριβές των 100ε,ενώ "δικαιολόγησαν τις φτηνές των 2,5ε.Ασφαλισμένος,με εισφορές δεκαετιών,κινούμαι παντού στο σύστημα υγείας ως παντελώς ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,εδώ και μήνες,τη στιγμή που μάλιστα μου ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ τις υποχρ.εισφορές για υγιειονομική περίθαλψη.΄Ωστε να περιθάλπυν δωρεάν το 1.5εκ.λαθρομετανάστες,αυτά κύριοι νομθέτησαν οι μηνμονιακοί.
Και μου μιλάτε τώρα για Ελληνικό ή τα ΘΑ του τσίπρα και του Καμμένου;

Γεράκι είπε...

ματαιωθηκε το ντιμπειτ?...Μαζέψτε τους ρε..τα λαμογια..Γαμωπολιτισμενοι πολιτικοι μας..Μας αξίζουν τα χειρότερα με αυτα τα χάλια..

PS είπε...

και όλα τα παραπάνω με το μισό εισόδημα σε σχέση με το 2009.
Ε όχι λοιπόν,έτσι δεν γουστάρω να συνεχίσω και για το υπόλοιπο του βίου μου,ας αποφασίσει ο καθένας τι θέλει με την ψήφο του,γιατί πολλοί φοβούνται τον γκρεμό,αλλά άλλοι είναι ήδη πεσμένοι μέσα και ψυχορραγούν.

George είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ όσους παρακολουθούν το σιτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πέστε μου μια παράταξη που δεν θα δώσει αυξήσεις και θα μας βάλει και άλλους φόρους για να την ψηφίσω... .... γιατί μόνο αυτή θα μας λένε την αλήθεια

ο dwk είπε...

…και άλλοι, εξίσου πολλοί, που θέλουν να τους βγάλουν από το γκρεμό και να τους περιθάλψουν.
…και να μην πέσουν κι αυτοί μέσα.

THE JUNIOR είπε...

καλησπερα,

ερωτηση-ποιος κερδισε απο την απεργια στην χαλυβουργικη?

απαντηση- η χαλυβουργικη

τοσο απλα ειναι τα πραγματα,εστι θα χτυπησουν το κεφαλαιο κανοντας απεργια σε ζημιογονες χρησεις ,τετοια δωρα για παυση λειτουργειας μονο οι αριστεροι μπορουν να κανουν .

THE JUNIOR είπε...

ερωτηση- ειναι καλυτερα να παρει το κρατος τις τραπεζες(δηλαδη τις ζημιες)η να παρει ενα 10% τοκο σε καθε χρηση για το χρημα που πηραν μεχρι την αποπληρωμη?

Απαντηση- η αριστερα θα κανει παλι κρατικοποιηση ζημιων και μετα θα αλλαξει το πολιτικο καθεστως σε 10 χρονια και θα τις παρει πισω το κεφαλαιο ,μονο οι αριστεροι μπορουν να το κανουν

THE JUNIOR είπε...

ερωτηση -ο ενας εγινε κουμπαρος και ο αλλος εριξε μεχρι και ζεμπεκικο στον ερτογαν ,τι παραπανω μπορει να κανει ο αλεξης που μιλαει για καλες σχεσεις με την τουρκια

Απαντηση- για αρχη θα τους δωσει το καστελοριζο

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Γιώργο εγώ σου απάντησα αμέσως

THE JUNIOR είπε...

Ερωτηση -Ποιος πολιτικος αρχηγος δεν εχει κολλησει ενσημο στην ζωη του και μιλαει για την εργατια.

Απαντηση -ο ελληνας ειναι βλακας μια ζωη

giannhs kon είπε...

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.
Για τους Έλληνες ΕΙΠΕ, θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο. Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου, τον πλησίασε ο αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
-Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

-Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεκτος και αυτή η απροσεξία μου θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα, κι άρχισε ο Θεός να ψάχνει να βρει μια λύση.
-Το βρήκα! Θα παραμείνουν οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.


#### κάντε τους συνδυασμού σας χαχαχαχ

THE JUNIOR είπε...

Ερωτηση-απο που καταλαβαινεις οτι η γερμανια θελει τον αλεξη

Απαντηση-απο τις πολιτικες δηλωσεις που κανει γνωριζοντας την ψυχοσυνθεση του ελληνα

Ερωτηση-γιατι?

Απαντηση-ξερουν οι γερμανοι ποιοι πρεπει να φυγουν πριν την πραγματικη ενωση.

giannhs kon είπε...

Ρε παιδιά ο ΝΙΚΟΛΑΣ χάθηκε Τι να έκανε με την συνάντηση που είχε ?? ΝΙΚΟΛΑΑΑΑ

George είπε...

giannhs kon το είδα, αλλά αυτός δεν πρόκειται να βγει και ούτε διεκδικεί τίποτα .... υπάρχει για να λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρχε κάποτε..... ΑΛΛΟΣ /////////

giannhs kon είπε...

Χαχαχαχα Γεια σου ΓΙΩΡΓΟ

George είπε...

Ακόμη και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ θα ανεβάσει της συντάξεις... τώρα βέβαια ασχολούνται με σοβαρά θέματα το ΝΤΙΜΠΕΙΤ...... άσε καλύτερα δεν ψηφίζω..... και όπως είπα το πρωί ( πρέπει να τους μαζέψουμε όλους σε ένα στρατόπεδο μεταναστών μαζί με τους μετανάστες και να βάλουμε την Χρυσή Αυγή να τους βαράει)..........

michele είπε...

H νοοτροπια θελω την ασφαλιση μου και τι με νοιαζει εμενα για τις επενδυσεις,πρεπει να πεθανει.Οι επενδυσεις μειωνουν την ανεργια,αυξανουν τα εδοσα των ασφαλιστικων ταμειων,δημιουργουν παραγομενο προιον που φορολογειται.Η αποψη οτι το κρατος ( οι φωτοπουλοι,οι ραφτοπουλοι,οι παναγοπουλοι,οι μανωληδες) θα σας δωσει ασφαλεια εχει πεθανει.Η σοβιετικου τυπου οικονομια και οι εργατοπατερες( που τωρα συνωστιζονται στο ΣΥΡΙΖΑ) πρεπει να εκλειψουν.Οσο η Ελλαδα κινειται στους νομους του ΣΠΑΤΑΛΟΥ,ΑΔΗΦΑΓΟΥ ,ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ.

michele είπε...

Την καλησπερα μου ξεχασα κυριοι..

giannhs kon είπε...

Σε στρατόπεδο θα θέλουν και τάισμα, δεν λέει.

Γεράκι είπε...

Γιώργο..πρεπει να ψηφίσουμε ότι κ σκ... να είναι οι τύποι..δεν λεω τπτ παραπανω..
Ο Μικρος τα είπε ολα πάλι..περιεκτικα κ όμορφα..
η NBG μάζεψε παρα πολυ...βρίσκεται στο -2,44%...λετε να γυρίσει κ τι θα σημάνει αυτο?

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΜΙΧΑΛΗ

Τι φωτο είναι αυτή ΜΙΧΑΛΗ δεν χορταίνεις να τον κοιτάς τον τσόγλανο κούκλος είναι χαχαχα

michele είπε...

Xαχα Γιαννη,καταπληκτικος δεν ειναι?? και εκφραση ο ατιμος!!
Hawk καλος οιωνος το γυρισματακι της nbg

THE JUNIOR είπε...

Στη διάρκεια της δεκαετίας 1990 η αναλογία εκπαιδευτικών ανά κάτοικο είχε μειωθεί κοντά στο 20% και 60.000 θέσεις είχαν καταργηθεί στην υγεία

η ΣΟΥΗΔΙΑ καταργησε 60.000 ατομα μονο στην υγεια στην κριση του 92

εμεις με πολλαπλασιο προβλημα ποσους ?

Γεράκι είπε...

δεν υπάρχουν σήματα για short..αλλα μονο Long..ARIA,QSFT,WCRX,COG,ONXX..αλλα θα περιμενουμε το κλεισιμο ωστε να επιλεξουμε το καλυτερο σετάρισμα..

michele είπε...

Kαλα η σοσιαλιστικη Σουηδια τα εκανε αυτα??

μπαρμπαλιας είπε...

...μη μου πειραζεις τους φωτοπλαιους,ραφτοπλαιους...και ολους τους...πεους ωχ
παλι λαθος πληκτρολογησα.


τωρα η ισπανια ομολογησε οτι δεν μπορει να βγει να δανιστει,...δεν βλεπω να πεφτουν
εδω δανιζομαστε με 3-4% και πεφτουμε καθε μερα...

michele είπε...

με 2% δανειομαστε μεχρι το 2014.2,63% το μεσο επιτοκιο μεχρι το 2020,με περιοδο χαριτος 10 χρονια,για να ξεκινησει η αποπληρωμη του κεφαλαιου.Ουτε το ευρωομολογο μας συμφερει.

giannhs kon είπε...

χαχαχαχαχα δεν κάνεις λάθη ΕΣΥ !!!!!!.

giannhs kon είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ spand ΕΓΡΑΨΕ

δεν εχω τιποτε να γράψω ,κουραστηκα με το ΧΑ και τον ατελειωτο κατήφορο ..μονο να τραγουδήσω...

michele είπε...

Γιαννη το α μνημονιο ειχε τοκογλυφικο επιτοκιο,για επιπεδο χωρας με προβλημα και μαλιστα ευρωπαικης.Μηδεν αλληλεγγυη. Τα επιτοκια του δευτερου μνημονιου ειναι τα καλυτερα που μπορεις να βρεις,οντας ενα κρατος χρεωμενο σ αυτο το επιπεδο.Εμεις εδω οι λαικιστες κυριως,ισοπεδωνουν τα παντα.

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ Ετσι όπως το θέτεις ,έχεις απόλυτο δίκιο

giannhs kon είπε...

Μακάρι μια φορά να πράξουμε το σωστό. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Γεράκι είπε...

κοντη γιορτη Γιάννη...η ECL μια χαρα τα παει...πολλες επιλογες για long κ ενδιαφέρουσες..η nbg υποχώρησε παλι στο -4%...ισως μπω σε ακομη μια αλλα επιφυλακτικα..δυσκολες εποχες για long κινησεις..τα λεμε μαλλον στο κλεισιμο..bye

PS είπε...

Επενδύσεις....για βρείτε μου εσείς που τα ξέρετε ,πόσο φόρο πλήρωσαν οι μπομπολαίοι , πόσο οι εργάτες αλβανοί και οι υπεργολάβοι,πόσα ένσημα κόλλησαν τα επαγγ'ελματα των κατασκευών(το 54,5 του οαε ήδη δεν πληρώνει,από το ικα λείπει 1,4 δις),και ποσα δις (11 ή 22)έφυγαν κατευθείαν έξω από τους μετανάστες;
Αυτοί που μας χρεκόπησαν θα τα αλλάξουν όλα τώρα,τους πιστεύω γιατί αμφιβάλλετε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΑΝΤΩΝΗ πως εισαι?

Για να δούμε το Αμερικα τι δρόμο θα δείξει

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα φίλοι μου.Καλά πάμε,λίγο ακόμη έμεινε...

Αλεξανδρος είπε...

κι ομως υπαρχουν ακομα long!
Νεα αναρτηση

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑ ακουμπάμε πάτο επιτέλους ????

michele είπε...

ΘΑ ( που το βρηκες παλι χαχα),οι επενδυσεις θελουν κρατος μικρο και να μην τα παιρνει.Το 2004 κινηθηκε απο τον χοντρο το θεμα του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ που κολλησε στην ευρωπαικη ενωση.Λυθηκε το 2009 αλλα ουδεν εγινε εκτοτε.Θυμιζω οτι μεγαλοκατασκευαστες ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να κατεχουν μεγαλα και μικρα ΜΜΕ.Αυτο ηταν ενα βρωμικο συστημα διαπλοκης.Παρακαλω να δεις διαπλεκομενα( κυριως με πασοκ) ΜΜΕ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.Κωστοπουλοι,τεγοπουλοι,ΔΟΛ,Λυμπερηδες,ΠΗΓΑΣΟΙ ΚΛΠ μεσα μαζικης ενημερωσης της δημοκρατικης παραταξης.

Money είπε...

Το δράμα στο ΧΑ δεν έχει τέλος, και η σημερινή συνεδρίαση πάει να "ξεφύγει". Η πτώση στον ΓΔ αγγίζει το 6%, με τον δείκτη να φτάνει τις 470 μονάδες. Οι σημερινές τιμές στο ΧΑ, όχι μόνο προεξοφλούν την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, αλλά και την μεγάλη υποτίμηση που θα έχει το καινούργιο νόμισμα, έναντι του Ευρώ. Εάν η πτώση συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς, σε λίγες συνεδριάσεις κινδυνεύει ο ΓΔ να βρεθεί και κάτω από το μηδέν

Money είπε...

http://www.xrimanews.gr/oikonomia/33782-de-biazontai-oi-germanoitha-swsoyn-thn-eyrwph-toy-xronoy