Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΥΤΙΛ

ΜΥΤΙΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Επταμηνο γραφημα του ΜΥΤΙΛ,την καθοδικη λυση ενος τοπικου πυθμενα διασπωντας με gap !
την γραμμη λαιμου R,κινουμενος με ορμη εντος του καναλιου ΜΝ με πρασινο χρωμα..
Ο τιτλος διεσπασε πτωτικα και την πορτοκαλι γραμμη D ,αδυνατωντας να εξελθει του καναλιου ΜΝ. 
Σημερα με εντυπωσιακη κινηση με αυξημενο ογκο ,προσπαθησε να επανελθει σε ενα πολυ σημαντικο σημειο που οριζεται απο την πτωτικη γραμμη τασης D και την εξωτερικη γραμμη του καναλιου M. Το επιπεδο λοιπον αυτο περιξ του 1,6 θεωρειται πολυ σημαντικο,σημειο που αν διασπαστει επικυρωμενα ,θα κινηθει προς το gap του 2,30 ,αφου πρωτα δοκιμαστει στο ανω μερος της ζωνης συναλλαγων του Μαιου 1,80-1,85.
Y.Γ.Παρατηρειστε ποσοι σημαντικοι ειναι οι συο κιντοι μεσοι 12ημ και 30 ημ,οπου ειδικα ο δευτερος προφυλαξε τους επενδυτες απο τα 2.80.

75 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το γράφημα άλλα τον βλέπω πτωτικά λόγω ΟΠΑΠ αυτά μου τα είπε μια κολλητή που ασχολείται λίγο με χρηματηστηριο.αλλα το κακό είναι ότι δεν μου δίνει συμβουλές. θέλω κ Μιχάλη να αγοράσω εθνική τι λετε.και η ερώτηση απευθύνετε σε όλους . ευχαριστώ

michele είπε...

Eχω γραψει την προσωπικη μου αποψη στις 4/6 εδω:
http://freeforumstocks.blogspot.gr/2012/06/ete.html#more

michele είπε...

Eδω Ακ δεν δινουμε συμβουλες,γραφουμε τις αποψεις μας,τις παρατηρησεις μας,σχολιαζουμε τα διαγραμματα και μετα ο καθενας κανει μια επεξεργασια των πληροφοριων και αποφασιζει μονος του.

michele είπε...

Να και μια καλη ειδηση:
Ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στα Ποσειδώνια 2012

Ανώνυμος είπε...

καλα-καλα μην με μαλώνετε κ Μιχάλη σας είπα δεν ξέρω και πολλα.δηλαδη μου λέτε ότι εγώ που δεν έχω πολλές γνώσεις δεν θα με βοηθήσετε.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη μη μαλώνεις το κορίτσι... Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

michele είπε...

Kαλησπερα Καρα,δεν νομιζω να "μαλωσα" κανεναν χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Είχα από παλιά μια απορία:αφού ο Λεώ δεν κατέχει τεχνική ανάλυση,από που τα δίνει τα νούμερα που γράφει(550-500 παλιότερα και 400 τώρα)?

Γεράκι είπε...

καλησπέρα...σήματα για γρήγορα short (1 ή 2 ημερών) CEF,IAG..οχι long σημερα..η NBG δεν συμπερεφερεται ωραια..με απογοητευει προς το παρον..η PEP κρατάει τα κέρδη της αν κ ειπαμε αργα κ σταθερα....η ECL σκίζει..καλη σας συνέχεια..καλο βράδυ...

michele είπε...

Kαρα του τα λενε,δεν ειναι δυσκολο εχει γνωριμιες ο ανθρωπος.Το ραλλυ του Ιανουαριου "ξεχασαν" να του πουνε

michele είπε...

Καλη συνεχεια Hawk,να υπολογιζεις και την ισοτιμια ευρω-δολλαριου

PS είπε...

Ο πρώην νομάρχης Ζακύνθου Διονύσης Γάσπαρος -που κατηγορείται από τον νυν δήμαρχο πως εκλεγόταν δίνοντας επιδόματα τυφλότητας- είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς ως υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο. Μακάρι να εκλεγεί ο κ. Γάσπαρος, ώστε να πάψουν όλοι να αποκαλούν ειρωνικά τη Ζάκυνθο «νησί των τυφλών» και να την αποκαλούν «νησί των καθυστερημένων».

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net

Ανώνυμος είπε...

κ 23 πολλή απότομος ο κ.Μιχαλης μόνο βοήθεια ζήτησα .τότε να αλλάξω την ερώτηση εσείς τι θα κάνατε ένα κεφάλαιο θα αγοράζατε μέχρι πια τιμή Εθνική

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη τότε είναι γατόνια αυτοί που του τα δίνουν ή να το πω αλλιώς είναι η ίδια η αγορά...

PS είπε...

Εξακόσιες ογδόντα δύο περιπτώσεις ατόμων που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στη Ζάκυνθο, με ψευδείς βεβαιώσεις, εξακριβώθηκαν μέχρι στιγμής από έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., που διενεργείται από τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Η έρευνα γίνεται προκειμένου να διακριβωθεί η απάτη από ιδιώτες και υπαλλήλους, οι οποίοι ελάμβαναν επί σειρά ετών προνοιακά επιδόματα τυφλότητας, χωρίς να το δικαιούνται, ύστερα από ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει χρονικά από το έτος 1988 και αφορά στον έλεγχο συνολικά 1.200 φακέλων, προσώπων που λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα. Πολλοί από αυτούς
έχουν πεθάνει αλλά κάποιοι εξακολουθούν να εισπράττουν.

Για τις 682 περιπτώσεις που έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής διεξάγεται δικαστική πραγματογνωμοσύνη από ιατρούς οφθαλμίατρους πραγματογνώμονες του Πρωτοδικείου Πατρών. Στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώνεται και η ζημιά του Δημοσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

μπαρμπαλιας είπε...

ο Λεος τα περνει απο καποιους κυπριους αναλυτες...αλλα λεει και αλαλα-μπαλαλα ,που του βγαινουν...και οχι μονον αυτου ,αλλα και οποιος πει Μυτιλ,ΜΟΗ κλπ οτι θα μηδενισουν ...τους καθεται.
οποτε τι να πεις σαυτη την αγορα και μαυτα που μας καταντησαν να βιωνουμε καθημερινα...

michele είπε...

Δεν ξερω αν εχεις προσεξει,οταν η αγορα πλησιαζει ενα νουμερο,θυμαμαι οταν ηταν στις 1400,μιλαγε για 1250 και απο τοτε ,συνεχιζεται ετσι..Επειδη η αγορα ειναι πτωτικη καποιοι κανουν τη δουλεια τους ,αν καταλαβαινεις τι λεω.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ οτι ο Πετρος εχασε το ραλλυ των τραπεζων του τομεα που ειδικευεται δηλ..δεν του το ειπαν???

Αλεξανδρος είπε...

Τα νουμερα του πετραν ειναι απο την phi academy αλλα τα γενικα μακροχρονια που ειναι και η επιτυχια του δεν ξερω απο που αλλα μαλλον απο πολυ καλα ενημερωμενες πηγες

michele είπε...

Δεν του ειπαν οτι η ΜΑΡΦ θα μηδενισει?? δεν του ειπαν για την ΠΡΟΤΟΝ??? Αχ Καρα καλε μου φιλε..

PS είπε...

ακόμα αμφιβάλλετε για μένα;ΓΔ 1100,ετε 5-7,εμης σας τα λαιγαμαι

karaefthimiou23 είπε...

Γι'αυτό είπα Μιχάλη ότι είναι η ίδια η αγορά...

karaefthimiou23 είπε...

Το λένε και τα νούμερα,ποιος είναι πρώτος σε τζίρους στην αγορά παραγώγων...

μπαρμπαλιας είπε...

....τρια χρονια πτωση ,βασει σχεδιου.
φτασαμε το χαα στο 6% του αεπ και ακομη τρεμουμε

χρηματιστηριο ,μισθοι-συνταξεις,ανεργια ,ανασφαλεια πολιτων ,υψιστη-τρελη φορολογια εναντια στους μη εχοντες πλεον,τρομοκρατια οτι θα σου παρουν αυτοκινητο,σπιτι,πατρικο στο χωριο ...για τρακοσια ευρω...και ο τυπος να κανει τζακουζί στο ναυαρινο...
εκτρεφουν τα ακρα του συστηματος.το σημερινο δεν ηταν τιποτα ,θα εχουμε και συνεχεια...
ποιος μπορει να μαζεψει πλεον τα ασυμμαζευτα

PS είπε...

αλαπισ/γιανακισ,σοφή επενδυτική επιλογή

PS είπε...

Τόσες πολλές ΜΙΓες δεν μπορεί ποτέ να κάνουν λάθος.

Ανώνυμος είπε...

k WHOIS αλαπις και μιγ ειναι καλες μετοχες.

PS είπε...

Στο TOP 300,από το τέλος προς την αρχή.

μπαρμπαλιας είπε...

akermann...κοπελα μου απο το απογευμα του εμφανιστηκες-ευγενεστατη-και ζητησες συνδρομη...δεν βλεπω ανταποκριση...
εχουμε παθει "κοπωση πτωσης"λογω χαα
προτεινω να βαλεις την φωτο σου με μπικινι τοπλές να αναψουν τα αιματα...

PS είπε...

"Ρεπορτάζ Νίκος Θεοδωρόπουλος

Υπάρχει καλό σενάριο για το Χρηματιστήριο Αθηνών; Ναι υπάρχει λέει η σημερινή συνεδρίαση. Οι τιμές των μετοχών κινήθηκαν έντονα ανοδικά δίνοντας μια καινούργια και διαφορετική εικόνα σε σχέση με προχθές. Οι χρηματιστές βρήκαν γρήγορα την απάντηση για τα όσα «καλά» έβλεπαν στις οθόνες τους.

Τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν και πολύ γρήγορα δόθηκαν οι διευκρινίσεις για τη χρηματιστηριακή άνοδο.

Ξένοι θεσμικοί επενδυτές που είχαν ανοικτές θέσεις short επέλεξαν τη στιγμή αυτή να τις κλείσουν με σκοπό την επιστροφή των μετοχών. Παρότι έχει απαγορευτεί το short selling οι χρηματιστές υποστηρίζουν ότι οι συναλλαγές είναι Over the Counter( εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές).

Ξένοι επενδυτές έκριναν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για την αγορά των μετοχών αφού τα κέρδη που είχαν σχηματιστεί απο την πώληση μετοχών σε πολύ υψηλότερες τιμές."

Μα βρήκαν κι αυτοί την εποχή,τώρα που ζέστανε να καταργήσουν τα σορτσάκια;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Ρίξτε μια ματιά...

Πίσω από την ευφορία, τις προσδοκίες για άνοδο, το ράλι στην Ευρώπη….κρύβονται στο ΧΑ οι 1250 μονάδες… και μετά η άνοδος
03/12/10 - 07:14
Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ υπεραποδίδουν, η Goldman Sachs μετά από καιρό προτείνει τοποθετήσεις σε τράπεζες.
Γενικώς ένα κλίμα ευφορίας που δημιουργεί προσδοκίες για κέρδη από τις αγορές και τις τοποθετήσεις σε τραπεζικές μετοχές.
Στο ελληνικό χρηματιστήριο θα διατυπώσουμε την άποψη μας η οποία συγκλίνει με την άποψη πολλών τραπεζικών στελεχών με τα οποία συνομιλούμε.
Όλοι συμφωνούν στο εξής ότι η αγορά θα πρέπει να κλείσει τον καθοδικό της κύκλο. Αφορμή της άποψης αυτής δεν είναι οι χθεσινοβραδυνές προιδοποιήσεις της S&P που απειλεί με υπβάθμιση την Ελλάδα αλλά το γεγονός ότι έχει ανοίξει ο κύκλος της κρίσης....
Ο καθοδικός της κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 1250 μονάδες. Τα υπόλοιπα σενάρια που αναφέρονται δεν είναι αποδεκτά τουλάχιστον για την δική μας κρίση δηλαδή για υποχώρηση χαμηλότερα.
Οι 1250 μονάδες αντιστοιχούν σε μια πτώση 15% περίπου.
Ωστόσο ακόμη και αν δεν συμβεί η βασική προσέγγιση του site επιβεβαιώθηκε από τις 2000 με 2200 μονάδες ότι δηλαδή το ΧΑ θα οδηγηθεί στις 1450 και εν συνεχεία στις 1250 μονάδες.
Κάποιοι που θα αξιολογήσουν και την λεπτομέρεια θα πουν όχι ακριβώς αλλά η γενική τάση που είναι καθοδική επιβεβαιώθηκε.
Η εικόνα της αγοράς θα είναι θολή για ακόμη κάποιο διάστημα.
Ίσως τον Ιανουάριο τα πράγματα λίγο να βελτιωθούν ελέω και των σχεδιαζόμενων αυξήσεων κεφαλαίου και αν η Ελλάδα τον Μάρτιο πάρει την 4η δόση των 15 δις ευρώ θα υπάρξει ανάκαμψη της αγοράς της τάξης τουλάχιστον των 600 μονάδων.
Δηλαδή προς τις 1850 μονάδες ίσως και προς τις 2000 αν και εφόσον όλα τα θετικά συμβούν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διαβάζοντας το κείμενο αυτό εσύ επενδυτή που είσαι long ή έχεις αγοράσει υψηλά και προφανώς κάθε άνοδος μιας μετοχής ή της αγοράς είναι ανακούφιση για εσένα θα πεις ο Λεωτσάκος ή καταστροφολόγος είναι ή ιδιοτελής που στόχο έχει το προσωπικό όφελος.
Θα σας πούμε ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε καμία θέση στο ελληνικό χρηματιστήριο ούτε long ούτε short. Ούτε μια θέση ούτε ένα ευρώ.
Το κείμενο από εδώ και κάτω ξεφεύγει τελείως από τα δημοσιογραφικά όρια και αποτελεί απλά εξωτερίκευση προσωπικής άποψης.
Επειδή θεωρώ όλους τους επισκέπτες άντρες και γυναίκες που μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε μέρα στο site φίλους μας ότι κάνουμε το κάνουμε με καλές προθέσεις.
Προφανώς και δεν τα ξέρουμε όλα προφανώς και κάνουμε λάθη προφανώς και έχουμε πέσει σε παγίδες προφανώς και θα ξαναπέσουμε αλλά να θυμάστε όταν γράφουμε μια άποψη την γράφουμε με πραγματική πρόθεση να βοηθήσουμε.
Κάποιοι θα αμφισβητήσετε και αυτή την πρόθεση μας και κάποιοι θα μας επιδοκιμάσετε.
Αυτό που θα πούμε όμως είναι ότι το www.bankingnews.gr δεν είναι ένα site μόνο ειδησεογραφικό περί των τραπεζών και της αγοράς είναι ένα site με άποψη και θέση.


Πέτρος Λεωτσάκος
www.bankingnews.gr

michele είπε...

θα δουμε ποιοι και πως κλεινουν τα short,ολα παιζουν το ρολο τους

michele είπε...

Eνδιαφερον Πανο,εχετε αρχειο βλεπω..βεβαια δεν ολοκληρωθηκε στις 1250 μον.Και βεβαια οταν σπαει τις 1450 χαμηλο πολυετες,δεν θα σταματαγε στις 1250.Κατ ελαχιστο 50% ..μετα εγιναν και υπερβολες καθοτι αυτα που συμβαινουν ειναι υπερβολες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέποντας και κάνοντας είναι όλοι... κανένας δεν ξέρει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το είχα κρατήσει, άλλα όχι...

PS είπε...

πετζ,αγρασ και νεοχημική πουλάω αν ενδιαφέρεται κανείς,σε καλή τιμή.

PS είπε...

χάθκαμαν πάνο.

michele είπε...

Πανο υπαρχει και συνομωσιλογια στις αγορες,φυσικα κανεις δεν ξερει.Ποσα εχασαν μεγαλοεπενδυτες και τραπεζιτες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που μπηκαν σε αυξησεις σε τιμες 5 και 8 φορες πανω απο τα σημερινα επιπεδα??? ( δεν παιζει ρολο αν ειναι ηδη πλουσιοι)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή πόσο WHOIS? Με αυτά τα χάλκινα τα ψιλά πόσες παίρνω?

michele είπε...

Bασικο σε μια τετοια αγορα ειναι να αποφευγεις τις λακουβες και το μηδενισμα των χρηματων.Αν αρχισω παραδειγματα θα τελειωσουμε αυριο.Λεει και μερικες ο φιλος μου ο Φ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χάθκαμαν δεν λες τίποτα WHOIS.
Κάτι παρόμοιο με όσα έγραψε και ο ΑΡΤ για να είμαστε ακριβείς και η ψυχολογία όχι στα καλύτερά της...

PS είπε...

Παρασκευή 27 Μαϊ 2011 - 18:08 Michalis IP: XXX.228.231.84
PEtro to pexnidi to kanoune MONO ellines.. ke idietera to fortelus ginete apo tin ellada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλέπω ξέρεις Μιχάλη - ΠΛ
Παρασκευή 27 Μαϊ 2011 - 18:10 Michalis IP: XXX.228.231.84
pantos CDS den rolari kanis.. me tetio premium.. den exi naked.. osa naked eixane anixti eixane anixti.. ta ipolipa ine ola matched..
ΝΑΙ τα naked είναι το 35% περίπου - ΠΛ
Παρασκευή 27 Μαϊ 2011 - 18:13 Michalis IP: XXX.228.231.84
Petro.. ego apo tin arxi ixera:) opos episis to pexnidi tou kathe enos.. toso entos toso ke ektos tis xoras.. apo xrimatistes analites politikous.. oloi erxonte elvetia:) Petro grapse tous dimosia pios ine piso apo to fortelus:)
Σκάνδαλο Μιχάλη Σκάνδαλο - ΠΛ
Παρασκευή 27 Μαϊ 2011 - 18:40 NIKOLAS IP: XXX.103.73.90
ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΦΟΡΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ?? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΠΕΦΤΩ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ 1100 ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΣΥ ? Ή ΤΟ ΦΟΡΤΕΛΟΥΣ....????? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..
Νικόλα όχι το Fortelus - Το Norges bank που έφυγε άρον άρον από την Ελλάδα αλλά και το Marchall - ΠΛ
Παρασκευή 27 Μαϊ 2011 - 18:50 ΦΣ IP: XXX.74.109.134
Πέτρο θα αφήσεις να ενοηθεί επιτέλους ποιός είναι πίσω από το φορτέλους ή να φύγουμε πια;Δεν πάει άλλο η κοροιδία.Είναι πολιτικός,μεγαλομέτοχος,τραπεζίτης,βιομήχανος,εφοπλιστής;Το όνομα άστο για άλλη φορά...Ο μιχάλης σου είπε καθαρά ότι ξέρει,γράψε εσύ,αυτός είναι ο κύριος ρόλος του δημοσιογράφου,ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.
ΦΣ να το ξεκαθαρίσω ξέρω ένα έλληνα που εργάζεται εκεί και δεν έχει σχέση με διαπλεκόμενους δεν εννοεί αυτόν ο Μιχάλης - όταν αναφέρθηκα εννοούσα ότι έχει πολλούς συνεργαζόμενους τραπεζίτες και χρηματιστές και όχι ότι εργάζονται για το Fortelus α
ν ξέρει κάτι άλλο ο Μιχάλης ας το καταθέσει

PS είπε...

Κουραστικό,αλλά λίγο έλλειψε τότε να μάθουμε...κάπως περισσότερα.
Ας προσέχαμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σκοτεινά και υπόγεια παιχνίδια και δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια...

Προσωπικά σχεδόν το έχω κλείσει το μηχάνημα αφού η παρακολούθηση δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο απογοήτευση και όταν σχεδόν μηδενίσουν τα χαρτιά και κάνουν ένα 100% (μεγάλη επιτυχία θα λένε όλοι) εμείς θα απέχουμε πολύ ακόμη από την "λογική" τιμή που τα πήραμε, οπότε....

PS είπε...

δεν έκατσε χθες με την κόκα,αλλά έφυγα σήμερα +14λ,φοβάμαι την αυριανή.

PS είπε...

όταν χωρίς στοπ μείνεις 50% πίσω,το 100% πάνω για να φύγεις φαντάζει Έβερεστ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι φοβούνται μετά από άνοδο μιας μόλις ημέρας γιατί ξέρουν τι ακολουθεί...είναι και Παρασκευή, οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

11:18... έτσι ακριβώς είναι...

PS είπε...

Αλλά μην ξεχνάτε "Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" το είπε ο Τσώρτσιλ.
Και το άλλο :'Οποιος ως τα 30 του δεν υπήρξε σοσιαλιστής είναι ένας χαμένος άνθρωπος,αλλά αν μετά παρέμεινε,τότε είναι μάλλον ανόητος.

PS είπε...

Πάνο,εδώ λογικά πρέπει να έχασαν ΟΛΟΙ,κάποιοι ψευταράδες από κει όλο κερδίζουν όμως .

PS είπε...

Ευτυχείς όσο κράτησαν το κομπόδεμα και που σκέφτονται αγορές(πάντα με την προυπόθεση ότι πατώσαμε πια),ίσως να είναι οι μόνοι που θα τα καταφέρουν,κι ας ξέρουν χιλιάδες φορές λιγότερα για το άθλημα από πολλές χιλιάδες άλλους γνώστες του αντικειμένου.

michele είπε...

Υπομονη ,μεχρι και γω εχω χασει..χαχα

michele είπε...

Η ανοδος που θα γινει θα ειναι πιο "εκπαιδευτικη" και σε πιο καλη ψυχολογια..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ δεκαετίες το ακούω αυτό χαχα πατώσαμε όμως? ιδού το ερώτημα.

PS είπε...

Αφού ο σαμαράς υποσχέθηκε και υπέγραψε ΓΡΗΓΟΡΗ ανάπτυξη εδώ και κάτι μήνες στο έγγραφο,γιατί αμφιβάλλεις;

Αλεξανδρος είπε...

κοντα ειμαστε συναδελφοι χασουρηδες

michele είπε...

Οπως βλεπεις,πατος χρηματιστηριο,πατος πολιτικη,πατος κοινωνια,πατος τα ηθη..ε που θα παει..και ξερεις ποιος φευγει πιο γρηγορα απ τον πατο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέρω ξέρω... αυτός που έκανε βουτιά... για να πάρει αναπνοή (ειδικά αν καπνίζει) χαχαχα

PS είπε...

Ο Κασιδιάρης,πολύ γρήγορος λέμε

PS είπε...

Όχι μόνο στα χέρια,αλλά και στα πόδια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αλέξανδρε, σε διαβάζω έστω και εκ των υστέρων... κι εγώ έχω κάτι ΜΥΤΙΛ στο 3 αλλά τους κρατάω και ακόμα ελπίζω χαχα, μέχρι το γκαπ... για να δούμε.

michele είπε...

Xαχα καλο Πανο.. ρε συ Φ,νεο παιδι ειναι αλλοιμονο.Ετρεχε να ετοιμαστει για το δικαστηριο τη Δευτερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός WHOIS... ειδικά στα πόδια χαχα

PS είπε...

όχι σαν κάτι άλλους,που ανεβαίνοντας προχτές στο βουνό(ένα είναι το βουνό),έκαναν στην άκρη επειδή ένοιωθαν κολλημένη στο σβέρκο τους μια ...ζεστή ανάσα.Άξίζει να παίρνεις λίγο αέρα πάντως εκεί ψηλά.

PS είπε...

"Το σχέδιο έχει αποφασιστεί reverse split για όλες τις τράπεζες στις αμκ από το ΤΧΣ – Στα 0,30 ευρώ η Εθνική ή 3 ευρώ με 10/1 και στις υπόλοιπες στο 1 ευρώ από τιμή προ reverse split 0,10 ευρώ ."
Αν γίνει έτσι να το σκεφτούμε.αλφα με 0,10? αμάν και πότε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αξίζει δεν λες τίποτα, αλλά έχουμε κολλήσει τελευταία με την όλη κατάσταση και δεν υπάρχει η παλιά όρεξη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν φτάσουν εκεί οι τράπεζες... χαιρετίσματα και καμπόσα κλ....τα που λένε.

PS είπε...

Βλέποντας πέρα από τις γραμμές,ο ΜΥΤΙΛ πρέπει να έχει πάνω.Συνήθως δεν κάνει μόνο μία ανοδική μετά από μακρά πτώση,κάπως έτσι το βλέπω στα κεριά,μη σας πάρω στο λαιμό μου όμως.

PS είπε...

Καληνυχτίζω,άγχος απαγορεύεται δια ροπάλου,έχουμε υποχρεώσεις.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Φ. καληνύχτα και σε όλους και αύριο με υγεία.

michele είπε...

Kαληνυχτα WHOIS δεν κανει οντως.. ο ΜΥΤΙΛ θα δειξει και αυριο,να φυγουν οι βιαστικοι

Αλεξανδρος είπε...

ξερει κανεις καποιο site στοιχηματων που να δινει στοιχημα για εκλογες?αυτοι παιζουν με λεφτα δεν κανουν πλακα

michele είπε...

https://www.betoto.com/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

https://gr.unibet.com/betting

Αλεξανδρος είπε...

Ο ανθρωπος που εχει ολες τις απαντησεις,thks

michele είπε...

Ειναι πολυ κοντα αυτη τη στιγμη,με ελαφρυ προβαδισμα ΝΔ..Μετα την επομενη Πεμπτη θα φανουν οι ..αληθειες