Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..


ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 120 ΔΙΣ-
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ 
ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ...
Στην προστασία της Ισπανίας και της Ιταλίας στοχεύουν από ό,τι φαίνεται οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με το προσχέδιο της απόφασης που δημοσίευσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι ανακοίνωσε τη συμφωνία των ευρωπαίων ηγετών για ένα σύμφωνο για την ανάπτυξη ύψους 120 δισ. ευρώ.


Όπως αναφέρεται στο προσχέδιο, οι ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να συμφωνήσουν στην χρηματοδότηση του EFSF και του ESM προκειμένου να αγοραστούν Ισπανικά και Ιταλικά ομόλογα στην πρωτογενή αγορά προκειμένου να εγγυηθούν τις δημοπρασίες.


Η χρηματοδότηση αυτή αναμένεται φτάσει στα 500 δις ευρώ μέχρι να ολοκληρωθεί η σύσταση του ESM το 2013, μείον τα 100 δις. Ευρώ που έχουν ήδη ζητήσει οι Ισπανικές τράπεζες.


Οι δύο χώρες πριν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ζητήσουν επίσημα βοήθεια από την ΕΕ, όπου θα υπόκεινται σε έλεγχο των συνθηκών της δημοσιονομικής τους πολιτικής.


Παράλληλα, υπάρχει και ο οδικός χάρτης από τους Βαν Ρομπάι, Μπαρόζο, Γιουνκέρ και Ντράγκι για την οικονομική και τη νομισματική ένωση της Ευρώπης, η οποία ενδεχομένως να περιλάμβανεται στο προσχέδιο της συμφωνίας.


Οι ηγέτες αναμένουν μια ενδιάμεση αναφορά τον Οκτώβριο και το τελικό σχέδιο πριν από το τέλος του χρόνου.


Η τραπεζική ένωση –που θα είναι μέρος της διαδικασίας ενοποίησης θα πρέπει να σχεδιαστεί και για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά να επιτρέπει διαφοροποιήσεις μεταξύ όσων ανήκουν στην ευρωζώνη και όσων δεν είναι μέλη της νομισματικής ένωσης.


«Οι υπάρχουσες νομοθετικές προτάσεις για την διάλυση τραπεζών και την εγγύηση καταθέσεων πρέπει να υιοθετηθούν πριν από το τέλος της χρονιάς», αναφέρεται.


Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, μετά και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των 17 χωρών της ευρωζώνης.


Βαν Ρομπάι: Συμφωνία των ευρωπαίων ηγετών για πακέτο ανάπτυξης ύψους 120 δισ. ευρώ


Ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά ένα σύμφωνο για την ανάπτυξη ύψους 120 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα.


Ο ίδιος έκανε λόγο για στην «ατζέντα για την ανάπτυξη και την απασχόληση» για την οποία «θα διαθέσουμε σχεδόν 120 δισεκατομμύρια ευρώ για να λάβουμε άμεσα μέτρα ανάπτυξης».


www.moneypost.gr

72 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Βρε παιδια οι μπομπιρες στην φωτο ειναι φτυστοι ο γιος μου.Γερμανακι το φωναζουμε το πιτσιρικι.Και παλι καλημερα φιλοι.φευγω για εργασια.Μου φτιαξατε τη μερα με τη φωτο.

ΑΡΤ είπε...

Συνεντευξη Παγκαλου...
το επιμαχο σημειο 2:20-2:55

http://www.youtube.com/watch?v=2OcQqZdKkCI

ΑΡΤ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=plCqrVKmFCA

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους



http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1758633&nt=103

Γεράκι είπε...

Καλημέρα στα παιδια...τι λέτε, πάμε πάνω? Καλη τύχη με τις επιλογές σας κ πάντα με προσοχη...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!!Δυσκολο να γινει κατι ιδιαιτερο Hawk ειναι και τελευταια μερα του μηνα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα. Θα σταθώ λίγο στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του Ποντικιού...δεν νομίζω να είναι η εφημερίδα της πλάκας παρ' όλη την σατιρική πάντα γραμμή της, η ουσία είναι ότι ΟΛΟΙ λένε ότι δεν αναφέρθηκαν αυτά που έπρεπε στην επιστολή Σαμαρά, ούτε καν η λέξη διαπραγμάτευση ή απαναδιαπραγμάτευση, αυτά που προεκλογικά ΟΛΟΙ που τώρα είναι στην κυβέρνηση υπόσχονταν και τώρα τι θα γίνει... θα τα κάνουν γαργάρα? Εγώ αποφάσισα να είμαι πλέον απόλυτος σ' αυτά, αισθάνομαι ότι μεγάλωσα κατά 20 χρόνια τα τελευταία 3...ας μεγαλώσουν κι αυτοί λοιπόν και να πουν αυτό ακριβώς που πρέπει. Όπως κάνουν οι άλλοι (Γερμανοί) και μας λένε κατάμουτρα ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε και έχετε συμφωνήσει, το ίδιο να κάνουν κι αυτοί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να τους πούνε κατάμουτρα όσα έλεγαν προεκλογικά, να μιλήσει ο Σαμαράς για την εξαθλίωση και το έγκλημα κατά του λαού του, γι αυτό που γίνεται στην περίθαλψη, αν αισθάνεται ηγέτης, αν εξελέγη για να υπηρετήσει τον απλό άνθρωπο και δεν είχε απλά καούρα να γίνει πρωθυπουργός...
Τι ψάχνεις τώρα να βρεις θα μου πείτε πρωί πρωί σε μια χρεοκοπημένη χώρα με χρεοκοπημένους πολίτες και πολιτικούς... τη γωνία στο δεκάρικο που λέγαμε παλιά?
Τα υπόλοιπα αργότερα.

Γεράκι είπε...

Πάνο..τα ακουω όλα βερεσε με το συμπάθειο βεβαια...τπτ προσωπικο οπως παντα...τωρα το ακουσα απο εναν καθηγητη...Η ανάπτυξη κ αλλαγη ξεκινάει απο τον ανθρωπο κ τελειωνει στον ανθρωπο...Ας αποφασισουμε τι σκατα θέλουμε..

michele είπε...

Το Ποντικι μεχρρι πριν χρονια οντως ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα πολιτικη-σατυρικη εφημεριδα.Κατοπιν αλλαξε διευθυνση ,με τελευταια του κ.Δελαττολα ..εγω εκρινα παντως το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο.Εχουμε με χιλια δυο προβληματα υγειας και μη ,μια κυβερνηση 10 ημ.
Ειπα λοιπον αντι να κανουμε αντιπολιτευση απο την πρωτη ημερα για να πουλαμε φυλλα,μιας και η εφημεριδα δεν ειναι κομματικο οργανο,να περιμενουμε και να δουμε τι θα κανουν.Στην Ελλαδα κολλησαμε επι καιρο ,τι γραφει στην επιστολη ο Σαμαρας ( ξερω εγραφε για τροποποιησεις απαραιτητες και εκπληρωση των στοχων του προγραμματος).Η χωρα της οποιας τα media ασχοληθηκε επι 7 μηνες με το πηδημα ( δυστυχως και απο το μπαλκονι,του Ζαχοπουλου) δεν μπορει να παει μακρια.Μολις μπηκε ας πουμε ο Στουρναρας ,καποιοι ξεκινησαν να ψαχνουν τι εκανε,να βρουν κατι στραβο ,καμμια offshore και σ αυτον κλπ...Πως να παμε μπροστα??? θα πω και παραδειγμα αντιπολιτευσης αργοτερα για την υποθεση της μειωσης του ΦΠΑ στην εστιαση.

michele είπε...

To ευρω παντως Hawk 1,2595 +1,22%..λες οντως να παιξουμε?

Γεράκι είπε...

οι εξ ανατολων επαιξαν

Nikkei 225
9,007 +133 +1.50%
Hang Seng
19,455 +430 +2.26%
Shanghai
2,322 +23 +0.99%
S&P ASX
4,140 +54 +1.32%
Sensex
17,375 +384 +2.26%
GlobalDow
1,792 +14 +0.77%

Γεράκι είπε...

You can officially add Research In Motion to the list of companies that Steve Jobs, the late Apple CEO, has dispatched from the technology marketplace. This time Jobs has done it posthumously.

Πάνε κ τα Blackberry...να τα ακουνε καποιοι.καποιοι...

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
παντως η μπαραγκα θα φροντισει για δαυτο

μπαρμπαλιας είπε...

θα συμφωνησω με το Μικε
το Ποντικι ...επεσε και εγινε "τετριμενο"...που λεμε.
παλια περιμεναμε το ποντικι...τωρα ποιος το σουραει;;;

Γεράκι είπε...

οι eu πετάνε πάντως..γιατι η παραγκα να εχει άλλη αποψη..? μηπως ειστε πολυ πικραμένοι?

ο dwk είπε...

Καλημέρα επενδυτές μου!
«Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των ηγετών της Ισπανίας και της Ιταλίας, η μεταμεσονύκτια σύνοδος κορυφής των 17 χωρών της ευρωζώνης συμφώνησε ότι τα ταμεία στήριξης της ζώνης του ευρώ θα μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων, χωρίς να αυξάνεται το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.»
Αν ισχύσει και για μας, μαζί με το πακέτο των 120 δις για την ανάπτυξη, αλλάζουν το κλίμα.
Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας…

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους

http://youtu.be/8xNqjVLaTls

μπαρμπαλιας είπε...

...ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ....γιατι εμεις ειμαστε σε μνημονιο...που δεν ειναι οι αλλοι.

michele είπε...

Δεν ισχυει αυτο για μας dwk ειμαστε εντος μνημονιου.Το συμφωνο αναπτυξης,τα 120 δισ δεν τα υπεγραψαν ακομα η Ιταλια και η Ισπανια πιεζοντας γι αυτο που τελικα πετυχαν.Η αγορα φαινεται να ανοιγει δυνατα πανω..

ο dwk είπε...

Σε συνεχή διαπραγμάτευση βρισκόμαστε. ΚΑΙ από εμάς εξαρτάται. Αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να μας απασχολούν και όχι τα «δεν πληρώνω» «να καεί, καεί … κλπ.» «ραπανάκια …για την χώνευση».

michele είπε...

Συμφωνω DWK..και αμα σταματησει και λιγο η γκρινια κι η μιζερια.. μπας και ΔΟΥΛΕΨΕΙ λιγο η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ,κατι μπορει να γινει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξανά πίσω...Αντώνη το ίδιο πράγμα πιστεύω ότι λέμε...από εμάς θα ξεκινήσει η αλλαγή για να φτάσει ως επάνω, γιατί έγραψα άραγε ότι αισθάνομαι 20 χρόνια μεγαλύτερος?
Αν δεν είμαστε ταυτόχρονα μεγάλοι αλλά και παιδιά έχουμε χάσει τον εαυτό μας...
Γι αυτό και θα πω ότι είναι ωραία η πρωτοβουλία Ελλάδα χωρίς χρέος...άκου ομόλογα στο 12% της αξίας τους, θα έπρεπε να ενδιαφερθεί πρώτα το ίδιο το κράτος...
Κατά τα άλλα δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να χαρακτηριστώ ο γραφικός της παρέας... μ' αρέσει κιόλας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι τραπεζούλες κάνουν χαρούλες σήμερα... και μερικές άλλες μαζί τους αν και συγκρατημένα. Το μεσημέρι να δούμε αν θα προσγειωθούμε ξανά στην σκληρή πραγματικότητα...
Γιώργη αν δεν κάνω λάθος πούλησες χθες (κι εγώ προχθές κάποια άλλα) αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, πρέπει να είσαι και λίγο προφήτης και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή...και τύχη και να σου κάτσει... Δεν πειράζει θα έχουμε άλλες ευκαιρίες.

ο dwk είπε...

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν (προηγούμενη παράληψη…)
Πάνο δεν με παίρνει να συμφωνήσω μαζί σου! Εννοώ για τα 3 χρόνια που έγιναν 20!
Μη ρωτήσεις γιατί.
…απλώς ΔΕΝ με παίρνει… χαχαχα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόνο στο μυαλό dwk...μόνο στο μυαλό

michele είπε...

Τωρα που τελειωσα το χωσιμο ( θα ξαναμπω,αν δω επιμονη) να πω τουτο.Ολος ο δημοσιογραφικος κοσμος,πρωτοσελιδα και μη μας ειχαν πεισει οτι τιποτα δεν εχουμε να περιμενουμε απο τη συνοδο.Μπορει να ειναι κι ετσι...αλλα εγω σαν επενδυτης μιλω ,ειχα μια αλλη αποψη ( και τεχνικη)και γι αυτο αγοραζα πειραιως ( σαπακια δηλ) .Απο κει και περα ,αναμενουμε να δουμε: ογκους,σημερινη ολοκληρωση της συνοδου ,τεχνικα σημεια κλπ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά παράλειψη.... χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...ειδικά στον Παύλο από την Πάτρα...που είσαι βρέ Παύλο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και πολύ ωραία βεβαίως η εικόνα με τα μικρά στο κύριο θέμα.
Νίκο να τον χαίρεσαι τον μπόμπιρα....

George είπε...

καλημέρα...καλημέρα σε όλους...Πάνο πούλησα όπως σoυ είπα μετά από 33 ώρες...χα χα τώρα περιμένουμε την ευκαιρία AGAIN.... δεν βλέπω να κρατά η άνοδος μια και για εμάς δεν άλλαξε τίποτα εφόσον είμαστε στο μνημόνιο.... δεν κατάλαβα προς τι οι χάρες και η άνοδος.... μάλλον χαιρόμαστε για του ξένους.... για να δούμε πότε θα πάρουμε το 1 δις γιατί τα ταμεία είναι άδεια..... και η λαικη καλά κρατεί .....την Δευτέρα τρόικα... και έχει ο θεός....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

Προβληματισμένος αν πρέπει να βάλουμε κανένα κέρδος στην τσέπη λόγω κλεισίματος τριμήνου, μιας και το μεσημέρι θα εγκατάλειψη τις οθόνες για να κατέβω στη ΓΣ του Νηρέα....

Τι μας λένε οι γραμμούλες μέχρι τώρα? ο τζίρος πάντως είναι "Τσιγκούνης" κ σήμερα...

Γεράκι είπε...

Εγω τα λεγα το πρωι...χοχοχο...αλλα εσεις παραγκουλα κτλ...ερχεται νεο αιμα..χοχοχο...τεσπα..θελει λιγο προσοχη η ανοδος...μεσα στις επομενες ωρες ισως καταλαβουμε ποσο δυνατη κ διαρκεια θα εχει...εκανα μια πρωτη κατοχυρωση..μικρη ομως..ride the trend...

michele είπε...

Τεχνικα Αλεξανδρατε,μια κατοχυρωση πιστευω χρειαζεται,αλλα με το μυαλο παντα σε εναλλακτικες λυσεις,αν συνεχισουν να αγνοουν τα gaps καποια χαρτια και τραβηξουν προς τα πανω.Σαν μικρομετοχος του ΝΗΡΕΑ ,οχι πολλα κομματια ,πριν το 0,40 δεν πουλαω και περιμενω νεα απο σενα απο πρωτο χερι.
Συμφωνα με την τιμη που εγινε η δουλεια του ΔΙΧΘ ο ΝΗΡΕΑΣ ειναι φτηνος.

michele είπε...

Η αληθεια ειναι το ελεγες Ηαςκ,εγω ημουν επιφυλακτικος,χαιρομαι που διαψευστηκα..( δεν ειχα παρει χαμπαρι το κειμενο,μετα ειδα το ευρω και..καταλαβα)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Θα κατέβω κάτω ως ομολογιούχος (α ρε πατέρα τι ειχες πάρει...). Σαν μετοχή ειναι φθηνός...

michele είπε...

Φερε νεα παντως.. Χρονια πολλα σε σους γιορταζουν ,τον Παυλο απο την Πατρα..και τον φιλο τον Πετραν διπλα εις τον οποιον πανω να του τα πω και κει

Γεράκι είπε...

το ξέχασα κ εχω κ κουμπαρο που γιορταζει...Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν..εγω δίπλα δεν πάω..πειτε τα εσείς...χοχοχο...

Γεράκι είπε...

οι εξω ξεκινησαν το κλεισιμο των χασματων...εμεις? ή παμε για 620 ..?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι από μένα να τα πείτε, όποιος πάει, δεν έχω ανοίξει λογ/σμούς εκεί...

Άνευρη αντίδρασηηηηηηη θα φωνάζει ο Πέτρος το απόγευμα.
Εδώ που τα λέμε πέρα από τράπεζες δεν βλέπω πολύ ενθουσιασμό...

michele είπε...

Tα ειπα εγω,μην ανησυχειτε ετσι κι αλλιως μας διαβαζουν ..Το σημερινο πρωτο θεμα του ΠΕΤΡΑΝ ειναι ακριβως αντιθετο απο το χτεσινο.Βλεπει ο αλλος το χτεσινο,δεν ακουμπαει ,παρε ενα 13% στις σαπιες σημερα.Γι αυτα κραζω εγω...

michele είπε...

Παει απευθειας μου φαινεται 620 να τρακαρει..

Γεράκι είπε...

αεροσακκο έχουμε?...

michele είπε...

ΔΕΗ σε ΑΜΕΜ στο 1,9 χεχε..

michele είπε...

Αντε να φυγει κι η ΙΝΚΑΤ που δεν εχει GAP ...

michele είπε...

Τραβανε τα τραπεζικα..στα ορια τους..μια 450 αρα πουλανε στην ΕΤΕ ,ΣΤΟ 1.45 ..σιγα-σιγα κινουνται κι αλλα χαρτια

michele είπε...

Ετσι και τραβηξουνε την ΕΕΕΚ ,ανετα κανει και το 620 AGAIN

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα,υγιης η σημερινη μερα..

νικος φαληρο είπε...

μια χαρα κε michele.

Γεράκι είπε...

τι έγινε πάλι? (χαθηκατε) Τραβάτε τα βυζια σας απο την χαρά? (να με συγχωράτε για τις εκφρασεις μου)

νικος φαληρο είπε...

μερικη κατοχυρωση κερδων νομιζω επιβεβλημενη.Τι λετε φιλοι;Ειναι νωρις;

Γεράκι είπε...

αντε..αντε..απορω που το ανεβάζω..τους εχω δει 5 φορες εξαιτιας της γυναικας μου..(με το ζορι απο το μαλλι) σε ολη την ευρωπη..
αλλα το τραγουδι εκφραζει την σημερινη τελευταια ημερα..

http://www.youtube.com/watch?v=TMX9PSmkZB0

Υ.Γ. Φυσικα κ ημουν μεσα στο Camp nou..

Γεράκι είπε...

το θέτεις σωστα Νικο..1/2 ή 1/3 η αποψη μου..αναλογα τα βαλαντια σου..

νικος φαληρο είπε...

κε hawk δειτε κατι τεχνικο και απαντηστε μου. Στο 15λεπτο ο macd 12,26,9 εχει κοψει την trigger καθοδικα εδω και λιγη ωρα σε ολες τις τραπεζες.Σας λεει κατι αυτο;Στο 5λεπτο αυτο εχει γινει εδω και πολλη ωρα.

michele είπε...

Kαι η δικη σου γυναικα Hawk τρελλη με U2 ?? και η δικη μου,με τη διαφορα οτι δεν εχω μαλλια να με τραβηξει χαχα

νικος φαληρο είπε...

αν ευκαιρειτε βεβαια.

νικος φαληρο είπε...

αν ευκαιρειτε βεβαια.

Γεράκι είπε...

Νικολα..δυστυχως δεν real time κ ισως κάνω λάθος..αλλα αυτο που βλέπω..οτι δοθηκε σήμα νεας αγορας (trading?) σχεδον σε ολες τις τραπεζες γυρω στις 15.15 με 15.25....εαν δεν πανε για νεα υψηλα υπάρχει φόβος ειτε για διορθωση ειτε κινηση πλαγιως..

νικος φαληρο είπε...

απο τον στοχαστικο;

Γεράκι είπε...

παιδικος έρωτας...ασε τα έχουμε ολα..τα ξερει απο εξω ολα..5 φορες live (μαζι με αθηνα - οχι θεσσαλονικη)
εγω να τραβαω video κ αυτη να χοροπηδαει..αλλα πηρα φέρος επιτελους την εκδικηση μου..αντιστραφηκαν οι οροι...

Γεράκι είπε...

ακριβως..με εμαθες Νικολα..

Γεράκι είπε...

*φέτος

Γεράκι είπε...

στο 5λεπτο Νίκο...

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω πολυ.

Γεράκι είπε...

Την Δευτερα νέος μήνας...νέο ξεκινημα..ακουω εκτιμήσεις...πανω ή κατω? Καλα ή άσχημα? Διακοπές/Δουλεια ή μετανάστευση?

νικος φαληρο είπε...

προσωπικα μονο δουλεια.Κι αν υπηρχε καλη προταση απο εξωτερικο δεν θα το σκεφτομουν.Θα επαιρνα την οικογενεια και θα εφευγα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

616...??

μπαρμπαλιας είπε...

o...Πετραν-οβερδε-γραφει περι ξενων...οτι ειναι α-φαντοι
επομενως;;

michele είπε...

Kαλυτερα που δεν παιζουν να ανεβαινει το μαγαζι..

μπαρμπαλιας είπε...

διαβασες την απαντηση του δν ...στις ευχες μου στον Πετραν;;

michele είπε...

ΑΜΕ...

Γεράκι είπε...

πλεον η ΕΤΕ εχει ολα τα φόντα να σπάσει το καθοδικο κανάλι (ημερησιο) με σχεση τον ωραιο στοχαστικο (γυρισμα) σημερα (50 επιπεδο)...εαν τα καταφερει πχ την Δευτερα τοτε βλεπει 1,68 κ στοχο τον 100αρι..(καπου 1,86)...κατι παρομοιο η nbg (απο εκει το προσεξα...)

michele είπε...

παμε επανω απογευματινη αναρτηση..+1,65% και ο Αμερικανος