Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

TO ANTIMNHMONIAKO ΜΕΤΩΠΟ,ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Σιχαίνομαι τη φράση «εγώ τα είχα πει». Όχι απλώς γιατί δείχνει μνησικακία. Αλλά, κυρίως, γιατί υπονοεί ότι εσύ που τη λες, έχασες. Δεν εισακούστηκες, άλλες επιλογές έκανε η κοινωνία. Όμως ό,τι ζούμε αυτές τις μέρες, αυτό είναι. Η εκδίκηση της πραγματικότητας. Η θηριώδης προπαγάνδα που δυο χρόνια οδήγησε την κοινωνία στην παραφροσύνη, έφτασε στο τέλος της. Τώρα η ζωή εκδικείται.

Οι καρκινοπαθείς, οι εκατομμύρια Έλληνες που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, είναι σκηνές από το προσεχές μέλλον. Δυο χρόνια αντίστασης σε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων. Όχι στη μείωση της σπατάλης στα φάρμακα, που από 2 δις πήγε στα 8 μέσα σε λίγα χρόνια. Όχι στη μείωση του ποσοστού κέρδους. Όχι στη λειτουργία των φαρμακείων το Σάββατο, τα απογεύματα. Όχι στην ενοποίηση των ταμείων. Όχι στη μείωση των πρόωρων συντάξεων. Όχι στον εξορθολογισμό των νοσοκομείων. Όχι στα γενόσημα. Απεργίες για την αποκλειστικότητα της συνταγογράφησης. Άρνηση ακόμα και για τα 3 ευρώ στα απογευματινά ιατρεία. Τώρα τα ταμεία δεν έχουν λεφτά, χρεοκόπησαν. Τώρα όσοι έλεγαν ότι δεν χρειάζονται τα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα βρουν λεφτά για να πληρώσουν εταιρείες και φαρμακεία που χρεοκοπούν.

Όσοι κατάφεραν να πάρουν σύνταξη, μαθαίνουν έκπληκτοι ότι η καταβολή της θ’ αρχίσει σε ένα-δυο χρόνια. Συζητάμε αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στις 30 Ιουλίου. Θα είχαν σταματήσει οι πληρωμές νωρίτερα. Όμως το κράτος για να το αποφύγει, δεν πληρώνει τους προμηθευτές του, διαγράφει τα χρέη του, χρωστάει 7 δις στις εταιρείες, δεν επιστρέφει το ΦΠΑ, δεν εκταμιεύει τα κοινοτικά προγράμματα, μειώνει τις δημόσιες επενδύσεις. Για να καλύψει το κόστος λειτουργίας του. Η επιλογή του έχει αποτέλεσμα χιλιάδες επιχειρήσεις να κλείνουν κάθε μήνα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι να μένουν άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα. Σιωπηλά. Όμως κι αυτό τελείωσε. Δεν φτάνει πια. Τώρα όσοι έλεγαν ότι δανειζόμαστε για να πληρώσουμε τους τόκους στους τοκογλύφους, θα βρουν λεφτά στο τέλος του μήνα για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Αρνήθηκαν κάθε προσπάθεια μείωσης των ελλειμμάτων, τώρα θα βρουν λεφτά από τους Ρώσους, πετρέλαιο από τον Τσάβες.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε πει πολλά και με μεγάλη σφοδρότητα για τα κυβερνητικά κόμματα. Που δεν προχώρησαν τις μεταρρυθμίσεις, δεν τις υπεράσπισαν, καθυστέρησαν, οδήγησαν τα πράγματα σε αδιέξοδο. Όμως, με την ίδια σφοδρότητα, πρέπει πια να μιλήσουμε για το αντιμνημονιακό μέτωπο που με τη στάση του τρέλανε τον κόσμο, έφτιαξε μια ψεύτικη πραγματικότητα, υπονόμευσε κάθε προσπάθεια αλλαγής και κατέληξε να εγκλωβιστεί στο αδιέξοδο που το ίδιο δημιούργησε. Η αντιμνημονιακή προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια διόγκωνε τα προβλήματα, τα προβλήματα ενίσχυαν το λαϊκισμό.

Εγκλωβισμένη η κοινωνία σ’ αυτόν το φαύλο κύκλο του θανάτου, δεν μπορούσε να ξεφύγει, να αντιμετωπίσει τα πραγματικά της προβλήματα. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα επικράτησε, από δεξιά και αριστερά, το όλοι εμείς μαζί εναντίον των «ξένων» και των «εσωτερικών εχθρών». Ο πυρήνας δηλαδή της φασιστικής ρητορικής. Όχι απλώς ως κοινωνία δεν λύσαμε κανένα πρόβλημα, αλλά πετάξαμε και την μπάλα στην εξέδρα.

Αρνηθήκαμε ότι έχουμε πρόβλημα παραγωγής, ότι έχουμε ελλείμματα, ότι χρειαζόμαστε δανεικά. Αρνηθήκαμε ότι έχουμε ανάγκη από επείγουσες αλλαγές. Σε κάθε δομική αλλαγή, ενιαίο μισθολόγιο, αξιολόγηση, ανοιχτά επαγγέλματα, γενόσημα, Καλλικράτης, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ήταν αντίθετοι.

Οι κομματικές αργομισθίες έδιναν μάχες καταγγέλλοντας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση γιατί «μειώνει θέσεις εργασίας». Όσοι έκαναν περιουσία με μίζες κατήγγειλλαν τη μηχανογράφηση, τα συστήματα elenxis «χάλαγαν», τα συστήματα συνταγογράφησης δέχονταν «επίθεση από χάκερς». Οι κομματικές προσλήψεις κατηγορούσαν την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Οι 200.000 μαϊμού συντάξεις κατηγορούσαν την «εξόντωση του κοινωνικού κράτους». Η κομματική και κρατική γραφειοκρατία, το πελατειακό σύστημα, κάθε ευνοημένη επαγγελματική ομάδα, έδωσε αδιάλλακτη μάχη για να διατηρήσει προνόμια που για τον υπόλοιπο πληθυσμό ήταν αδιανόητα.

Το αντιμνημονιακό μέτωπο εκπροσώπησε κάθε ιδιοτελές συμφέρον. Οι δυνάμεις της ακινησίας προσπάθησαν να παρουσιάσουν την καταστροφή ως αναπόφευκτη, να αθωώσουν την κοινωνία από τις ευθύνες της, να παρουσιάσουν την ήττα ως διέξοδο. Δεν φταίμε εμείς, φταίνε οι αγορές. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε, «καλύτερα να χρεοκοπήσουμε παρά αυτό το μαρτύριο».

Δεν φταίνε τα ασφαλιστικά ταμεία που χρεοκόπησαν, δεν φταίει το κράτος που δεν έχει να πληρώσει μισθούς, δεν φταίει που τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μέρα και δεν έχουν να πληρώσουν τους υπαλλήλους. Φταίει το μνημόνιο, όχι η πραγματικότητα. Φταίνε οι «ξένοι», που ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν θέλουμε να μειώσουμε τους μισθούς των Ελλήνων γιατί τους ζηλεύουμε.

Η παλιά Ελλάδα δυο χρόνια αντιστάθηκε και κατάφερε να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια αλλαγής. Το αντιμνημονιακό μέτωπο θριαμβευτικά οδήγησε ολόκληρη την κοινωνία σε διαζύγιο με την πραγματικότητα. Τώρα η πραγματικότητα εκδικείται. Ακόμα κι αν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις νικήσουν στις επόμενες εκλογές, πιστεύω ότι θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να μην κυβερνήσουν. Ζούμε τις μέρες του τέλους των ψευδαισθήσεων.

Στις επόμενες βδομάδες η χώρα μας θα ξεκινήσει μια δύσκολη πια, καθυστερημένη επανάσταση που θα κάνει μέσα σε λίγους μήνες όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια ή θα οδηγηθεί στην ευθανασία. Αλλά τουλάχιστον θα είμαστε πιο σοφοί. Αφού απομυθοποιήσαμε το κυρίαρχο κομματικό σύστημα της μεταπολίτευσης, θα αντιληφθούμε όλοι μέσα σε λίγες μέρες και την απάτη του αντιμνημονιακού μετώπου.

Φώτης Γεωργελές

http://athensvoice.gr/the-paper/article/395/edito-395

109 σχόλια:

michele είπε...

Λίγο πριν πάω για ύπνο..έφυγε για τους ουρανούς ο Αλκετας Παναγουλιας..τώρα που η Εθνική είναι στο Εuro..

μπαρμπαλιας είπε...

Φώτης Γεωργελές

http://athensvoice.gr/the-paper/article/395/edito-395

TO ANTIMNHMONIAKO ΜΕΤΩΠΟ,ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...


...καλημερα
ωραια τα λει ο Φωτης ...
και χωρρις ιχνος σκοπτικης διαθεσης...
θα ελεγα οτι αυτες ειναι οι "ηρωικες"θεσεις του ΓΑΠ ...που δεν τον αφησε το βαθυ πατσοκ να εφαρμοσει..
μηπως τελικα τρελλαθουμε και φωναξουμε τον ΓΑΠ,για την τελικη εφαρμογη;;
και πως συμβαινει -αφου ολα αυτα συμβαινουν-τρια χρονια τωρα...
να μου εχουν σακατεψει την συνταξη,να μην εχω γιατρο ,φαρμακα,νοσοκομειο και να πανωβαστανε κρατησεις για ιατροφαρμακευτικα...
να με φορολογουν πεντακις επιπλεον ...να ,να,να ,χιλια να...
και το ρεζουμε το χρεος διπλασιαστηκε -ωχ- και συναμα κουρευτηκε και παλι ωχ...
δηλαδη με απλη αριθμητικη ,επρεπε να ειμαι πλουσιος πετρελαιας...
αν αυτου,αστεγοι,αποροι,ανεργοι και η πουτανια στα υψη ...με οτι αυτο συνεπαγεται...

καπου σταματαει το μυαλο κυρΦωτη...

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ giannhs kon..... Πεστα μπαρμπα μήπως και σε διαβάσουν τα καθίκια......και μετά μας λέει ο Μικελε απαισιόδοξους...και τους πληρώναμε τόσα χρόνια .... και δεν κάναμε και λαμογιες όπως αυτοί οι άχρηστη.... με έφτιαξες πρωί πρωί...χα χα

PS είπε...

κλμ Ηλία,ο Σηφουνάκης είπε το πρωί όσοι διαφωνούν να μην πηγαίνουν στις παρελάσεις και γιουχάρουν τους εκλεκτούς του λαού,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Και να μην "πετροβολάει" η κάθε αντιπολίτευση την κυβέρνηση(φαίνεται να ξέχασε πολύ γρήγορα τους φωτόπουλους)
Χουντόφρονες από τα γενοφάσκια τους,αδιόρθωτοι και αμετανόητοι,΄το 12% θα συνεχίσει να κάνει το κουμάντο στο κράτος,και μπαίνει στην κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο όλοι οι κλεφταράδες της πιό βρωμερής φάρας που γνώρισε ο τόπος τα τελ.30 χρόνια.Καλά το λες ότι και για τα επόμενα 30 ακόμα αυτοί θα διαφεντεύουν,ακόμα και μέσα από το σύριζα,αν και όταν.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ


Εν αναμονή των δανείων συνολικού ύψους 330 εκ. ευρώ σε ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και ΛΑΓΗΕ από το Ταμείο Παρακαταθηκών, που πιθανώς να εκταμιευτούν και εντός της εβδομάδας, βρίσκεται η ενεργειακή αγορά.

μπαρμπαλιας είπε...

Το ΠΑΣΟΚ, η πτώχευση και το ...φέσι

Με αγωνία περιμένουν οι πιστώτριες τράπεζες του ΠΑΣΟΚ τις αποφάσεις Βενιζέλου για την έκταση της επανίδρυσης του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προαναγγείλει δραστικές κινήσεις αναγέννησης όχι του κόμματος αλλά της παράταξης που εξέφρασε ιστορικά το Κίνημα.

Και αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να εγκαταλειφθεί το όνομα ΠΑΣΟΚ και να συσταθεί ένα νέο κόμμα.

Οι ενδείξεις είναι αρκετές και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται στις 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ να δώσει τη θέση του σε ένα άλλο κόμμα. Αυτό όμως σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ ως νομικό πρόσωπο θα πτωχεύσει και επομένως οι πιστωτές του θα μείνουν με τον …Μουτζούρη.
Το ΠΑΣΟΚ χρωστά αυτή τη στιγμή στις τράπεζες περίπου 130 εκατ. ευρώ. Ποσό τεράστιο σε σχέση με την τωρινή εκλογική του δύναμη και επομένως την επιχορήγηση που δικαιούται.
Κοινώς η εξυπηρέτηση του χρέους δεν βγαίνει με τα σημερινά "κουκιά", όπως δεν έβγαινε και με τα "κουκιά" της 6ης Μαίου.

Αν το ΠΑΣΟΚ απλά…πτωχεύσει και συσταθεί ένα άλλο κόμμα τότε το «φέσι» θα το φάνε οι τράπεζες, που το δάνεισαν με εξασφάλιση τις μελλοντικές κρατικές ενισχύσεις του κόμματος.

Οι τράπεζες συζητούσαν ήδη, λόγω ακριβώς της εκλογικής συρρίκνωσης, το ενδεχόμενο ρύθμισης των χρεών τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.

Ο Βαγγέλης όμως ενδέχεται να τις προλάβει. Σιγά μην περιμένει το….PSI για το ΠΑΣΟΚ όταν πρέπει να τα αλλάξει όλα. Και μαζί τους να εξαλείψει το επαχθές χρέος...

..απο τα σημερινα σχολια του Χαμαιλεονδα στο euro2day...
και με τη σημειωση οτι...αμα χρωστας -με νομο του χοωδρου συνταγματαρχη-σου κανουν αναγκαστικη εκτελεση μισθο,συνταξη,καταθεσεις,σπιτι κλπ
τωρα που ο χονδρος -προεδρος-χρωσταει...να του κανει το ΣΔΟΕ διαχειριστικο ελεγχο...και να αρχησει να παιρνει σπιτια-βιλλες και καταθεσεις των αγνων πατσοκων στην ελβετια...γιατι τοσα χρονια,τοσο χρημα ...καπου πηγε

τουαυτο ισχυει και για το κομμα του Αντωνη και ολων τους...

μπαρμπαλιας είπε...

Φωτη μου και Γιανη κλμ
εγω δεν λεω λογια αερα πατερα...
αυτη η λεπρα δεν γιατρευεται...εχει αφησει και το Σιφουνατσι να μιλαει...

George είπε...

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα, οι οποίοι αναγκάζονται να αγοράσουν τα φάρμακά τους επί πιστώσει Την Τετάρτη οι φαρμακοποιοί της Αθήνας θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.Στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη τα φαρμακεία εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους.19/06/2012

08:55

George είπε...

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε προγραμματίσει να βρίσκεται εκτός Αθηνών σήμερα και αύριο. Το γεγονός ότι τελευταία στιγμή ανέβαλε την αναχώρησή του, δεν είναι τυχαίο.

George είπε...

Οι γωνίες στρογγύλεψαν και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες 8 έως 10 ώρες η χώρα θα αποκτήσει κυβέρνηση, αφού οι Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, κατέληξαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr,19/06/2012

07:23

μπαρμπαλιας είπε...

...Γιωργη αυτος που εστησε τον ΕΟΠΥΥ θελει κρεμασμα...

ολοι πλεον ειμαστε στο ΙΚΑ με οτι αυτο συνεπαγεται..
ταλαιπωρια και ξευτιλα
και μην αρχησουν και φωναζουν μερικοι για ευγενη ταμεια...
μετα 41 χρονια ασφαλισης χοντρα πλερωμενης...δικαιουμαι κατι περισσοτερο απο τους αλβανοπακιστανους και τους αγροτες (;)του χορευταρα του Αντρεα Παπ

PS είπε...

γκαπάκι 1,42-1,47 στην ετε,δεν θα βιαστώ σήμερα,αλλά κάποια στιγμή με βλέπω να παίρνω.τεχνικά η εικόνα μοιάζει με το διάγραμμα που βλέπω στις 18/1/12,όπου ο 10άρης ετοιμάζεται να περάσει το 30άρη,με τιμή παρόμοια με το σήμερα.Ο MACD όπως και τότε έχει δώσει σαφέστατο αγορ.σήμα.Το θέμα είναι σε ποιά τιμή θα πάρουμε ,μεταξύ 1,42-1,60,γιατί αν τα περάσει,ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το 2,14,όπου τα έδωσα τον Απρίλιο.

PS είπε...

Σωστά τα λες Ηλία,αλλά αν τα πω κι εγώ θα κατηγορηθώ για ρατσισμό και ελιτίστικη αριστοκρατική αντίληψη,γι αυτό σε τόσο "καυτά" θέματα προτιμώ μόνο να ακούω,έχω δεχτεί μύριες επιθέσεις δια ζώσης όσο και γραπτώς,από όσους πιστεύουν ότι όλα τα δάχτυλα είναι ίδια.

PS είπε...

αγγίζει ήδη το γκαπάκι,για να δούμε αν θα το κλείσει.

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας..πολυ ωραια κ καθαρά λόγια ακουγονται εδω μέσα απο όλους..η ωριμοτητα σκέψεων ειναι αξιοθαυμαστη..Παρολα αυτα να κρατήσουμε μικρο καλάθι..να ειμαστε προσεκτικοι σε ολα τα θεματα απο ΧΑΑ έως την πραγματικη οικονομια..Οχι υπερβολες εκτος κ εαν ειστε καλοι τζογαδοροι..

PS είπε...

πήγα για κεράσια προχθές στο βουνό,κρατώντας μικρό καλάθι,αλλά τελικά μάζεψα τόσα πολλά που δεν είχα πού να τα βάλω χαχα,τα φτιάξαμε γλυκό τελικά

George είπε...

Εχει κανενα γκαπάκι η alfa ???

Γεράκι είπε...

τελικα ομως τα πηρες? κ που τα βαλες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους... η ίδια γνώριμη παλιά εικόνα που έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό να βλέπουμε.

PS είπε...

χύμα,πάνω στην ηλιοπροστασία
1,34-1,40 γκαπ η αλφα,΄και εκανε ήδη 1,35

ΠΑΝΟΣ είπε...

...εκτός και αν μας κρατάνε το "καλό" για αργότερα, όταν οι ειδήσεις δείξουν σχηματισμό κυβέρνησης...αλλά ποιος πιστεύει σήμερα σε κάτι σ' αυτή τη χώρα? Το θαύμα δεν κρατάει πλέον ούτε τρεις μέρας. Μία και πολύ είναι.

George είπε...

THANKS Φ/Σ Που είσαι βρε Πανο τρέχεις για την σύνταξη ακόμη....

PS είπε...

Πάνο,σήμερα το θέλουν λίγο ή και πολύ κάτω.Έτσι ώστε με την ανακοίνωση του σχημ.κυβέρνησης να πουλήσουν πολύ πάνω.Δεν είναι λογικό να γίνει διαφορετικά,πώς αλλοιώς θα κερδίσουν όσοι κινούν τα νήματα;

Γεράκι είπε...

μετα τις δηλωσεις..μαζευει..ενω η ευρωπη καταποντιζεται....

ΠΑΝΟΣ είπε...

15 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία Γιώργη για τα 37 χρόνια (2η παραίτηση όπως λένε εδώ) και μετά έχει ο Θεός...

George είπε...

και 1700 καθαρα....τυχερε.... μακαρι να σου βγουν και πιο πολλα.....

Γεράκι είπε...

τι ευχονται σε αυτην την περιπτωση Πάνο?..γιατι για την δικη μας γενια, αυτα θα θεωρουνται σενάρια επιστ. φαντασίας..

μπαρμπαλιας είπε...

Αντίθετος με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντ.Σαμαρά ο Οδ.Βουδούρης

με τους κουλτουργιαρηδες,'Η ΤΩΡΑ 'Η οσον ουπω...θα εχει προβλημα ο ΣΑΜ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω πια τι εύχονται Αντώνη,είμαι πλήρως μπερδεμένος για να πω την αλήθεια, μεγαη απόφαση, άσε που κανένας στην κατηγορία μου δεν ξέρει αν και τι θα πάρει ως σύνταξη. Πολλοί παραμένουν για να έχουν τουλάχιστον ένα μισθό. Μετά από 15 μήνες περίπου η κύρια και ακολουθεί δεύτερος γύρος μετά για την επικουρική.
Για όλους σκέφτομαι... αφού έχω κόρη στα 32 και γιο στα 19 και βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, αρκεί να έχουν μέλλον αυτοί. Τουλάχιστον αδειάζει μια θέση.

Γεράκι είπε...

μιλώντας ρεαλιστικα..Με βάση τις συνθηκες..Ο Αντονιο (η αληθεια ειναι οτι εχει κ γαμω τα ονοματα) εχει ολα τα φόντα να παιξει τα ρέστα του κ να κάνει την υπέρβαση..Πολυ απλα, ηδη μετραει ο χρονος αντιστροφα για το τέλος του αρα τι εχει να χάσει...? Εκτος κ εαν ειναι προδότης κ θα δουλεψει για συγκεκριμένο σκοπο...Λιγοι μήνες έμειναν για να το μάθουμε..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα (απο το κλεμμένο iPad της συζύγου). Ένα μικρό trade για σήμερα, αγορα ΆΛΦΑ στο 1,35 και στημένη ήδη πώληση στο 1.42. ο ΟΤΕ κρατιέται πολυ καλα προς το παρόν... (καλημέρα Αλεξανδρε, με συγχωρείςπου δεν πρόσεξα χτες το χαιρετισμό σου).

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη εχω γραψει οτι ο καλαματιανος ειναι τσαμπουκαλεμενος..μολις δεσει το βρακι του θα δουμε...
προσωπικα δεν τον παω ,αλλα δεν επιρρεαζει την κριση μου

παντως ο Βουδουρης εκ Καλαματας...πρωην πατσοκ τι θελει;;να κυβερνησει ο μπαρμπαΦωτης;;;

Γεράκι είπε...

"προσωπικα δεν τον παω ,αλλα δεν επιρρεαζει την κριση μου"..ναι σε καταλαβαινω απολυτως...
Εγω σκέφτομαι πολυ απλοικα..Γνωριζει εκ των προτερων οτι ο χρονος του ειναι πολυ περιορισμένος (δινω 3-5 μήνες) άρα ολα θα εξαρτηθουν απο τα αμεσα αποτελέσματα του..
Αυτο το σκηνικο τον ευννοει να τα παιξει ολα για ολα...περα απο τον συμβατικο τροπο σκεψης..
Αρα ολα θα κριθουν σε 2 σενάρια:
1.ποιες ειναι οι αληθινες επιθυμιες 2. Στην ικανότητα του (γιατι μπορει να ειναι αληθινα ανίκανος - κάτι για το οποιο φοβόμαστε ολοι)...

Γεράκι είπε...

Εχουν σκάσει απο το κακο τους στην Δημαρ που πρεπει να μπουν στην κυβέρνηση...εγκλωβιστικαν κ τωρα ακουν για τις μάχες που θα δωσουν στον Συριζα κ εχουν κοκκινησει απο τον θυμο τους..Σε ποσο χρόνο θα την κοπανησουν απο την κυβέρνηση?..γκαλοπ παρακαλω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλματάκια προς τα πάνω...όλοι κοιτάνε το πρόσημο του ΓΔ που το καθορίζει κυρίως η ΕΕΕΚ, μόλις γύρισε επάνω αυτή τρέχουν όλοι από πίσω σαν τα πρόβατα, ουδείς αυτόνομος σήμερα που είναι τόσο ρευστά τα πράγματα...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Φαντάσου να τα καταφέρουν....Εδώ σε θέλω..!

μπαρμπαλιας είπε...

/\... ΔΗΜΑΡ οσονουπω ,θα παθει αλλα Καρατζαφ...
τι τα θενε αυτοι;;; αυτοι των αριστερων ,ειναι για ουζακι παραλιατο και βαρδα δουλεια...
τουλαχιστον στα 65 μου αυτο εχω αποκομισει στην κοινωνια ...

ειχα εναν χουρτουρ συναδεφο...που ολο οργανογραματα της υπηρεσιας εφτιανε...
αχ κακομοιρα πατρις

μπαρμπαλιας είπε...

...η ΑΛΦΕτα δεν παει...

michele είπε...

Εδώ είμαι,μην νομίζετε...χτες το βράδυ στις 11.08 σας έγραψα ότι η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για οσουν δεν πρόλαβαν να μπουν..
Πράγματι έτσι κυλάει η συνεδρίαση..σε λίγο επανέρχομαι,ας ελπίσουμε μέχρι το βράδυ να έχουν συμφωνήσει.
Το 1.60 της Εθνικής πολυ σημαντικό το ξανατεσταρε σήμερα ..και λίγο παραπανω

μπαρμπαλιας είπε...

Η προοπτική να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας σήμερα στην Ελλάδα ανεβάζει το ΧΑ +1,2% - Η άνοδος μπορεί να συνεχιστεί έως τις 680 μονάδες - Οι ξένοι ακόμη τηρούν περίεργη στάση - Η Ισπανία στο 7,09% κινδυνεύει

ενα ενδιαφερον αρθρο του Λεοναρδου...

alexandra είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα..

http://www.youtube.com/v/xHkq1edcbk4?version=3

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=146701&catid=9

μπαρμπαλιας είπε...

δεν καταλαβαινω την εμμονη ,να μπουν στην κυβερνηση Δημαραιοι και Πασοκαιοι...
οι μεν Πασοκαιοι ειναι κοκκινο πανι για τον κοσμο,με τις επιλογες τους...που αφησαν τον ΓΑΠ να μας παει ΔΝΤ...
οι Δημαραιοι αντιπροσωπευουν το 6.25%...

αν θελει η ΝΔ υπαρρχουν στην πιατσα λαμπερα ονοματα ...που μπορει να χρησιμοποιησει

οι αλλοι αν θελουν ασ στειριξουν...
μεσα ,ομως στην κυβερνηση,θα υπαρχουν μουρμουρες εκατερωθεν και θα αρχισει η γκρινια...
τα γνωστα ελληνικα,δεδομενα

μπαρμπαλιας είπε...

...στηριξουν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλημέρα καθυστερημένη στην Αλεξάνδρα που ππροσπάθησε να μας δείξει μια άλλη πτυχή της ζωής...παγωμάρα σήμερα, αρχίζει η κάθοδος...δεν υπάρχουν καλά νέα, ή είναι μια ενδοσυνεδριακή καμπή?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την πάρτη τους όλοι Ηλία, κατώτεροι πάντα των περιστάσεων χωρίς πατριωτική συνείδηση.
Στα 60 και βάλε όλοι τους εκτός Μπένι που είναι κοντά κι αυτός ...ας κάνουν μια υπέρβαση, ας τολμήσουν να κάνουν κάτι καλό για την χώρα τους και ας πάνε σπίτια τους μετά, αλλά σιγά να μην σκέφτονται έτσι αυτοί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα προβλήματα (οικονομία, φορολογία, μνημόνιο, μεταναστευτικό κλπ) αντιμετωπίζονται μόνο χωρίς παρωπίδες και με την σκληρή πραγματικότητα, χωρίς κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις...τα βάζεις κάτω και τα αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά...

michele είπε...

Mη βιαζομαστε και μη γκρινιαζουμε.Τους ξερουμε οτι ολοι σκεφτονται με τα μικροκομματικα τους συμφεροντα..μενει να δουμε τωρα που για πρωτη φορα ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βρουν ομαδικη λυση.Να αποκτησουν κουλτουρα συνεργασιων και να σεβονται τα ποσοστα που εδωσε ο λαος στον καθενα απ αυτους.
Η συνεδριαση διαγραμματικα ειναι αψογη

Γεράκι είπε...

Ενδιαφέρον σημειο εισόδου στην ΙΝΤΚΑ εφοσον κλεισει πάνω απο τον 10αρι στο 60λεπτο (για τους λιγότερους ριψοκινδυνους)..

Γεράκι είπε...

ΔΕΗ..συσσωρευση στο 60 λεπτο,,ωραιος στοχαστικος..εαν κλεισει πανω απο 2,1755..ομορφα πραγματα ερχονται..

Γεράκι είπε...

Σχεδον το ιδιο η ΜΟΗ η οποια ομως ειναι λιγο πιο μπορστα απο την ΔΕΗ...εαν κρατησει εκει με ενα πισωγυρισμα του στοχαστικου για να παρει φορα..τοτε ολα καλα..

Γεράκι είπε...

η 3Ε δεν ξερει που θελει να παει..ολα τα παραπανω με το δικο μου ματι..οχι με το ματι των πολιτικων...

michele είπε...

Πιο 60 λεπτο ρε Hawk η ΔΕΗ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ 100% ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΛΑΙΓΑΜΕ.....

giannhs kon είπε...

Χαίρετε τι κάνετε ??

HAWK μοιρογνωμόνιο το μάτι σου χαχαχα Για την ΔΕΗ το λέω

Γεράκι είπε...

γερακισιο...

michele είπε...

o Hawk ειναι trader all over the world..
αλλα λεμε να βγαινουν και τιποτα 50 αρια 100 σταρια

michele είπε...

ΕΧΑΕ Αντωνηηηηηηηηηη

Γεράκι είπε...

τι λες? Παει να κλεισει η αιωνια πληγη?

michele είπε...

πανε να παρουνε και τα μερισματακια τις επιστροφουλες..τριτη φορα στα ψηλα ημερας..

Αλεξανδρος είπε...

τωρα ειναι αργααααααα mike δειτε τ0 γραφημα

Αλεξανδρος είπε...

τωρα πειραιως και αβακα προσεχουμε μηπως

michele είπε...

τι εννοεις ειναι αργα?? ποιο γραφημα?? για ποια μετοχη τα ΕΧΑΕ?? ας ξαναριξουμε λοιπον μια ματια σε ολα τα γραφηματα τις τελευταιες 2 βδομαδες

michele είπε...

Αχ τα ψαρακια μου τι ωραια κολυμπανε..

Γεράκι είπε...

τα ΕΧΑΕ εχουν γκαπ να κλεισουν (2,65) ψηλοτερα..εαν κ εμενα δεν με χάλαγε να ξαποστασει λίγο (οπως κ πολλα αλλα χαρτια) κ να παιξουν με φορα σε δευτερο γυρο..

Γεράκι είπε...

βραχυπροθεσμο long (60 λεπτ) σε BNP & DBK..μονο με στοχαστικο..

Γεράκι είπε...

που εισαι ΤΚ?

michele είπε...

Δικιο εχει ο Αλεξ,τωρα ας προσεχθει ο Αβαξ εχει και ογκο σημερα..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αυτός που πουλάει 2,95 δεν βαρέθηκε δεν βλέπει οτι το ΧΑΑ ανεβαίνει??

μπαρμπαλιας είπε...

...ο ΜΥΤΙΛ εχει κανεναν ηθικο φραγμο μπροστα ;;;δηλ αντιστασεις,γκαπέ,ντεφαουλτέ κλπ κλπ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΜΠΕΛΑ

Γεράκι είπε...

ναι ο ΑΒΑΞ ειναι ωραιος στο 60λεπτο...επιβεβαιωση εαν κλεισει πανω απο 10αρι...

michele είπε...

Πανω εχει ενα μεγαλο gap 2.30-2.45,κατω αφησε ενα ποντακι στο 1,87-1,88 ανεπαισθητο..
2,098 ο κμο 50 ημ,αν τον σπασει παει στο πανω γκαπε χαχα

michele είπε...

Στην ΜΠΕΛΑ Κωστα παιζουν και συμβολαια οι ξενοι και οι ελληνες πανω -κατω.Πολυ καλη εταιρεια κυριως αμυντικα.Επιθετικα ειναι αλλα χαρτια

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΒΑΚας χαρισμα σας και καλα κερδη...
οοοοοοταν μπορεσετε να πουλησετε

Αλεξανδρος είπε...

σχολιο για την τετραδα των διαγραμματων,πειραιως επιασε ακριβως τον στοχο,εχαε πολυ κοντα στην επιτευξη του στοχου,οτε εδωσε απο χθες σημα εισοδου,ετε αλλαζει ο στοχος του 1,70 και γινεται 1,90 ,καλη τυχη

ο dwk είπε...

Έτσι μπράβο Αλεξ !
…από δυο φορές μπας και τα εμπεδώσουμε !
Χαχαχα !

Αλεξανδρος είπε...

xaxaxa γραψε λαθος hawk την αλλη φορα θα το βαλω 10

ο dwk είπε...

…γιατί εγώ πίστεψα μόνο ΟΤΕ…
D W K !

Αλεξανδρος είπε...

σενεχομενες ψειδεις διασπασεις σους μικρους χρονικους οριζοντες,η πραγματικη διασπαση ερχεται,ΠΕΙΡΑΙΩς

Αλεξανδρος είπε...

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 0,3050

michele είπε...

Πολυ κομματι εχει σημερα ο ΠΕΙΡαιας

Γεράκι είπε...

ετσι φικι φικι ο Πειραιας!!!!!

giannhs kon είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ξέχασες την κίτρινη γραμμή της ΔΕΗ χαχαχα

michele είπε...

102.000 TENEΡΓ πουλανε στο 1.13

Αλεξανδρος είπε...

Ναι τον επιασε και η δεη το στοχο της,δηλαδη οι βασικοι στοχοι επετευχθησαν,δηλαδη η κινηση επιασε σε μεγαλο βαθμο τον ανοδικο της στοχο σε μια καθοδικη αγορα...χμμμ μαλιστα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

DWK και εγώ έχω οτε, δεν είσαι μόνος σου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξέχασα καλησπέρα σε όλους.

Αλεξανδρος είπε...

γυριζω σπιτι,αν δεις mike τιποτα περιεργο παρα τηλ

ο dwk είπε...

…CONNEX βάλια ;;;
Ευκαιρία να …(αντ)αλλάξουμε !
:) :) :)

michele είπε...

Οκ Αλεξ..dwk τι εγινε?? connx χαχα

ο dwk είπε...

…ανεπιτυχές CONNE, με το …πρόσχημα του CONN-X

Γεράκι είπε...

χαχαχα...

ο dwk είπε...

…κοινώς χυλόπιτα !

Γεράκι είπε...

πουλησαμε λιγες nbg..θα ξαναμπουμε παλι σε πισωγυρισμα..

michele είπε...

χαχα η Βαλια ειναι εξαιρετο κοριτσι..επιασε κι ο ΟΤΕ τα 2 παλι..
ΜΟΗ πανω απο 5..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μη μου πειράζετε το dwk και του έχω και αδυναμία. CONNEX γερά.....

ο dwk είπε...

Χαχαχα! να είσαι καλά βάλια !
Αμοιβαία τα αισθήματα !

George είπε...

MIKELE ξέρεις τίποτα με Πειραιώς.... πού έπιασε το στόχο????? έχω μείνει κανένα έργο πίσω ????? όλο κάτω πάει τι γίνετε ?????

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

DWK μην το αλλάξουμε το connex θα μας δώσει καλά λεφτά και μετά κανονίζουμε conne...

George είπε...

mikele mail

ο dwk είπε...

…αν κατάλαβα καλά, έχω …ελπίδες με ΟΤΕ πάνω από 3 ? από 4 ? …να ξέρω …

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ θα τα κρατήσω μέχρι τα 2.85-2.9
νομίζω ότι θα το δούμε σύντομα, εκτός απροόπτου. Θα ενημερώσω όταν τα δώσω. Η επιλογή μου δεν αποτελεί προτροπή για αγορά πώληση ή διακράτηση για κανένα, δεν είμαι επαγγελματίας.

michele είπε...

Διορθωση κανει george δεν εχει GAP απο κατω ,πανω απο 0,3050 θα γινει καλη

michele είπε...

Μπραβο τα εχαεεεεεεεεεεεε

Γεράκι είπε...

τα long σε BNP κ DBK δουλευουν αψογα..παντου πράσινο σήμερα..βοηθαει καταλυτικα ο αμερικάνος όπως πάντα..

ο dwk είπε...

Σε λίγο θα ακουστεί η φωνή του Michele: …πάμε πάνω !

Γεράκι είπε...

ποσο πάνω ρε dwk? σε λιγο θα βγάλετε όλοι φτερα!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θα έρθουμε εκεί ψηλά να σου κάνουμε παρέα Αντώνη. χαχαχα Εκτός αν δεν μας θέλεις...

michele είπε...

αντε ρε σεις ΠΜΕ ΠΑΝΩ !! ΧΑΧΑ