Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

Η ΔΡΑΧΜΗ,ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ...
Του Δημήτρη Μάρδα, αν. καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Μύθος 1ος. Θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων με την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ένθερμοι οπαδοί μίας τέτοιας επιλογής. Θα τρέξουμε τριάντα χρόνια πίσω σκιαγραφώντας τη σχέση εξαγωγών και απαξίωσης (υποτιμήσεις - διολισθήσεις) της δραχμής για να αποδείξουμε τον μυθικό χαρακτήρα αυτής της θέσης. 

Η ισοτιμία δραχμής/δολαρίου το 1980 ήταν 1 δολ. προς 42,64 δραχμές, το 1987, 1 δολ. προς 135,18 δραχμές και το 2000 ανερχόταν σε 1 δολ. προς 308,93 δραχμές. 

Η δραχμή λοιπόν κατά τη δεκαετία 1980 - 2000 απαξιώθηκε θεαματικά έναντι του δολαρίου, ενώ οι εξαγωγές μας με τα βίας διπλασιάσθηκαν από 5,1 δισ. δολ. σε 10,8 δισ. δολ. Από την άλλη, το εμπορικό μας έλλειμμα άγγιξε τα 18,6 δισ. το 2000 από τα 5,4 δισ. & το 1980.

Η κατακόρυφη απαξίωση του ελληνικού νομίσματος δεν κατόρθωσε να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, κάτι που διαφαίνεται και από τα ανωτέρω στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο του 1980 - 1990, οι δύο υποτιμήσεις της δραχμής και οι διαρκείς διολισθήσεις συνοδεύονταν και από μέτρα προστασίας της ελληνικής οικονομίας, κάτι που εξέλειπαν πλήρως από τον Ιανουάριο του 1993. 

Πρώτο συμπέρασμα: Ο ταχύς ρυθμός απαξίωσης της δραχμής έως το 2000, σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας υπέρ της εγχώριας παραγωγής (έως το 1993) δεν ανέκαμψαν τις ελληνικές εξαγωγές με ρυθμούς ταχύτερους σε σχέση με τους αντίστοιχους των εισαγωγών. 

Οπότε, σύμφωνα με το πρόσφατο παρελθόν της χώρας μας, από πού πηγάζει η θέση ότι η επιστροφή στη δραχμή θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξαγωγές μας από το 2001 έως το 2008, υπό καθεστώς «σκληρού» ευρώ υπερδιπλασιάστηκαν (από 10,4 δισ. δολ. το 2001 σε 25,5 δισ. δολ. το 2008). 

Βέβαια μετά το 2002 παρατηρείται μία ραγδαία επιδείνωση του εμπορικού ελλείμματος της Ελλάδας, όχι όμως λόγω μείωσης των εξαγωγών (που εξακολούθησαν να αυξάνονται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με το παρελθόν), αλλά λόγω έξαρσης των εισαγωγών. Η αιτία όμως αυτής της εξέλιξης δεν εντοπίζεται μόνο στο ευρώ. Αλλοι παράγοντες (όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τιμές πετρελαίου, εισροές κεφαλαίων, έξαρση των δημόσιων δαπανών, αλλαγή του καταναλωτικού προτύπου κ.λπ.) φέρουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος ευθύνης της συγκεκριμένης εξέλιξης.

Μύθος 2ος. Δεν πληρώνουμε το χρέος μας ή θα το πληρώσουμε μόνο σε δραχμές. 
Το άρθρο 27 της Σύμβασης της Βιέννης (που την επικυρώσαμε) αναφορικά με το «Δίκαιο των Συνθηκών», τονίζει ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται. Αυτό σημαίνει ότι η χώρας μας δεν μπορεί να κάνει χρήση του εσωτερικού της δικαίου για να αρνηθεί να ξεπληρώσει κράτη στο νόμισμα που συμφωνήθηκε. 

Συμπέρασμα: Ο,τι οφείλουμε στις κυβερνήσεις που μας δάνεισαν κράτη σε ευρώ θα το επιστρέψουμε σε ευρώ.

Ως προς τους υπόλοιπους ιδιώτες πιστωτές μας, το Σύνταγμά μας όπως και κάθε Σύνταγμα πολιτισμένου κράτους προστατεύει εύλογα τους πιστωτές του. Αυτό φαίνεται κατακάθαρα στο άρθρο 94. Αρνηση ή αδυναμία πληρωμών οδηγεί, κατά το Σύνταγμά μας, στην εκποίηση της εμπορεύσιμης περιουσίας του Δημοσίου (αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ.), ό,τι δηλαδή προβλέπει το μνημόνιο!

Βέβαια, κατά το Σύνταγμά μας πάλι, τους ιδιώτες μπορούμε να τους πληρώσουμε σε εθνικό νόμισμα, οπότε σε δραχμές. Αν ακολουθήσουμε αυτή την πεπατημένη, τότε όλοι οι ξένοι εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων θα ξεπληρώσουν τους δικούς μας εξαγωγείς σε δραχμές. Δεν είμαστε οι μόνοι ξύπνιοι στον πλανήτη! Να υπενθυμίσουμε ότι εξαγωγές μας είναι πολύ λιγότερες απ’ ό,τι οι εισαγωγές. Οποτε, ας αναλογιστούν οι ένθερμοι οπαδοί τέτοιων εύκολων λύσεων, τι θα σημαίνουν όλα τα ανωτέρω για τη χώρα!

Οι λύσεις για να ξεπεράσουμε τον ύφαλο, όπου φράκαρε το πλοίο της ελληνικής οικονομίας, είναι τρεις:

α) Μία επαναδιαπραγμάτευση όρων της νέας σύμβασης στο πλαίσιο μίας συνεννόησης με τους εταίρους μας, κάτι εφικτό, 

β) ενίσχυση όλων των προσπαθειών για αλλαγή πολιτικής της ΕΕ υπέρ αύξησης της ρευστότητας (π.χ. μέσω ευρωομολόγου) και 

γ) ένα νέο αναπτυξιακό ευρωπαϊκό σχέδιο. Δυστυχώς, όμως, η Ελλάδα κατά την έναρξη των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες για το «αναπτυξιακό πακέτο» θα είναι απούσα και αυτή τη φορά.

Την πρώτη φορά που απουσίαζε πλήρως η χώρα, αν και είχε κυβέρνηση (Μητσοτάκη), ήταν το 1992, όπου διαμορφώθηκε η έκθεση (Λευκή Βίβλος) με θέμα «Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα και Απασχόληση».
www/kerdos.gr

155 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα και καλο μηνα σε ολους.
και επειδη δεν σε αφηνουν οι διαολοι να αγιασεις...
Βενιζέλος: «Ζητάμε αναθεώρηση όρων της σύμβασης»


«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, πάνω από το 75%, τάσσονται υπέρ του ευρώ. Αλλά μια εξίσου σημαντική πλειοψηφία, πάνω από 75%, θέλει τη ριζική αλλαγή των όρων της δανειακής σύμβασης γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μειώσεις αποδοχών, περισσότερη ύφεση και περισσότερη ανεργία», δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα ABC.
...
τα ρεστα ,για οποιον εχει καψα

τι να πεις για τον χονδροκλανιωρα που εχει θρασος αμετρον;;
βαλτε στο προγραμμα τα δεδομενα φορολογιας εισοδηματος 2011 που νομοθετησε...και εδω ειμαστε

μπαρμπαλιας είπε...

...στο 1.01 ευρω η ΕΤΕ-απατη του αιωνα.
...αφου ανταμοιψε τους μετοχους μετα την γεναια αμκ στα 8 ευρω...με 7 ευρω μερισμα...τωρα θα ξεκινησει απο τον μπατο(;)αναστροφη...
προσοχη ομως παιδια ,επειδη θα δωσει υπερκερδη...να εχετε κατα νου και το ΣΥΡΙΖΑ που θα φορολογησει τις υπεραξιες του χαα...
ουστ ρε παλιοτομαρα πρωινιατικα ενθεν και ενθεν

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η karaefthimiou23 είπε...
Ο Βελλιανίτης όμως κάνει ένα λάθος θεμελιώδες,θεωρεί ότι το 5άρι του C θα κάνει σίγουρα χαμηλότερο χαμηλό του 3αριού που υπολογίζει(είμαστε λέει τώρα στο 5άρι του 3 του C και όπου C=5346),συνθήκη που δεν με βρίσκει .......

ταχαμε ολα και ηρθε και εδεσε με τους κυματιστες...προεξαρχοντος του κ.βελλιανιτη...που δινει μηδενια...
ναι παιδια,δινει μηδενια...
ειπα στην αρχη δεν σαφηνουν οι διαολοι ναγιασεις...αλλα εχουν δικιο Λεο,Μπιθηδες,Βελλιανιτηδες κλπ δυναμεις ...που απο την ημερα που βγηκε ο ΓΑΠ...οτι πουνε τους καθεται...
μηδενια λοιπον παιδια,αλλα σας διαφευγει μια ουσιωδης παραμετρος.αμα μηδενισει...δεν θα εχουτε τιποτα να γραψουτε...οποτε κανονιστε...

Γεράκι είπε...

Καλοοοοοοο μήνα κ καλημέρα σε όλους..Ο Ηλίας μπηκε δυνατα κ τα ειπε όμορφα..Αλλες 16 ημέρες για την λύτρωση μας..Διαπίστωση, υπάρχει μεγάλη ενταση αναμεσα μας πλεον οταν κουβεντιάζουμε για τα πολιτικα..Δεν αναφέρομαι μόνο εδω μέσα αλλα γενικα...Αυτο έχει τα καλα κ τα ασχημα του..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλό μήνα

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ Καλημέρα ΑΝΤΩΝΗ

Γεράκι είπε...

Ευρωβ (60λεπτο)
Δεν συμπεριφερθηκε καλα χτες. Δεν κράτησε ο ΜΑ100.Στηριξη η κατω ανοδικη τάσης καπου στο 0,4981 ή το επόμενο χαμηλο 0,49.Συνηθως οταν βρισκεται σε τοσο χαμηλα επίπεδα ο RSI, δίνει μια κίνηση..Καλό σημάδι το κλείσιμο πανω απο τον ΜΑ10 σημερα..
Το ημερήσιο δεν μου αρέσει άρα θελει προσοχή κ γρηγορες κινήσεις.

Γεράκι είπε...

ΕΧΑΕ (60λεπτο)
Παρουσιάζει αντοχη.Συσωρευται κ πιθανος ανοδικος σχηματισμος δεν εχει αναιρεθει.Μαλιστα χτες ο ΜΑ50 εσπασε τον ΜΑ100.Στοπ λος μικρο κ εχει καλες προοπτικες.Εαν σπάσει το 2,19 με ογκο τοτε εχουμε κινηση.Αντιθετα προσοχη κατω απο 2,10.

Γεράκι είπε...

Αλφα (60 λεπτο)
Το καλυτερο διαγραμμα.Καποιος έμπαινε κ χτες εαν ήθελε με στηριξη τον ΜΑ50.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλο μηνα να εχουμε με υγεια.

ΑΡΤ είπε...

καλημερα και καλο μηνα σε ολους και ολες...καλο καλοκαιρι....

ρε κοιτα να δεις σε ποιον εμπιστευθηκαμε τις τυχες της πατριδας μας....

http://www.youtube.com/watch?v=PPvQFlXHqE4

νικος φαληρο είπε...

FLASH NEWS Οριακές κινήσεις στις ευρωαγορές * Πτώση 0,1% για DAX - Κέρδη 0,2% για CAC

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Share on linkedin Share on facebook Share on twitter Share on email | More Sharing ServicesShare |

ΕΧΑΕ: Μέρισμα €0,11/μετοχή αποφάσισε η ΓΣ









ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Real Time ΧΑ

Λογιστικές

Δημοσιεύθηκε: 20:32 - 23/05/12
Την διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαίου 2012. Σε επόμενη ΓΣ η απόφαση για την επιστροφή κεφαλαίου.

Αναλυτικά η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Οι μέτοχοι ενέκριναν τη διανομή των κερδών της ενδέκατης (11ης) Εταιρικής Χρήσης (01/01/2011 - 31/12/2011).

Όσον αφορά στο μέρισμα της χρήσης ποσού 0,11 ευρώ ανά μετοχή, εγκρίθηκαν ως ημερομηνίες αποκοπής και προσδιορισμού δικαιούχων (βάσει του κανόνα record date) οι 1 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα και το αντίστοιχο ποσό θα καταβάλλεται στους μετόχους από την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, μέσω των χειριστών τους.

Το εν λόγω ποσό μερίσματος, σύμφωνα με το νόμο, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 25% (0,275 ευρώ ανά μετοχή), και συνεπώς το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,0825 ευρώ ανά μετοχή.

νικος φαληρο είπε...

Στις 21 Μαρτίου 2012 θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα έτους 2011 της εταιρείας ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρείας για το έτος 2012 έχει ως εξής:

Τετάρτη 21.03.2012: Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων έτους 2011

Πέμπτη 22.03.2012: Δημοσίευση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων & Ετήσια ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης

Πέμπτη 17.05.2012: Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α' Τριμήνου 2012

Παρασκευή 01.06.2012: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Παρασκευή 08.06.2012: Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος χρήσης 2011, δηλαδή πριν την 15.6.2012 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της Εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ATHEX 20 στον οποίο συμπεριλαμβάνεται

Τρίτη 12.06.2012: Ημερομηνία δικαιούχων μερίσματος - Record Date

Δευτέρα 18.06.2012: Έναρξη πληρωμής μερίσματος χρήσης 2011

Πέμπτη 23.08.2012: Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α' Εξαμήνου 2012

Νίκη είπε...

Καλή σας ημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Ωραιο του Λιακου : αμα μηδενισει δεν θα εχετε τι να γραψετε χαχα
Καλημερα Νικη, πολυ καιρο ειχαμε να σε δουμε ευχομαι να εισαι καλα!
Ηawk εδω παντως διαφωνουμε οταν λεμε για πολιτικα δεν εχουμε ιδιαιτερη ενταση

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας...
βλεπεις οτι και σημερα εχουμε ουρα απο τις χθεσινες ...
ούρα λοιπον...

michele είπε...

Tοποθετουνται καινουργιοι Λιακο,αυτοι που επρεπε να πουλησουν,πουλησαν,ενδεχομενως γινονται ανακαταταξεις,υπαρχουν και οι short

νικος φαληρο είπε...

χθες εκλεισαν περι τα 8500 ανοικτα ΣΜΕ σε ΕΤΕ.

George είπε...

kαλημερα καλό μήνα και με κυβέρνηση μετά της 17 του μήνα σε όποιον και αν βγει ...και το ΧΑΑ να πάει στα ύψη αυτό είναι ευχή

Νίκη είπε...

Καλά είμαι Μικέλε, ευχαριστώ. Έχω αποφασίσει να μην γράφω, μια και δεν έχω να προσφέρω κάτι για το κοινό μας καλό. Όμως σας διαβάζω συνεχώς και «εκμεταλλεύομαι» τις γνώσεις που μας προσφέρετε και σας ευχαριστώ όλους. Να είστε καλά.

michele είπε...

Καλημερα george,Nικη γραφε μας ενα καλημερα να ξερουμε οτι εισαι "εδω"..

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Νικη.
περνα για καλημερα.ο ισκιος σου που λεμε...

νικος φαληρο είπε...

ογκος ΕΤΕ ηδη 6,3 εκ.Βαζουν τουβλακια 1000αρια στο ΣΜΕ ΕΤΕ 1,09 και 1,10. Μην παει παραπανω και δεν προλαβουν να κλεισουν ησυχα

michele είπε...

Την εχεις πιασει τη δουλεια Νικολα.

Γεράκι είπε...

δύσκολα τα πράγματα μέσα αδέλφια μου..αναμονη..οι 16 ημερες θα ειναι βασανιστικες..αντε να δουμε τι θα πει κ ο sexy τσιπρου..

michele είπε...

Haircut στα στεγαστικα του κοσμου,ειπε ο Σκουρλετης,ποιος θα πληρωζει την-επιπλεον-ζημια δεν μας ειπε..εκοψε και μερισματακι το ΕΧΑΕ σημερα

νικος φαληρο είπε...

το θεμα ειναι γιατι χωνουν τα αλλα bluechips. εχθες νομιζα ρολλαριζαν τις πωλησεις σε ΕΤΕ ΟΤΕ με αγορες σε ΟΠΑΠ ΜΟΗ ΦΦΓΚΡΠ.Σημερα τι κανουν;

michele είπε...

Το εκαναν αυτο Νικολα,ειδικα στην ΕΕΕΚ.Οποιοι φευγουν σε μια μετοχη λογω δεικτη,μπαινουν σε αλλα "παρομοια" που μενουν στο δεικτη.Ομως επειδη αυτα τα χαρτια πηραν πολυ χτες,υπαρχουν πωλητες σημερα απο traders βιαστικους κλπ

George είπε...

Μια απορία έχω... μέχρι που μπορούν να πάνε κάτω η ΕΤΕ,ΔΕΗ,ΤΤ Και πολλές άλλες μετοχεε ? λέμε πχ ετε έφτασε στον πάτο 1,40-1,30-1,20-1,1ο,1,01 και κάθε φορά αγοράζουμε σκεπτόμενη ότι άντε θα πάει από δω και πέρα πάνω και μετά ακόμη κάτω και άλλη χασούρα... τι πρέπει να κάνουμε να τα μουτζώσουμε όλα και να αποχωρήσουμε η να αγοράζουμε περιμένοντας και ψάχνοντας τον πάτο που δεν υπάρχει????

George είπε...

ΑΠΟ ΒΝ Αν οι τράπεζες εθνικοποιηθούν το ΧΑ θα καταρρεύσει στις 100 με 200 μονάδες και η μετοχή της Εθνικής στα 0,20 με 0,30 ευρώ.................................ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Αντώνη πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση, τουλάχιστον εδώ μέσα, στις πολιτικές συζητήσεις, ο καθένας πιστεύει ότι θέλει αλλά σέβεται και τον άλλο. Εξάλλου κανείς δεν έχει τον παλιό φανατισμό, όλα έχουν απομυθοποιηθεί πλέον και γνωρίζουμε πολύ καλά (όπου και αν κλίνουμε) ότι το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώθηκε στη χώρα αυτή τα τελευταία χρόνια είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ και ΛΙΓΟ για να αντιμετωπίσει πραγματικές κρίσεις. Αναγκαστικά θα κάνουμε κάποια κίνηση με την ψήφο μας, με την ευχή να είναι η λιγότερο κακή.
Για την χθεσινή μου αναφορά τώρα, (να τα βλέπετε μόνοι σας, δεν θα κρατάω και σημειώσεις)... δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε, είχε πιο πολύ χιουμοριστικό χαρακτήρα και τίποτα άλλο.

Γεράκι είπε...

George κ υπόλοιποι..μονο trading κ οποιος μπορει..ολα τα υπόλοιπα ειναι τζόγος..το ΧΑΑ ειναι χειροπόδαρα δεμένο με τις πολιτικες εξελίξεις..οταν το ΧΑΑ προεξοφλησει σταθερότητα τότε θα δουμε το κατι διαφορετικο..αλλα το εφαλτηριο θα ειναι η πολιτικη σκηνη κ οχι η οικονομια..δεν το βλεπετε αυτο?

Γεράκι είπε...

Οσοι μπαινουμε Long μεσα, θεωρουμε οτι ειναι ευκαιρια ζωης με προοπτικη ομως οτι η χωρα θα ξανασταθει στα ποδια της..εαν δεν τα καταφέρει, θα τα χάσουμε ολα (κ περισσοτερα)..τοσο απλα...τοσο απλα..

Γεράκι είπε...

Πάνο, ανέφερα γενικα..εδω έχουμε υψηλότατο επίπεδο..εξω ομως οι κουβέντες ειναι έντονες...μην πω κ παραπανω...το ζω αρκετα συχνα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χέστον αυτό ρε Γιώργη αρκετά μας τα σκότισε, κάνε ότι σου λέει η διαίσθησή σου. Τα έγραψε και πριν ο Ηλίας, μηδένια δεν γίνονται να πάνε. Πραγματικά αν είχα κάποιον από αυτούς που τα λένε αυτά μπροστά μου, θα του έσπαγα τα μούτρα χωρίς δεύτερη κουβέντα, όχι γιατί έχω μετοχές αλλά για το κλίμα που δημιουργούν προς ίδιον όφελος. Θα έχετε διαπιστώσει ότι είμαι ίσως ο μόνος που δεν μιλάει συνέχεια και μόνο για μετοχές, που θα πάνε κλπ κλπ.

michele είπε...

Oι επενδυτες που δεν εχουν margin και εχουν καποια δυνατοτητα,αγοραζουν μετοχες σφοδρα υποτιμημενες που ειναι γεματο το ελληνικο χρηματιστηριο.Αν φοβουνται εγκλωβισμο,βαζουν stop loss,δεδομενου οτι εδω γινεται η αναδιανομη πλουτου και επομενως δεν ξερουμε τον πατο σε μερικες εξ αυτων.
Διαφορετικα περιμενουν τεχνικα σηματα που οως ειναι αρκετα ψηλοτερα απο εδω και απλως παρακολουθουν δεν συμμετεχουν.
Εχω ξαναπει οτι δεν εχει καμμια σημασια αν παρεις τη ΔΕΗ 1,3 η 2,5 τη στιγμη που ξερεις οτι κανει 12 η 15.Τωρα στην πιο μεγαλη φαση της κρισης ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη τα είπες όλα προηγουμένως, η κατάσταση είναι ρευστή και απόλυτα εξαρτώμενη από τον πολιτικό παράγοντα...

νικος φαληρο είπε...

παει κοντα προηγουμενο χαμηλο η ΕΧΑΕ.

Γεράκι είπε...

ναι Νίκο..η ΕΧΑΕ δεν συμπεριφέρεται καθόλου καλα..μα ουτε κ η ευρωβ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα γιατί πέφτουμε σήμερα... επειδή πέφτουν οι έξω, επειδή μας έκοψαν την πίστωση, ή επειδή η Καθημερινή βγάζει πρώτο τον ΣΥΡ. με 31% ?
Ο Ηλίας είναι ο πιο αρμόδιος να απαντήσει.

VassilisS είπε...

καλημέρα παίδες,
η ΕΧΑΕ έχασε το μέρισμα της και ακόμη παραπάνω. Εγώ πάντως δεν τι δίνω (αφού δεν την έδωσα εχθές!)
Νομίζω πως θα δώσει και επιστροφή κεφαλάιου ή κάνω λάθος?

μπαρμπαλιας είπε...

ναι Πανο ο Αλαφου κανει παιχνιδι...
δεν σου κανει εντυπωση ,εξη δημοσκοπησεις σημερα δινουν ΝΔ και ειναι μονος του;;;;περιεργο κομματι

michele είπε...

Θα δωσει και επιστροφη Vassilis ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό εννοούσα κι εγώ Ηλία, πολύ περίεργο...άκρως παραπλανητικό γιατί ο άλλος θα πει μέσα του, βγαίνει άνετα πρώτος ο Αλέξης, εγώ ας ψηφίσω κάτι άλλο, δεν χρειάζεται και την δική μου ψήφο.

Γεράκι είπε...

Αντιστροφη ψυχολογια Πάνο...τι σου ελεγα εγω χτες? Και μου ειπες οτι έχω πλακα..ειδες πως σκεφτονται τα επιχειρηματικα μυαλα? (αλλα εγω ατυχησα..χαχαχα..)

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα ο ΣΚΑΙ δεν βλεπετε...
απο την πρωινη ζωνη τα παιδια εκει-εχοντας πολυ καλο συμβολαιο...ουτε κριση ,ουτε κριτικη...λυπαμαι
αλλα οι καιροι δυσκολοι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

H ΕΧΑΕ έδωσε και μέρισμα η ΕΥΔΑΠ ??!!!!
Ο ΜΥΤΙΛ???

νικος φαληρο είπε...

γνωμη μου αναμονη στις πτωτικες.Οχι πιασιμο πτωτικου μαχαιριου.Να δουμε σηματα πρωτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα αν βγάλουμε παρωπίδες και ταμπέλες και γίνουμε ουδέτεροι παρατηρητές... το ΧΑΑ είναι επιχειρηματικότητα. Γιατί θα ανέβει αν έχουμε κυβέρνηση "φιλομνημονιακή" και συνέχιση της πολιτικής που οδηγεί σε ακόμα βαθύτερη ύφεση, συρρίκνωση αποδοχών και συντάξεων, άρα κλείσιμο και άλλων επιχειρήσεων, άρα μεγαλύτερη ανεργία... και όχι με μια νέα πολιτική, με άγνωστες βέβαια συνέπειες...ας μας το εξηγήσουν οι "ειδικοί".
Το νέο φοβίζει, δεν λέω, αλλά και το παλιό που μας οδήγησε στο γκρεμό?
Αντώνη το έχεις πλάκα για τον τρόπο σκέψης σου ήταν..μην το παίρνεις στραβά. Εξάλλου έχεις τα κότσια και τις γνώσεις για να πας μπροστά και είσαι και μικρός ακόμη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εμείς οι "παππούδες" όπως μας λέει ο Μικέλε παραδίδουμε την σκυτάλη στα πρόθυρα των δεύτερων -ήντα ή και πάνω από αυτά...

Γεράκι είπε...

Προς θεου..δεν το πηρα στραβα..δυσκολα παρεξηγω ιδιαιτερα φίλους..Είμαι στην πιο παραγωγικη φάση ομως κ βλεπω πως θα περάσω μέσα απο συμπληγάδες με την πλειοψηφεια των ανθρώπων γυρω μου να ειναι στενόμυαλοι κ παρτάκιδες..Ενα κακο θα καταλογισω σε όλους μας..γιναμε παρτάκιδες κ μας αξίζει τιμωρία..(υπερβολικος αλλα το πιανετε το μυνημα μου)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο...καθόλου θα έλεγα. Ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε σ' αυτό ακόμα και όταν αδιαφόρησε για το τι γινόταν δίπλα του, ακόμα και όταν δεν συμμετείχε σε υπόγειες διαδρομές και δοσοληψίες.

George είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ.... ετοιμαστείτε για μεγάλη πτώση .... ετοιμάζεται να μιλήσει ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Γεράκι είπε...

Τελευταιο σχόλιο κ μετά υπόσχομαι θα μιλαω για AAPL,AA,AXP,MA,PCLN και αλλες ομορφες κυρίες..
Η κονωνία του ωχαδερφισμου,σταρχιδιστών κ παρτακιδων..(και μετα αυτο το σοκ λιγα εχουν αλλαξει)..Θυμαστε ποια ηταν η κατάληξη των Σόδομα κ Γομορα..?Ηρθε η θεια δικη κ τακτοποιησε ολα..(ναι ναι υπερβολικος..)..κλεινω περι πολιτικων κ κοινωνιας...

VassilisS είπε...

Παντως άν δεν βγεί ο Τσίπρας θα του χρωστούμε μεγάλη χάρη εδώ που έφτασε τις τιμές. ΑΝ βγεί ομως δεν θα του χρωσταμε τίποτα ... θα μας χαρίσει και τα δάνεια από πάνω χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ξεκίνησε η καταμέτρηση στην Ιρλανδία –
Στο 50% η αποχή από το δημοψήφισμα για το Σύμφωνο Σταθερότητας

μπαρμπαλιας είπε...

...παλι με το χαα ταβαλε ο Τσιπρας...θα τον κατανοουσα αν μιλαγε για την τριχρονη εξαθλοιωση των μιροεπενδυτων...

VassilisS είπε...

κύριε Ηλία κατά τον τσίριζα μικροεπεδυτής = επενδυτής= κεφαλαιουχος = καπιταλιστής = εχθρος του λαού.
Ταυτόχρονα τα πρώτα λαμογια που βγάλαν τα χρήματα έξω ήταν οι βρωμιάριδες πασοκοαναθρεμένοι ψηφοφοροι τους.
αλλά τι να λέμε τώρα...

μπαρμπαλιας είπε...

...λαικη κυριαρχια και κυριαρχικα δικαιωματα...
ρε Τσιπ αστο Μπαπανδρεου πεθανε,αυτος και τα συνθηματα του...
νεος ανθρωπος εισαι...πεσ μας καινουργια,φρεσκα...
αλλα με το Φωτοπλο κοντα σου ...

μπαρμπαλιας είπε...

σωστα το εθεσες Vas...

George είπε...

Με το που είπε ΑΚΥΡΩΣΗ μνημονίου ΓΔ 510

Γεράκι είπε...

χαχαχαχα
ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ...ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
και εγω ΣΥΡΙΖΑ..ολοι μαζι..
Ξεκινησε χτες ο Αντονιο..Τωρα μιλαμε για προεκλογικη περιοδο..επιτελους ακουμε για ΠΑΡΟΧΕΣ!!!!

VassilisS είπε...

Γιατί μου θυμίζουν το Τσοβόλα δωστα όλα γιατί?
με όλα αυτά που λέει τον βλέπω να βγάινει με 40% παίδες.

μπαρμπαλιας είπε...

..ενταξυ ρε Γιωργη ..

και ο Ανδρεας ελεγε ...ωξω οι βασεις και το ναιτο...και η εοκ ,θανατος στους εχοντες και κατεχοντες...

ειπα τον περιμενα φ ρ ε σ κ ο...

George είπε...

Τελείωνε βρε μακακα και το χαα πήγε 509

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη εδω που τα λεμε...η ΔΕΗ δεν περιμενε τον Τσιπ...εχει το δρομο της,οπως και πολλα τζιπσ...αχαχαααχαχ

μπαρμπαλιας είπε...

...καλα μας μπηκε ...ο μηνας

michele είπε...

Mην γκρινιαζετε ρε ...αφηστε τον Αλεξη να εκφραστει και να εκφρασει και κεινους τους πρασινους βολεμενους που θα χασουν τη μασα..

George είπε...

Tsekevara ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

michele είπε...

Ηρθε η ωρα της αριστερας φωναζουνε...μετα το σοσιαλισμο η βαρβαροτητα ,να δουμε κι αυτο να αποτελειωθουμε χαχα ( πικρο το γελιο)

George είπε...

ALFA -7,73-ATE- 5.19....DEH - 6.06....EYR - 5.80... TT-4,90 ANTE ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΚΑΚΑ......ΟΛΟ ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..125 ΦΟΡΕς ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ

George είπε...

Και τον χειροκροτούν οι κλακαδόροι τόσο βλάκες.... μα τα πιστεύουν αυτά που λέει ??????

Γεράκι είπε...

Τον ζηλευετε...βγαζετε ολη την κακια σας..οταν το ΧΑΑ μολις καταλαβει το νοημα αυτων που λεει ο sexy alexis θα παει στον Θεο!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΓΕΝ.ΔΕΙΚΤΗΣ: Το 30% ( ναι, το 30%!!!) το διαμορφώνει πλέον η μετοχή της ΕΕΕΚ(!). Μιλάμε για πραγματικό ''ανοσιούργημα''. Made in England τη ευγενική χορηγία της FTSE ltd. To 21% το διαμορφώνουν οι τίτλοι των EΛΠΕ, OΠΑΠ και TITK οπότε αντιλαμβάνεσθε και το πόσο αντιπροσωπευτική είναι η εικόνα του.

Από τη στήλη του ΔΝ.

Περιμένετε τώρα εσείς να γίνει καθαρό παιχνίδι στο ΧΑΑ και βρίζετε ή εξυμνείτε κάποιους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
4 μετοχές το 51% του δείκτη. Και οι άλλες ακολουθούν σαν τα ΖΩΑ τον τράγο του κοπαδιού. Καμία διαφοροποίηση, καμία σχέση με καλά ή άσχημα αποτελέσματα. Τυφλά πίσω από το κλίμα που διαμορφώνουν οι 4 για την πλάκα τους.
Χθες μιλάγαμε για 536 και 550 μον. και σήμερα θα γίνει μάχη για να κρατηθεί ξανά το 510.

Γεράκι είπε...

Τσίπρας: Θα προτείνουμε στον Ερντογάν να σταματήσει η κούρσα των εξοπλισμών ..με την συμφωνια να παραχωρισουμε την Θράκη..χοχοχοχο...

George είπε...

και στο τέλος χαιρέτισε όπως ο Μιχαλολιακος λες?????

George είπε...

Τσίπρας Θα εθνικοποιηθούν οι τράπεζες Αν οι τράπεζες εθνικοποιηθούν το ΧΑ θα καταρρεύσει στις 100 με 200 μονάδες και η μετοχή της Εθνικής στα 0,20 με 0,30 ευρώ – Αν σας φαίνεται υπερβολικό απλά κάντε υπομονή γιατί απλά θα συμβεί BN ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giannhs kon είπε...

· : Θα επαναφέρουμε την απλή αναλογική στο εκλογικό σύστημα

· : Το μοντέλο αυτό πέτυχε στην Αργεντινή
Θα εισάγουμε πρόγραμμα αυτοδιαχείρισης πτωχευμένων επιχειρήσεων - Οι εργαζόμενοι θα τις διοικούν καλύτερα από τα αφεντικά

· : Θα αναδιοργανώσουμε τον Δημόσιο τομέα - Δεν θα απολογηθούμε για το κράτος που έφτιαξαν

· Θα επαναφέρουμε υπό δημόσιο έλεγχο στρατηγικές εταιρείες

· : Θα παγώσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις

· : Θα εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες που έλαβαν κεφάλαια από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

· : Ο ίδιος ο αγρότης θα επιλέγει τους εμπόρους. Θα πληρώνεται από τις τράπεζες άμεσα

· : Θα συνδεθούν οι επιδοτήσεις με την παραγωγή

· Θα εκδώσουμε καλλιεργητική κάρτα για την οργάνωση της παραγωγής

· : Άμεσα η ρύθμιση χρεών αγροτών σε κρατικές τράπεζες

· : Θα δημιουργήσουμε συνθήκες που θα διασφαλίσουν τη σταθερότητα της αγροτική παραγωγής

· ΤΘα μειώσουμε άμεσα το ΦΠΑ στην εστίαση και τον τουρισμό

· : Θα επαναπροσανατολίσουμε τους ευρωπαϊκούς πόρους για τη στήριξη της ανεργίας και τους κοινωνικά αδύναμους
πλοκάρουν την υποψηφιότητα Σόιμπλε για το Eurogroup οι Γάλλοι – Προέχει η ανάπτυξη και όχι οι εμμονές στη λιτότητα

· Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να έχουν όλες και όλοι αξιοπρεπή σύνταξη και περίθαλψη ανεξάρτητη από το εισόδημά τους

· : Δημιουργία όρων για την επιστροφή καταθέσεων και τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος

· Κατάργηση των 58 προκλητικών φοροαπαλλαγών

· Ποινές δήμευσης μέρους της περιουσίας για όσους συλλαμβάνονται να δηλώνουν ψευδώς τα περιουσιακά τους στοιχεία

· : Επανεξέταση όλων των φορολογικών καθεστώτων - Η μέγιστη δυνατή ελαχιστοποίηση του φορολογικού συντελεστή

· : Θεσμοθέτηση πλήρους και καθολικού περιουσιολόγιου

· : Πρέπει να έχουμε μία σαφή και αληθινή εικόνα της φορολογητέας βάσης

· :Ριζική επανεξέταση των δημόσιων δαπανών

· Πρέπει να φορολογήσουμε τον πλούτο που φοροδιαφευγει

· : Κατάργηση στο χαράτσι,πρωτίστως σε άνεργους,χαμηλόμισθους,χαμηλοσυνταξιούχους

· : Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα άρει την μετενέργεια

· : Το ύψος εξυπηρέτησης του χρέους θα πρέπει να συνδεθεί με το ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

· Θα ζητήσουμε δίκαιη και βιώσιμη ευρωπαϊκή λύση

· Αμέσως μετά την ακύρωση του Μνημονίου θα ζητήσουμε την επαναδιαπραγμάτευσή της
· : Δεν είναι εύκολος ο δρόμος - Δεν ισχυριζόμαστε ότι λεφτά υπάρχουν

· : Καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό κυβερνητικό πρόγραμμα

· : Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μορατόριουμ στην κούρσα εξοπλιστικών προγραμμάτων με την Τουρκία

· : Υποστηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας - Αλλά πρέπει να δούμε βήματα επίλυσης του κυπριακού

· : Θα προσπαθήσουμε για διμερείς συμφωνίες με τις γειτονικές χώρες

· : Θα αλλάξουμε το νόμο περί ευθύνης υπουργών

· Θα εγκαινιάσουμε ενεργητικά φιλειρηνική εξωτερική πολιτική

michele είπε...

Πανο η κεφαλαιοποιηση της ΕΕΕΚ ειναι τετοια που εχει μεγαλη σταθμιση,αφου οι αλλες μηδενισαν

George είπε...

· Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα · Θα = ΤΣΙΠΡΑΣ

νικος φαληρο είπε...

κεφαλαιοποιηση ΔΕΗ 290εκ. Οσο 150 κατοικιες στη φιλοθεη με τιμες κρισης

giannhs kon είπε...

Μήπως σας βρησκετ κανένα δελτίο ΚΑΙΡΟΥ για ΑΛΦΑ

michele είπε...

5-6 ειναι σωστα,τα εχουν πει οι αλλοι νωριτερα απ αυτους.( νομος περι ευθυνης υπουργων,δημευση περιουσιας,ευρωπαικη προοπτικη της Τουρκιας,καταργηση χαρατσιου,θα γινει ετακ,συνεδεμενο χρεος με την αναπτυξη ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ μετα το 2020).
Τα υπολοιπα περι ακυρωσης κλπ ειναι για γελια

George είπε...

giannhs kon Ρώτα τον ΤΣΙΠΡΑ xa xa

ο dwk είπε...

...καλομήνα

michele είπε...

Γιαννη αμα χασει σε κλεισιμο το 0,8140 η ΑΛΦΑ ,μαυρο φιδι που την εφαγε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πόσες εταιρείς απο το ΧΑΑ δίνουμε να πάρουμε τον ΜΕΣΙ?

Γεράκι είπε...

χαχαχα καλο george!λες να μας σωσει ο Μέσι..??αλλα αστο καλυτερα..μετα διαφωνισουμε με ποιον θα παιξει..

giannhs kon είπε...

Ευχαριστω ΜΙΧΑΛΗ μας

ΓΙΩΡΓΟ ////θα σας εξαφανίσομε//// το ξέχασε να το πει χαχαχαχα

michele είπε...

Υπο το στοχαστρο ο ΜΥΤΙΛ πλεον

michele είπε...

Κλεισιμο πανω απο 511 θελουμε,το ξερουν και τρομοκρατουν..ακουσαν και για εθνικοποιηση των τραπεζων του Αλεξη..

μπαρμπαλιας είπε...

ατομικη μπομπα...παλι στο χαα
καθε μερα και ενα εφευρημα...
καλα λενε οι κυματαδωροι...μηδενια ολα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΜΟΝΟ Η PROTON KAI H T BANG δεν θα γράψουν νέα χαμηλά

George είπε...

ΜΙΚΕΛΕ άμα χάσει το 0,814 άλφα λες , και άμα χάσει το 0.802 τι κάνουμε ???? ο Τσιπρας λέει ρώτα τον ΜΙΚΕΛΕ .........

George είπε...

Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο στο 0,790

μπαρμπαλιας είπε...

...και μενουνε 17 μερες..
αν βρουμε χαρτι που να μην γραφει 0.010 θα ειναι θιάμα

George είπε...

Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής ειναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ......

νικος φαληρο είπε...

17:30 εχω τελικη συζητηση για κλεισιμο δουλειας που εξασφαλιζει οικογενειακη επιχειρηση για 4 τουλαχιστον μηνες.Αν οχι ολα τελειωνουν.Το γραφω εδω σε σας φιλοι μου γιατι ξερω θα εχω την θετικη σας αυρα.

George είπε...

NA ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ....

Γεράκι είπε...

τα καλυτερα Νικο...!!!!!!!!!!!!!!!!

VassilisS είπε...

Νικο από την καρδιά μου σου εύχομαι να πανε όλα κατ' ευχήν

Γεράκι είπε...

«Προτείνουμε μια νέα πολυδιάστατη ενεργητικά φιλειρηνική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, απαλλαγμένη από τον ατλαντισμό, με ανάπτυξη σχέσεων ισότιμης συνεργασίας στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο, όπως και με τη Ρωσία, αλλά και με χώρες εκτός της Ευρώπης (Κίνα, Ινδία, Λατ. Αμερική)».


Πηγή:www.capital.gr

ωρε μανουλα μου..σφυροδρέπανο που εχει να πέσει...προσοχή στα κεφάλια μας..

VassilisS είπε...

Να δούμε ποιος θα συγκρατήσει τους Χρυσαγήτες ... δεν πάμε καλά

Γεράκι είπε...

Αυτα ειναι καλόπαιδα βλέπετε και θέλουν το καλο μας..Με τους αλήτες τους Κινέζους στο λιμάνι..δεν βλεπετε..?χαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

σας ευχαριστω ολους απο καρδιας.Παω για τελικο τσεκ

George είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είπε .... παλινδρομική κίνηση ισχύος επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου δεν πιστεύω να θέλετε και μετάφραση.....

giannhs kon είπε...

ΝΙΚΟΛΑ αισιοδοξία .ΚΑΙ να θυμάσαι πας για να κερδίσεις.

Καλή επιτυχία

Γεράκι είπε...

George...νομιζα οτι έγραφες την σωστη λυση του ερωτηματος 7α της φυσικης στις πανελλήνιες..

δημοσθενης είπε...

γεια σας ταλαιπωροι πολιτες αυτης της πολυπαιδεμενης χωρας

δημοσθενης είπε...

καλησπερα στη παρεα..αχχ ΜΑΡΙΝΑ

PS είπε...

«Πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το "λεφτά υπάρχουν" του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τις ανακοινώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το οικονομικό του πρόγραμμα.

«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πώς θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ, πώς θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες, πώς θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις, πώς θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά, πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλίας, πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση, πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος» υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.

Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, ότι μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι το σχέδιο των 10+8 μέτρων, που κατέθεσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, για την ανάταξη της οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας, μέσα στο ευρώ» κατέληξε.
Μιχελάκης:Η μόνη ελπίς.

George είπε...

Από τις 17 το πρωι έως 17 Ιουνίου το βραδυ θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ως κατωθι Πάγωμα ιδιωτικοποιήσεων - Κατάργηση της μείωσης του κατώτατου μισθού κατά 22%
- Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ
- Κατάργηση σε όλα τα χαράτσια για τους μη έχοντες
- Μερική ή ολική διαγραφή χρεών σε υπερχρεωμένα νοκοκυριά
- Σταδιακή μείωση συντελεστών ΦΠΑ και η ελαχιστοποίησή τους στα διατιμημένα τρόφιμα (ψωμί, γάλα, κλπ).
- "Θέτουμε το πρόγραμμά μας στην κρίση του λαού, όχι προς έγκριση στην τρόικα"

Γεράκι είπε...

τα σέβη μου Δήμο..εαν είμαστε καλα..κ εχουμε χρήματα για βενζίνη..τι λες να το κανονίζαμε απο βδομάδα?

Αλεξανδρος είπε...

ειπα προχθες οτι σηματα με οριζοντα πανω απο τρεις μερες δεν υπαρχουν,και οτι η εχαε ειναι για πολυυυ/ετσι το εγραψα,κατω.Ειναι λαθος τωρα να γινονται κινησεις ειδικα με βαση την ΤΑ .ΟΣΟ για την θεμελ αναλυση ακομα πιο λαθος σημερα,καλο απογευμα

Γεράκι είπε...

Σφαγη ο S&P..κ ολοι απο πισω του..

michele είπε...

Υπαρχει,πανω απο 510..

George είπε...

Παμε για ΓΔ 499......Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα γινετε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα.
Νίκο Φάληρο εύχομαι το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου.
Καλησπέρα στον Δήμο, Αντώνη μέσα στην πρότασή σου αν είναι για όλους βέβαια, αργήσαμε πολύ μάλιστα. Έχουμε πολλά να πούμε.

Γεράκι είπε...

Βασικα αφορουσε τον Δήμο..αλλα εγω εχω κάνω προταση έμμεσα ή αμεσα αρκετες φορες για συνάντηση..αλλα δεν εχει κάτσει..πραγματι εχουμε παρα πολυ καιρο κ ειναι κριμα..

δημοσθενης είπε...

αχ μανουλα μου...Αντωνη να μιλησουμε αν και πλεον δεν βλεπω νοημα

Γεράκι είπε...

εαν παει καλα η δουλεια του Νικου (που θα παει δηλαδη), να μαζευτουμε να το γιορτάσουμε..

Γεράκι είπε...

ελα ντε..εχεις δίκιο...(αν κ μιλαω για daytrading σε αλλο επιπεδο)..

Γεράκι είπε...

και αλευρι για όλες τις χρήσεις..

George είπε...

-------------499.4------------------Έξω κύον εκ τας οικίας-----------

George είπε...

Τελείωσαν το ξεφόρτωμα στην ΕΤΕ........

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα στην παρέα. Μαζί με τα μακαρόνια και το αλεύρι βάλτε και καμιά βιταμίνη στην άκρη, καλού κακού.

michele είπε...

Δημο καλησπερα.πεθυμησα εκεινα τα ψαρια και τα ξυγκια ,να οργανωθουμε βρε παιδια..

δημοσθενης είπε...

καλησπερα και καλο μηνα ξανα ...προσωπικα ειμαι μεσα οποτε θελετε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει είπαμε...αλλά μην το δραματοποιούμε πολύ το πράγμα.
Πως διαβάζουμε δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ ένα πράγμα... είναι θέμα οπτικής γωνίας και ιδιοσυγκρασίας του καθενός, τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά που λέει και ο Χάρης. Δεν ξέρεις πότε και πως θα ξεπεταχτεί ο από μηχανής θεός, η λύτρωση μπορεί να είναι κοντά.

George είπε...

Τελείωσαν το ξεφόρτωμα στην ΕΤΕ και τώρα αγοράζουμε με 1,03 και κ.Τσιπρα Όδευε εις συνουσίαν

michele είπε...

Εβαλα μια φωτο σημερα ,στην αναρτηση που γραφουμε ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική, δεν θέλω τα ίδια και από σένα...
Η υπερβολή από την αντίθετη πλευρά σήμερα.

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/P1E058SUNXM

michele είπε...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Αριστερά με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις που παρουσίασε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ότι πρώτα θα καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο και μετά θα προτείνει διάλογο με την ΕΕ. Δηλαδή προτείνει πρώτα ρήξη και μετά διαπραγμάτευση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά και προσθέτει:

«Ο δρόμος που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά για τη σωτηρία της χώρας είναι ακριβώς ο αντίθετος. Μέσα στο ευρώ και σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ουσιαστικά άνοιγμα της πόρτας για επιστροφή στη δραχμή.

Και η μεγάλη αντίφαση : Ενώ οδηγεί με την πρότασή του στο κενό, παράλληλα θέλει τα κονδύλια της σύμβασης για να υποσχεθεί παροχές.

Ο λαός μας δεν αντέχει νέες αυταπάτες που οδηγούν σε ήττες. Πρέπει με την ψήφο του να πει ένα δυνατό όχι στο απομονωτισμό και το λαϊκισμό . Ένα δυνατό ναι και εντολή για λύση στην υπεύθυνη Αριστερά».

Αλεξανδρος είπε...

metka,κατω απο το 555 υπαρχει το 5,30 μετα το 4,30

Αλεξανδρος είπε...

τενεργα σε διασπαση σχηματισμου με στοχο το 0,50

michele είπε...

Αθήνα
Αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση στα τερματικά του Bloomberg κωδικού συναλλάγματος με την ένδειξη «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)».

Όπως διευκρίνιζαν από το πρακτορείο ειδήσεων, πρόκειται για «μία εσωτερική δοκιμαστική λειτουργία».
Newsroom ΔΟΛ

Αλεξανδρος είπε...

μυτιλ αν επιβεβαιωθει η διασπαση του 1,60 στοχος 1,10

Αλεξανδρος είπε...

ολα αυτα τα σημεια σημαινουν ενα πραγμα ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗς ΕΥΡΟΖΩΝΗς,εξακολουθω να πιστευω οτι την τελευταια στιγμη θα αφησουν την ,ετοιμη λυση,να βγει απο το ντουλαπι.Αποχωρηση οποιαδηποτε χωρας σημαινει καταρρευση

Γεράκι είπε...

αυτο πηγα να γράψω Αλεξ..ολες οι τιμες στοχοι σημαινουν το τέλος..Απλα όπως ειπα κ το πρωι, πιστευουμε οτι δεν θα καταλήξουμε εκει...

michele είπε...

Συμφωνω Αλεξανδρε .Απολυτα.

Γεράκι είπε...

Η Ιταλία θα πρέπει να αρχίσει να τυπώνει ευρώ και η Γερμανία να φύγει από την ευρωζώνη, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berlusconi.


Πηγή:www.capital.gr

Σκίσε τους Σιλβιο!!!

Γεράκι είπε...

μεγάλο come back οι αμερικάνοι!!!!!!!μας έχουν γραμμένους?

ο dwk είπε...

Άντε βρε hawk να διώξεις τα κοράκια…
Μυρίστηκαν αίμα και ήρθαν κοπάδι …

Αλεξανδρος είπε...

μια προχωρημενη,αν και σοβαρη μετροιση ,βγαζει τη ΔΕΗ στο 0,75 εδω ισυει αυτο που ελεγε ο πθ πουληστε το σπιτι σας και παρτε δεη

Γεράκι είπε...

φευγω..ανοιγω τις φτερουγες μου (πεινασα τωρα..) κ παω στον sky is the limit..καλη συνέχεια..ωραια η παρεα σας..παω US...

Αλεξανδρος είπε...

ΜΕΤΡΗΣΗ!!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

οι πωλητές στην ΕΤΕ τέλειωσαν??..
Δεν σταματούν αυτοί είναι ασταμάτητοι..

ο dwk είπε...

…αααααααααχχχχχχ!
Άργησε 2 ώρες ο Σύλβιο!
Θα είχε ένα ακόμα επιχείρημα ο Τσίπρας!

Γεράκι είπε...

εαν η nbg καταφέρει κ μαζέψει πανω απο την γραμμή τάσης που έρχεται απο το μεγαλο γκαπ του καλοκαιριου..θα μπω κ ριχνω ζαρια για το falling wedge που σχηματιζει..η τάση έχει δοκιμαστεί 3 κ τωρα παει για 4η..GL hawk!!!

George είπε...

«Πρώτη πράξη της κυβέρνησης της Αριστεράς», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων του και η αντικατάστασή του με το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική εξυγίανση. Αμέσως μετά, συμπλήρωσε, η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει τους επαχθείς όρους και θα ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης TOYΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αχχχ ΑΛΦΑ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μου έδωσα άδεια και είμαι έτοιμη για αποχώρηση από την Αθήνα. Καλό τριήμερο και καλή ξεκούραση σε όλους.

michele είπε...

George μην ασχολεισαι αλλο..

George είπε...

MIKELE δικιο εχεις...εκανα και λιγες ακομα αγορες αλφα και ετε και τελος Θα πας κατω ??????

michele είπε...

Oχι δεν θα παω GEORGE..παμε καινουργια αναρτηση