Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλυτερα να μην βλεπω..( λεμε τωρα)

                                             
                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 511,29 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με απωλειες 3,19% και τζιρο 36 εκ ευρω.Η συνεδριαση ηταν διολισθητικου τυπου καθ ολη τη διαρκεια της,με εμφαση στην αποχωρηση των επενδυτων λογω MSCI απο την ΕΤΕ η οποια ειχε πτωση 7,94% στα 1,16 ευρω με 8,5 εκ τμχ .Μολις εβγαλε και τα αποτελεσματα της με 537 εκ ζημιες λογω των υψηλοτατων προβλεψεων,με καλο παντως δεικτη δανεια προς καταθεσεις και ενσωματωμενα 125 εκ κερδη της Finansbank. Eκλεισε δε με 512 χιλ αγοραστες.
Στις 192,64 μον με -5,55% εκλεισε ο ΔΤΡ ,λιγο πανω απο το χαμηλο του αναδεικνυοντας ποσο σημαντικη ειναι η αυριανη -τελευταια μερα του μηνα-συνεδριαση.
Με -3,68% στις 185,51 μον εκλεισε και ο FTSE 20 παρ οτι ο ΟΤΕ εκλεισε αμεταβλητος απορροφωντας την προσφορα 1,7 εκ τεμαχιων και ο ΟΠΑΠ στο +0,25% στα 4,01 λογω και της ψηλης μερισματικης αποδοσης του.Αντιθετα νεα χαμηλα σε κλεισιμο για τη ΔΕΗ,απολυτη απαξιωση της μεγαλης αυτης πλουτοπαραγωγικης πηγης της χωρας με σκοπο να περιελθει σε ξενα χερια σε εξευτελιστικες τιμες.
Κατα τα αλλα η αγορα κινειται και βασει των δημοσιευμενων ηδη αποτελεσματων οπου ανθουν οι ζημιες για τους περισσοτερους ομιλους εν μεσω της πενταετους υφεσης που εχει περιελθει η χωρα ,αλλα παρ ολα αυτα εχει και αρκετες μικρες κυριως εταιρειες που αντεχουν ,αυξανουν την εξαγωγικη τους δραστηριοτητα και θα αντιμετωπισουν την επομενη μερα με μεγαλυτερη αισιοδοξια ( ΚΑΙ στο ταμπλο).
Τελικη εικονα αρνητικη με 234 μετοχες ανοδικες και 77 πτωτικες,ενω και στην Ευρωπη το κλιμα ειναι ιδιαιτερα αρνητικο λογω της Ισπανιας που αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα και καταδεικνυει οτι η αντιμετωπιση της θα εχει ενα ιδιατερα βαρυ κοστος.-1,95 % αυτη την ωρα ο DAX στις 6284 μον ,στο -1,15% και ο DOW στις 12.4378 μον.

101 σχόλια:

michele είπε...

Εκλεισε εκει που θελαμε.. 4 χαρτια ισοπαλια αυριο αναλογως του καιρου θα βγω για ψωνια

michele είπε...

Μια χαρα και η ..τσιπουρα,οχι ασχημα η ΓΕΚ

νικος φαληρο είπε...

Μια γνωμη (ασχετου) ΕΧΑΕ: κρατησε 2,10
ΕΥΡΩΒ: ΚΡΑΤΗΣΕ 0,52
ΟΠΑΠ: εχει δωσει ισχνο αγοραστικο σημα απο χθες.
ΦΟΛΙ: εδωσε αγοραστικο σημα σημερα πανω απο 3,94
ΜΟΗ: εδωσε αγοραστικο σημα χθες πανω απο 4,30

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη ,αμα δεν την βρισκεις με το καβοντορο...
να σε περασω μια βολτα απο cape hatteras,north carolina...να πεις το δεσποτη παναγιωτη...

michele είπε...

Δεν τα λες ασχημα Νικολα,ολα αυτα ομως θελουν επιβεβαιωσεις..

Αλεξανδρος είπε...

γλυτωσαμε τα χειροτερα μυτιλ κομβικο σημει ο το 1,70/οπαπ το 4 ετε το χανει το 1 ευρο πιθανη η επανακαμψη στα προσφατα χαμηλα ,υπομονη
καλο απογευμα

michele είπε...

ΡΕ ΨΑΡΙΑ ρεεεεεεεεεεεε

Αλεξανδρος είπε...

δεν υπαρχει σημερα κανενα αγοραστικο σημα με οριζοντα μεγαλυτερο απο το τριημερο

νικος φαληρο είπε...

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: εχει δωσει αγοραστικο σημα απο χθες.κρατησε στο stop σημερα που ηταν το 0,49
ΔΙΟΝ: long
NHΡ: long
ΑΛΦΑ: long
ΔΕΗ: Το σημα για σημερα ηταν short κατω απο 1,44

μπαρμπαλιας είπε...

ζοριζουνε τα πραματα εξω...
φανταζεσθε να σκασει η Ισπανια;;;
θα τρεχει η χοντοβαρελα...και δεν θα σωνει ...με την Ιταλια απο κοντα...
ο Μοντι (GS)την εχει ενημερωσει...

Αλεξανδρος είπε...

ΕΧΑΕ το 1 θα το δει σιγουρα και για τα καλα μαλιστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΡΑ θα τρεξει πιο αργα απο τον γδ σε περιπτωση ανοδου.

Αλεξανδρος είπε...

Μπαρμπα ο θεος της Ελλαδος παντα μας σωζει. Οτι καλυτερο για μας

THE JUNIOR είπε...

Καλησπερα,
αβαξ οριακες ζημιες και συνεχιζει να τραβαει ποσοστα παραχωρησεων πανω του απο την αθηνα,σε αυτο το τριμηνο πηρε τον αυτοκινητοδρομο αιγαιου.

michele είπε...

Νικολα τα ψαρακια δεν τα κοιταει κανεις,ασχολουνται με τις μαυρες τρυπες χαχα.Ευκαιρια και ο ζημιογονος ομιλος ΒΙΟΧΚ ..Λιμανια και νερα δεν εχει κανεις

νικος φαληρο είπε...

Συγχωρεστε με.Δεν θα ξαναγραψω γνωμη γιατι σιγουρα κανω λαθη , ειμαι ασχετος και μπορει να παρασυρω αθελα μου.
Καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Αλεξανδρος είπε...

ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΟΛΑ ΣΕ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ
.προσεχως

michele είπε...

Νικολα ελευθερη γνωμη ειναι εδω..ο ο ποιοσδηποτε γραφει ελευθερα.Αλλωστε και οι σχετικοι ( ξερω αρκετους τετοιους,αγοραζαν ΕΤΕ στα 25 ευρω).Οποτε συνεχισε οπως γουσταρεις

Αλεξανδρος είπε...

Βρε συ Νικολα ο καθενας λεει την αποψη του ,κανεις δεν εχει το μελλον στην τσεπη,απο την αλλη δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι κανεις και ολοι να συμφωνουν μαζι του ,καλα θα κανεις να συνεχισεις να λες την αποψη σου,εγω δεν πιστευω οτι κανεις κανει κινησεις αναλογα με το τι γραφω ,εσυ γιατι να το νομιζεις για σενα?αρα

michele είπε...

Το θεμα ειναι οτι εχουν την ιδια τιμη με τις 1250 μον του καλοκαιριου.Τωρα προσεχως ..βλεπουμε ,αν πεσουν καπου αλλου θα ειναι οι ευκαιριες ,δεν εκμηδενισαν τα χαρτοφυλακια οσων τις ειχαν

THE JUNIOR είπε...

0,09/τμχ ο νηρεας

THE JUNIOR είπε...

2,3 εκ ο ελλακτωρ

michele είπε...

ρε συ ΜΙΚΡΕ γιατι γραφεις τηλεγραφικα??

michele είπε...

εγω αντιλαμαβανομαι,αλλα παρακολουθουν πολλοι.537 εκ οι ζημιες της ΕΤΕ

michele είπε...

ΙΝΚΑΤ:φτηνειαααααααααααααα

Γεράκι είπε...

επρεπε να αγοράσω σήμερα..οχι λογω Τ.Α. αλλα επειδη το ζωδιο μου, είπε οτι απο σημερα το απογευμα κ με αποκορυφωμα αυριο, θα μου πανε ολα καλα...κριμα.
Βέβαια αυριο έχω μια σημαντικότατη συνάντηση η οποια ίσως να μου αλλάξει το ρου της προσωπικης ιστορίας μου..για να δουμε εαν πεσει το ζωδιο μου μέσα..(ε ρε που καταντησαμε - κ μετα λεει ο Νίκος να μην αναφέρει την γνώμη του - δες τα δικα μας χάλια..χαχαχαχα)

michele είπε...

Αν προκειται να αλλαξει τον ρου της προσωπικης σου ιστοριας,αρχιζω απο τωρα τις προσευχες.Αγορες κανεις και...μεθαυριο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αντώνη. Ακολούθησε το ένστικτό σου και σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αυριανή συνάντηση με όλη μου την καρδιά. Χαιρόμαστε όταν οι φίλοι πάνε μπροστά.

Γεράκι είπε...

ευχαριστω ειλικρινα..δεν εχω μελετησει καθόλου σημερα τα ελληνικα χαρτια..ισως αργα το βραδυ να ριξω μια ματια να δω που βρισκομαστε..παλι σημερα εχουμε μπυρονια μετα φαγητου (πανε τα ονειρα μου για φετες κοιλιακους το καλοκαιρι - ισως το μονο καλοκαιρι που δεν με ενδιαφερουν οι διακοπες)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είσαι ακριβώς στο πνεύμα της εποχής, ποιες διακοπές και ποια όνειρα...εδώ μιλάμε για επιβίωση πλέον (δική μας εννοώ γιατί οι άλλοι μια χαρά την έβγαζαν και την βγάζουν, τώρα για το μέλλον θα δούμε. Τι εννοώ δες παρακάτω.

Γεράκι είπε...

ενα γρηγορο σχολιο για ευρωβ..πρωτον επρεπε να πουλησω..δευτερον βρισκεται (παντα 60λεπτο) σε υπερπουλημενο στον στοχ, ο ΜΑ10 δεν εχει σπασει καθοδικα τον 50 το οποιο ειναι καλο, οι τιμες βρισκονται πανω στον ΜΑ50 κ αυτο καλο..Καποιος ριψοκινδυνος, σημερα αγοραζε εκτος κ εαν πιστευει οτι θα τραβηξει μέχρι τον ΜΑ100 (ειναι πιθανο - εαν παει τοτε θα αυξησω θέσεις)..διαφορετικα ειτε περιμενουμε να κλεισει εκ νεου πανω απο ΜΑ10 η να δώσει σήμα αγορας ο RSI (δεν το εδωσε στο κλεισιμο).
Ελπιζω να μην σας μπερδεψα παρα πολυ..μπαμ μπαμ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Παπαδήμος διαψεύδει το Reuters


Δημοσιεύθηκε: 13:28 - 30/05/12
Άμεση ήταν η διάψευση από τον Λουκά Παπαδήμο όσων αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters αναφορικά με τον ρόλο που έπαιξε στις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές από την Κομισιόν, αποκαλύπτει ότι ο Λ. Παπαδήμος ζήτησε από τον Jean Manuel Barroso να προβεί σε σκληρές δηλώσεις περί αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ώστε να αφυπνίσει τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει καμία δήλωση ούτε μίλησα με πρωτοβουλία μου με κανέναν εκείνες τις ημέρες. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα», δήλωσε ο Λ. Παπαδήμος μιλώντας στο Vima FM.

Το Reuters αναφέρεται σε όσα έγιναν στις 11 Μαΐου, όταν ο Μ. Barroso έδωσε μία συνέντευξη σε ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο και δήλωσε ότι «εάν το μέλος ενός κλαμπ δεν σέβεται τους κανόνες τότε είναι καλύτερα να φύγει από το κλαμπ». Δεν κατονόμασε την Ελλάδα, όμως ήταν σαφές ποιον εννοούσε.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Μ. Barroso δεν ήθελε να κάνει αυτήν τη δήλωση. Την έκανε με προτροπή του Λουκά Παπαδήμου. «Απογοητευμένος από τις άκαρπες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, ο Λ. Παπαδήμος ζήτησε από τον Μ. Barroso να πει κάτι σκληρό, ελπίζοντας ότι θα αφυπνίσει τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες», γράφει το Reuters. «Δεν ήταν πρωτοβουλία του Μ. Barroso. Ήταν άμεσο αίτημα», φέρεται να δηλώνει ο αξιωματούχος της Κομισιόν που μίλησε στο πρακτορείο ανώνυμα.

Η συνέχεια εδώ.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/702994/Article.aspx

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το θέμα.
Γιατί έχω γίνει κακός και πιστεύω το Reuters???
Γιατί οι δικοί μας είναι (πιο) μεγάλοι ψεύτες και κοιτάνε να διασφαλίσουν τα κεκτημένα και την φορολογική τους ασυλία.
Δεν ξεχνάω, ο κυρ Λουκάς 511 € φόρο για 2,3 εκ. αποδοχές και ο κυρ Πάνος και ο κάθε μαλάκας στην ίδια κατηγορία... άντε να μην αρχίσω να βρίζω τώρα. Κάποια χιλιάρικα για κάθε χρόνο. Βλέπεις είναι το μόνιμο κορόϊδο με παρακράτηση φόρου στην πηγή και στα ΣΙΓΟΥΡΑ ενώ οι υπόλοιποι ότι ήθελε ο καθένας, ότι τον βόλευε, όσο νόμιζε ή όσο κανόνιζε με τα προνόμιά του. Και θέλουν να συνεχιστεί το ίδιο βιολί...να γιατί πιστεύω το Reuters

Γεράκι είπε...

Πάνο..ελπιζω απο βδομάδα (εαν παει καλα αυριο) να δουλευω απο το πρωι εως το βράδυ σερι μεχρι το επομενο καλοκαιρι..κ παραλληλα κλεινω ολες τις θέσεις μου στις αγορες (λεμε τωρα..)..περιμενω να δω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το πρώτο είπαμε στο εύχομαι ολόψυχα, για το δεύτερο you know better

Γεράκι είπε...

Πάντα σε 60λεπτο..η MOH ειναι παρα πολυ καλο..δειχνει αντοχη (ο στοχ)..την παρακολουθουμε..ισως αυξησουμε θέσεις..ναι δεν κάνω πλακα..

Γεράκι είπε...

η ΤΕΝΕΡΓ τρομερο consolidation..παναγιτσα μου..προς το που θα παει? Ειναι υπερπουλημενη..λες να εκραγει προς τα πανω?Πανε να ευθυγραμμιστουν ΜΑ10,50,100..αυτο ειναι θετικο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

18 κι απόψε μείνανε, αν δεν ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ στο μεταξύ θα δούμε περίεργα πράγματα. Αν δεν γίνει ένα υπουργείο οικονομικών στην Ελλάδα (μη μου πείτε τώρα ότι υπήρχε και δούλευε) και ένα δίκαιο και σταθερό φορολογικό νομοσχέδιο λίγων σελίδων όλο κι όλο (το είχε πει και η τρόικα εξ αρχής) για να πληρώνουν όλοι ανάλογα με την φοροδοτική τους ικανότητα, τότε...

Γεράκι είπε...

ΕΧΑΕ..εαν δν γελάνε τα ματάκια μου βλεπω bullish σχηματισμο..να βοηθησει το timing με τον stoch..κ μπορουμε να δουμε καποια εκρηξη παλι..Πολλα χαρτια εχουν σπασει την βραχυπροθεσμη τάση τους κ ειναι λογικο..εξαρτωμαστε απο τις ειδήσεις κ εγω μπορω να γράφω αρλουμπες παλι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ τα δικά σου και καλά κάνεις χαχα. Εγώ λέω τα δικά μου αλλά ΣΕ ΑΚΟΥΩ παράλληλα.

michele είπε...

Πανο,παρακολουθησα την υποθεση reuters.Δεν μπορω να κρινω την υποθεση,καθοτι γνωριζω πολυ καλα τις "πηγες" του Reuters ( συνηθως "ελληνας αξιωματουχος").Οποτε 50% -50% δινω εδω.Οσον αφορα τη φορολογηση των "διεθνων" θεσεων οπως και η Lagarde ΔΕΝ φορολογουνται.Δεν ξερω αν ειναι σωστο,κατα τη γνωμη μου δεν ειναι βεβαια..γιατι να εχουν αποκλειστικη μεταχειριση ολοι αυτοι ,δεν καταλαβαινω.

michele είπε...

Απο πλευρας αποτελεσματατων ο ομιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-ΤΕΝΕΡΓΑ δεν πηγαν καθολου ασχημα Hawk.Oσον αφορα τις μετοχες μην ανησυχεις.Θα βρεις χρονο ν ασχοληθεις κι ας εισαι υπερφορτωμενος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το είπες στο τέλος...οι ειδήσεις είναι που καθορίζουν. Δεν ξέρω (και αυτό θα μας το πουν οι πιο παλιοί στα κόλπα) αν τα τεχνικά μπορούν να υπερισχύσουν πάνω από όλα τα άλλα κάποια περίοδο σαν κι αυτή. Εκτός και αν θεωρήσουμε ότι δεν υπήρξε άλλη παρόμοια, είναι πρωτόγνωρη για την χώρα...οπότε ο καθένας ότι τον φωτίσει ο Πανάγαθος...

Γεράκι είπε...

Το θέμα ειναι να εισαι..Πάνο έχεις δικιο..παντα θα λεω κ το υποστηριζω οτι οι λυσεις ηταν κ ειναι υπερβολικα απλες..αλλα εχουμε μαθει να ζουμε μεσα στην πολυπλοκοτητα..ξερεις γιατι? μπορουν κ τρωνε/τσιμπανε περισσοτεροι..απλα..πολυ απλα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μικέλε. Και δεν μιλούσα μόνο για τις διεθνείς "αποδοχές" γιατί και εδώ μέσα...άσε τα έχω ξαναπεί...όσο φιγουράρω στην πρώτη θέση του ετήσιου θα φωνάζω. Εκτός και αν είμαι ο μόνος μισθωτός εδώ μέσα (και πολύ σύντομα συν/χος) οπότε μάταιος ο κόπος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και καλά θα κάνω να το βουλώσω για να μην γίνομαι περισσότερο αντιπαθής.

Γεράκι είπε...

Πάνο δεν μπορουμε να τα έχουμε με όλους καλα...Εαν ελεγες βλακειες, θα σε είχαμε κόψει προ πολλου..χαχαχα..δημοκρατια έχουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εχεις δίκιο Αντώνη, πολυπλοκότητα σε ΟΛΑ, για να μην τα ξέρουν οι πολλοί παρά πολύ λίγοι και να ακολουθεί η γνωστή διαπλοκή.
Τα λέμε αργότερα...

Γεράκι είπε...

μεγαλο ρίσκο εισόδου για σήμερα ηταν η ΠΕΙΡ...υπερπουλημένη,ο rsi(2) εδωσε σήμα στο κλεισιμο,δουλεψε η στηριξη του 0,21€..καποιος τζογαδορος εμπαινε μεσα με γρηγορο stop loss..

Blue είπε...

Καλησπερα, σε ολους. Πολυ μπερδεμα αυτο το ανεμοδουρι..Μπουχτισα..χεχε

michele είπε...

Καλησπερα Mic ,Πανο εμενα τα χωνεις δεν τα χωνεις συμπαθης μου εισαι..χαχα.Η ΠΕΙΡ δεν πηγε κι ασχημα Hawk

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επέστρεψα... όλο για ρίσκα μας λες βρε Hawk...κανένα σίγουρο στον ...ιππόδρομο αυτόν έχεις?

Blue είπε...

VPRC ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΝΔ 26,5%, ΠΑΣΟΚ 12,5% κλπ
Pulse Ισοπαλια 24,5% ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή:www.capital.gr, protothema.gr

Αραγε το 430 θα το πιασουμε πριν τις εκλογες?

michele είπε...

Oι δημοσκοπησεις ειναι ενδιαφερουσες.Ειναι καλο που ειναι ντερμπυ,αν και τα ποιοτικα στοιχεια ειναι υπερ της ΝΔ..
ΣΕ ΛΙΓΟ καινουργια ψηφοφορια στην "ελευθερη γνωμη"

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ίδιο θα έγραφα πριν αν δεν είχα κάποια δουλειά με τον υιό ( η πρώτη του κρυάδα )

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προβάδισμα 3,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα , που δημοσιεύεται την Πέμπτη και στην οποία το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα, σε επτακομματική Βουλή. Την ίδια ώρα, νέα δημοσκόπηση για την εφήμεριδα «Tο Ποντίκι», η οποία κυκλοφορεί επίσης αύριο, από την PULSE δείχνει τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να ισοψηφούν στο 24,5% .

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Οκτακομματική Βουλή
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά… 10 μονάδων σε νέα δημοσκόπηση!
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=200893
Καλησπέρα σε όλους.

michele είπε...

ΕΛΗΞΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:
ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΠΑΣΟΚ 4 6%
ΝΔ 13 22%
ΣΥΡΙΖΑ 28 47%
ΑΝ.ΕΛΛ. 11 20%
ΔΗΜΑΡ 11 20%
ΚΚΕ 4 6%
ΧΡ.ΑΥΓΗ 2 3%
υπηρχε επιλογη παραπανω του ενος ψηφων

michele είπε...

Bασιλικη για γελια η δημοσκοπηση του Πανεπιστημιου ,βαριεμαι τωρα να αναλυσω γιατι..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη όλες οι δημοσκοπήσεις είναι για γέλια. Ο κόσμος λέει ψέμματα και κοροιδεύει τους δημοσκόπους, και αποδείχτηκε στις εκλογές. Δεν υπήρχε ούτε μια που να ήταν κοντά στο εκλογικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς την Βασιλική....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το θέμα δεν είναι αν οι δημοσκοπήσεις είναι για γέλια (ίσως είναι) αλλά που τις λαμβάνουν υπόψη τους οι αγορές

michele είπε...

Κανεις λαθος.Την ΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ.Εχουν το προβλημα οτι ο κοσμος απανταει οτι θελει στις δημοσκοπησεις,μιας και η προηγουμενη εκλογικη διαδικασια ηταν ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ για την Ελλαδα.Τo exit poll το πετυχαν ακριβως.Αλλα αν καποιος κοιταξει τα ποιοτικα χαρακτηριστικα καταλαβαινει πολλα..γι αυτο και εδω δεν βαζουμε προθεση ψηφου και βαζουμε αλλες επιλογες.
Τις "γαργαλημενες" επισης τις πιανω,αφου κοιταξω πρωτα και τα στοιχεια της ερευνας.Επισης γνωριζω καποιους υπευθυνους εταιρειων προς τα που κινουνται πολιτικα,αν και θα επρεπε να ειναι απολυτα επαγγελματιες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο μου τι κάνεις; πρόλαβες να πάρεις άδεια ή όχι ακόμη;

michele είπε...

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά Βασιλική μας, ναι πήρα άδεια το έψαξα αναλυτικά κάτι που δεν μπορούσα να κάνω δουλεύοντας και κατέληξα. Τέλος 15/7 και ότι θέλει να γίνει. Τότε θα έχω 11100 ένσημα για κύρια και 9000 για επικουρική

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θα συμφωνήσω για τα exit poll. Κατά τ΄άλλα το μόνο που θα σου πω είναι ότι όλους όσους ξέρω που περάσανε από το λογιστή για τη δήλωση, έκαναν τεράστια στροφή ως προς το τι θα ψηφίσουν.

michele είπε...

Αυτο που ειπες το ξερω,αλλα δεν σηκωνει πολιτικη αναλυση..
Πανο δηλ στις 15 Ιουλιου ΚΕΡΝΑΣ??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλοφάγωτη Πάνο και υγεία πάνω απ΄όλα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα Βασιλική ...εδώ έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το θέμα θέλει πολλή ανάλυση (τεκμαρτό εισόδημα, πως είχαν καλομάθει μέχρι τώρα πολλοί κλπ) και ίσως δεν είναι της παρούσης ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κερνάω ΑΝ ανέβει το ΧΑΑ μόνο!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ναι αλλά αυτό θα δώσει εκλογικό αποτέλεσμα. Όχι η πολιτική ανάλυση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...οπότε κανονίστε ανάλογα χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις,
μια καραβιδομακαρονάδα με τα συνοδευτικά της μόνο... χαχαχα

PS είπε...

Κλσπ.
Βσσιλική.λόγω προβλ.ΠΑΛι δεν μπόρεσα να ΔΕΗθώ σήμερα,και δύσκολα πια βλέπω να το κάνω.
Για τις δηλώσεις ουδέν,τα λέω εδώ και χρόνια,έχουμε εμείς για ΟΛΟΥΣ,αν με εννοείς.
Πάνο όταν πάρεις την αποζημίωση σξέψου το διπλά πριν αγοράσεις μετοχές για να αυγατίσει,μια και πολλοί έπαιξαν και έχασαν όλο το εφάπαξ,ίσως εσύ πάντως να έχεις καλύτερες προοπτικές,λόγω αποτιμήσεων στο ταμπλό.
Μικέλε πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει τη λειτουργία της εταιρία ζημιογόνα όλα τα τελευταία 10 χρόνια;Κάτι είδα για ΓΤΕ,για υατό ρωτάω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε 18 και απόψε... όλοι πρέπει να το σκεφτούν. Έχω γράψει ξανά ότι θέλω και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 τώρα από ΟΛΟΥΣ.
Εκτός της Αλέκας που δεν θέλει να κυβερνήσει βέβαια και θα δει τι θα πάρει (να μην το πω)

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολες και σε ολους.... Διαβασα στα γρηγορα οτι ο Πανος κερναει καραβιδομακαροναδα.. Φανταζομαι δε θα ξεχασει το μικρο Βλαδιμηρο.... :-)

PS είπε...

1000 λάθη έκανα χωρίς οΙο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φίλε καραβοστάσι έχω ξαναγράψει ότι ΔΕΝ παίρνω εφάπαξ γιατί δεν έχω κράτηση ως μη ενταγμένος σε ταμεία του Δημοσίου αλλά στο ΙΚΑ, οπότε πρέπει να δω πως θα τα βολέψω για πάνω από ένα χρόνο (και αν δεν επέλθει το μοιραίο βέβαια στη χώρα).

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καραβοστάσι και αύριο μέρα είναι, κάτι θα βρεις ν΄αγοράσεις.
Όπου γάμος και γιορτή ο Βλαδίμηρος πρώτος χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλαδίμηρε διάβασε και την συνέχεια, μήπως τελικά κεράσετε εσείς χαχαχα
Καλησπέρα

pantelis είπε...

Πανο ας μαζευτουμε για ψαρικα και ας κερασουμε εμεις...

michele είπε...

ο Πανος πρωτα θα κερασει ( συμφωνω με Βασιλικη για αστακομακαροναδα) και μετα ας κανει ο,τι θελει.
Καραβοστασι η ΓΤΕ βρισκεται σε επιτηρηση.Το θεμα ειναι οτι ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ μητρικη απο πισω και θελει να παραμενει σ αυτη την αγορα.Και τα Μac Donalds ειναι ζημιογονα στην Ελλαδα λογω goody's αλλα η μητρικη τα κραταει εδω για λογους prestige και παρουσιας εν γενει.

PS είπε...

Για κάτι 5ετίες λέω,αυτό ξέρω για τους Ιδ.Δικαίου στο δημόσιο,κάνω λάθος ή άλλαξε ο νόμος;

PS είπε...

Τα ξέρω αυτά Μιχ. .Για το ποιός πληρώνει τη ζημιογόνα παρουσία τους στη χώρα ρωτάω.Ποιός ο λόγος ύπαρξης δεκάδων ή εκατοντάδων/χιλιάδων ζημιογόνων σε μια χώρα;Το να πληρώνουν φόρους μόνο οι μισθωτοί τους;

PS είπε...

Βλέπω από κει έμεινε μόνος του ο boss να απαντάει στον τάσο?,κάνει νύξη για παλιούς,και επειδή εγώ έσβησα το λογ. ,ας γράψει καποιος αν θέλει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όταν έχεις κύριο φορέα ΙΚΑ δεν έχει σημασία που δουλεύεις, σημασία έχει ότι μετράει η καλύτερη 5ετία στα τελευταία δέκα χρόνια για τον υπολογισμό της σύνταξης και τέλος

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι.

Πού πας ρε Καραμήτρο IBEX...?Δώσαμε εγκαίρως και σε παγκόσμια πρώτη,για όσους παίζουν και όξω,το καλύτερο short του πλανήτη.

Για το ΧΑΑ ουδέν σχόλιο,δεν σχολιάζω το πιο καρατζάμπα μαγαζί του ηλιακού συστήματος.Και 400 να πάει,ε και...?

PS είπε...

Αλλά μετά τα 400(Κ400 ρε πλάκα)sky is the limit

michele είπε...

Η ΓΤΕ ειναι το απολυτο τραπεζικο παραδειγμα μαζι με την ΑΤΕ για το τι μπορει να σημαινει ΚΡΑΤΙΚΗ τραπεζα στην Ελλαδα/Θυμαμαι ενα για παραδειγμα υπουργο του Πασοκ που ηταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ εκει ασχετος με το θεμα.Δασκαλακης το ονομα του.Οι ΓΑΛΛΟΙ βρηκαν τα σκουπιδια των κρατικων πολιτικων σ αυτη την τραπεζα.Βεβαια ουδεις μιλαγε τοτε για το πως δουλευε αυτη,η ΕΜΠ ,η ΑΤΕ.Και εκαναν οι γαλλοι ενα προγραμμα εξυγιανσης αλλα δυσκολευονται..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να γράψεις εκεί φίλε μου για την τασούλα, ο boss αγωνίζεται μόνος του...εγώ δεν έχω "μερίδα" εκεί για να γράψω κάτι και δεν έχω και τίποτα αν πω .
Καλησπέρα Κάρα

PS είπε...

Με μέτοχο το Μ.Τ.Σ. τότε.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Καρά. Είναι καρατζάμπα αν αλλάξουμε νόμισμα; Επανάληψη της ερώτησης μου, και ας γίνομαι σπαστικιά χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ποια αλλαγή νομίσματος βρε Βασιλική,εδώ μας συναγωνίζεται η Ισπανία πλέον.Έχουν πλάκα πάντως,προσωπικά το διασκεδάζω με τα τρομολαγνικά σενάρια χε χε

michele είπε...

τουλαχιστον ας εκμεταλλευομαστε τα τρομολαγνικα σεναρια γιατι ειδα προχτες τη Βασιλικη να λεει οτι αγορασε ΔΕΗ στα 1,45 και εγκλωβιστηκε??? ε Βαλια καπως το ειπες δεν θυμαμαι καλα..γεια σου Καρα..ναι Φ το ΜΤΣ ηταν

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά εγώ δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου και δεν είμαι απόλυτη για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.
Μην ξεχνάς ότι δεν βλέπω τηλεόραση και δεν μ΄αγγίζει η τρομοκρατία, απ΄όπου και αν προέρχεται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάποια στιγμή και μάλιστα ΤΩΡΑ πρέπει να σταματήσει αυτή η πλάκα των τελευταίων 38 ετών. Ένας πατριώτης χρειάζεται και τίποτα άλλο για να διαλέξει τον δρόμο που πρέπει και εμείς μαζί του. Την έχουμε ξεχάσει αυτή την λέξη με τα ζωντόβολα που είχαμε τόσα χρόνια.
Και δεν έχω καμιά προκατάληψη ούτε κολλήματα πλέον για τίποτα, όπως δραχμή ή € και τέτοια...

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική αν ήταν να συμβεί κάτι δεν θα μας άφηναν να το σκεφτούμε και να το συζητάμε 2 χρόνια.Αυτά γίνονται ξαφνικά και ακαριαία σχεδόν.Τώρα και να'θέλαν κάποιοι δεν γίνεται,ξεκίνησε ο χείμαρος όξω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από τηλ/ση κι εγώ τα ίδια, λίγο ραδιόφωνο και προσπαθώ να είμαι cool γιατί και εκεί ακούς πολλά και δεν ξέρεις...

Αλεξανδρος είπε...

Το ΧΑΑ ειναι σε ξεκαθαρο range γιαυτο καθε κινηση ειναι καθαρος τζογος γιαυτο....
Νεα αναρτηση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διαβάστε από εκεί τον περίεργο 9.35 πριν σβηστεί

ΠΑΝΟΣ είπε...

και τον γιατρό 9.33 που μου λένε ότι είναι αξιόλογο άτομο όσοι τον έχουν γνωρίσει...

ο dwk είπε...

…καλά είμαστε και οι πρώτοι μάγκες !!!
Τα παίρνουμε από τους Ισπανούς με 3-4%
Αυτοί δανείζονται με 6,5%
Και τους …καταγγέλλουμε ως τοκογλύφους !!!
Καλάάάάάάάάά ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ !!!
…τρομάρα μας …