Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ..

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 526,39 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

καταγραφοντας νεο χαμηλο ,με απωλειες 1,79% κυριως προερχομενες απο τις μη τραπεζικες μετοχες του FTSE 20.O ΔΤΡ εδειξε για μια ακομη συνεδριαση ,καλη συμπεριφορα με πρωταγωνιστριες τις ΑΛΦΑ( +6,06%) και ΕΥΡΩΒ( +4,84%),ενω θετικες εκλεισαν και η ΕΤΕ +0,9% και η ΠΕΙΡ στο +2,74%.Θετικες το ΤΤ με +1,88% και η ΑΤΕ +7,83% ,ενω παραφωνια ηταν και παλι οι κυπριακες τραπεζες η μεν ΚΥΠΡ με πτωση -2,54% στα 0,3070,με κεφαλαιοποιηση μικροτερη της τελευταιας αυξησης κεφαλαιου!,η δε ΛΑΙΚΗ( καινουργια επωνυμια για ΜΑΡΦΒ μετα την κρατικοποιηση της εκλεισε κατω και απο τα 0,10 ευρω,στα 0,0970 με καινουργια μεγαλη πτωση -11,82%.
Στις υπολοιπες μετοχες του FTSE συνεχιστηκε η πιεση στους τιτλους των ΟΤΕ -9,43% στα 1,44 ευρω,καθως και στη ΔΕΗ στα 1,50 ευρω με απωλειες 5,06%,ξεπερνωντας καθε οριο ακομα και σε ενα ξεχαρβαλωμενο ελληνικο χρηματιστηριο.
Την επεξεργασία σχεδίων έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο που θα αποφάσιζε η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ ζήτησε το Eurogroup Working Group από τα κράτη - μέλη, σύμφωνα με  τρεις αξιωματούχους της ευρωζώνης τους οποίους επικαλείται το Reuters. Αυτη ειναι η "ειδηση" που ριχνει στα ταρταρα τους ελληνικους τιτλους,καθως και τα διεθνη που αυτη τη στιγμη καταγραφουν σημαντικες απωλειες ο μεν DAX στο -2,4% στις 6280 μον,ο δε DOW στις 12353 με πτωση 1,21%.Το ευρω μετα απο μηνες επεσε κατω απο το 1,26 ( στο 1,2591 αυτη την ωρα).
Στα δικα μας να σημειωθει μια προσπαθεια αντιδασης απο τις 3 μεγαλες κατασκευες,ΓΕΚΤΕΡΝΑ +3,21% στα 0,5140,ο ΑΒΑΞ στα 0,5850 με κερδη +4,46% και ελαφρα ανοδικος και οΕΛΛΑΚΤΩΡ στα 73 λεπτα ακριβως.
Εντυπωσιακα και τα ΣΩΛΚ που μετα τα εξαιρετικα αποτελεσματα τριμηνου εκλεισε μια ακομα ανοδικη ( +5,31%) συνεδριαση στα 0,4960 ευρω.
ΦΦΓΚΡΟ -9,09% στα 3,50!! χαμηλο φυσικα ολων των εποχων, την ιδια πορεια φαινεται να ακολουθει και ο ΤΙΤΚ ο οποιος με ασχημα διαγραμματικα συνεδριαση σπαζοντας το φραγμα των 13 ευρω( 12,95 κλεισιμο),ετοιμαζεται να παει προς τα χαμηλα του,ειδικα αν διασπασει και τη γραμμη τασης στα 12,7 ευρω.

53 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Που πας ΕΤΕουλα από τον κακό τον δρόμο έχει λύκους από εκεί

michele είπε...

Δεν περναει ευκολα το 1,30-1,31 ,αν περασει εχει ομορφιες.. ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ στο δικο τους μοναχικο δρομο..

michele είπε...

Νεο χαμηλο κλεισιμο,αλλα δεν εχει σημασια,οι μετοχες μετρανε..

giannhs kon είπε...

Πρέπει όμως πρέπει το χρεωστάει χαχαχαχ

Σας χαιρετώ καλό απόγευμα σε ολους

michele είπε...

ο ΤΙΤΚ τελευταιος των μοικανων,καμμια σημασια δεν εχει που θα παει.Σημασια εχει οτι ξεκινησε τελευταιος.

Blue είπε...

Ευχαριστω νικος φαληρο.
Γεια σου hawk.
Για αλλη μια φορα το μαμησαμε και ψοφησε καλα κρασα.

THE JUNIOR είπε...

Καλησπερα σε ολους.

THE JUNIOR είπε...

χωρις πλακα ,το ΧΑ μας λεει οτι θα ερθει πεινα στην ελλαδα,αποπληρωρισμενο μας παει στο 80 και αν βαλεις τις αμκ μας παει στο 40.

THE JUNIOR είπε...

αντε ο αλεξης,2 αριστεροι 4 αποψεις ο χαμενος δεν βλεπει τι γινεται.

michele είπε...

Εδω προεξοφλειται και η δραχμη που δεν θα ερθει..

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΙΚΡΕ τα βλεπω και τα ειπα στον Μικε μας...
το χαλιμας το μαυρο εχουμε...
οπως ειπα και χθες ,σημερα θα διορθωσουμε...γιατι θα διορθωσουν τα ξενα...το και εγενετο

THE JUNIOR είπε...

καλα εδω δεν αγοραζουμε τα νεα ομολογα σε τιμες διαλυσης απο την αγορα και οι βλακες μοιραζουν λεφτα

michele είπε...

Αυτο επρεπε να γινεται Μικρε ,αλλα εχουμε μυαλο και χρηματα?? Μπαρμπα πανω και σημερα το χαρτοφυλακιο??χεχε

δημοσθενης είπε...

εμενα το χρηματοφυλακιο δεν αυξομειωθηκε ουτε σημερα...

Αλεξανδρος είπε...

Ναι Δημο μηδεν απο μηδεν,μηδεν

Αλεξανδρος είπε...

εγω παντως -32,42

δημοσθενης είπε...

η no news, good news

Αλεξανδρος είπε...

σωστο αλλα ισως το βραδυ εχουμε news, good news i hope

Αλεξανδρος είπε...

ολες οι κατασκευαστικες πανω σημερα

michele είπε...

Υποπτες εποχες ολα να τα περιμενουμε..η πληρης ειδησεογραφια των ημερων με αντικρουομενες ειδησεις( σας θελουμε ,αλλα πρεπει να κανετε αυτα).(Δεν θα παθετε και τιποτα αν βγειτε) κλπ ..μπορει να κρυβουν εκπληξεις.

Αλεξανδρος είπε...

Δεύτερο κόμμα στα γκάλοπ ο Γκρίλο, ταράζει τα νερά της κυβέρνησης Μόντι

τους όρους και τα δεδομένα του πολιτικού παιχνιδιού στην Ιταλία αλλάζει το κίνημα των Πέντε Αστέρων του αντισυστημικού και υπερμάχου της εξόδου από το ευρώ Μπέπε Γκρίλο και έρχεται να ταρακουνήσει τις λεπτές ισορροπίες στις οποίες στηρίζεται η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι.
Για δες που κατι κουνιεται σιγα σιγα

michele είπε...

Ο beppe Grillo εξαιρετικος καλλιτεχνης ,που αναδειχτηκε σε "παρλατες' και stand up comedy, τον οποιο παρακολουθω χρονια,λεει παρα πολλα με αριστερη διαθεση σε μια δυσκολη Ιταλια,εχοντας πολλα δικια.Κατεβηκε νομιζω στην περιοχη του στη GENOA και πηγε πολυ καλα.Βεβαια σαν ολους εκεινους που προερχονται απο την αριστερα,εχει καταγγελτικο και με χιουμορ λογο,λυπαμαι που δεν μπορω να αναπαραγω μερικα,αλλα πασχει φυσικα απο ΛΥΣΕΙΣ .Κατι καλυτερο απο Αλεξη βεβαια.

THE JUNIOR είπε...

αλεξαντρε φαντασου οτι αναγκαστικα να βαλω τεμ.για πωληση για να πιεσω και να παρω χαμηλα και ως γνωστον οταν βλεπουν 10,20 χιλιαδες τα παιρνεις χαμηλα.

michele είπε...

Αλεξ εχεις κανα γραφηματακι για το βραδυ??

PS είπε...

"Τα μέλη των ομάδων που συνελήφθησαν, φέρονται να εισέπρατταν από 100 έως και 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως από καταστηματάρχες για παροχή «προστασίας»..."-Ας βρει κάποιος αν μπορεί και πόσο ΦΟΡΟ εισοδήματος απέδιδαν στο κράτος οι καταστηματάρχες που πλήρωναν μόνο για "προστασία" από 4.800 έως και 48.000ε ετησίως.
Μόνο μη μου πείτε πάλι ότι και για αυτό πάλι οι Γερμανοί φταίνε.Τώρα αν φταίει ο Α.Τ,πάω πάσο.

PS είπε...

Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ 500 πολιτικοί και αιρετοί

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 18:12

Εξονυχιστικούς ελέγχους πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αγοραπωλησίες και στα «πόθεν έσχες» 500 τουλάχιστον πολιτικών, πρώην υπουργών, τοπικών αρχόντων και άλλων προσώπων του δημόσιου βίου.
---Αιδώς Αργείοι.Τους περασμένους από το "λαικό καθαρτήριο της κάλπης" βρήκατε να ελέγξετε;
Είς υπέρτατος κριτής:Ο Λαός -Συμμορία.Χωρίς την "καλή του καρδιά" δεν θα υπήρχαν οι ανωτέρω.

Γεράκι είπε...

short CRM,AAPL,AMZN,ARO..ολες δουλευουν καλα...η nbg έχασε ολα τα αρχικα κερδη της κ βρισκεται στο +0,66%...ισως μπουμε παλι μεσα...

THE JUNIOR είπε...

εδω κανενας δεν πουλα ,κανεις δεν αγοραζει αλλα το μαγαζι δουλεθει

Γ-05529 3/7/12 ΕΛΒΕ Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ 3.6 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

8 Γ-05530 3/7/12 ΕΛΒΕ Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1.5 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

michele είπε...

Η ισχυς Μακεδονιας τι κανει?? Εγω δεν πουλαω οπως ξερεις Μικρε..

THE JUNIOR είπε...

φωτοπουλε το γαμησατε το μαγαζι


Γ-05551 3/13/12 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ 1000MW

THE JUNIOR είπε...

εκεινη ειναι του προεδρου ,αυτα ειναι τις μητρικης,σε καποια φαση θα αγοραστουν και τις ισχυς απο την μητρικη επλιζω ο καβουρας να μην γινει περιστερης.

michele είπε...

Θελω να δβ και το τριμηνο παντως,περα απο τις ΑΠΕ..το ξερω οτι ειναι του καβουρα,Παντως ο καβουρας την κραταει δεν την ξεφτιλισε χαχα

michele είπε...

να δω*

PS είπε...

Του Γιώργου Ανδρή

andris@pegasus.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «ντόμινο» των προαναγγελθέντων λουκέτων και «κανονιών» που έχουν προβλέψει αναλυτές αλλά και στελέχη της αγοράς.

Ειδικότερα την Τετάρτη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά ο Κ.Σ. για την μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 895.722,77 ευρώ ενώ επιπλέον εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων, στην οποία τυγχάνει ομόρρυθμο μέλος, έχει συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 7.912.432,62 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου από τις αρχές της δεκαετία του '80 αποτελώντας μάλιστα μέλος επίσημων δικτύων εισαγωγικών εταιρειών.

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου ο εν λόγο επιχειρηματίας δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά και θεωρούνταν ένας έντιμος και υπεράνω κάθε υποψίας επαγγελματίας.

Τώρα αν αναλογιστεί κανείς πως ένας επιχειρηματίας ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και μάλιστα πραγματοποιώντας μικρούς τζίρους έφτασε να χρωστά σχεδόν 9 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι πρόκειται να γίνει όταν αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια επιχειρηματίες που έχουν απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τις Αρχές και βέβαια κάποιες άλλες που ήδη έχουν βεβαιωθεί σε βάρος τους χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο αλλά και προς τις τράπεζες...

THE JUNIOR είπε...

τι να δεις ,την βλακεια οτι πουλαω καβουρα για να παρω sprider πριν 1 και 2 χρονια γιατι ειναι στον ιδιο κλαδο και θα εχω πιο πολλα χαρτια,η πιο σιγουρη μεθοδο για να χασεις ολα .με το που κανει γυρισμα το αεπ θα τους φαει ολους το φασον.

PS είπε...

Ωραία η κουβέντα σας για το φασόν.Αν όμως λάβετε υπόψη και πόσα εγκεφαλικά /ισχαιμικά έχει βαρέσει ο κόσμος του,που τον φέσωσαν κάτι μάγκες με εκατοντάδες χιλ.ευρώ(επειδή ΦΥΣΙΚΑ ήταν μαύρο χρήμα)δεν θα μιλούσατε για χαρτιά και κέρδη από μετοχές.Γιατί κάποιοι χάνουν ακόμα και τα σπίτια τους από οφειλές στο ΙΚΑ κλπ.και βρίσκονται στα όρια της αυτοχειρίας.

PS είπε...

Αφήστε που κόπηκαν απότομα και τα μέιλ από τον Καισάριο,που καθημερινά με βομβάρδιζε με τη ΔΗΣΥ(και τα καλά λόγια που πολλοί έλεγαν για τον ίδιο)....τώρα τι θα κάνει;Θα μου προτείνει να ψηφίσω ΝΔ;

THE JUNIOR είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΥΠΗΡΧΑΝ 1 ΕΚ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ,ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ.

ΑΡΤ είπε...

MARSHALL WACE LLP
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :
16/5/12 1.808.397
18/5/12 1.258.397
21/5/12 943.799

DEIKTES.COM Today at 19:41:16 » Νέα κλεισίματα θέσεων ανοικτής πώλησης σήμερα στην ΕΤΕ(688.438 μετοχές, το 18,80% του συνολικού της όγκου)

Μικελε...μαλλον το μαρσαλ ειναι απο πισω παλι...ειναι καλο που κλεινουν οι θεσεις ετσι?

Γεράκι είπε...

Μικρε..συνεχισαν να δουλευουν με μαυρα κ μάλιστα το ενισχυσαν κιολας..συνέχισαν να δουλευουν με περιθώριο κέρδους στα ύψη...κτλ..κ ετσι ηρθε το τέλος...ο Έλληνας δύσκολα προσαρμόζεται εντος συνόρων..αλλα εκτος ειναι χαμαιλέοντας..εχει μαλλιασει η γλωσσα μας αλλα χαμπαρι..

Γεράκι είπε...

υπερπουλημενη η nbg σε υψηλοτερα επιπεδα απο προηγουμενα..στο ωριαιο..τι κανεις τωρα?αρπαζεις κομματια η καθεσαι στα αυγα σου?ακους τον long john..?

Γεράκι είπε...

αγορασαμε λιγα..βρισκεται σε ενα καθοδικο καναλι (ωριαιο) με υπερπουλημενο στοχαστικο..ενα καταπληκτικο σεταρισμα για break out!!!εγω μπηκα κ οπου με βγάλει το μονοπατι...(μονο κακες ειδησεις θα με καψουν..το διαγραμμα κελαηδαει)

Γεράκι είπε...

τιτιβιζει?

michele είπε...

Στρατηγε μου,η "μυρωδιά" που έχω για τον τραπεζικό κλάδο ,θα επικυρωθεί με την προς τα πάνω διάσπαση των 213 μον του ΔΤΡ.Στις ΆΛΦΑ,ΕΥΡΩΒ,ΠΕΙΡ υπάρχει θετική απόκλιση RSI κάτι που ενισχύει τις υποψίες μου ..εάν το Marshall κλείνει θέσεις τώρα,είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον.

michele είπε...

Μικρέ δεν το περίμενα απο σένα να αλλάξεις Χατζηιωάννου με Τηλεμαχο...ειλικρινά όμως δεν θέλω να σε πειραξω

michele είπε...

Εν τω μεταξύ βλέπω ότι ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ γνωστός πράσινος και αντιμνημονιακος ,ανακάλυψε τα παραμύθια της ελληνικής αριστεράς...ΩΧ......

Γεράκι είπε...

δηλ?ειπαν κατι οι ειδησεις?διαβασες καπου καποια θέση του..? εχει ενδιαφερον αυτο...

michele είπε...

Ναι είδα συνέντευξη του στο mega...

Γεράκι είπε...

το χασαμε..δεν πειραζει..καλα μονο Ακης ειναι στο παιχνιδι..? Θα προτιμουσα να γινει μια διασπορα των ειδησεων για χρηματισμους κτλ..

Αλεξανδρος είπε...

παιδες τωρα επεστρεψα, σε λιγο eurobank

THE JUNIOR είπε...

τρελος εισαι,2 καλαθια με κρασια ηρθαν σπιτι απο αυτους που τελικα εσωσα ,εγω με τον χατζη ειμαστε απεναντι μια ζωη,ξερεις πως δουλευει τωρα με τα ακινητα για τα μαγαζια με ποσοστο επι του τζιρου.

Αλεξανδρος είπε...

Παμε επανω ,νεα αναρτηση

pantelis είπε...

Καλησπερα στη παρεα... Και ρωτω... Ετοιμάζεται μεγαλο παιχνιδι με Ελλαδα ή εγκαταλείπουν απο το καραβι????