Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ..

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 544,56 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..
με πτωση 1,01% και τζιρο 27,8 εκ ευρω.Η αγορα κινειται σε κλιμα αβεβαιοτητας που ειναι η προεκλογικη περιοδος, με μικτες κινησεις στους δεικτοβαρεις τιτλους.Ο ΔΤΡ εκλεισε ελαφρα κατω -0,2% με την ΕΤΕ αμεταβλητη,τις ΕΥΡΩΒ-ΠΕΙΡ ελαφρα ανοδικες και τις υπολοιπες ελαφρα καθοδικες.
Στον FTSE 20 πιεση στο τελος για τη ΔΕΗ με κλεισιμο στο χαμηλο ημερας -4,24% στα 1,58 ευρω,στην ιδια ακριβως τιμη και ο ΟΤΕ με απωλειες 2,47% αντεδρασε ο ΜΥΤΙΛ +1,69% ενω θετικος εκλεισε ο ΤΙΤΚ με κερδη +2,07% στα 14,29 ευρω και αμεταβλητος ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ μετα την πιεση της προηγουμενης εβδομαδας.Μεγαλες απωλειες για τη μετοχη της ΒΙΟΧΚ -5,03% στα 1,89 ευρω.
Η αγορα θα συνεχισει να κινειται υπο το κλιμα της προεκλογικης περιοδου,ενω οι διεργασιες και στον κεντροδεξιο πολο ( ηδη εκλεισε η συμφωνια ΔΗΣΥ-ΝΔ) και στον κεντροαριστερο πολο συνεχιζονται.
Στις ξενες αγορες υπαρχει θετικο κλιμα καθως ο DAX ηδη εκλεισε στο +1,01% στις 6334,4 μον ,αλλα και οDOW βρισκεται σε θετικο προσημο στις 12,456,7 με κερδη +0,76% λογω του ιετικου κλιματος που αποκομισαν οι επενδυτες απο την συνοδο της G8.Bουτια του FACEBOOK ΣΤΟ -11,91% αυτη τη στιγμη δευτερη ημερα διαπραγματευσης του τιτλου.

24 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

μαλιστα.Ενταξει κε Αλεξανδρε.Σας κουρασα.Ευχαριστω πολυ.Καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

μπαρμπαλιας είπε...

ΤΙΤΚ...δινει ρεσιταλ μεσα στην κριση...
και αποτι φαινεται δεν τον ακουμπανε...
ισως διορθωσει αμα - ποτε - δουμε ανοδο...

μπαρμπαλιας είπε...

παλι η μαιμου εκτος ανοδου των ξενων χρηματιστηριων...
αλλα στην ανοδο που θα κανουμε...ποιος θα μας πιανει...

Money είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/51366/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B1%CE%BB-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82

michele είπε...

Πως το λενε τωρα Θαναση,grashall???

Money είπε...

α γιάσου.
Πάντως η ουσία παραμένει. Χωρίς αλλαγές ...

Γεράκι είπε...

πολυ καλησπέρα σας..πως κ η nbg ανεβάινει ενω η ΕΤΕ σταθερή? Πουλησα ορισμενα κομματια να εξαργυρωσω ελαφρως καποια κερδη..ισως ξαναμπω σε οποιοδηποτε πισωγυρισμα...καλυψα κ την lnkd στο μαξιμουμ..και μετα γύρισε σε πρασινο..ημουν τυχερος..ξεπουλημα στο FB..εχουμε καποιο νέο? Ο Τσιπρας βγηκε σε ευρωπαικο τουρ...Ο Αντονιο συμμαχια με Ντορα (σωθηκαμε)..Ο Μάνος με Τζήμερο..η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ με ποιον θα συμμαχησει ή δεν έχουμε κανεναν ανάγκη?

michele είπε...

Προχωραμε αυτονομοι,με πιστη στις ιδεες μας,με αναλυτικη διαθεση,με κριτικη διαθεση, με αλληλουχια στις καρεκλες ,με χιουμορ ,με μουσικη.ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.( Δεν πιστευω να εχετε αντιρρηση χεχε)

michele είπε...

ο Τζημερος δεν θελει τον Βαλλιανατο ,ρε τι εχουμε παθει..

Γεράκι είπε...

ισως να του την ειχε πεσει..χοχοχο..

Γεράκι είπε...

mic ή καποιος αλλος..ξερει που μπορω να βρω free data για αμερικη σε metastock?

michele είπε...

Μήπως ο Άλεξ ξέρει..hawk

michele είπε...

Στην 4η θέση με τον υψηλότερο ΦΠΑ και στην 5η με τον υψηλότερο συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων βρίσκεται η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Eurogroup.

Η Ελλάδα υπερβαίνει σημαντικά τον μέσο όρο της ΕΕ και στη φορολογική επιβάρυνση φυσικών προσώπων, καθώς ο συντελεστής φορολογίας εισοδήματος φθάνει το 49%, ενώ ο μέσος όρος στην Ευρώπη των 27 είναι 38,1%.

michele είπε...

Θα έρθει κι ο Μηλιος του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει κι 1% στον τζίρο των επιχειρήσεων ....χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σας. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο enikos.gr

michele είπε...

Για δωσε κανά tip Πανο,εγω θα τη δω αργότερα όταν τελειωσει

μπαρμπαλιας είπε...

...στο e-nikos...μιλαει ελληνας πρωην κεντρικος τραπεζιτης του Καναδα, με τον "μπουγατσα" ....ουστ ρε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έβαλε διαφημίσεις τώρα. Τι tip να δώσω τώρα, κι εγώ δεν την είδα από την αρχή λόγω τηλ. σε εορτάζοντες. Από τον Φιλιππίδη και μετά είδα που είχε πολύ ενδιαφέρον.
Το συμπέρασμα...το γνωστό, καμιά διαπραγμάτευση, ασχετοσύνη, μέχρι προδοσίας αδιαφορία για το λαϊκό αίσθημα, παρά μόνο κοίταξαν την πάρτη τους, την καρέκλα τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων. Και φόρτωσαν ένα σωρό βάρη στον απλό άνθρωπο.
Αυτό δεν μου το αλλάζει ΚΑΝΕΝΑΣ και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη ΠΟΤΕ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα μου καλως ήρθες κι από μένα.
Ξανάρχισε. Θα πρέπει να το δω ολόκληρο το έργο από την αρχή για τελικά συμπεράσματα. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάντως.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπε πολλά ο "Καναδός" αλλά δεν μπορούσε να εκφραστει καλά στα ελληνικά...

michele είπε...

Πρεπει να τη δω ,θα τη δω μετα.Αλλα για την καταφυγη στο ΔΝΤ και τα 2 χρονια που περασαν τα εχουμε πει.Και συμφωνουμε.Δυστυχως οι περισσοτεροι αργησαν να τα "πιστεψουν"

michele είπε...

ο "μπουγατσας" ποιος ειναι ρε μπαρμπα χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΓΓΥΠΟΙΚ ...που εβαλε ΦΠΑ 23% με ζαχαρι και χωρις ζαχαρι και κανελογαρυφαλλο
ο Πλασκοβιτης παγανελι εκ Κερκυρας

michele είπε...

Τον Πλασκοβιτη τον ακουσα λιγο,συμφωνουσα σ αυτα που ελεγε