Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 689,86 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ τελευταια συνεδριαση...

πριν απο την μεγαλη μαχη των εκλογων.Η αγορα αντεδρασε θετικα με ανοδο 0,37% του ΓΔ και τζιρο καπως καλυτερο στα 29,1 εκ ευρω.Οδηγηθηκε απο τον Δεικτη Τραπεζων που κινηθηκε μεχρι το + 5,28% για να κλεισει τελικα στις 276,15 μον στο +2,72%.Πρψταγωνιστησε η ΕΥΡΩΒ για δευτερη συνεχομενη ανοδικη συνεδριαση με +12,39% καλο και το ΤΤ στο +7,14%.
Aνοδικος και ο FTSE 20 με την ΕΕΕΚ να κλεινει με κερδη +1,02% και να την ακολουθουν παντα απο τις μη τραπεζικες, η ΔΕΗ με κερδη 2,9% στα 2,48% και ο ΜΥΤΙΛ με κερδη 1,21 % στα 2,5 ευρω.Θετικη και η ΜΠΕΛΑ ενω αρνητικος πρωταγωνιστης η ΦΦΚΡΠ με απωλειες 2,5% στα 6,62% οπως και η ΒΙΟΧΚ -2,3% οι θυγατρικες της οποιας ομως ειχαν καλυτερη συμπεριφορα ( ΣΩΛΚ,ΕΛΒΑ,ΕΛΚΑ θετικες ΧΑΚΟΡ αμεταβλητη).
Ενδιαφερον στοιχειο η κινηση του FTSES με κλεισιμο +3,89% στις 176,55 υπο στενη παρακολουθηση δειγμα το πως αντιδρουν οι "μικρες' της αγορας μερικες των οποιων ειναι πολυ πιεσμενες σχετικα με τα θεμελιωδη μεγεθη τους.
Τελικη εικονα  θετικη με 71 μετοχες ανοδικες και 50 πτωτικες ,ενω στα ξενα χρηματιστηρια αυτη την ωρα, λυριαρχει εντονο αρνητικο κλιμα στο μεν DAX οι απωλειες φτανουν το 1,88% στις 6567 μον .στο δε DOW φτανουν στο -0,85% στις 13093 μον.
Καλη ψηφο σε ολους, νικη ειναι η συμμετοχη μας.

174 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη τον αρχηγό τον υποτιμήσανε πολλοί από το 2000 και μετά αλλά αυτός φροντίζει να τους διαψεύδει διαχρονικά.Το γιατί δεν θα το πω γιατί θα ακουστεί μεγαλοπρεπές και πομπώδες.Θα τα ξαναπούμε αυτά ούτως ή άλλως μετα τις εκλογές.

4 μήνες ζωή του δίνεις του ανθρώπου για πρωθυπουργός...? χα χα χα χα

pantelis είπε...

Οπως ειπε και ο Κατζαφε βγενοντας απο το προεδρικο Μεγαρο στη πρωτη συναντηση πολιτικων αρχηγων... Οψομεθα...

michele είπε...

Καρα ο ΚΑΡΑ ( ΧΑΧΑ) ειναι ευστροφος και καταφερε ν αντεξει σαν μικρο κομμα φτανοντας σε δυσκολες συνθηκες μεχει 5,63% αν θυμαμαι καλα.Αλλα υπαρχει μεγαλη πιεση στο χωρο του ,εκανε και την χιλιοστη κωλοτουμπα ,εγω πιστευω θα μπει στη βουλη με συρρικνωμενα ποσοστα.. αλλα εχει ξεκινησει η καθοδος του

pantelis είπε...

χααχ,,Κοιταχτε ΜΙΓ... ουτε αγοραστες..ουτε πολητες...

karaefthimiou23 είπε...

Είναι αληθινός Μιχάλη και είναι σπλάχνο της κοινωνίας,της ζώσας κοινωνίας και του μόχθου και αγαπάει υπερβολικά την πατρίδα.Αυτοί οι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ,μόνον βιολογικά...

μπαρμπαλιας είπε...

να σας πω και εγω για τον Καρα/φ ,οτι αν δεν εκανε την αποκοτια να μπει στην τριαδα διακυβερνησης...σημερα τον εβλεπα να παιζει χωρις αντιπαλο και ουτε θα φευγανε οι δυο...αντιθετα...
τωρα οτι του την εφεραν ειναι 1000% σιγουρο...θεωρω οτι του ταξανε πρωθυπουργια και μετα επεσε η ντριπλα ...την πατησε ,ως καθε ξυπνιος,γιατι σε σχεση με τους αλλους δεν συγκρινεται...τωρα αγωνιζεται για κατι που το ειχε δεδομενο .ασ προσεχε

THE JUNIOR είπε...

ο γαργα"ληστης" σε ολες τις μικρουλες δεν μπορει παρα να ειναι μικρος

pantelis είπε...

ο ΚΑρατζαφε... Ειναι μεν αληθινος... αλλα ειναι λαμογιο... Εχει φαει απο πελατη μου 30 χιλιαδες +++... Δ εθυμαμαι ακριβως... και πολλα παραδειγματα αλλα... Και μιλαω πολυ σοβαρα...

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα μου δεν φτανει μονο η δεδομενη φιλοπατρια ...για να πετυχεις σε τετοια επιπεδα πρεπει να εισαι και Ανδρεας Παπ...με οτι αυτο λεει

George είπε...

ΕΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ...........ΝΔ 26 % ΠΑΣΟΚ 21% ΣΥΡΙΖΑ 13% ΚΚΕ 10% ΦΩΤΗΣ 5 % ΚΑΜ/ΝΟΣ 6% Χ ΑΥΓΗ 5 % ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 4% ...................8 ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ........

μπαρμπαλιας είπε...

Παντελη,εγω εκ του αποτελεσματος βλεπω οτι στο κομμα του ειναι νοικοκυρης,δεν χρωσταει μια σε σχεση με τους αλλους...αυτο λεει πολλα.
θα ειμουν με χιλια μαζι του ,αλλα μπηκε στην τριαδα...υποσχεθηκε και αυτος και ο τρελαντωνης οτι δεν θα πειραξουν μισθους-συνταξεις...και μας διαλυσαν στο κοψε...

karaefthimiou23 είπε...

Σαφώς Ηλία δεν φθάνει,προσφέρει όμως τις υπηρεσίες του ορατώς και αοράτως και αυτό αρκεί προς το παρόν.

μπαρμπαλιας είπε...

δηλ Γιωργη παμε για 52% ...με το Μπιστη μαζι....

ΠΑΝΟΣ είπε...

GEORGE ποια καφετζού ρώτησες για τα αποτελέσματα αυτά?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την Δευτέρα μόνο οι σίγουρες πηγές. Ολα τα άλλα είναι μπούρδες.

karaefthimiou23 είπε...

Οι τεχνικές αναλύσεις και η χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ελληνικού χρηματιστηρίου Σωκράτη Λαζαρίδη ξεκάθαρο μήνυμα ότι, το «bottom line» του χρηματιστηρίου βρίσκεται κοντά στα τρέχοντα επίπεδα της αγοράς και μετά τις εκλογές το κλίμα θα βελτιωθεί .

Μιλώντας στο Bloomberg ανέφερε ότι, το παγκόσμιο επενδυτικό ενδιαφέρον θα έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά μετά τις εκλογές.

Όπως είπε, η επενδυτική κοινότητα εντός και εκτός Ελλάδας επιθυμεί μια σταθερή κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι, οι διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για την Ελλάδα θα εφαρμοστούν.

Επιπλέον ανέφερε ότι, υπάρχει ενδιαφέρον για τον κλάδο των ακινήτων, της ενέργειας, που αποτελεί καυτό θέμα για την οικονομία, αλλά και για τον τομέα των τροφίμων που είναι γνωστός λόγω της μεσογειακής διατροφής.

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, σημείωσε ότι, «θα ξέρουμε το αποτέλεσμα την Δευτέρα, αλλά όλοι στην Ελλάδα ξέρουν ότι απαιτείται μια σταθερή κυβέρνηση».

Τέλος, επισήμανε ότι η Ελλάδα προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες και ξεκαθάρισε ότι, το 80% τον Ελλήνων επιθυμούν να μείνουν στην ευρωζώνη και ότι δεν γνωρίζει καμία διαδικασία που να προβλέπεται η έξοδος χώρας από το ευρώ.



Πηγή:www.capital.gr


Συνήθως οι πρόεδροι του ΧΑΑ διαχρονικά δεν έλεγαν μεγάλες αρλούμπες.Θα συνεχίζω να σε τσεκάρω Λαζαρίδη(δεν ξέρω βέβαια πόσο μέλλον θα έχεις στην προεδρία)αλλά ως σήμερα μάλλον σαχλαμάρες λες από τότε που διορίσθηκες.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το ότι δεν είχαμε Πετσάρνικο καλό..
Αλλα φαντάσου T.V..!

pantelis είπε...

Μπαρμπαλια... Δεν ειπα οτι χρωσταει σε καποιον... Ειπα οτι κανονιζεις κατι μαζι σου..και στο τελος αφου του εχεις παραδοσει τη δουλα και μαλιστα με οχι τοσο νομιμους τροπουθς... Σου λεει.. Εγω τοσα σου δινω... Αμ θες..αλλιως δε θα παρεις τιποτε...
Σιγουρα ολα αυτα που λεω ακουγονται περιεργα... αλλα... αλλα..αλλα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάνω από 40% δεν παίρνουν οι δύο...

michele είπε...

αστα αυτα και μπες στις εκλογικες ανησυχιες και γραψε ποσοστα Πανο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο πόντιος το μόνο που έχει δίκιο είναι (στο περίπου) το ποσοστό αυτών που θέλουν να μείνουμε στην ευρωζώνη και το θέμα του πάτου του ΧΑΑ.
Για τα άλλα... κουβέντα να γίνεται. Το παγκόσμιο επενδυτικό ενδιαφέρον με τρέλανε...

μπαρμπαλιας είπε...

Παντελη δεν μπορω να σου πω τιποτα γιαυτο.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε δεν χρειάζεται, είμαι κοντά στα ποσοστά της Βασιλικής από χθες... και με προσθήκη του Κουβέλη που τον ξέχασε και τον συμπλήρωσα εγώ στην 6η θέση με ποσοστό μεταξύ 5-6%.

karaefthimiou23 είπε...

Έλα ντε Πάνο,έριξε η Slchester 150 μύρια στο ΧΑΑ και τρέλαθηκε ο μπουρτζόβλαχος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα έχω κρατήσει και την Κυριακή το βράδυ θα δούμε ποιος είδε καλά και ποιος ήταν στραβός

michele είπε...

εγω εχω να πω οτι ο αριστερος και δεξιος λαικισμος σ αυτες τις εκλογες ξεπερασε καθε φαντασια.Το τι μπουρδα ακουσα και τις αριστερους που πανε με τον Καμμενο και δεξιους που θα ψηφισουν Καζακη εχω ακουσει δεν λεγεται.Ειναι πολυ χρησιμο αυτο,γιατι θελοντας να διωξουμε τους 2 μεγαλους που τα σκατωσαν ,κινουμαστε σε πιο τσαρλατανους ακομα.Ας το δουμε να το ..χαρουμε.Γι αυτο το λογο εχω πει οτι οι εκλογες αυτες θα ειναι μεταβατικες.

pantelis είπε...

Επενδυσεςι γινονται...εχουν ξεκινησει... Οχι ακομα οσο θελουμε... Δεν ειανι δυνατον να αντιστραφει το σπιραλ υφεσης που συνεχως δημιουργουν... Οτι επεδυσεςι ακι να κανουν... Θελει δρομο ακομα...Για αυτο δε βλεπουμε αποτελεσματα στουςε μακροοικονομικους δεικτες..

pantelis είπε...

Μικελε οι εκλογες θα ειναι μεταβατικες συμφωνω... Μετα ισως δεουμε αυτο που υποστηριζω εδω και μηνες... Την επιστροφη του χοντρου... Ως διασωστη της Ελλαδος...

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Παντελή,πρέπει να μπει ένας πάτος στις ηλιθιότητες τις μικροοικονομικές,των ανηλεών φόρων και χαρατσιών εν μέσω συντηρήσεως του βαθέως κράτους και ένας ορίζοντας στα μάκρο για να φανεί φως στο τούνελ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε μαζί σου αλλά για πες και για τον λαϊκισμό των δύο μεγάλων που ξεπέρασε κι αυτός όλα τα όρια.
Και τώρα ήρθε η ώρα να την πατήσουν, ελπίζω δηλαδή. Ας πρόσεχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Chris είπε...

καλησπερα στην ομορφη παρεα...

Δεν ξερω τι λενε οι δημοσκοπησεις (τις σεβομαι μεχρι ενος βαθμου...) αλλά απο τα ατομα που γνωριζω και συναναστρεφομαι το 70-80% δεν θα ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα.

Το κλειδι των εκλογων για μενα που μπορει να ευνοησει τα 2 μεγαλα κομματα ειναι το ποσοστο που θα παρουν τα κομματα που θα μεινουν εκτος βουλης...
Οσο μεγαλυτερο ειναι αυτο το ποσοστο τοσο πιο ευκολα θα μπορεσουν να κανουν κυβερηση συνεργασιας οι δυο μεγαλοι(??!!)...

Καλο βολι...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Chris,αν δεν είμασταν χώρα γερόντων ούτε 15% δεν θα'πιαναν και οι 2 μαζί.

michele είπε...

Συμφωνω για το λαικισμο των 2 μεγαλων,αλλωστε εναντια σ αυτον φαινεται οτι θα μιλησει ο ελληνικος λαος τωρα.Το θεμα ειναι με τι ακριβως τον αντικαθιστουμε??? θα δειξει.Γεια σου Chris.

ΑΡΤ είπε...

Αααχχχ Μαρινα...τι σου κανουν τα παλιοπαιδα..

http://www.youtube.com/watch?v=RpjQbTqavsg

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Chris. Συμφωνώ με τον Κάρα και με το δικό σου σχόλιο στην δεύτερη παράγραφο γιατί με 32 κόμματα να συμμετέχουν πολλά γίνονται.

pantelis είπε...

Το κλεδι των εκλογων ειναι αν τα 2 κομματα τα εχουν βρει εμ τους τραπεζιτες......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε ΑΡΤ που πας και τα βρίσκεις χαχα
Φοβερή πλάκα

Chris είπε...

και για να δωσω το στιγμα μου....

45αρης , παντρεμενος , με κορες στο λυκειο , δασκαλος στο μεγαλυτερο δημοτικο της Μαγνησιας (290 παιδικες ψυχες).

Οι περισσοτεροι απο αυτους ειχαν ψηφισει ΠΑΣΟΚ και ευθαρσως δηλωνουν οτι θα ΔΕΝ θα το ψηφισουν τωρα.

Κρατω μικρο καλαθι γιατι απο κωλοτουμπες και κοψοχερηδες άλλο τιποτα:=))

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλη βουτιά για το πετρέλαιο,στα 98$ τώρα.Άντε και στις βενζίνες μας...

michele είπε...

Chris να σου ζησουν οι κορες, μικρος παντρευτηκες χαχα.Να εισαι καλα.Στην καλπη θα φανει αυτο που σου λενε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καθαρή εξήγηση Chris και το τελευταίο όλα τα λεφτά.
Τα ίδια λέει και ο δικός μου εργασιακός περίγυρος (περίπου 500 άτομα) και μένει να το δούμε .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά παντρεύτηκε ο άνθρωπος... γύρω στα 30

PS είπε...

φοβού τα γεροντάκια και μαγκούρας φέροντες

Chris είπε...

στα 29 μου ....:-)

Ας ερθουν εδω στο Βόλο ή καλυτερα ας πανε στη Ν.Ιωνια του Βολου ή σε λαικες συνοικιες και ας μετρησουν τα ποσοστα τους...:-))

ΥΓ Σε πολλες περιφερειες θα δουμε ανωμαλες προσγειωσεις!!!!!

michele είπε...

Θα ειναι σιγουρα πολυ ενδιαφερουσα η μελετη των κινησεων των λαικων στρωματων,ειδικα σε περιοχες που ο καθενας μας γνωριζει απο κοντα..

PS είπε...

Βουλγαρία: Δήμευση περιουσιών προερχόμενων από παράνομες ενέργειες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012, 18:03

Το νομοσχέδιο που επιτρέπει τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες ψήφισε η βουλγαρική βουλή. «Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος να εξηγήσει πώς έχει αποκτήσει την περιουσία του. Το κάθε πρόσωπο, η περιουσία του οποίου είναι αντικείμενο αυτού του νόμου, πρέπει να αποδείξει, ότι η κυριότητα είναι νόμιμη» δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης Ντιάνα Κοβάτσεβα, ενώ ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ εμφανίστηκε στη Βουλή αμέσως μετά την έγκριση του νόμου, για να ευχαριστήσει τη λαϊκή αντιπροσωπεία.

«Πολύ ‘κακό’ νόμο για όλους εκείνους που πλούτισαν παράνομα» χαρακτήρισε το νομοθέτημα ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: «Εδώ και 22 χρόνια ο κόσμος βλέπει τα παλάτια σε επίλεκτα μέρη της χώρας και αναρωτιέται: ‘Πού τα βρήκαν, άραγε, τα λεφτά; Ελπίζω ο νόμος να βοηθήσει για τη ρύθμιση της διαδικασίας αυτής’».

Το νομοσχέδιο καταψήφισε η αριστερή αντιπολίτευση, με το αιτιολογικό ότι «απειλεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, τόσο σε ό,τι αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και τον κάθε Βούλγαρο πολίτη» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής των Σοσιαλιστών Μάγια Μανόλοβα.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου ---Προσέξτε πώς αντέδρασε η "αριστερή αντιπολίτευση",και επί ΚΚ έτσι γινόταν;

Chris είπε...

michele ...

Ο καθένας μας γνωριζει τι βιωνει ο ιδιος και οι γυρω του (στενος οικογενειακος ,φιλικος περιγυρος).
Ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ ο ιδιος, με μεγαλη επιρροη στους τριγυρω του,το στηριξα με ολες μου τις δυναμεις χωρις ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Και δεν μιλαω για τις εποχες που γεννουσαν ακομα και τα κοκορια..:=))!!!
Νιωθω θυμα της επιλογης μου.

Φυσικα και δεν θα το ψηφισω.Δεν μπορω να στηριξω πλεον καποιον που μου στερει το δικαιωμα να ζησω με αξιοπρεπεια , οσες συγγνωμες και αν μου ζητησει!!!!

Αν ολα αυτα που εχουν γινει τα 2 τελευταια χρονια ειχαν γινει με κυβερνηση ΝΔ , σιγουρα θα ειχε γινει επανασταση!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ελπίζω δεινόσαυρε εδώ να έχουμε κεντροαριστεροδεξιά (ας πούμε δηλαδή) αντιπολίτευση και να φωνάζει όταν θα βγαίνουν παρόμοιοι νόμοι.
Θα μου πει τώρα ο Μικέλε με ποιους επάνω αλλά αυτό δεν απαντιέται τώρα. Αν τους δούμε αυτούς τους νόμους θα είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτή είναι η αλήθεια Chris.
Βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους υπηκόους από κάτω και τα έκανε όλα αυτά χωρίς να το καταλάβουμε καλά - καλά. Καθόλου τυχαίο βέβαια και προδιαγεγραμμένο λόγω της βλακείας της μάζας.

michele είπε...

Eγω απαντωντας και στον CHRIS και στον Πανο,το καλο που ειδα σ αυτη την πρεκλογικη περιοδο ειναι οτι ανθρωποι που ειχαν ψηφισει και Πασοκ ΚΑΙ νδ ΚΑΙ αριστερα,συμφωνουν διαλεκτικα τουλαχιστον σε ορισμενα αυτονοητα πραγματα: οπως ο νομος περι ευθυνης υπουργων,ποθεν εσχες σοβαρο για τους ασχολουμενους με τα κοινα,πιο παραγωγικο δημοσιο,επενδυσεις χωρις να κλεινουμε το δρομο σ αυτες μεσω του ΣΤΕ και με προσοχη στο περιβαλλον και αρκετα αλλα.Ελπιζω ολη αυτη η "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" που καναμε ολοι εμεις οι Ελληνες μεσα στο κακο που μας βρηκε να κανει και αυτους που θα κυβερνησουν να ΞΕΧΑΣΟΥΝ πια τον παλιο τροπο διακυβερνησης.

karaefthimiou23 είπε...

Πεινασμένος ήταν ο κόσμος Πάνο,όταν ήρθε ο Ανδρέας και έφαγε ψωμί.Ψωμί φυσικά με δανεικά αλλά τότε ποιος καταλάβαινε τα ψιλά γράμματα...

Η πείνα και η αγραμματοσύνη είναι κακοί σύμβουλοι,δυναστεύουν λαούς.Είναι άλλο να σου δείχνουν πώς θα βγάλεις τον επιούσιον και άλλο να σου το δίνουν άνευ προσπάθειας και κόπου.Το πρώτο το εκτιμάς,στο δεύτερο εκτιμάς αυτόν που σου το δίνει.Τεράστια η διαφορά...

Chris είπε...

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του.
Αυτό ισχύει για τους βο(υ)λευτές μας....
Άμα δεν πιάσουν πάτο , δεν πρόκειται να αλλάξουν τρόπο σκέψης!!!Το πόσο εύκολα αφομοιώνονται απο τους παλαιότερους οι νεότεροι βουλευτές , δεν λέγεται!!!
Ενώ πριν είμαστε (μεχρι να εκλεγούν ) στο εμείς , ξαφνικά υπαρχει ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ!!!!

===

Αν μπορούσαν να αφουγκραστούν την κοινωνία Μιχάλη, αν μπορούσαν εστω και λίγο να ερθουν στη θέση ενός συνταξιούχου ή ενός ανέργου ή ενός που εχει ζησει ΕΝΤΙΜΑ, όλα θα ήταν αλλιώς!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.....

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Νίκο και καλή ψήφο.

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω πολυ κε karaefthimioy23.
ειμαι ακομη αναποφασιστος κι εξοργισμενος με ολους τους πολιτικους.Δεν πιστευω σε κανεναν.Ολοι κοιτανε τον εαυτο τους και την τσεπη τους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Νίκο.

Ναι σε όλα και για τους τρεις σας. Βέβαια τώρα υπάρχει ο φόβος να λειτουργήσει η μάζα από την ανάποδη πλευρά...αλλά οι υπερβολές πάντα διορθώνονται. Ας μας φωτίσει ο Θεός να κάνουμε το σωστό, στο μέτρο του δυνατού βέβαια.
Κάτι τελευταίο και την κάνω. Είπες τη μαγική φράση Μικέλε. Πόθεν έσχες και συμπληρώνω και τεκμήρια. Όλα αυτά τα χρόνια στον δικό μου τουλάχιστον περίγυρο αλλά και στην κατηγορία που ανήκω ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε ποτέ με αυτά. Τα ακούγαμε και γελάγαμε. Ποτέ δεν μας ενόχλησαν γιατί τα υπερκαλύπταμε. Άλλοι τα έτρεμαν. Αν είχαν λειτουργήσει σωστά δεν θα φτάναμε ως εδώ. Αλλά δεν ήθελαν οι κρατούντες. Το γιατί δεν χρειάζεται ανάλυση.
Τώρα βέβαια θα αρχίσουν να τα τρέμουν ΟΛΟΙ. Και δυστυχώς θα λειτουργήσουν από την ανάποδη τώρα και θα την πληρώσουν πάλι οι γνωστοί αιμοδότες του συστήματος που όμως έχουν φτάσει στα όριά τους. Ο νοών νοήτω.
Καλό απόγευμα.

George είπε...

ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ο κάθε ένας που λέει την άποψη του πρέπει να έχει πάει σε καφετζού είτε για τα κόμματα είτε για μετοχές για να ξέρω ............................

Chris είπε...

Σας ζαλισα σήμερα...
Ευκαιρία να αποσυρθω..:=))

Παντως ρε παιδια σ αυτο το site , αν και ειμαι νέος, νιωθω σαν να σας γνωριζω πολυ καιρο.
Ειστε μια μεγαλη παρεα , εκφραζεστε ελευθερα ,δεν σας χωριζουν ταμπελες, εχετε ενα επιπεδο στη συζητηση και νιωθω όμορφα , αν και δεν γραφω συχνα.
Συνεχιστε ετσι...

Από τον ηλιολουστο Βόλο ,καλο σας απογευμα .
Να στε καλά ...

ΥΓ. Καρα ,συμφωνω μαζι σου, με δανεικα ζούσαμε αλλά τα τελευταια χρονια ΔΕΝ τα εφαγε ο κοσμάκης...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επί του πιεστηρίου με προλάβατε.
Καλό απόγευμα Chris και να μας έρχεσαι συχνότερα.

Γιώργη εμείς γνωριζόμαστε και ξέρεις ότι δεν θα ήθελα να σε προσβάλλω με τίποτα.
Ακριβώς επειδή ήξερα ότι δεν ήταν από σένα η εκτίμηση το είπα αυτό. Και αφού είναι από έναν εκ των δύο "μεγάλων" συμπληρώνω και ευσεβείς πόθοι τους.

Chris είπε...

ΠΑΝΟ ΑΘΗΝΑ

Τωρα που σας έμαθα θα το επιχειρώ συχνότερα:-)

Όσο για τις εκτιμήσεις των "μεγάλων" κομμάτων απο τα μυστικά γκαλοπ, ας δουν καλύτερα τον κόσμο που μαζεύουν στις συγκεντρώσεις τους.....
ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ....

δημοσθενης είπε...

ΝΔ 46 % ΠΑΣΟΚ 31% ΣΥΡΙΖΑ 13% ΚΚΕ 10% ΦΩΤΗΣ 5 % ΚΑΜ/ΝΟΣ 16% Χ ΑΥΓΗ 15% ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 12% .......

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Βαγγέλη. (Τον Μυτιληναίο εννοώ για να μην νομίσετε τίποτα άλλο)

ΠΑΝΟΣ είπε...

8.13 μμ. Ρε φίλε αυτά κάνουν όλα μαζί 148% χωρίς να υπολογίζουμε τους υπόλοιπους χαχαχα.
θα μου πεις σ' αυτή τη χώρα ΟΛΑ γίνονται...

δημοσθενης είπε...

ναι ;;; δεν τοξερα οτι αθροιζομενα επρεπε να κανουν 100

δημοσθενης είπε...

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και μιλάει στο λαό τσακισμενο και χωλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Βγαίνω έξω τώρα. Η συνέχεια το βράδυ.

PS είπε...

παπα..πως λέγεσαι,μάλλον αναμένω χααβρωμόξυλο Δευτεριάτικα.Γιατί ο δικομματισμός μπορεί να παίρνει πάλι από τα γερόντια,επειδή οι πολλοί δεν αλλάζουν με τίποτε,αλλά οι 18άρηδες της Γ΄Λυκείου έχουν κακά μαντάτα για την πάρτυ τους,ξέροντας τι τους έχουν ήδη ετοιμάσει οι παλιοί.

michele είπε...

Mια προσωπικη εμπειρια.Γυρνωντας απο το γραφειο με το μετρο,ανεβηκα στο συνταγμα απο περιεργεια για τη συγκεντρωση του ΠΑΣΟΚ.Εκανα μια βολτα μεταξυ 7.30 και 7.50.Δεν εχω αλλο μετρο συγκρισης ,φετος ουτε απο περιεργεια δεν ειχα παει σε αλλη συγκεντρωση.Ο κοσμος ηταν απελπιστικα λιγος για ενα τετοιο "μεγαλο κομμα".Δεν ξερω τι εδειξε η τηλεοραση εγω βολταριζα με ανεση μεσα στην πλατεια,στην Κ.Σερβιας,στην Οθωνος στην Φιλελληνων.15 λεπτα μετα αρχισε η ομιλια.Δεν φηφιζω ΠΑΣΟΚ αλλα με επιασε μια θλιψη γι αυτο.Μετα σκεφτηκα πως επιτελους ο κοσμος επαψε να μασαει με συγκεντρωσεις,σημαιουλες και συνθηματα ανευ ουσιας.

michele είπε...

Μου εκανε επισης εντυπωση μια δηλωση του πρωτου στο ψηφοδελτιο επικρατειας του κομματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,καθηγητη Ρουση,για τον Τσιπρα: Οσο πιο ψηλα σκαρφαλωνει η μαιμου τοσο πιο πολυ φαινεται ο κωλος της.Γελασα ,γιατι σαν να μου φανηκε ο,τι ειχε δικιο.

Αλεξανδρος είπε...

εκτιμηση εκλογων. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 45% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ πανω απο 10% ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη κουράστηκε και βαρέθηκε ο κόσμος να τρέχει στις συγκεντρώσεις,τελειώσανε αυτά και ανήκουν στο κακό παρελθόν.Ούτε εγώ θα πήγαινα στον Καρατζαφέρη παρ'όλο που τον υποστηρίζω εδώ και 12 χρόνια.

Δεν μου αρέσει κάποιος να ακολουθεί πιστά σαν σκυλάκι ξωπίσω οιονδήποτε.Προσωπικά όπου δεν συμφωνώ και υπήρχαν αρκετά πράγματα που δεν συμφωνούσα με το ΛΑΟΣ,δεν έχω την παραμικρή δυσκολία να το πω ευθέως.

Τα κόμματα δεν είνα μαντριά και όποιος υποβαθμίζει τη νοημοσύνη του λαού είναι για μένα εξωβελιστέος.

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε το ΧΑΑ σήμερα δεν έδειξε να συμμερίζεται τα νούμερά σου.Έδωσα και γω γύρω στο 44% μαζί αλλά μάλλον πολύ τους έδωσα.

Αλεξανδρος είπε...

Για να δουμε φιλε....

karaefthimiou23 είπε...

Οι σημερινές δηλώσεις Σόιμπλε μάλλον κακό παρά καλό θα κάνουν στα 2 προσκυνημένα κόμματα.Τώρα ο ελληνικός λαός δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό,πολώ δε μάλλον όταν αυτός προέρχεται από γερμανικά χείλη.

michele είπε...

Πριν 2,5 χρονια ο λαος εδωσε 77%στα 2 μεγαλα τωρα αν δωσει 45% παλι γκρινιαζουμε?? Δεν βλεπετε οτι αυτοι που καρπουνται τα ποσοστα ειναι τα πιο λαικιστικα και απο αριστερα και απο δεξια?? Η ΔΗΜΑΡ και ο ΚΑΡΑΤΖ με Ντορα και Μανο απο τις 2 πλευρες ,χανουν σε σχεση με Καμμενο και Τσιπρα.Αυτο βλεπω εγω.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη εάν είχαμε πραγματική δημοκρατία και όχι του τύπου μπόνους 50 εδρών στον πρώτο,έτσι για να κυβερνάνε εσαεί τα λαμόγια,μια χαρά θα ήτανε το 45%.Αλλά εάν πάρουνε τώρα 45%,που χλωμό το βλέπω πλέον,ο κόσμος θα τους κατεβάσει σε 2 μήνες με τη βία γιατί δεν αντέχει άλλο.

Καλύτερο είναι να δοκιμαστεί και η άλλη πλευρά,έστω και 2 μήνες και να φανεί η γύμνια τους, από το να δούμε ξανά εμφύλιο σπαραγμό.

PS είπε...

Για ένα 5LT καινούργιο,ξέρετε τι τεκμήριο βγαίνει;41.800ε.Για 5-10 ετών 3LT 12.460ε.Και για καινούργιο 1600σάρι 6.400.Προσθέστε τώρα κύρια κατοικία 100m2 (5.000e κατώτατο) +εξοχικό + τα ...υπόλοιπα και βλέπουμε.Από Ημερησία αυτά.

michele είπε...

O εκλογικος νομος αν εξαιρεσεις το bonus δινει τις υπολοιπες 50 εδρες,με απλη αναλογικη.Γι αυτο το λογο τα κομματα της αριστερας αλλα και της δεξιας τα μικροτερα δεν το ανεφεραν καθολου τωρα.Παλι ΑΝ ειχαμε ενα δομημενο κρατος με υπηρεσιες που να δουλευουν ας ειχαμε απλη αναλογικη που ΜΟΝΟ η Ιταλια εχει,με αποτελεσμα να εχει αλλαξει 45 κυβερνησεις τα τελευταια 55 χρονια.Συνεργασιες να γινονται ,παντου γινονται αλλα ακομα και σε αυτο ειμαστε πισω.Παρακολουθουσα τους εκπροσωπους των 3 αριστερων κομματων σε μια εκπομπη για την πιθανη συνεργασια,Ουτε ενα σημειο συγκλισης.

PS είπε...

Μιχάλη,δες φωτό από ψηλά,της βόλτας που έκανες:http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ekdikisi-tis-faneris-kameras

Chris είπε...

Δεν νομιζω να παρουν 45%.
κάπου στο 40% θα κυμανθούν.
Μεγαλοι κερδισμενοι των εκλογων θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ , οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον βλέπω να κάνει τη μεγαλη έκπληξη...
Προσωπικη εκτίμηση...

michele είπε...

*τις υπολοιπες 250 εδρες ηθελα να πω

michele είπε...

Chris καταγραφεται,μετα θα κανουμε λογαριασμο,να γελασουμε και με τις προβλεψεις μας λιγο.Εγω τους εχω για πανω απο 45.Και συμφωνω για τον Συριζα οτι θα ειναι κερδισμενος

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη μια χαρά τα είχαν κανονίσει με τον νέο εκλογικό νόμο και το μπόνους,γιατί πίστευαν ότι ο Ελληνας τα τελευταία χρόνια απομακρυνόταν από τη συμμετοχή στην κάλπη(όπως είχαν δείξει οι τελευταίες εθνικές,περιφεριακές και ευρωεκλογές)αλλά την πάτησαν τώρα.Ως γνωστό η αποχή βολεύει το πρώτο κόμμα και λιγοστεύουν τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή.

michele είπε...

Δεινοσαυρε οντως χαχα,αυτο εβλεπα εγω.Ειδικα εκει που λεει 8.00 η ωρα η φωτο ηταν λιγα λεπτα μετα που εφυγα. .Ακριβως ετσι.Ξεχασα πριν να πω οτι ειδα τον Μιχα ,τον Ραφτοπουλο παλια της ΓΣΕΕ τη Βερουλη,και τη Βιδαλη( ωραια κυρια)

michele είπε...

ειδα και κατι Πακιστανους σε μια γωνια,αλλα μην γινομαι κακος τωρα.Με σημαιες ΠΑΣΟΚ..Καρα ανεξαρτητως αποτελεσματος πιστευω οτι δεν θα εχουμε μεγαλη αποχη.Ο κοσμος θελει να εκφραστει.Και αριστα θα πραξει.

karaefthimiou23 είπε...

Ε αυτό λέω Μιχάλη,ότι την πάτησαν και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

PS είπε...

Πακιστανό εμπρός και Αλβανό πίσω είχα στην ουρά στις προηγ.εκλογές.Παραδίπλα κάτι Ινδοί,και απέξω κάτι μισομεθυσμένοι Βουλγαρορουμάνοι/ρωσοπόντιοι(κάμουν μπαμ από μακριά),φχαριστήθηκα ψήφο και ισότητα δικαιωμάτων/υποχρεώσεων ως πολίτης ...

Αλεξανδρος είπε...

εκτιμηση νο 2 Εκλογες μεσα σε 10 μηνες το πολυ ,να μηνπω σε 90 ημερες,και εννοω ΕΦΟΣΟΝ εχει ηδη δημιουργηθει κυβερνηση

michele είπε...

Δεν πειραζει.Κατι επρεπε να γινει να αλλαξει το σκηνικο.Δεν επρεπε βεβαια να υπαρξει και εγκλημα οπως τον Μαιο του 2010.Απο τοτε ολα πηραν ενα δρομο.Τουλαχιστον να αναδιοργανωθει το πολιτικο προσωπικο και να δει και ο κοσμος και αλλους μικρους τι μπορουν να κανουν με ενα 13%.Εγω λεω οτι θα ειναι χειροτεροι κι απο τους αλλους,αλλα αυτο ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτιμηση.

michele είπε...

δεινοσαυρε εγω ψηφιζω Χολαργο δεν υπαρχουν αυτα.Ωραιες κυριες εχουμε παντως χαχα.Αλεξ αν δεν ξαναγινουν εκλογες στις 10 Ιουνιου ,μαζι σου εκει τους βλεπω.

PS είπε...

Στην Α΄Αθηνών έχει απ΄όλα ο μπαξές.Για ωραίες κυρίες τι να πώ,σπανίζουν πιά,δεν είναι Ιτάλια εδώ.

karaefthimiou23 είπε...

Όσο γι'αυτό που ανέφερες Μιχάλη περί ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ,Μάνο και Ντορούλα έναντι Τσίπρα και Καμμένου,χωράει πολύ κουβέντα εάν είναι πάνω από 2 από αυτούς ,που προτάσσουν πρώτα το συμφέρον της πατρίδος από αλλότρια.

PS είπε...

Στον κύκλο μου ξέρω αρκετούς που λένε ότι δεν ξαναψηφίζουν δικομματισμό,ή θα κάνουν αποχή,αλλά στις 19:00 μαθαύριο και μετά το κλείσιμο της κάλπης θα δείξει αν τα λόγια γίνουν πράξεις.Προβλέψεις,όπως και για το χαα,δεν είναι να κάνεις,βλέπεις ένα συγκερασμό από τα γκάλοπ που θεωρείς ίσως κάπως αξιόπιστα,προσθέτεις ένα 70-80% από τους αναποφάσιστους στο 1ο κόμμα και κάνεις τους υπολογισμούς σου (που φυσικά δεν ανακοινώνεις) για να μην φανείς ανόητος,όπως συχνά το παθαίνουμε με τις μετοχές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω ότι τα λέτε μόνοι σας αλλά μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από μένα....

Καλησπέρα στην παρέα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το δίωρο που έλειπα είδα πολύ εποικοδομητικά σχόλια... σημάδι του επιπέδου που έχετε (δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα).

michele είπε...

Δεινοσαυρε ο Χολαργος ειναι Β Αθηνων,αλλα ωραιες κυριες εχει χεχε.Καρα ειναι δυσκολο θεμα αυτο που εθεσες δυσκολο να πεις ποιος και τι συμφεροντα εξυπηρετει,ποιος ειναι πιο πατριωτης και ποιος οχι τοσο.Δεν εχουμε ευκολα τα στοιχεια,μονο γνωμες και ενδειξεις.Οσον αφορα τους αναποφασιστους συνηθως πηγαινουν προς τους μεγαλους,αυτος που ψηφιζει κοντρα σ αυτους ειναι αποφασισμενος ειδικα σ αυτη την εκλογη.Οχι αναγκαστικα στον πρωτο.Ισως ο πρωτος παρει λιγο απο την λεγομενη παρασταση νικης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάπου το άκουσα. Ένα κοπάδι πρόβατα είναι πολύ εύκολο να εκλέξουν λύκους για ηγέτες.
Ένα κοπάδι λύκοι μπορούν να εκλέξουν πρόβατα???? Ιδού το ερώτημα.

michele είπε...

Δυσκολο Πανο.Οι λυκοι ειναι παντα λυκοι.Εμεις σε βαζουμε μεσα στο επειπεδο μας χαχαχα.Και πιο πανω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ είμαι επιπέδου δαπέδου Μικέλε.
Πάντως ομολογώ ότι τελευταία αισθάνομαι λίγο λύκος χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω ότι ο Chris συμφωνεί μαζί μου για το περίπου 40% των δύο (ή εγώ μαζί του, το ίδιο είναι). Τρεις με την Βάλια.

PS είπε...

Εσεις οι 3 βάλτε μέσα και τον κούκο.

Chris είπε...

Συνηθως οι αναποφασιστοι ψηφιζαν τους μεγαλους ...
Τωρα ομως δεν νομιζω να γινει το ιδιο τουλαχιστον στο κομματι που αφορα τους αναποφασιστους που στηριζαν Πασοκ.
Η συσπειρωση ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα και δεν μπορει να αυξηθει κατακορυφα. Αυτο που ονομαζεται πολωση δεν υπαρχει πια.
Σκεφτειτε το εξης απλο.Εδω και καποιες ωρες λεει ο καθενας μας τι ψηφιζε ή τι θα ψηφισει.Δεν υπαρχει κανενα ς διαπληκτισμος . Όλα όμορφα και καλά.Θα γινοταν αυτο πριν καποια χρόνια????
Εκτος αν ειμαστε ολοι μας ανωτερου επιπεδου:-)!!!
Τυχαιο?????:-)
Δεν νομιζω!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν προσφέρεσαι εσύ για τον ρόλο φίλε μου κανένα πρόβλημα... να γίνουμε τέσσερις.

PS είπε...

Οι πόθοι σας ευχές μου,αλλά...

michele είπε...

Εγω θα δωσω αυριο τις δικες μου στην σελιδα εκλογικες .ανησυχιες.Βλεπω πανω απο 45%.Αν αισθανεσαι λυκος καλο ειναι.Γιατι μεχρι τωρα προβατα εχουμε αισθανθει περισσοτερο.Στο χρηματιστηριο να δεις προβατα,μην κοιτας τωρα ειναι και ειδικη περιπτωση.

Αλεξανδρος είπε...

Φιλε chris και πολλους μηνες λεμε τη γνωμη μας και δεν εχει υπαρξει διαπλκηκτισμος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στον δεινόσαυρο αναφέρομαι...

Chris δεν ξέρω αν είμαστε ανωτέρου επιπέδου αλλά συμφωνώ με το σχόλιό σου. Ελπίζω αυτή η ηρεμία στην συζήτηση να είναι σημάδι ωριμότητας και όχι απάθειας.

PS είπε...

38 χρόνια εκλογές,ένα ξέρω:Ότι μέσα στο παραβάν τους κόβονται τα πόδια μόλις πιάνουν να βάλουν στο φακελλάκι κάτι διαφορετικό,τρέμουν τα χέρια τους,και λένε...άσε, την ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

karaefthimiou23 είπε...

Η συσπείρωση Chris υπήρχε παλιά διότι υπήρχαν τα κοινά συμφέροντα,η μάσα.Τώρα η μάσα τελείωσε όπως τελείωσαν τα παλαιά κόμματα.40-45% στις τωρινές,όχι πάνω από 30% στις επόμενες και πάει λέγοντας μέχρι να εξαφανισθούν και να αλλάξουν πρόσωπα και ονόματα.

Βασικά δεν θα'χα κανέναν ενδοιασμό να σάπιζα στο ξύλο τον Λαλιώτη ή τον Μειμαράκη για παράδειγμα.Φέρε μου εσύ τους κατάλληλους ανθρώπους και διαπληκτιζόμαστε άνετα χε χε...

michele είπε...

Chris το επιασες..ειμαστε ολοι εδω επιπεδου χαχαχα.Παντως πιστευω οτι ακομα και οι ανθρωποι που θα φηφισουν ΠΑΣΟΚ και κατα δευτερο λογο ΝΔ πολλοι εξ αυτων το κανουν με βαρια καρδια.Εκεινο που με ανησυχει ομως ειναι αλλο.Το γεγονος να μην ..βγαλουμε ακρη, να φαμε χρονο με την υποθεση Ελλαδα και να ξαναφουσκωσουμε τους μεγαλους.Τουλαχιστον να εχουν γινει..καλυτεροι.Θα μου πεις πολυ ..μπροστα το παω ,βιαζομαι.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Κύριοι είναι η πρώτη φορά που η κάλπη θα κρύψει εκπλήξεις που ίσως κανένας μας να μην μπορεί να φανταστεί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα είπαμε όχι διαπληκτισμοί μεταξύ μας...αν μου φέρεις τον Αλογοσκούφη ή τον Παπακωνσταντίνου εκεί να δεις, τους πίνω το αίμα με το καλαμάκι άνετα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική,μη με φτιάχνεις βραδυάτικα και ονειρευθώ κανένα -5% για τη Δευτέρα:)

Chris είπε...

φιλε Αλεξανδρε

τελευταιες ωρες πριν ανοιξει υπηρχαν εντονες αντιπαραθεσεις...
Κοιτα τους πολιτικούς αρχηγους.Αυτοι εδιναν το συνθημα και ακολουθουσαμε τα προβατα.
και μια και αναφερθηκε για προβατα στο ΧΑΑ εγω ποτε δεν ημουν προβατο!!

ΜΠΕΕΕΕΕΕ:=)))))!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βασιλική λεβεντιά. Το μόνο που θέλω να δω, ίσως όχι σ' αυτές αλλά στις επόμενες εκλογές είναι η πρωτιά από ένα τρίτο κόμμα εκτός των δύο. Ε ρε γέλια τότε.
Εντάξει ουτοπικό αλλά ίσως όχι τόσο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά θα ψωνίσουμε φθηνά, γιατί ανησυχείς;

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο δεν είναι ουτοπικό,εάν παραμείνουν Σαμαράς και Βενιζέλο πρόεδροι των κομμάτων τους και στις επόμενες εκλογές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Κάρα. Η τέλεια παγίδα με τον λάκκο που λένε... που πέφτεις ο ίδιος μέσα.

Chris είπε...

τα σχολια πεφτουν βροχη και μεχρι να γραψω τις σκεψεις μου με προλαβαινουν αλλοι:=)

ΠΑΝΟ συμφωνω απολυτα στον Π''κωνσταντινου και Αλογοσκουφη.:-)

Καρα ο Λαλιωτης διαγραφεται επειδη εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε:-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Βασιλική όλο ψωνίζεις εσύ, αμάν πια εσείς οι γυναίκες με τα ψώνια σας ...

PS είπε...

έριξα μια γρήγορη ματιά και στα άρθρα του λεω...."Ο κίνδυνος ακυβερνησίας είναι πολύ μεγάλος.
Οι διεθνείς επενδυτές θεωρούν ότι αν δεν υπάρξει κυβέρνηση και η χώρα οδηγηθεί σε ακυβερνησία τότε είναι ξεκάθαρο ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδος."-Η πρώτη φράση επαναλαμβάνεται συνεχώς μεταξύ παραγράφων,βρε χαρούλες που κάνει,χωρίς να θέλει να κρυφτεί .

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αν προσέξετε τα πρόσωπα και τα μάτια των πολιτικών αρχηγών θα καταλάβετε ποιοι είναι απελπισμένοι και ποιοι χαρούμενοι από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους.

karaefthimiou23 είπε...

Να θέσω ένα ερώτημα πονηρό:τη Χρυσή Αυγή ποιοι την προώθησαν από το πουθενά τον τελευταίο 1-1,5 μήνα όταν κανείς δεν ασχολούνταν μαζί της...?Αναρωτήθηκε κανείς ποιος την έβαλε στο παιγνίδι ξαφνικά στη παρούσα φάση,με το δήθεν πρόσχημα των λαθρομεταναστών...?

karaefthimiou23 είπε...

Chris είμαι λίγο παλιός,γι'αυτό χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κατάλαβα για τον κυρ Πέτρο λες δεινόσαυρε.
Πολύ φειδωλός πάντα . Με Κυβέρνηση μέχρι 750 μον. βλέπει. Χωρίς μέχρι 500

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση,για πες μας.

michele είπε...

Κατα αρχην να πω -γεια σου Βαλια-,οτι εγω τον Αλογοσκουφη τον συμπαθω.Πολυλησαμε μαζι του ΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,μεχρι και ΑΓΡΟΤΙΚΑ στα 5,5 ευρω.Αλλα ας μην επεκταθω τωρα.Οσον αφορα τα κομματα τα μεγαλα,συντομα θα υποστουν ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ.Και θα συστησουν ενα μεγαλο κεντροαριστερο και ενα μεγαλο κεντροδεξιο.Και θα απορροφηθουν τα γενοσημα κομματα.Αυτη ειναι η προβλεψη μου.Α μην ξεχασω: εχω ραμματα και για την γουνα του Αλογομουρη αλλα ειναι λεπτα θεματα για το βραδυνο της ωρας χαχα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα δεν χρειάζεται απάντηση. Είναι ένα δίλημμα για να πάνε οι "νοικοκυραίοι" στους δύο πρωτους τελικά...

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο ότι κάνουν οι κουκουλοφόροι στις διαδηλώσεις...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά πανικό και απελπισία διακρίνω, μπορεί να κάνω και μεγάλο λάθος αλλά εγώ αυτό βλέπω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να επιλέξουν "σταθερότητα" και "αυτοδυναμία" και "ισχυρή" κυβέρνηση... με κούρασαν τόσα χρόνια.

PS είπε...

Αποχωρώ,δύσκολη μέρα σήμερα από πολύ νωρίς,μέχρι παρολίγο θάνατο είδα έξω από νοσοκ.και ούρλιαζα για γιατρό και φορείο,εύχομαι να σώθηκε ο άνθρωπος,κι αύριο μέρα είναι.

michele είπε...

Οποιος και να τους εβαλε Ο Καρατζαφ εχασε απο κει.Αλλα εψαχνα να βρω και τις θεσεις Τσιπρα για το μεταναστευτικο αλλα τις εχει καταπιει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Άρη για να μην μπερδευόμαστε, έτσι?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δεινόσαυρε κυβέρνηση θα υπάρχει αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο θέλουνε.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Δεινόσαυρε.Μιχάλη άσε τώρα ποιος έχασε και ποιος κέρδισε,το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό.Εδώ μιλάμε ότι πριν από 1,5 μήνα δεν την ήξερε σχεδόν κανείς την χρυσή αυγή και ξαφνικά έγινε μόδα γιατί μόνο εάν γινόταν μόδα μέσω των εταιρειών δημοσκοπήσεων θα πήγαινε ο άλλος ο πικραμένος προς τα εκεί.

Βασιλική ποιους είδες έτσι,πανικόβλητους και τρομαγμένους?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μεταναστευτικό θα σκάσει από μόνο του πιστεύω, αργά ή γρήγορα. Αναγκαστικά θα γίνει κάτι. Όχι τις μαλ...ς του Χρυσο βέβαια.
Πιστεύω δηλαδή... για να μην οδηγηθούμε σε αυτοδικίες στο τέλος.

michele είπε...

Αν ειναι ο ελληνικος λαος να ψηφισει με τη "μοδα" παμε χαμενοι Καρα. ΕΙΔΙΚΑ αυτη τη μοδα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ δεν βλέπω τηλεόραση οπότε Βασιλική ακούω...με το γυναικείο σου ένστικτο.

karaefthimiou23 είπε...

Αυτό συμβαίνει δεκαετίες βρε Μιχάλη,τώρα θ'αλλάξει...? Κάποιοι το γνωρίζουν καλά αυτό το θέμα και φρόντισαν να τους προμοτάρουν.Είναι μεγάλη και βαθειά συζήτηση αυτή,θα την κάνουμε μια άλλη φορά.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό ξημέρωμα Δεινόσαυρε.
Καρά Σαμαρά και Βενιζέλο. Ο Καμμένος έχει χάσει τον αέρα που είχε,του Τσίπρα γελάνε και τα μουστάκια που δεν έχει και ο Καρατζαφέρης έχει χάσει το χρώμα του.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο φίλος ο Chris δεν θα είναι συνηθισμένος σε καταιγισμό μηνυμάτων, γιατί δεν τον βλέπω...
Θα μάθει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ενδιαφέρον Βασιλική... για να δούμε το κριτήριό σου...

karaefthimiou23 είπε...

Και φαντάζομαι η πιο απαθής από όλους θα είναι όπως πάντα η Παπαρήγα,γενικώς αυτή είναι πέρα βρέχει...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη ο κόσμος είναι απελπισμένος,δεν σκέφτεται. Θα κάνει μεγάλα λάθη, αλλά θα το καταλάβει αργότερα. Το μόνο που θέλει είναι να τιμωρήσει, εγώ αυτό το μήνυμα έχω εισπράξει.

michele είπε...

Την Βαλια πρεπει να την βαλουμε Γενικη Γραμματεα του τομεα της Ψυχικης Υγειας του Υπουργειου Υγειας.Η Υπουργο?? πΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑς?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από αυτό το ανέκφραστο πρόσωπο δεν καταλαβαίνεις ποτέ τίποτα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά αυτή ζει στον κόσμο της, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι στο πεζοδρόμιο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υγείας δεν έχουμε ακόμη. Να η ευκαιρία σου Βάλια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη ξεχνάς ότι έχω το υπουργείο Τουρισμού; Υπουργός υγείας είναι ο Αλέξανδρος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η σύνθεση για να τα φρεσκάρουμε.

Κάρα 23 : σοβαρότητα, διεισδυτικότητα Υπουργός δημόσιας διοίκησης

Πάνος: εμβρίθεια γλαφυρότητα Υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων

Μαρίνα: ΜΑΤΙΑ, εξωτερική πληροφόρηση Υπ. Εξωτερικών

Pantelis: δίκοχο Υπ. εθνικής αμύνης

ΤΚ: φιλοσοφία Υπ. πολιτισμού

Βασιλική: τσαχπινιά, εσωτερική πληροφόρηση Υπ. τουρισμού

Hawk: αετίσιο μάτι …γερακιού Υπ. Ανάπτυξης

Michele: ψυχρή - σωστή λογική, γνώση αντικειμένου
Δικαιωματικά Υπ.Οικονομικών (…κάτι σαν Μπένυ για να σου την σπάσω!)

Dwk άστα να πάνε…(άνευ χαρτοφυλακίου)

ΚΩΣΤΑΣ G Κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μπαρμπαλιάς δικαιοσύνης
Αιγαίου ο ART

Αλεξανδρος είπε...

γραφηματακι θελετε?

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη αν μου επιτρέπεται,θα ήθελα τη Βασιλική στο Υπουργείο Εσωτερικών μαζί μου,στο τμήμα ψυχολογίας και έρευνας μαζών(ΕΥΠ) και μέσων μαζικής επικοινωνίας χε χε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λάθος δικό μου Βάλια. Το διόρθωσα με το προηγούμενο. Λοιπόν δύο υπουργεια μαζί για να μην μεγαλώσει πολύ το σχήμα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξέχασα να καλωσορίσω και τον CRIS στην παρέα μας. Να χαίρεσαι τις κορούλες σου και να τις καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

karaefthimiou23 είπε...

Και το ρωτάς Αλέξανδρε...

Chris είπε...

ειπα να βαλω ενα τσιπουρακι ρε παιδια ...

καταιγισμος μηνυματων δεν λες τιποτα..:=)
Ξαναλεω ομως για μια ακομη φορα οτι ειστε ευχαριστη παρεα...και σας διαβαζω καλα ακομη.
δεν ξερω ομως μετα το 3ο 25αρακι αν μπορω να παρακολουθησω την κουβεντα...

Ρωτηστε το φιλο spand για τα 25αρακια.Εχει κανει φανταρος στο Βολο:-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ Αλέξανδρε....ωχ...ποιος θα πεθάνει την Δευτέρα????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θέλω ΣΩΛΚ Αλέξανδρε!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε παράλληλη πορεία με την ΣΙΔΕ.
Σύνθετο γράφημα δηλαδή.

Αλεξανδρος είπε...

εγω ειμαι αντιπολιτευση τα ξεκαθαρισαμε αυτα.ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

karaefthimiou23 είπε...

Αμέσως βρε συ Πάνο,να κατηγορήσεις τον κύριο Μητσοτάκη χα χα χα χα

Chris Βόλος χωρίς τσίπουρο γίνεται?Δεν γίνεται...

michele είπε...

Διακρινω ενα προβλημα ενδοκυβερνητικης συνεννοησης για τον τομεα Βαλιας.Αμα εχεις πολλα προσοντα κοπελια αυτα μας κανεις.Αλεξ τι ειδους γραφημα ??? χαχαχαχα ωχχχχ παναγια μου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλέξανδρε πρόσεξε τι θα βάλεις.
Καρά τιμή μου να συνεργαστούμε!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ ως παιδείας μόνο με τον παπαγάλο μπορώ να συνεργαστώ...είναι πολύ ορθογράφος χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε προχώρα,μόνο εγώ σε στηρίζω όπως βλέπεις.Οι υπόλοιποι κυρίες και κύριοι σε μπερδεύουν με κάποιον ατυχούλη...

Αλεξανδρος είπε...

ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

karaefthimiou23 είπε...

Η τιμή είναι δική μου ευγενεστάτη Βασιλική.

Chris είπε...

ξερετε ποσο πιο ευκολα σχηματιζεις κυβερνηση οταν εχεις κοπανησει και κανα 2 τσιπουρακια:=)))

Μιχαλη Υπουργε μου παρε και τον spand για υφυπουργο.Το αξιζει!!!


Ευχαριστω πολυ Βασιλικη.
Να σαι καλα.

-=====
Ρε παιδια στο Βολο πολλα Τσιπ'ρα !!!!

karaefthimiou23 είπε...

Εμ πήγα να σε στηρίξω αλλά τα θέλει κι εσένα ο απ'αυτός σου χα χα χα χα χα

Άκου "ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΤΑΙ" χαχαχαχαχαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή να την αποτελειώσουμε Αλέξανδρε...εντελώς. Για το 11.39 εννοώ.

michele είπε...

Πολλα Τσιπ'ρα καλο χαχα.Αλεξ γι αυτο μ αρεσεις ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ..

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο χα χα χαχαχαχαχα...! Μαρίνα τις πάνες γρήγορα...

Αλεξανδρος είπε...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ