Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012



X.A.A.
 META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 686,19 μον.εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με απωλειες 1,96% και τζιρο μεγαλυτερο απο τον Μ.Ο. των τελευταιων συνεδριασεων στα 29.3 εκ ευρω. Η κινηση ξεκινησε διολησθιτικα δειχνοντας διαθεσεις απομακρυνσης απο τις 700 μον, πραγμα που μας οδηγει σε πρωτη φαση στη ζωνη των 680 μον, ακολουθως δε στις 670 μον.
Πρωταγωνιστησε στην πτωση ο τραπεζικος κλαδος με συνολικες απωλειες 4,4% στις 266,53 μον,οδηγουμενος κυριως απο την διψηφια ποσοστιαια πτωση των τριων τραπεζων ΑΛΦΑ,ΕΥΡΩΒ και ΤΤ και οι τρεις με απωλειες πανω απο 10%..
Η ΕΕΕΚ απο το ξεκινημα πιεσε τον δεικτη φτανοντας μεχρι και το -3,73% για να περιορισει τις απωλειες της στο τελος με -2% στα 14,70.Απογοητευτικη ,αλλα αναμενομενη η κινηση του ΟΤΕ καθως εχει χασει τα 2,54 ευρω,εκλεισε με πτωση 7,29% στα 2,29 ευρω ,οπως και της ΔΕΗ με καινουργιο χαμηλο  στα 2.43 ευρω με πτωση 4,33%.ΜΟΗ,ΜΠΕΛΑ,ΟΠΑΠ,ΤΙΤΚ κρατησαν τα προσχηματα στον 20 αρη εφου εκλεισαν με θετικο προσημο ,ενω και η ΒΙΟΧΚ μετοχη σηματωρος για το συστημα απωλεσε τα 3 ευρω,με μεγαλη πτωση -5,84% στα 2,90 ευρω.
Αρκετα καλα πηγαν μετοχες της μεσαιας κεφαλαιοποιησης οπως η ΦΡΙΓΟ+3,54% η ΕΥΔΑΠ,ο ΟΛΘ ο ΦΡΛΚ,τα ΕΧΑΕ ,η ΤΕΝΕΡΓ.
Τελικη εικονα αρνητικη με 49 μετοχες ανοδικες και 75 πτωτικες.Το ΧΑΑ σε πληρη απαξιωση ,αναμενει τα αποτελεσματα των εκλογων και καποιοι πονταρουν στην αβεβαιοτητα της επομενης ημερας για να δημιουργησουν εκφοβιζοντας τους επενδυτες χαμηλοτερες αποτιμησεις με low cost κινησεις ,ενω αρχιζει να διαφαινεται μια καλυτερη πορεια στα νεα ελληνικα ομολογα.
Στις διεθνεις αγορες αρνητικο αυτη την ωρα το κλιμα με τον μεν DAX να κινειται στις 6705 μον ,το δε DOW στις 13229 με απωλειες 0,38%

92 σχόλια:

michele είπε...

680-683 η ζωνιτσα στηριξης,εκει που αντεδρασε ενδοσυνεδριακα, μου φαινεται προκλησησ ψιλοπανικου σε μερικες μετοχες ανευ ιδιατερου λογου για το συστημα,εκτος τραπεζων παντα μιλαω.Αναμενω αποψεις..

George είπε...

Aύριο η μεγάλη επιστροφή στις 705-710 μονάδες μετά την σημερινη αντίδραση από 681 μονάδες ... ακόμη πιστεύω ότι θα δούμε και αντίδραση στον τραπεζικό τομέα στην προτελευταία συνεδρίαση..αν δεν έχουμε αυτή την αντίδραση πάμε για 670 .....αλλα καλύτερα να σκεφτόμαστε θετικά

George είπε...

«Πράσινο φως» για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

George είπε...

ΕΛΒΑΛ: Αύξηση τζίρου 6% το 2011 Σε αυτό το πλαίσιο ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1.062 εκ. ευρώ, αυξημένος κατά 14,2%, τα μικτά κέρδη σε 84,8 εκ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων, αποσβέσεων και χρηματοοικονομικών (EBITDA) σε 82,4 εκ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων σε 23,1 εκ. ευρώ και τελικά τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας σε 17,4 εκ. ευρώ έναντι 8,5 εκ. ευρώ το 2010 (κέρδη ανά μετοχή 0,140 ευρώ από 0,069 ευρώ του 2010).

michele είπε...

Γνωστα τα αποτελεσματα της ΕΛΒΑ μια εταιρεια στα ορια της απαξιωσης απο χρηματιστηριακη αποψη.Σταδιακες τοποθετησεις εχουν χαμηλο ρισκο πιστευω σ αυτες τις τιμες.

michele είπε...

Μετα τη δεη ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ Η Silchester International Investors LLP. Το πλιατσικο συνεχιζεται..

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΙBEX35 στην Ισπανία οδεύει προς τα χαμηλά του 2003,τις 6.000 μονάδες,ενώ στο τσακ γλίτωσε και σήμερα τα χαμηλά του 2009.Σορτ κατά ριπάς εκεί,κυρίως στις δικές τους αερόφουσκες(κάτι σαπάκια τύπου Banco Santander,Bilbao,όχι Ράσιγκ Σανταντέρ και Ατλέτικ,ξέρετε εσείς τώρα...).

karaefthimiou23 είπε...

O αντίστοιχος τραπεζικός δείκτης στην Αμερική(KBW) και σηματωρός και των δικών μας συσσωρεύει από το 2009 στο εύρος 18-58,με σπουδαιότερο σημείο στήριξης τις 35 μονάδες.Σήμερα βρίσκεται στις 48,όποτε σπάσουν οι 35 μονάδες φορέστε και στα έξω κράνη,παλάσκες και τα σχετικά...

karaefthimiou23 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
karaefthimiou23 είπε...

Στα δικά μας τώρα και γνωρίζοντας ότι η παράγκα ζει και βασιλεύει,το σημερινό χώσιμο στις τράπεζες μου φάνηκε σαν έναρξη των πτωτικών δεινών που θα'ρθουν μελλοντικώς για τον κλάδο.

Αυτό για να το επιβεβαιώσω θα επιθυμούσα από δω και στο εξής καλύτερη συμπεριφορά των μη τραπεζικών(που προηγούνται στη πτώση)και γι'αυτό ίσως τα παιδιά να δείχνουν βιαστικά στα υπόλοιπα blue tsips,έτσι ώστε να κρατηθεί και ο ΓΔ σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο(διότι σε διαφορετική περίπτωση τα πιθανά νούμερα αρχίζουν από 4 και κάτω αλλά δεν το ασπάζομαι αυτό το καταστροφικό σενάριο).

michele είπε...

Καρα,ο IBEX παει κάτω προδιαγεγραμμένη είναι η πορεία.Οπως κι εδω είμαστε σε φαση σταθεροποίησης του συστηματος,έτσι βλέπω εγω,θα τελειώσουν κι οι εκλογές ,ξαναγίνουν δεν ξαναγίνουν ,πολλα πραγματα έχουν δρομολογηθεί.Σκέψου μόνο απο τον Οκτώβρη ποσα πραγματα έχουν γίνει..
Στα blue chips η παράγκα δουλεύει εκ περιτροπής όπως έχουμε πει..

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη ο IBEX πάει κάτω σε προδιαγεγραμμένη πορεία τώρα που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.Τόσο καιρό που το έγραφα ότι η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη δεν είδα να διατυπώνεται και από άλλους.

Τώρα,πού τη βλέπεις τη σταθεροποίηση του συστήματος εν μέσω συνταρακτικών αλλαγών που θα συντελεσθούν το ερχόμενο διάστημα και τα επόμενα χρόνια δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης δεν επιθυμώ όπως πλέον και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σύστημα σαν και το παλαιό,οπότε σταθεροποιηθεί ή όχι ποσώς απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Η άποψη που εκφράζει ότι όλα πάντα είναι δρομολογημένα και ότι οι τύχες όλων μας είναι προαποφασιμένες δεν με εκφράζουν διότι αποτελούν το κακό ριζικό της χώρας και τη νοοτροπία περί δικοματισμού και της μοίρας,χωρίς ο άνθρωπος να συμμετέχει πουθενά σ'αυτή.

michele είπε...

Δεν μιλάω για προαποφασισμενες επιλογές.Είναι σίγουρο κατα την προσωπική μου άποψη,ότι η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε την ιστορική συγκυρία για να μετατραπεί σε leader μιας νέας Ευρώπης.Σου θυμίζω ότι σε διάστημα 2 ετών έχουν ξεκινήσει προγράμματα αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής σε πολλές χώρες της Ευρώπης και εχουν αλλάξει οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας,Πορτογαλιας,Ισπανίας,Ιταλίας,αλλάζουν σε λίγες μέρες αυτές της Γαλλίας και της Ελλάδας ,τον Σεπτέμβρη της Ολλανδίας.Απο τον Οκτώβριο στην Ελλάδα,έπεσε η κυβέρνηση Γαπ,ανέβηκε μεταβατική κυβέρνηση,ψήφισε δανειακη σύμβαση δεύτερη,κόμματα γεννήθηκαν,εκλογές γίνονται.Ξεκινάει η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών,μέτοχοι καινούργιοι μπαίνουν σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.
Τα spreads στην Ελλάδα υποχώρησαν απο τις 3000 και βάλε και είναι στις 1880..Ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο psi ,ακολουθεί το προγραμμα Ιουνίου..Αυτη είναι η μεγάλη δική μου εικόνα.

karaefthimiou23 είπε...

Ξέρεις υπάρχει και το zig-zag,δεν είναι η πορεία μόνο άνοδος και πτώση ή σταθεροποίηση.Δεν μπορεί να είμαστε προ της σταθεροποίησης όταν τώρα συντελούνται κοινωνικές αναταραχές στη χώρα,οι οποίες δεν γνωρίζουμε πότε και πώς θα κοπάσουν και οι οποίες απειλούν την ίδια τη συνοχή της.Επίσης καλό είναι να μην προεξοφλούμε την τελική νίκη της Γερμανίας διότι η ιστορία μας έχει δείξει και διδάξει ακριβώς το αντίθετο.

michele είπε...

Μίλησα για το σχέδιο της και την μεχρι τώρα πορεια του.Η εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα διαλυθεί η ευρωζώνη.Η σταθεροποίηση έρχεται όταν το εκκρεμές της κοινωνικής αναταραχής κάνει μικρότερες ταλαντωσεις.Αυτο το αποδίδω στο γεγονός ότι στις εκλογές ο λαός έχει τη δυνατότητα επιτέλους να εκφράσει και την οργή του και την άποψη του για την επόμενη μέρα.
Δεν είναι δυνατόν να ήρεμησει ο κόσμος μετα απο όσα συνέβησαν.Αυτο θέλει χρόνο,αλλαγή εκ μέρους του πολιτικου συστηματος,μετακίνηση του λαού απο την αγανάκτηση στην απόφαση.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη υποτιμάς το γεγονός ότι το ΧΑΑ διανύει τον 13ο πτωτικό του χρόνο με την εκτίμηση που κάνεις ότι ο λαός θα ηρεμήσει με μια μόνο εκλογική αναμέτρηση.Τα χειρότερα για την κοινωνία δεν τα έχουμε δει ακόμη,είμαστε μόλις στο 5ο έτος ύφεσης(εναντι 13 του ΧΑΑ) και υπολείπονται αρκετά χρόνια για να μπορεί να ισχυρισθεί κάποιος ότι έρχεται σταθεροποίηση.

Η ευρωζώνη με τη μορφή που έχει σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει και δίνω αρκετές πιθανότητες να διασπαθεί εάν η Γερμανία δεν αλλάξει μυαλά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι προς το κακό της Ευρώπης.Χειρότερο από αυτό που έρχεται στον ορίζοντα δεν γίνεται...

PS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Καρα έχω διαφορετική άποψη είναι σαφές.Ο 13της πτωτικος κύκλος του ΧΑΑ θα δώσει εκρηκτική άνοδο. Η φούσκα των τραπεζών που ανέβηκαν μονομερως έσκασε.Η πενταετης ύφεση δεν θα συνεχίζεται επ απειρον ..ο ρυθμός της θα αρχίσει να ανακοπτεται διότι εφ όσον παίρνουμε συγκεκριμένα μέτρα και ήδη χαμηλωσαμε πολυ το μισθολογικο κόστος ανάπτυξη θα έρθει,κάτι που βοηθάει το χρηματιστήριο.3 μήνες πριν το ανελυα σε κάποιο άρθρο μου και ρωτουσα βέβαια:Ανάπτυξη θα έρθει,αλλα για ποιους?

PS είπε...

Εκλογικές ανησυχίες διαπιστώνω,την άποψή μου την έχω εκφράσει παντοιοτρόπως:ΔΕΝ ανησυχώ για τίποτε,η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τόσο ,μα τόσο βρώμικα χέρια ,που αποκλείω οποιαδήποτε βελτίωση."Σταθερές κυβερνήσεις" ζητά η αγορά ,επί 38 χρόνια τις είχαμε και μας λεηλάτησαν τα πορτοφόλια,κάτι σαν τις σταθερές αξίες του χαα,κάποιες τιμές θα τις θυμόμαστε πάντως στα γεράματά μας.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . ΜΙΧΑΛΗ για τους υπομονετικούς και τουs τυχερούς

karaefthimiou23 είπε...

Το χαμηλό μισθολογικό κόστος που επευλήθει από τη χούντα των 2 προσκυνημένων σε συνεργασία με την τρόικα,εάν διατηρηθεί για μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς αποπληθωρισμό τιμών θα φέρει κοινωνική έκρηξη και επανάσταση που έχουμε να δούμε πολλές δεκαετίες.

Μην κοιτάμε τις καταστάσεις μόνο από τη ματιά του κεφαλαίου,όσες φορές το έχει πράξει το κεφάλαιο έχει αυτοκτονήσει διεθνώς.

Η πείνα είναι κακός σύντροφος για να κάνουμε εμείς απλώς σχέδια επί χάρτου.

Καλά για το ΧΑΑ δεν το συζητώ,η διαφορά μας είναι χαώδης και θεμελιώδης.Μετά από μακρύ πτωτικό διάστημα δεν έρχεται σχεδόν ποτέ απότομη και εκρηκτική άνοδο,ειδικά όταν έχει προηγηθεί 50ετής σχεδόν ανοδικός κύκλος.Στην καλύτερη των περιπτώσεων να ξαναδεί τα προηγούμενα υψηλά σε βάθος 20ετίας αλλά και αυτό το θεωρώ δύσκολο εάν μιλάμε για 5άρι ανοδικό μεγακύκλου που έχει προηγηθεί extend 3άρι(μπουμ του 1999).

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑ πως είσαι?

PS είπε...

Λείπει η αλεπού απο το παζάρι;Δεν πρέπει να λείπει επειδή μπήκε το loggin,σιγά μη μας πάρουν και τα κλάματα επειδή "σοβαρεύεται" ο Πίθηκος...μα καλά η τασούλα δεν κατάφερε ακόμα να βάλει το απλικέισο?

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους τους φιλους....

pantelis είπε...

Τραδερ...χαχααχαχ...καιρο ειχα να διαβασω ατυο το χαρακτηρισμο...χαχααχ

giannhs kon είπε...

ΤΡΑΔΕΡ Το login δεν μπήκε τυχαία νομίζω την συγκεκριμένη χρονική στιγμή χαχαχαχ

pantelis είπε...

https://greekelliottwaves.files.wordpress.com/2012/04/gd-daily-27-apr124.jpg Για να δουμε θα βγει ο τυπος???

pantelis είπε...

Γιαννη το log in προετοιμαζεται καιρο τωρα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα ΤΡΑΔΕΡ,καλησπέρα Παντελή.Σήμερα έχουμε ακόμη μια γόνιμη συζήτηση με τον Μιχάλη και βασικά βλέπουμε πώς 2 άνθρωποι με σημαντικές διαφορές μπορούν να αναταλλάσουν απόψεις που λείπουν από την κοινωνία μας.

Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να μαλιοτραβηχτούμε αν και το βλέπω χλωμό χε χε

pantelis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
pantelis είπε...

Γονιμη και ενδιαφερουσα η συζητηση απο οτι διαβαζω... Δυστυχως δε θα μπορεσω να τη παρακολουθησω live... Αν σας πετυχω αργοτερα μον... Καλη συνεχεια.. Για μια καλησπερα γρηγορη περασα..

PS είπε...

Σαμαράς: Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από την Ολλανδία και τη Δανία ----Άλλος ένας ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος που με κάνει να ΜΗΝ ανησυχώ για τίποτε,βρε πού τα βρίσκουν και πώς τα λένε....αχ πώς τα λένε αυτές οι αρχηγάρες,μόλις είπε η Λούκα ότι μπαίνει σίγουρα στη βουλή,θα βρώ κι ένα με τον τοτό εγώ για να δέσει καλύτερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μάγκες. Σοβαρή πολιτική συζήτηση βλέπω...ωραίος διάλογος, συνεχίστε έτσι. Την δική μου άποψη την ξέρετε.

PS είπε...

Σας βρήκα ένα,μια και ασχολείστε όλοι με τα οικονομικά :
"Σε ένα σχολείο με πλουσιόπαιδα βάζει η δασκάλα άσκηση για τη χρήση του επιρρήματος "προφανώς" στις προτάσεις.
Ξεκινάει η Ζέτα, κόρη βιομήχανου:
- Προχθές στη δεξίωση, δοκίμασα τα ορεκτικά και ήταν πολύ αλμυρά. Προφανώς το χαβιάρι δεν ήταν καλής ποιότητας.
- Μπράβο Ζέτα, λέει η δασκάλα και δίνει το λόγο στον Αρθούρο.

- Το Σάββατο κατεβήκαμε στο γκαράζ και είδα μόνο τη Bugatti και τη Bentley. Προφανώς ο μπαμπάς είχε πάει βόλτα με τη Rolls Royce.

Σειρά της Έλενας:
- Το καλοκαίρι πήγαμε κρουαζιέρα με τη μεγάλη μας θαλαμηγό. Προφανώς το μικρότερο σκάφος έμεινε στην ιδιωτική μαρίνα μας.

-Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα και αναγκαστικά δίνει το λόγο και στον Τοτό:

- Το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό, είδα τη γιαγιά να αρπάζει τη Financial Times του μπαμπά από το τραπέζι και να τρέχει προς το βουνό. Προφανώς την είχε πιάσει κόψιμο."

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό τράδερ χαχαχαχα. Μήπως όμως ήταν η Espresso?

michele είπε...

Καρα διαφωνούμε,αλλα να μαλιοτραβτηχτουμε αποκλείεται,δεν θα έχεις μαλλιά να τραβηξεις εσυ,αν προκειται για τα δικα μου χαχα..καλησπερα Παντελή,Πανο Τραδερ.
Πάντως το χρηματιστήριο θα πηγαίνει αντιστρόφως ανάλογα με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα..Δυστυχώς άλλοι θα επωφεληθούν.Εγω θα τα λέω πάντως.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή ο ΓΑΥΡΟΣ???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλε. Ο Κάρα δεν σε ξέρει από κοντά γι' αυτό τα λέει αυτά χαχαχα

michele είπε...

Χαχα καλο του τραδερ..

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΠΑΝΟ

ΚΑΡΑ με τον τρόπο που κάνετε τις πολιτικές συζητήσεις εδώ και μέρες να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μαλιοτραβικτει κανείς

Παντελή το θέμα του login στο κορακιnews και η στιγμή που μπήκε σηκώνει μεγάλη συζήτηση αλλά δεν υπάρχει λόγος νομίζω

michele είπε...

Α παίδες sorry για την έλλειψη γραφηματων εκ μέρους μου,πιστεύω οσονουπω να τελειώνει το θέμα ,να επανέλθω δριμύτερος.ΕΥτυχως είχαμε τον Άλεξ και το ήσυχο κλίμα πηγαίνοντας προς τις εκλογές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη. Ακόμη αισιόδοξος? Τι ρωτάω τώρα...

PS είπε...

Το καλύτερο το είδα τώρα στη διαφήμιση του πασόκ,ολοι δηλώνουν ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο γίγα.Συμφωνώ Μιχάλη ότι άλλοι θα επωφεληθούν από το ΧΑΑ και θα είναι αντιστρόφως ανάλογο της οικονομικής κατάστασης της μάζας.Το 5άρι false που μιλάω συνεχώς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Άλεξ θα πήγαινε ορειβασία με τους χαβαλέδες χθες. Δεν μας είπε νέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου και σένα Κάρα πιο μεγάλε γίγαντα χαχα

PS είπε...

Πάνο φέτος λέω να κατακτήσω τη Μουσάλα,έχει τελεφερίκ έμαθα ως τα 2.500...

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ πάντα χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τράδερ μην νομίζεις ότι ξέρω πολλά, και το μυαλό γερνάει, οπότε κάντο λιανά τι εστί Μουσάλα.
Για το τελεφερικ διαφωνώ φυσικά.

michele είπε...

Βλέπω πλείστοι των φίλων ασκούνται με δύσκολα αθλήματα.Το μόνο που μπορώ να αντιπαραταξω είναι το ping-pong στο οποίο είχα και περγαμηνές και το τεννις βέβαια..τώρα τελευταία είμαι καλός στο mouse (γρήγορες εναλλαγές σελίδας),όπως και στο zapping

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη λεβέντη μου να έρχεσαι πιο συχνά γιατί θα μας πάρει από κάτω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρέπει να πάμε παρέα σε μια εύκολη διαδρομή Μικέλε και θα δεις αν αντέχουν τα κότσια σου...

michele είπε...

Άμα είναι εύκολη και είσαι και συ μαζί Πανο ευχαρίστως.Στάση για τσιγάρο κάνουμε?. Χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με τον όμιλο κάποιες φορές ήμουνα ο μόνος που το έκανε στις στάσεις. Και με κοίταγαν με μισό μάτι αλλά εγώ ...βράχος χαχα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω ο Άρης είχε κάποιες αψιμαχίες από εκεί

PS είπε...

Η ψηλότερη κορυφή των Βαλκανίων Πάνο "Situated at 1350 m above sea level on the northern slopes of Rila Mountain among age old pine woods, Borovets is located at the foot of peak MOUSALA (2925 m) - the highest one on Balkan Peninsula.
Όσον αφορά τη γόνδολα, θα σας μεταφέρει μέχρι την κορυφή Γιάστρεμπετς σε υψόμετρο 2363 μ από την επιφάνεια της θάλασσας" Μπόροβετς είναι το παλαιότερο χιονοδρομικό ,αλλά εδώ μόνο το Μπάνσκο ξέρουμε.

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ αν έχει στάση σε ταβέρνα θα έρθω κ εγώ χιχιχιχ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη και στάση για φρέντο θα κάνουν άμα τους τιμήσεις με την παρουσία σου...
Καλησπέρα σε όλους.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

PS είπε...

Γειά σου Βασιλική,πάντα με τον καλό λόγο.Πάνο,μια διευκρίνηση έκανα,άλλο η πλάκα κι άλλο το να δίνεις αξία σε κακέκτυπα .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χωρίς πλάκα τώρα. Γίνονται στάσεις για φαγητό και καφέ (δικά σου βέβαια που κουβαλάς μαζί σου) κάθε δυο ώρες περίπου. Που να βρεθεί καφετέρια μέσα στα βουνά? Στο τέλος βέβαια είναι το καλύτερο. ΤΑΒΕΡΝΑ με κοψίδια. Από όρεξη ΔΕΝ θα σας λείπει μετά 5 τουλάχιστον ώρες πορεία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική . Θα είσαι στο κόλπο κι εσύ? Συνήθως Κυριακή γίνονται αυτά.

PS είπε...

Άμα είναι για εσπρέσσο να πούμε και του Δημοσθένη να έρθει,να λέμε και τίποτε για μετοχές στον ...κατήφορο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη και εγώ μέχρι την ταβέρνα έρχομαι.
Τραδερ μ΄αρέσει να τον πειράζω τους φίλους μου.

michele είπε...

Καλησπερα Βασιλική .Και freddo αλλα και ..ταβερνιτσα,έτσι Γιαννη?.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά δεν έχω παπουτσάκια για τέτοιες διαδρομές. χαχαχα

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα παιδες,η διαδρομη ηταν ευκολη η παρεα καλη και η ταβερνα υποφερτη

PS είπε...

Κυριολεκτούσα Βασιλική,δεν μου πέρασε κάν η ιδέα ότι τον ...πειράζεις.Τσιγάρα-λεφτά-βενζίνη(και στάσεις για καφέ)ήταν και είναι η αρχή του παντός.

giannhs kon είπε...

Έτσι έτσι ΜΙΧΑΛΗ για να έχει ενδιαφέρων χαχαχαχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα αγοράσεις Βασιλική μου, απλό είναι και θα σου μείνουν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Άλεξ. Τα είπες συνοπτικά όλα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τράδερ αν με γνωρίσεις θα δεις πόσο πειραχτήρι είμαι.
Καλησπέρα Αλεξ

michele είπε...

ο Άλεξ είναι gourmet τύπος, την ταβέρνα,επειδή είναι και ευγενικός την..τσακισε χαχα..άκου υποφερτή,καταλαβαμε

Αλεξανδρος είπε...

ετοιμαζομαι για Ταυγετο /διημερο.συμμετοχες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα δύσκολα με την μία δεν γίνεται Αλέξανδρε. Υπάρχει μια κοντινή Βίλια Πόρτο Γερμενό από τον αρχαίο δρόμο. Κοντινή και σχετικά εύκολη .

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ μονοπάτι Ε4 η μονοπάτι 32 ΧΑΧΑΧΑ

Αλεξανδρος είπε...

Επισης συνοπτικη αποψη για χα,πριν τα χαμηλα του Γεναρη δεν υπαρχει καμια/ουτε μια/ ενδιαμεση σοβαρη στηριξη.Συνεπως μπορει ανετα να φτασει εκει αλλα μπορει και ενδιαμεσα να γυρισει απο οπουδηποτε καθως δεν ειναι δουλεια της ΤΑ να μπλεκει με τετοια πραγματα.

Αλεξανδρος είπε...

ναι Πανο παιζει να παω και κει

Αλεξανδρος είπε...

Επισης η πτωση της Βιοχαλκο ειναι πολυ κακο μαντατο βεβαια απο καιρο εβγαζε ματι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

UBS: "Μεγάλη ανησυχία" για τις ελληνικές εκλογές
http://gr.news.yahoo.com/ubs-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-185056314.html

michele είπε...

Συμφωνώ με Άλεξ για το σχόλιο του για την αγορα,τα είπε όλα ,κάτω απο 701 όλα παίζουν.

Αλεξανδρος είπε...

f4 Γιαννη

Αλεξανδρος είπε...

f4 Γιαννη

PS είπε...

Βασιλική,λέω να πάρω σύντομα την Aston Martin,για να έχεις και κάτι να δεις.Με τα κέρδη από το χαα εννοώ.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπερίζω τη Βασιλική και τον Αλεχάνδρο...

Πολλές από τις λεγόμενες μετοχές του κοινού έφαγαν πολύ ξύλο σήμερα(ΜΥΤΙΛ,ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΒΙΟΧΚ,ΓΕΚ κλπ),αναμενόμενη εξέλιξη για τις αρκούδες.

Αυτή ήταν και η πιο άσχημη εικόνα της σημερινής συνεδρίασης.Ο ΓΔ πλησιάζει στο 670 και είναι πιθανή η αντιστροφή είτε βραχυπρόθεσμη ή κάτι άλλο μεγαλύτερο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τράδερ εύχομαι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου σύντομα.......
Καλησπέρα Καρά.

PS είπε...

"Σκληρή επίθεση κατά όλων των κομμάτων, με πρώτο στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Πεδίο του 'Αρεως. Τονίζοντας ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμια «δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση», χαρακτηρίζοντας μπλόφα την πρόταση για κυβερνητική συνεργασία με το ΚΚΕ."---Αυτό μας έλειπε τώρα,η Αλέκα στη θέση του ΥΠΟΙΚ,ευτυχώς τώρα αναπνέω πιά με ανακούφιση,tragic,δεν θα το άντεχα να τη βλέπω παρέα με μπαχαλάκηδες και κουκούλες,χαχα,λες και υπάρχει ποτέ παγκοσμίως ΚΚ που να έχει πάρει πάνω από 10-15% σε εκλογές,αχ βρε Αλέκα δεν είσαι για τίποτε εσύ,το ήξερα από τότε που μας έκανες κατήχηση,αυτοί οι παλιοσυριζαίοι να καταποντιστούν εκλογικά μόνο κι αυτό σου φτάνει.

PS είπε...

«colpo grosso» στη Ρόδο "Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι για το συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί ένας αντισυνταγματάρχης, διοικητής του 95ου Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής Ρόδου, ο αποθηκάριος καυσίμων, ένας στρατιώτης που υπηρετεί στο τάγμα καθώς και δύο ιδιώτες η δράση των οποίων εντοπίζεται στη λαθρεμπορία καυσίμων την τροφοδότηση φορτηγών ιδιωτών με καύσιμα του στρατού! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι o οδηγός του βυτιοφόρου ήταν και εργολάβος δημοσίων έργων."-- Πλιάτσικο ΚΑΙ εκεί, έκλεβαν τα καύσιμα του στρατού επί 2 χρόνια....Για όσο η χώρα βρίσκεται ακόμα σε τόσο βρώμικα χέρια,φυσικό είναι να ΜΗΝ ανησυχώ για τίποτε.

PS είπε...

Βρε πώς μας κατάντησαν,μας άφησαν...άχαρτους οι παιχταράδες-τραπεζοπαραγκίτες μας,αυτοί πουλάνε,οι ίδιοι αγοράζουν την άλλη μέρα,follow the(ir) trend φίλοι,GN.

michele είπε...

Trader το είπαμε αυστηρό,σφιχτό trading και ει δυνατόν μάζεμα σε μετοχές αξίες.Αν αυτες σπάσουν σοβαρές στηριξεις,περιμένουμε να πέσει το μαχαίρι..

Money είπε...

Σχετικά με την μεγάλη εικόνα συμφωνώ με τον μεγλακυκλο που αναφέρθηκε, αλλά έχω την αίσθηση πως θα ισχύσει μόνο στο εξωτερικό και πάλι υπό την προυπόθεση ότι δεν θα έχουμε καταρευση ευρωζώνης. Για την ελλάδα όμως το βλέπω δύσκολο. Νομίζω πως εδώ απλά μηδενίζουμε και θα ξακινήση ότασν ξεκινήση κάτι εντελώς καινούργιο.
Αν αυτό που λέω ισχύει τότε το πιο λογικό είναι από τα χαμηλά που θα δει ο δείτκης, να δούμε μια άνοδο από 50%-100% και μετά για 3-5 χρόνια να ζήσουμε μια στάσιμη κατάσταση +- 30% ώστε να ετοιμαστεί το μέλλον.