Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΗ


ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
Η κινηση της ΔΕΗ απο 1/2/2012. Μετα τη διασπαση της γραμμης λαιμου στη ζωνη του 3.20 με χαμηλοτερες κινησεις μεχρι το 3.08 ,η μετοχη κινηθηκε με μεγαλυτερη ορμη σε μια πτωτικη σφηνα με μπλε χρωμα ,που διαφαινεται οτι οδηγει στο 1.20 ευρω.Η κινηση της μετοχης την οδηγει πλαγια λογω ιδιαιτερα χαμηλων τιμων και επομενως ειναι μεγαλο το ενδεχομενο της ανοδικης διασπασης της σφηνας που θα επικυρωθει πανω απο τα 1,65 ,ζωνη οπου διερχεται αυτη τη στιγμη και ο ΚΜΟ των 12ημ:1,644.Δευτερη σημαντικη ζωνη ,αυτη του gap στα επιπεδα του 2.25-2.40 ,λαμβανοντας υπ οψη τον ΚΜΟ 30ΗΜ στα 2,20 ευρω.Απο κει και πανω ευκολα παμε στη γραμμη λαιμου F.
Eκει ερχεται και διασταυρωνεται η πλαγιοκαθοδικη σημαντικη γραμμη D με μαυρο χρωμα,αποδεικνυοντας ποσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ειναι η περιοχη των 3.20 ευρω.
Διασπαση καθοδικα της σφηνας κατω απο 1.20 αν και συγκεντρωνει λιγες πιθανοτητες θα μας κανει να επανεξετασουμε τη μετοχη και την εν γενει πορεια της χωρας.

43 σχόλια:

michele είπε...

Αλεξ ενδιαφερον θα εχει η εβδομαδα και ολες οι εξελιξεις,ππαντως οσο ελειπε ο Καρα κατω πηγαιναμε..χαχα

Γεράκι είπε...

να κ τα falling wedge..τα αγαπημένα μου..τι συγκίνηση..αν κ δεν στηνεται ομορφα θα έλεγα...καλως ηλθες Καρα..καιρος ειχες να φανεις..ελπιζω ολα καλα..

michele είπε...

Ξερω τι στησιμο θελεις,να σου δειξει λιγο πριν οτι ετοιμαζεται να το διασπασει χαχα,εδω εχει και παραγκα αγορι μου

Γεράκι είπε...

ναι ρε φίλε..η κλιση ειναι πολυ απότομη..κοιτας κάτω κ βλεπεις γρεμο απο κατω..σε πιανει η ψυχή σου..

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα hawk.Νομίζω ότι ως την ερχόμενη σύνοδο κορυφής θα'χει βρεθεί η λύση και ο πυθμένας.Εδώ που είμαστε μικρή σημασία έχει αν αγοράσει κάποιος,για παράδειγμα τη ΔΕΗ,στο 1.50 ή στο 1.00 ή στα 2 ευρώ.

Αλεξανδρος είπε...

η γυρναει τη Δευτερα η στο 0,75,λεω τη δευτερα

michele είπε...

Συμφωνω με Καρα και οι εκλογες αναμεσα..η ΔΕΗ 334 εκ κεφαλαιοποιηση τα λεει ολα

Γεράκι είπε...

το οριοθετεις τελη ιουνιου κ οχι τις εκλογες..οσο για την σημασια, αυτο πιστευω κ εγω...εαν δεν τα εχεις απολυτως αναγκη αξιζει το ρισκο εαν ολα πανε καλα..κ λεω απλα καλα κ οχι πολυ καλα..το καλα μας φθανει..

Γεράκι είπε...

0,75..χαχα..πρεπει να έχω ειδικη μάσκα βυθου κ φωτισμου να κοιτάξω τοσο βαθια φίλε Αλεξ..ειλικρινα αδυνατω σε τοσο σκοτεινα νερα που βρισκονται τα χαρτια μας..

karaefthimiou23 είπε...

Η ΔΕΗ όταν θα καλύψει το χάσμα του 2.52,τότε θα γίνει ο χαμός...

Γεράκι είπε...

2,52? Καρά, οτι πιο ευχαριστο άκουσα μεσα στην εβδομάδα..χαχαχα...

karaefthimiou23 είπε...

hawk έγραψα έως την ερχόμενη σύνοδο κορυφής.Δεν περιμένω βεβαίως μετά περίπατο στη λιακάδα,ούτε άνοδο τρελή άμεσα.Ο πόλεμος στην καρδιά της ευρωζώνης τώρα παίρνει σάρκα και οστά και θα διαρκέσει για χρόνια αλλά εμείς ότι ήταν να το πάθουμε το πάθαμε.Οι άλλοι θα έχουν τα ζόρια από δω και πέρα.

karaefthimiou23 είπε...

Όταν θα φθάσει στο 2.52,μπορεί να χρειασθεί μήνες ή και χρόνια εάν αποφασίσει να συσσωρεύσει επί μακρόν,έτσι όπως αρμόζει σε μια κυοφορούμενη bull market.

Γεράκι είπε...

τι ηθελα κ σε ρώτησα..ηδη εβγαλα άσπρες τρίχες..χαχαχα...

karaefthimiou23 είπε...

Πάντως νομίζω ότι ΓΔ με 3 μπροστά δεν θα δούμε,εννοώ τριψήφιο με 3 μπροστά χα χα χα χα

michele είπε...

Το πιο ευκολο 100% ολων των εποχων εχουμε μπροστα μας,ποια χρονια

Γεράκι είπε...

συσωρευται η nbg..αλλα κανει κίνηση κατω απο το 1,5 κ πλεον βρισκεται στο 1,48..καλα θα ηταν να μαζέψει...κ επίσης ο στοχαστικος να γύρισει πανω απο 20 αμεσα γιατι εαν μεινει παρατεταμενα κατω απο 20...τον ηπ...με!!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Ε ναι Μιχάλη,από το 1.00 στα 2 ευρώ χε χε...

Γεράκι είπε...

δεν μου ειναι αρκετο αυτο περι το 3,
θα ηταν καλύτερα το 48- αντε το 47- αλλα οχι παρακατω..

michele είπε...

Ε να αν παει στο 1 ,θα ειναι το πιο ευκολο 200%!

karaefthimiou23 είπε...

Αν φύγει πάνω από το 2.52 βάζει στόχο για τα 4 και γλυκοκοιτάζει μετά τα 6 ευρώ.

Γεράκι είπε...

θα μεινω με το τελευταιο για ονειρα γλυκα...χοχοχο....η nbg το μάζεψε σε 1,50...αντε κορίτσι μου..καλο βράδυ!!!

michele είπε...

Πως τα γυριζεις ετσι χαχαχα

Αλεξανδρος είπε...

το 6 στην ΔΕΗ ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο δειχνει,πολυ πιο ευκολο

michele είπε...

Αφου μου λεει να κατσει κατι χρονια στο 2.52 χεχε..το 6 Αλεξ ειναι 1,3δισ η ΔΕΗ.. 740 Εκ ΕBITDA ειχε περσι χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Δεν τα γυρίζω,απλά δεν βλέπω τρελά πράγματα σε κοντινό ορίζοντα.Όταν θα καλύψει το χάσμα του 2.52 δεν θα σταματιέται αλλά έχω την αίσθηση ότι θ'αργήσει αρκετά να συμβεί.

Επίσης,πάντα από διαίσθηση,δεν νομίζω να αφήσουν άμεσα να βγουν τόσο εύκολα και γρήγορα λεφτά σε τόσο σηματνικό πυθμένα προτού βγάλουν το λάδι και στους πιο υπομονετικούς.

michele είπε...

Τα λεφτα απο τους πυθμενες βγαινουν ευκολα,γιατι οι μικροι φοβουνται και δεν αγοραζουν και δεν αγοραζουν,τους κανουνε και ενα ψιλοπανικο και τους πετανε εξω και παλι δεν αγοραζουν.Κι αν αγορασουν πουλανε ευκολα.

michele είπε...

Και στην πτωση το ιδιο παθαινουν,πουλανε στο -80%,τα παντρευονται..

karaefthimiou23 είπε...

Μακάρι Μιχάλη αλλά δεν θα με παραξενέψει το γεγονός να ξεπεράσουμε το 850 του ΓΔ σε 4 χρόνια.

michele είπε...

Αυτο δεν το βλεπω σε καμμια περιπτωση Καρα,αυτοι που κανουν πλιατσικο δεν περιμενου 4 χρονια για να πουλησουν 300 μον πιο πανω.Οι εξελιξεις οπως και οι αρνητικες,ετσι και οι θετικες θα ειναι καταιγιστικες.Μεχρι να ξεκινησει το ..βοδι ειναι.Για πες ρε συ σε εχασα και δεν σε ρωτησα, ο προεδρος μονος τελειως εμεινε..παει( δεν σε πειραζω,σοβαρα μιλαω)

karaefthimiou23 είπε...

Να μην σου πω ότι μπορεί και για 7 χρόνια να βολοδέρνει και μου πάθεις τίποτα χε χε...

Ο πρόεδρος δεν έμεινε μόνος,συνεχίζει τον αγώνα του είτε εντός είτε εκτός Βουλής.Εάν αποφασίσει ο ελληνικός λαός να δει όλο το έργο θα τον αφήσει εκτός,αλλά να μην παραπονεθεί γι'αυτό που θα δει τα ερχόμενα δύσκολα χρόνια.

karaefthimiou23 είπε...

Αυτός ο υπέροχος ΤΙΤΚ τι έπαθε και τον σακατεύουν καθημρινώς...?Βάρδα μη βγω αληθινός στη πρόβλεψη που έχω κάνει εδώ μέσα πριν μήνες για ΤΙΤΚ στα 2 ευρώ κάποια στιγμή.Από πού κι ως πού 800 μύρια ζημιογόνος επιχείρηση...???

michele είπε...

Δυστυχως και με δικα του λαθη αποδομηθηκε τελειως.Η τελευταια επιλογη με Πλευρη πατερα δειχνει το μεγεθος της δεινης του θεσης.Ως κομμα εννοω.
Τελος παντων.Ο ΤΙΤΚ πηρε τη σειρα του δεν μπορουσε να μεινει εκει πανω 800 εκ η κεφαλαιοποιηση σημερα

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη είδαμε τη σοβαρότητα των λαγών,που τους έκανε γνωστούς και προβεβλημένους ο πρόεδρος...Ο πατέρας Πλεύρης είναι πολύ πιο σοβαρός και πατριώτης από τη συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων εις τα κοινά.

michele είπε...

Δυστυχως ρεπει προς τον εθνικοσοσιαλισμο κατι που με χαλαει ιδιαιτερα.Ειναι βεβαια εξαιρετος δικηγορος αλλα η πολιτκη του αποψη ειναι εκτος ακτινας σε σχεση με τις δικες μου.Απλα κανει ενα λαθος χειροτερα απο τα προηγουμενα κατα τη γνωμη μου.Στο τελος θα μεινει τελειως μονος και αν ποτε επιστρεψει ο Καραμανλης η η Ντορα θα παει κι αυτος κατω απο τη σκεπη του μεγαλου κομματος.Αυτη ειναι η προβλεψη μου

karaefthimiou23 είπε...

Δεν κάνω μακροπρόθεσμες προβλέψεις όσον αφορά τα πολιτικά,με ενδιαφέρουν κυρίως οι άνθρωποι και οι ιδέες που πρεσβεύουν.Αυτά ήταν άλλωστε τα χαρακτηριστικά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον όταν πρωτοείδα τον Καρατζαφέρη πριν από 20 περίπου χρόνια και κατάλαβα τη σαπίλα της χώρας και του πολιτικού της κατεστημένου.

Εκτίμησα και συνεχίζω να εκτιμώ την σταθερότητα των βασικών του σκέψεων και ιδεών,ανεξαρτήτως ελιγμών αναλόγως των εκάστοτε εποχών και καταστάσεων.Όσο παραμένει πιστός σε αυτές θα έχει τη συμπαράστασή μου,όταν θα τις απεμπολήσει(επιστροφή στη σαπίλα,σε Ντόρες,μπούληδες και τα συναφή)τότε θα τον χαιρετήσω και εγώ.Τώρα όμως συστρατεύομαι μαζί του περισσότερο από ποτέ,ακόμη κι αν παραμείνω ο μοναδικός του ψηφοφόρος...

michele είπε...

Εγω κανω προβλεψεις δεν εχω προβλημα Καρα.Και ειχα προβλεψει και τη συρρικνωση του παρ ολα αυτα οριακα του εδινα ενα 3%,εφερε λιγο λιγοτερο.Ειναι ευστροφος αλλα ειχε κομμα τηλεοπτικο και καποια στιγμη θα εσπαγε ολο αυτο.Μαγκια του εκει που εφτασε ,αλλα ολα εχουν ενα τελος.Η κινηση Πλευρη για να παρει ψηφους απο ΧΑ ηταν για μενα το κυκνειο ασμα του κομματος του.

karaefthimiou23 είπε...

Μη βιάζεσαι για τέτοια συμπεράσματα,το πολιτικό τοπίο θα παραμείνει για πολλά χρόνια ρευστό στην Ελλάδα.Σου είχα πει ότι η ΝΔ(και το ΠΑΣΟΚ) θα διαλυθεί διότι υπηρετεί το χθες ή μπορεί να συμβιβαστεί με ποσοστά κάτω του 20% τα ερχόμενα χρόνια.Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει αλλά και πάλι προσωπικά έχει πάψει να μ'ενδιαφέρει ο τύπος αλλά η ουσία.

Το κόμμα του δεν ήταν τηλεοπτικό,οι μάχες που έχει δώσει ο ίδιος σε Ευρωβουλή και μαζί με τους υπόλοιπους στο ελληνικό κοινοβούλιο ήταν ομηρικές και αξεπέραστες από κάθε άλλο ελληνικό κόμμα.Βλέπεις όμως ότι η μάζα άγεται και φέρεται από το σύστημα,πάντα έτσι θα γίνεται και θα ακολουθεί το ρεύμα που 9 στις 10 φορές καταλήγει στο λάθος.

michele είπε...

Δεν αντιλεγω σε καποιες δυνατοτητες,στην ετοιμολογια και στην ευστροφια του.Αλλα εαν δεν ειχε το καναλι και απλετο χρονο τηλεοπτικο απο τους "συναδελφους" του δεν θα μπορουσε να σταθει.Ως κομμα εννοω.Απο κει και περα επειδη εχει προσωπικοτητα δεν θα παει χαμενος.Αλλα οι τελευταιες του επιλογες ηταν αποσπασματικες και σπασμωδικες.Τελος παντων ηθελα την γνωμη σου ,επειδη ελειπες το μεσοδιαστημα.

karaefthimiou23 είπε...

Και ποιος στέκεται τη σήμερον ημέρα χωρίς δημοσιότητα?Αφού έτσι γίνεται πλέον η πολιτική ενημέρωση,όχι όμως η πρακτική που θέλει μάχες αλλά και τρόπο για να προβληθούν.Δεν θα ξεχάσω ποτέ το κυνήγι που έφαγε αυτός και όσοι τον πρωτοπιστέψαμε το 2000 από ΜΜΕ και όχι μόνο,τι φασίστας και τι χουντικός δεν περιγράφεται....Ποτέ δεν έπαψε το σύστημα να φροντίζει να του δείχνει την σκληρότητά του,ειδικά όταν τους παράτησε τον περασμένο Φλεβάρη και τους ξεβράκωσε.Αλλά όπως σου είπα και πριν,προσωπικά ελάχιστες φορές με ενόχλησε διότι ήξερα τα πρεσβέβω του και το παιγνίδι που παιζόταν στην Ελλάδα.

michele είπε...

Τελος παντων ,ολο το πολιτικο σκηνικο αναδιαμορφωνεται στην Ελλαδα,δεν θα την γλυτωνε αυτος.Το θεμα ειναι να κοιταξουνε να συμμορφωθουμε γιατι οι "καινουργιοι" που βλεπω ,ασχημα αρχισαν..

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα Μιχάλη.

michele είπε...

Καλο ξημερωμα,Καρα ,χαρηκα που τα ειπαμε