Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΣΩΛΚ

 Θεωρω οτι προκειται για την πιο τεχνικα κινουμενη μετοχη του ΧΑΑ.Τα παιδια απο το Λονδινο ξερουν τι κανουν.Ημετοχη λοιπον εκανε το απολυτα αναμενομενο επιστρεφοντας στο επιπεδο διασπασης του σφηνοειδους σχηματισμου,κιτρινη γραμμη,τωρα εχει σαν βασικο αντιπαλο την κατερχομενη γραμμη τασης,πρασινη γραμμη.Στρατηγικες 1/σκουπιζουμε οτι προσφορα βγαινει σε αυτα τα επιπεδα εως τα ιστορικα χαμηλα 2/περιμενουμε διασπαση της γραμμης τασης.

56 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Αναφορικά με τη ΣΩΛΚ,να πω ότι σήμερα έφθασε στη βάση της σφήνας που είχε διασπάσει ανοδικά τον περασμένο Γενάρη.Εάν δούμε όμως την κίνηση της μητρικής ΣΙΔΕ τότε η πτώση ίσως να έχει συνέχεια.

Για τον ΜΥΤΙΛ εννοώ αυτό που έγραψα,ότι θα δει στο προσεχές μέλλον(μπορεί βέβαια αυτό το μέλλον να'ναι μετά από 2-3 χρόνια)τιμές με 0,χχχ όσο είχε στα χαμηλά του 2003.

PS είπε...

Προτιμώ να είναι σε δραχμές για να πάρω όσο γίνεται περισσότερα τμχ.

Αλεξανδρος είπε...

πρεπει να πω οτι πιο αρκουδο απο την αφεντια μου δεν ειχα γνωρισει,υποκλινομαι στην αρκουδοσυνη σου καρα

karaefthimiou23 είπε...

Να μην είμαστε όμως και απόλυτοι,γι'αυτό δεν έπρεπε στο προηγούμενο μήνυμά μου να αναφέρω ότι ο κόσμος να χαλάσει θα τα δει τα νούμερα και ήταν λάθος μου.

Δεν πρέπει να είμαι ποτέ απόλυτος στο ΧΑΑ γιατί έχουμε να κάνουμε με τη ζωή,στη προκειμένη των επιχειρήσεων που είναι ζώσες οντότητες(υπάρχουν και πεθαμένες όπως ΕΡΓΑΣ,ΙΝΣΑΤ,ΑΛΤΕ κλπ χε χε)και τα πάντα μεταβάλλονται.

ο dwk είπε...

εγέρθητΩΩΩΩΩΩ !!!

Αλεξανδρος είπε...

εεεπ σας βλεπω,η σηκωθειτε η εξω απο το site

michele είπε...

Εγω ξέρω ότι μερικοί αρκουδοι απο εδω μέσα επιδίδονται επιτυχώς σε bottom fishing καθότι οι καιροί είναι πονηροί..επειδή έτυχε και είχα 2-3 μετοχές που ανέβηκαν σημερα και κανά δυο άλλες που απέφυγαν να ανοίξουν ,παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετοχές που θα με απασχολήσουν απο αύριο.
Άλεξ βάλε όνομα στη μετοχη μπαίνουν πολλοί φίλοι.

Ο αγαπητός Καρα μου θύμισε επίσης το διαμάντι ΙΝΣΑΤ με το οποίο πλήρωνε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο γίγας Μπατατουδης με τα γνωστά αποτελέσματα.Τα θεϊκά φάουλ του Φραντσεσκου την εποχή εκείνη πληρώθηκαν με το διαμάντι αυτο.

karaefthimiou23 είπε...

Οκ,εμείς είμαστε αρκούδες.Δεν βλέπω όμως από τους ταύρακλες κάτι που να δείχνει το διαφορετικό.Κάποια πρόταση πλην του bottom fishing.

michele είπε...

Τους ταυρακες θα τους δεις όταν τελειωσει το πλιάτσικο.Ξαφνικά.

Αλεξανδρος είπε...

μετα το καλοκαιρι Mike

karaefthimiou23 είπε...

Καλά ως τότε θα'χω γίνει και γω ταύρακλας,προς το παρόν οι καρπαζιές πέφτουν σύννεφο.ΕΧΑΕ,ολοταχώς προς τιμές κάτω των 2 ευρώ.

karaefthimiou23 είπε...

Η ΣΙΔΕ τελικά εκτελούσε 3άρι πτωτικό,τότε που τη συζητάγαμε Αλέξανδρε και δεν έχει ολοκληρωθεί.Βλέπω τιμές πέριξ του 0.35-0.40.

karaefthimiou23 είπε...

Sorry,0.45-0.50 ήθελα να γράψω.

michele είπε...

Εγω λέω να μην βάζουμε ακριβείς στόχους που θα αγοράσουμε ,μπορούμε βέβαια να λέμε ότι γουστάρουμε αλλα με ενδιαφέρει περισσότερο εγω και η παρέα μας να χτίζουμε θέσεις γιατί μυριζομαι ότι εδω μιλάμε ια ευκαιρίες ζωής..
Ενθυμούμαι το 99 που οι στόχοι σπαγανε προς τα πάνω μεχρι που ήρθε ο έρωτας.Εγω απλα κοίταγα αποτιμήσεις .Όταν μου φαίνονταν υπερβολικές σε συνεργασία με το χάρακα,έπεφτε το χωσιμο.

karaefthimiou23 είπε...

Γι'αυτό και ανέφερα στην ΕΧΑΕ για τιμές κάτω των 2 ευρώ και δεν έγραψα για παράδειγμα ότι το ιστορικό χαμηλό της είναι στο 1.49.Μπορεί να σταματήσει πριν την τιμή που είναι ορατή σε όλους.Το bottom fishing θα μπορούσε να έχει νόημα όσο πλησιάζουμε προς ιστορικές τιμές και όχι χωρίς πρόγραμμα και μέθοδο,γιατί ο εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο σε μια πτωτική αγορά.

Αλεξανδρος είπε...

προσωπικα θεωρω οτι η σιδε,ειναι κοντα στο τερμα της και δεν μπορω να δω τιμες κατω του 0,65

michele είπε...

Συμφωνώ παίδες .Να φέρω ένα παράδειγμα,η ΔΕΗ ας πούμε έχει παει στα ταρταρα αφού έσπασε και τη ζώνη του 3.10. Κάτι μου λεει ότι κάποιος θα εμφανιστεί σε λίγο καιρο και θα λεει "αύξησα το ποσοστό μου"κλπ..οπότε δεν θεωρω ότι κάποιος που αγόρασε 3,4 ας πούμε θα έχει πάθει ζημιά,για πολυ καιρο δεδομένων των συνθηκών..

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε εάν στο 5άρι που θα ακολουθήσει δεν κάνει χαμηλότερες τιμές από το 3άρι της που βρίσκεται σε εξέλιξη,τότε ναι μπορεί να μην κάνει κάτω από 0.65.

Υπάρχουν πλέον κάτι αποτιμήσεις μούρλια,που λέει ο Μιχάλης,στις οποίες εάν κάποιος κουράστηκε να παρακολουθεί καθημερινώς το μαγαζί και βαρέθηκε,μπορεί να μπει for a long time trade.

Αλεξανδρος είπε...

σε οτι αφορα την int holdings βλεπω ΛΟΥΚΕΤΟ

karaefthimiou23 είπε...

Ίσως κάτω του 0.10 Αλέξανδρε(μπορεί και όχι κάτω του 0.10),όχι λουκέτο,ή rs.

Μιλώντας για αποτιμήσεις,τι να αναφέρεις και ποιες ν'αφήσεις δηλαδή.

michele είπε...

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κανεις με τελειωμενες εταιρείες σαν την ΙΝΤΚΑ παρά μόνο για trading..που μπορει να αποδώσει.Για μακροπρόθεσμη τοποθέτηση υπάρχουν διαμαντια

karaefthimiou23 είπε...

ΟΠΑΠ,κατεύθυνση προς τα 4+ τον βλέπω.

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρατος, ενα καλο και σοβαρο παιδι που θα ταιριαζε στη παρεα μας...καλησπερα σ ολους....
..alexandratos2019@gmail.com.....
Μικελε, μηπως να του στειλεις μια προσκληση ?

michele είπε...

Σοβαροτατος όντως νομίζω είναι μέλος,αλλα θα του στείλω έτσι κι αλλοιώς.Μας πρόσφερε και γέλιο σήμερα με το Μαριο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα και απο μένα, ευχαριστώ ξανά για την υπενθύμιση αυτού του χώρου. Ελπίζω να χρησιμέψω σε κάτι παρότι με τους χάρακες, στο σχολείο προτιμούσα διαβήτη...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Δήμο άρχοντα.Μεταξύ μας τώρα,δεν αντέχεται το δίπλα σάιτ πλέον...

Αλεξανδρος είπε...

καλωσ τον

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Αλεξανδράτε,καλώς όρισες.

michele είπε...

Καλώς τον καλα θυμομουνα ότι..παρακολουθείς νασαι καλα..λέμε κι αλλα γιατί οι χαρακες ενίοτε φοβιζουν χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ο BOSS o καημένος θέλει να μιλήσει για το ΧΑΑ και δεν βρίσκει κανέναν πλέον :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα αγαπημένοι αρκουδοχάρακες.
Καρά εσύ ξεπέρασες και τον Αλεξ χαχα
Καλώς όρισες Αλεξανδράτε στην παρέα μας.

Αλεξανδρος είπε...

πες τα ρε Βασιλικη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλεξ μας λέει για βαγγέλη 0,χχ και χωρίς να μας δίνει νούμερα. Είναι σωστό αυτό; με φόβισε χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.Ε όχι και ξεπέρασα τον Μητσοτάκη(θεός σχωρέστην την Μαρίκα,καλή γυναίκα),δεν το δέχομαι αυτό χα χα χα

michele είπε...

Εγω τον Άλεξ θα τον κατάταξη σε λίγο διάστημα στα ταυρακια,τον βαρέθηκα απέναντι χαχα,γεια σου Βαλιαα

Αλεξανδρος είπε...

βαλια ελεγες οτι εδω θα παρεις Βαγγελη τι εκανες?

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ ειλικρινά έτσι και δω νούμερα ΓΔ που να αρχίζουν από 5 θα σαρώσω ότι κινείται,από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι Ένωση Κεντρώων χε χε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά έφτιαχνε και ωραία ντολμαδάκια (ζωή σε μας). Θυμίστε μου το χαμηλό του Βαγγελη. Μιχάλη εγώ και ο καρά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον δικό μας Μητσοτάκη. χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δεν αγόρασα τίποτα σήμερα. Είχα στήσει μια εντολή στο 1.99( καλά ντε μη βαράτε) αλλά δεν το έκανε ακόμη.

Αλεξανδρος είπε...

Μην αους τι σου λενε 1,70 ειναι τι χαμηλο και ξεχαμηλο το πολυ εως εκει,αλλα για να μαζεψεις κανα χαρτι θελει απο τωρα,εγω τον τιμησα και θα συνεχισω

Αλεξανδρος είπε...

Αυτος ο καρα καλος και αγιος ρε παιδι μου αλλα θελει να γινει αρκουδος στη θεση του αρκουδου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θέλω να πάρω και εχαε αλλά νομίζω ότι έχουν και άλλο κάτω ακόμη. Κάτω από τα 2 θα τα τιμήσω με τα λεφτάκια μου. Είχα πολλή δουλειά σήμερα και δεν είδα σχεδόν καθόλου συνεδρίαση.

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε πρόσεχε μην βγάζει σε λίγα χρόνια ζημιές ο Ευάγγελος και μου λες άλλα τότε....Κατ'αρχάς δεν κατανοώ γιατί πάτε και αγοράζετε την εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου και όχι την πραγματική οικονομία του που είναι η ΜΕΤΚ.

Αλεξανδρος είπε...

γιατι ειναι πανακριβη εκει πανω βρε καρα

karaefthimiou23 είπε...

Αν είναι πανάκριβη η ΜΕΤΚ τότε ο ΜΥΤΙΛ δεν πρέπει να ακουμπιέται.Είναι δυνατόν εταιρεία συμμετοχών να πάει καλύτερα από μια της πραγματικής οικονομίας όταν θα έρθει bull market...?Πάντα στο τέλος παίζουν αυτές.

Money είπε...

Αλεξανδράτε ελπίζω να μας έρχεσαι συχνά

Αλεξανδρος είπε...

εννοειτε καρα οτι σε πειραζω η απεριοριστη εκτιμηση δεδομενη

michele είπε...

Έχουμε μελετήσει τη συνεργασία ΜΟΗ -Μυτιλ
Καρα? δεν λέω απο άποψη κίνησης στο ταμπλό,αποτιμησεων σ αυτη την τιμη κλπ.

karaefthimiou23 είπε...

Σώπα βρε αδερφέ,κάνουμε την πλακίτσα μας.Δεν παρεξηγιέμαι εύκολα :)

Μιχάλη όχι δεν την έχω μελετήσει.

michele είπε...

Επειδή έλεγες για την Μετκα και Μυτιλ..η Μετκα όντως έδειξε τις ιστορικές επιχειρηματικές επιτυχίες της και στο ταμπλό..εν μέσω αίματος..αλλα ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο Μετκα αυτο έννουσα Καρα

Αλεξανδρος είπε...

εννοειται

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη στη παρούσα φάση η κερδοφορία του ΜΥΤΙΛ είναι 100% από ΜΕΤΚ.Στο μέλλον σαφώς θα μπει και η ενέργεια έσα.Για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ άσχημη εταιρεία τον Ευάγγελο,τουναντίον τον θεωρώ ότι θα γίνει ο Νο1 εισηγμένος στο ερχόμενο bull market.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θα διαβάσω τα υπόλοιπα το πρωί. Είμαι πολύ κουρασμένη. Καλή συνέχεια και καλό ξημέρωμα αγαπημένοι χάρακες.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα Βασιλική,καλό ξημέρωμα φίλοι μου.Ες αύριον τα νεώτερα...

michele είπε...

Ωραία,συμφωνήσαμε Καρα..καλο βράδυ Βασιλικη

Αλεξανδρος είπε...

καλο βραδυ παιδια