Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΔΕΗ

Η τεχνικη εικονα ειναι κακιστη με την μετοχη κατω απο τους κ.μ.ο  8,10.Επισης βρισκεται στο κατω μερος του πτωτικου της καναλιου,ενω η κοκκινη γραμμη στο γραφημα ειναι ο vhf και δουλεια του ειναι να μας δειχνει εαν υπαρχει η οχι ταση.Δηλαδη εαν η μετοχη θα  κινηθει ξεκαθαρα προς μια  κατευθυνση αλλα  οχι προς πια συγκεκριμενα.Οπως βλεπετε  οταν ο vhf  ξεπερνα την κιτρινη οριζοντια γραμμη υπαρχει ταση.

40 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ ενδιαφέρον Αλέξανδρε.Τι δείκτης είναι αυτός ο vhf?

Αλεξανδρος είπε...

Ειναι δεικτης που μας λεει ποτε μια μετοχη κινειται με ταση παει δηλαδη καπου συγκεκριμενα.Δυστυχως δεν μας λεει που

Αλεξανδρος είπε...

Στην ουσια μονο καθαροι τζογαζοροι θα αγοραζαν μια μετοχη σε κατασταση που δεν υπαρχει ταση,που παει δηλαδη μια κατω μια πανω

karaefthimiou23 είπε...

Προειδοποιεί για αλλαγή της,τον έχεις δοκιμάσει σε αυτό?

michele είπε...

vertical orizontal filter?? xexe

michele είπε...

Adam White η κανω λαθος??

michele είπε...

Δουλευει λιγο αναποδα Καρα αν θυμαμαι καλα..αλλα φαινεται κιολας ,προτιμω του μακντηδες ,τους στοχαστικους και ..αργοτερα τον γιγαντα price oscillator 5-60 45.

Αλεξανδρος είπε...

καρα δεν προειδοποιει ειναι αργος αλλα ακριβης σαν τον macd ενα πραγμα η ουσια στους δεικτες τασης ειναι να μην τους πας Π Ο Τ Ε κοντρα.Γεια σου mike πραγματι αυτος ειναι

michele είπε...

Παει και για υπουργος ο θειος μου.Να του ευχηθω οταν οριστικοποιηθει.

Αλεξανδρος είπε...

να με διορισετε στη ΔΕΗ!!!

Αλεξανδρος είπε...

Λετε η Ντορα να μας δωσει μια καλη ανοδο αυριο?

karaefthimiou23 είπε...

Έχετε δίκιο με την τάση.Ορίστε,έστω και δια της πλαγίας οδού υπουργοποιείται το blog χε χε

michele είπε...

Χαχα αυριο αν οριστικοποιηθει θα πω ποιος ειναι ..να του απονειμω τα ευσημα,εστω και υπηρεσιακος.
Εγω το απογευμα το εγραψα αυτο που λες Αλεξ ,αν προσεξες

michele είπε...

Καρα αυριο θα πω.Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.Αλλα σπουδαιος ανθρωπος.

δημοσθενης είπε...

κι εγω θα πηγαινα οδηγος στα ΕΛΠΕ με 8.000 ευροπουλα..μικελε ανελαβε νακανεις συστασεις ..εχω και 2-3 πτυχια και μιλαω και τρεις γλωσσες αμα λαχει καμμια τουριστρια να ρωτησει τιποτε

karaefthimiou23 είπε...

Τουρίστρια στα ΕΛΠΕ,να ρωτήσει τι,για το πόσο βαθειά εισχωρεί ο σωλήνας στο βαρέλι...??χα χα χα

michele είπε...

Δημο δεν χανεσαι εσυ ,εισαι εφοδιασμενος με μορφωση και πειρα.Αλλοιμονο στα ..νεα τα παιδια
Καρα τελικος ο αρχηγος Καρατζ τι θα κανει?? αυτονομα??
Εκτος αν Δημο,παμε λιμανι,να παιρνουμε κανα 100αρι το χρονο και να δουλευουμε εκ περιτροπης,θα οργανωθουμε και στα συνδικατα,τοχουμε το μπλα-μπλα

karaefthimiou23 είπε...

Όπως τα είχαμε πει Μιχάλη,με Σαμαρά αρχηγό δεν βλέπω κάτι διαφορετικό.

michele είπε...

Πρεπει να μπει μεσα ομως Καρα.Ειναι ρισκο..

Γεράκι είπε...

ελα..μιλησε επιτέλους για ΘΥΣΙΕΣ ο Τσιπρου..τι λες????

Γεράκι είπε...

Άρε παμμεγιστε NEGOTIATOR Τσιπρου..!!!!

Γεράκι είπε...

Ο Μοτσαρτ της ελληνικης πολιτικής σκήνης...

Γεράκι είπε...

Γεννημένος πολιτικός απο την ημέρα που περπάτησε...

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1974 και η μητέρα του κατάγεται από την Ελευθερούπολη της Καβάλας.[2]Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς και ειδικότερα στην ΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990 και του 1991. Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία.

Ως φοιτητής ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση μέσω του σχήματος «Εγκέλαδος», το οποίο συμμετείχε στην ομοσπονδία των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων (πρόγονος του σημερινού ΔΑΡΑΣ). Με τα ΕΡΑΣ εκλέχθηκε στο Κ.Σ. της ΕΦΕΕ την περίοδο 1995-1997.

Την ίδια περίοδο ήταν Γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΝ (τότε Ένωσης Αριστερών Νέων). Το 1999 εξελέγη Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης και διατήρησε τη θέση αυτή έως το 2003.

Πρωτοστάτησε στις προσπάθειες για την ίδρυση του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ. Έλαβε μέρος στις διεθνείς διαδηλώσεις του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Το Δεκέμβριο του 2004, κατά το 4ο συνέδριο του Συνασπισμού, αποχώρησε από τη Νεολαία και εξελέγη με το 42% των ψήφων των συνέδρων (πέμπτος σε σειρά) στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού και εν συνεχεία στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου ανέλαβε αρμόδιος για θέματα παιδείας και νεολαίας.Στις εκλογές που έγιναν στη Ελλάδα στις 6/5/2012 εξελέγη ως πρόεδρος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεύτερο κόμμα σε ψήφους και με μικρή διαφορά απ΄το πρώτο. ΅
Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει λόγο στο πέμπτο Συνέδριο του κόμματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα σε διαδηλωτές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του 2006, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη». Έλαβε ποσοστό 10,5% και ήλθε τρίτος πίσω από το Νικήτα Κακλαμάνη και τον Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ ο συνδυασμός κατέλαβε συνολικά 4 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 εξελέγη[3] πρόεδρος του κόμματος, διαδεχόμενος τον Αλέκο Αλαβάνο που δεν επιθυμούσε να ανανεώσει τη θητεία του για αδιευκρίνιστους λόγους. Ο Τσίπρας συγκέντρωσε 840 ψήφους (70,41%) έναντι 342 ψήφων του Φώτη Κουβέλη (28,67%). Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος στην Αχαΐα όπου και εξελέγη[4].

Στο 3ο συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, το οποίο διεξήχθη στο Παρίσι από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2010, εξελέγη αντιπρόεδρος του κόμματος.[1]

Γεράκι είπε...

100% Δημιουργία του πολιτικου συστήματος μας..
Απλα ειναι το προσωπο της ημέρας..καλο θα είναι, να δουμε κ τα υπόλοιπα ταλέντα μας..Καλο βράδυ..

Γεράκι είπε...

κ ο Αντόνιο σκίζει..Μαυρο στο μαυρογιαλουρο!!!
Born to rule...

Ο Αντώνης Κ. Σαμαράς είναι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 1951. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κρητικού και είναι πατέρας της Λένας (21 ετών) και του Κώστα (14 ετών). Σπούδασε Οικονομικά στο Amherst College και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Harvard (MBA). Από το 1977 έως το 1993 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Το 1989 ορίζεται Υπουργός Οικονομικών, ενώ από το Νοέμβριο του 1989 έως το Φεβρουάριο του 1992 διατέλεσε Υπουργός Εξωτερικών των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το 1993 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας με την Πολιτική Άνοιξη, της οποίας υπήρξε Πρόεδρος έως το 2004.

Το 2004 εκλέγεται Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Στην Ευρωβουλή διετέλεσε μέλος στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, στην Επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, στην Επιτροπή για τη Στρατηγική της Λισσαβώνας, καθώς και στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Συνεργασίας ΕΕ – Ρωσίας.

Το 2007 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Πολιτισμού (Ιανουάριος 2009) ήταν μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Τον Οκτώβριο του 2009 επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Το Νοέμβριο του 2009 εκλέγεται από τα μέλη του κόμματος, 7ος Πρόεδρος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Oμιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

karaefthimiou23 είπε...

Πόσα ένσημα έχουν κολλήσει οι 2 αυτοί κύριοι?

Γεράκι είπε...

ελα ρε Καρα..πηγα να το κλεισω..μονος λεω ειμαι..

Γεράκι είπε...

Κανόνας..δεν ψηφίζω κάποιον χωρίς ενσημα έστω ενός χρόνου...(είμαι πολυ καλος - το ξέρω)...ας βάλουμε καποιους κανόνες για να ξέρουμε τι κάνουμε τελικα..αρκετα..

Γεράκι είπε...

όπως αντίστοιχα..δεν αγοράζω μετοχές κάτω απο 10$ και 1Μ όγκο....να συμφωνήσουμε στα στοιχειώδη..!!!

Γεράκι είπε...

Αντε χαιρετώ..καλο σας βράδυ για οσους ειναι ον λαιν...αντε γεια!!

Αλεξανδρος είπε...

πρωτα ,αδυναμα,σηματακια στο φουρλη αν δεν παθει κανα καζο αυριο βρηκαμε το επομενο μας διαγραμμα

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ hawk.

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΦΡΛΚ είναι μέσα σ'αυτές που βγαίνουν έξω από δείκτη και παίνει σε μικρότερο αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη προσφορά.Όπως και να'χει σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε.

Αλεξανδρος είπε...

εμενα παντως το διαγραμμα μου δειχνει οτι ισως υπαρχει κατι εδω αλλα ειναι προωρο,θα δουμε

Αλεξανδρος είπε...

καλο σας βραδυ

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Αλέξανδρε,ες αύριον τα νεώτερα...

michele είπε...

Κατ αρχην πιασαμε το στοχο του 1 ευρω στο διαγραμμα της 20ης Απριλιου.Κατα δευτερο ενδεχομενως πιασουμε για να το λεει ο Αλεξ και το γυρισματακιον.

michele είπε...

Οσο για τα ενσημα για τους πολιτικους δεν λενε πολλα πραγματα.Αλλα μετρανε..

Money είπε...

http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικονομία/item/201088-Xechaste-to-«Grexit»-Pros-«Schedio-Grashall»-h-Eyrwph

michele είπε...

Θαναση το ανεβασα για αυριο πριν να δω το σχολιο σου!!! πιασε κοκκινο!