Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΓΔ


ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

απο τον Νοεμβριο του 2011.Μετα τα υψηλα του Μαρτιου ο ΓΔ κινειται στο πτωτικο καναλι ΑΒ με μπλε χρωμα διασπωντας μετα το αποτελεσμα των εκλογων με δυναμη ολες τις στηριξεις προς τα κατω.Φαινεται να εξαντλειται η πτωτικη δυναμικη του εντος του καναλιου και μια αντιδραση εως τις 651 μον εχει πολλες πιθανοτητες. Μονο η εισοδος στη ζωνη συναλλαγων F-D δηλ 651-700 μπορει να δωσει ελπιδα για κατι καλυτερο ,δεδομενου οτι πλεον οι 700 μον αποτελουν ισχυρη αντισταση.
Εξοδος απο το καναλι ΑΒ θα επικυρωσει τα καινουργια χαμηλα οπου και θα επανελθουμε.Ο RSI σε τιμη κατω απο 20 επιβεβαιωνει την πιθανοτητα αντιδρασης.ΚΜΟ 12 ημ στις 677 μον αρκετα ψηλα.


106 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Βρε εγκληματία και σου έγραψα μακρόσυρτη απάντηση:)

Εν συντομία,στις δηλώσεις Σαμρά και Μπένυ διέκρινα υπόγειες φτυαριές προς τη πρόταση Τσίπρα.Πρέπει να γίνει καταγγελία του προσκυνημένου μνημονίου γιατί τι πάει να πει επιτόκιο 2,63% εάν δεν βγαίνουν τα νούμερα?Με 1% που δανείζονται οι αερόφουσκες(τι είναι,ανώτερες από τα κράτη...?)και διάστημα 3-5 έτη χωρίς πληρωμή τοκοχρεωλυσίων για να ξαναπάρει μπρος η οικονομία.

Εννοείτε ότι κάτι υπογραφούλς για αναίσχυντα άρθρα για την εργατική νομοθεσία και μισθών πρέπει να πάνε ασυζητητί άκλαφτα.

Συμφωνώ απόλυτα με το διάγραμμα(ας συμφωνήσουμε και σε κάτι χε χε).

karaefthimiou23 είπε...

AΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Ο ΠΟΛΑΝ με τις βραδυνές δηλώσεις του ή πολύ δειλός είναι ή προδότης.

karaefthimiou23 είπε...

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Και όμως,ο Τσίπρας σήμερα έχει απόλυτο δίκιο...

PS είπε...

Έγραψα από νωρίς το βράδυ των εκλογών,αμέσως μετά την εμφάνιση βενιζέλου(ο 3ος που βγήκε να μιλήσει 1ος)πως τα ανθρωπάρια αυτά είναι αμετανόητοι και αδιόρθωτοι,εξαντλώνταςμε τη μέγιστη επιείκια που μου είχε απομείνει.
Επιβεβαιώνεται ότι ο "κος 13%" θέλει να συνεχίσει απαρέγκλιτα την τήρηση του μνημονίου ,της νομοθεσίας που ψήφισε ο ίδιος,και αυτά που έχει υπογράψει ότι έρχονται σύντομα.Εκβιάζοντας συνεχώς και χυδαία τη λαική βούληση του 68% με τον πιό πρόστυχο τρόπο.
Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την πρόσφατη λαική ετυμηγορία,με στόχο τη διατήρηση του κομματικού του στρατού,των μμε και των αρπακτικών στην εξουσία.Χωρίς ποτέ να αλλάξει το παραμικρό.
Τι δεν καταλάβατε ακόμα;

karaefthimiou23 είπε...

Ακριβώς έτσι είναι ΑΒ,οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν ή δεν θέλουν για τους δικούς λόγους να καταλάβουν το πραγματικό μήνυμα των εκλογών.

Στις επόμενες,εάν γίνουν,θα το πάρουν δυνατότερα...

PS είπε...

"Και όμως,ο Τσίπρας σήμερα έχει απόλυτο δίκιο..." και 99% να πάρει κάποτε,πάλι άδικο ΣΕ ΟΛΑ θα έχει,αυτό θα συνεχίσουν να διατυμπανίζουν οι προσκυνημένοι.
Τέρμα,ο αργός θάνατος των Ελλήνων δεν αποτρέπεται με τίποτε. Ή απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου ή χρεοκοπία.Και ο Α.Τ. μπροστά σε αυτό το δίλλημα,φυσικά δεν θα πέσει στη φάκα.Θα τους αφήσει ήσυχους να συνεχίσουν την εργολαβία με τον κασμά και το φτυάρι.

ο dwk είπε...

Κλασσική περίπτωση του «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα» ο ΠΟΛΑΝ.
Επί δυο χρόνια το έπαιζε Τσίπρας, και όταν αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα ήταν αργά… εμφανίστηκε ο πραγματικός …

ΑΝΤΕ_ΡΕ είπε...

Τσιπρα ζεις εσυ μας οδηγεις... Στο γκρεμο.

Ρε θελετε και τα λετε αυτα ή σας έχει ποτήσει τιποτα περιεργα ο μπριτζολαυτης και σας ξεφευγουνε;

O Τσιπρας μπορει να νομιζει οτι κραταει και τον παπα απο τ' α-----α, αλλα εγω δεν θελω να μεινω με το πουλι στο χερι για το καπριτσιο του μπουλη.

PS είπε...

Πολύ ασχολήθηκε ήδη μαζί τους,πάρα πολύ.Είδαν τα ραδίκια ανάποδα και επιβάλλουν τους όρους τους ακόμα;Στις επόμενες εκλογές θα τα ξαναπούμε.Άλλο ένα χεράκι.Αν υπάρχουν ακόμα αυτοί οι 2 και τα διαλυμένα κομμμάτια τους.

PS είπε...

Μιλάς με το αντιμνημονιακό 68% του ελλ.λαού και έχεις το θράσος να προκαλείς;Δεν υπάρχει λόγος να αχοληθεί κανείς μαζί σου.

karaefthimiou23 είπε...

Γι'αυτό έπρεπε να είναι μέσα και ο Καρατζαφέρης και θα βλέπαμε τότε αν θα πούλαγε μούρη ο Καμμένος(ο χεσμένος καλύτερα)και οι 2 προσκυνημένοι.Δίδουν την ευκαιρία στην αριστερά να τους ξεφτυλίζει...

PS είπε...

Ποιός παρέλαβε τον ΓΔ στις 2.900 τον Οκτ. του 2009 και τον οδήγησε στις 600μνδ,ώστε οι 700χ.μέτοχοι να χάσουν ΚΑΙ από το ΧΑΑ το 98% των χρημάτων τους; Ο Τσίπρας ;

ΑΝΤΕ_ΡΕ είπε...

Σιγα τα ωα ρε αντιμνημονιακοι.
Μηπως εισαστε απ' αυτους που τοσο καιρο ζουσατε με δανεικα ή απ' αυτους που τα μασαγανε απο το δημοσιο και τωρα χανετε σιγα σιγα τη μασαμπουκα;

ΑΝΤΕ_ΡΕ είπε...

Οσο για τον Καρατζαφυρερ αστο, μεγαλυτερο κωλοτουμπα απο δαυτον δεν εχω ξαναδει.

PS είπε...

Ποιός εξόντωσε με -22δις τα ασφ.ταμεία,με μετατροπή των χρημάτων τους σε ομόλογα από την ΤτΕ(για να πάνε σταδιακά οι συντάξεις στα 20-300ε),ενώ το ομόλογο ξένου δικαίου των 435εκ.πρέπει να πληρωθεί στο ακέραιο μαθαύριο;

PS είπε...

Ποιός ουσιαστικά αφαίρεσε το δικαίωμα δωρεάν περίθαλψης,κατόπιν των ανάλογων υποχρεωτικών εισφορών δεκαετιών και οδήγησε τους πάντες στον κατάπτυστο ΕΟΠΥΥ,όπου όλοι πληρώνουν επίσκεψη στο γιατρό(που αμοίβεται όχι πια γελοία,αλλά χυδαία),δαπανηρές εξετάσεις και αυξημένη συμμετοχή στα φάρμακα;Που έχουν πια επίπεδο περίθαλψης ανασφάλιστου ή λαθρομετανάστη;

VassilisS είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Μπορουμε να λέμε οτι θέλουμε για τους δύο αλλα και για τον Τσίπρα να ξέρετε ότι ειναι ο νέος ανδρεας παπανδρεου.
λεει αυτά που θέλουν όλοι να ακούσουν, χαιδέυει αυτιά και δημαγωγεί.

michele είπε...

Ο/Η michele είπε...
Οχι οτι δεν ..καταλαβα εε?? χαχα καλο απογευμα στις 9 ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ

9 Μαΐου 2012 7:04 μ.μ.
ΚΑΡΑ ειδες απο τι ωρα εχω πει για το γραφημα???

michele είπε...

Απροσεκτε ΚΑΡΑ

PS είπε...

Ποιό κράτος εξακολουθεί να έχει συνεχή ,επί δεκαετίες,υστέρηση εσόδων,και κραυγαλέα πρωτογενή ελλείμματα,επειδή τα χρήματα των φορολογουμένουν εξαερώνονται μέσα σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο και ανάξιο δημόσιο;Ποιοί πολιτικοί το στελέχωσαν στις καίριες θέσεις είσπραξης/πληρωμών,με ποιούς και με ποιό σχέδιο;

karaefthimiou23 είπε...

Σε λίγο έγραψες,το 9 τώρα το βλέπω.Άστα αυτά,με υπονομεύεις με το κλείσιμο του διακόπτη χα χα χα

michele είπε...

Παμε τωρα στα σοβαρα.Εχετε καταλαβει νομιζω οτι η πολιτικη ματια μου προσπαθει να αποφευγει τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ και τα μνημονιακος -αντιμνημονιακος ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ καποιοι.Λεω ΣΑΣ γιατι εγω δεν μασαω.Ειναι αλλο η πολιτικη ιδεολογια,αλλο τα λαμογια που κυβερνουσαν( οσοι ηταν γιατι σιχαινομαι την ισοπεδωση),αλλο το πρωτο μνημονιο,αλλο το δευτερο.Εχω κι αλλα.Για τα παιρνω.Και ειδικα για τον Συριζα,εδω θα ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.Οπως λεμε για τους αλλους.Οπως ο Φωτης και ο Πανος μας εδωσαν τοσους μηνες πολλα στοιχεια απο τη γνωση τους για το τι συμβαινει στο δημοσιο τομεα.

PS είπε...

Ένα σχόλιο για ΓΔ: Δεν υπάρχει κανείς διπλός πάτος.Έσπασε κάτω,και με δεδομένο ότι όταν αυτό συνέβη σε δεκάδες σοβαρούς τίτλους είδαν μεν αντίδραση,αλλά και σύντομα νέα χαμηλά,μόνο ότι πιάσουμε σε ημερήσια αντίδραση από δω και πέρα,δεν διακρατώ το παραμικρό.

michele είπε...

Δεν υπαρχει εσπασε ο διπλος πατος ΑΒ αν αυριο γυρισει.Δεν παιζουμε σοβαρα χωρις φιλτρα και επιβεβαιωσεις.Αν παει και κλεισει κατω αυριο τοτε θα εχεις δικιο.Και παλι σχετικα.

ΑΝΤΕ_ΡΕ είπε...

Ναι καλα καλα και θα 'ρθει ο μεσσιας - μπριτζολαυτης - Τσιπρας να μας σωσει, να μοιρασει λεφτα, να εχει τα παντα δωρεαν, να ριξει τις τιμες 20 χρονια πισω και και και...
Εμπρος λοιπον να συνεχισουμε στο δρομο που χαραξε ο μεγιστος λαοπλανος Ανδρεας Γ. Παπανδρεου.
Ρε σαμπως και δεν πατε καθολου καλα.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη έγραψα επακριβώς "Και όμως,ο Τσίπρας σήμερα έχει απόλυτο δίκιο...",έχω μιλήσει για τον Τσίπρα και γενικά την άποψή μου για την αριστερή ιδεολογία και τη σχέση που έχει με την οικονομία και δει με την πραγματική.

Δεν ήμουν ούτε θα γίνω οπαδός των 2 στρατοπέδων αλλά θα λέμε τα συκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.Οι 2 προσκυνημένοι με τις μεθόδους τους δίδουν το άλλοθι που ζητάει η αριστερά να κυβερνήσει με τις ιδέες της.Σήμερα ο Τσίπρας τους ξεμπρόστιασε και είπε αυτά που έχω γράψει και εγώ και άλλοι φίλοι εδώ και καιρό,ότι δεν θέλουν ουσιαστικά επαναδιαπραγμάτευση και πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα.

Είτε από φόβο είτε από δόλο,δεν δύνανται και όποιος νομίζει ότι θα μας λυπηθούν οι τροικανοί εάν συνεχίζουμε να κάνουμε τα καλά παιδιά πλανάται πλάνην οικτρά.

michele είπε...

Και θα παω πισω λιγο να δειξω,οτι η πολιτικη εχει πολλες ματιες.Και οποιος ασχολειται με το χρηματιστηριο πρεπει να ξεχναει τι ψηφιζει.
Ποιος πηρε χαμπαρι οτι με τον θανατο του Αλεξη και το πλιατσικο που ακολουθησε ανεβηκαν για πρωτη φορα τα spreads??? ποιος καταλαβε ΓΙΑΤΙ ο χοντρος το Μαρτη του 2009 καλεσε συσκεψη πολιτικων αρχηγων που μονο ο Καρατζαφερης βγηκε και ειπε στηριζω??Ποιος πηρε χαμπαρι οτι τον Μαιο του 2009 ο Παπαθανασιου πραγματοποιησε ΟΛΟ το δανεισμο του 2009 για να ριξει τα spreads που επεσαν μεχρι το Σεπτεμβρη στις 135 μον??Και μιλαω για το μεσο ελληνα πολιτη που ενημερωνεται και ψηφιζει.Οχι γι αυτον που δεν ενδιαφερεται.

michele είπε...

Και ερωτω ανθρωπους φιλους σαν εσας που παιζουν και στο χρηματιστηριο.Ειναι το ιδιο το μνημονιο 1 με το μνημονιο 2 ??? εγιναν μεταρρυθμισεις τα 2 τελευταια χρονια ??? η εγιναν ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ συνταξεων και μισθων ?? Επηλθε λιγη διαυγεια( χαχα) στο δημοσιο τομεα??

michele είπε...

Θα παω και στον Τσιπρα και τον ρολο του τον τωρινο σε λιγο.

karaefthimiou23 είπε...

Πού θες να καταλήξεις?

PS είπε...

Μικέλε,όποιος ασχολείται και με τα επί μέρους,δεν τα ξεχνάει.Χάνεις τη μεγάλη εικόνα όμως εδώ.Ότι ενώ έφτανε η ώρα για να πληρωθούν τα ομόλογα του ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ Ανδρέα και του Σημίτη,και η πολιτική της δήθεν "επανίδρυσης του κράτους ,μετά από 11συνεχή έτη πασοκοκρατίας,είχε αποτύχει παταγωδώς,ο Χοντρός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στην ΔΙΕΤΙΑ από την εκλογή του,γιατί είχε κατανοήσει πλήρως ότι η κατάσταση ήταν πιά ΜΗ αναστρέψιμη.

michele είπε...

Σε λιγο παιδες..

PS είπε...

Οι αριθμοί,αμείλικτοι πάντα,προς απάντηση:4,5 δις πρωτογενές έλλειμμα,μετά από "μεταρρυθμίσεις τύπου ταξί-φορτηγά" και μείωση αποδοχών στο ΜΙΣΟ,και σε βάθος χρόνου στο ΜΗΔΕΝ.

PS είπε...

Και περιμένετε τώρα από ένα νέο 37χρονο,άσχετο από οικονομικά,να πάρει ένα καταχρεωμένο και διαλυμένο μαγαζί,που τα καθημερινά του έξοδα μάλιστα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα,να κανει τι άραγε(άλλο από το να συνεχίσει την ίδια πολιτική);
Για πείτε μου αν σας το ανέθεταν(αυτό το καταχρεωμένο και ελλειμματικό) πώς θα το σώζατε;Συνεχίζοντας την διαχείριση που το έφερε ως εδώ,ή αναλαμβάνοντας ρίσκα;

karaefthimiou23 είπε...

AB όχι παντως τάζοντας 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο και χωρίς απολύσεις και νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών.Είπαμε ότι παίζει μπάλα γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος,αλλά δεν είμαστε και μάου-μάου.

PS είπε...

Στο δημόσιο πρέπει να μείνουν οι μισοί,ποιοί όμως;Αυτός που δεν σηκώνει ούτε κάν το τηλέφωνο στο ΓΛΚ;Ο ταχυδρόμος που φεύγει στίς 8 και γυρίζει στις 12;30;Η κυρία του ΥΠΟΙΚ που "δουλεύει" 8-2 και που όλο στα μαγαζιά βρίσκεται;Η ο άλλος που του βάζουν ακόμα και χέρι ,γιατί έτσι τους έμαθε,να μην πω ποιούς;Αν σου έλεγα ότι όλοι οι προαναφερθέντες πήραν φακελλάκι με ψηφοδέλτιο από τον κουρουμάνη πριν τις εκλογές,πιστεύεις ότι θα είναι οι πρώτοι που θα απολυθούν ή όχι;

michele είπε...

Επανερχομαι.Λιγο στα παλια.Ο διοικητης της τραπεζας της Ελλαδος ενημερωσε τους αρχηγους το καλοκαιρι του 2009 οτι αν συνεχιστει ζωρις μετρα η δουλεια θα ει το ελλειμμα στο ΔΙΨΗΦΙΟ νουμερο,Τοτε ηταν στο 7,5 % περιπου.Ερωτω ΠΟΣΟ ηταν στις αλλες ευρωαπικες χωρες με εξαιρεση τη Γερμανια λογω της αμερικανικης κρισης?? Κατηργησε μετρα ο ΓΑΠ οταν ηρθε ?? εδωσε επιδομα αλληλεγγυης??? φουσκωσε το ελλειμα οπως τον κατηγορουν οι καθηγητες ( πασοκ) της ΕΛΣΤΑΤ?? Ειπε οτι και να κανεις στις εκλογες του προεδρου Δημοκρατιας το Μαρτη του 2010 δεν θα ψηφισω και θα παμε σε εκλογες?? Ειπε οτι θα επανακρατικοποιησει τα λιμανια?? ειπε οτι ο αγωγος θα επανεξετασθει για περιβαλλοντικους λογους?? Το χρεος λοιπον εκλεινε απο το 1993-2009 απο 97% -114%( το φουσκωμενο).Αρα δεν υπηρχε κατασταση ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΣΑΦΩΣ απετυχε ο χοντρος στην επανιδρυση του κρατους.Διοτι εκτος απο τα δικα του λαμογια ειχε και ενα 55% ΑΔΕΔΥ.Σωστο η λαθος???

karaefthimiou23 είπε...

Γι'αυτό θέλει εθνική συννενόηση και σχέδιο με στρατηγική 30ετίας τουλάχιστον.Πρέπει να μειωθεί το σπάταλο και αδηφάγο κράτος αλλά με πρόγραμμα και σε βάθος 5-10 ετών γιατί εάν τους πετάξουμε έξω τώρα,το 6-7% φετινή ύφεση θα γίνει 15% και βλέπουμε για τα επόμενα χρόνια.

Έχουμε ξαναγράψει ότι η Ελλάς πρέπει να ισοπεδωθεί και να ξαναγίνει απ'την αρχή,να γίνει κράτος με σωστά και στιβαρά θεμέλια και να γίνει διαχωρισμός των εννοιών κράτους,κυβέρνησης,λαού και τοπικής αυτοδικοίκησης.

Τώρα μόνο πασαλείματα βλέπω να προτείνονται και στις περισσότερες φορές της κακιάς ώρας.

PS είπε...

Αυτά λέει και η Παπαρήγα,να γίνουν όλοι δημ.υπάλληλοι και είδες τα χαίρια της.Είναι απαράδεκτο να δημιουργείς φρούδες ελπίδες στο 1εκ.άνεργους,απαράδεκτο,κι ακόμα χειρότερο αν πραγματοποιηθεί.Γιατί άραγε οι νέοι που μπήκαν στο ΥΠΟΙΚ με ασεπ,παίρνουν 600ε,ενώ οι παλιοσειρές 2χ;Γιατί ο Παπακ.νομοθέτησε(με το νέο μιθολόγιο) πως οι υψηλόμισθοι ΔΕΝ πρέπει να χάσουν τόσα πολλά,όσο οι άλλοι που έπαιρναν 1000 και πήγαν στα 600;

michele είπε...

Παμε τωρα στον Αλεξη. Ο Αλεξης εκανε εξαιρετικη αντιπολιτευση και προσωπικα στον Βενιζελο εντος βουλης.Ο Σαμαρας ηταν απων εκει.( θα πουμε και γι αυτον).Εκανε εναν εξυπνο ατιμνημονιακο αριστερο αγωνα με το καλυτερο απο αποψη διεισδυσης συνθημα.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.Εξαφανισε τον Λαφαζανη απο τις τηλεορασεις που ηταν υπερ της δραχμης.

michele είπε...

Να συνεχισω??

PS είπε...

Μιχάλη μην ξεχνάς όμως ότι ήδη ερχόταν πάνω του το ΒΟΥΝΟ της πληρωμής των ομολόγων της δεκαετίας που διανύουμε.20 και 40 δις ετησίως δεν μπορούσαν με τίποτε να πληρωθούν.

karaefthimiou23 είπε...

Συνέχισε για να δω πού θέλεις να καταλήξεις.

michele είπε...

Αν ριξεις μια ματια στην ιστοσελιδα του ΟΔΔΗΧ θα δεις( γιατι εχεις ενα δικιο),οτι οταν πληρωνεις τα παλια,αλλα δανειζεσαι με spread 135 ΒΓΑΙΝΕΙΣ.Προυποθεση απαραιτητη.Και δεν θα εχεις υφεση 5% και θα πουλας τον ΟΤΕ στα 17 σου λεω εγω ,οχι στα 7.90.

PS είπε...

Τα έχουμε υπόψη,συγχρονη ιστορία είναι,προτείνεις να συνεχιστούν τα μνημόνια ως έχουν,χωρίς καμμιά άλλη προσπάθεια αλλαγής;
Αν σκεφτεί κανείς ότι επί τόσα χρόνια θα μπορούσαμε να έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα,πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.Ποιοί,εκτός αδεδυ,δεν το επέτρεψαν όμως;

michele είπε...

Ο Αλεξης λοιπον,εξυπνος πολιτικα,γιατι αλλη δουλεια δεν κανει απο 17 χρονων,πετυχε τον σκοπο του με το παραπανω και πηρε σχεδον 17%.Τωρα λοιπον επειδη ξερει οτι ειναι ευκαιρια να ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ με τη δυναμικη του τον ΠΑΣΟΚΟ χωρο,συνεχιζει ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ τα λαικιστικα.Παιρνει την διερευνητικη εντολη και καθεται να μιλησει με τους εκτος βουλης,με την κατσελη ,τον ανταρσυα και με τους φορεις:
ΕΣΕΕ

ΓΣΕΒΕΕ

ΟΚΕ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΒΕΑ

ΠΟΒΕΣΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΣΑΠ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΥΡΩΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΑΠΙΣ

ΕΚΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΟΜΥΛΕ

ΟΛΜΕ

ΑΔΕΔΥ

ΟΑΣΕ

ΟΕΝΓΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΣΗΕΑ

ΔΣΑ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MARFIN

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PROBANK

ΟΜΕ ΟΤΕ

ΠΟΣΠΕΡΤ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ MARFIN

ΕΣΗΕΑ

ΣΕΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΠΟΦΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΠΟΣΠ

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

WWF

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

PS είπε...

Όταν μιλάμε για ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ δεκαετιών στα έσοδα του δημοσίου(λαθρ.καυσίμων,δήθεν επιστρ.ΦΠΑ δις ευρώ,διαφθορά με μηδενικές σχεδόν εισπράξεις στα ταμεία,μπαλίτσα 4-4-2,μισθάρες,υπερωρίες-οδοιπορικά,ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ,πολεοδομίες,δήμους κλπ)άμεση φορολογία την οποία πλήρωναν κατά 77% μόνο μισθωτοί,τι έπρεπε να περιμένουμε;

michele είπε...

Κανει χρηση διερευνητικης εντολης με τα κομματα ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ο λαος στη βουλη?? η κανει προεκλογικη προετοιμασια με τα γνωστα συνδικατα?? η ΓΣΕΕ του απαντησε θεσμικα και δεν πηγε.

PS είπε...

Κάνει κατάχρηση του χρόνου και της έννοιας της εντολής που πήρε,άποψή μου.

michele είπε...

Οι συνιστωσες του 12 τον αριθμο ειναι υπερ της Ευρωπης και της ευρωζωνης???

PS είπε...

έπρεπε ήδη να την έχει καταθέσει και να αφήσει το δικομματισμό να συνεχίσει το θεάρεστο και δρομολογημένο έργο του.

michele είπε...

ΑΒ αυτο κανει.Για οσα λες για το δημοσιο τα ειπα πριν ΟΥΔΕΜΙΑ αντιρρηση.Ποια ειναι η σχεση του Συριζα λοιπον με το δημοσιο?? τι πιστευει?? οπως ειπε και ο Καρα 100.000 παραπανω??? πως θα διωξουμε το μνημονιο,χωρις να ΠΑΡΟΥΜΕ και τα λεφτα( ειπαμε 2,63% τα επομενα 8 χρονια).Η Ισπανια δανειζεται με πανω απο 6% αυτη τη στιγμη.Εχει αλλο σχεδιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αν οντως πουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ?? Ειναι αλλο να πας να τους πεις:βλεπετε, ο λαος τα επαιξε ,δεν εχει αλλα,βοηθηστε με ομολογα αναπτυξης,βοηθηστε τους πεθαμενους ελεγκτικους μηχανισμους μας, μην μας βαζετε αλλα υφεσιακα μετρα.Και αλλο να λεει παιρνω πισω την υπογραφη μου ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΩ.ελεος.Μια προταση σοβαρη ζηταω.Ολα τα ακουω.Να μην πω για Στρατουλη χτες.

PS είπε...

Ναι στο ευρώ=συνέχιση των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας=συνέχιση μνημονίων ως ακριβώς έχουν ψηφιστεί από όλα τα ευρ.κοινοβούλια=η παγίδα είναι καλοστημένη,εκεί οδηγεί,άρα ο ΑΤ ας τα παρατήσει το συντομώτερο.- Ήδη του έκλεισαν πάνω στα μούτρα όλες οι πόρτες,δεν υπάρχει έξοδος από το μνημόνιο χωρίς έξοδο από το ευρώ και άτακτη χρεοκοπία.

michele είπε...

οχι ΑΒ.Δεν κανεις και καλα επιστολες στον Holland ποιος εισαι?? Καθεσαι και βρισκεις και οι 4 μιλαμε μια κυβερνηση αριθμητικα δυνατη,πας ΕΞΩ και τους λες αυτα που πρεπει να τους πεις.Η ευρωπη ΗΔΗ τα ΓΥΡΙΖΕΙ.Δεν κανεις καραγκιοζιλικια σκεπτομενος την δυναμικη σου.Αυτη ειναι η αποψη μου.Και ειναι σιγουρο οτι στις εκλογες θα παρει παραπανω???

PS είπε...

στάση πληρωμών με ελλείμματα σημαίνει:ανοίγεις ένα συρτάρι και λές:αυτά τα κέρματα υπάρχουν,μοιραστείτε τα,και αύριο βλέπουμε.

michele είπε...

ΑΒ εσυ σαν ατομο δεν πιστευεις λοιπον ΟΤΙ ΘΑ μπορουσαν ολοι μαζι τωρα να ΠΑΝΕ να διαπραγματευτουν πολυ καλυτερα πραγματα ΧΩΡΙΣ να κανουμε ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ και μεινουμε εκτος αγορων 20 χρονια.Εγω πιστευω οτι μπορουν.Το τι θα κανουν θα δουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Καραγκιοζιλίκια Μιχάλη δυστυχώς και μάλιστα μεγαλύτερα κάνουν και οι υπόλοιποι πλην Κουβέλη,που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει προς το παρόν.

Δεν μπορούν να χωρίσουν 2 γαιδουριών άχυρα και να κάνουν αυτό που έγραψες:ενωμένη κυβέρνηση με διπλωματικές επαφές με τις κυβερνήσεις και των υπολοίπων χωρών του Νότου και να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο μέτωπο της Γερμανίας.

michele είπε...

Δεν ειμαι τοσο απολυτος,οτι δεν μπορουν.Η πολτικη ειναι διαπραγματευση,αλλα πρεπει να κανουμε και μεις καποια πραγματα που οι ξενοι εχουν δικιο απο αποψη δημοσιονομικη.Εσυ δεν τα λες?? πρεπει να τα συνεχισουμε??

PS είπε...

όποιος και να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση θα του κλείσουν την πόρτα στα μούτρα,δεν γίνονται αυτά τώρα.Χρησιμοποιούν τον φόβο ως μπαμπούλα οι ευρωπαίοι.Κάτι που έπρεπε να είχαμε κάνει πρώτοι εμείς.

michele είπε...

Καρα,δεν μιλαει γιατι παιζει για πρωθυπουργος.Λιγες οι πιθανοτητες αλλα παιζει.

karaefthimiou23 είπε...

Ανέκαθεν δεν μίλαγε,όχι μόνο τώρα λόγω του σεναρίου.Η Ρεπούση του μου κάθεται λίγο στο λαιμό...

michele είπε...

Η επιστολη του Σαμαρα μαγκες τοτε ,αναφερει τη λεξη απαραιτητες τροποποιησεις.Ειστε σιγουροι οτι δεν κανουν πισω μ αυτα που εγιναν σε Γαλλια και Ελλαδα και Ισπανια τωρα?? εγω εχω αλλη αποψη

michele είπε...

Χαχα και μενα μου καθεται Καρα, αλλα εχει μια αξιοπρεπεια ο ανθρωπος.Κι αυτος ενα κομμα 15 μηνων ειναι και πηρε το 6% .Ουτε λεφτα,ουτε διαφημιση τιποτα.

PS είπε...

Δεν μπορείς να ξαναβάλεις τώρα το θέμα σε σύνοδο κορυφής και ξανά μανά να αποφασίζουν τα κοινοβούλια όλης της ευρώπης,αν δεν υπάρξει γενική αλλαγή πολιτικής αντιμετώπισης των χρεών των χωρών,αυτά είναι για να έχουμε να λέμε.

michele είπε...

Και εκει οπως καταλαβαινεις στο χωρο αυτο ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ποιος θα σκυλευσει το διαλυμενο ΠΑΣΟΚ

karaefthimiou23 είπε...

Όταν γράφω δεν μπορούν εννοώ ότι τους έχουν φάει οι εγωισμοί στην καλύτερη των περιπτώσεων.Μεταρυθμίσεις χρειάζονται και μάλιστα άμεσα.Να πάνε τα μοσχάρια κατ'αρχάς και να εξηγήσουνε στους όξω ποια είναι η ελληνική οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα και να θέσουν τις βάσεις για ένα κοινωνικό συμβόλαιο(αφού ακούγεται κακόηχα η λέξη μνημόνιο)με το λαό και σε μια νέα συμφωνία με τους ξένους.Να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό χωρίς εκβιασμούς και διλλήματα και πιστεύω μπορούμε να προχωρήσουμε έστω και αν χρειασθούν 3-5 χρόνια ακόμη λιτότητας(όχι της σημερινής μορφής)αλλά να υπάρχει φως στον ορίζοντα.

michele είπε...

Εγω πιστευω ΑΒ οτι αυτο που λες ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.Τα χοντρα μετρα τα εχουν παρει ολες οι χωρες.Κυβερνησεις αλλαξανε.Οι ισχυροι οταν καταλαβαινουν οτι πετυχαν τον σκοπο τους και ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ οι λαοι ,τα γυριζουνε.Πεποιθηση μου.

PS είπε...

Θα το "επανιδρύσει" ο σαπιοκοιλιάς το θασοκ,σας καληνυχτίζω.

michele είπε...

Καρα 11.28.Συμφωνω απολυτα.Αυτη την αποψη εκφραζω,απλα ειμαι πολυλογας και σας κουρασα..θα το διορθωσω χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Εάν γίνουν αυτά που λέμε Μιχάλη,τότε μπορούμε με έξυπνους χειρισμούς να τους πάρουμε και τα σώβρακα(με την καλή έννοια,όχι την χουλιγκάνικη,μην τους αφήσουμε και ξυπόλυτους τους φιλους μας τους Γερμανούς χοχο).Το κλίμα και η ατμόσφαιρα είναι μαζί μας,ο Θεός της Ελλάδος μπορεί να κάνει το θαύμα του.Μαζί θα προχωρήσομεν προς τις 7.000 μονάδες λαέ του ΧΑΑ...

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα ΑΒ.Μιχάλη κατά ρυπάς ήταν η σημερινή ανταλλαγή απόψεων και μάλιστα όχι λιτών,κοινώς σπάσανε τα κοντέρ πάλι χε χε...

michele είπε...

Χαχα ρε συ μην τα λες αποτομα..και σε εχω ακομα στους αρκουδους.Μην στριψεις και δεν σε παρουμε χαμπαρι.Το "ο θεος της Ελλαδος" το ειπε ο Μπενυ..ωχ.Καληνυχτα ΑΒ.

michele είπε...

Σκεφτομουνα Καρα ( γιατι πιαστηκε το χερι μου) ωραια θα ηταν να τα λεγαμε με κανα ουισκακι δια ζωσης.Θα ειχαμε κουραστει λιγοτερο.Αλλα δεν θα μας ειχαν διαβασει αλλοι χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Δια ζώσης θα θέλαμε ίσα με 5 ζωές συζητήσεων,έχουμε να πούμε πολλά.Θα καθιερώναμε κάθε βράδυ 2ωρες και 3ωρες βραδιές συζητήσεων και σχεδίων επί χάρτου,σε κάποιον κήπο σπιτιού κάτω απ'τον ελληνικό ουρανό.Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον...

michele είπε...

Γιατι οχι Καρα,εχουμε ωραιο καθαρο ουρανο τις καλοκαιρινες νυχτες

karaefthimiou23 είπε...

Πού χάθηκαν όλοι απόψε το βράδυ?Είχε και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπιλμπάο σήμερα.

michele είπε...

Οντως,ωραιο ματς.Τους πηραμε και φαλαγγι,ειδικα εγω χαχα

Money είπε...

Έλειψα ένα απόγευμα και κοντευεται να βγάλετε κυβέρνηση ρε

Money είπε...

Βλέπω ξαναγυρίζουμε στα σίγουρα. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ
Πόσες πιθανότητες;

Money είπε...

Οι εκλογές αναβάλονται και έχουμε και ράλι;
Πόσες πιθανότητες;

Money είπε...

15 υπουργοί, Κουβέλης και βελτίωση μνημονίου;
Μιλάμε για τουλάχιστον 200 μονάδες γενικού

Αλεξανδρος είπε...

πολλες

karaefthimiou23 είπε...

Βρε βρε καλώς τα παιδιά.Θανάση τέτοιο νέο το ΧΑΑ θα το πριμοδοτήσει με 300 και βάλε μονάδες.Λες...?

michele είπε...

Εγω τοσο που εγραψα και σας τα επρηξα,τι να πω.ΠΡΟΤΙΜΩ αυτο το σεναριο να ομαλοποιηθει η κατασταση γενικοτερα.Κι αν κανουμε εκλογες και ερθουν τα ιδια??

Money είπε...

ε άμα γίνει, λόγικό φαίνεται
και μπορεί να είναι και οριστικό πλάκα πλάκα, καθότι μα΄λον οι ευρωπαίοι αλλάζουν ρότε σιγά σιγά

karaefthimiou23 είπε...

Μητσοτάκη πλησιάζει ο ΜΥΤΙΛ στον στόχο...

Αλεξανδρος είπε...

αφου βρε καρα οι μετοχες τους επιασαν τους στοχους τους,ΔΕΗΗΗΗΗ

Αλεξανδρος είπε...

ΜΥΤΙΛ 2,60

michele είπε...

ΩΧ γυρνατε long?? τι ηπιατε? και ποιον θα εχω κοντρα χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Αλεχάντρο...Φυλάξτε τους πωπούς σας,έρχονται οι ταύροι και είναι ξαναμμένοι μετά από 13 χρόνια ξηροφαγία...

Money είπε...

Λέτε να ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα;

Αλεξανδρος είπε...

φτου φτου φτου

karaefthimiou23 είπε...

Βασικά άμα μπλέξουμε με κυματικές μετρήσεις και με τα κύματα του Δουνάβεως μπορεί να χάσουμε και τη μπάλα.Νομίζω όμως ότι πλησιάζουμε,είτε θέλουμε από λίγες μέρες έως λίγους μήνες ακόμη.

michele είπε...

Εγω παντως για το σχηματισμο κυβερνησης δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος

michele είπε...

..Εκτος αν το παιξουμε Ιταλια.ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Συριζα στην αντιπολιτευση.Αλλωστε δεν θελει να κυβερνησει.

Money είπε...

Τεχνικά η αλήθεια έιναι πως έχουν ολοκληρωθεί αρκετά πράγματα. Βέβαια αν αυριο-μεθαυριο δεν έχουμε άνοδο, ανοίγει ο ασκός για χημηλότερα

karaefthimiou23 είπε...

Να βάλουμε και το ΕΧΑΕ στους σηματωρούς μας,λίαν συντόμως και αυτό κάτω των 2 ευρώ.

karaefthimiou23 είπε...

Αύριο βγάζει και η ΚΥΠΡ αποτελέσματα,καθαρή και αμόλυντη εάν δεν μπει και η Κύπρος στον μηχανισμό στήριξης.

Γεράκι είπε...

έλληνες ενωμένοι ποτε νικημένοι...μπορούμε να ενωθούμε? ΟΧΙ..τοτε απλα θα υποστούμε τις συνέπειες..είτε το θέλετε είτε όχι..η μέση οδός ειναι η λύση..όχι οι προτάσεις των άκρων..αλλα δεν παιρνουμε χαμπάρι απο τπτ..είμαστε όλοι για φτύσιμο..άποψη μου..

Γεράκι είπε...

ρε Καρά τι προσωπικό έχεις με τα ΕΧΑΕ?Σε χαλάει η ψηλη προμήθεια στις συναλλαγές? Άφησε τα στην υσυχία τους ρε ανθρωπέ μου... ;)

karaefthimiou23 είπε...

hawk είδα στον ύπνο μου όνειρο ότι έδινε διψήφιο ποσοστό μέρισμα+επιστροφή κεφαλαίου:)

Γεράκι είπε...

καλο σας βράδυ μάγκες...

Γεράκι είπε...

ποιο μέρισμα??χαχαχα..με εχεις κόψει για παίχτη που τον ενδιαφέρει το μέρισμα??? ας κάνει ενα 15-20% πάνω κ δεν ξαναπλησιάζω πάλι...φτου φτου..αντε γεια...

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ hawk,καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα.

Αλεξανδρος είπε...

κυπρου 0,25 για σας δωσω μια ευχαριστη νοτα

karaefthimiou23 είπε...

Πάντως εγώ σου την είπα την τιμή στόχο για τα ΕΧΑΕ...