Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ : ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
           ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ....
Η ιδέα της συνύπαρξης δύο νομισμάτων σε μια χώρα δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Ο Λένιν εισήγαγε ένα νέο μετατρέψιμο νόμισμα υποστηριζόμενο από τον χρυσό, το chervonets, την περίοδο 1922-1924, σε μια προσπάθεια σταθεροποίησης του sovznac (ρούβλι) που ήταν το κυκλοφορούν νόμισμα μέχρι τότε. 

Όμως, σε άλλες περιπτώσεις, το δεύτερο νόμισμα ήταν ομόλογα ή IOUs (χρεόγραφα αναγνώρισης οφειλής), τα οποία δεν έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το χρήμα. 

Η άσχημη δημοσιονομική κατάσταση της πολιτείας της Καλιφόρνιας την ανάγκασε να πληρώσει με IOUs για δύο μήνες κάπου 100.000 υπαλλήλους της καθώς και άλλους λόγω έλλειψης ρευστού το 1992. 

H ίδια πολιτεία αναγκάστηκε να επαναλάβει το ίδιο εγχείρημα, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα, π.χ. με τις επιστροφές φόρων, το 2009. 

Περιφέρειες της Αργεντινής, όπως εκείνη του Μπουένος Άιρες, εξέδωσαν χρεόγραφα, ονόματι patacones και lecops, για να κάνουν πληρωμές λόγω έλλειψης ρευστού πριν από τη χρεοκοπία του 2001. 

Το ζήτημα της πληρωμής ενός μέρους των υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου προς τρίτους μέσω της τύπωσης IOUs σε περίπτωση όπου σταματήσει η χρηματοδότηση των πρωτογενών δαπανών της γενικής κυβέρνησης από την τρόικα έθεσαν χθες οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank (D.B.).

Οι αναλυτές κατέληξαν σε αυτήν την πρόταση προσπαθώντας να βρουν μια λύση στο ελληνικό παράδοξο που θέλει το 80% περίπου του λαού να επιθυμεί την παραμονή στο ευρώ και το 62% και άνω να αντιτίθεται στην εφαρμογή των πολιτικών του μνημονίου, που αποσκοπεί στην ίδια κατεύθυνση. 

Οι αναλυτές θεωρούν πιο πιθανό σενάριο εκείνο που θέλει το ΔΝΤ και η Ε.Ε. να μην αποδέχονται τα αιτήματα της ελληνικής πλευράς για ακύρωση ή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. 

Κι αυτό γιατί εκτιμούν ότι θα οδηγήσει άλλες χώρες της ευρωπεριφέρειας να κάνουν το ίδιο και θα υπονομεύσει μελλοντικά προγράμματα διάσωσης. 

Όμως, αναγνωρίζουν ότι οι συνέπειες μιας καθολικής διακοπής της χρηματοδότησης της Ελλάδας από την Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ΕΚΤ θα ήταν καταστρεπτικές και επομένως ανεπιθύμητες. 

Η δική τους άποψη, η οποία συμβαδίζει με τη δική μας πληροφόρηση από τις Βρυξέλλες, θέλει η Ε.Ε. να προκρίνει τη χρηματοδότηση της χώρας για την εξυπηρέτηση του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά όχι τη χρηματοδότηση των πρωτογενών δαπανών της γενικής κυβέρνησης. 

Σε μια τέτοια περίπτωση, και με δεδομένη την ύπαρξη πρωτογενούς ελλείμματος στο προϋπολογισμό, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει είτε να μην πληρώσει πλήρως μισθούς, συντάξεις και τρίτους είτε να τυπώσει IOUs κατά τα πρότυπα της Αργεντινής, της Καλιφόρνιας κ.ά. 

Θεωρητικά, τα συγκεκριμένα χρεόγραφα IOUs ή Geuro, όπως η D.B τα αποκαλεί θα χρησιμοποιηθούν εντός της χώρας για την πραγματοποίηση διαφόρων συναλλαγών, ενισχύοντας δυνητικά τη ρευστότητα. 

Επιπλέον, θα μπορούν να μετατραπούν σε ευρώ για την αγορά εισαγόμενων προϊόντων κ.τ.λ., με το νέο νόμισμα να υποτιμάται πολύ έναντι του ευρώ αρχικά. 

Θα μπορούσε επίσης να καταστήσει τις τιμές των εξαγωγών σε ευρώ φθηνότερες υπό κάποιες προϋποθέσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. 

Όλα αυτά ίσως ακούγονται ωραία, όμως αποτελούν ένα ακόμη σχέδιο ανάγκης για χώρες που βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής. 

Σοβαρά ζητήματα όπως ο τρόπος διαμόρφωσης της ισοτιμίας ανάμεσα στο ευρώ και στο νέο νόμισμα εσωτερικής χρήσης θα πρέπει να επιλυθούν χωρίς πιθανόν τη συμμετοχή της ΤτΕ. 

Το κόστος της καθιέρωσης του συστήματος με το διπλό νόμισμα στις καθημερινές συναλλαγές, στα συστήματα πληρωμών κ.α. θα είναι επίσης υψηλό. 

Επίσης, δεν αποκλείεται να ισχύσει ο νόμος του Gresham που θέλει «το κακό χρήμα να διώχνει το καλό», οπότε η χώρα θα οδηγηθεί συντεταγμένα εκτός ευρώ. 

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα του διπλού νομίσματος στο οποίο αναφέρεται η D.B. δεν είναι τόσο ανώδυνο όσο φαίνεται. 

Dr. Money 
Πηγή: www.euro2day.gr


115 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους τους φιλους .
παραθετω την προμετωπιδα του αρθρου για το "ποιοι φταινε" απο το σημερινο
euro2day..
ο συντακτης δεν ειναι τυχαιο προσωπο...

Οι τέσσερις υπεύθυνοι για την ελληνική τραγωδία


Δημοσιεύθηκε: 07:52 - 23/05/12
Αναμφίβολα η άποψη του Mohamed A. El-Erian (*), CEO και Chief Investment Officer της PIMCO, του κολοσσιαίου επενδυτικού οργανισμού που διαχειρίζεται 1,4 τρισ. δολάρια (!) είναι βαρύνουσα διεθνώς, κι όχι μόνο για τις "αγορές". Το τελευταίο του άρθρο, από το οποίο παραθέτουμε αποσπάσματα, είναι πραγματικός καταπέλτης όχι μόνο για τους "συναδέλφους" του ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές αλλά και για τους "θεσμούς" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, όπως επίσης και για τις ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας

...τα υπολοιπα διαβαστετα ..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ


http://www.axiaplus.gr/article/7886/prasino-fws-18-dis-sthn-paratash/

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας φίλοι μου..όπως πάντα ο Έλληνας έχει μάθει στις εύκολες λύσεις..απο τους ανικανους πολιτικους με τις οριζοντιες περικοπες..πλεον οι πολίτες λενε δραχμή να απαλλαχτουμε απο ολα..Ξεχνανε ομως τον σκοτεινο κρατισμο κ την κακιστη ελληνικη φορολογικη συνειδηση...εχει μαλλιασει η γλωσσα μου αλλα οι περισσοτεροι θεωρουν προβλημα το (απαραδεκτο) χαρατσι..τι να κανουμε..ο λαος ειναι σοφος κ ας δείξει την βούληση του στις καλπες..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα HAWK δυστυχώς ένα 15-20% ανεγκέφαλων ορίζει την τύχη των υπολοίπων. Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία μας .

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη , Hawk, Ηλία

Με τη δραχμή ελπίζουν σε διαγραφή χρεών...
Αγαπητέ κ. Στούπα,

Σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή τα δάνεια των πολιτών θα διαγραφούν ή θα μετατραπούν σε δραχμές; Ποιος θα χάσει αν διαγραφούν και ποιος αν μετατραπούν σε δραχμές...
Σας ρωτώ γιατί με έχει ζαλίσει ο γείτονας πως έχει διώξει καταθέσεις 100.000 ευρώ στην Κύπρο και ψηφίζει-προπαγανδίζει αντιμνημονιακή αριστερά, για να του διαγράψουν χρέος 100.000 στην τράπεζα από στεγαστικό δάνειο. Εργάζεται σε μια ΔΕΚΟ και παρακαλάει να μας πετάξουν έξω από το ευρώ για να μην πουληθεί η ΔΕΚΟ και χάσει η τη δουλειά του, να μην πληρώσει το δάνειο και να του μείνουν και τα 100 χιλ σε ευρώ. Έχει δίκιο;
Είμαστε σοβαροί;
Με αγανάκτηση
Κ.Κ.

Απάντηση: Φοβάμαι πως αν δικαιωθεί ο γείτονας σας και συμβούν όλα αυτά όπως τα υπολογίζει, το «χάος» στη χώρα θα είναι τέτοιο που θα ευχόταν να είχε χάσει τις 100.000, να πλήρωνε το δάνειο και να εργαζόταν ως οδοκαθαριστής σε ιδιωτική εταιρία με ευέλικτο ωράριο και σχέση εργασίας.
Αν ρωτήσεις κάποιον που έχει ζήσει το «χάος» των πρώτων 2-3 χρόνων της πτώσης των σοβιετικών καθεστώτων θα καταλάβεις τι εννοώ.
Μερικές σκηνές που μου έχουν περιγράψει αφορούν στην απουσία αστυνομίας (ή υποτυπώδης παρουσία της) και ενδυνάμωση των συμμοριών. Λεηλασία καταστημάτων όχι για τα προϊόντα, αλλά για τα ράφια που χρησιμοποιούνται για καυσόξυλα.

Ας ελπίσουμε στον από Μηχανής Θεό που θα μας γλυτώσει από τα χειρότερα.
Πρακτικά τώρα, σε περίπτωση επαναφοράς στη δραχμή και μετατροπής των δανείων σε δραχμή, φαινομενικά φαίνεται αδιάφορο.
Αν κέρδιζες 100 ευρώ και πλήρωνες 30 στο δάνειο με ένα επιτόκιο 4-5%. Αν κερδίζει 1.000 δρχ. αντί για 300 δρχ. με ένα επιτόκιο 4-5% θα πληρώνει με κάποιο επιτόκιο 20%-30% ή γιατί όχι και 100%... Αρα, δεν θα μπορεί να πληρώσει.
Αν αυτό γίνει μαζικά έχουμε απώλεια πίστης και είμαστε κοντά στο «χάος». Πριν το ευρώ και τη σύγκληση τα επιτόκια ήταν 20-30% και γι’ αυτό κανείς δεν έπαιρνε δάνειο. Μετά την έξοδο υπάρχει ο κίνδυνος του υπερπληθωρισμού και όχι του πληθωρισμού.
Γενικώς κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να ξεφορτωθούν τα χρέη τους σε ένα καθεστώς «νευρικότητας» και «αγανάκτησης». Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας εξέλιξης θα διαλύσουν την οικονομία, τα κρατικά έσοδα και την κοινωνία.
Όσοι έχουν φυγαδεύσει έξω εκατομμύρια και μπορούν να διατηρούν ιδιωτικούς στρατούς για ασφάλεια εντός, θα αγοράσουν την χώρα κοψοχρονιά. Οι μικρομεσαίοι που απλά έβγαλαν έξω 100 χιλ. και ελπίζουν να τους χαρίσουν άλλες 100 εντός με τη χρεοκοπία των τραπεζών τα υπολογίζουν λάθος.
Το τραγικό είναι πως υπάρχουν κόμματα και πολιτικοί που τους καλλιεργούν αυτή την ψευδή εικόνα.

Πηγή:www.capital.gr

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους και από μένα. Οργίασε χθες ο φίλος μου ΤΚ, είπε μαζεμένα όσα δεν είχε πει τόσο καιρό.
Κατά τα άλλα για μια ακόμα φορά μαύρο χάλι (λέτε να είμαστε κοντά στο τέλος?) και...στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα όταν τα (πρώην) κέρδη μετατράπηκαν ήδη σε ζημιές.
Συμφωνώ με τον Hawk στο τρίτο σχόλιο, όλα τα μέσα αναπαράγουν το παράδειγμα του "φτωχού" ζεύγους αγροτών με ετήσιο εισόδημα 5.500 € που θα πληρώσει φόρους για πρώτη φορά λόγω τεκμηρίων (αυτοκ. 1600 και σπίτι 80 τμ).
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.
Και όχι μόνο σ' αυτήν την κατηγορία. Ο μέσος αγρότης δηλώνει 2500 € δηλ. περνάει με 200 € τον μήνα.
Αν μπορούσε να πέσει στα χέρια μας το τετράδιο στο οποίο καταγράφει τα μηνιαία έξοδα και έσοδά του για ένα χρόνο (υποθέτουμε ότι το κάνει) θα έπεφταν ΟΛΟΙ από τα σύννεφα με όσα θα έβλεπαν μέσα. Κάτι σαν το τετράδιο-ημερολόγιο του Άκη ας πούμε.
Έχω πολύ εξωτερικό τρέξιμο, τα λέμε όταν μπορέσω.

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1505142

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΛΑΣΚΑΡΗ και ΠΑΝΟ .

Το βαρύναμε πρωί πρωί χαχαχα ΕΤΕ 1,32 για αρχή και βλέπουμε μετά για το 1,55 χαχαχα

George είπε...

΄Καλημερα καλημερα..... κανενα ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ?????????? ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ http://www.fimes.gr/2012/05/anoigmai-trapezikos-logariasmos-agglia/

Money είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15445

Γεράκι είπε...

Ναι τρέχει ΤΚ..χωρίς εμας..είμαστε μοναδικοι..Καλημερα σε ολα τα παιδια...best team in the market!!!

Money είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1507236

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους νεο-εισελθοντες.
Γιωργη για την εκκαθαριση μου ειπαν -εγω ελειπα ιταλια-οτι το βημα της περασμενης κυριακης ,ειχε προγραμμα .
εσυ αν εισαι αθηνα μπορεις να το βρεις...εδω δεν υπαρχει
αν το βρεις ενημερωσεμε

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

George είπε...

Μπαρπμαλια δεν το προλαβα πριν 2 εβδομαδες το ειχε το βημα ..... αν το εχει κανενας ας μας το στειλει.......το IN.GR δεν το εβγαλε ακομη......

μπαρμπαλιας είπε...

...το ανεκδοτο της ημερας..
σημερα παιδια θα διορθωσουμε...γιατι διορθωνουν τα ξενα...

Γεράκι είπε...

κατοχύρωση κερδων οι εξω μετα το χθεσινο ραλλυ τους...αληθεια, ποτε θα κανουμε εμεις κατοχυρωση κερδων?

giannhs kon είπε...

THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γεράκι είπε...

Γιαννη..αλλαξε το ονομα σου σε giannhs long..χαχαχα..σου παει καλυτερα..

giannhs kon είπε...

HAWK δεν φταίω εγώ το διάγραμμα του ΜΙΧΑΛΗ χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη τι εχει την Παρασκευη;;δοκιμαστικα F1;;;

giannhs kon είπε...

Και τι δοκιμαστικά!! MONACO

μπαρμπαλιας είπε...

καποιο φουντ ξεφορτωνει το φραγκοπαναγιωτη ...με μανια τρελου...

νικος φαληρο είπε...

η ΔΕΗ κινειται σταθεροποιημενη στο range 1,53 - 1,70.

michele είπε...

Εδω είμαι κι εγω,τις βλέπετε τις τραπεζουλες? καλα πανε εε?. Άκου Γιάννης long χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

οι τραπεζες τι παθανε Μικ;;;
αν εινα για τα 18 δις ...η αγορα το γνωριζε...οποτε;;

michele είπε...

Μήπως έχουν πάρει κρυφά κι αλλα χρήματα όπως λεει εδω?
http://www.cnbc.com/id/47513542

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας το διαβασα ...αλλα δεν καταλαβα και πολλα για το ματι μου κοιταζε συνεχως την Ελινα και την Ανναμπελλα απο διπλα...

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΤΕ,ΟΠΑΠ,ΔΕΗ ...φουνταριστες..
πουλανε και πανε τραπεζες;;;
θα δουμε την συνεχεια

michele είπε...

Μπάρμπα μου έχω σου έβαλα ένα άρθρο που ήθελε προσοχή και συ μου κοιταζες την Ελίνα, τι να σε κάνω χαχα..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

καλος τα νεα χαμηλά...

μπαρμπαλιας είπε...

...απο τον ΕΚΗ ..του euro2day..
Γιατί τώρα η ομολογία Λουκά Παπαδήμου;

http://www.euro2day.gr/ekivolos/1/233/Ekivolos.aspx

Γεράκι είπε...

το bloom..απλα κ ομορφα..οι ευρωπαιοι εχουν 46 ωρες για να κλεισουν το θεμα της ελλαδας...με κλιση φυσικα στην εξοδο της χώρας απο το ευρω...που καταντησαμε..(αλλα απο φήμες απο Αμερικη έχουμε χορτασει..)

Money είπε...

http://www.sport.gr/Article/Blogs/Καρπετόπουλος/Οι-τρεις-καριέρες-του-Αλεξ-Ντελ-Πιέρο/85-130055.html

Γεράκι είπε...

αρα ΤΚ..long η short?..xaxaxa...

michele είπε...

μεγαλος ο Αllesandro..TK, τα 3Φ πιανουνε τιμες καλες,να τις δουμε και τεχνικα

Αλεξανδρος είπε...

h ευρομπανκ στα ορια σηματος

Αλεξανδρος είπε...

το φαγκρι ειναι τσαμπα αλλα θα γινει και πιο τσαμπα

michele είπε...

To φαγκρι κανει χαμηλα ολων των εποχων( απο το 1998 δηλ).Μονο πανω απο 4.65 περιπου παιζει γι αυτον που μπαινει στο γυρισμα,αλλα ηδη ειναι 1 ευρω πιο κατω..αρα ΜΟΝΟ το ταμπλο θα μας δειξει το που

michele είπε...

Eυρωβ οπως λεει ο Αλεξ ,τη μυριστηκαμε χαχα..μαζι με την αλφουλα.Προσπαθουν να μας πεισουν οτι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την προσεγγιση των χαμηλων τους

Αλεξανδρος είπε...

τα οποια ομως θα τα σπασουν με κροτο!! στο μεταξυ ομως δεν μας χαλαει ενα 10%

Αλεξανδρος είπε...

ο στοχος για δεη ειναι 1,20 και θα δουμε την εξελιξη απο πολυυυ κοντα

michele είπε...

Δεν ξερω αν η Αλφα σπασει με κροτο τα 0,40 .Πολυ αμφιβαλλω

michele είπε...

Το επιπεδο 1,30-1,31 για τεταρτη ημερα σημερα για την ΕΤΕ ..πολυ σημαντικο επιπεδο

νικος φαληρο είπε...

το daily report FOLLI εχει trailing stop short στο 4,27 για σημερα.

νικος φαληρο είπε...

τα δυο daily reports ΕΤΕ εχουν trailing stop short στο 1,31 kai sto 1,33 για σημερα μισα σε 60λεπτο κλεισιμο και μισα στο κλεισιμο συνεδριασης πανω απο αυτα τα επιπεδα και αναμονη με cash.

giannhs kon είπε...

Δηλαδή η ΑΛΦΑ δεν θα δει πρώτα το 0,87 που την περιμένω ??? θα πάει για το 0,55 κατευθείαν ???

νικος φαληρο είπε...

γι αυτο λεω και γραφω οτι ειστε σε επαγγελματικο επιπεδο.Μηπως να εβγαζε το blog κανενα daily report σε 4-5 μετοχες;

michele είπε...

Σωστα τα σηματα Νικολα ..χαχα..Γιαννακη πιο κοντα ειναι το 0,87 απο το 0,55.Παντως Νικολα επικυρωμενη διασπαση του 1,31 σε ημερησιο δινει πανω σημα

νικος φαληρο είπε...

την ιδια ημερα κε michele;

Michalis είπε...

http://www.sigmalive.com/simerini/business/news/492024

--> diavaste afto edo
ine endiaferon

http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=153102

giannhs kon είπε...

Έτσι μπράβο γιατί με ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ έτοιμος ήμουν nα τις στειλω χαχαχαχ

michele είπε...

την επομενη θα ελεγα Νικολα..

νικος φαληρο είπε...

για ΑΛΦΑ εχει δωσει το ενα report stop short στο 0,79 τα μισα και αναμονη για τα αλλα μισα στο κλεισιμο και cash για αυριο και το αλλο που ηταν με cash εχει δωσει long πανω απο το 0,80.

michele είπε...

ηδη ειναι πανω απο 0,80

νικος φαληρο είπε...

ο ΟΠΑΠ αν φυγει κατω απο τα 3,90 που παει;

Αλεξανδρος είπε...

δελτιο θευλης για TITΑΝ απο την ομαδα του hardly market

Αλεξανδρος είπε...

θυελης

νικος φαληρο είπε...

σημειωτεον οτι τα ΣΜΕ του ΟΠΑΠ εχθες αυξηθηκαν απο 4119 στα 5328 δηλ. περιπου 30%

νικος φαληρο είπε...

ο ΤΙΤΚ παιζεται για 6η συνεδριαση short με σημερινο stop short 14,42.

νικος φαληρο είπε...

σας παρακαλω πολυ αν γραφω βλακειες διορθωστε με.Μην γινομαι ρεζιλι

Αλεξανδρος είπε...

η hardly market δεν εχει κααμια σχεση με την easy market

michele είπε...

Μην εχεις αγχος Νικολα,δεν γραφεις βλακειες ..

michele είπε...

Ο ΤΙΤΚ,αν χασει τα 13 θα παει κι αυτος τη βολτα του..

Money είπε...

http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/tselsi-panisxyro-favori-apolyto-aoytsainter.1784851.html

δημοσθενης είπε...

καλησπερα παιδες...το ΣΤΕΚΙ μας παρεχει τα παντα : προγραμμα για το ποσο των αποδειξεων που χρειαζονται, για το τεκμαρτο εισόδημα που προκυπτει και εαν αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το δηλωθεν, επ αυτου υπολογιζεται το ποσον των αποδειξεων που απαιτουνται, προγραμμα για εκκαθαριση οσον αφορα το φορο εισοδηματος και υπολογισμος της εισφορας αλληλεγγυης...ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει..χαχα

δημοσθενης είπε...

ο ΤΙΤΚ με κλεισιμο κατω απο 13,35 παει για βρουβες ...το 13,00 ειναι ενδοσυνεδριακο χαμηλο Μικελε

michele είπε...

Καλως το Δημο,ναι το ειδα γι αυτο το ανεφερα..μαπραβο στο ΣΤΕΚΙ,εχουμε και σενα βεβαια για τις δυσκολες ερωτησεις χαχα

δημοσθενης είπε...

Κ.Φεγγος : στο 6% του ΑΕΠ το χαα, οταν θεωρειται ευκαιρια αγορας οποιοδηποτ χρηματιστήριο εχει κεφαλαιοποιηση κατω απο το 60% του ΑΕΠ της χώρας του...για τετοια χαλια μιλαμε...προεξοφληση των χειροτερων δυνατων σεναριων γινεται αυτη τη στιγμη παιδες

δημοσθενης είπε...

George A και Μπαρμπαλιας να επικοινωνησουνβ με τον δωρεαν φοροτεχνικο του σαιτ μας για οποιαδηποτε πληροφορια...χαχα

δημοσθενης είπε...

τα ΜΟΝΑ χαρτια που βρισκονται πανω απο τον μεσο κινητο 5 ημερων τους ειναι : ΣΩΛΚ-ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ-ΕΤΕ-ΠΕΙΡ και παλευουν γυρω απ αυτον οι : μυτιλ (1,78) ΕΛΛΑΚΤΩΡ(0,7370) ΤΤ(0,3250) ΕΕΕΚ (12,70) ΜΕΤΚΑ (5,65) ΜΙΓ(0,2250) ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ, αστα να πανε

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον κιας αργησε..
φορολογικα του Μπενι και του μπουγατσα...μας εχουν ξεσκισει

Αλεξανδρος είπε...

titaaaaaaan παμε για τα 9,70 θα ανεβει κανεις?

δημοσθενης είπε...

δεν αργησα Ηλια...δεν ειχα τιποτε να πω και δεν ασχολιομουν καθολου με το καταρρεον χαα....με οσους τηλεφωνιεμαι, το γνωριζουν

Αλεξανδρος είπε...

καλως τα παιδια,και τα δυο

μπαρμπαλιας είπε...

και εγω ελειπα...
επανοδος στο χαα και θα τριβουμε τα ματακια μας σε λιγο...
παμε για μηδενια ,

δημοσθενης είπε...

ΝΕΟ χαμηλο γενικου δεικτη

Blue είπε...

Καλησπερα, υπαρχει καποια εκτιμηση για peak τιμης σε ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ υπο τις παρουσες συνθηκες, αντε μεχρι Παραασκευη?

δημοσθενης είπε...

γεια σου Αλεξανδρε μεγαλε

Αλεξανδρος είπε...

ετσι καιμ κανει κανενα κολπο η ΕΕΕΚ θα δουμε το 4 αμεσα σο γδ

δημοσθενης είπε...

οποιαδηποτε "εκτιμηση", απο οποιονδηποτε κι αν γινει, ειναι ΠΛΕΟΝ μονο για να γινεται συζητηση.... κοινως ειναι για τα μπαζα

Αλεξανδρος είπε...

να μια εκτιμηση για τα μπαζα,αν δεν παμε σε δραχμη,δεν θα παμε,ή σε διπλο νομισμα,ποιος ξερει?,οι τιμες ειναι τζαμπα εκτος τραπεζων κατασκευων που ειναι για τα..μπαζα

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΔΗΜΟ

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/wvmUCQhp9XM

michele είπε...

καλως τον mic συνονοματος??

George είπε...

Δημοσθενη μας λες για φοροτεχνικό του σίτε και κάποιο στέκι .... εξήγησε μας το ένα και το άλλο .....

michele είπε...

ο φοροτεχνικος της παρεας ειναι ενας.Χαχα.Και εχει σταματησει τωρα τελευταια να ασχολειται με το ΧΑΑ,καθοτι trader xexe

Blue είπε...

Καλως σας βρηκα,ναι michele συνονοματος.

michele είπε...

to 0,85 -0,86 το εχει η ΑΛΦΑ

δημοσθενης είπε...

γΕΙΑ ΣΟΥ γΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ κΟΝΤΑΡΙ...χαχα...GEORGE A στα εξηγησε ο Μικελε...ολα υπαρχουν, παρε με τηλ να βοηθησω με τα φοροτεχνικα σου, εννοειται ΠΡΙΝ υποβαλλεις τη δηλωση σου

Blue είπε...

Νασαι καλα Μιχαλη και εγω εκει ελπιζω μηπως και ταυτοχρονα καλυψω ενα loss στην ευρωβ απο 0,60.
Γιατι βλεπω μεγαλη κατρακυλα.

νικος φαληρο είπε...

R1 ΑΛΦΑ 0,86
R2 ΑΛΦΑ 0,92
μην πεταξετε ντοματοφλουδες.οχι εγω. το report.

michele είπε...

0,571 Τη βλεπω την EΥΡΩΒ Μic..

giannhs kon είπε...

ΠΕΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑ ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ 3/ 1.12

νικος φαληρο είπε...

κε michele να τα γραφω ή να σταματησω; μη μπερδεψω κανεναν φιλο.

giannhs kon είπε...

Βλέπω να τις μοιραζόμαστε τις ντοματοφλουδες χαχαχαχα

Blue είπε...

Μακαρι Μιχαλη, ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση.

νικος φαληρο είπε...

τι μου γραψατε κε giannhs kon;ειναι κοροιδευτικο;

michele είπε...

Nικολα γραφε ο,τι θες και αντιθετη αποψη να εχουμε τη λεμε.Ελευθερη γνωμη λεμεεεεεεεε

νικος φαληρο είπε...

R1 ΕΥΡΩΒ 0,53
R2 ΕΥΡΩΒ 0,56
R3 ΕΥΡΩΒ 0,60

giannhs kon είπε...

Όχι ΝΙΚΟΛΑ ισα ισα το αντίθετο εγώ έδωσα και τρίτο στόχο στην ΑΛΦΑ 1,12

michele είπε...

Πανω απο το 0,60 η ΕΥΡΩΒ εχει γλεντια..

giannhs kon είπε...

ΔΕΝ είδες το πρωί ΝΙΚΟ το καινούριο παρατσούκλι ΓΙΑΝΝΗΣ LONG

Γεράκι είπε...

έχει δίκιο ο mich (έχουμε κ αλλον mic - καλως ηλθες) Νίκο..εδω γράφουμε όλοι ελευθερα και ακομπλεξάριστα..ειναι "υποχρεωση" μας να λέμε οτι πιστευουμε ή μαθαινουμε..καλως τον LONG...ΧΑΧΑΧΑ..

giannhs kon είπε...

Για σου HAWKKKKK

O ΚΑΡΑ που είναι ρε παιδιά??

νικος φαληρο είπε...

Eβδομαδιαιο stop short
ΑΛΦΑ 0,94
ΕΥΡΩΒ 0,61

Γεράκι είπε...

έχει κολησει φορτηγα στις ραμπες (του ΧΑΑ) κ φορτωνει χαρτια με κλαρκ..χαχαχαχαχα...

μπαρμπαλιας είπε...

...εχασα και το φιλο μου το ΜΜ

μπαρμπαλιας είπε...

...παει το μαζεμα στον ΟΠΑΠι νταρα νταρα...
αλλα αναστασημα νιεντε

νικος φαληρο είπε...

Σημερινο daily stop short
ΥΓΕΙΑ: 0,15

michele είπε...

καλο του Hawk xaxa..με το κλαρκ,ναι Λιακο χαθηκε και ο Μαγιστρος και ο φιλος μου Καρα,δεν εχω με ποιον να συζητησω πολιτικα

michele είπε...

Ειδες Λιακο ωραιο trading που βγαινει στον Οπαπη??

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΣΩΣΤΑ

νικος φαληρο είπε...

Στο ΟΠΑΠακι πακετο 493550 τεμ τιμη 4,09

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Και ο ΣΑΡ σαραντάρησε!

michele είπε...

Παμε επανω παιδες απογευματινη αναρτηση..