Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΙΝΤΚΑ

ΙΝΤΚΑ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Πολυ "καθαρο" γραφημα της ΙΝΤΚΑ.Η μετοχη κινηθηκε οπως οι περισσοτερες μετοχες μετα τα υψηλα του Φεβρουαριου σε πτωτικο καναλι ,εδω το UJ. Παρατηρουμε τρεις γραμμες λαιμου ( neck line) ιδιαιτερης σημασιας..Ηδη ο τιτλος μετα την ολιγοημερη εξοδο απο το καναλι ,εχει πετυχει τους εξης τρεις στοχους:1) Επανηλθε εντυπωσιακα εντος του καναλιου UJ, 2)διεσπασε ανοδικα τους 2 κινητους μεσους ορους των 12 και σημερα των 30 ημ.3)Εκλεισε σημερα πανω απο την γραμμη R .
Η μετοχη θα προσπαθησει να κατοχυρωσει την διασπαση της R,να κινηθει προς την εξοδο απο το καναλι και να προσεγγισει την πρασινη Η στα 0,20 ευρω.Βοηθουντος του κλιματος μπορει να φτασει τα 0,268 ευρω που οριοθετει η τελευταια προς τα πανω γραμμη G.
Σε περιπτωση ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ κατοχυρωσης της κοκκινης R και της παραμονης πανω απο τον ΚΜΟ 30 ημ η μετοχη θα διολισθησει προς την κατω γραμμη J του καναλιου για να επιβεβαιωσει τα χαμηλα της στα 0,1050 ευρω.Πιθανοτερο το ανοδικο σεναριο.

77 σχόλια:

Γεράκι είπε...

αρε φίλε τι χαρτι έχω στα χέρια μου..(μονο που μπηκα σε λάθος στιγμη..)

michele είπε...

Χαιρετω Καρα ( νομιζω οτι σ ενδιαφερει η σημερινη μετοχη),Πανο ( που θα πρεπει να μας ενημερωσει για τις εντυπωσεις του απο τον Τσιπρα)
και HAWH( ποια ηταν η πρωινη ερωτηση ακριβως?)

Γεράκι είπε...

"καλησπέρα σας..σχεδον όλοι αναμένουν την μετα εποχη των εκλογων..εχουν παγώσει όλες τις δράσεις τους..κ φυσικα πληρωμες/επενδυσεις/επεκτάσεις (μιλαμε για το επιχειρειν τωρα)..αρα έχουμε κ λέμε..ολα πήγαν μια χαρα αλλα ολα θα εξαρτηθούν απο τις εκλογες..συνεπώς τι εύχεσαι?"

karaefthimiou23 είπε...

Χαίρε Μισέλ,η ΙΝΤΚΑ αν δεν περάσει το χάσμα που έχει προσεχώς(από αύριο δηλαδή)και μετά το 0.17,δεν θα μπορεί να έχει ανοδικές απαιτήσεις.

Εν τω μεταξύ όσοι διαβάζουν τον Βελιανίτη της Εxpress,έχει αρχίσει να δίνει και τιμές από 223 έως και 138 μονάδες για ΓΔ.Έχουμε ξεφύγει εντελώς...

michele είπε...

Στο χασμα θα μπει αυριο Καρα,αρα εικαζω οτι αργα η γρηγορα θα το κλεισει.Ειναι καλο που και τα αποτελεσματα της δεν ηταν τοσο ασχημα οσο παλιοτερα.
Ο Βελλιανιτης ειναι ο καλυτερος κυματιστης,αλλα οπως εχω πει οι κυματιστες σου δινουν και σεναριο στο ΜΗΔΕΝ.Γι αυτο το λογο ειναι φαν της κλασσικης ΤΑ χωρις να λεω πως δεν ριχνω μια ματια και στα κυματα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μήπως πρέπει να κρατάω και σημειώσεις για να σας ενημερώσω? Να τα παρακολουθείτε ΟΛΑ μαζί αν είστε μάγκες.
Αντώνη αν κατάλαβα καλά ποιος ευχόμαστε να βγει από τις εκλογές σε σχέση με όσα ανέφερες και αυστηρά για τον ιδ. τομέα...εδώ εγώ πάω πάσο δεν γίνεται να μιλήσω.

michele είπε...

Ρε συ Ηawk η ερωτηση σου ειναι ρητορικη φανταζομαι.Ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι υπερ του επιχειρειν...Ανεξαρτητα απο τις κομματικες προτιμησεις αυτο ειναι πασιφανες,το εχουμε ζησει.

Πριν στο σχολιο μου * ειμαι φαν της ...

michele είπε...

Ωραιος συνοδοιπορος ο Πανος,ας παω να δω λιγο Τσιπρακο

Γεράκι είπε...

το πρωι ειπες αναλογα..εγω απλα εκανα μια διευκρινηση σχετικα με τον ιδιωτικο τομεα για να βοηθησω..Πάνο έχεις την εμπειρια κ ωριμότητα να μιλήσεις...το ξερεις κ το ξέρουμε..η ερωτηση μου ειναι ρητορικη κ δεν περιμένω απαντηση..αλλα ας βάζουμε κάποιες ερωτησεις to the point..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη πολύ δύσκολο ερώτημα βάζεις σε μια κατηγορία που δεν θέλω να μιλήσω...τις απόψεις μου τις έχω πει πολλές φορές, την δική μου κατηγορία την ξέρετε, οπότε τι να πω όταν θα είμαι προκατειλημμένος με όλους τους άλλους κλάδους? Δίκαια ή άδικα δεν ξέρω αλλά αυτή είναι η αλήθεια για μένα και δεν κρύβομαι. Στην Ελλάδα ξέρουμε βέβαια ποια είναι η αντιμετώπιση του επιχειρείν κυρίως γρεφειοκρατικά από το κράτος, αλλά και πόσοι ασχολήθηκαν με το "επιχειρείν" για να έχουν ασυλία και διαπλοκή και να ξεφεύγουν από την τσιμπίδα της εφορίας (καλός φοροτεχνικός και εφοριακός "πιασμένος" τα πρώτα που εξασφάλιζαν) Αυτά μέχρι τώρα βέβαια.

karaefthimiou23 είπε...

Ο Βελλιανίτης όμως κάνει ένα λάθος θεμελιώδες,θεωρεί ότι το 5άρι του C θα κάνει σίγουρα χαμηλότερο χαμηλό του 3αριού που υπολογίζει(είμαστε λέει τώρα στο 5άρι του 3 του C και όπου C=5346),συνθήκη που δεν με βρίσκει εντελώς σύμφωνο ούτε κυμματικά αλλά και το ότι το 5άρι ενός C πολλές φορές είναι περικεκομμένο και δεν πάει χαμηλότερα του 3.Επίσης κάνει το ίδιο λάθος που είχα σημειώσει προ μερικών εβδομάδων,λόγω λαθεμένων ιστορικών στοιχείων που δίνουν είτε ο capital είτε άλλες πλατφόρμες,ότι η ΕΤΕ το 1990 είχε 3,6 ευρώ σημερινές προσαρμόσμένες τιμές και ΑΛΦΑ λέει στα 3,40,τη στιγμή που η κεφαλαιοποίηση του ΧΑΑ τότε δεν ξεπερνούσε τα 4 δις(είχε δηλαδή κατ'αυτόν η ΕΤΕ μόνη της 3 δις,πράγμα που είναι αδύνατον).

michele είπε...

Ναι αναλογα με το πως θα σχηματιστει κυβερνηση.Ξερουμε τι πρεσβευει ο καθενας,τι εκαναν οι προηγουμενοι και τι πιστευουν,που κινειται σχετικα με το επιχειρειν η καινουργια δυναμη του Αλεξη.Τον οποιον μολις τωρα ειδα να μιλαει για το ποσο καλο ειναι το δημοσιο στη Νορβηγια.Αμεσα του κανω δυο επισημανσεις,μην περιμενει κανεις παο τον Χατζηνικο να τις κανει:
1) Την προηγουμενη εβδομαδα εκαναν απεργια οι δημ.υπαλληλοι μετα απο 28 χρονια.
2) Επειδη εχουν εναν ωκεανο πετρελαια βαζουν διαχειριστες επαγγελματιες και επενδυουν με το γνωστο ισχυροτατο fund.
Φανταζεσαι εμεις με ενα μερος των εσοδων του τουρισμου πχ να συστηναμε fund που να επενδυε σε μετοχες τι θα ελεγαν οι αριστεροσκεφτομενοι??

michele είπε...

Kαρα ΟΛΑ τα προγραμματα και τα επαγγελματικα δειχνουν αυτη την τιμη προσαρμοσμενη στην Εθνικη.Τοτε οι υπολοιπες εταιρειες δεν κοστιζαν τιποτα.Μην σου κανει εντυπωση.Δεν υπηρχε ΟΠΑΠ,ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ..οι τραπεζες και η βιοχκ υπηρχε,ουτε ΕΛΠΕ,ουτε ΜΟΗ ουτε ΕΕΕΚ τιποτα

ο dwk είπε...

Η λύση στο ελληνικό δράμα, είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης με συμμέτοχη όσο είναι δυνατόν περισσότερων κομμάτων, και τουλάχιστον των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Αυτό προϋποθέτει υπεύθυνους ηγέτες αλλά και υπεύθυνους πολίτες.
Κάθε άλλο σχήμα με λιγότερα κόμματα, δεν θα έχει την κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα έχει την δύναμη που απαιτείται για σκληρή διαπραγμάτευση, δεν θα έχει την απαραίτητη ανοχή στο εσωτερικό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλε τον Καμμένο στη θέση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο απλά δεν υπάρχει πλέον και τα βρίσκουμε

michele είπε...

Dwk θα συμφωνουσα, με τη διαφορα οτι η ο Συριζα πρεπει να κανει ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ η οι αλλοι να το "γυρισουν" σε επανακρατικοποιησεις και καταγγελιες κλπ

ο dwk είπε...

Αν συμφωνεί Πάνο, δεν σου χαλάω χατίρι !!!

michele είπε...

Ε ο Καμμενος παλι ( γιατι επι της ουσιας οικονομικα δεν εχει διαφορετικες αποψεις στο προγραμμα του παρα ελαχιστες) πρεπει να νεκραναστηθει για να μην λεει μεγαλες κουβεντες.Γινεται κι αυτο.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη εάν προσθέσεις τις τιμές όλων των τραπεζών εναρμονισμένων,ξεπερνούν κατά 3 ή 4 ΧΑΑ μαζί.Δεν βγαίνουν με τίποτα τα νούμερα που παραθέτουν.

ο dwk είπε...

Michele, γι αυτό μίλησα για υπεύθυνους ηγέτες.
Αποστολή αυτής της κυβέρνησης θα είναι η αποφασιστική διαπραγμάτευση, και αυτό ΔΕΝ είναι κωλοτούμπα, αλλά εθνική υποχρέωση.

michele είπε...

Kαρα δεν υπαρχει περιπτωση το προγραμμα μου να κανει λαθος..

michele είπε...

DWK συμφωνω απολυτα μαζι σου.Εκεινο που σιχαινομαι στον πολιτικο κοσμο της Ελλαδας ειναι οτι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ λεει ο αλλος ειναι λαθος.Ειμαστε παντα απεναντι.Μονο για τα προνομια των βουλευτων συμφωνουσαν απαντες.Η σχεδον.

ο dwk είπε...

Πες όμως εσύ μια μια βιώσιμη κυβέρνηση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ προσεκτικός και συγκρατημένος ο Αλέξης μέχρι τώρα.Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται κωλοτούμπα ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, δεν με ενδιαφέρει στην τελική...σημασία έχει να βρεθεί κοινός τόπος για εκπροσώπηση στο εξωτερικό, κάτι σαν την Ρουμανία ας πούμε. υπάρχουν έτοιμα παραδείγματα χωρών που μπήκαν γερά στην ανάπτυξη, δίπλα μας είναι η Τουρκία με 15 εργοστάσια αυτοκινήτων, με την Εγνατία γεμάτη τούρκικες νταλίκες με προορισμό την Ιταλία.
Αν αφήσουμε τους δογματισμούς και δούμε μπροστά θα κάνουμε πολλά. Ας είχα εγώ αυτά τα 15 εργοστάσια ΕΔΩ να απασχολώ τους ανέργους μου και δεν θα φορολογούσα ΚΑΘΟΛΟΥ τα κέρδη από τις δραστηριότητες αυτές. Ξέρετε τι κέρδος θα είχα? Δεν χρειάζεται να τα πω εγώ. Ανοιχτό μυαλό χρειάζεται μόνο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα διαλείμματα θα λέω τα δικά μου αν δεν σας πειράζει....

michele είπε...

Πανο συμφωνω.Αμα πουμε του Αλεξη για ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ η για μικρη ( 15% που ειπε ο Σαμαρελος σημερα) ,μπορει και ν αυτοκτονησει.

michele είπε...

H μονη βιωσιμη και οχι για πολυ( θα μιλησουμε και γι αυτο μια μερα) θα ειναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.Εαν ο Καμμενος σοβαρευτει διοτι με τις κορωνες χανει και το δικιο που εχει και αυτος μεσα.Εννοειται εδω οτι και χωρις ΠΑΣΟΚ μεχρι να ανακατασκευαστει ο χωρος δεν θα με χαλαγε.Αλλωστε τα παρασιτα του πηγαν στον Αλεξη.

michele είπε...

Και γω τον ακουω εδω και ωρα Πανο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπα θέλει ανοιχτό μυαλό, με εξασφάλιση βέβαια μίνιμουμ προϋποθέσεων αμοιβής με εθνικές συλλ. συμβάσεις, ασφαλιστικών δικαιωμάτων κλπ όχι αποικιοκρατικές καταστάσεις...

ο dwk είπε...

Ο Τσίπρας μέχρι τώρα σκεφτόταν ως εκπρόσωπος του 4%.
Συνειδητοποιεί σιγά – σιγά το 17%.
Και βλέπει μπροστά του κάποιο 25%!
Και ακόμα: την προοπτική της πρώτης θέσης!
Όλα αυτά μέσα σε ένα μηνά!

Γεράκι είπε...

εχουμε χιλιοπει..η μέση οδός...αλλά κ τα πολιτικα ρευματα δειχνουν την τάση του λαου..χωριζόμαστε όλοι σε παρατάξεις κ συντεχνίες..μονο κακο θα φέρει αυτο σε όλους μας..το καταλαβαινω για τον λαο..αλλα οι "σοφοι" που ειναι πάνω θα επρεπε να σκεφτονται διαφορετικα..

ο dwk είπε...

Είναι ακόμα στο γλυκό βραδινό μεθύσι.
Το άλλο πρωί όμως ;;;

ο dwk είπε...

«H μονη βιωσιμη και οχι για πολυ( θα μιλησουμε και γι αυτο μια μερα) θα ειναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.»
Φοβάμαι Μ., λίγων ημερών…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα έχει πονοκέφαλο και θα πάρει έχτρα αναβράζον...

michele είπε...

Dwk με το γνωστο ποιητικο σου υφος,τα ειπες ολα.Ηawk το θεμα ειναι που θελουμε να παμε.Στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 39% κεντροδεξια και 39% κεντροαριστερα..και στις 2 τασεις υπαρχει το κεντρο.ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

Γεράκι είπε...

ο Πρωτοσαλτε ελεγε ξανα κ ξανα..να κυβερνησει η Αριστερα τελικα να ολοκληρωσουμε ολη την διαθεσιμη γκαμα πολιτικων προτάσεων..να δουμε εαν τελικα αυτη ειναι η λυση για ολα η το ολοκληρωτικο τελος μας..καταλαβαινω με ποιο νοημα το λεει..αλλα φοβαμαι..ωρες ωρες αυτο πρεπει να γινει..τοτε θα μηδενισουμε κ επανακκινησουμε..απλα θα πονεσει πολυ..παρα πολυ...κ μεγαλη διαρκεια...

PS είπε...

Στρογγύλεμα,δεν είμεθα έτοιμοι ακόμα να δέσωμεν τις γραβάτες,αλλά φαίνεται ότι μαθαίνουμε γρήγορα.700ε κατώτατος μισθός,δεν μπορεί να ξέρει πόσο είναι οι συντάξεις

michele είπε...

Hawk το προβλημα με την αριστερα( κατι που ειναι δυσκολο να σκεφτει ο Αρης) ειναι οτι οταν ερχεται στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, μετατρεπεται σε σοσιαλδημοκρατια.Κι αν ειναι ΚΑΚΗ γινεται ΠΑΣΟΚ.

michele είπε...

Oλα τα παρακολουθεις sky χαχα.

PS είπε...

Ενώ αν ξανάρθει η νδ θα φάμε με χρυσά κουτάλια

Γεράκι είπε...

ενα τελευταιο κ κλεινω...εχω ηδη ξεκινησει να λεω σε ολους να ψηφίσουμε Συριζα..αφου τα λεει ομορφα για όλους..κ εγω μαζι..το θεμα ειναι οτι τους προβληματιζω με την στάση μου..χαχα..κ το ξανασκεφτονται...χαχαχα..αντιστροφη ψυχολογια..καλο σας βραδυ...καλη συνεχεια..καλη τυχη..καλα μυαλα..ELVIS left the building..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλεγα κι εγώ δεν θα εμφανιστείς sky χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πλάκα έχεις Αντώνη....καλή σου νύχτα.

PS είπε...

μιχ στο 11:32 το ψυχανεμίστηκες.Άλλοι φοβούνται ακόμα δικτατορία του προλεταριάτου,τι άλλο να πω.

PS είπε...

μπλέξαμε με κάτι καλώδια σήμερα

michele είπε...

Κι οχι μονο εμφανιζεται ,αλλα εκει που κανουμε ωραιες κουβεντες και συλλογισμους μας λεει απευθειας για ΝΔ ..πεζος παιδι μου.Ασε που μαλλον ψηφισε οτι βλεπει Συριζα για πρωτο κομμα.

PS είπε...

Πόσο πάνω λέτε αύριο η ετε;

PS είπε...

βρε ποιό σύριζα,πασόκος είμαι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλο τόσο όσο έχασε σήμερα.
Αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή. Βλέπω ξαναμπήκες στα καλώδια παρόλο που σου έβγαλαν το λάδι πριν δυο χρόνια περίπου.

michele είπε...

Sky περα απ την πλακα,αυτο που εγραψα στο 11.32 δεν το ειπα τυχαια.Εχω μιλησει και ζησει με αριστερους και veritable μαλιστα και ξερω το προβλημα κυβερνησιμοτητας που εχουν.Εχουν αλλο ενα: επειδη ειναι ιδεολογοι αλλα και ιδεοληπτες κανουν μεγαλες ζυμωσεις και ειναι αργοι στην αποφαση.Να πω και το δικο μου.Ο πιο φωτισμενος,σοβαρος,αξιοπρεπης και συζητησιμος αριστερος που γνωρισα ηταν ο Παπαγιαννακης.Ημουνα αρκετα μικρος τοτε,αλλα τον ρωτησα: σε τι νομιζεις οτι μοιαζεις με τους συντροφους σου?? Ας ειναι καλα εκει πανω.

PS είπε...

88% ΝΔ βλέπω,χάθηκε η ψήφος μου στο πασόκ;

PS είπε...

καλά καλώδια component ΥPbPr Πάνο φτιάχνουν;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάντο λίγο πιο λιανά αυτό φίλε μου...πολλή ορολογία βάζεις και δεν την ξέρουν όλοι

PS είπε...

Σοβαρά τώρα,σωτηρία για ΟΛΟΥΣ δεν υπάρχει πια,ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή.Κάποιοι έχασαν το μέλλον τους για πάντα.

michele είπε...

Μετατραπηκε αυτοματα σε Συριζα η ψηφος χαχα.Θα χαθει το καλωδιο sky .Mην βιαστεις.

PS είπε...

Λεπτομέρειες σε ποιότητα εικόνας digital/analogue/digital again.Διότι επαγγ.εξοπλισμός κοστίζει χιλ ε.

michele είπε...

Αυτα ειναι για μικροεταιρειες sky...

PS είπε...

Ακόμα και σε ένα πράγμα να συμφωνεί κάποιος,πρέπει να σκεφτεται διπλά τα άλλα 1000 στα οποία διαφωνεί κάθετα(μετανάστες,τράπεζες,συνδικαλιστές,δημ.υπάλληλοι και άλλα ...998)

PS είπε...

Κίνα γενικώς,με εξαίρεση κάποια ακριβά αμερικάνικα

PS είπε...

ας κάνουμε ο καθένας από ένα κόμμα δικό μας,μπορούμε.Κανείς δεν μας αρέσει,και σε εμένα ειδικά η Ντόρα,είναι θέμα ...αισθητικής.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις επόμενες εκλογές, τώρα δεν προλαβαίνουμε.

PS είπε...

"Να ασκεί λέει το δημόσιο έλεγχο παντού" αυτό ακριβώς που κάνει επί τόσες δεκαετίες,με ποιούς ανθρώπους βρε Αλέξη,με αυτούς που το χρεοκόπησαν από τη διαφθορά και τη μίζα και άφησαν να γεμίσει το σύμπαν 1 εκ.αυθαίρετα; ΕΛΕΟΣ,δεν αντέχω άλλο,αυτό το σιχαμερό μόρφωμα που λέγεται κράτος θέλει άμεση καρατόμηση,δεν υπάρχει σωτηρία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γενικά... ανάγκα και θεοί πείθονται, ο καθένας αν βρεθεί μέσα στο χορό θα αναγκαστεί να χορέψει...πόσο καλά δεν ξέρω

PS είπε...

"Θα αλλάξουν τα πάντα" λέει ο Σαμαράς,άρα δυστυχώς πρέπει να ψηφίσω Ντόρα ,ωιμέ.

michele είπε...

Eμεις εδω στην ελευθερη γνωμη εχουμε κυβερνηση αλλα το ξεχασατε χαχα..πολυεπιπεδη,πλουραλιστικη και δημοκρατικη.

PS είπε...

Στο 1εκ αυθαίρετα βάλτε +2εκ. μετανάστες +δις κλεμμένα,όλα καλά καμωμένα.

PS είπε...

Λέτε να "επανιδρύσει η πολάν το κράτος";

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα από μένα, εφαρμογή των νόμων και τίποτα άλλο, με το που θα πάει ο πρώτος στη φυλακή οι άλλοι θα γίνουν αρνάκια, όπως γίνονται οι Έλληνες όταν πάνε στο εξωτερικό...

michele είπε...

Να σου πω σε λίγα χρονια που θα έχει ολοκληρωθεί η ανακύκλωση,θα έχουν φύγει κάποιοι,οι πρώην ΠΑΣΟΚ θα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ,οι πρώην Νδ στον Καμμενο ,κάποιοι θα έχουν απολυθεί,κάποια κόμματα θα έχουν κλείσει τελείως,κάτι μπορει να γίνει με την επανίδρυση..

PS είπε...

Εθνικάριοι δεν πήρα τίποτε ακόμα,ή ΜΕΤΑ τις εκλογές ή ΠΟΤΕ.Η σταδιακή αποστασιοποίηση μπορεί να μειώσει τις απώλειες,έφυγαν πολλά σε προμήθειες από συνεχείς πράξεις +φόρους,δεν λέω πόσα.

michele είπε...

Όχι φυλακή.Δικη,δημευση περιουσίας και περιοριστικούς όρους.Θα τους ταιζουμε κιόλας?

PS είπε...

Αισιόδοξος Μιχάλη,καληνύχτα Πάνο.Καλό μήνα εύχομαι μια και "πέρασεν η ώρα",Ιούνιος πιά,ακόμα ένας κρίσιμος μήνας.

michele είπε...

Για να δω το επενδυτικό σου προφίλ: ΜΕΤΑ τις εκλογές που θα πέφτει η που θα ανεβαίνει?

PS είπε...

Δεν μας βλέπω πρώτη φάτσα στο Bloomberg και ανησυχώ.Πήρε τους Ισπανούς η μπάλα.

PS είπε...

Όπως πάει το τρεντ Μιχάλη,ποτέ ανάποδα.Θα πω και στον πλ να με μάθει το σορτ αν χρειαστεί.
"Μαθτον το σορτ" έγραφε κάποτε χαχα

michele είπε...

Αμα συμβουλευτεις τον Πετραν,οκ εισαι ασφαλης.Καλο που δεν μας βλεπεις πρωτη φατσα,μουλωχτα θα το παμε.

PS είπε...

Καληνυχτίζω,ένα αμάξι κατέβαινε με φόρα τον κατήφορο στον πεζόδρομο,άκουγα ένα παράξενο θόρυβο,γυρίζω και βλέπω άναβε η όπισθεν,η κυρία μιλούσε στο κινητό και πέρασε ξυστά δίπλα μου,κακό σκυλί...