Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ALPHA BANK: KAΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ...
Εδραιώνονται οι προσδοκίες για έξοδο της χώρας από την κρίση, σημειώνει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο της δελτίο.

Βελτίωση στο οικονομικό κλίμα και κατά συνέπεια στις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μπορεί να προκύψει από τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank.



Όπως αναφέρει η τράπεζα, η νέα κυβέρνηση αναμένεται να συνεχίσει απρόσκοπτα και, ενδεχομένως, με πιο αποφασιστικό και καλύτερα σχεδιασμένο τρόπο το έργο της δημοσιονομικής προσαρμογής και των μεταρρυθμίσεων, εκμεταλλευόμενη πλήρως τις ευκαιρίες που παρέχονται στη χώρα από το β΄ πακέτο χρηματοδοτικής ενίσχυσής της από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ.



Η νέα κυβέρνηση θα είναι επίσης σε πολύ καλύτερη θέση να εκμεταλλευτεί και τις δυνατότητες που υπάρχουν για ανάκαμψη των επενδύσεων μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, της επανεκκίνησης της υλοποίησης των μεγάλων οδικών έργων στη χώρα, της προώθησης των επενδύσεων στην ενέργεια και σε άλλους τομείς και των επενδύσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013 γενικότερα.



Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως τη μεγάλη ευκαιρία που παρέχεται στη χώρα με τη σημαντική μείωση του δημοσίου χρέους της και των δυνατοτήτων σημαντικής αναπτυξιακής χρηματοδότησής της από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), σε συνδυασμό με το έργο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.



Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος και η επικείμενη επανεκκίνηση των επενδύσεων θα συμβάλουν και πάλι στην ανάκαμψη των πωλήσεων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, με ταυτόχρονη στροφή της ζήτησης προς τα εγχωρίως παραγόμενα προϊόντα, των οποίων η ανταγωνιστικότητα έχει τώρα βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το 2009.'



Ήδη τον Μάρτιο του 2012 σημειώθηκε βελτίωση των εισπράξεων από τον ΦΠΑ των προϊόντων εκτός καυσίμων και καπνού, γεγονός που σηματοδοτεί πολύ χαμηλότερη πτώση του όγκου των λιανικών πωλήσεων τον μήνα αυτόν.



Επιπλέον, προοπτική μεγαλύτερης βελτίωσης στην αγορά υπάρχει για τους επόμενους μήνες, όπου αναμένονται και η σταδιακή επιστροφή των καταθέσεων στις τράπεζες και η έναρξη σταδιακής πορείας για βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας στην αγορά. Ήδη τον φετινό Μάρτιο οι καταθέσεις, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΚΤ, σημείωσαν αύξηση κατά 1 δισ. περίπου έναντι του προηγούμενου μήνα.



Στο μεταξύ, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της εγχώριας παραγωγής συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 το σύνολο των ελληνικών εξαγωγών υπερέβη τα 20 δισ. και έφτασε τα 22,5 δισ. ευρώ, που αποτελεί διαχρονική επίδοση-ρεκόρ από 16,4 δισ. το 2010 και 12,8 δισ. το 2001. Η ποσοστιαία συμβολή των εξαγωγών αγαθών στη χρηματοδότηση των εισαγωγών αγαθών ανήλθε στο 51,9% το 2011, από 34,1% το 2010 και έναντι 34,9% το 2001. Η αύξηση της συμβολής αυτής συνεχίζεται και το 2012 λόγω τόσο της αύξησης των εξαγωγών όσο και της πτώσης των εισαγωγών.
Πηγη: www.reporter.r

108 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

στην τελική ευθεία .
Μπαινουμε στην τελικη για τις κάλπες και οι εκτιμησεις μου για τα ποσοστα των κομματων τα βλεπετε στο διάγραμμα -πινακα .Θεωρω οτι τα δυο κομματα Πασοκ+ΝΔ θα συνκυβερνησουν ,οσο και αν φωναζουν οτι δεν υπαρχει συμφωνια .
Οσο για το ΧΑ ,παραμενουμε ακομη bearish και συμφωνα με την τακτικη μου παραμενουμε σορτ οσο ειμαστε στην περιοχη Καρατζαφερη ,Κουβελη ,χρυσης αυγης και οικολογων .
Αν βεβαια προκυψει κυβερνηση..πιστευω εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες ,πιστευω θα εχουμε αντιδραση ,αν οχι μεχρι εκει που εχουμε τον Αντωνη τουλαχιστον εκει που ειναι ο ΒΕΝΙ .Με κινηση πανω απο τον Καμενο η σταση μας γινεται bullish και βλεπουμε λονγκ .Σε περιπτωση μη δημιουργιας κυβερνησης ..τοτε θα κινηθουμε σαφως κατω απο τους Ντορα, Λουκα ,Μανο που ετσι και αλλιως τους βλεπω οξω απο την βουλη και εμας πιθανον οξω απο το ευρω .

...Mια ενδιαφερουσα προσεγγιση -μετα φωτό- για τις εκλογες και το ΓΔ...απο το φιλο spand.

καλημερα σε ολους τους φιλους

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ γάτος ο γάτος ΜΠΑΡΜΠΑ .

PS είπε...

Καλορίζικοι,εύχομαι κάθε επιτυχία στη νεα κυβέρνηση που προέκυψε χθες.Η μειοψηφία θα σας ελέγχει, πάντα με επιείκια, για τα πιθανά λάθη σας.

pantelis είπε...

Καλημερα σε ολους...

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα...ηθελα να το γραψω χθες αλλα το ξεχασα και το θυμηθηκα τωρα που το ειδα στη στηλη του ΔΝ....περιλαμβανει σχεδ/τα για τις μετοχες που αναφερεται

www.capital.gr/News.asp?id=1486641

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα,καλήμερα (το πιστεύουμε ή το λέμε απο συνήθεια?)

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Κώστα φυσικά και το πιστεύουμε,την Κυριακή τελειώνουμε με τους προσκυνημένους που μας ρούφηξαν το αίμα 40 χρόνια τώρα.Έρχεται η απαλλαγή,μια καλύτερη μέρα...

Γεράκι είπε...

καλημέρα στην παρέα...τελευταία μέρα σήμερα (εργάσιμη) πριν την αλλαγή των ισορροπιών.Πρεπει όλοι να ψηφίσουμε κ αυτο ειναι το μύνημα για όλους. Να συμμετάσχουμε μαζικά. Θελω και είμαι αισιόδοξος..Ελπιζω η Δευτέρα να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή..τα λέμε απο βδομάδα αναλογα την διάθεση..καλη συνέχεια..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα hawk,ψήφος το πρωί και μετά για βουτιά χε χε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα στην παρέα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Βάλτε μια rockια στο YOUTUBE και θα δείτε διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ..!Εξυπνο

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική,τι καλό έχει το μενού σήμερα?

michele είπε...

Φυσικά το πιστεύουμε Κώστα,το γεγονός ότι μπορούμε να τη λέμε σημαίνει ότι έχουμε υγεία πνευματική ,σωματική.Απο κει και πέρα προσπαθούμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη,δεν τα καταφέρνουμε και πάντα βέβαια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες Καρά. Κώστα το μέλλον μας θα το φτιάξουμε σιγά σιγά. Για αρχή θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα και έπεται συνέχεια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα με αισιοδοξία
για ένα καλύτερο αύριο από την Δευτέρα.

Και να μη το πιστεύουμε λέγε λέγε κάτι θα γίνει.
Όχι ότι περιμένω και σπουδαία πράγματα δηλαδή, αφού τα 2/3 περίπου των συμπολιτών μας είναι για τα πανηγύρια αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πως το είπε ο Μπένι?

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

Τώρα μας θυμήθηκες και συ χοντρέ.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο.Το μενού εδώ σήμερα έχει γεμιστά και σε όποιον αρέσει γιατί θα πέσει παντόφλα λέει χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κάρα. Κάτι για γιουβαρλάκια πήρε το αυτί μου το πρωί φεύγοντας αλλά δεν τόλμησα να ρωτήσω λεπτομέρειες χαχα.
Κάποια στιγμή θα γράψουμε και για αυτά τα δράματα των γυναικών (κουζίνα), στις οποίες συμπαρίσταμαι ολόψυχα από τον φιλόξενο αυτό χώρο.
(Όχι δεν είμαι υποψήφιος).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκρηκτική άνοδος αναμένεται σήμερα και κλείσιμο στις 720 μονάδες. Αύριο (έκτακτη συνεδρίαση) θα πιάσουμε τις 750 μονάδες.
(Από τον Χ. Πάνο εκπρόσωπο της ΒΛΗΜΑ Χρηματιστηριακής).

michele είπε...

Αυτα είναι,η προτίμηση μου είναι για γιουβαρλακια εδω που τα λέμε καθότι η κυρία έχει δουλεια,μάλλον της ώρας θα έχει το μενού..
Όσο για τις εκλογές εμείς εδω φτιάξαμε μια ισχυρή κυβέρνηση,όσο για τις εθνικές μεταβατικες θα είναι..

michele είπε...

Εννοείται πως θα έτρωγα και τα μπιφτεκια της Βαλιας όεο!

ΑΡΤ είπε...

Κικη...οι πατατες σου βγαινουν αναψοκοκκινισμενες και τραγανες ή νια-νια ?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έτσι Μιχάλη για να μην παρεξηγηθούμε χαχαχα Εμένα μ΄αρέσουν και τα γεμιστά που έχει φτιάξει η γυναίκα του Καρά.

giannhs kon είπε...

Και έχω μια ΦΕΤΑ βαρελίσια !!!!! μούρλια χαχαχα

Καλημέρα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξεροψημένες και τραγανές Αλέκο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Γλυκό...υπάρχει?

THE JUNIOR είπε...

Μετα απο αλλαγη σχεδιων δωσαμε την μιση θεση στην τερνα και θα γινουν γεκ-αβαξ γιατι πλεον η διαφορα ειναι τεραστια με το κερδος απο την αλλαγη μεγαλο.

karaefthimiou23 είπε...

Κώστα δεν έχει γλυκό,δίαιτα για να βγούμε στη παραλία χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Ρε ΔΝ σταμάτα επιτέλους τη προπαγάνδα υπέρ του δεξιού προσκυνημένου από blog της πλάκας.Τόσα χρεοκωπημένα ΜΜΕ τους υποστηρίζουν λυσσαλέως,μη ξεφτιλίζεσαι και εσύ...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Παραλία ε!!

michele είπε...

Μικρέ δεν θα πάρεις τη 1στις 20 δωρεάν?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Nicki Minaj - Starships (Explicit)
http://www.youtube.com/watch?v=SeIJmciN8mo

michele είπε...

Για τη συνεδρίαση λίγα πραγματα μπορούμε να πούμε ο frees πάνω απο 173 μον θετικό αυτο,αλλα ο κλασσικός τζίρος αυτών των μεταπασχαλινων εβδομάδων δεν οδηγεί πουθενά.

giannhs kon είπε...

ΩΧ ΩΧ ΩΧ μίλησε

http://www.axiaplus.gr/article/6312/diakybeyma-h-paramonh-sto-eyrw/

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα παιδες

Αλεξανδρος είπε...

δεη και γεκτερνα ισως κανουν κατι ενω ο Μυτιλ δειχνει οτι υποστηριζεται απο γερα χερια

PS είπε...

δείτε από κει με πόσο πρόστυχο τρόπο αποκαλεί ΕΡΓΑΛΕΙΟ τον Α.Τσίπρα ο πίθηκος,και μάθετε ότι ο δν σβήνει τα σχόλιά μου αποκαλώντας με ...χούντα.

PS είπε...

Μπείτε στο ypes.gr ,κεντρ.σελίδα αριστερό εικονίδιο,δώστε ειδ.εκλ.αριθμό(από την κάρτα σας) και επώνυμο μόνο,και βρείτε πού ψηφίζετε.Αν δεν έχετε την κάρτα,δώστε τα υπόλοιπα στοιχεία που σας ζητάει.Σας βρίσκει το εκλ.τμήμα και τη δ/νση.

PS είπε...

Δουλέψτε την νέα εφαρμογή υποβολής φορ.δήλωσης και δείτε την κόλαση που θα αντιμετωπισετε με την πρόχειρη εκκαθάριση που θα κάνετε στο τέλος.Να γιατί η υποβολή δηλώσεων στην gsis αρχίζει stis 9/5/2012.Τυχαίο κι αυτό το κόλπο του δικομματισμού;

PS είπε...

"Σκοπός τους είναι, όπως αναφέρει, να διερευνηθεί εάν τηρήθηκε η νομιμότητα στη μέχρι στιγμής διαδικασία τόσο ως προς την αίτηση εξαίρεσης όσο και ως προς την απόφαση για προφυλάκιση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Στην αίτησή τους χαρακτηρίζουν απόλυτα άκυρο το βούλευμα που είχε εκδώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, απλώς υιοθετεί τη σχετική εισαγγελική πρόταση και πάσχει από έλλειψη ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας.

Οι συνήγοροι της Βίκυς Σταμάτη επανέρχονται επίσης στους λόγους για τους οποίους αμφισβητούν την αμεροληψία του ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι προέβη σε κρίση περί της ενοχής της, πριν καν απολογηθεί, στη διάταξή του για την εκ νέου δέσμευση του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητάς της." Αν δεν αρέσει στους δικηγόρους και τσοχατζοπουλαίους το βούλευμα και ο ανακριτής,τι έλεγαν για ένα έκτακτο λαικό δικαστήριο,που θα τους τελείωνε στο άψε-σβήσε μια και καλή;

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ.

Και που να δεις τι έχουμε να ...δούμε ακόμη.
Για την ώρα είμαστε (ακόμη) στους προνομιούχους με άνω των 12.000 € ετήσιο. Από του χρόνου πάλι...χειρόγραφα.

Πάντως έχει πλάκα ο δικός μας από εκεί όταν προσπαθεί να παίξει πολλούς ρόλους. ΜΠΕΡΔΕΒΕΤΕ.
Έγραψα κι εγώ εχθές (χωρίς να το ξέρω) κάτι για την ΕΛΒΕ αλλά με έσβησαν.

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο με τέτοιον λαμπρό ήλιο τι να μας πουν οι τρόικες.5 χαράτσια ίσον μια βόλτα σ'αυτή την ευλογημένη χώρα,δεν μας πτοούν την ψυχολογία μας.

karaefthimiou23 είπε...

Το μαγαζί όσο βρίσκεται κάτω από την περιοχή 702-710 δεν πείθει για άνοδο.Εάν και εφ'όσον ξεπεραστούν αυτά τα επίπεδα το συζητάμε.Εάν δεν,τότε όσο πιο ψηλά κλείσει σήμερα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η φάπα που θα πέσει τη Δευτέρα.

Αλέξανδρε του ΜΥΤΙΛ η πορεία είναι πλέον προδιαγεγραμμένη εκτός συνταρακτικού απροόπτου.

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

ΣΤΙΣ 15.30 ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ( all eyes will be on the big jobs report, which comes at 8:30 a.m. )

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν θα το βάλουμε κάτω Κάρα...η μιζέρια που θέλουν να μας επιβάλλουν δεν πρέπει να μας αγίξει.
Αλλοίμονο αν μπούμε σε τέτοια λογική.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παρακαλείται ο κ. Πρόεδρος να αφήσει λίγο αυτό το ρημάδι το ΕΛΣΤΡ να αναπνεύσει. Έλεος.

Εκείνη η ΚΥΠΡ τι αμαρτίες πληρώνει πάλι?

karaefthimiou23 είπε...

Τις αμαρτίες που θα πληρώσουν και οι δικές μας μετά τις αυξήσεις του μέλλοντος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκρηκτική άνοδοσ χαχα.

Σασ το είπαμε πριν από τρεισ ώρεσ.

karaefthimiou23 είπε...

Η διοίκηση της ΚΥΠΡ έχει πει για προθεσμία έως τις 18 Ιουνίου για να διαθέσει τα αδιάθετα από την αύξηση.

Προσωπική και υποκειμενική άποψη ότι η ΚΥΠΡ θα είναι απ'τις πρώτες που θα κάνει reverse split στο προσεχές μέλλον εάν σπάσει προς τα κάτω το 0.40.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ μη μου λες τέτοια αυτή την ώρα Κάρα. Άσε να ψηφίσουμε πρώτα...

Το μόνο που δεν σασ ειπαμε όμωσ είναι το τέλοσ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τα πάρει ο Βλαδίμηρος αυτοπροσώπως αυτά Κάρα.
Αν σπάσει και το 0,40 χαιρετίσματα και καμπόσα κλύσματα.

karaefthimiou23 είπε...

Για να απαλύνω λίγο τον πόνο σου,θα σου πω ότι ΟΛΕΣ θα κάνουν reverse split...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω άλλες Κάρα εκτός ΑΤΤ και ΚΥΠΡ οπότε μικρός ο πόνος...

giannhs kon είπε...

Εκτός ΕΤΕ

karaefthimiou23 είπε...

Και για να μη νομίζει κάποιος ότι είμαι ο Θεός και ο φωστήρας,μπορούμε να επιστρατεύσουμε την απλή λογική πέρα όλων των άλλων που μπορούμε να πούμε.

Πού θα πάνε εταιρείες με 3 και 4 και 5 δις χαρτιά...?Τι είναι το ΧΑΑ,το NYSE...?

karaefthimiou23 είπε...

Γιάννη ΟΛΕΣ...

michele είπε...

Η ευρωβ για πρωτη φορα μετα απο το υψηλο της σπαει προς τα πανω τη μεσοπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης

giannhs kon είπε...

ΚΑΡΑ Άσχημα τα πράγματα δηλαδή

ο dwk είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ
Ευχαριστώ τον κ.κ. Πρόεδρο και τους εκλεκτούς συνεργάτες του κ.κ. Υπουργούς της κυβέρνησης του κόμματος της «ΕΛΕΓΝΩ», για την αμέριστη συμπαράστασή τους, μεταφραζόμενη εις την ΜΑΖΙΚΗ αγορά 2.000 τεμαχίων (ολογράφως δυο χιλιάδων) άξιας Ε152,00 με αποτέλεσμα η υπ εμού διακατεχομένη μετοχή «ΜΑΙΚ» να παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο 13,43 !
Σταθείτε όρθιοι! Μη δειλιάσετε ! Συνεχίστε ! η Νίκη (και η …Βάλια και η …Μαρίνα) είναι κοντά !!!

michele είπε...

Το καλο blog taxalia.blogspot.com με εδρα τη Θεσσαλονικη τιμησε σημερα την αναρτηση μας
http://www.taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_7149.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Dwk δεν τρώγεσαι με τίποτα χαχα.
Και εμένα με άκουσε πάντως και άφησε ήσυχο το ΕΛΣΤΡ

karaefthimiou23 είπε...

Γιάννη μπορεί να κάνω και λάθος,αυτό πιστεύω πάντως εγώ.

Μιχάλη ποια σημεία συνδέει αυτή η μεοπρόθεσμη γραμμή?Αυτή που βλέπω που έρχεται από το 3.57 και ενώνεται με το 1.48,πρέπει να ξεπεράσει το 0.85.

giannhs kon είπε...

ΟΧΙ να το παινευτούμε αλλά ήμαστε περίπτωση block χαχααχ

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη είναι ωραίο να αναγνωρίζει κάποιος άλλος τη δουλειά σου,εύγε!

Παντελης είπε...

Χαιρετω την παρεα ...καλη ψηφο ..αν και με κανεναν δεν βλεπω προοπτικη να ξεφυγουμε ...προς το χωριςmoney μας βλεπω ..

giannhs kon είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

ΠΟΙΑ είναι η σωστή αντίδραση που πρέπει να έχει κάποιος που έχει μετοχές που ετοιμάζουν RS ,κατά την γνώμη σας

ο dwk είπε...

Και βεβαίως δεν τρώγομαι, εγώ όμως απήλαυσα το σνιτσελάκι μου μετά ζύθου,
Ηγόρασα σιγαρέτα, παρήγγειλα φρέδο καπουτσίνο, και με τα υπόλοιπα των Ε152 κλείνω και το μάτι εις μιαν των Ρωσιδών του Προέδρου μας !!!
… κι αν μου κάτσει ;;;

michele είπε...

Η δουλεια ειμαστε ολοι Καρα,μην με κανεις και λεω τετριμμενα που λενε οι πολιτικοι χαχα,μονος μου τι να το εκανα το blog η παρεα μετραει ,οσον αφορα την ΕΥΡΩΒ τραβαω τη γραμμη απο την ουρα ( shadow) του υψηλου 1,41 περναει απο το σωμα της 9/3 στο 1,24 και σημερα τη διασπα.Αν την τραβηξω απο το σωμα της 20/2 ( ημερα του υψηλου)περναει παλι απο το σωμα της 9/3 και βγαινει στο 0,6640

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον spand.Γιάννη τις χαιρετάει...

Τα rs συνηθίζονται σε πτωτικές αγορές,σε αντίθεση με τα split που απαντούνται σε ανοδικές αγορές συνήθως.

karaefthimiou23 είπε...

ΟΚ Μιχάλη,γι'αυτή τη γραμμή έχεις δίκιο για ΕΥΡΩΒ.

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΚΑΡΑ για την γνώμη σου.

Αλεξανδρος είπε...

retest κανει η eurobank

michele είπε...

Αστα αυτα και λεγε που θα ΣΤΕΙΛΕΙΣ τις μετοχες μας τη Δευτερα χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ σε ολους και στον spand 2.55

giannhs kon είπε...

Πάντως KAPA δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλάζει . Και δεν υπάρχει και ιστορικό RS νομίζω για τις τράπεζες

μπαρμπαλιας είπε...

....οι χαρακες του Μικε σε δραση

giannhs kon είπε...

Καλώς τον ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

michele είπε...

Mπαρμπα μου οι χαρακες λειτουργουν καλα σε νορμαλ χρηματιστηρια, εδω ξερεις τι γινεται,παρ ολα αυτα κοιτα την ΕΥΡΩΒ που πηγε τωρα..

Αλεξανδρος είπε...

ειναι να τους σιχαινεσαι ωρες ωρες ,οι @$#τραπεζες ετοιμαζουν νεους εγλωβισμους

μπαρμπαλιας είπε...

...εγω βλεπω οτι οι τσογαδοροι προτρεχουν του αποτελεσματος....αν τους κατσει....αν οχι και ειναι αγορασμενοι χαμηλα σημερα,μπορουν να φυγουν τη Δευτερα ανετα...
και σε καθε περιπτωση δεν θα χαθει η πατρις ...

michele είπε...

υπαρχουν χαρτια ενδιαφεροντα που μπορει να ασχοληθει ησυχως ο καθεις χωρις πολυ αγχος,που δεν ειναι τραπεζες

giannhs kon είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανήλθα. Not bad ημέρα για τα μικρά σήμερα, να είχε και όγκο...

karaefthimiou23 είπε...

Πού πας ωρέ Καραμήτροοοοοοο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μήνυμα προς την δικιά μου.

http://www.youtube.com/watch?v=1xRW_Et861s
Coming Home - Scorpions
-----------------------------------
Και μετά αυτό για όλους:

http://www.youtube.com/watch?v=CcFmvt3Rz7I

Scorpions - Humanity (with lyrics)

Σας έβαλα και τους στίχοι για να τους θυμηθείτε. Πάντα επίκαιροι.
Καλό απόγευμα σε όλους.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Πάνο.Το παραπάνω μήνυμά μου αναφερόταν στη μικρούλα...

michele είπε...

Kαρα τι προβλημα εχεις με τη μικρουλα??

karaefthimiou23 είπε...

Θέλω περισσότερη πληθωρικότητα,είμαι αχόρταγος χε χε...

michele είπε...

μια χαρα δεν τα παει?? χεχε

pantelis είπε...

Κλαησπερα σε ολους...

karaefthimiou23 είπε...

Είδες,με άκουσε χα χα χα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Παντελή,ο δικός σου έστειλε επιστολή στον δικό μου σήμερα.Κανόνισε καμιά εξαγορά:)

michele είπε...

Παντελη αμα ολοι αυτοι που μου λενε τι θα ψηφισουν λενε αληθεια,ο Μανος θα μπει στη βουλη..πιασαμε το 0,50 ΚΑΡΑ και για να μην παραξενευονται οι φιλοι ποια ειναι η μικρη ειναι η ΙΝΚΑΤ

pantelis είπε...

Καρα, βαλε με στο κλιμa..διοτι ελειπα σε συναντηση σημερα και ειμαι εκτοs κλιματος... Το μονο ου ειδα ειναι οτι εβγαλα το χαρτζιλικη μου απο Eurobank...

pantelis είπε...

Μικελε αν εμενα μου λενε αληθεια , ο δικος μου κυκλος,,, Μας βλεπω απο Δευτερα πρωι να απαγοευεται η συγκεντρωσης ανω των 3 ατομων..

pantelis είπε...

Το 50% των ανθρωπων που μιλαω λεει οτι θα υποστηριξει Χ.Α. Το 30% Συνασπισμςνους τεμπελιδες και το 20% τα υπολοιπα...

karaefthimiou23 είπε...

Παντελή ο Πούτιν έστειλε επιστολή στον Καρατζαφέρη μέσω της Ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Ότι και να γίνει από Δεύτεα,πάλι θα πρέπει να τρέξουμε τον πισινό μας για το μεροκάματο.Οπότε...

pantelis είπε...

Συμφωνω 100% Καρα... Η δουλεια πανω απο ολα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έλα βρε Παντελή και νόμιζα ότι μόνο εγώ συναναστρέφομαι χρυσοτσιπροκαμμένους.

karaefthimiou23 είπε...

Πάντως τυχαία δεν είναι ούτε το 693 του ΓΔ ούτε το 266 του 20άρη,τα υψηλά τους για σήμερα.Η μεσοπρόθεσμη καθοδική από εκεί περνάει.

pantelis είπε...

Βασιλικη... Σεβομαι καθε ιδεολογικη προσεγγιση και εκφραση.. Συμφωνω η οχι... Αλλα δε σεβομαι τη ψηφο πιρ παρα... Θεωρω απαραδετκο αμαρτημα καποιος να ψηφιζει καποιος χωρις να εχειεπιγνωση του τι κανει...

pantelis είπε...

Δυστυχως όχι μονο η σημερινη κοιμισμενη νεολεα.. Αλλα και ανθρωποι μεσης και μεγαλης ηληκιας εχουν πληρη αγνοια επι των επιλογων τους.

Αλεξανδρος είπε...

να βλεπουμε και τα γραφηματα τζαμπα τα βαζουμε?σιδενορ ινκατ κτλ με ακριβεια δεκατου

pantelis είπε...

Εχω τον αλλο μπαινει μεσα στο ιντερνετ διαβαζει οτι βρει...και μου ανακοινωνει χτες οτι ειναι διεθνοσοσιαλιστης με καποιες επιροες απο τον αναρχοπασιφισμο....

karaefthimiou23 είπε...

Κύριε Μητσοτάκη πέσατε διάνα στα διαγράμματά σας χε χε

pantelis είπε...

Στο ημερησιο.. η ΜΙΓ πανω στο ΚΜΟ 30

Αλεξανδρος είπε...

εχε χαρη που σε εκτιμω αλλιως θα σου εδινα την ευχη μου ως μητσοτακης

michele είπε...

Παμε πανω ,που εστειλε ο Πουτιν επιστολη στον Καρατζαφερη,τι αλλο θα ακουσουμε