Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΑΓΑΠΟΥΛΑ..ΓΥΡΙΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ??

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 699,91 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

πρωτη συνεδριαση της εβδομαδας ,στην τελικη ευθεια για τις εκλογες με πολυ χαμηλο τζιρο στα 14,9 εκ ευρω.Η αυνεδριαση κινηθηκε σε στενο ευρος διακυμανσης χαμηλο 696,37 υψηλο 702,25 ,δειγμα της αναμονης των επενδυτων για το εκλογικο αποτελεσμα.
Θετικος ο FTSE στις 267,81 μον με +0,30% ,κυριως χαρις στο κλεισιμο της ΕΕΕΚ στο ψηλο ημερας ακριβψς στα 15 ευρω με κερδη 2,95%. ΜΠΕΛΑ,ΟΤΕ,ΜΟΗ ακολουθησαν,ενω απο τον τραπεζικο κλαδο ΕΤΕ,ΚΥΠΡ,ΑΤΕ και καλυτερο απ ολες το ΤΤ με κερδη 4,44% ηταν οι τραπεζες με θετικο προσημο.
Σταματησε στην αντισταση των 0,32 ευρω η ΜΙΓ με απωλειες 3,27% στα 0,2960 ,ενω και η ΜΑΡΦΒ δειχνει να εχει προβλημα οδευοντας προς τα απολυτα χαμηλα της.
Εξαιρετικη η ΜΕΤΚΑ συνεχιζει ακαθεκτη ξεπερνωντας και τα 8 ευρω, εχοντας να αντιμετωπισει τον κμο 200ημ στα 8,40 πλεον.Αντεδρασε ο ΦΡΛΚ με ανοδο 2,59 % στα 1,19 ευρω,θετικες αλλα σε ρηχα νερα οι δυο θυγατρικες του ομιλου ΒΙΟΧΚ ,ελκα και ελβαλ.
Κρατηθηκε θετικος και ο ΟΤΕ με +0,82%  στα 2,47 ευρω,αλλα για να εχουν ελπιδες οι long θα πρεπει να διασπασει με αυξημενο ογκο τα 2,54 ευρω.
Ελαφρα αρνητικο το κλιμα στις διεθνεις αγορες,αυτη την ωρα ο DAX στις 6782 μον με απωλειες -0,25% και στις 23106 ο DOW με -0,19%.
Μια καλη πρωτομαγια να εχουμε ολοι μας.

29 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Μάκαρε αρχηγέ χα χα χα χα

michele είπε...

Τον καλοδεχτηκαμε ειδες?? χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλες άκρες και μεγάλες πλάτες ο πουράτος.Λένε ότι έχει ράματα για τη γούνα πολλών από τηνεποχή της χούντας γι'αυτό και πάντα καθαρίζει με ρολί...

karaefthimiou23 είπε...

ΤΤ,συνεχίζει απτόητο προς το 0.44.

michele είπε...

Δεν ειναι τυχαιο,που ειχε παει για λογους υγειας στο Σωτηρια και καπνιζε πουρο στο προαυλιο χαχα..Η κοκα κολα κανονιζει το συστημα με ανεση ..

karaefthimiou23 είπε...

ΜΕΤΚ,το πάρτυ συνεχίζεται...

michele είπε...

κι η ΜΕΤΚΑ εσπασε το 8 που περιμενα διορθωση αλλα εχει τον 200αρη στα 8,40 εκει θα τρακαρει,μπραβο παντως το χαρτι,απο τοτε που ανεβασε το γραφημα ο Αλεξ καρφι παει!!

michele είπε...

πιασε κοκκινο Καρα,...( οχι για πολυ ,κοκκινο ειναι)

karaefthimiou23 είπε...

από αύριο πάλι το κόκκινο χε χε

michele είπε...

απο μεθαυριο,αυριο θα γιορτασουμε την Πρωτομαγια.Δεν εχουμε και λεφτα για κοψιδια ..

karaefthimiou23 είπε...

Θα πάμε να πιάσουμε τον κόκκινο Μάη αύριο,εξ ου και το αύριο χα χα χα

karaefthimiou23 είπε...

Κοψίδια υπάρχουν...!

karaefthimiou23 είπε...

Ποιο ΧΑΑ τώρα,τέτοια εποχή καλύτερα να μιλάς για τις εκλογές,ανεβάζουν στα ύψη της θεαματικότητα:)

michele είπε...

Ε δεν μπορεις να πεις,και εδω σχολιαζουμε και τη σελιδα "εκλογικες ανησυχιες" εχουμε και ψηφοφορια βαλαμε χαχα.Βοηθαει και το ΧΑΑ που μενει ακινητο..αναμενομενο βεβαια

karaefthimiou23 είπε...

Ενώ έπρεπε να γίνεται ανάποδα Μιχάλη,σαν το κάβουρα πάει η μάζα.Αυτά που ήταν να λεχθούν πριν από 10-15 χρόνια,τώρα που τους πόνεσε πολλών η τσεπούλα συζητάνε.Και να συζητάγανε πάει στο καλό,γκαρίζουν σαν τα γαιδούρια σαν κι αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν.

Αναμενόμενα όλα αυτά,απλά κρίμα για πολύ κόσμο που δεν έφταιξε και θα καεί μαζί με τα χλωρά...

michele είπε...

Καλο απογευμα Νικολα.Καρα σ αυτο δεν εχω παρα να συμφωνησω..παντα υπαρχει οπως και τωρα μια σιωπηλη μαζα ανθρωπων που δεν φωναζει αλλα δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα..και δεν βλεπει και καποιον να μπορει να την εκπροσωπει

μπαρμπαλιας είπε...

...το κλεισιμο,μου θυμιζει τους παλιους χρηματιστες ,που μας λεγανε στο τλφ...
ε να πεφτουν και τα ξενα....

γεια σου Καρα λεβεντια.χασαμε τον φιλο μας το Μαγιστρο

michele είπε...

Παρατηρω μια αποκλιμακωση των spreads κατω απο τις 2000μον στις 1852 τωρα .Επομενος προς τα κατω στοχος λιγο κατω απο τις 1600..Αν δεν τους αρεσει το εκλογικο αποτελεσμα ισως το γυρισουνε προς τις 2000.Ιδωμεν

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Νικόλαε.Καλησπέρα Ηλία,αρκετοί φίλοι βλέποντας το ΧΑάλι μας δεν έχουν κέφι,πολώ δε μάλλον με αυτά που θα βγάλει η κάλπη την Κυριακή.

pantelis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0KUb5f0_M8o&feature=related

Money είπε...

http://www.sport.gr/Article/Blogs/Καρπετόπουλος/Η-Μεταπολιτευτική-μας-αιχμαλωσία…./85-127545.html
Αν και όχι πολιτικός, η ανάλυση του πιάνει την ουσία.

karaefthimiou23 είπε...

Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι πέφτουν στην παλιά παγίδα της Αριστεράς και θα τραβάνε τα μαλλιά τους μετά.

Η Αριστερά προσπαθεί να αποκρύψει απ'την προεκλογική αναμέτρηση την εδώ και δεκαετίες ιδεολογική μάχη,την οποία ναι μεν κέρδισε πνευματικά και κοινωνικά αλλά ηττήθηκε κατά κράτος πολιτικά και ζητεί τη μεγάλη ρεβάνς.

Με το μανδύα του αντιμνημονιακού μετώπου και της κοινωνικής οικονομικής αναλγησίας που βιώνει κάθε κοινωνία μιας χώρας που βρίσκεται σε ύφεση,προσπαθεί να επικρατήσει ερχόμενη στα κυβερνητικά πράγματα όχι για μια καλύτερη Ελλάδα αλλά για να ικανοποιήσει τα πολιτικά της απωθημένα και να οδηγήσει τη χώρα στο απόλυτο μηδέν.

Αυτός είναι κι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και το μεγάλο διακύβευμα της 6ης Μαίου,το οποίο βρίσκεται καλά κρυμένο κάτω από τον δήθεν κοινωνικό και λαικό αριστερό προσωπείο.Η επικράτηση στην τελευταία ευρωπαική Σοβιετικού τύπου οικονομία είναι το μεγάλο έπαθλο και η συντριπτική ήττα του καπιταλισμού έτσι όπως δομήθηκε τα τελευταία 400 χρόνια.

Οι φύλακες όμως έχουσι γνώσιν?Ίδωμεν...

PS είπε...

"...ερχόμενη στα κυβερνητικά πράγματα όχι για μια καλύτερη Ελλάδα αλλά για να ικανοποιήσει τα πολιτικά της απωθημένα και να οδηγήσει τη χώρα στο απόλυτο μηδέν."----Αυτός που βλέπω δίπλα,ο Αγαπούλας θα μας σώσει.Μια παρέα ήταν πάντα με τας μωράς (αγνούς και ανήξερους) παρθένους πρασινογάλαζους καθεστωτικούς άλλωστε,γι αυτό κανείς δεν τον άγγιζε,ξέρει και πολλά....άρα ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ FOR PRESIDENT.ΚΕEP UP THE GOOD WORK .Συμπαθέστατος-οι,ένα πυρωμένο δάκρυ κύλησε στην τρυφερά παρειά μου για το "γολγοθά" που ανεβαίνει, και αυτός, και τα συναιτεράκια του του δικομματισμού.

PS είπε...

"συναιτεράκια"-συνεταιράκια

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.stopstream.tv/40/31/403141.html

η μαχη του Μαντσεστερ ζωντανη ....

karaefthimiou23 είπε...

Απαπαπα ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική...

Να'σαι καλά Ηλία,πάει να μη χάσει η Γιουνάιτεντ αλλά της το κάρφωσε ο Βέλγος.Ο πονηρούλης Τέβεζ παρενοχλεί τον Ντε Γκεα αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα στην Αγγλία...

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Καρα ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

PS είπε...

"Τα αηδόνια δεν σ'αφήνουνε να κοιμηθείς..." Ακούστε πώς λαλούν:“Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο «Αχελώος TV», υποστήριξε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν αποτελούν επιλογή για τη θέση του πρωθυπουργού σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. «Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος υπέγραψαν την επιστολή Λαγκάρντ. Μια επιστολή εξαιρετικά επαίσχυντη και θα έλεγα προσβλητική. Βέβαια, όταν μου την έφεραν μπροστά μου εκείνη τη νύκτα, ανατρίχιασα! Και διερωτήθηκα αν είναι δυνατόν να υπογράψει άνθρωπος αυτή την επιστολή, η οποία καταλήγει με τη φράση: 'ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ'», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη μίλησε στο MEGA και κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ Όταν Λέει Πως Σε 3 Χρόνια Η Χώρα Μπορεί Να Βγει Από Το Μνημόνιο και τόνισε ότι μετά τις εκλογές έρχονται νέα σκληρά μέτρα κάτι το οποίο αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό, ενώ πυρά εξαπέλυσε και κατά του Αντώνη Σαμαρά.”

ο dwk είπε...

Καλησπέρα σας.
… και μετά από τα περισπούδαστα που ακούσαμε από τους λαοπρόβλητους αυτούς ηγέτες, ο λαός ετοιμάζεται να τους επιβραβεύσει, τον μεν Καρατζαφέρη με ποσοστό ΑΝΩ του 3% την δε κα Κατσέλη με ποσοστό ΑΝΩ του 1%.
Φυσικά αν στον εκλογικό στίβο κατέβαινε η κομανέντσι, θα είχαμε μεγαλύτερο συναγωνισμό…