Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 695,76 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με τζιρο ρεκορ αρνητικο στα 16,7 εκ ευρω.Προφανης προσπαθειαα των μεγαλων χεριων η παραμονη του δεικτη σ αυτα τα επιπεδα εν αναμονη των αποφασεων του υπουργικου συμβουλιου για τις ανακεφαλαιοποιησεις και των εκλογων της μεθεπομενης Κυριακης. Οριακα κατω -0,05% ο ΔΤΡ δειγμα της σταθεροποιησης των τραπεζικων τιτλων,ενω στον FTSE 20 ,αναμενομενη αντιδραση της ΔΕΗ +4,49% με καλο ογκο και παλι 665χιλ τμχ,ενω πρωτη σε αποδοση η ΜΙΓ με κερδη +6,99% στα 0,3060,η οποια ομως οπως αναμενοταν συναντησε ρευστοποιησεις μια ανασα ( 0,3180 +11,19% ) απο την μεγαλη αντισταση των 0,32 ευρω.
Θετικο κλεισιμο σχεδον στα υψηλα ημερας και για τον ΟΠΑΠ +2,1% στα 6,80 ευρω, αρνητικος πρωταγωνιστης ο ΟΤΕ ,ασχημος διαγραμματικα οσο βρισκεται κατω απο 2,54 ,στο -4,3% και στα 2,45 ευρω,κατοπιν και της προειδοποιησης της Ευρωπαικης επιτροπης περι της "χρυσης μετοχης" κανονας που δινει προνομιακα δικαιωματα στην κυβερνηση ως μετοχο του ΟΤΕ.
ΤΙΤΚ,ΜΠΕΛΑ ,ΕΛΠΕ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ με θετικο προσημο,ΜΥΤΙΛ,ΕΕΕΚ,ΒΙΟΧΚ,ΜΟΗ με αρνητικο προσημο στο μεγαλο δεικτη.
Η τελικη εικονα θετικη ,παρα το αρνητικο προσημο του γενικου δεικτη, με 68 μετοχες θετικες και 47 αρνητικες,για νια ακομα φορα  θετικος ο ftses με κερδη 1,43%,που βρισκεται μια ανασα απο την σημαντικη των 173-175 μον.Η δευτερη φορα που επισημαινουμε την κινηση του καυοτι τα ματια βρισκονται πανω στους μεγαλους δεικτες.
Με θετικο πρσημο κινουνται αυτη την ωρα οι διεθνεις δεικτες ο μεν DAX στη Φραγκφουρτη στις 6795 μον με κερη 0,82% ο δε DOW στην Αμερικη με +0,23 % στις 13.235.
Κλεινοντας  να ελπισω οτι απο την επομενη βδομαδα ,θα εχουμε εκ νεου την τεχνικη δυνατοτητα να ανεβαζουμε περισσοτερα διαγραμματα και ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αλεξανδρο για την αμεριστη βοηθεια του.

206 σχόλια:

1 – 200 από 206   Νεότερο›   Νεότερο»
michele είπε...

Τα λεει ολα η φωτο της αναρτησης ..

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Μικε καλλιτεχνη

μπαρμπαλιας είπε...

...επιασα δουλεια..σας ευχ καλο απογευμα

PS είπε...

Μια χαρά πήγε επιτέλους η ΔΕΗ, ακύρωσα εντολή για πώληση στο κλείσιμο.Θα μείνω τώρα μέσα για κάτι καλύτερο,αφού αντέδρασε το χαρτί,υπάρχει και το αύριο στις αγορές,ποτέ δεν ξέρεις.

PS είπε...

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 16:27
Ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13», σε δημοσίευμά του επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη της τάξεως των 1 δισ. δραχμών.---Πώς διάβολο κέρδισε τότε μου λέτε;

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Ηλία.Καταπληκτική φώτο Μιχάλη,όλα τα λεφτά χα χα χα

michele είπε...

Καλα το σκεφτηκες πιστευω Αρη..καιτη Δευτερα μερα ειναι απο πανω θα εισαι

michele είπε...

Ε μα ρε συ Καρα,εν τω μεταξυ δευτερολεπτα πριν ειχαν την ΕΤΕ να κλεινει 1,70-1,71 που σημαινει οτι θα εκλεινε και θετικο αν εκλεινε εκει η ΕΤΕ

karaefthimiou23 είπε...

Ρε μπας και διακυβεύονται μπίζνες δεκάδων δις στο ΧΑΑ και την Ελλάδα και ενδιαφέρονται τόσο πολύ κάθε μέρα για το κλείσιμο του ΓΔ...? Το'χουν ξεφτιλίσει τόσα χρόνια,που να'μασταν και πλούσια χώρα τι θα έκαναν... Ή μήπως είμαστε...?

michele είπε...

Καρα το οντως μεγαλο δημοσιο χρεος που εχουμε ( στα επιπεδα που ηταν το 2009 ηθελε σοβαρα μετρα αλλα οχι ΔΝΤ) δεν σημαινει φυσικα οτι ειμαστε φτωχη χωρα.Εχουμε απο τα υψηλοτερα ποσοστα ιδιοκτησιας στην Ευρωπη,ισχυρη ναυτιλια ,εισηγμενες με μεγαλη ακινητη περιουσια.Εκει που πασχουμε ειναι η παραγωγικοτητα .Ε ετσι πως τα κανανε θα ερθουν οι Γερμανοι να μας βαλουν να δουλεψουμε με χαμηλο μισθολογικο κοστος,ωστε να τους ξεπληρωνουμε το χρεος.

PS είπε...

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ
Οδοντίατροι με ιατρείο, ταμπέλα αλλά... χωρίς πτυχίο!

Και οι δύο «γιατροί», υπήκοοι Γεωργίας, συνελήφθησαν
Η Οικονομική Αστυνομία επισκέφθηκε τους δύο οδοντίατρους για φορολογικό έλεγχο, αλλά διαπίστωσε ότι δεν είχαν καν αποφοιτήσει
Η Οικονομική Αστυνομία επισκέφθηκε τους δύο οδοντίατρους για φορολογικό έλεγχο, αλλά διαπίστωσε ότι δεν είχαν καν αποφοιτήσει

Παρίσταναν τους γιατρούς και είχαν πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο. Μάλιστα, στο μπαλκόνι, που «έβλεπε» στην Αχαρνών, είχαν και ταμπέλα φαρδιά-πλατιά με το όνομά τους. Η Οικονομική Αστυνομία τούς... επισκέφθηκε για να τους πραγματοποιήσει φορολογικό έλεγχο, αλλά έπιασε «λαβράκι»: οι δύο οδοντίατροι δεν είχαν ούτε καν πτυχίο!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία δυσαρεστημένου ασθενούς στην ΕΛ.ΑΣ. για μη απόδοση αποδείξεων. Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας. Οι ειδικοί όμως βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν διαπίστωσαν ότι οι δύο «γιατροί» δεν είχαν αποφοιτήσει καν από το πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Γεωργίας, μια 34χρονη και έναν 27χρονο, οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχαν διαμορφώσει έναν χώρο ως οδοντιατρείο και εξυπηρετούσαν κανονικά ασθενείς χωρίς να διαθέτουν το αντίστοιχο πτυχίο. Και οι δύο συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια φορολογικού ελέγχου δεν βρέθηκαν τα προβλεπόμενα βιβλία και βρέθηκαν επτά τετράδια με ιδιόχειρες ξενόγλωσσες σημειώσεις, με ονόματα, ημερομηνίες, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά που λάμβαναν παράνομα οι αλλοδαποί από τους ασθενείς τους, 80 επαγγελματικές κάρτες, ένα μπλοκ σημειώσεων με το επαγγελματικό λογότυπο της συλληφθείσας και το ποσό των 800 ευρώ.

Η έρευνα της Αστυνομίας θα συνεχιστεί, ενώ παράλληλα ενημερώνονται η αρμόδια Εφορία, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ......Να χώρα να επενδύσει κανείς,ανεξέλεγκτες καταστάσεις,μπατε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε,ρε τι αλύπητο ξύλο χρειάζεται σ' αυτή τη σιχαμερή φάρα που λέγεται "Δημόσιο και ελεγκτικοί μηχανισμοί",για σκεφτείτε να είχε πάει κάποιος στη Σουηδία ή αλλού και να ανοίξει ιατρείο ή γραφείο πολιτικού μηχανικού / δικηγόρου χωρίς πτυχίο...τι κλωτσίδι θα είχε φάει από την πρώτη στιγμή.Στη χειρότερη μπανανία της υφηλίου όμως ΟΛΑ επιτρέπονται.

karaefthimiou23 είπε...

Θα'λεγα τώρα τι θα έρθουν να μας κάνουν οι Γερμανοί αλλά τέλος πάντων...

karaefthimiou23 είπε...

Σε απάντηση της με αριθμ. πρωτ. 8888/27.4.2012 επιστολής σας, αναφορικά με το δημοσίευμα της από 27.4.2012 στην ηλεκτρονική σελίδα euro2day.gr και με τίτλο ‘Ελλάκτωρ: Ψήνεται deal για … Άνεμος’, σας ενημερώνουμε ότι:

Όπως αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Ομίλου μας (2.4.2012, Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2011) και με δεδομένη τη δύσκολη χρηματοοικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, προτεραιότητα για τη Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ αποτελεί η συνολική αντιμετώπιση του δανεισμού και συνεπώς και η σταδιακή απομόχλευση του ισολογισμού της. Στο πλαίσιο αυτό διερευνάται η αξιοποίηση των συμμετοχών και των στοιχείων ενεργητικού της Εταιρείας.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη σχετικά με τα ανωτέρω. Σε περίπτωση ανακοινώσιμων γεγονότων, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό.

Αυτό για όσους ενδιαφέρονται για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

michele είπε...

Καρα δωσαμε το δικαιωμα το 2009.Τα αλλα ειναι λογια για να βαυκαλιζονται οι οπαδοι νεοκων και μη "αντιμνημονιακων " κομματων.Τα οποια περιμενω να προτεινουν εντος της επομενης εβδομαδας ρεαλιστικες αντι-προτασεις.

dim είπε...

Καλησπερα,δειτε αν θελετε στο youtube την Μουτσατσου,αξιζει!(i am Hellene)(greek subs)

PS είπε...

Παλιό αποθηκευμένο κείμενο από τα έγραφά μου:"Κατά τη διάρκεια του γεύματός μας, εχθές, σε μαγαζί του κέντρου, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με έναν από τους πιο σοβαρούς και παλαιούς Brokers της αγοράς. Συζητώντας, λοιπόν, μας αποκάλυψε την απόφασή του να αποσυρθεί μετά από, περίπου, 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο, απόφαση η οποία δε σας κρύβουμε ότι μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Ζητήσαμε, λοιπόν, από το συγκεκριμένο broker να μας δώσει κάποιες χρήσιμες, για την αγορά, συμβουλές – tips, προκειμένου να τις μοιραστούμε μαζί σας. Μας είπε, λοιπόν, τα ακόλουθα:

1) Η υπομονή και τα πραγματικά μεγέθη (θεμελιώδη)των εταιρειών είναι τα μόνα που αμείβονται.
2) Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μαθαίνουν οι επενδυτές είναι αν η εταιρεία που επενδύουν έχει πολλές υποχρεώσεις - δάνεια. Δεν είναι κακό να έχει μια εταιρεία μεγάλες υποχρεώσεις, απλά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σχεδόν όλες οι εταιρείες που χρεοκόπησαν τα τελευταία χρόνια είχαν πολύ υψηλό δείκτη υποχρεώσεων προς ίδια κεφάλαια.
3) Να έχουν επενδυτικό πλάνο. Να μην είναι “φτερό στον άνεμο”.
4) Ποτέ να μην ακούν τις φήμες. Από τις 100 που κυκλοφορούν στην αγορά, οι 99 είναι σκουπίδια.
5) Μην εμπιστεύονται ποτέ τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους.
6) Μακριά από αγορές, προϊόντα που δε γνωρίζουν. Οι 9 από τις 10 περιπτώσεις οδηγούν σε καταστροφή. Όταν το πετρέλαιο έγινε της μόδας, όλοι “μπήκαν μέσα” και καταστράφηκαν, το ίδιο ισχύει για τα CDS, το χρυσό, τα σύνθετα ομόλογα και άλλα προϊόντα.
7) Να εμπιστεύονται μόνο σοβαρούς Brokers. Το 80% των Brokers στην αγορά δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τα στοιχειώδη σε έναν ισολογισμό, ενώ και ένα 10% βασίζεται μόνο σε φήμες και άλλες αηδίες που οδηγούν σε μεγάλες απώλειες κεφαλαίου.
8) Αν θέλουν να ασχοληθούν με το χρηματιστήριο , να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν σημαντικό χρόνο. Να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και για τις εταιρείες που επενδύουν κτλ.
9) Να μην ακούν τους φίλους. Σχεδόν οι 9 στους 10 βλέπουν το χρηματιστήριο σαν έναν τρόπο να κάνουν φιγούρα, ενώ, σχεδόν πάντα, λένε ότι κερδίζουν, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
10) Να μάθουν να παίρνουν τα κέρδη τους και να μην είναι άπληστοι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κι από μένα... δεν πιστεύω να την κάνατε τώρα που ήρθα με όρεξη.
Dim το έχουμε δει όπως και τον Σπύρο τον μαλ....α

karaefthimiou23 είπε...

Και επειδή δώσαμε δικαιώματα θα κάτσουμε να γίνουμε γερμανική κι αμςρικάνικη αποικία Μιχάλη?Πολύ εύκολα παραιτείσαι και το δέχεσαι αυτό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Άρη, αλήθειες λέει ο άνθρωπος αλλά για μια αγορά όχι για ένα ρετάλι σαν την δική μας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Πραγματικοί ήρωες όσοι παρακολούθησαν σήμερα όλη την συνεδρίαση και δεν τους πήρε ο ύπνος. Εγώ ευτυχώς είδα πολύ λίγα πράγματα λόγω δουλειάς. Διάβασα και την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχατε το πρωί για την πολιτική.

PS είπε...

Διαφωνώ μόνο στο 9.Εγώ συμβουλεύομαι πραγματικούς φίλους.Όπως ΠΘΤΑΣΟ στο ΒΝ.

michele είπε...

Καλως τον Πανο ,παντα ορεξατο σε θελουμε.Καρα, δεν ειναι ετσι.Απλα δεν γνωριζομαστε πριν 2,5 χρονια οταν συνεβη αυτο ,εξοδος απο τις αγορες,Τ+3 στα ομολογα που εγινε Τ+10 κλπ.Ο μονος που με γνωριζε τοτε ειναι ο dim που εγραψε πριν λιγο ( γεια σου Δημητρη) και μπορει να επιβεβαιωσει τις τοτε ανησυχιες μου ( και του ιδιου φυσικα).
Αλλα με ΚΟΡΩΝΕΣ του στυλ Καμμενου και Τσιπρα ,οι οποιοι παρεπιπτοντως υπεπεσαν σε λαθη σημερα δεν κανουμε τιποτα.

PS είπε...

Επειδή θέλω να είμαι πάντα με τους ...κερδισμένους.Εκτός από τις εκλογές.

michele είπε...

Οσο για τον φιλο του ΑΡΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα βλέπω επιμένεις και καλά κάνεις κατά την γνώμη μου.
Μισθολογικό κόστος μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια? Στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα?
Σε σχέση με την φορολογία και το επίπεδο ζωής και τις κοινωνικές παροχές? Και τα κέρδη των επιχειρήσεων τα προηγούμενα χρόνια πως έγιναν με τόσο μεγάλο κόστος? Δεν ξέρω παιδιά... κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους επιτέλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική... έλα μπες στο χορό κι εσύ?

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Άρη,Πάνο και Βασιλική.Μιχάλη τι σχέση έχουν οι κορώνες Τσίπρα και Καμμένου με το θέμα μας? Το θέμα είναι πώς θα ξαναγίνουμε αυτόνομη χώρα που θα διαχειρίζεται τα του οίκου της,μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.Το μνημόνιο δεν είναι η λύση,είναι η καταστροφή της πατρίδος και της Ευρώπης ταυτόχρονα.

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολουςςςςς

PS είπε...

Πώς το είπες Καρά;Αυτόνομη χώρα;Για χαμήλωσε λιγάκι...παλιό δικό μου στο ΒΝ:"Τρίτη 25 Μαϊ 2010 - 22:43 ΑΠ
Δεν χρωστούν σε κανένα όσοι πληρώνουν το μερίδιο που τους αναλογεί. Κανένα δεν αγγίζουν τα λίγα "μεγάλα ονόματα" φοροφυγάδων που βγαίνουν. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για όλους από ενάρξεως εργασιακού βίου. Δεν υπάρχει κανένα υπαρκτό χρέος σε όσους πάντα πλήρωναν. Τι απέκτησαν δωρεάν; Ποιός τους " διευκόλυνε" ;"Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στη χώρα μας εμφανίζονται να δηλώνουν μόλις το 4% του εισοδήματος φυσικών προσώπων, ενώ οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι το 74%! Το 99,5% των επιχειρήσεων που παρακολουθεί η Εφορία, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 202.418 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν ως 5 άτομα, πληρώνουν κατά μέσον όρο ετησίως φόρο 6.100 ευρώ, όσο δηλαδή ένας μισθωτός υπάλληλος φορολογητέων αποδοχών 2.000 ευρώ μηνιαίως." Αυτά είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της ΓΓΠΣ κύριοι. Γιατί αναρωτιούνται ακόμα κάποιοι για το χρέος;"

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μειώνουμε δραματικά το μισθολογικό κόστος, ωραία.... και τι κάνουμε? Μια τρύπα στο νερό.
Όταν πάει πακέτο με την ύφεση, την ανεργία, την ληστρική φορολογία την δουλοπρεπή στάση μας στους ξένους κλπ πάνε χαμένα όλα. Δεν υπάρχει ούτε η βούληση για να δοθεί ένα όραμα στον κόσμο από τους κυβερνώντες και αυτό μου φτάνει εμένα για να πω ...δρόμο.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Παντελή.

karaefthimiou23 είπε...

Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι διπλό,εσωτερικό και ευρωπαικό.Είχαν συσσωρευθεί όλα τα προβλήματα από το 1980 και μετά και τώρα ήρθε και το πρόβλημα της Ευρώπης που δεν είναι μόνο του ευρώ.

pantelis είπε...

Επειδη δεν μπορεσα να σας παρακολουθησω.. ποιο ειναι το θεμα???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ο Άρης τα λέει μια χαρά και τα έχω πει κι εγώ τόσες φορές. Δεν θα μας σώσουν τώρα αυτοί οι δύο, αν ήθελαν θα μας έσωζαν τόσα χρόνια.
Αυτοί έβλεπαν το χρέος να μεγαλώνει και δεν έκαναν τίποτα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά επειδή εγώ είμαι πολύ χαζή τελικά, ποιος έχει προτείνει λύσεις για τους Έλληνες και για την Ελλάδα; Γιατί εγώ το μόνο που έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Άκουσα το παρακάτω και επειδή μου άρεσε το αναφέρω¨: Αν το 1940 υπήρχε η τηλεόραση οι Έλληνες θα είχαν πολεμήσει; Πρέπει ν΄αντισταθούμε στο 4 ράιχ με οποιοδήποτε κόστος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Παντελή. Ποιο πολιτικό κόμμα θα μας ...σώσει

michele είπε...

Οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων και υπαλληλων ΔΕΚΟ ηταν αναντιστοιχα μεγαλυτερο σε πολλες περιπτωσεις απο αυτο των ιδιωτικων υπαλληλων.Οχι σε ολες.ΠΧ το μεσο μισθολογικο κοστος της ΔΕΗ ( 27000 υπαλληλοι τωρα λιγοτεροι) ηταν 55.000 ευρω.Απο που και ως που??? Δεν μιλαω για αλλες ακραιες περιπτωσεις. Και για να εξηγουμαι αλλη μια φορα.Αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ να κοπουν ολες οι συνταξεςι και μσθοι και επιδοματα του δημοσιου.Επαναλαμβανω οτι η ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΟΔΟΥ απο τις αγορες εφερε τα πανω κατω.Εν τελει την πληρωσαν με ανεργια και περικοπες και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να εχουν ποτε τις παροχες των δημοσιων και εκρινοντο μερα με τη μερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέσα είσαι Βασιλική.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Παντελή. Καλοφάγωτα τα κέρδη σου από την μιγα

pantelis είπε...

Thanks Βασιλικη..

michele είπε...

Οταν λεω κορωνες Καρα,εννοω οτι πρεπει: να πεισεις τους εξω με περικοπη ΣΠΑΤΑΛΗΣ κυριως οτι δεν ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ η αγοραστικη δυναμη του Ελληνα.Και οχι να μιλαμε με ανεφικτες προτασεις,να πεταμε γιαουρτια,να μιλαμε για κρατικοποιηση της ΤτΕ που λεει ο Καμμενος και ενα σωρο αλλα που χαιδευουν αυτια,αλλα δεν γινονται.ΓΙΝΟΝΤΑΙ μονο εξω απο την Ευρωπη και αυτη ειναι η θεση του ΚΚΕ που υπολειπτομαι αλλα τη θεωρω καταστροφικη.

pantelis είπε...

Προσωπικη μου αποψη.. Κανενας σημερνος πολιτικος σχηματισμος δε μπορει να παρακλεινει απο τις ευρωπαικες νορμες... Αρα ουσιαστηκα ειμαστε χαμενοι... Οπως λεει και η Βασιλικη αντισταση επι του 4 ΡΑΙΧ.. η μαλλον συνεχεια του 3...

michele είπε...

Πουλησες Παντελο πριν τα 0,32 .Σωστος.

PS είπε...

ΔΕΚΟ=Κράτος εν κράτει.Αν δεν είχε "κατακτήσει" τέτοια μισθολ.μεταχείριση ο κομματικός μηχανισμός,πώς θα είχαμε συνεχή εναλλαγή του δικομματισμού στην εξουσία;Από κάποιους σαν εμένα που ψηφίζοντας επί 37 χρόνια δεν με είδαν ποτέ ούτε απέξω να περνάω;

socialnick είπε...

Καλησπερα σε όλους και απο μενα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καμιά αντίρρηση Μικέλε για τις ΔΕΚΟ. Και φτάνουμε στο ζουμί. Συνδικαλισμός. Που τον έκανε το ίδιο το κράτος. Αστο πάλι στην κεφαλή φτάνουμε.

PS είπε...

πάμε ωδείο,SYL

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πολύ ωραία κουβέντα αλλά πρέπει να φύγω. Καλή συνέχεια και καλό απόγευμα σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκο.
Τελικά γράφουμε πολλοί μαζί και αυτό έχει πλάκα κι ας λέμε τα ίδια πράγματα με άλλες λέξεις.

socialnick είπε...

Γεια σου Πάνο γεια σου Βασιλικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Βάλιαααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου και σένα Άρη.

michele είπε...

Συμφωνω με τον Πανο.Συνδικαλισμος.Αλλα δεν φταιει μονο το ΠΑΣΟΚ κατα μεγαλυτερο λογο καιη ΝΔ κατα μικροτερο.Φταινε και αυτοι που δεν κυβερνησαν.Μια ματια στις εκλογες των ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ πειθει γι αυτο.

michele είπε...

Γεια σου ΝΙΚΟΛΑ αναλυτη μου.Που εισαι παλληκαρι??

pantelis είπε...

1) ο Καμμενος εκτος απο το να τρωει δε ξερει τιποτε αλλο... Μιλαει για συμαχιες με Ρωσσια και Κινα σα δανειστες μας.. και δεν εχει περασει ουτε εξω απο τις πρεσβιες...
2)ο Καρατζαφερης, επει τυχαινει να εχω συναναστραφει μαζι του επαγγελματικα μεσο ενος ελατη μας. Με οση σοβαροτητα μπορει να εχω στα 25 μου χρονια.. Ειναι ενας απατεωνας αληταρας , ριχτης μεχρι αηδιας.. τρομερα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ...
3)Η Ντορα δε μπορει αν ξεπερασει τη σκια του πατερα της, ουτε βεβαια να μιμηθει τις οποιες ικανοτητες του.
4)ο Σαμαρας ειναι κλασικη περιπτωση παρασιτου, οπου αδραξε την ευκαιρια να βγει στα εγκοσμια για δευτερη φορα, λαικιζοντας κατα περιπτωση και με απουσια ηγετικων ικανοτητων ως προς το λαο..
5) Τσιπρας... Μη εχοντας εργαστει ουτε 1 ωρα στη ζωη του εκτος πολικου σκηνικου.. ουδεν σχολιον.
6)ΚΟυβελης.. Πολυ γερος και με αναπαντητα ερωτηματα στις σχεσεις του με επιχειρηματιες...
7) Βενιζελος... Ικανοτατος πολιτικος, που ομώς θυσιαζει παρα πολλα(την ιδια του τη χωρα) για αυτη τη γα#$%% καρεκλα...
8) Αλεκα... κανει τα παντα μαζι εμ το κομμα της για την οριστικη διαλυση των παντων , μπας και βεβαιωθουν οτι ο καπιταλισμος κατερευσε...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Νίκο.Συμφωνούμε απόλυτα Μιχάλη.

michele είπε...

Παντελη σε αρκετα συμφωνω.Την εβδομαδα που ερχεται θα επιχειρησω κατι αναλογο.Αλλα μαλλον εν τελει θα ..συμφωνησουμε παροτι εχεις τα μισα μου χρονια( ναταν τα νειατα δυο φορες)χαχαχα

pantelis είπε...

αχαχχαχα... Εχεις δικιο Μικελε...

michele είπε...

Καρα το ξερω οτι συμφωνουμε πολλοι σε πολλα.Κανοντας ανασκοπηση,επισημανσεις κλπ απο το παρελθον.Ισως κολλαμε στις λυσεις.Και εγω αλλοτε σκεφτομαι και συνδιαλεγομαι συμφωνα με τις δικες μου ιδεες και αλλοτε κανω εκτιμησεις για το που θα παει το πραγμα ανεξαρτητως των δικων μου επιθυμιων.Ειναι διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παντελή μια χαρά...χαχα ποιος μένει τότε? κάτσε να βγάλω την λίστα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν μας μένει η Λούγκρα Κατσέλη και ο Τσίπρας από τα πιο γνωστά....ο Μάνος με τον αδερφοπρόεδρο και μετά πάμε σε οικολόγους (ο Θεός να τους κάνει) που καλοβλέπουν προς Σκόπια, ο Λεβέντης οι Φιλελεύθεροι και η Χρυσή Αυγή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ο Τσίπρας... λάθος

michele είπε...

Ξεχασες το Παναθηναικο κινημα χαχαχαχα

pantelis είπε...

Παντος ο Λεβεντης δηλωσε οτι θα παρει 4,5% και δε συνεργαζεται εμ κανενα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτοί ήταν στην πρώτη σελίδα γιατί μετά η δεύτερη ξεκινάει με Βεργή και το ...πουλί έξω χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν ελάτε να σοβαρευτούμε και να κάνουμε μια σοβαρή σύνθεση γιατί δεν μας βλέπω καλά...

michele είπε...

Mαζι με Γαρουφαλια Αλεξανδρατου παρακαλω.Να μην ξεχνιομαστε.Χεχε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Λεβέντης ήταν νιος και γέρασε Παντελή, σαν κι εμένα, αλλά προκοπή δεν είδε μέχρι τώρα, δεν πείθει.

pantelis είπε...

χαχααχ.χα. ΠΑνο αστειο... ηταν,,,

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους καλησπέρα Βασιλικη

ΜΙΚΕΛΕ η φωτο μου θύμισε σημειώσεις συνοδηγού χοχοχοχ

giannhs kon είπε...

βλέπω Εξωχρηματιστηριακες συζητήσεις !!! χαχαχαχα Μπράβο παιδιά να πούμε και καμία σοβαρή κουβέντα χιχιχιχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ξέρω ρε Παντελή χαχαχα, δεν κατόρθωσε να εκλεγεί ούτε μια φορά και τώρα δεν ...συνεργάζεται!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου ρε Γιάννη, μας έλειψες. Σωστός.. αυτές είναι σοβαρές κουβέντες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...γιατί το μαγαζί δεν αντέχει σε κριτική.

karaefthimiou23 είπε...

Το θέμα Μιχάλη είναι να σκέφτεσαι και να πράττεις πραγματικά για το καλό και το συμφέρον της πατρίδος.Όμως πολλοί μπερδεύουν το καλό της χώρας με το δικό τους συμφέρον και καλό και εκεί γίνεται το μπέρδεμα.

Κατ'αρχάς πρέπει να φτιάξουμε από την αρχή το κράτος και να διαχωρίσουμε τις έννοιες κράτος,κόμμα,κυβέρνηση,λαός.

Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι διότι οι περισσότεροι τις μπερδεύουν ως έννοιες και τις συγχέουν ενώ είναι διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους.Όταν συμβεί αυτό τότε θα μπορούμε να πορευθούμε ως σοβαρή χώρα.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟΟΟΟ Κ έμενα μου έλειψε η παρέα σας.

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα Καρα.Και εχοντας σπουδασει και νομικη ,ειμαι και ευαισθητος σ αυτα τα θεματα.Τα οποια τα δημιουργησαμε κατα κανονα αναλογα με το συμφερον μας .Το κομματικο συχνα.ΓΕΙΑ ΣΟΥ Γιαννη...με το κονταρι!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή ποτέ Κάρα. Δεν συμβαδίζουν καλό της χώρας και προσωπικό συμφέρον. Υπάρχουν γενικές αρχές και κανόνες σε πνεύμα δικαιοσύνης και ισότητας και όλα τα άλλα έπονται.

giannhs kon είπε...

Φιλε ΚΑΡΑ τσιτωμένο σε βλέπω χαχαχαχ Γεια σου ΜΙΧΑΛΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σ' αυτή τη χώρα ο καθένας θεωρεί ότι πρέπει αυτός να εξαιρείται από τα βάρη και να τα πληρώνουν όλοι οι άλλοι. χάθηκε η συνοχή και το κοινό συμφέρον, ο καθένας για την πάρτη του. Έτσι φτάσαμε εδώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη όσο πλησιάζουν οι μέρες θα βλέπουμε τέτοια...συχνά με πνεύμα αυτοκριτικής.

giannhs kon είπε...

Πω πω ΠΑΝΟ λίγες μέρες έλειψα και σας πήρε από κάτω χαχαχαχα Μέχρι και τα πολιτικά πιάσατε χιχιχιχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη από το αποτέλεσμα της Κυριακής των εκλογών θα κριθεί το μέλλον του τόπου, αυτή τη φορά δεν είναι αστείο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το μαγαζί η απόλυτη ξεφτίλα...τι να πεις?

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε.

δημοσθενης είπε...

καλησπερα παιδες..που ησουν βρε Γιαννη με το Κονταρι ;
..Πανο δυστυχως εχω την εντυπωση οτι το μελλον της χωρας εχει ηδη (σε μεγαλο βαθμο) κριθει και οι εκλογες και το οποιο αποτελεσμα δεν προκειται να μας σωσουν ..ευχομαι να κανω λαθος αλλα δρομολογημενα τα κοβω τα πραγματα

Γεράκι είπε...

καλησπέρα και πάλι..ανοίξαμε θέσεις στην KORS και ALXN..πολυ δυνατα σεταρίσματα,ήδη είμαστε καταπράσινοι!!!
(πολλά χρήματα πάνε σε φαρμακευτικες με προσανατολισμο στον διαβήτη - θεαματικη άνοδος του - και παρουσιάζουν απόδοσεις καλύτερες κ απο την AAPL.. - για οποιον ενδιαφέρεται)..εκτινάχθηκε η KORS!!!!XAXAXA....τα λέμε αργότερα...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑΑΑ
ΠΑΝΟ Το μαγαζί ?? Τι έχει το μαγαζί μια χαρά τα πάει τι το στραβό βλέπετε χαχαχαχ και μιας και περιμένουμε την πολιτική ΣΟΥΠΑ να ετοιμαστεί γιατί περί ΣΟΥΠΑΣ πρόκριτε φίλε ΠΑΝΟ να πούμε και κανα δυο ΣΟΒΑΡΑ πραγματάκια ….

δημοσθενης είπε...

γεια σου Γιαννη με το κονταρι..που χαθηκες ελπιζω να μην σε εξαντλησανε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δήμο καλησπέρα. Σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Είμαστε πολύ μικροί για να αντιταχθούμε στο όποιο σχέδιο και ακολουθούν και οι άλλοι αργά ή γρήγορα. Αλλά αξίζει να κάνουμε κάτι, να ξυπνήσουμε.
Πρόταση δεν έχω είναι η αλήθεια. θέλω μια συνεργασία των άλλων εκτός των δύο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς την Μαρία Λουίζα...κι εσύ μας έλειψες. Ο Γιάννης ακμαιότατος χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπερούδια Δήμο,hawk,Μαρία Λουίζα.Ω ρε λαός Παρασκευή απόγευμα,θα χτυπήσουμε limit up σήμερα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

πάμε για κατοστάρα και είναι μόνο 8 η ώρα...

Γεράκι είπε...

θα προσθέσω επιλέον τεμαχια στο κλεισιμο αφου μπηκαμε με 1/2 τοποθετηση.η KORS απο 0,5% εκτινάχθηκε στο 3,5% μεσα σε λίγα λέπτα..τεσπα..προτιμω αυτα απο την παράγκα...bye bye...

δημοσθενης είπε...

η μοιρα των μικρων κρατων ειναι (αιωνες τωρα) να υποκυπτουν στις ορεξεις των μεγαλων..κατι σαν τη ΜΑΡΙΝΑ...χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δήμο εσύ πρώτος έγραψες για την Ισπανία χθες το βράδυ, με την λέξη χαιρετίσματα και αυτό λέει πολλά...δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτοί. Για μας τώρα μένει να προσπαθήσουμε, έστω και αν ξέρουμε το τέλος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που υπέκυψε η Μαρίνα δηλαδή, στον Στρατηγό?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ο οποίος εξαφανίστηκε γιατί την έκανε τη δουλειά χαχα

Γεράκι είπε...

Ευχαριστώ Δήμο για την κουβέντα μας..εκπληκτικες κινήσεις απο WPRT,CLNE,KORS,URI,MAKO,ALXN λες κ ηταν ολες συννενοημενες στο timing..εγω αρπαξα μονο δύο..μην ειμαστε κ πλεονέκτες..

Γεράκι είπε...

κάτι είχα αναφέρει για την ZNGA τις προάλες..ελπιζω ο dim να πρόσεξε...η μετοχή παίζεται πολυ σκληρα..ακόμα ειναι νωρίς εκτος κ εαν εισαι παρα πολυ γρηγορος...

δημοσθενης είπε...

δυο μερες με χαμηλους ογκους και το σημερινο κλεισιμο ακριβως πανω στο ανοιγμα (doji star) δειχνουν οτι η παραγκα δεν εχει διαθεση να το χωσει
γιατι 1) σημερα ειχε αυτη την ευκαιρια με την υποβαθμιση της Ισπαν ιας και τη πτωση ολων των ευρωπαικων χρημ/ριων στα ανοιγματα τους τουλαχισστον 2) το σημερινι κλεισιμο αφου αδειάσανε -λιγο πριν τις πεντε- ολοι οι day traders οταν πειστηκαν οτι δεν τραβαει το μαγαζι και μετα το κλεισανε πανω στο ανοιγμα δινοντας ελπιδες για αναστροφη απο δευτερα..προσωπικα δεν εκατσα μεσα, αλλα κατα πασα πιθανοτητα, εκ των υστερων που ειδα το κλεισιμο, ηταν λαθος..οψομεθα

δημοσθενης είπε...

και δεν εκατσα, καθ οτι Παρασκευη...

giannhs kon είπε...

Συγγνώμη έπεσαι η γραμμή
Καλησπέρα ΔΗΜΟ Είχα τρεξίματα για δουλειές , τι δουλειές δηλαδή έτσι να χουμε να λέμε ότι κάτι κάνουμε χαχαχα Γεια σου ΜΑΡΑΚΙ στις ομορφιές σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δήμο ωραία ανάλυση. Πέρα από αυτό τι βλέπεις μια βδομάδα πριν τις εκλογές? Τίποτα εξωραϊσμούς την άλλη βδομάδα προεκλογικά ή είναι παρωχημένα αυτά?

karaefthimiou23 είπε...

Όσο είναι κάτω από 740 και 293 σε ΓΔ και 20άρη,το μαγαζί βλέπει μόνο κάτω.Καλό είναι μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα να μην μπλέκουμε σε υπερβραχυχρόνιες κινήσεις.

δημοσθενης είπε...

αυτα τα ξερει ΜΟΝΟ ο Π.Θ ..χαχα
..πιθανοτατα, θα ταλαιπωρηθουμε εδω κοντα και ισως ναχουμε και κανα προσκαιρο βυθισμα, ΑΝ ΔΕΝ κανει προς τα πανω απο δευτερα (;)

δημοσθενης είπε...

κ24..δυο ζαριες εριξα προσωπικα..κυπρου οταν σας ειπα και δεη χθες..εβγαλα λιγα σουβλακια απο τη δεη και πολλα απο τη κυπρου και ετσι δεν εχω παραπονο απο τρειντ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα... άκου υπερβραχυχρόνιες χαχα...δεν είναι για μένα αυτά.

giannhs kon είπε...

Τι πιάσατε τα χρηματιστηριακά πάλι
ΠΑΝΟ την άλλη εβδομάδα έχουμε ετοιμασίες για να πάρουμε τα ΒΟΥΝΑΑΑΑ.
Ε θα έχουμε και τον νου μας στην ΔΕΗ μόλις πάει 2,15 χαχαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Επειδή ξέρω τον Δήμο πώς κινείται και ελίσσεται σαν αίλουρος,είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά για τα μικρά παιδιά όπως εγώ για παράδειγμα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι εννοείς Βουνά Γιάννη... στην κυριολεξία ή μεταφορικά?
Αν είναι κυριολεκτικά να πάμε μαζί χαχα

δημοσθενης είπε...

ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ αιλουρος Κ23....ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ

giannhs kon είπε...

Έτσι καλά τα λέει ο ΚΑΡΑ τα ΠΑΙΔΙΑ πρέπει να πάνε εκδρομηηηηηηηηη

δημοσθενης είπε...

Γιαννη φυλα μου καμμια σπηλια εκει κοντα σου..στα πατρια βουνα

giannhs kon είπε...

58ο Ράλλυ ΑκρόπολιςΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

giannhs kon είπε...

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (από τις 24 έως τις 27) θα διεξαχθεί το 58ο Ράλλυ Ακρόπολις.

Η εκκίνηση του αγώνα του 2012 θα γίνει στο Ζάππειο αντί της Ακρόπολης, που είχε γίνει πέρυσι και ο τερματισμός του στο Λουτράκι.

Στην εφετινή διοργάνωση προστέθηκε στις υπάρχουσες διαδρομές και μία νυχτερινή ειδική αμέσως μετά την εκκίνηση. Επιπλέον προστέθηκε και η qualification stage (Shakedown μέχρι πέρυσι) καθώς επίσης και 5 νέες Eιδικές Διαδρομές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά να περάσεις Γιάννη.
Τι να πω κι εγώ που έχω μόνο κάμπο????

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ Τα σακίδια στην πλάτη και φύγαμε

giannhs kon είπε...

Το κέντρο του θα βρίσκεται στο Λουτράκι και το Service Park στη σχολή Μηχανικού. Η "αυλαία" του θα ανοίξει την Πέμπτη 24 Μαΐου (17:00) με την τελετή έναρξης, η οποία θα λάβει χώρα στο Ζάππειο, ενώ στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν για την πρώτη ειδική της ημέρας, μήκους 25 χιλιομέτρων με την ονομασία Κινέτα.

Το πρωί της Πέμπτης (10:30) θα διεξαχθεί μια κατατακτήρια ειδική (Qualifying Stage) μήκους 6,20 χιλιομέτρων, από την οποία θα κριθεί η θέση των οδηγών στη σειρά εκκίνησης του αγώνα. Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οκτώ ειδικές διαδρομές, την επομένη άλλες οκτώ ειδικές και την Κυριακή οι τελευταίες πέντε, με τελευταία την Power Stage (στο Λουτράκι), ενώ ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για τις 15:30 στο Λουτράκι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από μέσα Μαίου θα έχω άδεια άδεια Γιάννη και μπορεί να τα πούμε σε καμιά ειδική χαχα

giannhs kon είπε...

Οι ειδικές του Ράλι Ακρόπολις για το 2012 έχουν ως εξής:


ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ

1. Κινέτα 25,24 χλμ

giannhs kon είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ

2. Αγία Μαρίνα 13,80 χλμ

3. Θήβα 1 23,60

4. Ελικώνας 1 19,89

5. Βωξίτες 1 23,17

6. Δροσοχώρι 22,00

7. Βωξίτες 2 23,17

8. Ελικώνας 2 19,89

9. Θήβα 2 23,60

PS είπε...

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την άμεση καταβολή 18 δισ. ευρώ στις τράπεζες από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ως ενδιάμεση λύση μέχρι την ανακεφαλαιοποίησή τους.Στη σημερινή συνεδρίασή του ο υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε επίσης, ταμειακή διευκόλυνση προς τη ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποφάσισε να καθυστερήσει η καταβολή στο Δημόσιο ποσού 250 εκατ. ευρώ από την είσπραξη του έκτακτου τέλους Ακίνητης Περιουσίας, ώστε η Επιχείρηση να διευθετήσει τα άμεσα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.--Σαν πρασινάκι μου φαίνεται να ανοίγει τη Δευτέρα σε τραπ.-δεη.

giannhs kon είπε...

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ

10. Κλένια-Μυκήνες 1 17,41

11. Γυμνό 1 17,61

12. Κεφαλάρι 1 18,40

13. Ζήρεια 1 21,36

14. Κλένια-Μυκήνες 2 17,41

15. Γυμνό 2 17,61

16. Κεφαλάρι 2 18,40

17. Ζήρεια 2 21,36

giannhs kon είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ

18. Άγιοι Θεόδωροι 1 19,42

19. Νέα Πίσσια 1 11,37

20. Άγιοι Θεόδωροι 2 19,42

21. Νέα Πίσσια 2 11,37

22. Power Stage 3,97


ΣΥΝΟΛΟ: 409,47 χιλιόμετρα

MARINA είπε...

Αααχχχ...πολύ με κουράζουν αυτές οι πολιτικές συζητήσεις...πρέπει να σκεφτώ κάτι να σας αλλάξω τη διάθεση...

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ ευκαιρία να βρεθούμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Άρη με τα νέα. Ενδιάμεση λύση αλλά που θα βρουν τα λεφτά?

Γιάννη αρκετές από αυτές τις έχω κάνει με τα πόδια. Όχι ακριβώς δηλαδή, σαν περιοχές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα βρε Μαρίνα με τις ματάρες σου γιατί ψυχοπλακωθήκαμε

giannhs kon είπε...

Κ εγω ΠΑΝΟ με ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ χαχαχαα
Πες τα ΜΑΡΙΝΑ πες τα

giannhs kon είπε...

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί όλους τους φίλους του αγώνα οι οποίοι εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους σε αυτήν την πρωτοβουλία και ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στελέχη του Ράλλυ Ακρόπολις θα έρθουν σε επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα θέματα που αφορούν την εθελοντική προσφορά τους.

karaefthimiou23 είπε...

Μαρίνα τι θα'λεγες για έναν μουσακά απ'τα χεράκια σου...

MARINA είπε...

Κύριε Πάνο...τι mail ήταν το χθεσινό ? θα μου δημιουργήσεις ψυχολογικό τραύμα...

PS είπε...

Πάνο,to link xoris copypaste

δημοσθενης είπε...

ναι ρε συ Πανο, το βλεπω και το ξαναβλεπω...αχχχ ΜΑΡΙΝΑ

giannhs kon είπε...

Για να ανοίξετε τα παρακάτω αρχεία (μορφής *.kml) απαιτείται να υπάρχει εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας η εφαρμογή Google Earth


http://www.acropolisrally.gr/GR/2012/spectators-2012/google-earth/

MARINA είπε...

Καρα τι θα έλεγες για ένα μουσακά απο τα χεράκια της ?

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=1660&Ln=Gr

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μαρίνα φαντάζομαι ότι εσύ θα είσαι καλύτερη, οπότε τι τραύμα τώρα...

Άρη θα το βάλω σε λίγο ευχαριστώ

giannhs kon είπε...

ΤΟ Ηθικό δίδαγμα μου άρεσε χαχαχαχα

δημοσθενης είπε...

Πανο η ΜΑΡΙΝΑ ειναι πισωκινητη ενω αυτη στο γυμναστηριο εχει την κινηση μπροστα...χαχα

PS είπε...

Συνελήφθη ο Λιάτσος,χανόμαστε,πλήττεται η καρδιά της Δημοκρατίας,ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα....."Ανακοίνωση αναφορικά με τη σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου εξέδωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, στην οποία εκτιμά ότι πρόκειται για μία εξέλιξη που «πλήττει βαριά την ελευθερία του λόγου».

«Οι αποκρουστικές μέθοδοι της δεκαετίας του '80 δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως εκδίκηση», επισημαίνει ο ΛΑ.Ο.Σ., ευελπιστώντας ότι «η Ένωση Συντακτών αντιλαμβάνεται τις συνοδές συνέπειες αυτών των ενεργειών για το δημοσιογραφικό λειτούργημα». ---Οι "δημοκράτες" του ΛΑΟΣ μίλησαν. Γιατί ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.

giannhs kon είπε...

ΔΗΜΟ Γελανε κανείς δεν πάει να βοηθήσει την κοπέλα χαχαχ Τι είναι αυτοι !!!!!!!!!!!

δημοσθενης είπε...

Γιαννη, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολλά μαζεμένα πέσανε, του Άρη (πολλές προϋποθέσεις θέλει και από ποιον μετά τις εκλογές?) του Γιάννη με το google earth και της Μαρίνας με τον...μουσακά.
Τα λέμε αργότερα, μια ανάσα.

PS είπε...

Εγώ απ'όλα πάντως προτιμώ ...τον μουσακά.

δημοσθενης είπε...

εγω προτιμω τη ΜΑΡΙΝΑ

michele είπε...

Άρη οποιαδήποτε σύλληψη δημοσιογράφου για ρεπορτάζ είναι καταδικαστέα.Υπάρχουν και αστικά δικαστήρια για όποιον θίγεται..Το πλήγμα αφορά την εικόνα της ελευθεροτυπιας και της δημοκρατίας ,όχι τόσο την ουσία.Η κίνηση Καμμενου ήταν λάθος και για τον πολιτικό αγώνα που διεξάγει.

Δήμο,εξαιρετική η ματιά σου για την αγορα.Χτες ήμουν σίγουρος ότι θα βγεις,έστω και με..σουβλάκια.

michele είπε...

Όσο αφορά την λατρεμενη Μαρίνα και τον μουσακά της,θυμίζω το παλιό: κ@λοι υπάρχουν,λεφτά δεν υπάρχουν.

δημοσθενης είπε...

δπλα γινεται μια πολιτισμενη-ως συνηθως- πολιτικη συζητηση

δημοσθενης είπε...

ευχαριστω Μικελε...να δουμε τι θα ακουσουμε ομως μεχρι δευτερα πρωι

michele είπε...

Ε όλη την επόμενη ΕΒδομαδα,δεν βλέπω και κάτι ιδιαίτερο να σου πω.Εκτος απροόπτου.

PS είπε...

Μιχάλη,σύλληψη συνώθως λαμβάνει χώρα όταν υπάρχει αδίκημα,φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις καλύτερα.Ο ρόλος των ΜΜΕ ήταν καθαρά εξοντωτικός για τη χώρα.Αν τον καθημερινό μνημονιακό καταιγισμό ,που ΚΑΘοδήγησε στην υποδούλωση του φρονήματος του πολίτη,τον θεωρείς ελευθεροτυπία,διαφωνώ κάθετα.

δημοσθενης είπε...

θαπρεπει να σκεφτουμε οτι η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ του πολιτη που συκοφαντειται απο ενα ΜΜΕ, εινα η εισαγγελικη παραγγελια που εγραψε στα α@@@ια του ο δημοσιογραφος του κ@λου αυτος που εκανε και δηλωσεις λες και ασκει κανα λειτουργημα θεαρεστο και δεν πρεπει κανεις απ αυτους να δινει ποτε λογο στη δικαιοσυνη..ποιος εισαι βρε γκιοζη ?

δημοσθενης είπε...

...οπως η δημοκρατια, ετσι και η ελευθεροτυπια πρεπει να εχει ορια ..ορια που ο λαος μας παντα τα καταχραζοταν για την εξυπηρετηση των προσωπικων η συντεχνιακων του συμφεροντων, γραφοντας στα παλια του τα παπουτσια το "συμφέρον" των πολλων, του συνολου...ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

δημοσθενης είπε...

..ειμαστε ενας λαος, εν γενει, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ικανοι για το καλυτερο, αλλα και για το χειροτερο...τωρα, δοκιμαζουμε δυστυχως, τη δευτερη περιπτωση...ειμαι σιγουρος, οτι θα διαπρεψουμε

socialnick είπε...

γεια σου δημο χαθηκαμε

socialnick είπε...

καλησπερα και στον μικελε και καρα που δεν ειπα πριν

δημοσθενης είπε...

γεια Νικο..παρε κανα τηλ να τα πουμε αμα θες..να μου πεις τα νεα σου

socialnick είπε...

ναι δημο θα παρω ... Δεν πολυ ασχολουμαι τελευταια με το χαα σε καθημερινη βαση,,, Κατα τα άλλα πολλα νεα ενδιαφεροντα λιγος ο ελευθερος χρονος

PS είπε...

Το πόσο "συντηρητικής ιδεολογίας" ή "επαναστατικής" είναι κάποιος,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εμποδίζει την προσήλωσή του στο κράτος δκαίου,την ισονομία και ισοπολιτεία των αρχαίων προγόνων μας.Οι απαρασάλευτες αυτές αξίες ,αν είχαν επιβιώσει ως νοοτροπία/τρόπος ζωής στους πολίτες,ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορούσε να κάνει/εδραιώσει ούτε δικατορίες, σοβιετικού ή φασιστικού τύπου,ούτε να κυβερνήσει στηριζόμενος επί εκατοντάδες χρόνια σε μαυρογιαλούρους και κολλητούς κομματικούς στρατούς,ίδιον κάθε χρεοκοπημένης ηθικά,πολιτικά και οικονομικά κοινωνίας.
Είναι θέμα πίστης σε αξίες,θεσμούς και προσωπική αξιοπρέπεια,κάτι σαν θρησκεία δηλαδή.
Η απουσία αυτής της πίστης από τις μάζες μας οδήγησε εδώ.Το πιστεύω ακράδαντα.
Και δεν μπορώ να ακούω καθημερινά αηδίες του τύπου "Για όλα ευθύνεται το 4ο Ράιχ και η Τρόικα".
Δείτε αν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε αληθινά προηγμένες και δημοκρατικές χώρες.Όχι πως δεν θα συμβεί ποτέ,γιατί η παγκόσμια οικονομία είναι αδύναμη και πολλοί ακόμα μπορεί να πληγούν,αλλά γιατί πάντα πρώτα τα καθεστώτα τύπου Λατ.Αμερικής ή Αφρικής-Ασίας είχαν οικ.προβλήματα;Και γιατί τώρα πάλι πρώτος ο Ευρωπαικός νότος;
Σχεδόν οι πάντες σήμερα ισχυρίζονται ότι μονίμως οι κακοί Αμερικάνοι και οι κακοί Ευρωπαίοι φταίνε και ποτέ οι λαοί εκείνοι που αναλώνουν τη ζωή τους ολόκληρη με κύριο στόχο να κλέβουν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί το κράτος.
Λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω.

giannhs kon είπε...

ΜΟΛΙΣ κατάφερα να τελειώσω το διάβασμα των όσων έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες στο σαιτ και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε την καλύτερη παρέα που υπάρχει στο διαδίκτυο .Καλά το ότι έχουμε το ποιο ενημερωμένο οικονομικό σαιτ είναι ήδη γνωστό, χωρίς σκοπιμότητες τρικλοποδιές και τριπλες .Φτου μας χαχαχαχα
ΠΑΝΟ ΟΙ Εκλογικές.. ανησυχίες με ανησύχησαν.
Καληνύχτα σε όλους τους φίλους .Καλό ξημέρωμα

ο dwk είπε...

Καλησπέρα σας.
Κι όμως Michele. Θα ήθελα μια ψηφοφορία με ερώτημα «ποιο κόμμα θα κερδίσει».

michele είπε...

Dwk βάζω ψηφοφορία που έχει ένα ενδιαφέρον επι πραγματικών δεδομένων.Τώρα αν εννοείς μεταφορικά νομίζω σχεδόν όλοι θα πούνε ότι κέρδισαν χαχα

ο dwk είπε...

Εσύ, βέβαια, δίκιο έχεις. Εγώ όμως θα «έβλεπα».
Και έχεις πολύ μυαλό, για να μην βάλεις ένα τέτοιο ερώτημα …

ο dwk είπε...

…και είσαι καταλυτικός δημοσιεύοντας το πιο αξιόπιστο γκάλοπ, αυτό της …betoto !

michele είπε...

Χαχα πως το βλέπεις το γκάλοπ της betoto?.

ο dwk είπε...

…απλώς ως το πιο αξιόπιστο. Βέβαια έχουμε ακόμα μια βδομάδα.

michele είπε...

Ναι αλλα θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη betoto ,και όχι μόνο..

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας...τι τραγικο πάνελ στο ΣΤΑΡ..εχει μεινει κανεις εδω να σχολιασει? εγω ουτε το ακουω απλα το βλεπω...εχω ακουστικα στα αυτια μου..λιγο μουσικη, λιγο trading videos κτλ

ο dwk είπε...

Εννοείται. Παρεμπιπτόντως: πολύ καλή απόδοση για όποιον έπαιξε 1,85 ΝΔ> 24. Ήδη στο bwin δίνει 1,75 για πάνω από 25.

Γεράκι είπε...

αχ τι μου θυμηζετε..αποδόσεις..καποια στιγμη μπηκα στο πειρασμο να ριξω κανενα οβολο..αλλα κ παλι λεω αστο..μην ξαναπας..

Γεράκι είπε...

καλησπερα dwk..αλλος?

ο dwk είπε...

Καλησπέρα γεράκιιιιιιιιιιιι !
(Φωνάζω γιατί σε βλέπω να φοράς ακουστικά !!!)

δημοσθενης είπε...

Αντωνη..επι τη ευκαιρια ..ενα απο τα πιο συχνα επαληθευομενα χρηματιστηριακα ρητα ειναι το SELL ON MAY AND GO AWAY

michele είπε...

Καησπερα hawk !

Γεράκι είπε...

χαχαχα..ελα ρε..!!τωρα βλεπω taking stock with Pimm Fox...ελα ακουω..δεν ειμαι κουφος..χαχαχα..

Γεράκι είπε...

ναι..ναι..Δήμο γνωστό...αρα μαζεμένες και επιλεκτικές τποθετησεις..καλα σεταρίσματα τα οποια δουλευουν γρήγορα ειδάλως αντε γεια..

michele είπε...

Σωστό του Δήμου,αλλα για τους άλλους χοχο,ψάχνω καλές αποδόσεις τώρα για τις εκλογες

Γεράκι είπε...

the market is always right – ALWAYS Fools most of the people most of the time

δημοσθενης είπε...

εγω ψαχνω για κανα καλο στεκι για το καλοκαιρακι..ξερεις κανα ωραιο μπαρακι με ωραια μουσικη και αλλα ωραια πραγματα να χαζευεις

michele είπε...

1.75 για Δημοκρατική αριστερά κάτω απο 8.5% betoto

michele είπε...

Θα σ έχω επισκεφτεί Δήμο μεχρι τότε χεχε,για ενημέρωση ..καλοκαιρινη

Γεράκι είπε...

mic, δώσε καποια απόδοση / ψηφοφορία για τους πιθανους συνδυασμους κομμάτων για μετα τις εκλογες...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 1.5,ΝΔ-ΛΑΟΣ-Α.Ε 2.1, κτλ...

δημοσθενης είπε...

4.75 για Κοτσιδακια κάτω απο 30 betoto...χοχοχο

Γεράκι είπε...

ποσο για ραστα?χεχεχε

michele είπε...

Θες και κάτω απο το 30 Δήμο ανεβαίνει η απόδοση..hawk βάζεις δύσκολα τώρα..παιζει: εκλογές ξανά,συγκυβέρνηση νδ-ΠΑΣΟΚ..τα αλλα πολυ ψηλές αποδόσεις ..φαντασου ο Καμμενος που λεει ούτε νεκρός με ΠΑΣΟΚ-νδ να συνεργαστεί τελικά,πληρώνει πολλα εγω δεν το παιζω

ο dwk είπε...

Εγώ μιλάω σοβαρά(!) και σεις …
-Τα ρέστα μου για ραστα!

Γεράκι είπε...

τεσπα..περναει η ωρα κ πεφτει ο ρυθμος λεπτο με το λεπτο..σας αφηνω..καλο βράδυ..καλη ξεκούραση...η αμερική δεν θέλει ακόμα να τα παρατήσει αν κ πιέζεται πολυ σοβαρά πλεον. Ποσες δυνάμεις έχει ακόμα? Μόλις τελειωσουν τα καλα αποτελέσματα που δημοσιευονται τώρα, τι θα βρουν μετα?

ο dwk είπε...

…πάντα υπάρχει η πιθανότητα …νεκρανάστασης michele

Γεράκι είπε...

τωρα το ειδα..2 απαντησεις οτι θα κερδίσει το Πασοκ..Ωρε μπραβο..

ο dwk είπε...

Ε και;;; εδώ ορισμένοι αγοράζουν …ΜΑΙΚ!!!

michele είπε...

Hawk ο καθένας με τον πόνο του χαχα

michele είπε...

Dwk αυτοί με τον μαικ πιο πολλές πιθανότητες έχουν να σωθεί ο μαικ λέω εγω..

ο dwk είπε...

(αυτοκριτική …)

ο dwk είπε...

Αυτό που παραδέχομαι σε σένα, είναι ότι πάντα δίνεις κουράγιο!

fasokinigos είπε...

Κακησπερα στη παρεα. Ετσυ απλα περασασα να πω μια καλησπερα στα φιλαρακια μου--δημοσθενης--dwk --michele--ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ--giannhs kon-- ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ--ΒΑΣΙΛΙΚΗ--socialnick (Νίκος-γλ, πουσε βρε τομαρι? χαχαχαααα)--pantelis-------bay.....bay......

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Σαλαμινομάχε !!!

fasokinigos είπε...

γεια σου φιλε μου dwk ολα καλα?

michele είπε...

Πάλι καλα που μας θυμασαι κάπου-κάπου χαχα,γεια σου Παναγιώτη!

ο dwk είπε...

Όλα καλά όταν υπάρχει καλή παρέα.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 206   Νεότερο› Νεότερο»