Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 696,66 εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ρεκορ μικρου τζιρου στα 16,66 εκ ευρω. Το 17,2% του τζιρου εγινε στη μετοχη της ΔΕΗ, δειγμα της μεταβλητοτητας και του μαζεματος που γινεται στην συγκεκριμενη μετοχη,η οποια τελικα εκλεισε σε καινουργια ιστορικα χαμηλα στα 2,45 ευρω και στην αποτιμηση των 568,4!! εκ ευρω.Πιεση μεγαλη και στον ΟΤΕ με απωλειες 5,88% που επιστρεφει στην ισχυρη στηριξη των 2,54 ευρω,ενω αντιθετα η ΕΕΕΚ εκλεισε με κερδη 1.02 % στα 14.80 συγκρατωντας τον γενικο δεικτη.
Θετικα και τα ΕΛΠΕ,Η ΜΟΗ και ο ΤΙΤΚ απο τονFTSE 20 .Ο τραπεζικος δεικτης αρκετα υποτονικος εκλεισε με απωλειες 0,79 % στις 278,98 μον και με τις τραπεζες να κανουν ρεκορ χαμηλου ογκου οριακα ξεπερασε το 1εκ τεμαχια η ΕΤΕ που εκλεισε στο -0,59% στα 1,68 ευρω.Θετικες η ΑΛΦΑ και ΤΤ. Εν αναμονη λοιπον των εξελιξεων οσον αφορα τις τραπεζες ,εν οψει και του αυριανου υπουργικου συμβουλιου ,γυρω απο τις τεχνικες λεπτομερειες που σχετιζονται με την ανακεφαλαιοποιση των τραπεζων.
Πολυ καλη για δευτερη συνεχομενη συνεδριαση η ΜΙΓ +5,15% στα 0,2860 διεσπασε προς τα πανω τη μεσοπροθεσμη γραμμη τασης,μενει να επικυρωθει για να κοιταξει καλυτερα προς τα 0,32 ευρω.
Στη μεσαια κεφαλαιοποιηση αντιδραση της ΦΛΕΞΟ με ποσοστο 14,93% στα 2,54 ευρω ενω καλες ηταν και η ΕΠΙΛΚ +3,28% μετα τον χτεσινο πωλητη και η ΕΥΔΑΠ με κερδη 1,87% στα 3,82 ευρω με ογκο για γελια παντως( 4277τμχ.)
Τελικη εικονα ελαφρα ερνητικη με 55 μετοχες θετικες και 63 αρνητικες.
Σε θετικο εδαφος αυτη την ωρα οι ξενοι δεικτες ,+0,30% ο DAX στις 6725 μον,πανω κατα 0,29% ο DOW στις 13127 μον ,θετικο και το ευρω εναντι του δολλαριου στα 1,323.

73 σχόλια:

michele είπε...

Τι ακριβα την πηρες Δημο?? χεχε.Να σου πω καλη προταση ,μονο ετσι ο βγενω μπορει να βγαλει λεφτα..

karaefthimiou23 είπε...

Σε ποια δουλειά έχουν τέτοιο πρόγραμμα?Φαντάζομαι σε εξαγωγική επιχείρηση.

δημοσθενης είπε...

ασχημο το κλεισιμο και για δεη και για το φτσε20 και για τραπεζικο δεικτη..χαιρετισματα..καλο απογευμα

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Δήμο.Πράγματι οι παραγκάρχες ισοπέδωσαν και σήμερα τις παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου(βλ. και ΣΩΛΚ).

δημοσθενης είπε...

2,47 μικελε

michele είπε...

Πανω απο 266 o ftse ,κατω απο 281 ο ΔΤΡ..Πολυ καλη η ΜΙΓ οδευει προς τα 0,32 αν κρατησει την εξοδο απο τη γραμμη τασης.Τρακαρε στα 8 η ΜΕΤΚΑ οπως λεγαμε χτες

michele είπε...

Στην καλυτερη τιμη,αυριο γυριζει Δημο.

michele είπε...

Θελω κι αμεση επαναφορα του 80 αρη πανω απο 173 μον,το οποιον παρακολουθω ανελλιπως.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξέρει κανείς να κολλάζ διαγράμματος;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

*κάνει κολλάζ

δημοσθενης είπε...

Μικελε κι εγω θελω τη ΜΑΡΙΝΑ

michele είπε...

Για ρωτησε την Δημο,πολυ πιθανο να σε θελει κι αυτη...Βασιλικη τι εννοεις,συγκριτικο γραφημα??

δημοσθενης είπε...

..τις κλωτσιες ποιος θα φαει δεν ξερω μικελε...χαχαχα

MARINA είπε...

κι αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας....να περιμενεις μιλαω με την Κικη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ένα σχεδιάγραμμα που ν΄απεικονίζει την κίνηση 2 μετοχών. Κάτι αντίστοιχο μ΄εκείνο που είχατε φτιάξει για την πορεία του δείκτη της Αργεντινής με την Ελλάδα.

michele είπε...

Νομιζω αν πας στο καπιταλ εχει τη δυνατοτητα συγκριτικου διαγραμματος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γειά σου Μαρίνα και από εδώ

michele είπε...

Α μιλαμε μεταξυ τους τα συο κοριτσια Δημο,περιμενε..αλλα φωναξε με και μενα να σε ..υποστηριξω αν χρειαστει παρ ελπιδα

MARINA είπε...

ρε ξερεις να κανεις κολλαζ ?χαχαχα... ααα ρε που ειναι εκεινο το καλο παιδι....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη δεν ξέρω να το φτιάξω αλλά νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε την κίνηση του οτε από το υψηλό του Μαρτίου του 2011 μέχρι σήμερα σ΄αντιστοιχία με τη δεη από τα υψηλά του οκτώβρη μέχρι σήμερα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δήμο μ΄έκλεισε η Μαρίνα για να δει το τούρκικο....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο

PS είπε...

2 φορές άγγιξε ο RSI to 19 στη ΔΕΗ το τελευταίο εξάμηνο.Ανεξαρτήτως τιμής έδωσε ένα γρήγορο 10% ως αντίδραση.Με 18 ημέρες πτώση προσομοιάζει η κίνησή της με αυτή του ΟΤΕ,που με RSI που aπλώς έσπασε λίγο τη γραμμή του 30,έδωσε δύο κινήσεις από 2,60->3,25 και από 2,20 πάλι 3,25(με τρομερούς όγκους).Το διαγραμματικό παρελθόν (πράξεις)μιλάει ισχυρότερα από τα λόγια.Τώρα αν ο πωλητής έχει σκοπό να συνεχίσει,δεν υπάρχει νόημα να το το κουβεντιάζουμε,χάσαμε όσοι αγοράσαμε,έτσι είναι το παίγνιο.

michele είπε...

Σωστες οι παρατηρησεις σου Αρη ,αν ομως σε αυτα τα επιπεδα της ΔΕΗ ακουω τη λεξη "χανουμε" ακομα και αν παει παρακατω τοτε προσωπικα με πιανουν τα γελια.Χαχαχα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Aris ευχαριστώ το διάγραμμα θέλω μπορείς να μου το φτιάξεις; Δεν χάνουμε από τη δεη άλλο πράγμα θέλω να δω

PS είπε...

Μιχάλη,σου ξαναείπα,ΔΕΝ μπορούμε να εμποδίσουμε τον πωλητή να την πάει όπου θέλει(1ε ή και χαμηλότερα),όσο τρελλό κι αν ακούγεται είμαι έτοιμος να δεχτώ το λάθος μου(θα πουλήσω)εντός 3 το πολύ συνεδριάσεων.Και (από την ανάποδη) να πάρω τα όποια κέρδη, αν μου κάτσει, σε βάθος 3-8 συνεδρ.
Δεν θα είναι ούτε η πρώτη,ούτε η τελευταία(ελπίζω) φορά.

michele είπε...

Το ενα πανω στο αλλο ειναι δυσκολο Βασιλικη γιατι προκειται και δυο διαφορετικες περιοδους,θα σου ανεβαζα εγω διπλα-διπλα τα δυο διαγραμματα αν ειχε λυθει το τεχνικο μου προβλημα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη σωστά λες ότι σε πιάνουν τα γέλια, αλλά εξαρτάται από το χρονικό ορίζοντα που έχει ο καθένας. Ο Aris όπως και αρκετοί ακόμη δεν έχουν την δική σου μακρινή και αέρινη ματιά.
Σωστό ή λάθος ο καθένας μας διαχειρίζεται τα χρήματα του όπως εκείνος νομίζει καλύτερα.

PS είπε...

Βασιλική έχω βάθος 5 τιμών από το ztrade ,αυτό βλέπω μόνο καθημερινά και βάζω λίγες παραμέτρους,αλλά σπανίως χαράσσω γραμμές.

Megas Magistros είπε...

Καλησπερα σε ολους.Σε ανυποπτο χρονο ειχα γραψει στην στηλη του ΔΝ οτι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεχρι το καλοκαιρι θα πουληθει.Και θα πουληθει λιγοτερο απο την πραγματικη του αξια καθως οι ξενοι δεν ειναι ηλιθιοι.

Σημερα επιβεβαιωνομαι και ας με εκραζαν ορισμενοι που τους ειχα πει οτι η ΕΤΕ θα κανει ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΙ το κρατος.

Τα σεβη μου

PS είπε...

MACD,TRIGGER,KMO 10 KATO APO KMO 30...όλοι δίνουν σαφές σήμα πώλησης σε ΔΕΗ από 29/3/12.Το ερώτημα είναι πόυ θα σταματήσει.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντε βρε Μιχάλη να σου λύσουν το τεχνικό πρόβλημα να μας φτιάξεις και εκείνη τη γωνιά για τις τιμές στόχους από τις αρκούδες, που θα βλέπουμε αργότερα και θα γελάμε χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Aris άμα μάθεις να μας ενημερώσεις...

karaefthimiou23 είπε...

Μάγιστρε κάτσε πρώτα να δούμε ποιο κράτος θα υπάρχει αύριο μεθαύριο γιατί ο Ταμβακάκης υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Καρά ευχαριστώ για τη μεσημεριανή απάντηση.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα ευγενεστάτη Βασιλική.

PS είπε...

Έχω κλείσει σεμινάρια με τον ΜΑΓΩ και περιμένω εδώ και καιρό την επιφοίτηση του Πνεύματος.Τότε ίσως να είμαι πιό έτοιμος να σου απαντήσω.--Τώρα με δεδομένα τα υψηλά της (29/8+13/10/11) στα 6,81,κάνω το εξής με τη...χρυσή τομή με την οποία χτίστηκε ο Παρθενώνας(φιμπονάτσι νομίζω το λένε σήμερα χαχα):Σημερινό χαμηλό 2,45 χ1,618=3,96.-2,45+3,96=6,41...άρα...πλησιάζουμε νομίζω,πλάκα έχουν οι αριθμοί βρε παιδιά..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξέχασα να γράψω καλησπέρα στο ΜΑΓΙΣΤΡΟ αχ τα νιάτα φεύγουν το αλτσχάιμερ έρχεται χαχαχα

michele είπε...

Bασιλικη μου φταινε οι τεχνικοι,μολις ξεπεραστει το προβλημα,θα φτιαξουμε ειδικη σελιδα ,οπου ο καθε ενας μας σοβαρα θα βαλει στοχους αρκουδοστοχους ταυροστοχους,ο,τι θελει χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε ήθελα να ξέρω που στο καλό βρήκες το ωράριό μου με τόση ακρίβεια!!!
Το μόνο λάθος είναι από τις 12.00 - 2.45. Κάτσε καλά. Δύο ώρες και σαράντα πέντε λεπτά για φαγητό? Με τι λεφτά?

michele είπε...

ε καλα δεν θα τρωγες και συνεχεια..

Megas Magistros είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.

μπαρμπαλιας είπε...

παιδες κλσ
να σας πω και εγω το ανεκδοτο;;;ενω περιμενα να ψηφισω...μαλλον δεν μου βγαινει,λογω ανωτερας βιας.

τωρα δεη ...αστα
αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδι του...πουλαει τις;;; -στην ξευτιλα- και αγοραζει τις;; επισης στην ξευτιλα...λιγο μυστηριο

PS είπε...

Καταδίκη του Γιώργου Γούμενου για χρέη προς το δημόσιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 18:06

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Η υπόθεση αφορούσε οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 13.281.179, 94 ευρώ, κατά την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2007 έως την 30η Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το συγκεκριμένο διάστημα ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Γ. Γούμενος καθυστέρησε την καταβολή βεβαιωμένων χρεών προς τη ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας δικάστηκε ερήμην, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με τον όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.

Αυτήν δεν είναι η μόνη περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άντρας του «Δικεφάλου» με τη Δικαιοσύνη από την εποχή που θήτευσε στην προεδρία της ΠΑΕ. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2009, παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατηγορούμενος ότι υπεξαίρεσε 892.703 ευρώ από τα ταμεία τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά το διάστημα 2004 - 2006. Η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από το ΣΔΟΕ μετά από μήνυση που κατέθεσαν ο ΑΣ ΠΑΟΚ και 27 μέτοχοι της ΠΑΕ. Η υπόθεση έχει πάρει μέχρι στιγμής αλλεπάλληλες αναβολές και δεν εκδικάστηκε ακόμη. ---Όμορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος=Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους μεγαλοπαράγοντές του.

karaefthimiou23 είπε...

Σε αγορά 1.200 μετοχών και πώληση 1.200 μετοχών της ΔΕΗ, συνολικής αξίας 6.702 ευρώ, προχώρησε στις 20/4/2012 ο κος Κουταλιάγκας Νικόλαος, υπόχρεο πρόσωπο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.



Ακόμα και τα στελέχη day trading κάνουν?Λίγο υπομονή χρειάζεται,όλοι τώρα ασχολούνται με ΔΕΗ αφού έχει πέσει ο όγκος των τραπεζών και όλοι πάνε καθημερινώς για το μεροκάματο του τρόμου.

PS είπε...

κλσ.μπαρμπ.είπαμε να ΔΕΗθώμεν αλλά κάποιος μας έχωσαν το χέρι μέσα στην πρίζα...αν σου το έλεγαν κάποτε θα έλεγες με 2,5 δεη τα παίζω όλα μα όλα,με 2χ.τμχ όμως αγορασμένα σε τέτοια τιμή και να χάνεις,μοιάζει λιγάκι παλαβό ...γιατί δεν πάς να ψηφίσεις;

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Ηλία,καλησπέρα Άρη.Ο Μπατατούδης λείπει τώρα χε χε

PS είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ , ΣΕ ΛΙΓΟ... ΗΣΥΧΑΖΩ ... ΖΗΤΗΜΑ ΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ...αν πράγματι βάλει login ο δν,εγώ το διαγράφω οριστικά πια,ας γράφει μόνος του,και με 2-3 πθτάσους,φτάνει ως εδώ κουραστήκαμε .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα παιδιά. Άρη μάλλον ότι δεν μπορεί να ψηφίσει εδώ στο σιτέ εννοεί ο μπάρμπας.

PS είπε...

Λέω να ψηφίσω ώστε να ΞΑΝΑέχουμε ΙΣΧΥΡΗ κυβέρνηση,που θα μας αποτελειώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ αυτή τη φορά,αυτό δεν ζητά καθημερινά ο δικομματισμός;"Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε,χεχεχε",που έλεγε κι ο μπαμπάς της Ντόρας,δεν λέω όνομα για να μη γρουσουζέψω την αυριανή συνεδρίαση...Σταθερότητα(γκολ) θέλει η αγορά;Τώρα θα δεις κυρία αγορά...σέντρα εμείς.

PS είπε...

Αυτός ο Ντέταρι έγινε καλά από τον τραυματισμό του;Ποιά Κυριακή ξαναπαίζει βασικός;

PS είπε...

ΑΚΗΣ :"Διερωτώμαι, αυτοί που δεν δίστασαν να οδηγήσουν έναν ολόκληρο λαό στον όλεθρο, τι άλλο θέλουν; Εμένα ήθελαν να οδηγήσουν στο σύγχρονο «Κολοσσαίο» της κρίσης και της καταστροφής της χώρας μας. Εμένα επέλεξαν. Εδώ είμαι. Ας χτυπήσουν έμενα λοιπόν και ας μην εμπλέκουν τα μέλη της οικογένειάς μου που ουδεμία ευθύνη φέρουν. Αιδώς Αργείοι.» SAYS WHOOOOOOOOO???????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άρη έχεις μείνει λίγο πίσω ή μου φαίνεται?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Α όλα κι όλα, ο Άκης μόνο κάτι λίγα έφαγε για την πάρτη του... δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση του Γιωργάκη που μας ξέσκισε, εδώ έχει δίκιο ο άνθρωπος...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο.Άρη στον τελικό νομίζω παίζει,μαζί με τον Μουστακίδη.

PS είπε...

Βαλαώρας,ΑΕΛ και τα μυαλά στα κάγκελα

karaefthimiou23 είπε...

Σήμερα μόνο Γερμανία και Βρετανία έκλεισαν με θετικό πρόσημο από τα ευρωαπικά,ειδικά ο Νότος έφαγε τις μάπες του.

Πώς ήταν το σύνθημα,η Γερμανία και η Αυστρία ν'ανεβαίνουν και οι άλλοι να πάνε να αγαπηθούν...

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους... Κεντησε ο Βγενο σημερα....

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Παντελή.Φίλοι έχω μια απορία:όσοι γράφετε κάτι στον χώρο του ΔΝ,έχετε τη δυνατότητα δημοσιευμένο σας μήνυμα να το αλλάζετε?

pantelis είπε...

Οχι..οτι γραφεις στο Banking μονο ο ΔΝ το αλλαζει η το σβηνει.. Μεχρι τωρα... Κια εμενα μου εχουν σβιστει πολλα..

pantelis είπε...

*σβηστει..

karaefthimiou23 είπε...

Παντελή πριν από λίγο και ακριβώς μετά από το δικό μου μήνυμα,το γνωστό βλαμμένο που χρησιμοποιεί το όνομα του δικού μας του Πάνου και ενίοτε και άλλων,έγραψε με το δικό μου εκεί κάτι και μετά το είδα αλλαγμένο προς το πολύ χειρότερο και με ξεφτιλίζει.

pantelis είπε...

Καρα.. μονο οι διαχειριστες μπορουν και αλλαζουν τα γραμενα εκει............... Πολλα εχουν γινει απεναντι και αμα ξερεις και πως να παιζει μετα ip κανεις οτι θελεις.. Με το δικο μου το ονομα να δεις τι εχουν γραψει και ποσο με εχουν ξεφτιλησει.. Μην ιδρωνεις.. Εγω πλεον μιλαω μονο με οσους θελω και πιστευω οτι αξιζουν, οχι σα γνωσεις, αλλα σαν ανθρωποι ως επι το πληστον...

karaefthimiou23 είπε...

Το αρχικό του μήνυμα έγραφε "γιατί δεν σβήνεις και τα λαμόγια που προτείνουν MIG" και το είδα αλλαγμένο μετά από 2' σε "αγοραζουμε ΙΝΤΡΑΚΟΜ μακρια απο τα σκουπιδια τα αλλα".

Να υποθέσω δηλαδή ότι ο ΔΝ είναι πίσω από όλο αυτό το βρώμικο σκηνικό...?

pantelis είπε...

Δε νομιζω ο ΔΝ... Καποιοσ ομως ποθ εχει προσβαση στη διαχειρη του forum.. Εκτος αν κατι δε γνωριζουμε απο τη χρηση...

pantelis είπε...

η ο ΔΝ σε σβηνει και ο τυπος ξανα ποσταρει εμ το νιψκ σου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέμπτη 26 Απρ 2012 - 20:58 ΚΑΡΑΕΦΤΙΜΙΟΥ 23 IP: XXX.205.231.40
αγοραζουμε ΙΝΤΡΑΚΟΜ μακρια απο τα σκουπιδια τα αλλα
Πέμπτη 26 Απρ 2012 - 20:56 ΚΑΡΑΕΦΤΙΜΙΟΥ 23 IP: XXX.205.231.40
γιατι σβηνετΕ τα δυο λαμογια που προτεινουν την ΜΙΓ


Kάρα μην απορείς για τίποτα... τώρα μόλις τα διάβαζα κι εγώ από εκεί. Αυτά τα δύο σχόλια μπήκαν αμέσως μετά από το δικό σου στις 20.56 και στο επόμενο ριφρές έμεινε μόνο το ένα.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι άλλο προηγουμένως και δεν το πρόλαβα.

pantelis είπε...

Παντος εμαθα οτι το log in προχωρησε και θα εφαρμοστει.. Ειναι σιγουρο...

pantelis είπε...

Διπλα παιζεται το απλο παιχνιδι... Κυκλοφορουν σχεδον ανενοχλητοι καθε καρυδιας καρυδι... Ψαραδες πελατων, αποτυχημενοι, επικυνδινα ασχετοι, γνωστες, σοβαροι...Αλλα και ΕΝΤΑΤΑΛΜΕΝΑ λαμογια με σκοπο να κλεισουν το forum , να σπρωξουν μτχς και αλλα... Αλλα επισης καθυστερημενοι αχρηστοι που τρωνε το χρονο τους εκει μεσα δημιουργοντας χαμο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέμπτη 26 Απρ 2012 - 17:53 ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ IP: XXX.205.231.40
ΔΙΑΓΡΑΦΗ


---------------------

ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ... ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ ... ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ...

---------------------
ΥΠΟΜΟΝΗ , ΣΕ ΛΙΓΟ... ΗΣΥΧΑΖΩ ... ΖΗΤΗΜΑ ΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ...



Αυτό είναι σίγουρα του ΔΝ.

Για τις υπόλοιπες "διορθώσεις" δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Σίγουρα υπάρχουν άγρυπνα μάτια και τις ώρες που λείπει ο ΔΝ και καλλωπίζουν τα κείμενα του λεγάμενου που όλοι πλέον ξέρουν ποιος είναι.

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα σας,παμε πανω νεα αναρτηση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το XXX.205.231.40 ΟΛΟΙ ξέρουν πλέον τι είναι.
Δεν μπορείς να το σβήνεις όταν βγαίνει με το όνομά μου και να το αφήνεις όταν βγαίνει π.χ ως Καραεφτιμίου. Κάνει μπαμ.

δημοσθενης είπε...

τι ψαχνετε βρε παιδια...καλησπερα