Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 24 Απριλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

FT: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ..
Η αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας και οι ελληνογερμανικές σχέσεις κεντρικά θέματα του κοινού άρθρου Δήμα- Βεστερβέλε στους γερμανικούς Financial Times.
Το κοινό άρθρο των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Γερμανίας Σταύρου Δήμα και Γκίντο Βεστερβέλε, το οποίο δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα «Καθημερινή», δημοσιεύεται σήμερα και στη γερμανική εφημερίδα «Financial Times Deutschland».

Το άρθρο, με τίτλο «Οι Έλληνες θα παραμείνουν στην Ευρωζώνη» και υπότιτλο «Το πρόγραμμα εξυγίανσης θα πρέπει να συνεχιστεί αποφασιστικά, για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Αθήνας. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι αναγκαία και μια γενικότερη αναπτυξιακή στρατηγική», αναφέρεται στις «παραδοσιακά στενές και ιδιαίτερα φιλικές» σχέσεις των δύο χωρών, στις λαϊκιστικές φωνές, αλλά και στις αναπτυξιακές ευκαιρίες που προσφέρουν οι ανανεώσιμες πήγες ενέργειας και ο τομέας των υπηρεσιών.

Οι δύο υπουργοί εκτιμούν ότι η επιτυχημένη αναδιάρθρωση και το νέο πακέτο στήριξης, δίνουν στην Ελλάδα τη δυνατότητα να αναπνεύσει και της δημιουργούν τη μακροπρόθεσμη προοπτική εξυγίανσης των οικονομικών και της επανάκτησης της ανταγωνιστικότητάς της, ενώ επισημαίνουν ως σημαντικότερο το μήνυμα ότι «η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη».

Ως προϋπόθεση για την επιτυχία θέτουν την αποφασιστική συνέχιση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, παρά τις δυσκολίες που, όπως αναγνωρίζουν, συνεπάγεται για τους εργάτες, τους υπαλλήλους και τους απασχολούμενους στον δημόσιο τομέα. «Οι άνθρωποι που πλήττονται από την κρίση αξίζουν σεβασμό», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Οι κ. κ. Δήμας και Βεστερβέλε επισημαίνουν την ανάγκη να ανακτήσει η Ελλάδα την εμπιστοσύνη και να δοθεί προοπτική για πραγματική ανάπτυξη. «Πρέπει να τονιστεί ότι η Ελλάδα έχει αποφασιστικά ξεκινήσει την αναδόμηση του κράτους, αλλά και της οικονομίας της, προϋποθέσεις απαραίτητες για την μακροπρόθεσμη εξυγίανση. Η προσπάθεια, όμως, αυτή θα αποτύχει χωρίς την εμπιστοσύνη που πρέπει να νοιώσουν οι ίδιοι οι Έλληνες για τις προσπάθειές τους, αλλά και την εμπιστοσύνη των εταίρων τους», υπογραμμίζεται, ενώ επισημαίνεται ότι «η Γερμανία στηρίζει τη μεταρρυθμιστική πορεία και θα σταθεί, σε αυτήν τη βάση, αλληλέγγυα στο πλευρό της Ελλάδας».

Σε ό,τι αφορά στις μεταρρυθμίσεις, αναφέρεται ότι «ανάπτυξη και εξυγίανση δεν είναι αντιφατικές έννοιες, αυτό, όμως, που χρειάζεται είναι ο έξυπνος συνδυασμός των δύο στοιχείων». Γίνεται δε λόγος για τις αναπτυξιακές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, με παραδείγματα την παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας, αλλά και τον τουρισμό, την παροχή υπηρεσιών υγείας και πληροφορικής, ενώ αναδεικνύεται η σημασία της στήριξης των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων, με την εξασφάλιση πρόσβασης σε κεφάλαια, κυρίως της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. «Αχρησιμοποίητα κεφάλαια της ΕΕ πρέπει να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της χώρας και γραφειοκρατικά εμπόδια θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το κράτος, οι επιχειρήσεις και οι ξένοι εταίροι της Ελλάδας θα πρέπει με αποφασιστικότητα να λάβουν μέρος και να επενδύσουν σε πολλά υποσχόμενα σχέδια, όπως το πρόγραμμα «Ήλιος"».

Σε ό,τι αφορά τη διμερή συνεργασία, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αναφέρονται στη σχετική συμφωνία από τον Μάιο του 2011 και στις δυνατότητες που προσφέρει, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην πρωτοβουλία έξι μεγάλων τουριστικών επιχειρησεων της Γερμανίας να χρηματοδοτήσουν καμπάνια με το σύνθημα «Για τους αληθινούς φίλους μετρά μόνον η εμπιστοσύνη».

Οι ελληνογερμανικές σχέσεις χαρακτηρίζονται ως «παραδοσιακά στενές και ιδιαίτερα φιλικές» και σημειώνεται η κοινή προσπάθεια για τη δόμηση μίας ισχυρής Ευρώπης.

«Στάθηκαν η μία στην άλλη σε δύσκολες εποχές», σημειώνεται, αλλά διατυπώνεται η κοινή ανησυχία για «λαϊκιστικές φωνές και διαθέσεις, οι οποίες θέτουν υπό αμφισβήτηση αυτούς τους δεσμούς» και τονίζεται: «Επαναλαμβάνουμε με έμφαση την ανάπτυξη της φιλίας μας, η οποία θα διατηρηθεί ειδικά στην παρούσα κρίση. Θα κάνουμε τα πάντα, για να την αναπτύξουμε περαιτέρω από κοινού».

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΜΠΕ

72 σχόλια:

MARINA είπε...

Ταξιδι στο μυαλο του Λευτ. Μαρ.
Χθες το βραδυ κοιτωντας τα ματια σου,καταφερα επιτελους να μπω και να περπατησω στους δρομους του μυαλου σου...
Ωπ...η κολλητη σου...
να και οι συναδελφοι σου...
αυτοι μαλλον εκει κατω ειναι οι γονεις σου...να σοβαρευτω..μαλλον να κρυφτω να μην με δουνε...
μμμ για να δω...εδω ειναι οι αποθηκες της γνωσης σου...χαχα απ'οτι βλεπω στη γεωγραφια σκραπα εισαι...
εδω τι εχουμε ? στεναχωρια...για να δω καλυτερα...ωχχ απληρωτη δοση καρτας...μαλιστα...
στο βαθος βλεπω χαμογελα , για να δω καλυτερα...ααα καταλαβα...κρεμες,λοσιον,μασκαρα,οζα...μωρο μου εισαι αιωνια γυναικα...βιτρινα με φορεματα...καλα εισαι απιστευτη...
Ωπα...τι δουλεια εχει αυτος ? ποιος ειναι ? τι δουλεια εχει μεσα στο μυαλο σου ?...
και εγω ? που ειμαι ? πουθενα ? δεν με σκεφτεσαι καθολου ? δεν εχω θεση στο μυαλο σου ?...
για να παω πιο κατω...
καλοκαιρι, θαλασσα...μαλιστα...
εγω ? ουτε εδω ?...
Μα τι λεω ο ηλιθιος...
Συγνωμη αγαπη μου...συγνωμη για την γκρινια μου...
Αν ηθελα να ειμαι εδω,δεν επρεπε να μπω στο μυαλο σου...
στην καρδια σου επρεπε να μπω...
συγνωμη μωρο μου...Σ'αγαπαω...

μπαρμπαλιας είπε...

η ευρωπη δειχνει ηρεμια-ανακωχη ,απο τα χθεσινα...για να δουμε τη συνεχεια

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα άρχοντες κι αρχόντισσες.

Πρωί-πρωί φιλοσοφεί η Μαρίνα μας,καλά κάνεις γλυκιά μου και το κάνεις όμορφα.

Σωστά το γράφουν ως τίτλο οι FT,οι Έλληνες θα παραμείνουν στην Ευρωζώνη,δεν ξέρω βέβαια για τους Γερμανούς αν ισχύει κάτι ανάλογο...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηλία,καλημέρα Νίκο.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα παιδια,καλημερα σε ολους...με εφαγε το σχολιο για τους συμμαχους..

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα!! Αχ Μαρίνα..έπιασε τα 0,30 η ΑΤΤ

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα για να δουμε σημερα ...θα μπουνε στην μεγαλη περιοχη;;;εχουν μεγαλη φαγωμαρα -οπως λενε τα κουτσομπολια- εχουν μπουχτησει και τρωνε τα ρουχα τους...αμαρτια γιατι ειναι ομαδαρα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Φωτόπουλε δεν μ΄εγκλώβισες και με κέρασες και 2 σουβλάκια χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία πατάνε περιοχή αλλά δεν μπορούν να βρίσκονται συνέχεια σε ένα μέρος του γηπέδου όταν οι 11 αντίπαλοι κατασκηνώνουν εκεί.Πάντως μεγάλη απώλεια ο Βίγια,δεν υπάρχει καθαρόαιμο σέντερ φορ τέτοιας ποιότητος και σβούρας.Θέλει και τύχη βέβαια,θα δούμε.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική,είσαι σε μεγάλη φόρμα χε χε

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα μου ,εχουν φαγωμαρα με τον Πεπε...αν τα βρουνε σημερα ,θα το δουμε στο γηπεδο


Βαλια κλμ ακουμπησες εχθες και δεν κοιμηθηκες...χαχαχαααα

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας...ελπιζω όλα καλα..ο καιρος ειναι μουντος κ δεν θέλω να μας επηρεάζει...

michele είπε...

Βασιλικουλα την έκανες?. Χαχα.Λιάκο μου είπαμε πατάνε όταν είναι να το καρφωσουνε..θα έχει ενδιαφέρον σήμερα..προσπαθεί να απομακρυνθεί η ΕΥΡΩΒ αλλα μικρός όγκος προς το παρόν..

George είπε...

Καλημέρα σε όλους και σε όλες.... Βασιλική ευχαριστώ για της ευχές σου. Μικελε ωραίο το γράφημα eurobank.

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία δεν το'χω διαβάσει αυτό που λες,σε αντίθεση με τη ρεάλ που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.Είναι εμφανές όμως ότι η Μπάρτσα διανύει το δικό της τέλος εποχής,με τον Γκουαρντιόλα στο πάγκο,από τη στιγμή που δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα hawk,καλημέρα Γεώργιε.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σιγά μην κρατήσω Φωτόπουλο Μιχάλη. Μακρυά και αγαπημένοι από τα κρατικόχαρτα

Γεράκι είπε...

ο ιος ανηφορίζει προς τα πάνω πλέον..προς ολλανδία πλευρα...δεν θα υσυχάσουμε ποτε...χωνέψτε το καλα μέσα σας..

michele είπε...

Hawk όλα κάνουν τον κύκλο τους,έτσι και οι κρίσεις.Σε δυο χρονια έχουν αλλάξει επτά κυβερνήσεις μαζί με τις τωρινές εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία,η κρίση έκανε βόλτα όλη την περιφέρεια ,πήγε τώρα στον σκληρό πυρήνα,εν ευθέτω χρόνω,αφού οι Γερμανοί θα έχουν πετύχει το στόχο τους θα δοθεί και η λύση..

Γεράκι είπε...

ολα τα ματια καρφωμενα στην δημοπρασια των ολλανδων..αυτο θα δώσει τον ρυθμο σε λίγο στην ευρωπη...τωρα βλεπουμε μια αντιδραση απο το χθεσινο χαστουκι..

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη υπερτιμάς πολύ τους Γερμανούς και δεν το δικαιολογεί η ιστορία αυτό.Με κάποιον μαγικό τρόπο πάντα χύνουν την καρδάρα με το γάλα.

Γεράκι είπε...

η NETFLIX 17% κάτω μετα απο απαισιοδοξα νουμερα που παρουσιασαν..

michele είπε...

Δεν είναι θέμα υπερτιμησης Καρα,απλα επισημαινω αυτο που εγω καταλαβαίνω.ΕΙναι σαφές,οτι θέλουν να ηγηθουν μιας άλλης Ευρώπης που θα είναι δεμένη με τους δεσμούς χρέους μεταξύ των χωρών.Η κρίση θα μπορούσε να αντιμετωπιστει με αλλα μέσα πολυ πιο γρήγορα,μέσα που θα έμοιαζαν με εκείνα των Αμερικανών.Δεν το κάνουν επί τούτου.Αν δεν τους βγει θα φύγουν εκείνοι απο την ευρωζώνη,σενάριο που όμως δεν το βλέπω πολυ πιθανο.

karaefthimiou23 είπε...

Προεξοφλείς την καθολική επικράτηση,κάτι με το οποίο δεν με βρίσκει σύμφωνο,Επίσης προσωπικά βλέπω πιο πιθανό να φύγει η Γερμανία από το ευρώ παρά κάποια αδύναμη χώρα,εάν δεν αλλάξει η πολιτική της.Αυτό το ενδεχόμενο θα είναι πολύ θετικό για χώρες σαν την Ελλάδα,διότι θα υποτιμηθεί το νόμισμα και δεν θα χρειασθεί περισσότερη εσωτερική υποτίμηση.

Αυτό μαζί με αλλαγή πολιτικής από ΕΚΤ και του συμφώνου σταθερότητος θα ξαναδώσει την ανταγωνιστικότητα στις χώρες του Νότου και θα βάλει στο παιγνίδι και χώρες εκτός της Ευρωζώνης όπως η Ρωσία και η Κίνα.

μπαρμπαλιας είπε...

η ΑΤΤικουλα την εκανε...μακαριοι οι γνωριζοντες

michele είπε...

Πλήρης απαξία,χαμηλοτατος όγκος,πιάσαμε και το 697,με τι άλλο να ασχοληθούμε?

μπαρμπαλιας είπε...

ταδε εγραψε Θεοτσακος..

Η συμπεριφορά της μετοχής της Attica bank είναι αδικαιολόγητη και χρήζει μεγάλης προσοχής – Πάνω από 100 εκατ η ανάγκη νέων κεφαλαίων, χωρίς να προσδιορίζεται η Blackrock….
24/04/12 - 11:48
Εκτύπωση
E-mail
Η συμπεριφορά της μετοχής της Attica bank είναι αδικαιολόγητη.
Ο κίνδυνος να υπάρξει εγκλωβισμός μετόχων είναι μεγάλος και χρήζει μεγάλης προσοχής; Η μετοχή της Attica bank έχει κερδίσει 35% σε 2 μέρες και βρίσκεται στα 33 ευρώ περίπου.
Γιατί;

Η Attica bank εμφάνισε ζημίες 250 εκατ ευρώ ενώ τα κεφάλαια μειώθηκαν στα 259 εκατ ευρώ με τον συνολικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας να διαμορφώνεται στο 10,7% και το core tier 1 στο 8,7%.
Όμως αυτό που παραβλέπει η αγορά είναι ότι τα όρια 9% σε core tier 1 δεν ισχύει για τις μικρές τράπεζες.

μπαρμπαλιας είπε...

στα 0.47 σεντ η ΙΝΚΑΤ πτωση κοντα στο 5%...πουλανα να παρουν τσιγαρα και καφε....

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία το γεγονός ότι είχε καλύτερα αποτελέσματα από τις άλλες δεν δικαιολογεί το ράλι της,ακριβέστερα καμία αερόφουσκα δεν δικαιολογείται να ανεβαίνει στη παρούσα φάση.Σ'αυτό έχει δίκιο ο Λεώ και αν δεν περάσει το 0.43 η ΑΤΤ θα πρόκειται για εγκλωβιστική κίνηση.

karaefthimiou23 είπε...

Η ΙΝΚΑΤ πάει για το 0.45 και μετά βλέπουμε.Στα 10,5 μύρια η κεφαλαιοποίηση,συμβαίνουν αυτά σε πτωτικές αγορές αλλά κάπως έτσι βγαίνουν κομμάτια.

Γεράκι είπε...

η ΝΟΚΙΑ υποβαθμιστηκε σε junk μακροπροθεσμα απο την fitch..ΝΟΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

michele είπε...

Δεν λεει βέβαια ότι η αποτίμηση της ΑΤΤ είναι κάτω απο 80 εκ..

karaefthimiou23 είπε...

hawk η οικονομία της Φιλανδίας ουσιαστικά είναι η ΝΟΚΙΑ,οπότε καταλαβαίνουμε πού πάει και η Φιλανδία,η χώρα που έπαιζε την δήθεν ισχυρή στην Ευρώπη.Αει σιχτίρ με τις ανύπαρκτες...

karaefthimiou23 είπε...

Δεν το λέει γιατί δεν θα'ναι κάτω από τα 80 εκ. μετά την ΑΜΚ.

Γεράκι είπε...

δεν ειναι ακριβως πλεον ετσι..η ΝΟΚΙΑ ανοιξε τις πορτες σε άλλες εταιρειες να αναπτυχθουν..η ΝΟΚΙΑ ειχε περιπου το 6% του ΑΕΠ πριν χρονια ενω τωρα μετα βιας νομιζω φαινεται στο μεσα στο αεπ..τεσπα...

Megas Magistros είπε...

Καλημέρα.

Ο Αβακας έρχεται στον παππού...

karaefthimiou23 είπε...

hawk όταν μια μόνο εταιρεία φθάνει να έχει το 3-4% έστω του ΑΕΠ μιας χώρας είναι σοβαρότατο χτύπημα για την οικονομία αυτής της χώρας εάν συμβεί το παραμικρό στην εταιρεία αυτή.

Για να δώσω ένα παράδειγμα για τι μέγεθος μιλάμε,σκέψου ότι η ΕΕΕΚ που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας μας αυτή τη στιγμή έχει κεφαλαιοποίηση όσο το 2,5% περίπου του ΑΕΠ μας.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μάγιστρε,πολλές θα έρθουν στον παππού:)

Γεράκι είπε...

εχεις δικιο απλα η ΝΟΚΙΑ ανοιξε τις πορτες για αλλες εταιρειες τεχνολογιας για να αντισταθμίσουν σταδιάκα το πισωγύρισμα της..σιγουρα ομως οποιαδήποτε αλλαγη σε τετοιο μεγεθος θα εχει αμεσα επιπτωση σε κάθε χώρα...

Γεράκι είπε...

ειναι η σειρα της AAPL σήμερα...

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΔΕΗ ΣΤΟ 2,56.

THE JUNIOR είπε...

Οταν θα ερθουν στον παππου να παρετε τιε σοβαρες,γιατι καποιες πονηρες ειδαν οτι το καλοκαιρι η ζητηση για ρευμα θα ειναι πολλη κατω και εβγαλαν εξω τον σταθμο ηλεκτροπαραγωγης,ειναι ζεστα τα λεφτα απο την ασφαλεια.

THE JUNIOR είπε...

και μακρυα απο χαρτια που σπρωχνει η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ τραπεζα του ομιλου απλα επειδη κανουν ογκο.

dim ns είπε...

hawk...έχεις άποψη για την ZYNGA?

Αλεξανδρος είπε...

Καλε μου φιλε μικρε εγω δεν καταλαβα τι εννοεις εδω προσπαθουμε επειδη ειμαστε ολοι φιλαρακια να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Αν θελεις γινε σαφεστερος για οσους σαν και εμενα δεν ειναι τοσο μεσα στα πραγματα

ο dwk είπε...

Καλή σας μέρα.
Μετά τα τόσα καλά λόγια που ακούσαμε για ινκατ και την συμπεριφορά που βλέπουμε, μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ευκαιρία ή θα πρέπει να περιμένουμε; ΜΕΓΑΛΕ «μικρέ» - αν θέλεις - για εμάς τους αδαείς, (εννοώ βασικά εμένα – όχι βέβαια τον Αλέξανδρο – καλημέρα σου) μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος;

Γεράκι είπε...

στην εγραψα χτες...περιμενε..

Γεράκι είπε...

Blogger Ο/Η hawktrader είπε...

Shares of social game maker Zynga Inc. fell more than 6 percent on Monday after an analyst said insider selling and a declining number of users was putting pressure on the stock. "We expect continued pressure on the stock, especially given our belief the company's growth is slowing," he said.

A company spokeswoman did not immediately reply to a request for comment.
THE ANALYSIS: Bhatia has an "underperform" rating on the stock and a price target of $7.

SHARE ACTION: Zynga shares dropped 46 cents, or 5 percent, at $8.75 in afternoon trading, after earlier trading down as much as 6.9 percent. The stock has been on a volatile ride since its initial public offering at $10 in December, falling to $8 in January but hitting a peak closing price of $14.69 in early March. The company reports its first-quarter earnings on Thursday.

ρε dim..εχεις προσβαση σε US..χάθηκαν τοσα χαρτια κ πρεπει να κολήσεις με μετοχή των 8$???χαχαχα...

η μετοχή ειναι πολυ φρέσκια κ δεν μπορω να δω πως αντιδράει σε chat patterns κτλ...άρα οταν φτάσει με το καλο στα 20$ κ βάλε να την δουμε πιο σοβαρα..ισως μπει κ το facebook μέσα να πάρει τα πάνω της...

Γεράκι είπε...

βεβαια χτες εκανε μεγάλο μάζεμα..αλλα θέλω να δω τον obv να αλλαζει τάση για να πω οτι μπαινουν παλι μεσα αγοραστες...

ο dwk είπε...

…είμαι ασυγχώρητος!
Όταν τα σχόλια αρχίζουν μ’ αυτά τα μάτια, οπωσδήποτε έχουμε μια πολύ όμορφη μέρα.
http://www.youtube.com/watch?v=M89DVW9ve0M

dim ns είπε...

δεν μπήκα ξανά χθες! σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Γεράκι είπε...

παντως η fb δεν ανακοινωσε καλα αποτελεσματα..

michele είπε...

Ηawk γιατι λες στον ανθρωπο για μετοχη 8$ εχει καποια σημασια?

Γεράκι είπε...

με κολαζεις τωρα..αστο καλυτερα..που εμπλεξα...χαχα..

michele είπε...

Γιατι το λες, τη λογικη σου θα την εχεις,εξηγησε την χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Αφού θα το πεις το ποίημα βρε ΧΑΑ,τι το λιβανίζεις τόσες ώρες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους.
Προβλήματα διάφορα σήμερα, ας είναι καλά η γραφειοκρατία...ότι και να πω... άστο καλύτερα, κανείς δεν θα με πιστέψει ότι την δημιουργούν οι πιο πάνω, πέρα από την υπαλληλική ιεραρχία.
Αγορά ΔΕΝ έχουμε, άρα για ΟΛΑ τα υπόλοιπα (εκτός ΧΑΑ) ότι θέλετε αργότερα.
Γιατρέ μου δεν μυρίζω τίποτα... έχω βγάλει και ένα σπυράκι στον ποπό μου, δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε....μήπως να έκανα μια μαγνητική????
Καλό μεσημέρι.

Γεράκι είπε...

Momentum Monday…Netflix is Dead AND Apple is The Market’s Doctor

Γεράκι είπε...

νεα χαμηλα η BNP...

Γεράκι είπε...

ολα τα σορτ δουλευουν αψογα σημερα..παλι στην CMG..ΑΑPL και επίσης η BNP,ING ..ολα σορτ...

George είπε...

-------MIKELE PANO MAIL------------

Γεράκι είπε...

κατρακύλα η ΑΑPL...Τραβάει όλους κ ολα κάτω...εχουμε κ νουμερα μετα..υπομονη αλλα η διορθωση ειναι σε εξελιξη...

Megas Magistros είπε...

Αλέξανδρε και dwk ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙ:

Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ενεργεί ως Ειδικός Διαπραγματευτής στις παρακάτω εταιρείες: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑLPHA ΤΡΑΠΕΖΑ, COCA COLA ΕΕΕ, EFG EUROBANK ERGASIAS, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΕΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ.

michele είπε...

Αυτο εννοει το ειδα το πρωι το ξεχασα,τι κανεις Μαγιστρε,εκανες κανα μαζεματακι??

Megas Magistros είπε...

michele οχι ακόμα. Μέχρι Παρασκεύη σίγουρα και όπως πάντα θα ενημερώσω μόλις γίνουν οι πράξεις στα χαρτιά που θέλω.

ο dwk είπε...

Σ’ ευχαριστώ ΜΜ.
…και μια και είσαι εδώ, και …κουβέντα να κάνουμε, γιατί (κατά ΜΕΓΑΛΟ μικρό) τα …«σπρώχνει»;

THE JUNIOR είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

karaefthimiou23 είπε...

Η παράγκα με άλλα λόγια Μικρέ...

michele είπε...

η Παραγκα κινειται και μεσω Λονδινου Καρα..

μπαρμπαλιας είπε...

...ευτυχως ο Θεοτσακος πρροστατευσε το επενδυτικο κοινο...τουμπαρησε την ΑΤΤ...ρε τι ειναι αυτος;;;αλλοι που ειναι εγκλωβισμενοι απο 3 ευρω και κατω...θα τον στραγκαλισουν...
τωρα περα απο πλακα...δεν τον καταλαβαινω ...την κηδεμονια εννοω

ο dwk είπε...

Δήλωση:
Όλως ειλικρινώς σας γνωρίζω, ότι είμαι παντελώς άσχετος, ανίδεος, ατάλαντος, …ελαχιστοεπενδυτής της πλάκας, ζητώ προκαταβολικά και ταπεινά συγγνώμη για τις (αδι)ανόητες ερωτήσεις περί των διαδραματιζομένων στο ΧΑΑ.
ΑΛΛΑ!!!
ΘΑ ΡΩΤΑΩΩΩΩΩΩ!!! :) :) :)
(το ΜΟΝΟ που δεν θέλω να ακούσω είναι: στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις…)
ΥΓ 1 …δεν συμβαίνει το ίδιο περί πολιτικής! (Ακούς Πάνο;;;)
ΥΓ 2 αν και το παραπάνω ΥΓ 1 …παίζεται!

michele είπε...

παμε επανω καινουργια αναρτηση