Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                   

                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Σε πεδίο αντιπαράθεσης αντί σύγκλησης εξελίσσεται η κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου πριν τις εκλογές, με την τρόικα να σπεύδει να καταστήσει σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στα δύο κόμματα να αποστούν από τις βασικές κατευθύνσεις του δεύτερου μνημονίου. 

Χαρακτηριστικό της αντιπαράθεσης των δύο κομμάτων είναι η διακοπή του διαλόγου για το εθνικό φορολογικό σύστημα, που στόχο είχε τη διαμόρφωση ενός απλού κειμένου βασικών αρχών και όχι τη σχηματοποίηση συγκεκριμένων μέτρων. 

Το κείμενο αρχών θα έπρεπε να είναι έτοιμο από την περασμένη Πέμπτη, κάτι που δεν έγινε μετά την αποχώρηση της ΝΔ από τον διάλογο, με αφορμή την τροπολογία που ενέτασσε στα τεκμήρια διαβίωσης τους βοηθητικούς χώρους που άλλαξαν χρήση. 

Η ρύθμιση αυτή απεσύρθη για να διευκολυνθεί ο διάλογος, ο οποίος όμως ουδέποτε ξανάρχισε, καθώς η ΝΔ επέλεξε να αποχωρήσει εκδίδοντας μάλιστα ανακοίνωση για πυροδότηση του διαλόγου. 

Πρόλαβε ωστόσο στο επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει ότι όποιο κείμενο αρχών παρουσιαστεί από το υπουργείο Οικονομικών δεν θα έχει την υπογραφή της, καθώς η ίδια δεν έχει λάβει κανένα πόρισμα για τον διάλογο που διεξήχθη μέχρι σήμερα. Επιμένει δε στις προτάσεις της, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί αναλυτικά στο φορολογικό πρόγραμμά της, που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2011. 

Απόσταση ωστόσο από τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας κράτησε με επίσημη ανακοίνωσή του και το υπουργείο Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι αυτά περιλαμβάνουν αποσπασματικά στοιχεία από κείμενα εργασίας που χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιτροπής και ως εκ τούτου δεν δεσμεύουν ούτε το υπουργείο ούτε τα συμμετέχοντα κόμματα. Ξεκαθαρίζει δε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα λάβει τις τελικές αποφάσεις αφού λάβει υπόψη και τα συμπεράσματα του δημόσιου διαλόγου που θα προηγηθεί της τελικής διαμόρφωσης του νέου φορολογικού νόμου.

Η δεξαμενή των προτάσεων
Με βάση τα κείμενα εργασίας που είδαν το φως της δημοσιότητας, προβλέπεται νέα φορολογική κλίμακα για τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων με μείωση του ανώτατου συντελεστή από το 45% στο 40%, καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή 20% για όλα τα νομικά πρόσωπα, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και θέσπιση δύο και μόνο φόρων στα ακίνητα, που θα εισπράττονται από το Δημόσιο και τους ΟΤΑ. Ειδικότερα, η δεξαμενή των προτάσεων από την οποία θα κληθεί να επιλέξει η νέα κυβέρνηση περιλαμβάνει: 

- Νέα φορολογική κλίμακα για τα φυσικά πρόσωπα με μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 45% στο 40% για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, διατήρηση του αφορολογήτου ορίου στα 5.000 ευρώ και μείωση των φορολογικών κλιμακίων από οκτώ σε πέντε. 

- Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και αντικατάστασή τους από κοινωνικά επιδόματα που θα χορηγούνται με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

- Επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Στα κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη για τον προσδιορισμό των εισοδημάτων προβλέπεται να είναι οι τραπεζικές καταθέσεις, οι δαπάνες, τα περιουσιακά στοιχεία, καθώς και άλλες παραμέτρους, όπως ο τόπος και ο χρόνος άσκησης του επαγγέλματος. Τα αντικειμενικά κριτήρια θα είναι μαχητά.

- Καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή 20% για όλα τα νομικά πρόσωπα με μείωση του φόρου που επιβάλλεται στα μερίσματα από 25% σε 20%. O φορολογικός συντελεστής μπορεί να μειωθεί στο 15%, εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια

- Επιβολή δύο ενιαίων φόρων στα ακίνητα. O πρώτος θα αντικαταστήσει το ειδικό τέλος ακινήτων που επιβάλλεται σήμερα μέσω της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και θα κατευθύνεται στα κρατικά ταμεία. O δεύτερος φόρος θα ενσωματώνει όλους τους δημοτικούς φόρους και θα εισπράττεται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών τιμών στο τέλος Ιουνίου, όπως προβλέπεται στο μνημόνιο. Θα συνοδευτεί με μείωση των συντελεστών φόρου μεταβίβασης στα μέσα επίπεδα της ΕΕ ή με την επιβολή φόρου υπεραξίας.

- Προοπτική μείωσης των συντελεστών ΦΠA (1% κατά έτος) εφόσον επιτυγχάνονται οι ετήσιοι στόχοι είσπραξης εσόδων από ΦΠA.

- Διατήρηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠA στα νησιά του Αιγαίου.

- Κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

- Αναμόρφωση του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Το 13άρι των υποχρεωτικών μέτρων
Μπορεί πάντως ο διάλογος να έχει διακοπεί, πλην όμως υπάρχουν μέτρα στα οποία τα δύο κόμματα θα πρέπει να συναινέσουν στην εφαρμογή τους, αφού αποτελούν μνημονιακές δεσμεύσεις. Πρόκειται για 13 δράσεις, με κάποιες να έχουν ήδη καθυστερήσει βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. 
Συγκεκριμένα: 

1. Σύστημα επίλυσης διαφορών: Εως τέλος Μαρτίου 2012 θα έπρεπε να έχει εγκριθεί η νομοθεσία που θα καθιστά αναγκαίο για τις μεγάλες φορολογικές υποθέσεις να εξαντλούν τη φορολογική επίλυση της διοικητικής διαφοράς πριν προχωρήσουν σε δικαστικές εφέσεις.

2. Αυστηρότεροι κανόνες για προσφυγή στα δικαστήρια. Ενίσχυση του θεσμού της φορολογικής διαιτησίας καθιστώντας το σύστημα που καθιερώθηκε το 2011 πλήρη λειτουργικό.

3. Χρήση πρόσθετων εργαλείων κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Συγκρότηση έως το τέλος Μαρτίου μηχανισμού που να διασφαλίζει ότι οι καταγγελίες που έχουν σχέση με απλήρωτα χρέη διαβιβάζονται για δίωξη στη μονάδα χρηματοπιστωτικών πληροφοριών. 

4. Αναβάθμιση προσωπικού. Εως το τέλος Μαρτίου θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η εκ νέου αξιολόγηση και πρόσληψη 1.000 ελεγκτών και διαμόρφωση του αριθμού των ελεγκτών στους 2.000. Για τους υφιστάμενους υπαλλήλους θα καθιερωθεί ένα επίσημο πλάνο για την επισκόπηση της επίδοσης, το οποίο θα δίνει αναλυτικά τους στόχους βάσει των οποίων θα αξιολογείται η επίδοση των διευθυντών (μέχρι τον Ιούνιο του 2012). Αντικατάσταση των διευθυντών που δεν επιτυγχάνουν τους στόχους.

5. Μέτρα κατά της διαφθοράς. Εως το τέλος Ιουνίου 2012 θα συσταθούν υπηρεσίες εσωτερικών υποθέσεων και θα ενισχυθεί ο ρόλος της αρχής του ξεπλύματος χρήματος. Βελτίωση συστήματος για την προστασία όσων καταγγέλλουν περιπτώσεις διαφθοράς στη φορολογική διοίκηση και εισαγωγή διαδικασιών για την εναλλαγή διευθυντών. Εως το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει θεσμοθετηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κατά της διαφθοράς.

6. Ενίσχυση της αρχής ελέγχου των μεγάλων φορολογουμένων.

7. Κλείσιμο 200 εφοριών έως τον Δεκέμβριο. Εως το τέλος Μαρτίου θα τεθούν στόχοι στις εφορίες σε σχέση με τις κύριες δραστηριότητες όπου συμπεριλαμβάνονται οι έλεγχοι, η επίλυση διαφορών, η κατάθεση και στόχοι επίδοσης για τους διευθυντές βάσει των οποίων θα αξιολογούνται. 

8. Είσπραξη των μεγάλων οφειλών απευθείας από κεντρικό φορέα που θα εποπτεύει τις 35 μεγαλύτερες εφορίες. 

9. Παύση πληρωμών στις ΔΟΥ: Εως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012 σταματούν οι πληρωμές φόρου στις εφορίες. Οι πληρωμές θα γίνονται με υποχρεωτικά τραπεζικά εμβάσματα και πληρωμές σε τράπεζες ή τοπικά κέντρα δημόσιων υπηρεσιών. 

10. Επίτροπος: Εως τον Σεπτέμβριο 2012 θα διοριστεί επικεφαλής της διοίκησης εσόδων ένα εξωτερικό άτομο με άψογα αξιολογικά στοιχεία φορολογικής συμμόρφωσης και σημαντική εμπειρία σε φορολογικά θέματα. 

11. Πλήρη ενοποίηση των εισπράξεων από φόρους και εισφορές έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012.

12. Μηνιαίες δηλώσεις: Εως τον Μάρτιο του 2012 θα πρέπει να επεκταθεί το μέτρο της υποβολής μηνιαίων δηλώσεων σε ένα ευρύτερο φάσμα φορολογουμένων, να ενοποιηθεί η είσπραξη οφειλών φόρου και εισφορών κοινωνικής ασφάλισης των μεγάλων φορολογουμένων, να αυξηθεί ο αριθμός των επιθεωρήσεων και να καθιερωθούν συγκεκριμένοι εισπρακτικοί στόχοι για τους επιθεωρητές. 

13. Να σταματήσουν ενδεχόμενες νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για την είσπραξη φόρων και οφειλών κοινωνικής ασφάλισης αλλά και οι όποιες παρατάσεις ρυθμίσεων που ήδη τρέχουν.

Πηγή: www.kerdos.gr

103 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.
οι "σωτηρες"μας δια του εκπροσωπου των Κουτρουμπανη...ξεκαθαρισαν οτι μετα τις εκλογες ερχεται λαιλαπα..τα λενε και δεν κοκκινιζουν ,με αβανταδορους τα μμε που τους αβαντσαρουν και κυριος εκφραστης το MEGA...που ειναι η "φωλια του κουκου".αυτοι λοιπον ξεκαθαρισαν την θεση τους και μενει στους ποπολαρους να ξεκαθαρισουν τη δικια τους ,με την σημειωση οτι δεν του δινουν μια εναλλακτικη και πειστικη λυση...οποτε;;;μπρικια παλι και μετα τις εκλογες τα γνωστα...κωμικες και δραματικες καταστασεις στην συγχρονη πολιτικη ιστορια

μπαρμπαλιας είπε...

...ενα διαστημα η δημοσια τηλεοραση πηγε να διαφοροποιηθει...ομως εδιωξαν τις ενοχλητικες φωνες και μειναν οι γνωστοι αγευστοι και αοσμοι...μποτωναιοι και σια.ενταξυ παιδια δικο σας το μαγαζι ...αλλα το πλερωνει ο κοσμος μεσω ΔΕΗ ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Καλημέρα Ηλία.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Καλη εβδομαδα και καλο μηνα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε συνέχεια των χθεσινών μου σχολίων, αφού θέλουμε και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα περί μετοχών... γιατί τι να τις κάνω? Να τις χέσω τις μετοχές όταν δεν θα έχω πατρίδα.
Βγήκε ο Σακάτης (χωρίς μετά συγχωρήσεως αυτή τη φορά, έτσι είναι) και δήλωσε ότι δεν υφίσταται θέμα γερμανικών αποζημιώσεων . Και πότε την έκανε την δήλωση? Αφού πρώτα τα "παιδιά
" εδώ (βλέπε προδότες") εξαφάνισαν τα στοιχεία και τα αποδεικτικά των κατοχικών δανείων κλπ κλπ. Μια μικροφωτιά στο ΓΛΚ στις 13/3/12.
Το επόμενο βήμα κατά την γνώμη μου? Η εξαφάνιση των στοιχείων του χρέους από το 1974 μέχρι σήμερα για να μην μπορεί κάποιος να το διακρίνει σε επαχθές και μη. Να το θυμηθείτε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο, επίσης.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΣΠΡΙΩΝ

1980 2011
ΦΑΣΟΛΙΑ
ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 338995 54697
ΤΟΝΟΙ 42038 12868

ΡΕΒΙΘΙΑ
ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 163351 25971
ΤΟΝΟΙ 16715 4354

ΚΟΥΚΙΑ
ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 72214 10443
ΤΟΝΟΙ 10400 1766

ΜΠΙΖΕΛΙΑ
ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 6663 1487
ΤΟΝΟΙ 1204 713

ΦΑΚΕΣ
ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 49215 45136
ΤΟΝΟΙ 6609 5554

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προεκλογικά τερτίπια.
Ειδικά δωμάτια στα νοσοκομεία για αλλοδαπούς με υγειονομικά προβλήματα!!! Εδώ δεν θα υπάρχουν για μας. Όπως πάμε θα κλείσουν τα 2/3 των νοσοκομείων μας. Όπως στη Λεττονία, το θυμάστε? Από τα 120 έμειναν 20 μόνο νοσοκομεία.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!( αν και με λιγο πυρετο)..Τωρα του επιασε πρεμουρα να λυσουν το μεταναστευτικο,λες και η υγεια ειναι ενα προβλημα που το μαθαμε χτες γι αυτους τους ανθρωπους και στα καταλυματα στα οποια ζουν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Δημήτρη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Γειά σου Πάνο
Μιχάλη, περαστικά

AS Company: Αποτελέσματα για… φίλημα

http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/689147/ChameleonArticle.aspx

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το άλλο το ακούσατε? Στο εξής οι αλλοδαποί θα θέλουν υγειονομική άδεια για να εργαστούν στην χώρα μας! Σώπα, τώρα το θυμηθήκατε ρε?

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα νάχουμε ...
Περαστικά michele ...
Φίλε Μπαρμπαλιά ..μην ανεβάζουμε πίεση πρωί πρωί με τους κερατάδες !!!
Τις καλημέρες μου στον Πάνο και φυσικά στον Δημοσθένη ....ελπίζω να κάνει και σήμερα κάποια εκτίμηση της κατάστασης ...

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Πάνο το ΄πες και μόνος σου, προεκλογικά τερτίπια.
Για να δούμε όμως στις επερχόμενες εκλογές οι Έλληνες θα έχουν βάλει λίγο μυαλό;
Γνώμη μου;
Aμφιβάλω τα μέγιστα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε ολη τη παρεα

Megas Magistros είπε...

Πήραμε 10.000 ΔΙΟΝ στα 0.0950€. Μένουν άλλα 15.000 βλέπωντας και κάνωντας.

Σύνολο μέχρι τώρα 25.000 τεμάχια με μικτή τιμή 0.13€.

George είπε...

Καλημέρα σε ολους.Μικελε περαστικά... Λασκαρη---------------------------ΣΩΣΤΟΣ------ 10,38

michele είπε...

Ωραιο αυτο Δημητρη με τη μειωση της παραγωγης οσπριων.Τις επιδοτησεις τις καναμε BMW..

George είπε...

M.M TA ΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ......

michele είπε...

3 εκ η κεφαλαιοποιηση της ΔΙΟΝ,υπερβολες οπως στο πανω..

michele είπε...

το εκλεισε και η ΕΥΡΩΒ το gap..στα 0.59

michele είπε...

Σας θυμιζω: την Παρασκευη 6 Απριλιου και τη Δευτερα 9 του μηνα δεν εχουμε χρημιατιστηριο λογω του καθολικου Πασχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα άρχοντες.Λογικά η ΔΙΟΝ από αύριο θα πάει στις δημοπρασίες εφ'όσον είχε ζημιές μεγαλύτερες(EBIDTA)από το 30% των ιδίων κεφαλαίων.

Νίκη είπε...

Καλημέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε . Μικέλε περαστικά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και σε ΟΛΟΥΣ που μπήκαν μετά.
Η ίδια εικόνα και σήμερα. Πάνω κάτω. Το αναψυκτικό πάλι κάνει τη διαφορά.
ΔΙΟΝ. Εδώ η αγορά το "άκουσε" αμέσως το κακό νέο. Στην ΕΛΒΑΛ, τον ΕΛΛΑΚΤ και σε κάποιες άλλες γιατί κωφεύει? Συμπέρασμα: Βορδέλον.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη, George
Σε συνέχεια για την παραγωγή των οσπρίων.
Στο ένθετο της Καθημερινής <> διάβασα χθες για κάποιον ο οποιος έχει στην Φλώρινα 180 στρέμματα χωράφια και παρόλα αυτά είναι δημόσιος υπάλληλος.
Τώρα λέει ότι έχει αρχίσει πάλι να καλλιεργεί γιατί δεν του φθάνει ο μισθός.
Λέει ότι θυμάτε με ΤΡΟΜΟ τα παιδικά του χρόνια που τον έπαιρνε ο πατέρας του στα χωράφια για να φροντίσουν την παραγωγή των φασολιών.
Βγάλτε συμπέρασμα γιατί καταλήξαμε έδω.
Σαν κι αυτόν σίγουρα υπάρχουν πολλοί.
Αν δεν μπορούν - δεν θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλεία γιατί δεν τα παίρνει το κράτος να τα δώσει σε άλλους που θέλουν;
Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γινόμουν αγρότης στη θέση τους.
Ας όψοντε όμως οι επιδοτήσεις που έγιναν PORSCHE και ΒΙΛΕΣ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ δεν σου είπα περαστικά Μικέλε, το ξέχασα. Το λέω τώρα να μην παρεξηγηθώ. Αν και δεν έχεις ανάγκη εσύ, μια τσάρκα με πρώτο συνθετικό την τελευταία λέξη του προηγούμενου σχολίου και...έστρωσες.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη να προσέχεις άλλη φορά όταν γυρνάς τις νύχτες:)Περαστικά εύχομαι,με την καλή παρέα θα είναι...

Νίκη είπε...

Πάνο 10:14 θα σε μαλώσω, παρ’ όλο που ξέρω ότι μίλησε ο θυμός σου και όχι η ψυχή σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέστα ρε Λάσκαρη. Εγώ πάντως θυμάμαι με νοσταλγία τα παιδικά μου χρόνια που με έπαιρνε ο παππούς μου από τις 3 τα ξημερώματα (καλοκαίρι) για να πάει στο χωράφι για καλαμπόκια. Ήταν μακριά βλέπεις, και το κάρο το έσερναν οι αγελάδες, ήταν δηλαδή αυτό που λέμε τα ζώα μου αργά.
Πάνε όλα αυτά τώρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημερα Λασκαρη.

Μικελε περαστικα σου

michele είπε...

Χαχα ευχαριστω Πανο και παιδια,μια ιωση ειναι θα περασει..Πανο οταν η αγορα ειναι κακη ,"ακουει" μονο τα κακα νεα.Αλλα εμεις βλεπουμε και τα καλα.Θα ερθει η ωρα τους.Προηγουνται αλλες διεργασιες..τη μεγαλη βδομαδα κλεινει η Βουλη.Ακουσα και τον Καμμενο να λεει ,οτι μονο με ΣΥΡΙΖΑ θα μπορουσε να υπαρξει συγκλιση σε ορισμενα θεματα.Ο Αλεξης το ξερει???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη να με μαλώσεις, αν και σωστά το έπιασες. Είπα να το ελαφρύνω λίγο, γιατί δεν βγαίνει διαφορετικά, θα πάθουμε εγκεφαλικό όλοι.

michele είπε...

Kαρα μαλλον ημερα το επαθα,εκανα το Σαββατο μια εξαιρετικη βολτα με καφε και φαγητο στο Θησειο..

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Eλπίζοντας να μήν εκνευρίσω τον michele ... θα πώ οτι και σήμερα θα κρατήσω μετά πάθους, το κράνος μου !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν θα γίνει μεγάλη μάχη,
Καμμένος με Σύριζα ένα ψηφοδέλτιο και ΝΔ με ΠΑΣΟΚ πάλι ένα ψηφοδέλτιο. Είναι πολλά βλέπεις τα 50 κεφάλια πριμ της πρωτιάς

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Ζητάω συγνώμη αλλά η άποψή μου δεν έχει να κάνει με τεχνικές αναλύσεις .... και είναι ....μόνο δική μου άποψη !!!!

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη είναι κλασική Άνοιξη,ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα αλλά το κλασικό ύπουλο αεράκι το έχει και μας χτυπάει συνήθως.

Πάμε by the book για το 700-714 φαίνεται.Για να δούμε εάν σήμερα-αύριο πιάσει τα νούμερα και δούμε κάτι καλό.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Αναμενόμενο και αυτό Πάνο ... και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα με τους μασκαράδες....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και όσο εμείς λέμε σαχλαμαρίτσες, αυτοί μας σκίζουν πάλι με 5,8 εκ τζίρο σε μια ώρα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα καλό μήνα έστω και καθυστερημένα και καλή εβδομάδα.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Πάνο τώρα πάνε στα χωράφια με το διπλοκάμπινο των 3000cc που έχει GPS , MP3, μόνιμο 4WD, ΑΠΛΙΚΕΪΣΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΟΠΡΙΑ. χαχα

PS είπε...

οταν μια τέτοια αγορά σου δίνει κερδη οπως με την ινλοτ,πρεπει απαραιτήτως να τσεπώνονται και να μην ξαναμπαίνουν,αποψή μου,ίσως επειδή έφυγαν όλα στο +7%

PS είπε...

οταν μια τέτοια αγορά σου δίνει κερδη οπως με την ινλοτ,πρεπει απαραιτήτως να τσεπώνονται και να μην ξαναμπαίνουν,αποψή μου,ίσως επειδή έφυγαν όλα στο +7%

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ξεχασες το δερματινο σαλονι κι τα θερμενομενα καθισματα χαχαχα

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Γιάννη ένα τέτοιο έχει ο Κίτσος της Τασούλας. χιχι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και κάτι που ίσως δεν θα ξέρετε.
Από συνάδελφο που πήγε για υπηρεσιακούς λόγους στην ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι. Έχουν έτοιμο σύστημα παραγωγής ενέργειας από καύση σκουπιδιών. Έτοιμο να λειτουργήσει λέμε για να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας. Δεν μπορούν να το δουλέψουν γιατί αντιδρά ή "τοπική κοινωνία" .
Και σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα.
Το ίδιο γίνεται στη Χαλκιδική με τα μεταλλεία. Το ίδιο γίνεται με τα πάνελς που διώχνουν τα θηράματα και τις ανεμογεννήτριες που "χαλάνε" το τοπίο.
Ο κάθε γελοίος μπορεί να πάει στο ΣΤΕ και να ακυρώσει μια επένδυση.
Τα ίδια που γίνονταν και πριν 30 χρόνια γίνονται και σήμερα. Μετά μας φταίνε οι άλλοι.

michele είπε...

Παυλο ,δεν εκνευριζομαι ολες οι γνωμες παιζουν,ασε που τωρα τελευταια,μια χαρα κανεις και φορας την πανοπλια..η κινηση της αγορας γινεται οπως θελουν λογω του ογκου που υπαρχει..

karaefthimiou23 είπε...

Αξιοσημείωτη η σταθερότητα των ΕΧΑΕ,καλό σημάδι,οι αερόφουσκες έρχονται σε γνωστά νούμερα.

michele είπε...

Oι αεροφουσκες ,αλλοιωνουν την πορεια του ΧΑΑ,ειτε στην ανοδο ειτε στην πτωση.Θα αποδοθει δικαιοσυνη,οπως παντα γινεται στις αγορες.Οσον αφορα το πολυ σημαντικο που λεει ο Πανος.Ειναι προβλημα θεσμικο.Οποιοσδηποτε νομος που αφορα επενδυσεις ,επρεπε να ελεγχεται στην συνταγματικοτητα του και σε αλλα θεματα περιβαλλοντικα,απο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,πριν ψηφιστει.Ετσι λυνονται ολα τα προβληματα νομων που στην ελλαδα δεν προχωρανε.Κλασσικο το παραδειγμα της διπλης αναπλασης που κολλησε στους "κορμορανους".Ετσι οπως χρονια λεω,η αναπτυξη κολλαει στο πιο συντηρητικο κομματι της ελληνικης πολιτικης σκηνης που καταφευγει στο ΣΤΕ για να ακυρωσει ολα τα εργα.

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μειλ...

michele είπε...

Στο γραφημα του ΔΤΡ στις 26 Μαρτιου ειχαμε πει τον αμεσο στοχο ..Νομιζω ηρθαμε πολυ κοντα 283,48 σημερα..

George είπε...

Mikele ο επόμενος στόχος ποιος είναι για ΔΤΡ ???

George είπε...

Μικελε και μια άλλη ερώτηση την γνώμη σου για τράπεζες βλέπεις και άλλο κάτω έως της εκλογές από αυτά τα επίπεδα ?

michele είπε...

George ολα εξαρτωνται στις τραπεζες απο τους ορους ανακεφαλαιοποιησης.Εκει παιζεται το παιχνιδι και οι διαπραγματευσεις..το καθυστερουν και αυτο ενοχλει και τις αλλες μετοχες.Αργα η γρηγορα αυτο θα αλλαξει.Ο ΔΤΡ αν σπασει το καναλι που βλεπεις στο γραφημα θα εχει ιδιαιτερο προβλημα,θα το επανεξετασουμε.Αλλα θα εχει αντιδραση απο δω.Πηγε καρφι απο τις 350 εδω κατω.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη πότε θα ξέρουμε τους όρους ανακεφαλαιοποίησης;

karaefthimiou23 είπε...

Η Bundesbank ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να αποδέχεται τα ομόλογα όλων των χωρών της ευρωζώνης ως εγγύηση, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο είχε σταματήσει να δέχεται ομόλογα από τις χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα διάσωσης, μεταδίδει το Reuters.

«Συνεχίζουμε να δεχόμαστε κρατικά ομόλογα από αυτές τις χώρες στο πλαίσιο των κανονισμών της ΕΚΤ», δήλωσε εκπρόσωπος της Bundesbank.


Την Παρασκευή, η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ανέφερε ότι η Bundesbank από τον Μάιο δεν θα δέχεται πλέον να δανείζει τράπεζες που της δίνουν ως collateral τίτλους που φέρουν εγγυήσεις από την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περί κατώτατων μισθών.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1457499
Πρώτα μας έλεγαν για μισθούς Πορτογαλίας - Ισπανίας. Μετά μας έλεγαν για μισθούς Βαλκανικής. Τώρα μας μιλάνε για μισθούς Βουλγαρίας - Τουρκίας. Μπήκε και νέος "παίχτης" μέσα. Η Ασία. Στο τέλος θα μας λένε για μισθούς Πακιστάν και Ουγκάντας.
Αυτό το αστείο πρέπει να σταματήσει επιτέλους.

michele είπε...

Βασιλικη δεν ξερω τον ακριβη χρονο.Εκεινο που βλεπω οτι μετα το psi ολα δρομολογουνται..δεν λεω με το σωστο τροπο η οχι αλλα μπαινει το νερο στ αυλακι.Μα θα μου πεις φαινεται αυτο στο ΧΑΑ?? Δεν φαινεται απο τους πολλους,απο καποιους φαινεται..
επισης ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ο Καρα ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙς 12.45 δειχνει αυτο που λεμε εδω και καιρο οτι το συστημα χρησιμοποιει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και για τους πολιτες και για τους επενδυτες.Επομενως βγαινει ενα δημοσιευμα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ετσι ωστε να μην υπαρχει γρηγορη διαψευση και να εμπεδωνεται στους επενδυτες το παραμυθι.ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ το παιχνιδι το εχουμε επισημανει.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Αναφέρω με κάθε επιφύλαξη κάτι για το οποίο ενημερώθηκα πριν μια σχεδόν ώρα...
Η ανακοίνωση της ανακεφαλοποίησης μετατίθεται για μετά το Πάσχα, αλλά πρίν τις εκλογές.....

karaefthimiou23 είπε...

Παύλο η ημερομηνία που είχε δωθεί ως διορία ήταν ως τις 10 Απριλίου και σίγουρα πριν τη διάλυση της Βουλής.Τώρα,εάν δεν γίνουν εκλογές αλλάζουν τα πράγματα αλλά πάντως θα γίνει πριν το Πάσχα αν γίνουν(οι εκλογές) ως τις 6-13 Μαίου.

Γεράκι είπε...

καλημέρα στα αλάνια του ΧΑΑ...ελπίζω να είστε καλά...ας φέρει ο μήνας αυτος χαρές και επιτυχίες για όλους μας..

karaefthimiou23 είπε...

Νομίζω ότι και στη δική μας περίπτωση ισχύει αυτό που έγραψε ο Μισέλ,η τρομοκράτηση με δήθεν φήμες.

Για ποιο λόγο δεν ανακοινώνονται οι εκλογές?Ακόμα και εκεί κάνουν κουμάντο οι αερόφουσκες,στην ημερομηνία.Έλεος με τη χούντα...

michele είπε...

Ολα θα γινουν στο στενο οριο που επιτασσουν οι δανειστες.Το αργοτερο στις 13 Μαιου θα γινουν οι εκλογες.Βαλε και το αρνι του λαου,στο ποδι θα γινουν.Εν τω μεταξυ θα εχει δουλεψει το συστημα για την ανακεφαλαιοποιηση..και εν τω μεταξυ η ΓΕΚΤΕΡΝΑ γλυστραει προς τα πανω ενω εμεις ασχολουμαστε με τας εκλογας..

karaefthimiou23 είπε...

Η αγορά σήμερα τιμολογεί,προσπαθεί τουλάχιστον, τα δωδεκάμηνα που ανακοινώθηκαν.Εκεί που είχαμε χάλια,η αγορά τιμωρεί και όπου είχαμε καλά προιμοδοτεί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και την ΑΣΚΟ με αποτελέσματα για ... φίλημα την έχει στο -10%.

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο για εταιρεία λιανικής P/E=9 δεν είναι μικρό αλλά ούτε μεγάλο σε χώρα με βαθειά ύφεση.Είναι fair η τιμή της τώρα.

μπαρμπαλιας είπε...

καρα . αυτο που εγραψες 11.07 για την διον ..στεκει;;εχω μερικα και πηρα λιγα σημερα..

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία ο κανονισμός του ΧΑΑ είναι σαφέστατος,όταν μια εταιρεία ανακοινώνει αποτελέσματα ζημιογόνα(σε ΕΒΙΤDA)30% των ιδίων κεφαλαίων της τότε μπαίνει σε καθεστώς επιτήρησης.Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη,ας την παραθέσει,εγώ αυτό γνωρίζω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα ευχαριστώ για την επισήμανση.
Αλλά είναι ενδεικτικός και ο όγκος. Τι να λέμε τώρα.
Όσο για τις εκλογές, διαβάζω διάφορα...μέχρι και για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία για να μην γίνουν αν δεν βολεύει κάποιους και ξέρουμε ποιους. Εγώ πάντως τα περιμένω όλα από αυτούς.

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Καρα ευχ πολυ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τον γενικό...έχει ακουμπήσει κάμποσες φορές το 715 και δεν θέλει να πάει πιο κάτω. Αλλά ούτε και να ξεκολλήσει από εκεί. Θα πρέπει να περιμένουμε καμιά ώρα ακόμη για να φανούν οι προθέσεις τους...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μέχρι 28/9 οι δηλώσεις για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις
Παρατείνονται μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2012 οι προθεσμίες για την υποβολή οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και οριστικής δήλωσης εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις.
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, παρατείνονται μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2012 οι προθεσμίες για την υποβολή της οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα -η οποία έληγε την 30η Απριλίου- και της οριστικής δήλωσης εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις, η οποία έληγε την 31η Μαΐου 2012.
Εξάλλου, η εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9, για τα έτη 2008 έως και 2011, θα παραμείνει ανοικτή τις επόμενες ημέρες ώστε να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι.
http://gr.news.yahoo.com/28-9-102155109.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραία νέα μας φέρνεις Βάλια.
Καλύτερα να μην κάνουν καθόλου δήλωση, έτσι κι αλλιώς αφορολόγητοιθα είναι.
Και τα έσοδα του Β΄εξαμήνου? Η τρόικα συμφωνεί μ' αυτό?
Ξέχασα...μισθωτοί και συν/χοι θα υποβάλλουν υποχρεωτικά ηλεκτρονική δήλωση για να βγουν τα εκκαθαριστικά επι τόπου και να πληρώσουν ΑΥΤΟΙ πάλι το μάρμαρο.
Μια πό τα ίδια. ΟΥΣΤ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τώρα το βρήκα Πάνο.
Η τρόικα συμφωνεί με τις 40-50 τροπολογίες που περνάνε καθημερινά;
Βρε αυτοί θα δυαλίσουν και ότι έχει απομείνει για τις καρέκλες τους.

Megas Magistros είπε...

Καρά μου ισχύει αυτό που έγραψες για ΔΙΟΝ. Θα γίνει ΑΚΟΜΑ πιο ευκολη η δουλειά αυτών που μαζεύουν και θα πάρω και τα υπόλοιπα 15.000 που απομένουν πιο χαμηλά από 0.095€ που πήρα τα σημερινά.

Γεράκι είπε...

ΜΜ ελπίζω να μην μπερδευτεις ή χαθείς με τα δεκαδικά ψηφία κατα την καταχώρηση της εντολή σου...χεχεχε...

michele είπε...

3.1.2.4. Κατηγορία Επιτήρησης
(1) Στην Κατηγορία Επιτήρησης εντάσσονται οι μετοχές εκδότη εφόσον συντρέχει ένα από τα
ακόλουθα κριτήρια:
α) Ο εκδότης έχει συνολικά αρνητικά ίδια κεφάλαια
β) Οι ζημίες του εκδότη κατά την χρήση είναι μεγαλύτερες από το τριάντα τοις εκατό (30%)
των ιδίων κεφαλαίων και ο εκδότης δεν έχει δεσμευθεί ότι θα προχωρήσει εντός ορισμένου
χρονικού διαστήματος σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως ιδίως, σε πρόσκληση Γενικής
Συνέλευσης για την αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου, από τις οποίες θα προκύπτει, με
αιτιολογημένο από τον εκδότη τρόπο, η μη πλήρωση ή η άρση του κριτηρίου .
γ) Ο εκδότης έχει σημαντικές ληξιπρόθεσμες οφειλές.
δ) Έχει κατατεθεί αίτηση για την υπαγωγή του εκδότη σε προ – πτωχευτική διαδικασία
σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις .
ε) Βάσει ανακοινώσεων ή γεγονότων δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες ή αβεβαιότητα ως
προς το αν ο εκδότης μπορεί να συνεχίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα.
................
(2) Η εξέταση των κριτηρίων των περιπτώσεων α) και β) της προηγούμενης παραγράφου
γίνεται βάσει των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και σε περίπτωση που
δεν συντάσσονται ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, βάσει των μητρικών οικονομικών
καταστάσεων. Ως αποτελέσματα χρήσεως λαμβάνονται τα αποτελέσματα του ομίλου μετά
από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ή σε περίπτωση μη σύνταξης ενοποιημένων
οικονομικών καταστάσεων τα αποτελέσματα μετά από φόρους. Μετά από αιτιολογημένη
αίτηση του εκδότη, από τα αποτελέσματα χρήσεως μπορεί να εξαιρούνται, για το σκοπό
πλήρωσης του κριτηρίου της περίπτωσης (β) της προηγούμενης παραγράφου, ζημίες που
οφείλονται σε έκτακτα και μη επαναλαμβανόμενα γεγονότα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα Αντώνη μας δουλεύεις κιόλας...εμ βέβαια καλόμαθες έξω με τις μετοχές των 100 δολ.

michele είπε...

Oσον αφορα την κατηγορια επιτηρησης.Γενικως πολυ συχνα και στον κανονισμο του ΧΑΑ οσο και αυτον της Ε.Κ παρουσιαζονται και καποιες..ασαφειες η αλλαγες που δεν γινονται αμεσα γνωστες στο ευρυ επενδυτικο κοινο.

karaefthimiou23 είπε...

Μάγιστρε στη ΔΙΟΝ βρωμάει καραστημένος ισολογισμός για να πάει στην επιτήρηση.Είναι δουλειά Ρούμπου εναντίον Μηλιώνη ή και αυτοί οι 2 μαζί...?Τώρα πάντως θέλει υπομονή για όσους ενδιαφέρονται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεύτερο χαχα...μην ανησυχείτε την αύξηση ΜΚ της ΔΙΟΝ θα την καλύψει ΟΛΗ ο παπαγάλος μας που είναι μεγαλομέτοχος.
Αποκλείσαμε τα σχόλια και δεν μπορεί να το γράψει ο ίδιος.
Είναι κρίμα πάντως γιατί είναι η εποχή που τα πουλιά ζευγαρώνουν και θα βρίσκεται σε οίστρο τώρα...

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Μιχάλη,αν δεν ανακοινώσει λίαν συντόμως ΑΜΚ τότε θα πάει αυτόματα σε επιτήρση.

michele είπε...

Εξαιρετικη παρατηρηση Καρα.Ο παλιος ειναι αλλιως.

michele είπε...

Ειμαι ζαβλακωμενος σημερα,δεν ανοιγουμε τα ανωνυμα σχολια.Οταν στρωσω θα τα ανοιξουμε.Εχω και το Λιακο που ειναι γρηγορο πιστολι χαχα

michele είπε...

Προσοχη,κατω απο εδω μια εντονη καθοδικη και απο το 715 και απο τη ζωνη 270-280 του ftse θα προκαλεσει ρευστοποιησεις

karaefthimiou23 είπε...

Αν φύγει κάτω από το 270 ο 20άρης θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη.Νομίζω ότι θα το κρατήσει,όπως και το 700 ο γενικός.

Megas Magistros είπε...

Καρά δεν θα ανακοινώσει ΚΑΜΙΑ ΑΜΚ η ΔΙΟΝ. Θα πάει σε επιτήρηση. Απλά και όμορφα.

Εδω η ΒΙΟΤΕΡ έδωσε από 0.07 σε 0.20€....η ΔΙΟΝ θα κολλήσει???

alexandra είπε...

Καλησπέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

michele είπε...

Καλως την Αλεξανδρα..καλο μηνα να εχουμε

George είπε...

Η επόμενη κίνηση για άνοδο στη eurobank 0,492 αν δεν κάνει και τότε πάει στο 0,340 απ ότι βλέπω στην τεχνική ανάλυση ..

μπαρμπαλιας είπε...

George A..τι εκανες με την διονη;

michele είπε...

george η ευρωβ πηγε μεχρι 1,40 μετα το 1-0,985 ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΟΤΑΝΕ..τωρα ενα στοχο τον επιασε ο ΔΤΡ ,θα δουμε απο δω και περα.Τι νοημα εχει να ψαχνεις κανεις στα ταρταρα για να πιασει μια αντιδραση??? υπαρχουν κι αλλες εταιρειες .

michele είπε...

Λιακο check mail

Megas Magistros είπε...

Αφήστε την Διόνη ήσυχη.

Μου χαλάτε το μονό αποδεκτό που έχω παίξει στο στοίχημα...

George είπε...

Μπαρμπαλια τα εδωσα με χασουρα ....στον ΜΜ

michele είπε...

ΕΧΑΕΕΕΕΕΕ Hawk...Μαγιστρε τους επιτρεπει σχετικη ευελιξια ο νομος( ορισμενου χρονικου διαστηματος) και... Μετά από αιτιολογημένη
αίτηση του εκδότη, από τα αποτελέσματα χρήσεως μπορεί να εξαιρούνται, για το σκοπό
πλήρωσης του κριτηρίου της περίπτωσης (β) της προηγούμενης παραγράφου, ζημίες που
οφείλονται σε έκτακτα και μη επαναλαμβανόμενα γεγονότα..Αντιλαμβανεσαι

Γεράκι είπε...

ναι..ναι..mic..απλα έχω άλλα θέματα που με καίνε κ δεν μπορω να την χαρω όσο πρεπει..τεσπα..

michele είπε...

Οι έκτακτες ζημίες που εμφανίζονται στην χρήση λήξης 31/12/11 προέρχονται από τις συσσωρεμένες προβλέψεις επισφαλειών πελατών οι οποίες απορρέουν από την σημαντική μείωση τζίρου καθώς και των καθυστερήσεων και διακανονισμών πληρωμών μέρους των πελατών μας , λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες και την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.

Ο Όμιλος προχώρησε αφενός σε απομείωση μέρους του αποθέματος της εμπορικής δραστηριότητας αποτιμώντας το σε σημερινές αξίες και αφετέρου σε απομείωση μέρους των συμμετοχών των Θυγατρικών και Συγγενών αποτιμώντας τα σε εύλογες αγοραίες αξίες.
ΕΚΤΑΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ...αααα για το μονο αποδεκτο λεμεεε.

michele είπε...

διαβαζω καποιες απο τις πολλες τροπολογιες που περνανε στο παρα πεντε τωρα τελευταια.Καταθεση απο Αικατερίνη Φαρμάκη του ΠΑΣΟΚ, ζητεί να μειωθεί στα επαρχιακά καζίνο η τιμή εισιτηρίου από 15 σε 12 ευρώ και να αυξηθεί στα μεγάλα από 6 στα 12 ευρώ.
Το δικο μας εδω ειναι τσαμπα.Ενα κωδικο ανοιγεις....

Megas Magistros είπε...

ΜΙΚΡΕ αν βρω ξανά τον ΑΒΑΚΑ ΚΑΤΩ απο 0.70€ λέω να κάνω μια πρώτη τοποθέτηση.

Michele μου το έπιασες.

michele είπε...

Παμε νεα αναρτηση παιδες,ανεβηκε και ο πυρετος..