Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele

56 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη οκ το τακτοποίησα.
Γιάννη καλωσόρισες

michele είπε...

Μπραβο Βαλια,εγω δεν προλαβα πολλα..κλεισιματακι αφιερωμενο με ΕΕΕΚ..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ποιός πήραξε την ΜΠΕΛΛΑ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλως σε βρηκα Βασιλικη.

Πως τα περνας;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλά Γιάννη εδώ στον αγώνα. Εσύ; πως σου φάνηκαν οι πρώτες μέρες;

δημοσθενης είπε...

δεν προκαμα να γραψω στον φιλο που μιλησε για "καλες τιμουλες" οτι οταν οι "καλες τιμουλες" μενουν πολυ ωρα , τοτε "βρωμανε" και σχεδον παντα, δεν αποτελουν ευκαιριες..

Megas Magistros είπε...

Λες βρε Κεφαλεοαγορα????

Πωπωπωπωπω Παναγία μου τι πάθαμε......

Κάτσε να βγω την Δευτέρα να πουλήσω market τα 15.000 τεμάχια που με 0.15€ να γλυτώσω!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Οι πρωτες μερες ηταν χαλαρες σε σχεση με αυτο που περιμενα. ολα καλα, η συνεχεια θα δουμε,οπως και να ναι ειναι λιγο το διαστημα οποτε μαλων ολα οκ!!!

Δημο Θα το εχω στο νου μου.
Παντως δεν πηρα τιποτα σημερα λογω αποχης και μη μελετης του χαα.

George είπε...

Magistros φιλε μου προλαβα και πουλησα με 1,52 και 1,55 τα 2/3 και απο Δευτερα τι λες ειναι για αγορα η τα πουλαμε ??

δημοσθενης είπε...

θαυμαστε τα σκουπιδια του διαδικτυου τον ΤασοΠιΘηκα τον ΜΑΓΩ...βρε κακομοιρη κοιτα να βρεις καμια δουλει μην πεινασουν τα παιδια σου επειδη εσυ την εχεις δει ΜΑΓΩΣ και ασε τους υπολοιπους γυφτο

δημοσθενης είπε...

εχει κι αλλο κατω παιδες αυριο, αν θελετε τη γνωμη μου..αν βεβαια μπορει κανεις να εχει αποψη στο χαρτι αυτο

Megas Magistros είπε...

GEORGE A απο χθές τα γράφω. Προσωπικά καθαρά για τζόγο θα πάρω από Δευτέρα άλλα 25.000.

Εχω όπως ξέρεις 15.000 (μαζί με τα σημερινά) με τιμή πλέον €0.155.

Και φυσικά μέχρι εκεί. Για τζόγο δεν διαθέτω πάνω από €5.000.

Στα υπόψη ότι οταν τζογάρεις πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί και να τα χάσεις όλα.

Είμαι όμως περίεργος να δω την συνέχεια μέχρι το καλοκαιράκι...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Επειδή εγώ δεν είμαι καλός χαρακτήρας σαν τον Δημοσθένη και τους υπόλοιπους ..... Μωρή παλιολουμπίνα θα σε πηδήξω ,όπως πήδηξα και την άλλη κραγμένη στο ΒΝ και ακόμα ....ψάχνεται!!!

Megas Magistros είπε...

Δήμο μας καλησπέρα. Αυριο θα κάνει -50% το μαγαζί καθώς είναι Σάββατο!

karaefthimiou23 είπε...

Πάντως την κίνηση την έκανε όπως έδειχναν οι bollinger και τώρα το λόγο έχει η παράγκα:)

δημοσθενης είπε...

καλησπερα Μαγιστρε..υπαρχουν καποιοι που ευχαριστουνται αμα χανουν κι οι αλλοι, οπως κι αυτοι...

δημοσθενης είπε...

ρε ΜΑΓΕ κοιτα τα παιδακια σου που πεινανε γυφτο..παρτους κανα γλυφιτζουρι

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Ρε Κωτρόνη.... νομίζεις οτι είσαι ασφαλής;
Δεν βάζετε μυαλό ...Τι μυαλό νάχετε, με IQ ανθυπαμοιβάδας ....
Θες παρτίδες και εφιάλτες ...!!!

δημοσθενης είπε...

ειμαι συνδεδεμενος μονιμα 32 χρονια και αυριο εννοω την επομενη συνεδριαση...χαχα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καρούμπαλε στη φυλάω απο χθές ...θα σε κάνω και ρόμπα ξεκούμποτη ....

δημοσθενης είπε...

Παυλο μην ασχολεισαι με τον καραγκιοζη

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Δημοσθένη αύριο είναι η μόνη μέρα που πιστεύω ότι όλα θα είναι πράσινα..χα..χα

Megas Magistros είπε...

Δήμο μου προσωπικά χαμογελώ με αυτά που διαβάζω από τον τυπάκο.

Οσο για την χασούρα, αυτή γίνεται πραγματική όταν πουλήσει κάποιος.

Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει αγορές καθώς η στρατηγική σταδιακών τοποθετήσεων ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ποτέ όπως έχω πει.Οπότε η όποιες λιγοστές απώλειες από τζόγο είναι λογιστικές.

δημοσθενης είπε...

ετσι ειναιμαγιστρε..και απο μακακες γεματος ο τοπος

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Παστουρμάς ...ακου όνομα ο πισωγλέντης....
Πρόσεχε το ταγεράκι σου !!!!!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Δε μπορώ Δημοσθένη,μου τη βαράνε αυτά τα σκουπίδια...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Το θέμα είναι οτι σας έχει βρεί ..ευγενικούς !!!!

δημοσθενης είπε...

χαχα Παυλο...δεν ξερεις ομως οτι ο Πανος , ο Μικελε κι εγω του δινουμε 4 ολοκληρα ευρω τη μερα του γυφτοΜΑΓΟΥ για να γραφει εδω παπαριες και να γελαμε

Νίκη είπε...

Καλησπέρα και πάλι σε όλους.

"Εξαφάνισαν" το αρχείο για τις γερμανικές αποζημιώσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ταυτόχρονα, βλέπουν το φως παράξενες καταγγελίες. Για μια "παράξενη" φωτιά στις 11/3 στο Υπ.Οικονομικών.. που "εξαφάνισε" τα έγγραφα-ντοκουμέντα ΕΔΩ

Της Μιχαλούς Από το topontiki

Ακούει κανένας εισαγγελέας ρε παιδιά… Εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας τα αρχεία των Γερμανικών αποζημιώσεων και δεν παρεμβαίνει κανείς από τη δικαιοσύνη για να εξιχνιάσει το τεράστιο εθνικό σκάνδαλο… Το νέο αυτό έγκλημα κατά της χώρας μας!!!

Την ανακάλυψη αυτή την έκανε ο νέος τσάρος της οικονομίας και «σωτήρας» μας Φίλιπος Σαχινίδης ο οποίος τόνισε μέσα στη Βουλή, χωρίς αιδώ, τα εξής: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις λέει ο Φίλιππος Σαχινίδης και συνεχίζει... Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Η συνέχεια εδώ: http://kepparou.blogspot.co.uk/2012/03/blog-post_6450.html

karaefthimiou23 είπε...

Καλά τα πήγε η μικρούλα ΙΝΚΑΤ:

τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε 1,4 εκατ. ευρώ έναντι 2,1 εκατ. ευρώ και μειώθηκαν κατά 31,7%.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για τη χρήση 2011 διαμορφώθηκε σε 127 εκατ. ευρώ έναντι 191 εκατ. ευρώ του 2010 σημειώνοντας μείωση κατά 33,5%.

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων του Ομίλου (EBITDA), διαμορφώθηκαν σε 10,6 εκατ. ευρώ έναντι 10,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 3%.

Οι συνολικές υποχρεώσεις του Ομίλου μειώθηκαν κατά 24,62% για το 2011 και διαμορφώθηκαν σε 113,9 εκατ. ευρώ έναντι 151,1 εκατ. ευρώ το 2010 και σε επίπεδο εταιρείας μειώθηκαν κατά 25,15% και διαμορφώθηκαν σε 76,8 εκατ. ευρώ από 102,6 εκατ. ευρώ το 2010.

Περαιτέρω, οι τραπεζικές δανειακές υποχρεώσεις του Ομίλου παρουσιάζουν βελτίωση κατά 29,4% και ανήλθαν σε 38,6 εκατ. ευρώ έναντι 54,7 εκατ. ευρώ, ενώ για την εταιρεία παρουσιάζουν βελτίωση κατά 31,9% και ανήλθαν σε 27 εκατ. ευρώ από 39,7 εκατ. ευρώ.


Για την αντιγραφή:www.capital.gr

michele είπε...

Παιδες δεν προλαβα σχολιακι σημερα λογω φορτωμενου προγραμματος..

karaefthimiou23 είπε...

Συνεχίζουμε εδώ Μιχάλη,κανένα θέμα.Έπεσε μελέτη σήμερα:)

karaefthimiou23 είπε...

Αντίθετα με τη θυγατέρα,η μαμά όπως αναμένετο χάλια γκρι έως ελαφρώς μαύρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλησπέρα κι από μένα, αν και δεν βλέπω να έμεινε κανείς...δεν πειράζει. Τον ...ήπιαμε πάλι σήμερα κατά το κοινώς λεγόμενο. Τι να κάνω μαθαίνω και την ορολογία της νεολαίας.
Τη μισή μέρα την φάγαμε σήμερα με επιλογή και αγορά ποδηλάτου, άντε καλορίζικο, ευχαριστώ, μπα τίποτα (εν συντομία για εξοικονόμηση χώρου). Τουλάχιστον παραπέμψαμε για το μέλλον τις σκέψεις για μηχανάκι, κάτι είναι κι αυτό.
Από τα σχόλιά σας βλέπω ότι μπήκε πάλι αυτός ο...άντε να μη το πω δεν θέλω να χαλάσω μια τέτοια μέρα. Πάντως κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά τι σημασία έχει πια? Ο δήθεν ...μετανάστης από το Μόναχο και άλλα ωραία παραμύθια και σενάρια πάνω στα οποία στηρίχθηκε η δημιουργία του ΒΝ, παρών από την πρώτη μέρα να γλύφει τον Λεώ και να μην μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να εκδιωχθεί από την γνωστή στήλη, που όπως φαίνεται η διατήρησή της συναρτάται ΑΜΕΣΑ με την παρουσία του. Ένα βαρύδι δηλαδή που κουβαλάει η στήλη, όπως ο καθένας μας εδώ που τα λέμε κουβαλάει ένα βαρύδι στην ζωή του. Τέλος πάντων αρκετά με αυτόν, τον στόλισε και ο Παύλος κατάλληλα. Παύλο να μας έρχεσαι συχνότερα για να μας ...ξεκουράζεις λίγο, τώρα την ξέρεις την ώρα εισόδου χαχα.
Κατά τα άλλα ο δείκτης κράτησε το 725 αν λέει πια τίποτα αυτό, η ΙΝΚΑΤ μας την έφερε πάλι στο τέλος...κρίμα, τα ΣΩΛΚ κάτω από τα 0,70 και άντε να δούμε που θα πάνε, το ΕΛΣΤΡ ξαναγύρισε στην τιμή αγοράς του με μηδέν κομμάτια, ο Βαγγέλης μια από τα ίδια...θα μου πείτε εδώ έπεσε η ΜΕΤΚΑ...και γενικά ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και σήμερα, ας είχες μυαλό να τα έδινες ψηλότερα για να τα ξαναπάρεις τώρα, τώρα κάτσε να περιμένεις τον άλλο γύρο, αυτό αφορά μόνο εμένα.
Καλό απόγευμα για την ώρα μετά το λογύδριο που έβγαλα και τα ξαναλέμε...μπάι μπάι που λέει και ο φίλος μου ο ΦΑΣ.

michele είπε...

Δεν εχει διαγραμματακι σημερα εχει ποτακι..και διαβασμα το ΣΚ..

michele είπε...

Στα 59,6 εκατ. ευρώ διευρύνθηκαν οι ζημιές μετά από φόρους για τον όμιλο της Intracom το 2011 έναντι ζημιών 45,9 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

Επιπλέον οι πωλήσεις το 2011 διαμορφώθηκαν στα 519,3 εκατ. ευρώ από 574,4 εκατ. το 2011 και τα EBITDA περιορίστηκαν στα 49,2 εκατ. ευρώ έναντι 63,2 εκατ. το προηγούμενο έτος.

Παράλληλα για την μητρική, οι ζημιές προ φόρων διευρύνθηκαν στα 19,3 εκατ. ευρώ ενώ οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 2,4 εκατ. ευρώ.

michele είπε...

Στα 72,8 εκατ. ανήλθαν τα κέρδη του ομίλου Ελλάκτωρ το 2011, από 0,5 εκατ. το 2010. Η εταιρία εμφάνισε πτώση 31% στο τζίρο ενώ ανθεκτικά αποδείχτηκαν τα EBITDA,στα 256,8 εκ. για το ίδιο διάστημα.

Αναλυτικότερα, ο Όμιλος εταιρειών ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για τη χρήση του 2011 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (I.F.R.S.).

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε για τη χρήση του 2011 σε 1.204,3 εκατ. ευρώ έναντι 1.753,1 εκατ. ευρώ το 2010, σημειώνοντας μείωση 31,3%.

 Τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων και φόρων (EBIT) διαμορφώθηκαν για τη χρήση 2011 σε 150,8 εκατ. ευρώ έναντι 151,4 εκατ. ευρώ το 2010 μειωμένα κατά 0,4%.

 Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν για τη χρήση 2011 σε 256,8 εκατ. ευρώ έναντι 263,3 εκατ. ευρώ το 2010 μειωμένα κατά 2,4%.

 Τα κέρδη προ φόρων για τη χρήση 2011 ήταν 90 εκατ. ευρώ έναντι 88,8 το 2010 αύξηση 1,4%.

 Τα κέρδη μετά από τους φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν σε 72,8 εκατ. ευρώ έναντι 0,5 εκατ. ευρώ το 2010.

michele είπε...

Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της Αλουμύλ ανήλθαν στα € 10,3 εκατ. το 2011 έναντι € 21,3 εκατ., το προηγούμενο έτος.

Αναλυτικά, η διοίκηση της «Αλουμύλ» ανακοίνωσε, αύξηση των πωλήσεων για τον Όμιλο κατά 0,4%, στα € 203,4 εκ. έναντι € 202,6 εκατ. του 2010.

Τα μικτά κέρδη ανήλθαν στα € 38,4 εκατ., έναντι € 45,9 εκατ. του 2010, σημειώνοντας μείωση 16,2%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), ανήλθαν σε € 10,3 εκ., έναντι € 21,3 εκατ., του 2010, σημειώνοντας μείωση της τάξης του 51,7% και οι ζημίες προ φόρων διαμορφώθηκαν στα € 12,1 εκατ. από ζημιές € 168 χιλ. του 2010.

Ταυτόχρονα, οι λειτουργικές ταμειακές ροές παρουσίασαν πλεόνασμα € 7,5 εκατ. Ο καθαρός δανεισμός του Ομίλου διαμορφώθηκε στα € 152,4 εκατ. μειωμένος σε σχέση με το 2010 (€ 155,6 εκ.).

michele είπε...

Σημαντική βελτίωση σε έσοδα και EBITDA εμφάνισε το 2011 ο όμιλος ΓΕΚ Τέρνα. Στα 14,6 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 53% σε ετήσια βάση, ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της 31/12/2011, καταρτισμένες με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, τα ετήσια αποτελέσματα 2011 του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα διαμορφώνονται ως εξής:

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της ΓΕΚ Τέρνα ανήλθαν στα 856,9 εκατ. ευρώ, έναντι 606,1 εκατ. ευρώ το 2010, αυξημένες κατά 41,3%, κυρίως λόγω των αυξημένων πωλήσεων στους τομείς των κατασκευών και της θερμικά παραγόμενης ενέργειας.

Η λειτουργική κερδοφορία προ αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα διαμορφώθηκε σε 133,4 εκατ. ευρώ, έναντι 62 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 115% σε σχέση με το 2010, επηρεασμένη κυρίως από τον τομέα των κατασκευών και της Ενέργειας.

michele είπε...

συνεχεια ΓΕΚΤΕΡΝΑ:
Αντίστοιχα, τα συνολικά λειτουργικά κέρδη (ΕΒΙΤ) του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε 67,8 εκατ. ευρώ, έναντι 28,1 εκατ. ευρώ το 2010, αυξημένα κατά 141%. Τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν αύξηση κατά 89% και διαμορφώθηκαν σε 10,4 εκατ. ευρώ έναντι 5,5 εκατ. ευρώ την προηγούμενη περίοδο, ενώ τα καθαρά κέρδη πριν την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν σε 2,2 εκατ. ευρώ έναντι ζημίας 3 εκατ. ευρώ το 2010.

Μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας, τα καθαρά αποτελέσματα
διαμορφώθηκαν σε ζημίες 5 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 8,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο
περυσινό διάστημα.

Οι συνολικές επενδύσεις του Ομίλου το εν λόγω διάστημα ανήλθαν σε 226 εκατ. ευρώ και αφορούν κυρίως στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ο συνολικός καθαρός τραπεζικός δανεισμός ανέρχεται σε 609 εκατ. ευρώ, καθώς ο Όμιλος κατέχει χρηματικά διαθέσιμα ύψους 327 εκατ. ευρώ, ενώ ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός ανέρχεται σε 936 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο καθαρός δανεισμός σημείωσε πτώση κατά 115,7 εκατ. ευρώ το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Τα συνολικά ίδια κεφάλαια διαμορφώθηκαν σε 665,6 εκατ. ευρώ.

michele είπε...

Ενοποιημένες πωλήσεις ύψους 1,54 δισ., μικτά κέρδη 230,8 εκατ. και ενοποιημένη καθαρή ζημιά 415,5 εκατ. λόγω λογιστικών απομειώσεων και έκτακτων δαπανών 172 εκατ. ανακοίνωσε η MIG.

Τα κύρια σημεία των αποτελεσμάτων έχουν ως εξής:

• Η Καθαρή Θέση 2011 της εταιρείας (NAV) βρίσκεται στα €1,74 δισ και η Καθαρή Θέση ανά μετοχή ανέρχεται σε €2,26 μετά τη λογιστική μείωση αξίας ενεργητικού
• Ενοποιημένες πωλήσεις έτους 2011 €1.545,6 εκατ.
• Μικτά κέρδη έτους €230,8 εκατ.
• Ζημίες προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) από συνεχιζόμενες δραστηριότητες €64,9 εκατ.
• Ενοποιημένη καθαρή ζημία μετά από φόρους, δικαιώματα μειοψηφιών €415,4 εκατ. στις οποίες περιλαμβάνονται λογιστική μείωση αξίας ενεργητικού, μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες και έκτακτες δαπάνες ύψους €172,2 εκατ.
• Σε εταιρικό επίπεδο ζημίες μετά από φόρους €182,8 εκατ.
• Η σχεδιαζόμενη έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους έως και €660.281.301 θα υλοποιηθεί σε δύο τμήματα.

karaefthimiou23 είπε...

Ο ισολογισμός της ΙΝΚΑΤ είναι όχι απλώς άριστος αλλά αδάμας...

michele είπε...

Αναλυτικότερα, η Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε αποτελέσματα για το έτος 2011. Η άνοδος επιδόσεων στις θυγατρικές εταιρείες κατά το έτος, είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Ο Όμιλος σημείωσε ενοποιημένες πωλήσεις για το 2011 €1.545,6 εκατ. και ζημίες προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) €64,9 εκατ. Τα μεικτά κέρδη βρίσκονται στα €230,8 εκατ. και οι ενοποιημένες καθαρές ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφιών στα €415,4 εκατ. στα οποία περιλαμβάνονται η λογιστική μείωση αξίας ενεργητικού, μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες και έκτακτες δαπάνες ύψους €172,2 εκατ.

Σε εταιρικό επίπεδο οι ζημίες υπολογίζονται σε €182,8 εκατ. Η Καθαρή Θέση (NAV) του ομίλου είναι στα €1,74 δισ και αντιπροσωπεύει €2,26 ανά μετοχή. Τα τρέχοντα επίπεδα ρευστών διαθεσίμων σε εταιρικό επίπεδο υπολογίζονται σε €148,7 εκατ.

Τα αποτελέσματα του 2011 επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από τις συνεχιζόμενες δυσκολίες του οικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Παρά τις πρωτοφανείς αυτές συνθήκες, ο όμιλος MIG έχει βελτιωμένα αποτελέσματα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Τα μερίδια αγοράς συνέχισαν να αυξάνονται ενώ υλοποιούνται στρατηγικές όπως ο περιορισμός του κόστος.

michele είπε...

Καρα ο καλυτερος ισολογισμος μεχρι τωρα που εχω δει ειναι της ΕΛΒΕ..αλλα συμφωνω και την ΙΝΚΑΤ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και πάλι, βλέπω Μικέλε ότι προσπαθείς και αυτήν την ώρα για την ενημέρωσή μας.
Μια μεγάλη καλησπέρα στον Γιαννάκη μας το "στραβάδι" χαχα, που δεν τον πρόλαβα το απόγευμα. Θα τα λέμε για λίγες μέρες τώρα που έχει άδεια.
Δεν είδα ούτε μια αναφορά στο σχόλιο της Νίκης για την εξαφάνιση των στοιχείων για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ούτε ένας? Από τους ίδιους που είπανε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ... ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κλπ κλπ. Μήπως πρέπει όλοι μαζί να φωνάξουμε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ? Μπα δεν το βλέπω, ας κοιμηθούμε ήσυχοι με τις μετοχές μας κάτω από το μαξιλάρι (νοερά).
Εκτός από τον Δήμο βέβαια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και στον Κ400.
Ευχαριστούμε για την δημοσίευση των βασικών στοιχείων. Βέβαια μερικά πράγματα θέλουν περαιτέρω ψάξιμο για όποιον ενδιαφέρεται βέβαια.

karaefthimiou23 είπε...

Μισέλ συγκρινόμενος με τους κλάδους που ασχολούνται και οι 2,η ΙΝΚΑΤ είναι το μέλλον.Εάν η ΕΛΒΕ αλλάξει κλάδο και δεν μείνει μόνο με τα σώβρακα,για να έχει δηλαδή νόημα ένα μελλοντικό growth τότε μαζί σου.

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Πάνο λεβεντιά.Διάβασα τον απολαυστικό σου μονόλογο και θα σου ευχηθώ καλορίζικο το ποδήλατο στον υιό:)

michele είπε...

ο κλαδος της ΙΝΚΑΤ ειναι πιο hot ειναι σαφες.Αλλα οταν εχεις στην ενδυση 62,5 εκ τζιρο 1,5 εκ λιγοτερο απο περυσι και τετοια χρηματοοικονομικη εικονα με το λιανεμποριο να εχει υποστει τετοιες μειωσεις πωλησεων ..και στο 1 ευρω θα εχεις κεφαλαιοποιηση 13 εκ τοτε...

michele είπε...

να μην πω για τα μερισματα 17 χρονια στη σειρα απο την εισαγωγη μεχρι σημερα..δανεισμος της πλακας κλπ..ΑΛΛΟ management εδω...

karaefthimiou23 είπε...

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η ΕΛΒΕ είναι πρότυπο εταιρείας στον κλάδο της και απορώ πώς τα καταφέρνει τόσο καλά ο Μάχος.

michele είπε...

Τετοια ωρα σου λεω και ποσα εχω ,θυμασαι χτες με ΒΙΟΚΑ?? αλλα αστο μην τα βγαζουμε κι ολα στη φορα χαχαχα

michele είπε...

Eχει και τον ΑΓΓΛΟ μαζι του..Σκυλι μαυρο αυτος..

karaefthimiou23 είπε...

Στον κλάδο της ένδυσης πίστευα παλαιότερα και στη ΚΛΜ αλλά δεν τα κατάφερε ως τώρα να αναδειχθεί και την πήρε ο κατήφορος λόγω κατασκευών.Από χρηματοοικονομικής κατάστασης βέβαια είναι σε καλή θέση,κρατάει άμυνα το τρίο Στούντζες...

michele είπε...

Προσπαθουν αυτοι,κανανε και αυξηση,φερανε και τα ιταλικα αλλα δεν περπατησαν ,μεινανε με το mothercare..εφυγα για το ποτακι.Γεια σας και καλο βραδυ..

karaefthimiou23 είπε...

Καλή διασκέδαση Μιχάλη.