Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

X.A.A. LIVE                                                  
METOXH ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1921
                      Σχόλια για τη συνεδρίαση online...


Η ΤΟΞΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Ανώτερο στέλεχος της Goldman Sachs υπέβαλε την παραίτησή του πραγματοποιώντας ανοιχτή επίθεση στην «τοξική και καταστροφική» νοοτροπία που επικρατεί στην τράπεζα, καταφέρνοντας ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα στο δημόσιο προφίλ του αμερικανικού επενδυτικού οίκου. 


Ο κ. Greg Smith, τραπεζίτης της μεσαίας τάξης στην κλίμακα της Goldman Sachs με έδρα στο Λονδίνο, έγραψε σε άρθρο στους New York Times ότι παραιτήθηκε εξαιτίας της αλλαγής της νοοτροπίας που έχει επέλθει στον οίκο την τελευταία δεκαετία κι έχει θέσει τους πελάτες στον «πάτο» των προτεραιοτήτων της τράπεζας. 


«Παρακολουθώ meetings για πωλήσεις παραγώγων όπου δεν ακούγονται ούτε για μια στιγμή ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι πώς μπορούμε να βγάλουμε τα περισσότερα λεφτά από αυτούς,» έγραψε εξηγώντας τους λόγους παραίτησής του από επικεφαλής των επιχειρήσεων αμερικανικών παραγώγων για τους πελάτες Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. 


«Εχω δει πέντε διαφορετικούς managing directors να αναφέρονται στους πελάτες τους ως «muppets» (μαριονέτες, κορόιδα), κάποιες φορές σε εσωτερικά ηλεκτρονικά μηνύματα,» πρόσθεσε ο τραπεζίτης, ο οποίος είχε εργαστεί 10 χρόνια στα γραφεία της Goldman στην Νέα Υόρκη, πριν μετατεθεί στο Λονδίνο προ διετίας. «Δηλώνω με ειλικρίνεια ότι το περιβάλλον σήμερα είναι το πιο τοξικό και καταστροφικό που είδα ποτέ.»

Η τράπεζα υποχρεώθηκε να απαντήσει άμεσα και δημόσια στις αιτιάσεις του κ. Smith. «Διαφωνούμε με τις απόψεις του, οι οποίες θεωρούμε ότι δεν αντικατοπτρίζουν το πώς δουλεύουμε την επιχείρηση… Πιστεύουμε ότι είμαστε επιτυχημένοι μόνο εφόσον οι πελάτες μας είναι επιτυχημένοι» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου της τράπεζας. 


Οι αιτιάσεις του τραπεζίτη, που φοίτησε στο Stanford και κατά τα λεγόμενά του εντάχθηκε αμέσως μετά το κολέγιο στο δυναμικό της τράπεζας, αποτελούν ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα στις δημόσιες σχέσεις της Goldman Sachs. 


Η τράπεζα έχει αντιμετωπίσει μια χιονοστιβάδα από αρνητική δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι επενδυτικές τράπεζες τέθηκαν σε αυστηρό δημόσιο «μικροσκόπιο» στο πλαίσιο της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η αρνητική δημοσιότητα κορυφώθηκε με το «φημισμένο» προφίλ που έφτιαξε το περιοδικό Rolling Stone για την τράπεζα, χαρακτηρίζοντάς την «καλαμάρι-βαμπίρ» (το καλαμάρι χαρακτηρίζεται ο "κανίβαλος" των μαλακίων, επειδή τρώει και το είδος του). 


Πρόσθετο πλήγμα υπέστη η Goldman πριν δύο χρόνια, όταν οι αμερικανικές Αρχές την κατηγόρησαν ότι, με την βοήθεια του διαχειριστή hedge fund κ. John Paulson, δημιούργησε ένα χρεόγραφο που ήταν σχεδιασμένο να αποτύχει. 


Οι επενδυτές έχασαν 1 δισ. δολάρια, ενώ ο κ. Paulson απεκόμισε κέρδη και η Goldman έδρεψε παχυλές προμήθειες. Η Goldman πλήρωσε 550 εκατ. δολ. για συμβιβασμό, παραδεχόμενη ότι «διέπραξε σφάλμα» με την κυκλοφορία των χρεογράφων. 




ΠΗΓΗ: FT.com 
Copyright The Financial Times Ltd. All rights reserved.






                      

202 σχόλια:

1 – 200 από 202   Νεότερο›   Νεότερο»
Money είπε...

Καλημέρα σας

pantelis είπε...

Καλημερα σε ολους...

pantelis είπε...

ΤΚ φιλε μου τι κανεις?????

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ταμειακό πλεόνασμα 647 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο του 2012.Από έλλειμμα 1,17 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=448725

«Ξήλωμα» 100 υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης

http://www.express.gr/news/finance/577232oz_20120315577232.php3

Επικίνδυνα σημάδια απο την τουρκική οικονομία.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13006

Βελγική εφημερίδα De Tijd : «Το κλίμα στην Ελλάδα είναι φιλικό για τις ξένες επιχειρήσεις»

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=36778&Itemid=160

Σφηνάκια για ΕΧΑΕ, ΟΤΕ, ΕΛΚΑ

http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/685658/ChameleonArticle.aspx

Οι ξένες τράπεζες, ο ELA και πόλεμος επιτοκίων

http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/685680/ChameleonArticle.aspx

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Money είπε...

Αν σου πω ότι ομορφαίνω, θα με πιστεψειες;

Money είπε...

http://greek-market-research.net/

Αξίζει να διαβαστεί. Προς το παρόν με καλύπτει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Επειδή δεν ήμουνα αλλά με κάνανε λίγο καχύποπτο... όπα παιδιά έχουμε ταμειακό πλεόνασμα 647 εκ. το πρώτο δίμηνο... και το γράφει και ΤΟ ΒΛΗΜΑ...τώρα ησύχασα.
Εντάξει "ταμειακό" πλεόνασμα, (δεν μας λέει αν είναι πρωτογενές), να το δεχτούμε ακόμα και προεκλογικά αλλά εκείνη η υστέρηση των εσόδων κατα 700 εκ. μόνο τον Γενάρη τί έγινε? Την κάναμε γαργάρα? Και τον Φλεβάρη? Φαντάσου τι πλεόνασμα θα βγάζαμε χωρίς τις υστερήσεις. Μπράβο μας μπράβο μας. Μέσα πάμε καλά.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα! Θαναση διαβασα το αρθρο για τον FTSE ,οντως ενδιαφερον και τεχνικα συμφωνω.Λιγο που πηγε να μιλησει για τα πολιτικα θεματα τα μπερδεψε λιγακι.Ευτυχως δεν το συνεχισε.

George είπε...

Καλημερααααααααααα... σήμερα δεν δεχόμαστε συλλυπητήρια...σήμερα διάβασα και τον φίλο μου τον Λασκαρη που τα έχωνε με άλλο όνομα άλλα είναι φίλος και αυτά είναι δανεικά μέχρι την Κυριακή..............ΠΑΝΟ-ΜΙΚΕΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΧΑ ΧΑ

Michalis είπε...

kalimera se olous:)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Λάσκαρη πρωινέ με την ενημέρωσή σου.
Γεια σου και σένα θανάση με τα τεχνικά σου. Η σημαία δεν κυματίζει άρα δεν πιάνεται γιατί δεν φυσάει σήμερα.

VassilisS είπε...

Καλημέρα σε όλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε, Μιχάλη, George. Από λεπτότητα δεν μιλάω για το ματσ για να μην ξύνω πληγές, αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις Γιώργη και το τραβάει ο οργανισμός σου το δούλεμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Vas.

νικος φαληρο είπε...

κε michalis καλημερα σας.Επειδη σας διαβαζω και βλεπω οτι εχετε ασχοληθει με την τραπεζα ΚΥΠΡΟΥ και την ΑΜΚ που κανει την τρεχουσα χρονικη περιοδο θα ηθελα την εκτιμηση σας μεχρι ποτε βλεπετε να υπαρχει η πιεση στον τιτλο της

michele είπε...

Kαλημερα Vas ,συνονοματε,george( δεν λεω τιποτα χαχα).Θα ανιχνευσουμε προθεσεις και σημερα..οπως και τις προηγουμενες μερες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο Φάληρο. Ο Μιχάλης συνήθως αργεί να απαντήσει, αλλά θα απαντήσει. Από εμπειρία στο λέω αυτό. Είναι και το άνοιγμα τώρα. Για να μην περιμένεις άμεση απάντηση. Μακάρι να κάνω λάθος αυτή τη φορά.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙ(ΓΙ)ΑΓΚΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΠΙ.
ΤΥΦΛΑ ΝΑ 'ΧΟΥΝ Τ' ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ.
ΕΙΔΕΣ GEORGE ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΒΙΝΝΝΝ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε Δημήτρη τον πληγώνεις τώρα χαχα

νικος φαληρο είπε...

καλημερα κε ΠΑΝΟ.ευχαριστω

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΠΑΝΟ ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ.
Α ΡΕ GEORGE ΠΑΙΧΤΗ.

George είπε...

No Comment Κανένα σχόλιο είναι μια φράση που χρησιμοποιείται ως απάντηση

michele είπε...

Nικολα απο το Φαληρο πιστευω,οτι σημερα το αργοτερο τη Δευτερα,θα εκτονωθουν οι πιεσεις και θα υπαρξει μια ανοδικη αντιδραση..

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω κε michele για την απαντηση.καλη σας ημερα.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

No Comment
ΚΑΛΟ GEORGE XAXA

michele είπε...

Παρατηρουμε το θεαρεστο ρολο που παιζει το αναψυκτικο στο -1,75%.Λασκαρη σταματα να πειραζεις τον ανθρωπο..χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σας. Δημήτρη μη μου πειράζεις τον πικραμένο GEORGE

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για όργιο σπατάλης στο ΙΚΑ με αναξιοποιήτα υλικά που σάπιζαν σε αποθήκες και με υπερκοστολογήσεις που ξεπέρνουν το 1.000% κάνει λόγο σε δημοσίευμά του το www.protothema.gr.

40.000 κολποσκόπια βρε παιδιά περίμεναν στην αποθήκη. Για να μην πω τίποτα άλλο και με λέτε πονηρό, το μόνο που θα πω είναι ότι μάλλον δεν υπάρχει (ακόμα) γυναίκα που θα πάει σε γυναικολόγο του ΙΚΑ. Τα λαμόγια σε πλήρη δράση. Και πόσα ακόμη θα βγουν στην φόρα.... Εγώ πάντως θα πάρω σύνταξη από το ΙΚΑ σε λίγο καιρό ότι και να λέτε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βασιλική μας

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΛΙΑ MICHELE.

michele είπε...

Μια ματια και στη ΔΕΗ,πανω απο 3.38 πιστευω θα εχει ενδιαφερον..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Κάποιοι φαίνεται μας παρακολουθούσαν χθες βράδυ αναφορικά με τον Κόκκαλη,πρωί--πρωί κινητικότητα σε ΙΝΛΟΤ-ΙΝΤΚΑ:)

michele είπε...

Kαλως τον Καρα,η ΙΝΛΟΤ ειχε την ακλη ειδηση για τη συμβαση της του 2010 με τον ΟΠΑΠ και πρεπει να αντιδρασει τουλαχιστον μεχρι 0,78-0,79.Αν δεν περασει απο κει θα εχει προβλημα.Η ΙΝΤΚΑ το στειχειωμενο 0,23 θα το περασει

karaefthimiou23 είπε...

Και αναμένουμε το πέρασμα του 0.61 στην ΙΝΚΑΤ,για τη MARINA ρε γαμώτο:)

michele είπε...

H INKAT φιλε ΚΑΡΑ,ειναι αλλη υποθεση..μπαινουν και κακα παιδια εκει,ενιοτε.Και παει μακρια το χαρτι.Το πιο υποτιμημενο χαρτι του ομιλου.Κι ας το τσακισε ο σωκρατες με τη hol

Michalis είπε...

Niko... theoritika akoma ke apo simera tha arxisi na andidrai
giati i AMK kalifthike...
ginane kapia provlimata tis proigoumenes meres... ipovathmisi tis moodys ... ipovathmisi tis rosikis thigatrikis..
alla den paui na ine o monfthalmos vasilias sto sinolo ton tiflon ton trapezon tou elinikokipriakou xorou...

apantisane ke episima me tin exaskisi ton dikeomaton tous..

toso o proedros aristodimou oso ke o dieuthinon simvoulos iliadis....

anamenomen...

ke auxani ke pososto stin kiprou ke i eklisia...

idomen...

karaefthimiou23 είπε...

Ο ανερχόμενος ΕΛΛΑΚΤΩΡ,η νέα ΓΕΚΤΕΡΝΑ... Κάθε 10-15 χρόνια εμφανίζεται και μια νέα δύναμη στις κατασκευές,πολώ δε μάλλον που τώρα εμφανίζονται νέες δραστηριότητες για τα φτυάρια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε μήπως ΚΑΙ οι σωλήνες σαπίζουν σε καμιά αποθήκη του ΙΚΑ?

karaefthimiou23 είπε...

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με την επιβολή προστίμου από τις Τουρκικές Αρχές στην εταιρεία Bilyoner, στην οποία η INTRALOT συμμετέχει με ποσοστό 25%, καθώς και σε όλες τις εταιρίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, σας ενημερώνουμε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΚ, ότι το πρόστιμο έχει ανασταλεί κατόπιν προσφυγής όλων των εταιριών ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
H υπόθεση αφορά σε τεχνικού χαρακτήρα διαδικασία σχετικά με την πιστοποίηση της διεύθυνσης των παικτών στοιχημάτων μέσω διαδικτύου. Όλες οι εταιρίες πιστοποιούν τα στοιχεία διευθύνσεων των παικτών τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, υπερκαλύπτοντας μάλιστα τις απαιτήσεις του Τουρκικού νόμου, χρησιμοποιώντας και τις επίσημες βάσεις δεδομένων της Τουρκικής Δημοκρατίας. Για το λόγο αυτό εκτιμάται ότι η υπόθεση τελικά θα λήξει χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία της Bilyoner.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία Bilyoner δεν ενοποιείται πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της INTRALOT και η μέγιστη δυνητική απομείωση της συμμετοχής της δεν ξεπερνά την αξία κτήσης που είναι καταγεγραμμένη στις λογιστικές της καταστάσεις και ανέρχεται σε 500 χιλιάδες ευρώ.

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω πολυ κε michalis για την απαντηση.

δημοσθενης είπε...

καλημερα σολους ..Νικο Φαληρο ..στην κυπρου σημερα ειναι η μερα της...διοτι 1) γινανε πολλα πακετα πριν λιγο και 2) διοτι ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ακουμπησε (πριν παρει χαμπαρι κανεις) την στηριξη της στο 0,50, εκει αναμεσα στα πακεττα που "γυριζε"...ουτε που προλαβε κανεις ν αγορασει εκι κατω , ΕΑΝ δεν ηταν ηδη στημμενος

δημοσθενης είπε...

επισης η ΚΥΠΡΟΥ χθες εκλεισε με doji star (δηλαδη, κλεισιμο πανω στο ανοιγμα της 0,5060), πραγμα που τεχνικα σηματοδοτει αλλαγη τασης, της πτωτικης που ειχε μεχρι και χθες..αυτα απο τεχνικης αποψης

δημοσθενης είπε...

το χαρτι ειναι πανω στην ολοκληρωση της αμκ και θελει ΙΠΟΜΟΝΕΙ Νικολα

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγε μου καλημερα.ΟΤΕ που περιπου πουλαμε?DIM

δημοσθενης είπε...

προσεχουμε την προσεγγιση του γενικου δεικτη στα 759-760 (kva22 ημ) όπου και βρισκεται αντισταση

νικος φαληρο είπε...

καλημερα κε Δημοσθενη.την προσεξα τη συναλλαγη στις 10:42 με περιπου 600000 τεμαχια.εχετε την λιγο στην προσοχη σας αν μπορειτε.

michele είπε...

Καλως τον Δημο..η αγορα ειναι καλη και με την ΕΕΕΚ κατω,οι τραπεζες κρατανε τις τιμες τους,η ΔΕη ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 3.38 Ο ΟΤΕ οσο ειναι πανω απο 2.77-2.78 παει για 3.( Ασε που εκει βλεπω ΔΠ στα 5,5 περιπου).Εαν θελησουν να περασουν το 760 ,θα πρεπει να απασφαλισουν το αναψυκτικο

δημοσθενης είπε...

καλημερα φιλε μου...οι πωλησεις ειναι αποφαση του καθενος ξεχωριστα, αναλογα με το ποσα κερδη ειναι ευχαριστημενος κανεις...προς το παρον, ακλπαζει και δεν εχει δωσει (τεχνικα ) κανενα σημα πωλησης..το αντιθετο μαλιστα..μεχρι στιγμης τουλαχιστον

νικος φαληρο είπε...

κι ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.μεγαλη η βοηθεια που μας δινετε.την ΚΥΠΡΟΥ την βλεπω λιγο μεσοπροθεσμα εως τα μεσα με τελος του αλλου μηνα.με υπομονη

δημοσθενης είπε...

759,30 ο κιν μεσος 22 ημ γδ

δημοσθενης είπε...

Νικολα...ασε τις προθεσμιες...σημειο κρισιμο, η εισαγωγη των νεων μετοχων της αμκ

νικος φαληρο είπε...

εχετε δικιο. το χρονικο σταθερο ειναι αυτο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο 759 και κάτι κόλλησε και το σκέφτεται χαχα

Καλημέρα Δήμο.

michele είπε...

λιγο πριν ..θα ελεγα εγω.Dim η βιασυνη κανει κακο αγορι μου.Και συνδεσου με google να βλεπω το ονομα σου στα μπλε.

michele είπε...

Eχουμε πει εδω και μερες για τη σημασια τοσο του 760 οσο και του 726 απο κατω..Τα λεμε αργοτερα

Ανώνυμος είπε...

Καλπαζει ε!!!Στρατηγε μου τι μαμακας ειμαι που δεν πηρα περισσοτερα...DIM

δημοσθενης είπε...

εννοειται Μικελε..λιγο πριν η λιγο περισσοτερο πριν...χαχα

δημοσθενης είπε...

+30% η αποδοση του οτε μεχρι στιγμης
..σημειο κρισιμο παντα το +30% (2,18 +30%= 2,84) απο το χαμηλο !!!

δημοσθενης είπε...

2,84 το ψηλο μερας του οτε...μεχρι στιγμης

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΠΑΝΟ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΙΣ ΣΟΥΛΙΝΕΣ.

δημοσθενης είπε...

καλημερα Λασκαρη...οι κυπριοι, θα μας βγαλουν το λαδι πριν μας δωσουνε κερδη, κατα πως φαινεται

δημοσθενης είπε...

ινλοτ κμ5 ημ = 0,6150 κμ22ημ=0,67

δημοσθενης είπε...

ετε κμ5ημ=2,31 κμ22ημ=2,47
...αλφα κμ5ημ=1,3950 κμ22ημ=1,46

δημοσθενης είπε...

δεη κμ5ημ=3,2850 κμ22ημ=3,5150

dim είπε...

OΚ Κε Μικελε..καλημερα..χα χα

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Ένας στους τέσσερις θα πετούσε αυγά και γιαούρτια σε πολιτικούς

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/121216/enas-stoys-tesseris-tha-petoyse-ayga-kai-giaoyrtia-se-politikoys


O. Aras: Η Finansbank θα μείνει στην Εθνική

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/685811/Article.aspx


Εμπορική: Τρίτη εβδομάδα παλινδρόμησης του ΧΑ

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/685803/Article.aspx

Michalis είπε...

ektos siglonistikou aprooptou o Sharlis tis trapezas kiprou analamvani ipourgos ikonomikon...

δημοσθενης είπε...

ξεχωριζουν και παλι σημερα, οι τραπεζες απο τις "τραπεζες"

δημοσθενης είπε...

διπλοκορυφωμενος ο οτε στο 2,84 και διπλοπατωμενος στο 2,78..πολυ βραχυχρονια παντα αυτα..δεν αφορουν τους μεσοπροθεσμους

δημοσθενης είπε...

πανω απο τον κιν μεσο 22ημ : ΟΤΕ-ΦΦΓΚΡΠ-ΜΕΤΚΑ-ΜΟΗ ΟΠΑΠ-ΤΕΝΕΡΓΑ-ΕΕΕΚ και παλευουν μ αυτον οι : ΜΠΕΛΛΑ-ΒΙΟΧΚΟ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΦΡΛΚ

δημοσθενης είπε...

ΔΙΠΛΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΓΔ ΣΤΟ 760

δημοσθενης είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΜ5 ΗΜ : ΔΕΗ-ΙΝΛΟΤ-ΕΤΕ-ΜΥΤΙΛ και παλευουν πανω σ αυτον : ελπε-εχαε-μπελλα-αλφα

δημοσθενης είπε...

οι κυπριοι, προσπαθουν να εξαντλησουν την ΙΠΟΜΟΝΕΙ και των τελευταιων εναπομειναντων πιστων...

Michalis είπε...

ahahahahhaha
dimo...
thimase ti egine tote kato apo 0.50..
ke pioi agorazame:)
monoi oi 2 mas file....

δημοσθενης είπε...

κυπρου-μπελα-εχαε-τιτκ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝ ΜΕΣΟ 5 ΗΜ

δημοσθενης είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ μΙΧΑΛΗ ..θα μας εξαντλησουν την ΙΠΟΜΟΝΕΙ μας οι δικοι σου

alexandra είπε...

Είναι απίστευτο! Έλεγε στο συνέδριο του Πασοκ όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα

http://www.youtube.com/watch?v=KUwC-3NwQMc

alexandra είπε...

Δήμο τί έγινε και δεν πήρα χαμπάρι ;

δημοσθενης είπε...

στειλε μου μειλ Αλεξανδρα να σου πω.. τασβησε ο δεινοσαυρος com300@hotmail.com

δημοσθενης είπε...

τριπλοκορυφωσε στο 0,5130 η κυπρου...
θα χρειαστει επιβεβαιωση του σημερινου χαμηλου της στο 0,50 που εγινε αστραπιαια νωρις σημερα

δημοσθενης είπε...

..τεχνικα μιλωντας παντα..και λαμβανοντας υπ οψη οτι οι κυπριοι συνηθως "ξεγελανε"..τουλαχιστον εμενα συχνα

alexandra είπε...

Δήμο εντάξει το έστειλα. Απάντα όποτε μπορέσεις...δεν υπάρχει βιασύνη.

δημοσθενης είπε...

ο δεινοσαυρος, απο εκει προτεινει τρ Ελλαδος ...κμ5ημ =14,36 κμ22ημ=14,10
διαπραγματευεται στο 15,00-15,18

δημοσθενης είπε...

Α ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Η ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 10/5.
---------------------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛ ΜΟΛΙΣ... 300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ .

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ??
υπογραφη : δεινοσαυρος

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους τους φίλους . Καλημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και ΔΗΜΟ

δημοσθενης είπε...

γεια σου Γιαννη ΚΟΝ...η συμπαθεια μου...εμενα και της ΜΑΡΙΝΑΣ ..χαχα

alexandra είπε...

Γειά χαρά Γιάννη Κον...

δημοσθενης είπε...

δευτερο "χωσιμο" κατω απο το ανοιγμα 747,84 ...και τιναγμα πανω παλι

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΔΗΜΟ . Αμοιβαία τα αισθήματα

δημοσθενης είπε...

ανοδικο σχηματισμο "σημαιας" η Ελλαδος (στο ημερησιο διαγραμμα) με κατω σημειο το 15,00

Megas Magistros είπε...

EUROBANK. Η χειρότερη τράπεζα της Ελλάδας. Οπως τα έχουμε πει. Κατάλληλη ΜΟΝΟ για traders με αριστη φυσική κατάσταση. Πάντως εδώ κάτω (€0.83) μπορεί να δώσει κάποια καλά κέρδη για πολύ γρήγορους....

giannhs kon είπε...

ΠΑΙΔΙΑ με τις λήξεις των παραγώγων τι γίνεται??

δημοσθενης είπε...

ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΕ μαγιστρε ..καλημερα

Megas Magistros είπε...

Πολύ γρηγορους εννοώ ακόμα και μέσα σε λεπτά. Σφικτότατο stop loss στα 0.82€...

Megas Magistros είπε...

ΚΑΛΙΜΑΙΡΑ δημοσθένοι.

Megas Magistros είπε...

:))))

Megas Magistros είπε...

Στήθηκα EUROBANK με 10.000 κομμάτια αγορά στο 0.8250€.

giannhs kon είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MAGISTRE . Αυτa για την euro τι τa ήθελες χαχαχαχ

michele είπε...

Επανηλθα..καλημεριζω και μαγιστρο..ΟΤΕ ,ΔΕΗ δενουν τις κατω τιμες..2 deals εχουν χαλασει το τελευταια εξαμηνο.Ανακοινωμενα υποτιθετα.Καλο αυτο.Για το εγγυς μελλον.

Megas Magistros είπε...

Πάρθηκαν τα 10.000 ΕΥΡΩΒ στο 0.8250€ με σκοπό να δωθούν μέσα στην ημέρα...

δημοσθενης είπε...

.. το αργοτερο στις δημοπρασιες θαλεγα..με οποια τιμη

Megas Magistros είπε...

Ακριβώς Δήμο. Αν και με βλέπω να τα σπρώχνω πριν τις δημοπρασίες.

δημοσθενης είπε...

τεχνικα πρεπει να επανελθει αμεσα πανω απο 0,90 αλλιως μαυρο φιδι...

Megas Magistros είπε...

Προσωπικά δεν θα περιμένω το πάνω από το 0.90€. Σήμερα θα φύγει και με απώλειες αν δεν κάτσει το trade.

dim είπε...

Μαυρο σαν καλιακουδα μπρρρρ....

δημοσθενης είπε...

0.8350...0.8500...0,8620****

Megas Magistros είπε...

Πάντως δείχνει μαζέματα στο 0.82€. Τουλάχιστον προς το παρόν. Οπως είπα πρέπει να είμαι από πάνω καθώς είναι για ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ γρήγορους.

δημοσθενης είπε...

μπηκαμε στις δημοπρασιες του triple witch παιδες

Megas Magistros είπε...

Μόλις μπήκε ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 110.000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΟ 1.33€ ΓΙΑ ALPHA ΚΑΙ ΣΤΟ 0.81€ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒ. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο σήμερα.

alexandra είπε...

Δήμο πούλησα αλφα 1,35 αγόρασα κι εγώ ευρωβ 0,818 περιμένουμε...λες να μας διαβάζουν και να κάνουν το αντίθετο απότι περιμένουμε?

alexandra είπε...

Μάγιστρε ανεβαίνει η ποσότητα στην ευρωβ.

δημοσθενης είπε...

oi koymparoi apofasisan na baloyn to xeri sth tseph...

George είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ Mega magistro gia EUROBANK ουτε για 0,825 τι βλεπω ..... στο 0,81 παει και εχω χασεο πολλα και εγω..

Megas Magistros είπε...

alexandra τα έγραψα. Προσωπικά δεν σκοπευω να τα κρατήσω. θα φύγουν μέσα στην ημέρα.

δημοσθενης είπε...

επικινδυνα πραγματα αυτα...καθαρος τζογος

alexandra είπε...

Κι εγώ το ίδιο.

michele είπε...

Τωρα ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι στις τραπεζες που αιλεγε ο Δημος.πχ. ΕΤΕ.

δημοσθενης είπε...

αιλεγε...χαχα

Megas Magistros είπε...

Δημοσθένη γνωρίζω απόλυτα τους κινδύνους γιαυτό και θα βγώ μέσα στην ημέρα ακόμα και με ζημιά.

michele είπε...

το ειπε ο ανθρωπος ο μαγιστρος και εντος της ημερας τα σπρωχνει αν δεν του βγει .

michele είπε...

Επειδη εχουμε εδω τους φιλους μας για το trading δινω εγω καπου-καπου τη μεγαλη εικονα.Αυτη μου λεει ( τωρα που ειδα τον ΟΠΑΠ κινητικο) οτι ΠΑΝΩ απο τα 8 ,θα ειναι δειγμα αντιστροφης για ολο το ΧΑΑ.Οπως λεγαμε και χτες με το γραφημα για την ΕΕΕΚ

δημοσθενης είπε...

υπ οψιν οτι η κυπρου δοκιμασε και το 0,5030 (χαμηλο 0,5000)

δημοσθενης είπε...

να και το 0,50 στην κυπρου...

δημοσθενης είπε...

τρακαρε στο 0,8350 η ευρωβ

michele είπε...

10 ποντακια τα εχει ο τραπεζικος ακομα,αλλα οι αλλοι του ftse παιζουν πανω το παιχνιδι..οποτε ο δεικτης κινειται στα ασφαλη επιπεδα που θελουν

δημοσθενης είπε...

0,8180-0,8350 η ευρωβ πλεον

δημοσθενης είπε...

..και διπλοπατωσε στο 0,50 η κυπρου

michele είπε...

Μαγιστρε δεν τα μπουμπουνας?? να παρεις κανα χαρτι της προκοπης σ εχω αγχος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να τα μπουμπουνίσω κι εγώ δηλαδή Μικέλε?
Άντε να δούμε θα ξαναδοκιμάσει το 760?

Megas Magistros είπε...

michele μην αγχώνεσε. Χαρτία της προκοπής όπως ξέρεις έχω ψωνίσει στα χαμηλα και εκτός απο ΠΡΟΦ τα άλλα παραμένουν.

Να μην παίξω και εγώ λίγο με κανα σαπάκι όπως η ΕΥΡΩΒ?

pantelis είπε...

Τι κανει η ομαδα????? ΚΥΠΡ στο τριπλοπατωμα , δινω ρεστα....

pantelis είπε...

* σε αγορες..

alexandra είπε...

Εγώ τα έδωσα 0,836 κάλλιο λίγα και στο χέρι..

pantelis είπε...

Για καζινιακες τακτικες αρχιζω και βλεπω ΠΕΙΡ....

michele είπε...

Μαγιστρε δεν σε φοβαμαι εσενα,πλακα σου κανω,Πανο εσυ κατσε εκει που εισαι..καλως τον Παντελο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδη τώρα Παντελή 1 ποντάκι πιο πάνω σου ξυνίζει?

pantelis είπε...

αχαχχα..Πανο οχι..εχω αγορασει πολλα κομματια στο 0,51..οποτε ετσι για το καλο περιμενω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μαζί είμαστε χαχα (σήμερα το πρωί)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεύτερη παρτίδα αυτά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΙΝΚΑΤ ξανακόλλησε αλλά έχει καλύτερη συμπεριφορά.
Οι σωλήνες ξανασκούριασαν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο απόλυτο μηδέν ξανά

δημοσθενης είπε...

στη ΜΙΓα φαινεται οτι κατι "ψηνεται"

pantelis είπε...

Πηγα να παρω στα χαμηλα σα σοβαρο παιδι λιγο Ευρομπανκ και δε με αφησανε παλι.... Εγω φταιω που ακου τους μεγαλους..χεεχχε

ΧΕΧΕ είπε...

Ο Π.Θ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΓΓΓΓΓΓΓΓ

pantelis είπε...

Μπηκα ΜΙΓ τελικα....ΚΑζινοοοοοοοοοο και οτι γινει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιος είναι πάλι αυτός?

δημοσθενης είπε...

η ΕΥΡΩΒ εχει αφησει "ξεχασμενο" γκαπ στο 0,59-0,6250 ....εστε ετοιμοι

δημοσθενης είπε...

3,5150 ο ΚΜ22ημ της ΔΕΗ

δημοσθενης είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΠΕ Ο ΜΑΓΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΩ

δημοσθενης είπε...

εξ αλλου, κατι που βλεπει καποιος, νασαι σιγουρος οτι το βλεπουν και αρκετοι αλλοι...ΜΙΓ ΚΜ5ημ=0,3320
κμ22ημ=0,38 !!

Megas Magistros είπε...

Δήμο μου εκτός από την ΕΥΡΩΒ ξεχασμένο gap έχει αφήσει και η ALPHA στο 0.88€ αν θυμάμαι. Μιλώντας πάντα τεχνικά (αν και όπως έχω πει στο δικό μας η ΤΑ πάει περίπατο).

δημοσθενης είπε...

ΑΝ δεν με πιστευεις, πινακιδιο με αγορα ΜΙΓ πριν το πει (3:02) στη διαθεση σου...χαχα..ετσι για να δεις οτι λες παπαριες οπως συνηθως

δημοσθενης είπε...

οντως φιλε μου 0,88-0,9130

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ζωντόβολο ξαναβγήκε από εκεί και παίζει με το όνομα και την ΙΡ μου. Πάλι αφύλαχτο το αφήσανε παρ' όλες τις υποσχέσεις

δημοσθενης είπε...

ακριβης ωρα 14:42.11 ...αγορασα 5.000 ΜΙΓ ΣΤΟ 0,3270 ...ετσι για να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα

pantelis είπε...

0,327 πειρα και εγω..... Τι ψινεται ομως????

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας..απο την πλατεία του Συντάγματος..χαχαχα..πως πατε ρε αδερφια..?κακο πριμαρκετ η nbg...αλλα βλέπω οτι ο ΓΔ κρατάει πάνω..

δημοσθενης είπε...

παιδες δεν θελω να παρασυρθει καποιος...ειναι στα χαμηλα του απο 18/10/2011 και βλεπω οτι φρεναρε-διαφοροποιειται στη πτωση του τραπεζικου..γι αυτο ειπα οτι κατι ψηνεται..

Michalis είπε...

Dimo kanoune tapsi stin kiprou sto 50...
den xani to 50....
ke apo deutera vlepoume...
an zorisi to prama...
tha dite entoli stirixis me 7psifio..

δημοσθενης είπε...

χαμηλα 5 μηνων Παντελο και φρεναρει...αυτο ψηνεται...τιποτε αλλο

manos1 είπε...

KALHSPERA SE OLOUS .O ELLAKTOR GIATI EXEI KOLISI EKEI TOSO KAIRO 1,40 1,20

δημοσθενης είπε...

κοιτα Παντελο τους μεσους κινητους της που εγραωα παραπανω για να καταλαβεις τι ψηνεται...εκτος απο ετε
, μονο η αλφα και αυτη στεκονται κοντα στον κινητο μεσο τους 5 ημερων

δημοσθενης είπε...

ΜΙΓ ΚΜ5ημ=0,3320
κμ22ημ=0,38 !!

δημοσθενης είπε...

αλφα ΚΜ5ημ=1,3950 ΚΜ22ΗΜ=1,46

pantelis είπε...

οκ....

Γεράκι είπε...

Δήμο..κοιτάς λεπτο?δηλ τα νούμερα των κμ που δινεις...ειπαμε απλοι σωστα?

michele είπε...

και πρεπει και να τους αλλαξει ακου κμο 5 και 22 χαχαχα

Γεράκι είπε...

ειδικα ο 22 μου ακουγεται πολυ περιεργος..το 5, το γνωρίζω...με συνδυασμό το 13..αλλα το 22?

michele είπε...

2.40 ο κμο 12της ΕΤΕ 1,434 της αλφα

ΠΑΝΟΣ είπε...

0,5 Η Κύπρου ξανά Παντεληηηηή

michele είπε...

χαχα το παιζω Δημος τωρα τι αλλο θελετε?? μεχρι να παω απο κει να τους αλλαξουμε .ΔΕΗ που πηραν καποιοι φιλοι καλα εκαναν .Αριστη κινηση Δημο πιστευω η ΜΙΓΑ που πηρες, 760 ολε

Γεράκι είπε...

χαιρετω εγω..παω για ραντεβου..καλη συνέχεια κ καλά κέρδη..

δημοσθενης είπε...

ΛΕΠΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ...Ο κμ22ΗΜ ΠΡΟΦΑΝΩς ΑΦΟΡΑ 22 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙς ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΗΝΑ..ΤΟΥΛ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ

Megas Magistros είπε...

H ΕΥΡΩΒ έφυγε στο 0.847€. Τα κέρδη ελάχιστα €100. Εόιπα δεν θα μείνω μεχρι το τέλος να δω το έργο.

δημοσθενης είπε...

760....771,80 ΥΨΗΛΟ συνεδριασης 9/3

michele είπε...

καλως επραξες μαγιστρε ,αριστα θα ελεγα

νικος φαληρο είπε...

στην ΚΥΠΡΟΥ στο 0,50 γινεται ο χαμος.

δημοσθενης είπε...

Ελλαδος πρωτο σημειο τεχνικα 15,84

michele είπε...

βρε το Βαγγελα..

δημοσθενης είπε...

+6% η ΜΙΓα και φυσικα αποχαιρετησα

δημοσθενης είπε...

το τι παπαριες γραφουν διπλα δεν λεγεται...ειπα βρε παιδια εγω οτι μπηκα βγηκα 15 φορες στην ευρωβ και κυπρου ? ο ΜΑΓΩΣ οτι του κατεβει γραφει...Παρασκευή 16 Μαρ 2012 - 15:42 ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ IP: XXX.205.231.40
χαχαχα..και τους εβαλε πρωι πρωι και πουλαγαν ο δημοσθενης.χαχαχα,γιατι λεει ο ταδε δεικτης τρακαρε χαχα...Παρασκευή 16 Μαρ 2012 - 15:13 ΠΑΝΟς ΑΘΗΝΑ IP: XXX.205.231.40
ΧΑΧΑ..απο εκει εχει πολυ γελιο..μολις ειπε Ο Π.Θ αγοραζει ΜΙΓ βγηκε ο δημοσθενης και λεει κατι ψηνετε.χαχα.σημερα αγορασε και πουλησε 25 φορες ευροβανκ και κυπρου.χαχαχα.ερε γελιο που εχει

michele είπε...

Εσυ γιατι ασχολεισαι ειναι το θεμα..κραταει το 760 αλλα δεν θα αντεξει πολυ ..ειναι ο ΔΤΡ στο - ,η ετε σπαει τον 12 αρη προσοχη( που ελεγε και ο Πετραν)

δημοσθενης είπε...

Μικελε ..γιατι το ψεμα και η συκοφαντια πεφτει συνεφο..και για να τα βλεπουν αυτα οι φιλοι

michele είπε...

ναι ρε ΔΗΜΟ λες και δεν ξερουμε ΠΟΙΟΣ ειναι ΠΟΙΟΣ..ΡΕ ΤΟ βαγγελα ξαναλεωωω

δημοσθενης είπε...

2,79 ο ΚΜ22 ημ του Βαγγέλα

δημοσθενης είπε...

0,67 ο ΚΜ22ημ της ΙΝΛΟΤ

michele είπε...

Ο/Η δημοσθενης είπε...
760....771,80 ΥΨΗΛΟ συνεδριασης 9/3

16 Μαρτίου 2012 3:48 μ.μ.
και ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ: 771,28 Ο απλος κινητος μεσος των 30ημ του δεικτη.

δημοσθενης είπε...

ανοιγματα ΜΙΓ 12/3 0,3520 ...14/3 0,3490 ...15/3 0,3390 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ

δημοσθενης είπε...

2,47 ο ΚΜ22ημ της ΕΤΕ

Michalis είπε...

dimo ti sou ipa gia to 50 oti tha bi?
...
sinomate... ides posa xartia rolarane sto 50?

THE JUNIOR είπε...

καλησπερα,οταν ο μικρος μιλαει ο βαγγελας τραγουδαει.

michele είπε...

Bλεπω τα παντα Συνονοματε.. μια επισημανση τωρα που μου ηρθε 2 deals εχει χαλασει ο Κωστοπουλος σε 6 μηνες.Να δουμε το επομενο

δημοσθενης είπε...

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 760 απο πανω προς τα κατω

Megas Magistros είπε...

Michele δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά ο κυρ Γιάννης δεν χάλασε κανένα deal. Ολα πάνε βάση σχεδίου και έχουν μέσα Εθνική, Κατάρ, Alpha.

ΜΙΚΡΕ οι κουμπάροι στο χαρτί σου (ΑΒΑΞ) δίνουν ρεσιτάλ μαζέματος και πετάγματος έξω ΟΛΩΝ.

michele είπε...

το deal ετε-αλφα του Αυγουστου που δεν εγινε χαλασε ολο το κλιμα...
τωρα αν το ξανασκεφτουμε ειναι αλλο θεμα

Megas Magistros είπε...

Το κλίμα χάλασε επίτιδες για πολλούς λόγους μάτια μου. Τα καλά deal δεν ανακοινώνονται με διαρροές κάτι εβδομάδες πριν....

michele είπε...

σ αυτο δεν διαφωνω ..αλλα το αποτελεσμα λεω ποιο ηταν,αλλωστε αυτο ελεγα πριν 2 χαλασμενα deal εχουμε ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
παμε επανα καινουργια αναρτηση

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 202   Νεότερο› Νεότερο»